Syarikat Pembangunan Web Shopify Kanada Teratas

Anugerah Kecemerlangan AWA


Di dunia e-dagang, Shopify adalah pemimpin yang jelas. Ia terus menetapkan standard untuk reka bentuk dan kebolehgunaan. Sebenarnya, Shopify mempunyai kekuatan sekitar 300,000 kedai dalam talian yang memperoleh lebih daripada $ 17 bilion pada tahun 2015 sahaja.

Sebilangan besar kejayaannya disebabkan oleh gabungan penggunaan dan fungsi perisian. Malah pemula dapat membina etalase yang mengagumkan yang penuh dengan ciri.

Namun, dengan adanya program yang mampu dan luas, pengguna dapat bertanya-tanya adakah yang memanfaatkan sepenuhnya Shopify. Tanpa pengalaman sebelumnya, sukar untuk memanfaatkan penjualan dengan cara yang paling efisien. Kecuali anda seorang pakar, anda mungkin bertanya apakah ada banyak yang boleh anda lakukan untuk mengintegrasikan aplikasi dan alat yang tersedia.

Daripada bertanya-tanya, anda boleh bergantung pada pengalaman dan kepakaran syarikat pembangunan web profesional. Beberapa firma terkemuka di industri ini mengkhususkan diri dalam memanfaatkan Shopify sepenuhnya.

Pereka dan pembangun web terkemuka Shopify Kanada

Caranya ialah memilih syarikat terbaik untuk memberikan keseimbangan yang tepat antara kepakaran dan kos. Untuk membantu mempersempit pilihan anda, pastikan untuk memulakan dengan bertanya kepada diri anda beberapa soalan mudah:

Berapakah anggaran anda?

Bagi kebanyakan perniagaan, kos adalah faktor penentu yang pertama dan paling penting untuk diambil kira. Walaupun terdapat banyak pilihan percuma yang tersedia di web, mereka mempunyai had. Perisian yang salah akhirnya dapat membantutkan pertumbuhan perniagaan.

Intinya: jika anda serius menjana wang, anda harus melaburkan sejumlah wang ke dalam perniagaan anda. Menempatkan wang ke dalam perisian, kos hosting dan kos operasi lain akan terbayar pada akhirnya dan melancarkan tugas sehari-hari sementara itu.

Luangkan sedikit masa untuk memikirkan berapa banyak yang anda mampu bayar untuk kos persediaan asas. Perlu diingat bahawa terdapat hubungan yang proporsional antara kos operasi dan pendapatan yang diperoleh.

Apakah garis masa anda untuk dilancarkan?

Keindahan beberapa platform eCommerce ialah anda dapat melancarkan laman web hanya dalam beberapa jam. Untuk laman web yang lebih rumit yang menampilkan puluhan produk, gambar dan keterangan, anda mungkin memerlukan lebih banyak masa untuk menyiapkan laman web dan inventori anda sebelum anda bersedia untuk disiarkan. Anda memerlukan platform yang boleh diskalakan mengikut keperluan anda.

Betapa pentingnya fleksibiliti reka bentuk?

Semasa proses penyediaan kedai awal, anda mungkin akan terperangkap dalam merancang etalase. Walaupun kebanyakan platform akan menawarkan fleksibiliti yang luar biasa ketika merancang, mereka mungkin tidak begitu elastik ketika menguruskan inventori dan penjualan anda.

Anda boleh yakin bahawa Perisian eCommerce Shopify dapat menangani apa sahaja yang anda lakukan. Cabaran yang sebenarnya adalah mengetahui sama ada anda telah menyediakan kedai untuk menjadi fleksibel dan seperti yang anda perlukan. Di sinilah beberapa nasihat pakar sepadan dengan harganya.

Adakah platform anda berintegrasi dengan baik dengan program lain?

Anda mahu jawapan untuk soalan ini menjadi ya. Pembangun kedai dalam talian anda perlu berintegrasi dengan media sosial, pelbagai gerbang pembayaran, Amazon dan program lain dengan lancar. Penambahan ini akan memperluas fungsi laman web anda.

Setelah anda meluangkan masa untuk meneroka beberapa soalan penting dan mencari anggaran, anda boleh mula memeriksa pakar reka bentuk dan pembangunan web di Kanada. Teruskan membaca untuk senarai pembangun bertaraf teratas yang semestinya berada di bahagian atas senarai anda.

