Pereka dan Pembangun Web Platform eCommerce Pantai Timur Teratas

Anugerah Kecemerlangan AWA


Wah, Shopify, adakah anda pernah menjadi satu platform yang hebat! Terima kasih kepada antara muka yang mudah dan intuitif anda, hampir semua orang boleh mengubah kedai dalam talian ho-hum menjadi kecantikan yang canggih. Tidak ada apa-apa tentang anda yang tidak sempurna? Ya, ada.

Anda boleh melakukan banyak perkara sehingga pilihan anda boleh menjadi luar biasa. Anda membiarkan diri anda diubahsuai kepada tahap apa pun. Itu hebat, tetapi memerlukan seseorang yang tahu apa yang mereka lakukan. Tetapi sudah tentu, anda Shopify. Anda memikirkan segalanya.

Petunjuk yang Ahli Shopify. Guru Shopify ini tinggal dan bekerja di seluruh dunia, jadi mudah untuk dicari. Berikut adalah senarai pemaju yang disyorkan di pantai timur. Mereka bersedia membantu anda mendapatkan yang terbaik dari Shopify.

Baca terus senarai pemaju yang dapat membantu anda memanfaatkan Shopify dengan sebaik mungkin.

Kami Perasan

Kami Perasan

Pasukan ini tahu apa yang diperlukan untuk membina kedai Shopify Plus anda dari awal. Itu jika anda baru bermula. Adakah anda sudah mempunyai kedai Shopify? Adakah mereka menjalankan audit. Mereka akan melihat ke bawah dan mengesyorkan penambahbaikan yang akan meningkatkan kedai dalam talian anda. Beri perhatian kepada Ahli Shopify ini sekiranya anda mahukan perkara yang sama. Mereka akan meluangkan masa untuk memastikan semua orang berada di halaman yang sama. Anda akan meluangkan masa bersama untuk meninjau dan membincangkan peta laman, carta alir dan bingkai kawat.

Pakar Shopify ini juga pakar Adwords. Mereka dapat membina kempen Adwords yang berkesan yang mendorong lalu lintas ke laman web Shopify anda. Mereka juga akan membantu anda dengan SEO sehingga anda dapat meningkatkan ranking Shopify anda dari masa ke masa.

Perintah C

Perintah C

Adakah anda pasti yakin bahawa Shopify sesuai untuk anda? Pasukan ini mengambil apa yang mereka sebut sebagai pendekatan “fit first”. Mereka telah bekerja dengan platform Shopify sejak diperkenalkan pada tahun 2006. Mereka menambah bantuan dengan Shopify Plus pada tahun 2014.

Adakah Command C adalah Ahli Shopify yang tepat untuk anda? Mereka lebih suka bekerja dengan pelanggan dengan jualan tahunan antara $ 1 hingga $ 10 juta. Anda juga memerlukan tahap sokongan pengurusan projek yang kuat apabila anda mencapai tahap ini. Pasukan ini cemerlang dalam bidang ini. Mereka juga pandai menolong anda memahami jargon teknikal yang merangkumi eCommerce.

Genom

Genom

Anda tahu bahawa anda telah menemui sesuatu yang istimewa ketika anda tiba di laman web laman web Genome. Gaya dan reka bentuk adalah komponen penting dari kedai dalam talian. Mereka telah memenangi anugerah untuk karya reka bentuk mereka. Blog Shopify Partners memberikan penghargaan kepada Genome Anugerah Reka Bentuk eCommerce Best Award 2016 untuk kerja mereka, Mpowerd. Perlu dorongan lebih lanjut untuk memeriksanya? Frank Sinatra Enterprises memilih Genome untuk merancang dan membina laman web mereka.

Genome juga merupakan inkubator permulaan. Anda akan menghargai bekerjasama dengan mereka sekiranya anda ingin menghubungi kedai dalam talian anda dengan falsafah tersebut.

Sederhana

Sederhana

Pasukan Pantai Timur ini telah membina lebih dari 550 kedai yang dikuasakan oleh Shopify dan Shopify Plus. Kedai-kedai tersebut telah menjual lebih dari 3 juta produk, dengan penjualan lebih dari $ 70 juta. Adakah anda memerlukan alasan lagi untuk melihat Ahli Shopify ini?

Simplistic adalah kumpulan perkhidmatan penuh. Mereka dapat membantu anda mengubah suai platform Shopify untuk membuat pengalaman membeli-belah yang unik yang berfungsi di desktop dan peranti mudah alih. Simplistic telah mengumpulkan reputasi untuk membuat kedai flash yang mengendalikan eCommerce untuk syarikat yang ditampilkan di televisyen rangkaian. Kedai dalam talian ini mengendalikan dan memenuhi ribuan serentak, dan memantau penjualan masa nyata.

