Pereka dan Pembangun Web Shopify Teratas di India

Anugerah Kecemerlangan AWA


Shopify adalah platform perisian eCommerce yang tidak dipertikaikan untuk alasan yang baik. Lebih daripada 300,000 kedai dalam talian menggunakannya untuk menjana hampir $ 20 bilion tahun lalu. Shopify sangat popular sehingga anda boleh pergi dari sifar hingga menjual dalam masa kurang dari satu jam.

Kemudahan penggunaan bukan satu-satunya sebab mengapa Shopify adalah peneraju platform eCommerce. Ia digunakan untuk membuat kedai dalam talian yang canggih yang mampu menggunakan fungsi khusus yang luar biasa. Sekiranya ini ada dalam senarai perkara yang harus dilakukan, anda memerlukan lebih dari satu jam. Anda juga akan memerlukan Ahli Shopify untuk menolong anda. Anda akan menemui guru-guru Shopify ini di seluruh dunia, tetapi ternyata banyak dari mereka berada di India.

Apa yang menjadikan India sebagai kawasan panas bagi Pakar Shopify? Hanya sedikit negara yang mempunyai peratusan pakar teknikal yang tinggi. Kos sara hidup yang rendah bermaksud mereka dapat mengenakan bayaran yang lebih rendah untuk perkhidmatan mereka.

Bagaimana dengan kualiti? Ini mungkin mengejutkan anda. India mempunyai lebih banyak syarikat pengembangan perisian yang diperakui ISO-9000 daripada negara lain. Peraturan mesra perniagaan di India juga memudahkan menjalankan perniagaan di sana.

Baca terus senarai pemaju yang dapat membantu anda memanfaatkan perisian e-commerce Shopify.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Membeli-belah dalam talian mungkin sudah lama bagi anda, tetapi masih merupakan aktiviti yang agak baru. Anda tidak akan menemui seseorang yang berpengalaman puluhan tahun membuat laman web Shopify yang hebat. Pakar teratas di sini bernasib baik jika mereka mempunyai beberapa tahun.

Begitulah keadaannya dengan Kloc. Pasukan yang berpusat di India ini membuat kedai dalam talian yang berkuasa Shopify yang menakjubkan. Mereka memanfaatkan setiap ciri yang ditawarkan platform. Kloc mempunyai reputasi untuk perubahan pantas. Mereka dapat membuat anda beroperasi dan beroperasi dengan laman web eCommerce yang mantap hanya dalam tujuh hari bekerja.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Ahli Shopify rasmi ini mengkhususkan diri dalam apa yang dikenali sebagai “JPA untuk Shopify.” Mereka akan memotong susun atur Adobe Photoshop anda ke kedai Shopify yang lengkap. Hasilnya adalah kedai dalam talian yang memanfaatkan fungsi Shopify. Anda tidak akan mengorbankan penampilan cantik.

Cara termudah untuk menghargai kualiti kerja mereka adalah dengan melihat portfolio kedai Shopify mereka. Pasukan di RoyalzExpertDev juga dapat melakukan kerja cepat menyatukan senarai mel. Mereka juga akan menolong Etsy dan halaman Facebook.

E-dagang Roket

E-dagang Roket

Kedai Shopify memudahkan pelanggan anda mencari apa yang mereka mahukan dan membelinya. Hampir semua orang boleh menggunakannya untuk mendirikan kedai dalam talian asas. Rocket Commerce adalah sumber anda apabila anda ingin melangkaui kedai dalam talian asas.

Sekali pandang portfolio mereka memberitahu anda mereka berkelayakan dan berkemampuan. Kedai Shopify memerlukan pelanggan. Rocket eCommerce mendapat ulasan menarik untuk bantuan pemasaran Shopify. Kumpulan pakar ini juga menawarkan penyelenggaraan berterusan untuk laman web yang mereka bina.

Perduaan

Perduaan

Pasang pasukan ini sebagai pasukan lebih dari 60 profesional pemasaran digital dan eCommerce untuk bekerja di laman web Shopify anda. Binari bekerjasama dengan syarikat dari pelbagai ukuran untuk membuat kedai dalam talian yang mengikut skala keperluan. Banyak syarikat hanya menumpukan pada apa yang diperlukan hari ini. Syarikat ini mempunyai falsafah merancang untuk pertumbuhan masa depan.

Pelanggan yang berpuas hati sering memberi komen mengenai pendekatan “3Q” Binary. Mereka percaya bahawa personel, proses, dan komunikasi yang berkualiti adalah tiga prasyarat untuk berjaya. Binary membuat pilihan dari pasukan mereka untuk memenuhi keperluan anda. Hasilnya adalah perkongsian sama seperti hubungan kerja.

InfoShore

InfoShore

Produktiviti tangkas mendorong kedai eCommerce ini. Mereka percaya bahawa kualiti tidak ada artinya jika tidak dihantar tepat pada waktunya. InfoShore mengambil pendekatan holistik ke laman web eCommerce. Pakar mereka akan melibatkan anda dalam misi mencari fakta terlebih dahulu. Objektifnya adalah untuk memastikan bahawa apa yang dibina akan menghasilkan hasil yang anda harapkan.

