Najboljših 10 West Coast Shopify spletnih oblikovalcev in razvijalcev

Nagrada za odličnost


Čeprav Shopify vzpostavlja ugled kot enostaven za uporabo platforme za e-trgovino z intuitivnim vmesnikom, se boste morda odločili, da potrebujete pomoč pri oblikovanju in postavitvi spletne trgovine, morda celo pri njenem vodenju in vzdrževanju.

Lahko se obrnete na lokalnega spletnega razvijalca in prosite za njihovo pomoč, vendar predlagamo, da se obrnete na enega od Shopify akreditirani strokovnjaki. Ti ljudje so pokazali, da imajo “celovito in verodostojno znanje Shopifyja”, tako da so podjetju predložili primere svojega dela..

Shopify pregleduje prodajalne, ki so jih vložili prijavitelji, in podeljuje naziv strokovnjakov Shopify tistim, katerih delo ustreza njihovim standardom.

Pet vprašanj, ki jih morate zastaviti med intervjujem s strokovnjaki Shopify

Ali je strokovnjak sodeloval s podobnimi podjetji v podobnih panogah?
Če so vse primere študij primerov trgovin v portfeljih strokovnjakov mehko in v pastelnih barvah, morda niso najboljša izbira za oblikovalca vaše trgovine z gradbenimi orodji. Če prodajate digitalne izdelke in storitve, ne izberite tistega, ki se osredotoča na trgovine s fizičnimi dobrinami.

Ali ima strokovnjak znanje, ki ga iščete?
Strokovnjak Shopify ima morda kvalifikacijo za oblikovanje, toda ali so ustvarili trgovino iz nič ali so samo prilagodili obstoječe predloge? Ali se nekdo, ki ima akreditacijo za fotografijo, specializira za določene izdelke?

Kaj pravijo pretekle stranke strokovnjakov o njihovi izkušnji s strankami?
Preberite ocene nedavnih preteklih strank na spletni strani Shopify. Osredotočite se na ocene za delo, ki je podobno tistemu, ki ga iščete. Ne vem, da je strokovnjak idealen za majhne projekte, če želite, da zgradi veliko in večdržavno trgovino.

Vprašajte strokovnjaka, kako komunicirajo s svojimi strankami
In potem opazujte, kako ravnajo s tabo, ko govorite z njimi. Tudi če je vaš začetni pogovor s strokovnjakom po e-pošti, izkoristite priložnost, da se z njimi pogovorite po telefonu ali osebno. Veliko uspeha pri postavitvi spletne trgovine bo v odnosih z vašim razvijalcem.

Ali vas bo strokovnjak usposobil za uporabo Shopifyja?
Ko bo vaša spletna trgovina posodobljena, morate nadaljevati s posodabljanjem, razen če najamete nekoga, ki bi jo vzdrževal namesto vas. Vprašajte svojega potencialnega strokovnjaka, če vas bodo usposobili, kako to storiti, in ali bodo klicali, če imate vprašanja zaradi težav, ki jih ne morete rešiti?

Tu je naš izbor razvijalcev Shopify na zahodni obali Severne Amerike.

Izdelano gorivo – Colbert, Washington

Izdelano gorivo

Osredotočenost na gorivo je samo Shopify. Specializirani so za vrhunsko oblikovanje in razvoj Shopify ter ponujajo popolno oblikovanje in razvoj po meri. Druga možnost je, da nudijo samo oblikovalske ali samo razvojne storitve, če ste že vključeni v postopek.

Če iščete le malo pomoči, lahko njihove storitve uporabite do ure. Portfelj dela Fuel Made vključuje podrobne posnetke zaslona, ​​kako so gradili prodajalne in pomagali svojim strankam pri organizaciji njihovih izdelkov.

Satel Creative – Vancouver, BC

Satel Creative

Satel Creative je vse na enem mestu za vse e-trgovino. Zajemajo celotno ponudbo storitev Shopify – načrtovanje, razvoj, nastavitve in trženje ter fotografije vaših izdelkov. Diagrame njihovega procesa je enostavno slediti in natančno razložiti, kaj naredijo za vas in kaj lahko pričakujete.

To podjetje ima izkušnje tudi na področju prodaje in upravljanja zalog. Shopify je ena od dveh platform e-trgovine, ki jo uporabljajo.

SeedCMS – Irvine, Kalifornija

SeedCMS

SeedCMS uporabljajo Shopify že od leta 2012 in ponujajo celotno ponudbo storitev Shopify. To podjetje je specializirano za prilagojene storitve, vključno s temami in razvojem aplikacij za vaše edinstvene potrebe.