Barel NY

Barel NY

Jenama yang akan anda kenali bekerja dengan Barrel NY untuk membuat cerita Shopify mereka. Itu penting kerana dua sebab. Yang pertama jelas. Ini mengesahkan Ahli Shopify ini mempunyai reputasi yang luar biasa. Sebab kedua tidak begitu jelas, tetapi sama relevannya. Ini menunjukkan kepada anda bahawa Shopify adalah platform yang memberi kuasa kepada jenama terkenal seperti KIND Snacks.

Adakah anda organisasi bukan untung? Barrel NY ingin mendengar daripada anda. Mereka menyumbangkan lebih dari 500 jam setiap tahun untuk membantu organisasi nirlaba dengan apa yang mereka sebut sebagai “Barrel Grants.” Mereka akan membantu anda mengubah Shopify supaya anda dapat menggunakannya untuk mengambil sumbangan.

Verbal + Visual

Verbal + Visual

Adakah peraturan atau rintangan menghalangi penjualan produk atau perkhidmatan anda? Pasukan di Verbal + Visual dapat membantu anda mengatasi mereka. Mereka pakar dalam meningkatkan penjualan dalam talian dengan mengotomatisasi proses yang sering menyebabkan keranjang belanja terbengkalai.

Inilah contohnya. Salah satu pelanggan baru-baru ini adalah kedai wain dalam talian. Verbal + Visual membantu mereka dengan cara yang unik untuk menangani cabaran pengesahan usia yang diperlukan. Kedai terus melihat ROI 100% hanya dalam 4 bulan. Kadar penukaran mereka meningkat sebanyak 25%, dan kadar pentalan menurun sebanyak 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Kedai dalam talian yang menjual barang mewah menghadirkan pelbagai cabaran yang unik. Tanya pelakon Gwyneth Paltrow. Dia ingin memulakan kedai dalam talian yang menjual produk dan perkhidmatan mewah yang ditemui. Paltrow menoleh ke Lemonade NY untuk meminta pertolongan. Kedai dalam taliannya mempunyai pelbagai jenis produk, dari item penjagaan kulit organik hingga fon kepala.

Jangan biarkan laman web mudah pasukan menipu anda. Mereka tidak murah hati dengan perincian mengenai cara mereka bekerja dengan anda. Ini kerana tidak ada pendekatan “pemotong cookie” untuk penyelesaian yang akan mereka bawa ke kedai Shopify anda. Jangan takut. Anda akan berakhir dengan kedai yang penuh dengan kecanggihan.

Pertumbuhan Spark

Pertumbuhan Spark

Ahli Shopify yang berpusat di Boston ini mempunyai reputasi untuk merancang dan membina kedai dalam talian yang membina penukaran pelanggan. Mereka percaya bahawa kedai anda harus menjadi alat pemasaran dan juga alat penjualan. Growth Spark menggunakan pendekatan berfokus pada hasil. Ini menggabungkan kempen pemasaran web yang mendorong lalu lintas dan pertumbuhan yang berorientasikan penukaran.

Agensi reka bentuk yang memenangi anugerah mengenal pasti dan melaksanakan hanya elemen yang menghasilkan hasil yang cepat dan kesan positif. Anda akan melancarkan kedai Shopify anda lebih cepat daripada yang anda fikirkan mungkin. Dari sana, mereka menyokong anda dengan mengesan hasil dan membangun kawasan yang menunjukkan pertumbuhan yang paling menjanjikan.

Perdagangan Tidak Terikat

Perdagangan Tidak Terikat

Mereka berasal dari Massachusetts. Keistimewaan mereka adalah aplikasi perdagangan mudah alih iPhone, iPad, dan Android untuk kedai dalam talian. Perdagangan Tidak Terikat membantu anda memberikan pengalaman perdagangan mudah alih yang kaya. Ini akan meningkatkan penglibatan dan penukaran pelanggan. Libatkan pasukan ini jika anda ingin menyatukan pesanan pesanan, supaya pelanggan melihat tawaran terbaru anda.

Membeli-belah dalam talian telah menjadi pengalaman mudah alih. Daftar pelanggan Unbound Commerce berbunyi seperti “siapa” jenama popular. Ia merangkumi syarikat seperti Sears, Shoe Carnival, Miller Beer, dan Rockport. Perdagangan Tidak Terikat akan mengambil semua perkara dari tangan anda. Mereka akan merancang, membina, dan menyelenggara kedai dalam talian anda. Duduk dan berehat.

Mark Henderson

Mark Henderson

Ahli Shopify ini menggunakan pendekatan pakej ke bangunan kedai Shopify. Adakah anda hanya mencari persediaan asas? Mark akan menguruskannya untuk anda, termasuk fon, warna aksen, dan gambar atau logo tajuk anda. Anda memerlukan penyediaan cukai dan penghantaran anda. Itu termasuk juga.

Adakah anda memerlukan bantuan yang lebih maju? Mulakan proses dengan deposit tetap, dan bayar semasa anda pergi. Mark boleh menyesuaikan tema Shopify mana pun, dan mengintegrasikan aplikasi yang anda perlukan. Perkhidmatan reka bentuk dan konfigurasi disediakan untuk anda, jadi anda sentiasa mengawal anggaran. Mark mengembangkan aplikasi Shopify yang terkenal Bayar Apa Yang Anda Mahukan. Ini membantu salah seorang pelanggannya mengumpulkan lebih dari $ 1.4 juta untuk tujuan sosial.

