Najboljša kanadska podjetja Shopify Web Development

Nagrada za odličnost


V svetu e-trgovina, Shopify je jasen vodja. Še naprej postavlja standarde za oblikovanje in uporabnost. V bistvu Shopify pooblasti okoli 300.000 spletnih trgovin, ki so samo v letu 2015 zaslužile več kot 17 milijard dolarjev.

Velik del uspešnosti je bil posledica kombinacije enostavnosti uporabe in funkcionalnosti programske opreme. Tudi začetniki lahko zgradijo impresivno prodajalno, ki je polna funkcij.

Vendar pa se s tako sposobnim in obsežnim programom lahko uporabniki vprašajo, ali to v celoti izkoristijo Shopify. Brez predhodnih izkušenj je težko učinkovito usmeriti prodajo na najučinkovitejši možni način. Če niste strokovnjak, se lahko vprašate, ali bi lahko še več naredili za integracijo razpoložljivih aplikacij in orodij.

Namesto, da bi se spraševali, se lahko zanesete na izkušnje in znanje strokovnih podjetij za razvoj spletnih strani. Nekatere izmed vodilnih podjetij v industriji so specializirane za to, da kar najbolje izkoristijo Shopify.

Canadian Shopify vrhunski spletni oblikovalci in razvijalci

Trik je izbira najboljšega podjetja za zagotovitev pravega ravnovesja med strokovnim znanjem in stroški. Da boste lažje zmanjšali svoje odločitve, se najprej začnite s postavljanjem nekaj preprostih vprašanj:

Kakšen je tvoj proračun?

Za večino podjetij so stroški prvi in ​​najpomembnejši odločilni dejavnik, ki jih je treba upoštevati. Medtem ko je na spletu na voljo veliko brezplačnih možnosti, imajo omejitve. Napačna programska oprema lahko na koncu zaustavi rast podjetja.

Bottom line: če boste resno zaslužili, boste morali vložiti nekaj denarja v svoje podjetje. Vložitev denarja v programsko opremo, stroški gostovanja in drugi operativni stroški se bodo na koncu izplačali in racionalizirali vsakodnevne naloge.

Vzemite si nekaj časa za razmislek o tem, koliko si lahko privoščite za osnovne stroške namestitve. Upoštevajte, da obstaja sorazmerno razmerje med obratovalnimi stroški in zasluženimi prihodki.

Kakšna je vaša časovnica za začetek?

Lepota nekaterih platform e-trgovanja je, da lahko spletno mesto zaženete v samo nekaj urah. Za bolj zapletena spletna mesta, ki vključujejo desetine izdelkov, slik in opisov, boste morda potrebovali več časa za pripravo spletnega mesta in svojega inventarja, preden boste pripravljeni na ogled v živo. Potrebovali boste platformo, ki jo je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.

Kako pomembna je prilagodljivost oblikovanja?

Med začetnim postopkom nastavitve trgovine boste verjetno ujeti pri oblikovanju prodajalne. Medtem ko bo večina platform ponudila izjemno fleksibilnost, ko gre za oblikovanje, morda ne bodo ravno tako elastične, ko gre za upravljanje zalog in prodajo..

Lahko ste prepričani, da lahko Shopify eCommerce Software prenese praktično vse, kar se vam zdi pri tem. Pravi izziv je vedeti, ali ste postavili trgovino tako fleksibilno, kot je lahko, in kot jo potrebujete. Tukaj je lahko nekaj strokovnih nasvetov dobro vredno cene.

Ali se vaša platforma dobro vključuje v druge programe?

Želite, da bi bil odgovor na to vprašanje odmeven da. Vaš graditelj spletnih trgovin se mora brez težav integrirati s socialnimi mediji, različnimi prehodi za plačila, Amazonom in drugimi programi. Ti dodatki bodo razširili funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Ko ste si vzeli čas za raziskovanje pomembnih vprašanj in določitev proračuna, lahko začnete preverjati strokovnjake za spletno oblikovanje in razvoj v Kanadi. Ne pozabite brati seznama razvitih razvijalcev, ki bi morali biti na vrhu seznama.

