Najboljši novi Zeland Shopify spletni oblikovalci in razvijalci

Nagrada za odličnost


Ne potrebuje veliko časa, da se paraliza analize opravi, ko pogledate vse, kar lahko storite Shopify. Ta močna platforma za e-trgovino je nesporni kralj iz številnih razlogov. Zdi se, da so neskončne možnosti blizu vrha seznama. Ali ste prepričani, da ga boste pravilno nastavili? Se sploh zavedate vseh zvonov in žvižgov?

Morda je čas, da pokličete strokovnjaka, Shopify Expert. Po vsem svetu obstajajo guruji Shopify, a veliko jih je na Novi Zelandiji.

Čakaj, kaj počnejo tam spodaj? Izkazalo se je, da ima malo držav večjo koncentracijo strokovnjakov za e-trgovino. Država uživa varno, varno in stabilno poslovno okolje. Preprost davčni sistem, ki olajša vodenje globalne trgovine.

Največji izvoz na Novo Zelandijo je tehnologija. Rekordna rast je lani prispevala gospodarstvo blizu 10 milijard dolarjev. Vlada podpira tehnologijo in inovacije kot način za rast gospodarstva. To je okolje, ki spodbuja vrste ljudi, ki postanejo Shopify Experts.

Preberite si seznam razvijalcev, ki vam lahko pomagajo najbolje izkoristiti Shopify.

Vse okoli Awesome

Pocket Square

Pocket Square

Ta agencija za popolne storitve vas popelje daleč od postavitve spletne trgovine Shopify. In to je pomembno. Tehnologija sama ne prodaja. Potrebujete digitalno strategijo, ki gradi vašo blagovno znamko. Za krepitev zavedanja morate uporabiti medije. Za povečanje izpostavljenosti morate vključiti tudi socialne medije. Pocket Square uporablja celovit pristop k e-trgovini.

Naj bo agencija pomembna, če ste modna ali življenjska znamka. Imajo paleto lepih, učinkovitih in preprostih primerov. V portfelju je prikazano, kaj lahko storite s Shopifyjem, ko ga potisnete do meja. Izkoristili boste čudovito spletno trgovino. Za uspeh boste imeli tudi celostno strategijo.

SPF Spletne strani

SPF Spletne strani

Danes je vse mobilno, še posebej, če imate spletno trgovino. Mobilne naprave mejijo ovire in omejitve pri spletnem nakupovanju, tudi za Shopify. SPF Spletna mesta vedo, kako jih obvladati.

Brskajte po portfelju in si oglejte obseg zmogljivosti te agencije. Pričevanja zadnjih strank kot posebnost navajajo hitre preobrate. Drugi poudarjajo potrpežljivost in treningi pomagajo povečati vaše strokovno znanje. Trgovino boste pripravljeni zagnati takoj, ko jo SPF pripravi za vas.

Ognjič

Ognjič

Ta ekipa 10 strokovnjakov sodeluje z mednarodnim seznamom strank. Razumejo, da ne prodajate samo izdelkov ali storitev. Prav tako promovirate blagovno znamko. Ko jim prinesete svoj projekt Shopify, boste prejeli pomoč pri upravljanju projektov, trženju in SEO. Ne samo, da te postavijo in osvobodijo. Firebrand spremlja podporo in usposabljanje. Na voljo vam bodo možnosti, s katerimi boste lažje razumeli vpliv vaše spletne trgovine na prodajo.

Podrobneje si oglejte Firebrand, če nameravate v svojo trgovino Shopify vključiti prodajo s kapljicami in večkanalno prodajo. Specializirani so za zunanjo logistiko, aplikacije za upravljanje zalog in ponudnike vmesne programske opreme.

Elementarno

Elementarno

Niso vsi strokovnjaki Shopify ekskluzivni za platformo. Privabijo lahko več strank s pomočjo konkurenčnih platform e-trgovine. Nekatera podjetja, kot je Elemental, se raje specializirajo. Naredijo eno stvar in to je to. To pozdravljate, ko odprete njihovo spletno mesto. “Ustvarjamo spletna mesta za e-trgovino Shopify,” je zapisano na prvi strani.

Ta osredotočenost je korist, ne glede na to, ali šele začenjate, ali želite preoblikovati obstoječo trgovino. Ekipa je zbrala več kot 30 izjav zadovoljnih kupcev spletnega mesta Shopify. Za razliko od drugih strokovnjakov za Shopify so te pohvale stare le tedne ali mesece. Upoštevajte Elemental, če boste potrebovali čarovnika za tekočine. To je lastniški kodni jezik, ki ga Shopify uporablja za napajanje svoje platforme.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Ta 100-odstotna agencija na Novi Zelandiji je bila ustanovljena leta 2009. Skupina več kot 20 ustvarjalnih strokovnjakov je pomagala več kot 1000 podjetjem, da se ustanovijo na spletu. Zyber pomaga več strankam pri ustanavljanju in upravljanju trgovin Shopify. Ustvarjajo aplikacije za izboljšanje celotne platforme. Zyber Naš filter izdelkov uporablja sto trgovin Shopify za povečanje prodaje.