Na spletnem mestu SeedCMS ni razlage, kaj počnejo, vendar je zelo veliko posnetkov njihovega dela vizualno vrhunskih in so označeni s storitvami, ki jih je podjetje zagotovilo za to stranko.

WLCR – Portland, ALI

WLCR

WLCR (Weinland Creative) je podjetje za razvoj spletnih storitev, ki ponuja različne storitve, vključno z informacijsko arhitekturo, retuširanjem slik in sitotiskom. Na platformi Shopify gradijo od leta 2012.

Pričevanja o njih na spletnem mestu Shopify so zelo pozitivna. Vendar storitev e-trgovine WLCR ni označena na njihovem lastnem spletnem mestu, zato jih boste morali kontaktirati za kakršne koli informacije.

Monumental Design Co. – Portland, ALI

Monumental Design Co

Podjetje Monumental Design Co. se imenuje agencija za sodelovanje ali “moj junak”. Videti je, da so do strank, ki jih prevzamejo, precej izbirčni – vendar na dober način želijo, da bi bili vsi uspešni. Shopify akreditira monumentalno Oblikovanje za načrtovanje, razvoj in nastavitev.

Na njihovem lastnem spletnem mestu je zapisano, da opravljajo e-trgovino Shopify (med drugim tudi druge spletne strani). To je to; je enostransko spletno mesto. Nato morate izpolniti obrazec, da se obrnete na njih, če želite dobiti dodatne informacije.

ShopPad – Oakland, Kalifornija

ShopPad

ShopPad je oblikovalec in razvoj Shopify Expert že od leta 2012 in sodeluje s tisoči spletnih trgovin. ShopPad deluje izključno pri Shopify in ima posebnost v mobilni e-trgovini.

Tehnično znanje v tem podjetju je impresivno, saj več kot 50.000 trgovin e-trgovine uporablja Shopify aplikacije, ki so jih razvili. Študije primerov natančno opisujejo, katera vprašanja o e-trgovini so bila obravnavana. Oglejte si v spletnem dnevniku ShopPada veliko koristnih spoznanj in nasvetov za e-trgovino.

Manufactur – Los Angeles, Kalifornija

Manufactur

Manufactur je edgy, kreativna agencija, ki ponuja spletni razvoj, trženje blagovnih znamk, oblikovanje, medije in trženje. Na spletni strani Shopify so navedeni kot strokovnjaki za oblikovanje, razvoj in trženje, vendar to ni nikjer nazorno na lastnem spletnem mestu proizvajalca.

Poglejte v študije primerov pod digitalnim trženjem ali spletnimi oznakami, da vidite, kje so ustvarili trgovine. Seznam strank podjetja Manufactur je zelo impresiven in vključuje Capitol Records, parke in letovišča Walt Disney ter letovišča 20th Century Fox.

2 Friends Design – Sedona, AZ

2 Friends Design

2 Friends Design je oblikovalsko podjetje in razvoj spletnih mest Shopify je le eden od njihovih prizorišč, skupaj z majicami in logotipi. Spletno mesto 2 Friends Design je bolj prodajno mesto platforme Shopify kot pa razlaga storitev oblikovanja Shopify, ki jih lahko ponudita 2 Friends.

Podjetje ima Pinterest tablo na vseh 160+ spletnih straneh, ki jih je razvil. Predlagamo, da si ogledate tam, da si ogledate njihove oblikovalske sposobnosti.

Aeolidia – Seattl, WA

Aeolidia

Aeolidia se osredotoča na trgovce na drobno, ki so v trenutku, ko se “preusmerijo od” majhne, ​​samostojne skrbi za bolj stabilno in rastoče podjetje. Ponujajo celo paleto storitev e-trgovine od oblikovanja identitete blagovne znamke do oblikovanja spletnih trgovin z uporabo Shopifyja do marketinškega svetovanja in upravljanja družbenih medijev.

Študije primerov Aeolidije so večinoma mehka spletna mesta in nejasna žarišča, kar lahko odraža njihovo oblikovno občutljivost. Njihov blog je poln zelo koristnih informacij.

Mat Mullen Design – San Francisco, Kalifornija

Mat Mullen Design

Mat Mullen je akreditirani Shopify Expert za oblikovanje, nastavitev in trženje. Od leta 2008 deluje v več kot 100 spletnih trgovinah. Mat ima izkušnje pri delu z majhnimi podjetji, ki postavljajo svojo prvo trgovino za e-trgovino. Njegov portfelj prikazuje različne vrste spletnih trgovin in pričevanja strank na spletnem mestu Shopify so zelo pozitivna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me