Pereka Web dan Pembangun Web Zeland Shopify Teratas

Anugerah Kecemerlangan AWA


Kelumpuhan analisis tidak memerlukan banyak masa untuk disiapkan apabila anda melihat semua yang boleh anda lakukan Shopify. Platform eCommerce yang kuat ini adalah raja yang tidak dapat dipertikaikan dengan banyak alasan. Nampaknya pilihan tidak berkesudahan berada di bahagian atas senarai. Adakah anda pasti akan menyiapkannya dengan betul? Adakah anda menyedari semua loceng dan wisel?

Mungkin sudah tiba masanya untuk menghubungi pakar, Ahli Shopify. Terdapat guru Shopify di seluruh dunia, tetapi banyak dari mereka berada di New Zealand.

Tunggu, apa yang mereka lakukan di sana? Ternyata beberapa negara mempunyai kepakaran eCommerce yang lebih tinggi. Negara ini menikmati persekitaran perniagaan yang selamat, terjamin, dan stabil. Sistem cukai sederhana yang memudahkan menjalankan perdagangan global.

Satu eksport terbesar di New Zealand adalah teknologi. Pertumbuhan rekod menyumbang hampir $ 10 bilion kepada ekonomi tahun lalu. Kerajaan menyokong teknologi dan inovasi sebagai cara untuk mengembangkan ekonomi. Ini adalah persekitaran yang memupuk jenis orang yang menjadi Ahli Shopify.

Baca terus senarai pemaju yang dapat membantu anda memanfaatkan Shopify dengan sebaik mungkin.

Seluruh Hebat

Pocket Square

Pocket Square

Agensi perkhidmatan penuh ini membawa anda lebih jauh daripada menubuhkan kedai dalam talian Shopify. Dan itu penting. Teknologi sahaja tidak laku. Anda memerlukan strategi digital yang membina jenama anda. Anda mesti menggunakan media untuk membina kesedaran. Anda juga mesti mengintegrasikan media sosial untuk meningkatkan pendedahan. Pocket Square menggunakan pendekatan holistik untuk eCommerce.

Beri keutamaan kepada agensi ini jika anda adalah jenama fesyen atau gaya hidup. Mereka mendapat portfolio contoh cantik, berkesan, dan sederhana. Portofolio menunjukkan apa yang boleh anda lakukan dengan Shopify apabila anda mendorongnya ke had. Anda akan menjadi penerima kedai dalam talian yang cantik. Anda juga akan mempunyai strategi lengkap untuk menjayakannya.

Laman Web SPF

Laman Web SPF

Ini semua berkaitan dengan telefon bimbit hari ini, terutamanya jika anda mempunyai kedai dalam talian. Peranti mudah alih melemparkan halangan dan batasan semasa membeli-belah dalam talian, bahkan untuk Shopify. Laman Web SPF tahu bagaimana untuk melupakan semuanya.

Teliti portfolio untuk mendapatkan idea mengenai skop kemampuan agensi ini. Testimoni dari pelanggan baru-baru ini memperhatikan perubahan cepat sebagai keistimewaan. Yang lain menunjukkan kesabaran dan sesi latihan membantu meningkatkan kepakaran teknikal anda. Anda akan bersedia untuk menjalankan kedai anda sebaik sahaja SPF menyediakannya untuk anda.

Jenama Bomba

Jenama Bomba

Pasukan 10 profesional ini bekerja dengan senarai pelanggan antarabangsa. Mereka faham bahawa anda bukan hanya menjual produk atau perkhidmatan. Anda juga mempromosikan jenama. Apabila anda membawa projek Shopify kepada mereka, anda akan mendapat bantuan dengan pengurusan projek, pemasaran, dan SEO. Mereka tidak hanya menyediakan anda dan membebaskan anda. Firebrand menindaklanjuti dengan sokongan dan latihan. Anda akan mempunyai pilihan untuk membantu anda memahami kesan penjualan kedai dalam talian anda terhadap penjualan.

Perhatikan Firebrand dengan lebih dekat jika anda merancang untuk memasukkan penghantaran drop dan penjualan pelbagai saluran ke kedai Shopify anda. Mereka pakar dalam logistik pihak ketiga, aplikasi pengurusan stok, dan penyedia perisian tengah.

Elemen

Elemen

Tidak semua Ahli Shopify eksklusif untuk platform ini. Mereka dapat menarik lebih banyak pelanggan dengan menawarkan bantuan dengan platform eCommerce yang bersaing. Beberapa syarikat, seperti Elemental, lebih suka mengkhususkan. Mereka melakukan satu perkara, dan itu sahaja. Anda disambut dengan ini semasa anda melayari laman web mereka. “Kami membuat laman web e-dagang Shopify,” kata semua halaman percikan.

Fokus ini adalah faedah sama ada anda baru memulakan perniagaan, atau anda mahu mengubah kedai yang ada. Pasukan ini telah mengumpulkan lebih daripada 30 testimoni dari pelanggan laman Shopify yang berpuas hati. Tidak seperti Ahli Shopify yang lain, kata-kata pujian ini hanya berumur beberapa minggu atau bulan. Ingatlah Elemental jika anda memerlukan penyihir Cecair. Itulah bahasa pengekodan eksklusif yang digunakan Shopify untuk menggerakkan platformnya.

Pemukul Berat

Zyber

Zyber

Agensi 100% milik dan dikendalikan New Zealand ini telah dimulakan pada tahun 2009. Pasukan lebih daripada 20 pakar kreatif telah membantu lebih daripada 1,000 perniagaan masuk dalam talian. Zyber melakukan lebih daripada sekadar membantu pelanggan mengatur dan mengendalikan kedai Shopify. Mereka membuat aplikasi untuk meningkatkan keseluruhan platform. The Zyber Penapis Produk Kami digunakan oleh beratus-ratus kedai Shopify untuk meningkatkan penjualan.

