Syarikat Pembangunan Web Shopify Teratas di United Kingdom

Anugerah Kecemerlangan AWA


Mengapa Shopify?

Pakar secara konsisten menilai Shopify sebagai standard perisian eCommerce yang diukur oleh semua platform eCommerce lain. Pakar kami bersetuju bahawa ini adalah perisian eCommerce yang berdiri sendiri yang terbaik. Kami juga telah menulis secara terperinci mengenai kebaikan dan keburukan penggunaan Shopify untuk melancarkan kedai eCommerce anda.

Mencari pembangun Shopify

Setelah anda memutuskannya Shopify pasti bagi anda, langkah seterusnya adalah mencari pembangun untuk merancang dan membina kedai dalam talian anda, dan mungkin menyokongnya setelah ia beroperasi. Sudah tentu, anda boleh melakukannya sendiri, sekiranya anda masih boleh membaca artikel ini, sekiranya berjaga-jaga. Selain itu, banyak Ahli Shopify ini mempunyai blog yang sangat baik dan penuh dengan maklumat berguna.

Pakar Shopify Teratas di United Kingdom

Kami telah membantu dalam pemilihan ini dengan meneliti Ahli Shopify di UK. “Ahli Shopify” adalah akreditasi yang diberikan oleh Shopify untuk menunjukkan bahawa orang atau syarikat tersebut adalah rakan kongsi yang dihargai yang telah terbukti memiliki “pengetahuan komprehensif dan berwibawa tentang Shopify.” Pakar-pakar ini memberikan perkhidmatan bernilai tambah yang dipercayai oleh Shopify.

Apa yang ditawarkan oleh Ahli Shopify

Untuk menjadi Ahli Shopify, individu atau perniagaan mesti membuktikan bahawa mereka telah membuat 5 atau lebih kedai aktif. Terdapat lima kategori Pakar:

 • Reka bentuk – mesti membina tema dari awal untuk kedai-kedai ini
 • Persediaan – penyediaan kedai asas dan penyesuaian tema untuk kedai-kedai ini
 • Pemasaran – kempen pemasaran terbukti untuk kedai-kedai ini
 • Fotografi – mempunyai portfolio gambar yang berfokus pada produk untuk pelanggan Shopify
 • Pembangunan – membuat aplikasi untuk app store atau membina integrasi khusus yang berfungsi

Tidak cukup bagi pemohon untuk status Ahli Shopify untuk menghantar contoh dalam mana-mana kategori ini. Pasukan Pakar Shopify meninjau semua penyerahan untuk memastikan bahawa kerjanya sesuai dengan standard mereka. Pemohon boleh diberikan status Ahli Shopify dalam satu atau lebih kategori ini.

Selain memiliki keahlian Shopify yang unggul, Pakar Shopify bertanggung jawab untuk memberikan respons cepat terhadap semua pertanyaan, dan memiliki komunikasi terbuka dan jujur ​​dengan semua pelanggan mereka; secara ringkas, sangat profesional.

Ahli Shopify adalah duta jenama untuk Shopify, dan peranan mereka adalah untuk memastikan bahawa semua pelanggan mereka mempunyai pengalaman positif dan bernilai tinggi, tanpa mengira perkhidmatan apa yang mereka beli.

Langkah seterusnya

Tugas anda sekarang adalah untuk memutuskan perkhidmatan apa yang anda perlukan untuk membeli kedai dalam talian Shopify anda dan beroperasi. Adakah anda memerlukan reka bentuk, persediaan, pemasaran, fotografi atau pengembangan, atau beberapa kombinasi dari ini? Dan mungkin ada sokongan setelah kedai anda beraksi. Setiap Ahli Shopify berikut mempunyai kekuatan masing-masing. Baca artikel dengan teliti dan lawati laman web yang menarik bagi anda.

Ahli Shopify di UK

Kami Membuat Laman Web

Kami membuat laman web - reka bentuk laman web

Nama Kami Membuat Laman Web tidak menunjukkan bahawa syarikat ini diberi peringkat # 1 di Shopify untuk reka bentuk, pembinaan, dan pemasaran. Pengenalan diri mereka sebagai peruncit kreatif muncul dengan baik di laman web mereka sendiri, dengan contoh terperinci mengenai kerja pelanggan, serta penjelasan yang jelas mengenai pelbagai perkhidmatan mereka, dengan harga.

Kami Membuat Laman Web telah menyelesaikan lebih dari 370 projek, dan lebih daripada 40,000 peruncit eCommerce membaca blog nasihat bulanan mereka. Lawati Kami Membuat Laman Web untuk, sekurang-kurangnya, maklumat dan panduan berguna di sana.

Apple yang hebat

Swanky Apple - firma reka bentuk web

Swanky Apple suka “membuat perkara menarik untuk web, cetak, dan peranti mudah alih.” Laman web mereka mencerminkan pendekatan rendah ini terhadap pekerjaan mereka, yang mana bangunan kedai Shopify hanyalah satu aspek.

Fokus Swanky Apple adalah pada pengembangan kedai anda, dan tidak semestinya perniagaan eCommerce anda, dan mereka lebih suka reka bentuk tersuai. Walau bagaimanapun, anda mempunyai akses ke perkhidmatan kreatif mereka yang lain termasuk penjenamaan, dan carian dan pemasaran sosial.

inspira

Inspira - firma reka bentuk web

laman utama laman web inspira membuat janji-janji superlatif – karya kreatif yang hebat, pengembangan canggih, sokongan fanatik. Mereka sangat berpengalaman – mereka telah membangun kedai Shopify sejak tahun 2007, melonjak hanya dalam lapan bulan setelah perisian itu dilancarkan kepada umum.

