Najboljša podjetja Shopify Web Development v Združenem kraljestvu

Nagrada za odličnost


Zakaj Shopify?

Strokovnjaki dosledno ocenjujejo Shopify kot standard programske opreme za e-trgovino, v primerjavi z vsemi drugimi platformami e-trgovine. Naši strokovnjaki se strinjajo, da je najboljša samostojna programska oprema za e-trgovino na voljo. Prav tako smo podrobno pisali o prednostih in slabostih uporabe Shopifyja za zagon vaše trgovine e-trgovine.

Iskanje razvijalca Shopify

Ko ste se odločili za to Shopify Naslednji korak je vsekakor za vas, naslednji korak je poiskati razvijalca, ki bi zasnoval in zgradil vašo spletno trgovino in jo morda podprl, ko se zažene. Seveda bi lahko to storili sami, v tem primeru pa ta članek še vedno preberite, za vsak slučaj. Poleg tega imajo mnogi od teh strokovnjakov Shopify odlične bloge, polne koristnih informacij.

Najboljši strokovnjaki iz trgovine Shopify v Veliki Britaniji

Pri izbiri smo pomagali z raziskovanjem Shopify Experts v Veliki Britaniji. “Shopify Expert” je akreditacija, ki jo podeljuje Shopify, da dokaže, da je oseba ali podjetje cenjen partner, za katerega se je izkazalo, da ima “celovito in avtoritativno znanje Shopify.” Ti strokovnjaki zagotavljajo storitve z dodano vrednostjo, ki Shopify zaupajo.

Kaj ponuja strokovnjak Shopify

Če želite postati Shopify Expert, morajo posamezniki ali podjetja dokazati, da so ustvarili 5 ali več aktivnih trgovin. Obstaja pet kategorij strokovnjakov:

 • Oblikovanje – za te prodajalne je gotovo že sama ustvarila temo
 • Nastaviti – osnovne nastavitve trgovin in prilagajanje tem za te trgovine
 • Trženje – preizkušene marketinške kampanje za te trgovine
 • Fotografija – imajo portfelj fotografij, usmerjen na izdelke, za stranke Shopify
 • Razvoj – ustvarili aplikacijo za trgovino z aplikacijami ali zgradili delujoče integracije po meri

Prosilcem za status Shopify Expert ni dovolj, da pošljejo primere v kateri koli od teh kategorij. Shopifyjeva ekipa strokovnjakov pregleda vse prispevke, da zagotovi, da delo ustreza njihovim standardom. Prosilci lahko dobijo status Shopify Expert v eni ali več od teh kategorij.

Shopify Experts so poleg tega, da imajo vrhunske spretnosti Shopify, odgovorni za hitro odzivanje na vsa vprašanja in odprto in pošteno komunikacijo z vsemi strankami; skratka, biti zelo profesionalen.

Shopify Experts so ambasadorji blagovne znamke za Shopify in njihova vloga je zagotoviti, da imajo vse njihove stranke pozitivno in dragoceno izkušnjo, ne glede na to, katere storitve kupujejo.

Naslednji korak

Vaša naloga je, da se odločite, katere storitve morate kupiti, da lahko spletno trgovino Shopify zaženete in zaženete. Potrebujete načrtovanje, nastavitev, trženje, fotografijo ali razvoj ali kakšno kombinacijo le-teh? In morda nekaj podpore, ko bo vaša trgovina v akciji. Vsak od naslednjih strokovnjakov Shopify ima svoje prednosti. Članek natančno preberite in obiščite spletna mesta tistih, ki vas privlačijo.

Shopify Experts v Veliki Britaniji

Izdelujemo spletne strani

Izdelujemo spletna mesta - podjetje za spletno oblikovanje

Ime, ki ga izdelujemo spletna mesta, ne odraža, da je to podjetje ocenjeno na 1. mestu Shopify za načrtovanje, izdelavo in trženje. Njihova samoidentifikacija kot ustvarjalni prodajalec se dobro pokaže na njihovi lastni spletni strani, s podrobnimi primeri dela s strankami in jasnimi razlagami celotne ponudbe storitev s cenami.

Izdelamo, da so spletna mesta zaključila več kot 370 projektov in več kot 40.000 trgovcev z e-trgovino prebere njihov mesečni spletni nasvet. Obiščite spletna mesta, kjer ustvarimo vsaj koristne informacije in napotke.

Swanky Apple

Swanky Apple - podjetje za spletno oblikovanje

Swanky Apple zelo rad “ustvarja prepričljive stvari za splet, tiskanje in mobilne naprave.” Njihovo spletno mesto odraža ta ključni pristop k njihovemu delu, pri čemer je gradnja trgovin Shopify le en vidik.

Swanky Apple se osredotoča na razvoj vaše trgovine in ne nujno na vaše poslovanje na področju e-trgovine, zato raje oblikujejo po meri. Imate pa dostop do njihovih drugih kreativnih storitev, ki vključujejo trženje blagovnih znamk ter iskanje in socialni marketing.

inspira

Inspira - podjetje za spletno oblikovanje

Domača stran podjetja Inspira daje vrhunske obljube – odlično ustvarjalno delo, vrhunski razvoj, fanatično podporo. Zelo izkušeni so – od leta 2007 gradijo trgovine Shopify in skačejo v samo osmih mesecih po tem, ko je programska oprema izšla v javnost.