Pemukul Berat Yang Boleh Melakukan Segalanya

BURUK

Logo Diff

BOLD bertanggungjawab untuk membuat beberapa aplikasi paling popular yang terdapat di Shopify. Mereka juga menawarkan perkhidmatan khusus untuk syarikat kecil atau perniagaan besar. Pada asalnya, syarikat itu dilahirkan kerana keperluan. Pengasasnya terkejut dengan kekurangan aplikasi yang dirancang untuk membantu meningkatkan penjualan. Daripada menunggu aplikasi yang tepat untuk memasuki pasaran, mereka memutuskan untuk membuat aplikasi mereka sendiri.

Sejak BOLD mengeluarkan aplikasi pertama mereka pada tahun 2012, mereka telah memenangi banyak penghargaan industri. Dengan lebih daripada 90 pekerja yang berpangkalan di Winnipeg Canada, mereka menonjol sebagai syarikat perkhidmatan penuh. Hubungi mereka jika anda memerlukan firma yang dapat melakukan semuanya.

Pixel Union

Logo Pixel Union

Pixel Union beribu pejabat di Victoria, British Columbia, Kanada, dan telah wujud sejak tahun 2009. Portofolio mereka mempunyai senarai pelanggan yang mengagumkan, termasuk: Tesla Motors, Taco Bell dan LA Lakers. Gunakan tema yang ada atau bermitra dengan mereka untuk membina laman web khusus.

Pasukan pakar Pixel Union menawarkan sokongan melalui setiap langkah pengembangan. Gunakan kemahiran mereka untuk memanfaatkan kekuatan Shopify dan membuat laman web yang indah dan berfungsi. Pastikan anda berhenti di laman web mereka dan lihat portfolio laman web moden dan moden mereka yang luas.

Diff

Logo Diff

Sebilangan besar syarikat pembangunan web diasaskan oleh jurutera perisian dan pengaturcara. Namun, Diff dimulakan oleh peruncit. Ini memberi syarikat yang berpangkalan di Montreal perspektif yang berbeza mengenai eCommerce.

Sejak dibuka pada tahun 2011, syarikat ini telah membina pasukan jurutera berkemahiran tinggi. Mereka mewakili salah satu “pasukan yang paling canggih dari segi teknikal.” Reka bentuk DIFF menggabungkan etalase yang menarik dengan backend yang mesra pengguna. Nikmati ciri pengurusan yang membantu menjadikan hidup anda lebih mudah.

Guru Pemasaran

Hanya Pertumbuhan

Hanya Logo Pertumbuhan

Syarikat Waterloo, yang berpusat di Kanada ini mempunyai satu tujuan: pertumbuhan. Mereka bermula dengan menolong anda mewujudkan jenama yang jelas. Dari sana, ini adalah mengenai mengembangkan perniagaan anda dan mencapai hasil yang dapat diukur. Walaupun mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan, mereka mengkhususkan diri dalam meningkatkan kadar penukaran.

Syarikat akan membantu anda mengubah penyemak imbas kasual menjadi pelanggan setia. Titik harga mereka mungkin melarang perniagaan yang lebih kecil, tetapi jika anda cepat dan pertumbuhan yang dapat diukur dapat bernilai pelaburan. Pertimbangkan fakta bahawa mereka mempunyai ROI 327% yang mengagumkan di 127 jenama yang berbeza.

Juara Reka Bentuk

Penunjuk Kreatif

Logo Kreatif Penunjuk

Bagi sebilangan perniagaan, visual sangat penting. Sekiranya anda perlu menonjolkan produk dan membuat pengalaman khusus untuk pengunjung anda, pasukan di Pointer Creative dapat membantu. Mereka adalah sekumpulan pereka dan pemaju pinggul dan muda dengan reputasi untuk membuat laman web Shopify yang menakjubkan.

Sebenarnya, Pointer Creative adalah pasukan pengembangan Shopify # 1 di Kanada. Reka bentuk mereka memperkuat jenama dan dengan cepat mula mendorong lalu lintas ke laman web anda. Bergantung pada mereka untuk laman web eCommerce sederhana atau kedai yang lebih kompleks. Mereka dapat memberikan sokongan hebat dan dapat menghasilkan laman web yang mengagumkan dari awal.

Little Rocket

Logo Little Rocket

Perlukan bantuan untuk menjelaskan arah kreatif anda? Berjuang untuk mengembangkan strategi perniagaan? Bersedia untuk melancarkan laman web anda? Little Rocket di Ontario, Kanada, dapat memberikan penyelesaian khusus dan sistem sokongan.

Pertama sekali, tumpuan mereka adalah menggunakan kemahiran reka bentuk dan pengalaman mereka untuk menangkap visi jenama anda. Seterusnya, mereka membuat laman web yang menarik untuk berkongsi produk dan perkhidmatan anda dengan dunia. Kemudian mereka akan berusaha untuk merancang backend yang sesuai dengan perniagaan dan keperluan anda. Hasilnya adalah laman web khas yang indah.

