Najboljših 15 avstralskih spletnih oblikovalcev in razvijalcev Shopify

Nagrada za odličnost


Shopify je ena izmed najboljših platform e-trgovine in njegova priljubljenost hitro raste. Ena od prednosti, ki smo jo ugotovili v našem pregledu Shopify, je, da ima intuitiven vmesnik in je preprosto, da ga novinci lahko uporabljajo. Obstajajo tudi forumi uporabnikov, na katerih lahko poiščete pomoč pri Shopify spletno mesto in vadnice za spletna mesta v centru za pomoč Shopify.

Zato se lahko vprašate, zakaj vam dajemo priporočila strokovnjakom, ki vam bodo pomagali pri postavitvi spletne trgovine s programsko opremo Shopify?

Zakaj izbrati strokovnjaka Shopify?

Razlogov je več. Vsi ne želijo zasnovati ali razviti lastne prodajalne in jo naseliti s svojimi izdelki. Nekateri nimajo časa, drugi pa nimajo oblikovalskih izkušenj ali celo minimalnih tehničnih sposobnosti. Drugi pa se samo želijo osredotočiti na maloprodajne vidike svojega poslovanja in prepustiti spletni del “spletne trgovine” nekomu drugemu.

Če se vam zdi tako, si preberite naša priporočila Shopify Experts ki vam lahko pomaga pri ustvarjanju nove spletne trgovine ali prehodu obstoječe na platformo Shopify. Vsi ti strokovnjaki prebivajo v Avstraliji in so za pridobitev uradne akreditacije šli v postopek izbire Shopifyja.

Katero izbrati?

Ker boste morda potrebovali pomoč le pri delu – na primer, morda želite oblikovati lastno trgovino, ne pa da je sami nastavite – tukaj je razčlenitev različnih kategorij strokovnjakov in storitev, ki jih nudijo.

 • Oblikovanje – ustvarite videz vaše trgovine; vključite svojo blagovno znamko
 • Nastavitev – nastavite osnovno shrambo iz obstoječe teme in jo prilagodite
 • Razvoj – ustvarili aplikacijo za trgovino z aplikacijami ali zgradili trgovino po meri iz nič
 • Trženje – ustvarite trženjske kampanje, običajno digitalne, ki lahko vključujejo strategije socialnih medijev
 • Fotografija – fotografirajte za svojo spletno trgovino, predvsem svojih izdelkov

Mnogi od teh strokovnjakov Shopify so usposobljeni za več kategorij, nekateri pa ponujajo spletne storitve, razen tistih, ki so Shopify, ki morda izpolnjujejo druge potrebe po spletnem razvoju..

The Heavy Hitters

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce, prej znan kot Shopify Ninjas, ne dela nič drugega kot razvijati trgovine Shopify. Vnaprej so v zvezi s tem, kdo naj bodo njihove stranke – če se mudi ali ima zelo majhen proračun, bi bila druga agencija bolj primerna za vas.

Blackbelt Commerce ponuja celoten nabor Shopify storitev – nastavitev, oblikovanje, razvoj, trženje in fotografije. Ustvarili so tudi vtičnike za dvojezične prodajalne, samodejni izbirnik države in predlogo HTML e-poštnega predloga za nadomestitev besedila, ki je privzeto za Shopify.

Delovna skupina

Delovna skupina

Delovna skupina, butično podjetje za spletno oblikovanje in razvojno podjetje sodeluje s podjetjem Shopify od leta 2012. Podjetje navaja, da je “hitro, okretno, kreativno, pragmatično”, in e-trgovina je le ena od digitalnih storitev, ki jih ponuja.

Delovna skupina sodeluje s strankami, da svoje sisteme e-trgovine in prodajnih mest premaknejo na Shopify: ne pove, ali tudi sami izdelujejo prodajalne Shopify iz nič, čeprav so strokovnjaki za nastavitev.

Elkfox

Elkfox

Elkfox je agencija, ki ima dve posebnosti – Shopify in MailChimp. Njihova izkušnja Shopify je tako na področju maloprodaje kot na debelo, podjetje pa ima veliko izkušenj s tematskim oblikovanjem po meri.

Svoje storitve Shopify dopolnjujejo s fotografijo izdelkov, poleg tega pa imajo tudi aplikacijo, ki bo pomagala pri integrirani e-pošti. Spletno mesto ElkFox je malo zmedeno za uporabo, saj je vsa navigacija v nogi zunaj zaslona, ​​nekatere povezave pa gredo samo na stran s stiki.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital je ponudnik kreativnih rešitev za e-trgovino in komunikacije. Shopify je le eno od petih področij strokovnega znanja v tem podjetju, vendar je skupna nit digitalna strategija, ki temelji na rezultatih.

Leafcutter sodeluje s platformo Shopify od leta 2012 in navaja panoge, s katerimi sodelujejo, kot nepridobitke, farmacijo in izobraževanje. Začnejo s strategijo in nato vam bodo zgradili trgovino – od osnovne do popolnoma prilagojene, integrirane trgovine.

Marketinški guruji

Ponovno naloži medij

Ponovno naloži medij

Mediji za ponovno nalaganje so Shopify Experts od oktobra 2016, njihov poudarek pa je na zagotavljanju digitalnih marketinških kampanj za vaše e-poslovanje. Na njihovem spletnem mestu ne piše, ali dejansko gradijo trgovine Shopify, njihove digitalne storitve za podporo spletnega podjetja pa vključujejo SEO, oglaševanje s plačilom na klik, strategijo družbenih medijev, optimizacijo menjalnih tečajev in e-poštno trženje.