Zyber najprej deluje pri postavitvi vašega spletnega mesta Shopify, tako da je v skladu z vašimi poslovnimi praksami. Omogoča vam, da se bolj osredotočite na prodajo in manj na vodenje spletne trgovine. So zabavna in sproščena skupina, vendar naj vas to ne zavede. Pomeni posel in to tudi uresničijo.

Lucidna

Lucidna

Ne ostajate v poslu, če nimate zadovoljnih strank. Lucid ljudem pomaga pri postavljanju Shopifyjevih mest od leta 2007. Skupina meni, da sodelovanje že od začetka določa uspeh. Stranke vabijo, da jih vključijo tudi v začetni brainstorming. Lucidov portfelj deli primere, ki segajo od osnovnih sprememb teme do celostnih modelov po meri.

Ta strokovnjak za Shopify je specializiran tudi za razvoj aplikacij po meri. Če želite razširiti funkcionalnost platforme, jih resno razmislite.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify je gostujoča programska platforma za e-trgovino, vendar tam ne morejo prebivati ​​vsi deli vaše spletne trgovine. CyberWorkshop je specializiran za pomoč pri integraciji, tako da vse skupaj deluje dobro. Kupci jih iščejo, da konfigurirajo zunanje funkcije, kot so e-pošta, YouTube in Google Apps.

Če potrebujete te storitve, vam CyberWorkshop nastavi paket Google Apps for Business. Pretekli kupci pravijo, da CyberWorkshop prevzema zahteve, od katerih so se drugi odpravili. Nič več kot kompliment kot ponovitev poslovanja. Številni pričevalci pravijo, da so dali nadaljnje projekte podjetju CyberWorkshop.

Marketinški guruji

Zeald

Zeald

To podjetje za oblikovanje celotnih storitev je razvilo spletna mesta za tisoče malih in srednje velikih podjetij. Obstajajo že od leta 2001 in so največja tovrstna agencija na Novi Zelandiji. Kot Shopify Expert vam lahko pomagajo pri trženjskih vidikih e-trgovine.

Shopify ima vse več trženjskih in SEO orodij za lažje pridobivanje potencialnih strank. Ta orodja niso zapletena, vendar so zapletena. Zeald vam lahko pomaga razumeti, kaj orodja počnejo, in sodelovali bodo z vami za optimizacijo blagovne znamke. Bi se morali za ta pomemben del svoje spletne trgovine zanašati samo na Shopify? Odgovor je ne. Zeald lahko pomaga tudi pri stvareh, kot so AdWords, kopiranje, družabni mediji, SEO in bloganje.

Namestitev in nastavitve

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Niso vsi strokovnjaki Shopify skupine ali skupine. Natalie Leigh na primer dela sama. Najraje dela na spletnih straneh e-trgovine Shopify in WordPress. Njena spletna mesta Shopify so preprosta in elegantna. Nič ne ovira nakupovalne izkušnje.

Nekateri od Natalijinih strank želijo le pomoč pri natančni nastavitvi ene od obstoječih predlog za Shopify. To si na kratko olajša in honorarji so cenovno ugodni. Drugi želijo edinstveno spletno mesto. Natalie je prav tako udobna na tem koncu spektra. Njeno razumevanje in potrpežljivost odstranjujeta stres pri vzpostavljanju in zagonu spletne trgovine.

Odzivni mediji

Odzivni mediji

Namestitev in zagon sta le začetek. Tega nihče ne ve bolje kot Dave Woodard v odzivnih medijih. Ve, da se od vas ne bo poslovil, takoj ko se začne prodaja. Odkrili boste stvari, ki jih je treba spremeniti, in na voljo bo, da se prepriča, da je to storjeno.

Ob poti boste morda odkrili, da potrebujete storitve, ki ne presegajo izvirnega projekta. Dave bo tam pomagal tudi njim. Pričevanja govorijo o Davejevi pomoči pri stvaritvah brošur in celo platnicah za knjige. Njegovo poglobljeno znanje o Shopifyju vam omogoča hitre odgovore in inovativne rešitve.

Ljudje pogosto primerjajo Shopify s tistim domišljijskim radiem v svojem novem avtomobilu. Vedo, da lahko naredi veliko več kot samo igranje glasbe, toda kdo ima čas, da to ugotovi? Seveda lahko preberete navodila za uporabo. Toda tudi takrat morda ne boste ugotovili, kako ga uporabljati.

Nismo prepričani, ali obstajajo ljudje, ki se preživljajo in vam pomagajo razumeti, kako uporabljati vse funkcije avtomobilskega radia. Vemo, da je za vašo trgovino Shopify na voljo veliko strokovnjakov.

Nekateri najboljši v tem podjetju se nahajajo na Novi Zelandiji. Lahko vam pomagajo najbolje izkoristiti Shopify, ne glede na to, ali gre za veliko trgovino iz nič ali le za nekaj preprostih nastavitev. Denar je dobro porabljen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map