Težki hitri, ki zmorejo vse

Krepko

Različni logotip

BOLD je odgovoren za ustvarjanje nekaterih najbolj priljubljenih aplikacij, ki so na voljo na Shopify. Ponujajo tudi storitve po meri za mala podjetja ali velika podjetja. Prvotno se je podjetje rodilo iz nujnosti. Ustanovitelji so bili presenečeni nad pomanjkanjem aplikacij, namenjenih povečanju prodaje. Namesto da bi čakali, da bo na trgu prišla prava aplikacija, so se odločili, da bodo ustvarili svojo.

Odkar je BOLD svojo prvo aplikacijo izdal leta 2012, so osvojili številne industrijske nagrade. Z več kot 90 zaposlenimi iz Winnipega Kanada izstopajo kot podjetje s polno storitvijo. Pokličite jih, če potrebujete podjetje, ki zmore vse.

Pixel Union

Logotip Pixel Union

Pixel Union ima sedež v Viktoriji, Britanski Kolumbiji v Kanadi in obstaja že od leta 2009. Njihov portfelj vsebuje seznam impresivnih strank, med njimi: Tesla Motors, Taco Bell in LA Lakers. Za izdelavo spletnega mesta po meri uporabite obstoječo temo ali partnerja z njimi.

Ekipa strokovnjakov Pixel Union nudi podporo na vsakem koraku razvoja. S svojimi veščinami izkoristite moč Shopify in ustvarite čudovita in funkcionalna spletna mesta. Bodite prepričani, da se ustavite na njihovem spletnem mestu in si oglejte njihovo obsežno ponudbo elegantnih in modernih spletnih strani.

Razlika

Različni logotip

Večino podjetij za razvoj spletnih strani ustanovijo programski inženirji in programerji. Vendar pa je Diff začel prodajalec na drobno. To podjetju s sedežem v Montrealu daje drugačen pogled na e-trgovino.

Od odprtja leta 2011 je podjetje sestavilo ekipo visoko usposobljenih inženirjev. Predstavljajo eno “tehnično najbolj izpopolnjenih ekip.” DIFF modeli združujejo privlačno trgovino z uporabnikom prijaznim zaledjem. Uživajte v funkcijah upravljanja, ki vam olajšajo življenje.

Marketinški guruji

Samo rast

Samo logotip za rast

To podjetje s sedežem v Waterlou v Kanadi ima v mislih en cilj: rast. Začnejo s tem, da vam pomagajo vzpostaviti jasno blagovno znamko. Od tod gre vse za rast vašega podjetja in doseganje merljivih rezultatov. Čeprav ponujajo širok spekter storitev, so specializirani za povečanje stopnje konverzije.

Podjetje vam bo pomagalo spremeniti priložnostne brskalnike v zveste stranke. Njihova cena lahko manjši podjetjem, vendar če ste hitra in merljiva rast, je vredno vlagati. Upoštevajte dejstvo, da se ponašajo z impresivnih 327% ROI v 127 različnih blagovnih znamkah.

Oblikovne Champs

Pokazovalnik oglasov

Kazalo Creative Logo

Za nekatera podjetja so še posebej pomembni vizualni podatki. Če morate poudariti izdelke in ustvariti posebno izkušnjo za svoje obiskovalce, vam lahko ekipa Pointer Creative pomaga. So skupina mladih in oblikovalcev kolkov in razvijalcev s slovesom ustvarjanja vizualno osupljivih spletnih mest Shopify.

Pravzaprav je Pointer Creative prva ekipa za razvoj Shopify v Kanadi. Njihove zasnove krepijo blagovno znamko in hitro začnejo privabljati promet na vaše spletno mesto. Zanašajte se na njih za preprosto spletno mesto e-trgovine ali bolj zapleteno trgovino. Lahko nudijo veliko podporo in ustvarijo impresivna spletna mesta iz nič.

Mala raketa

Mali logotip rakete

Potrebujete pomoč pri razjasnitvi vaše ustvarjalne usmeritve? Se spopadate z razvojem poslovne strategije? Ste pripravljeni za zagon vašega spletnega mesta? Mala raketa v Ontariu v Kanadi lahko nudi rešitve po meri in podporni sistem.

V prvi vrsti je njihov poudarek na uporabi njihovih oblikovalskih spretnosti in izkušenj za ujemanje vizije vaše blagovne znamke. Nato ustvarijo privlačno spletno mesto za skupno rabo vaših izdelkov in storitev s svetom. Nato bodo sodelovali pri oblikovanju zaledja, ki bo govoril o vašem podjetju in vaših potrebah. Rezultat je lepo spletno mesto po meri.