Čeprav je e-trgovina samo ena od štirih storitev, ki jih ponuja inspira, ima svojo posebno spletno stran. Na voljo je celotna paleta storitev e-trgovine – oblikovanje, kodiranje, trženje in podpora.

Vitamin London

Vitamin London - podjetje za spletno oblikovanje

Vitamin London je agencija za oblikovanje digitalnih izdelkov, ki se osredotoča na pregledne razlike med fizičnim in digitalnim. e-trgovina je le ena od številnih digitalnih storitev, ki jih ponuja to podjetje.

Primeri strank na spletnem mestu Vitamin London so vidno osupljivi, prav tako tudi spletne trgovine, povezane s spletnim mestom Shopify. Zavedajte pa se, da e-trgovina ni storitev, ki se oglašuje na lastnem spletnem mestu Vitamin.

Jagoda

Jagoda - podjetje za spletno oblikovanje

Jagoda je osredotočena na e-trgovino, ki je “zunaj tega sveta.” Ta kreativna marketinška agencija bo z vami na vseh korakih vaše izkušnje Shopify. Jagoda vam lahko postavi novo trgovino ali vam pomaga, da svojo obstoječo trgovino dvignete na naslednjo raven.

Izdelali vam bodo aplikacije, vključno s podatkovno nadzorno ploščo, če Shopify ne naredi tistega, kar potrebujete. Če potrebujete stalno pomoč, se z njimi pogovorite o dogovoru za podporo po meri. In prenesite njihov brezplačni vodnik za e-trgovino.

eastside co

Podjetje za spletno oblikovanje podjetja Eastside

Enostransko sodelovanje. obstaja za gradnjo trgovin Shopify, ki jih gradijo na stotine. Za svoje storitve ponujajo tri ravni cen, od majhnih sprememb oblikovanja do celotnega dizajna po meri.

Enostransko sodelovanje. sodelovala bo z vami tudi v SEO, digitalnem marketingu in socialnih medijih, tako da bo vaša trgovina zlahka najdena na spletu. Vredno si je ogledati, če vaše podjetje spada v eno od njihovih kategorij: moda, hrana in pijača, dom in življenjski slog.

NoirLuxe

Noir Luxe - podjetje za spletno oblikovanje

Noir Luxe sebe opisuje kot digitalno kreativno agencijo. Njegova storitev Shopify je na koncu dolgega seznama drugih storitev, ki se osredotočajo predvsem na vizualno oblikovanje, vključno z umetniško usmeritvijo in modno ilustracijo.

In primeri tega dela so krasni. Noir Luxe je strokovnjak za namestitev Shopify in ponuja oblikovanje in nekatere storitve upravljanja; večina njihovih strank upravlja svoja spletna mesta. Poglejte Noir Luxe, če je vaš poudarek na vizualno osupljivi spletni trgovini.

Izjava

Izjava - podjetje za spletno oblikovanje

Izjava se predstavlja na spletnem mestu brez neumnosti, ki vam bo pomagalo pri razvoju e-trgovine z uporabo preizkušenega tristranskega poslovnega modela. Prikazani primeri odjemalcev so trdni in nič vizualno vrhunskega, čeprav so nekateri zasnovani po meri. Poudarek je na poslovni strani e-trgovine in bo ustrezal tistim, ki potrebujejo pomoč pri digitalni strategiji in trženju svojega podjetja Shopify eCommerce..

Belle Digital

Belle Digital - podjetje za spletno oblikovanje

Belle Digital ustvarja “čudovite in edinstvene trgovine e-trgovine na Shopifyju.” Ustvarjajo podjetja Shopify po meri, ne samo prodajne proge. Oni so strokovnjaki za postavljanje in bodo sodelovali z vami tudi pri trženju vaše trgovine.

Njihova lastna spletna stran je vizualno osupljiva z mehkimi barvami in mehkim poudarkom, kar se odraža v primerih, prikazanih v njihovem delu. Belle Digital identificira kategorije svojih strank, kot so moda, zdravje in lepota, dom in življenjski slog ter otroci, njihovo spletno mesto pa ima ženski občutek.

Podvodni pištol

Podvodni pištolo - podjetje za spletno oblikovanje

Ikona podvodnega pištola je moška risanka o superjunakih, ki jih predstavlja kot digitalne orodje za odpravljanje težav. Začetki tega odpuščenega podjetja so v sodelovanju z ustvarjalnimi podjetji in to jim je še vedno pri srcu.

Nekoliko nejasne so glede nabora spretnosti, saj so »za nekaj časa« zgradile trgovine e-trgovine in se naučile »kar nekaj«. Podvodni pištoli bodo zgradili vašo trgovino Shopify, vam pomagali pri trženju in naredili vaše kopiranje.

Preberite več o pogostih vprašanjih Shopify Experts
tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map