30 hektarjev

30 hektarjev

30 hektarjev ponuja celoten obseg storitev Shopify – nastavitev, oblikovanje, razvoj in trženje – ter preizkušeno strokovno znanje v strategiji in izvedbi digitalnega trženja. Njihova pravila (torej njihova poslovna filozofija) so na začetku objavljena na njihovi spletni strani, tako da lahko vidite, za kaj stojijo.

30 Acres ima na svojem spletnem mestu na strani Shopify številne podrobne študije primerov e-trgovine.
Podjetje ima izkušnje z razvojem tem po meri in aplikacij po meri za svoje stranke.

Oblikovne Champs

Tovarna upanja

Tovarna upanja

Ne moremo vam povedati veliko o The Hope Factory in Shopify, ker na njihovi spletni strani ni veliko informacij. E-trgovina je le ena od petih digitalnih storitev, ki jih ponujajo: med drugimi so oblikovanje, razvoj in optimizacija pretvorb.

Obstaja trgovina, v kateri lahko kupite paket za šolanje za vsak trenutek Shopify in paket za nastavitev trgovine Shopify, tako za določen znesek v dolarju, vendar brez podatkov o tem, kaj dobite.

Preja Digital

Preja Digital

Preja Digital je od junija 2015 Shopify Expert in ponuja pet digitalnih storitev, od katerih je ena e-trgovina. Podjetje je kvalificirano kot strokovnjak za oblikovanje in nastavitev Shopify Expert, vendar njihovo spletno mesto ne vsebuje podrobnosti o njihovih spretnostih, razen tega, da spletne trgovine, ki jih ustvarijo, lahko prodajo led Eskimosu.

Yarn Digital ima nekaj odmevnih odjemalcev, kot sta Lululemon in Sony Music, ki uporabljajo svoje storitve oblikovanja.

Sedemdesetčetrt dizajn

Sedemdesetčetrt dizajn

Seventyfour Design je specializirano za digitalne izkušnje po meri in razvoj blagovne znamke
to bo vaše podjetje popeljalo na naslednjo raven. Ta agencija ima pet let izkušenj, ki ponuja storitve oblikovanja, razvoja in nastavitve Shopify ter fotografijo vaših izdelkov.

Z vami bodo sodelovali pri identiteti vaše blagovne znamke in poskrbeli, da se bo odražalo v oblikovanju tem po meri. Na svojem spletnem mestu ni uporabnih primerov njihovega dela – samo posnetki zaslona.

Studio bele zastave

Studio bele zastave

Bela zastava vam predaja vse svoje veščine, znanje in znanje. Obstaja slika ustanovitelja tega podjetja, ki prikazuje vse načine, kako njegovi deli telesa in orodja pri tem pomagajo. Bela zastava je večnamenski studio, e-trgovina pa je le ena od sedmih ponujenih digitalnih storitev.

Če želite poiskati, katere rešitve so oblikovanje in nastavitev Shopify, morate opraviti vse posnetke zaslona in se obrniti na studio, če želite dobiti več informacij.

Vse okoli Awesome

Disco Labs

Disco Labs

Disco Labs živi za Shopify. Imajo veliko izkušenj na platformi Shopify – vodili so lastne trgovine na Shopify, oblikovali teme po meri in gradili aplikacije po meri. Poleg tega je Disco Labs objavil Shopify knjige in tečaje, od katerih je eden v partnerstvu s Shopify.

Zdaj je njihov poudarek na pomoči podjetjem z velikim obsegom pri prehodu na Shopify Plus. Naj vas ne odloži njihovo osnovno spletno mesto – ti ljudje vedo, kaj počnejo.

Creatur

Creatur

Če je njihovo spletno mesto vodnik, ima Creatur minimalistično filozofijo, kako “pomagati ljudem cveteti v digitalni dobi.” Creatur je neodvisna digitalna agencija in Shopify Experts za načrtovanje, razvoj, nastavitev in trženje.

Na treh njihovih vizualno osupljivih spletnih straneh ni veliko informacij. Pregledati morate primere njihovega dela (vendar razložijo, katere storitve so opravili za vsako stranko) in jih nato kontaktirati.

Trgovina

Trgovina

Ali Commerce so strokovnjaki za e-trgovino, ki so specializirani za Shopify. In naredijo vse Shopify in počnejo od leta 2012. Podjetje gradi prodajalne vseh velikosti, prilagaja tako teme kot funkcionalnosti.

Izkušeni so pri vključevanju trgovin Shopify s proizvajalci in programsko opremo drugih proizvajalcev ter dobro poznajo trženje in oglaševanje, vključno z Google Adwords in Facebook oglaševanjem. Za zaključek paketa Do Commerce ponuja tudi stalno podporo Shopify. To je popolno podjetje od začetka do konca, z odličnim blogom.

Namestitev in nastavitve

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup naredi ravno to, sproži in deluje spletno trgovino. Lastnik tega podjetja upravlja z devetimi lastnimi trgovinami Shopify, tako da je bil kos vsem težavam, ki se lahko pojavijo, in lahko pomaga pri vsem, od začetnih misli do idej o dobičkonosnosti.

Shopify Startup ponuja tri stopnje storitev: osnovno za do 20 izdelkov; Boljše za do 100 izdelkov; in po meri. To podjetje lahko ustreza vašemu proračunu, če šele začnete z majhno trgovino.

Insider Media Group

Insider Media Group

Insider Media Group je butična agencija, ki ponuja vrsto digitalnih storitev, med katerimi je e-trgovina. Skupina je Shopify strokovnjak od marca 2016 in je akreditirana za postavitev in trženje.

Njihova nastavitev je celotna paleta, od nastavitve predloge do oblikovanja po meri ali selitve obstoječe trgovine. Trženje vključuje SEO in socialne medije ter PR. Skupina Insider Media vas bo tudi usposobila za Shopify, če potrebujete pomoč.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map