Walaupun eCommerce hanya satu daripada empat perkhidmatan yang ditawarkan oleh inspira, ia mempunyai laman web khusus. Pelbagai perkhidmatan eCommerce tersedia – reka bentuk, pengekodan, pemasaran, dan sokongan.

Vitamin London

Vitamin London - firma reka bentuk laman web

Vitamin London adalah agensi reka bentuk produk digital yang memfokuskan pada perbezaan telus antara fizikal dan digital. eCommerce adalah salah satu rangkaian perkhidmatan digital yang ditawarkan syarikat ini.

Contoh pelanggan di laman web Vitamin London semuanya menakjubkan secara visual, seperti juga kedai dalam talian yang dihubungkan melalui laman tinjauan Shopify. Perlu diketahui, eCommerce bukanlah perkhidmatan yang diiklankan di laman web Vitamin sendiri.

Strawberi

Strawberry - firma reka bentuk web

Fokus Strawberry adalah pada eCommerce yang “Keluar dari Dunia ini.” Agensi pemasaran kreatif ini akan bersama anda setiap langkah dalam pengalaman Shopify anda. Strawberry boleh menyiapkan kedai baru anda atau membantu anda membawa kedai yang ada ke tahap seterusnya.

Mereka akan membuat aplikasi anda, termasuk papan pemuka data jika Shopify tidak melakukan apa yang anda perlukan. Sekiranya anda memerlukan bantuan berterusan, berbincanglah dengan mereka mengenai pengaturan sokongan khusus. Dan muat turun panduan percuma mereka ke eCommerce.

co sebelah timur

Syarikat reka bentuk web bersama Eastside

Syarikat sebelah timur. wujud untuk membina kedai Shopify, dan mereka mesti membina ratusan dari mereka. Mereka menawarkan tiga tahap harga untuk perkhidmatan mereka, dari perubahan reka bentuk kecil hingga reka bentuk khas sepenuhnya.

Syarikat sebelah timur. juga akan bekerjasama dengan anda dalam SEO, pemasaran digital, dan media sosial sehingga kedai anda mudah didapati dalam talian. Mereka perlu diperhatikan jika perniagaan anda tergolong dalam salah satu kategori mereka: fesyen, makanan dan minuman, rumah dan gaya hidup.

NoirLuxe

Noir Luxe - firma reka bentuk web

Noir Luxe menggambarkan dirinya sebagai agensi kreatif digital. Perkhidmatan Shopifynya berada di hujung senarai panjang perkhidmatan lain yang memfokuskan terutamanya pada reka bentuk visual, termasuk arah seni dan ilustrasi fesyen.

Dan contoh karya ini sangat cantik. Noir Luxe adalah pakar penyediaan Shopify dan menyediakan reka bentuk dan beberapa perkhidmatan pengurusan; kebanyakan pelanggan mereka menguruskan laman web mereka sendiri. Lihat Noir Luxe jika tumpuan anda adalah untuk mendapatkan kedai dalam talian yang menakjubkan.

Penyataan

Penyataan - firma reka bentuk web

Penyataan hadir melalui laman web tidak masuk akal yang akan membantu anda mengembangkan perniagaan eCommerce menggunakan model perniagaan tiga langkah yang terbukti. Contoh pelanggan yang ditunjukkan adalah kukuh tanpa visual yang mewah, walaupun ada yang direka khas. Fokus pernyataan adalah pada aspek perniagaan eCommerce dan akan sesuai dengan mereka yang memerlukan bantuan dengan strategi digital dan pemasaran perniagaan Shopify eCommerce mereka.

Belle Digital

Belle Digital - firma reka bentuk web

Belle Digital mencipta “kedai eCommerce yang indah dan unik di Shopify.” Mereka membuat perniagaan Shopify tersuai, bukan hanya etalase. Mereka pakar dalam penyediaan dan juga akan bekerja dengan anda dalam memasarkan kedai anda.

Laman web mereka sendiri secara visual menakjubkan dengan warna lembut dan fokus lembut, yang tercermin dalam contoh yang ditunjukkan dalam karya mereka. Belle Digital mengenal pasti kategori pelanggan mereka seperti fesyen, kesihatan dan kecantikan, kediaman dan gaya hidup, dan anak-anak, dan laman web mereka mempunyai perasaan feminin terhadapnya.

Pistol Bawah Air

Underwater Pistol - firma reka bentuk web

Ikon Underwater Pistol adalah kartun superhero lelaki, yang mewakili mereka sebagai penyelesai masalah digital. Asal syarikat santai ini bekerja dengan perniagaan kreatif, dan itu masih ada di hati mereka.

Mereka agak kabur mengenai keahlian mereka, telah membina kedai eCommerce “untuk sementara waktu” dan telah belajar “sedikit.” Underwater Pistols akan membina kedai Shopify anda, membantu anda dalam pemasaran dan melakukan penulisan iklan anda.

Ketahui lebih lanjut mengenai Soalan Lazim Ahli Shopify
di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map