Vsestransko čudovito

Port80 Web Design

Logotip spletnega oblikovanja Port80

Medtem ko razmišljate o ustvarjanju in izgradnji trgovine za e-trgovino, uporabniške izkušnje ni mogoče podcenjevati. Vaše spletno mesto mora biti intuitivno in enostavno za krmarjenje. Tudi najmanjša ovira pri brskanju in nakupu lahko povzroči izgubo prodaje in ovira rast vašega podjetja.

Strokovnjaki Port80 v Vancouvru so ugotovili popolno ravnovesje med formo in funkcijo. Vaše stranke bodo imele resnično prijetno izkušnjo, zaradi katere se bodo lahko vrnile za več. Njihove razširljive rešitve segajo od preprostih popravkov do obsežnih predstavitev za mednarodna podjetja.

SOVI Creative

OVI Creative Logotip

V podjetju SOVI design iz Toronta v Kanadi vas spoznajo, preden izdelajo rešitve, ki so zasnovane posebej za vaše edinstvene potrebe. Imajo visoke standarde, ko gre za oblikovanje.

Lahko ste prepričani, da bo vaše spletno mesto videti odlično v kateri koli napravi. Kupci bodo uživali v sprednjem delu vašega spletnega mesta in hvaležni boste za misel in izkušnje, ki so vključene v oblikovanje vašega zaledja.

Razvijalci na SOVI bodo vsakodnevna opravila pojenjali tako, da boste lahko učinkovito vodili svoje podjetje. Uživajte več časa, da se osredotočite na svoje glavne prioritete.

Pozneje kot ti

Kasneje kot logotip

Ime pove veliko. Ta skupina oblikovalcev in razvijalcev v Torontu v Kanadi si prizadeva, da bi se hudo trudili. Prepozno ostanejo, tako da lahko usmerite pozornost na druga področja vodenja vašega podjetja. V samo nekaj tednih lahko spletno mesto za e-trgovino prevzamete od zasnove do resničnosti.

Kot strokovnjaki Shopify so edinstveno usposobljeni, da vam pomagajo izkoristiti programsko opremo Shopify. Njihove čudovite prodajalne bodo ustvarile prodajo. Ne glede na velikost podjetja, ki ga želite začeti ali prenoviti, bodo vašemu projektu dali vso pozornost in ustvarjalno moč.

Namestitev in nastavitve

Carson

Carson logotip

Imate majhno nalogo, ki jo je treba hitro dokončati? Potrebujete pomoč pri vključevanju novega orodja ali funkcije? Zakaj ne bi te naloge predali strokovnjakom in se prepričali, ali bo to pravilno opravljeno? Carson s sedežem v Montrealu v Kanadi je odličen izdelek za pripravo nastavitev spletnega mesta in nadgradnje.

Ne boste se ujeli pri poskusu krmarjenja po Shopifyju, ko bi se morali osredotočiti na druge vidike svojega podjetja. Imajo zelo prilagodljivo in cenovno ugodno ceno. Uživate lahko v občasnem dostopu do strokovnjakov Shopify, ne da bi morali plačevati drage mesečne naročnine. Carson ponuja hiter in cenovno dostopen način upravljanja vaše spletne strani.

Shopify pogosto zaračunavajo kot najbolj vsestransko in uporabniku prijazno programsko platformo za e-trgovino na trgu. Vendar pa lahko ta odlikovanje prihaja tudi s slabostjo. Če imamo toliko možnosti, ko gre za teme, funkcije in integracije, se lahko počutimo pretirano. Lahko se preveč enostavno zataknemo v vse odločitve in izgubimo dragoceni čas.

Na koncu boste morda prijetno presenečeni, ko boste ugotovili, kako enostavno in cenovno lahko svoj projekt predate strokovnjaku za spletni razvoj Shopify. Vizijo lahko spremenite v lepo in funkcionalno mesto, ne da bi pri tem kršili proračun.

Vedno je lepo, da lahko režete vogale in zmanjšate stroške, vendar se morate spomniti, da je vaš čas dragocen. Kot lastnik podjetja svoj čas porabite za druga področja izgradnje vašega podjetja. Če se obrnete na strokovnjake, lahko hitreje začnete prodajati in zaslužiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map