Zyber berfungsi terlebih dahulu untuk menyiapkan laman Shopify anda, sehingga sesuai dengan amalan perniagaan anda. Ini membolehkan anda lebih fokus pada penjualan dan kurang menjalankan kedai dalam talian anda. Mereka adalah kumpulan yang menyeronokkan dan santai, tetapi jangan biarkan itu menipu anda. Mereka bermaksud perniagaan, dan mereka menyelesaikannya.

Lucid

Lucid

Anda tidak kekal dalam perniagaan melainkan anda mendapat pelanggan yang berpuas hati. Lucid telah membantu orang membuat laman web Shopify sejak 2007. Pasukan ini percaya bahawa penglibatan dari awal menentukan kejayaan. Mereka mengajak pelanggan untuk memasukkannya walaupun dalam percambahan idea awal. Portofolio Lucid berkongsi contoh yang terdiri daripada pengubahsuaian tema asas hingga reka bentuk rekaan penuh.

Ahli Shopify ini juga pakar dalam pengembangan aplikasi khusus. Beri mereka pertimbangan serius jika anda perlu memperluas fungsi platform.

Bengkel Siber

Bengkel Siber

Shopify adalah platform perisian eCommerce yang dihoskan, tetapi tidak semua bahagian kedai dalam talian anda boleh berada di sana. CyberWorkshop mengkhususkan diri dalam membantu anda mengintegrasikan agar semuanya berfungsi dengan baik. Pelanggan meminta mereka untuk mengkonfigurasi fungsi luar seperti e-mel, YouTube, dan Google Apps.

Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan ini, CyberWorkshop menyediakan anda dengan pakej Google Apps for Business. Pelanggan masa lalu mengatakan bahawa CyberWorkshop menerima permintaan orang lain untuk menjauhinya. Tidak lebih dari sekadar pujian daripada perniagaan berulang. Banyak testimoni mengatakan bahawa mereka telah memberikan projek lebih lanjut kepada CyberWorkshop.

Guru Pemasaran

Zeald

Zeald

Syarikat reka bentuk perkhidmatan penuh ini telah mengembangkan laman web untuk beribu-ribu perniagaan kecil hingga sederhana. Mereka ada sejak tahun 2001, dan mereka adalah agensi terbesar seumpamanya di New Zealand. Sebagai Ahli Shopify, mereka dapat membantu anda dalam aspek pemasaran eCommerce.

Shopify memiliki rangkaian alat pemasaran dan SEO yang semakin meningkat untuk membantu anda memperoleh petunjuk. Alat ini tidak rumit, tetapi sangat rumit. Zeald dapat membantu anda memahami apa yang dilakukan oleh alat tersebut, dan ia akan berfungsi dengan anda untuk mengoptimumkan penjenamaan. Sekiranya anda hanya bergantung pada Shopify untuk bahagian penting dari kedai dalam talian anda? Jawapannya adalah tidak. Zeald juga dapat membantu dengan perkara seperti AdWords, copywriting, media sosial, SEO, dan blogging.

Persediaan dan Tweaks

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Tidak semua Ahli Shopify adalah pasukan atau kumpulan. Natalie Leigh, misalnya, bekerja sendiri. Dia lebih suka bekerja di laman e-commerce Shopify dan WordPress. Laman Shopifynya ringkas dan elegan. Tidak ada yang menghalang pengalaman membeli-belah.

Sebilangan pelanggan Natalie hanya mahukan pertolongan memperbaik salah satu templat Shopify yang ada. Dia membuat kerja pendek, dan bayarannya berpatutan. Yang lain mahukan laman web yang unik. Natalie begitu selesa di hujung spektrum ini. Pemahaman dan kesabarannya menghilangkan tekanan untuk menubuhkan dan melancarkan kedai dalam talian.

Media Responsif

Media Responsif

Persediaan dan pelancaran hanyalah permulaan. Tidak ada yang tahu ini lebih baik daripada Dave Woodard di Responsive Media. Dia tahu dia tidak akan mengucapkan selamat tinggal kepada anda sebaik sahaja penjualan bermula. Anda akan menemui perkara-perkara yang perlu diubah, dan dia akan bersedia memastikannya selesai.

Sepanjang perjalanan, anda mungkin mendapati bahawa anda memerlukan perkhidmatan di luar bidang projek asal anda. Dave juga akan membantu mereka. Testimoni membincangkan mengenai bantuan Dave dengan perkara seperti reka bentuk brosur dan sampul buku. Pengetahuannya yang mendalam mengenai Shopify memberi anda jawapan pantas dan penyelesaian inovatif.

Orang sering membandingkan Shopify dengan radio mewah di kereta baru mereka. Mereka tahu bahawa ia boleh melakukan lebih banyak daripada sekadar bermain muzik, tetapi siapa yang mempunyai masa untuk mengetahuinya? Sudah tentu, anda boleh membaca manual operasi. Tetapi, walaupun anda mungkin tidak mengetahui cara menggunakannya.

Kami tidak pasti sama ada ada orang yang mencari wang membantu anda memahami cara menggunakan setiap ciri radio kereta anda. Kami tahu ada banyak pakar yang tersedia untuk melakukannya di kedai Shopify anda.

Beberapa yang terbaik dalam perniagaan terletak di bawah di New Zealand. Mereka dapat membantu anda mendapatkan yang terbaik dari Shopify, sama ada kedai besar dari awal atau hanya beberapa perubahan ringkas. Wang dibelanjakan dengan baik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map