InfoShore telah wujud lebih dari sepuluh tahun. Kakitangan lebih daripada 50 pekerja sepenuh masa mengurus pangkalan lebih dari 100 pelanggan global. InfoShore dapat membantu anda dengan apa yang mereka sebut sebagai penyelesaian “dipesan lebih dahulu”. Mereka tidak hanya menggunakan platform Shopify dan mencari cara untuk menjadikan idea anda sesuai dengannya.

Bluetech

Ahli BlueTech Shopify

Katakan anda telah membuat kerja rumah anda di Shopify. Anda memutuskan bahawa ia akan menjadi sempurna sekiranya hanya ada yang hilang ini. Bluetech adalah Ahli Shopify yang dapat memberi anda kepingan yang hilang. Selalunya ia adalah penyelesaian mudah alih. Pasukan Bluetech dapat membantu anda menambahkan ciri khas seperti pemberitahuan tolak, kemampuan penyegerakan kedai, dan carta analisis.

Bluetech juga memahami bahawa SEO adalah asas kejayaan kedai dalam talian. Anda tidak hanya mendapat bantuan teknikal daripada mereka. Bluetech memastikan kedai anda memanfaatkan keupayaan pengoptimuman enjin carian platform.

Rapper Kod

Rapper Kod

Pasukan ini dengan nama yang menarik telah mendapat reputasinya. Pelanggan cepat memuji tahap komunikasi dan perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Code Rapper pakar dalam membantu anda menubuhkan kedai dalam talian anda. Ia tidak berhenti di situ. Mereka juga bekerjasama dengan pelanggan mereka untuk mengubah laman web eCommerce yang ada. Selalunya, untuk menaik taraf ke platform perusahaan Shopify Plus.

Reka bentuknya sama pentingnya dengan fungsi. Anda akan melihat sinergi semasa anda melihat portfolio Code Rapper. Ramai pelanggan kembali ke Code Rapper untuk mendapatkan bantuan dalam pemasaran dan SEO.

Inovasi Lucent

Inovasi Lucent

Lucent Innovation adalah pasukan kecil yang memberikan reka bentuk dan inovasi yang besar. Lebih daripada 70 testimoni menyatakan rentetan pujian berulang. Mereka berkisar pada reka bentuk, komunikasi, dan responsif.

Anda juga akan membaca pujian mengenai bantuan Lucent dalam melakukan migrasi dari platform eCommerce terkemuka lain. Ingatlah ini jika laman Shopify baru anda adalah tujuan untuk kedai dalam talian yang ada. Pasukan Inovasi Lucent juga pakar dalam aplikasi mudah alih yang berdiri sendiri. Ini dapat membantu anda membuat produk khusus menggunakan platform Shopify.

Pemaju Tripster

Pemaju Tripster

Tidak setiap Ahli Shopify pakar dalam bekerja dengan pemula. Tripster Developers mengeluarkan tikar alu-aluan untuk mereka. Pasukan ini harus menjadi salah satu pertimbangan utama anda jika anda tidak pernah menjual secara dalam talian dan ingin menggunakan Shopify untuk melakukannya. Mereka akan membawa anda melalui langkah-langkah perancangan, pengembangan, pelaksanaan, dan operasi. Anda akan selesa dan berpengetahuan menjelang akhir proses.

Keupayaan reka bentuk grafik dan cetakan membezakan Tripster Developers daripada Ahli Shopify yang lain. Adakah anda memerlukan logo untuk kedai dalam talian anda? Adakah anda merancang untuk menjual t-shirt? Tripster Developers dapat menolong anda berdua.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify terkenal dengan templatnya yang cantik. Mereka cantik sehingga anda mula memasukkan kandungan anda sendiri. Anda tidak boleh menyalahkan Shopify untuk itu. Sudah tiba masanya untuk mencari Pakar Shopify untuk membantu anda mengubahnya menjadi barang yang menakjubkan. Melihat sekilas laman eShop Genius akan memberi jaminan bahawa pasukan ini dapat melaksanakan tugasnya.

Adakah anda akan menghabiskan banyak wang? eShop Genius mempromosikan pemulihan 10 hari untuk kedai dalam talian anda yang lengkap dan beroperasi. Anda akan mendapat manfaat dari pemikiran pintar mereka, serta bantuan dengan cadangan pemasaran pakar. Ia bermula dengan pelaburan hanya $ 500.

Terdapat harga yang tidak dijangka yang perlu dibayar untuk menggunakan Shopify, tetapi tidak memerlukan banyak wang. Platform ini sangat serba boleh sehingga sering kali sukar untuk mengetahui apa yang harus anda gunakan, atau bagaimana menggunakannya. Orang dibiarkan bergelut dengan pilihan mengenai pilihan dan integrasi. Ragu-ragu menangguhkan pelancaran anda. Anda memerlukan kos.

Terdapat nilai wang yang sesuai dengan masa anda. Berpeluh dengan sedikit butiran nampaknya tidak seperti pulangan pelaburan anda. Pakar Shopify di India dapat membuat anda beroperasi dan beroperasi dengan kos minimum. Ini mungkin pelaburan terbaik yang boleh anda buat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map