Seluruh Luar Biasa

Reka Bentuk Web Port80

Logo Reka Bentuk Web Port80

Semasa anda memikirkan untuk membuat dan membina kedai eCommerce anda, pengalaman pengguna tidak boleh dipandang rendah. Laman web anda perlu intuitif dan mudah dilayari. Bahkan halangan terkecil untuk melayari dan membeli boleh menyebabkan penjualan hilang dan menghalang pertumbuhan perniagaan anda.

Pakar di Port80 di Vancouver telah menemui keseimbangan yang sempurna antara bentuk dan fungsi. Pelanggan anda akan mempunyai pengalaman yang sangat menyeronokkan yang menjadikan mereka kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi. Penyelesaian mereka yang boleh diskalakan berkisar dari perbaikan sederhana hingga pelancaran skala penuh untuk perniagaan antarabangsa.

SOVI Kreatif

Logo Kreatif OVI

Pada reka bentuk SOVI di Toronto, Kanada, mereka akan mengenali anda sebelum menghasilkan penyelesaian yang direka khusus untuk memenuhi keperluan unik anda. Mereka mempunyai standard yang tinggi dalam soal reka bentuk.

Anda boleh yakin bahawa laman web anda akan kelihatan hebat di mana-mana peranti. Pembeli akan menikmati bahagian depan laman web anda dan anda akan berterima kasih atas pemikiran dan pengalaman dalam merancang backend anda.

Pembangun di SOVI akan menjadikan tugas harian mudah sehingga anda dapat menjalankan perniagaan dengan cekap. Nikmati lebih banyak masa untuk memberi tumpuan kepada keutamaan utama anda.

Nanti Daripada Anda

Nanti Lebih Lanjut daripada Logo Anda

Nama itu banyak disebut. Pasukan pereka dan pemaju ini di Toronto, Kanada, menjadikan tugas mereka untuk bekerja lebih keras. Mereka berjaga sehingga anda dapat mengalihkan perhatian kepada bidang lain dalam menjalankan perniagaan anda. Hanya dalam beberapa minggu anda boleh mengambil laman web eCommerce anda dari konsep ke realiti.

Sebagai ahli Shopify, mereka memenuhi syarat unik untuk membantu anda memanfaatkan kekuatan perisian Shopify. Kedai kedai mereka yang cantik akan menjana jualan. Tidak kira perniagaan saiz apa yang anda ingin mulakan atau ubahsuai, mereka akan memberikan perhatian penuh dan daya kreatif kepada projek anda.

Persediaan dan Tweaks

Carson

Logo Carson

Adakah anda mempunyai tugas kecil yang perlu diselesaikan dengan pantas? Perlukan bantuan untuk mengintegrasikan alat atau ciri baru? Mengapa tidak menyerahkan tugas-tugas ini kepada para pakar dan memastikan bahawa ia dapat dilakukan dengan betul? Carson, yang berpusat di Montreal, Kanada, adalah jalan masuk yang sempurna untuk menangani tugas penyediaan dan peningkatan laman web.

Anda tidak akan terperangkap ketika cuba menavigasi Shopify apabila anda harus menumpukan perhatian pada aspek perniagaan anda yang lain. Mereka mempunyai harga yang sangat fleksibel dan berpatutan. Anda boleh menikmati akses sesekali ke ahli Shopify tanpa perlu membayar langganan bulanan yang mahal. Carson menawarkan cara yang pantas dan berpatutan untuk menguruskan laman web anda.

Shopify sering disebut sebagai platform perisian eCommerce yang paling serba boleh dan mesra pengguna di pasaran. Walau bagaimanapun, penghargaan ini juga boleh membawa penurunan. Mempunyai begitu banyak pilihan dalam hal tema, fitur dan integrasi dapat terasa luar biasa. Terlalu mudah untuk terjebak dalam semua pilihan dan kehilangan masa yang berharga.

Pada akhirnya, anda mungkin terkejut apabila mengetahui betapa mudah dan berpatutannya untuk menyerahkan projek anda kepada pakar pengembangan web Shopify. Anda dapat menjadikan visi anda berubah menjadi laman web yang indah dan berfungsi tanpa mengurangkan anggaran anda.

Senang dapat mengurangkan sudut dan mengurangkan kos, tetapi anda juga perlu ingat bahawa masa anda sangat berharga. Sebagai pemilik perniagaan, masa anda dihabiskan di kawasan lain dalam membina perniagaan anda. Berpaling kepada pakar dapat membantu anda mula menjual dan menjana pendapatan dengan lebih cepat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me