1 Agensi Digital

1 Agensi Digital

Mereka adalah agensi perkhidmatan penuh, tetapi mereka menunjukkan bahawa 99% daripada projek yang mereka jalankan berfokus pada eCommerce. Ketua Pegawai Eksekutif mereka telah terlibat dalam reka bentuk, pengembangan, dan pemasaran laman web eCommerce sejak tahun 1999. Dia telah membantu menemukan startup eCommerce berjuta-juta dolar. Anda mendapat manfaat dari pengalaman industri yang luar biasa.

1 Digital Agency percaya bahawa reka bentuk kedai dalam talian yang berjaya adalah proses pengurangan. Ia harus menghilangkan kelewatan dan kekeliruan. Mereka akan bekerjasama dengan anda sejak awal, atau mereka dapat membantu anda membuat reka bentuk semula. Tajuk yang ketat tidak menakutkan mereka. Mereka akan melancarkan anda sehingga 80% lebih pantas apabila anda memulakan dengan salah satu templat premium siap pakai Shopify.

Reka bentuk oleh Bold

Reka bentuk oleh Bold

Lebih 20 pelanggan yang berpuas hati telah meluangkan masa untuk memberikan testimoni untuk Shopify Expert Wim Tubbax. Sebilangan besar pelanggan ini bercakap mengenai tahap kerjasama yang mendalam yang berlaku semasa proses reka bentuk. Pemasaran adalah penting untuk eCommerce. Wim juga akan membantu anda dalam kempen buletin anda.

Perhatian terhadap perincian adalah tema berulang yang anda akan dapati. Pelanggan menunjukkan bahawa ia merangkumi teknologi dan reka bentuk. Anda mendapat keuntungan dari operasi yang lancar. Pelanggan anda memanfaatkan pengalaman membeli-belah yang lebih baik. Lihat portfolio, dan anda akan melihat mengapa Pakar Shopify ini mendapat cadangan hebat.

ICEE Sosial

ICEE Sosial

Abaikan aspek media sosial kedai dalam talian dengan bahaya anda sendiri. ICEE Social percaya bahawa sangat penting sehingga mereka menjadikannya kepakaran. Lihat blog laman web mereka. Mereka suka bercakap mengenai bagaimana platform Shopify dapat digunakan untuk membuat kedai eksklusif.

Anda akan belajar, sebagai contoh, bahawa Pasaran B2B dijangka berkembang menjadi nilai dagangan kasar $ 6.7 trilion menjelang 2020. ICEE Social siap menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh merancang kedai borong untuk menangkap sebahagian daripada aliran pendapatan ini. Shopify juga mempunyai alat yang hebat untuk mempamerkan jenama yang anda bekerjasama. Artikel blog lain membincangkan tentang bagaimana anda dapat menyediakan halaman jenama dengan Shopify.

Industri TVP

Industri TVP

Agensi New York City ini percaya bahawa kedai eCommerce khusus anda adalah penyelesaian terbaik, dan Shopify tidak dapat dikalahkan. Adakah hairanlah mereka adalah Ahli Shopify? Harapkan perkhidmatan biasa yang ditawarkan oleh orang lain, tetapi bersiaplah untuk terkejut dengan beberapa penambahan yang tidak dijangka.

TVP Industries mempunyai akses ke lebih dari 600,000 pilihan barangan premium. Sekiranya tidak ada produk berjenama yang sesuai untuk anda, produk tersebut boleh dibuat khas. Itu hanya bahagian pertama proses. Anda juga memerlukan penyelesaian pemenuhan. TVP Industries akan membuat rancangan strategi untuk pengedaran, pemenuhan, dan pengiriman untuk menjaga barang mengalir. Mereka bahkan dapat memenuhi keperluan perkhidmatan pelanggan.

Minion Dibuat

Minion Dibuat

“Cukup beritahu kami apa yang anda mahukan” adalah sesuatu yang tidak akan pernah anda dengar dari Pakar Shopify ini. Anda akan menghargai pendekatan strategik mereka. Ia bermula dengan penyelidikan intensif. Hasilnya adalah dokumen keperluan teknikal dan ciri terperinci. Jaminan kualiti dan ujian prestasi sudah lama dilakukan sebelum kedai dalam talian anda dapat dilihat. Maklum balas dan perubahan berterusan selepas pelancaran.

Hampir 90 pelanggan meninggalkan testimoni untuk Minion Made. Ia adalah penggambaran. Kira-kira separuh bercakap tentang bagaimana Minion Made dapat mencipta sihir dari idea yang tidak jelas. Separuh lagi pujian Minion Made kerana mengintegrasikan permintaan khusus yang nampaknya melampaui apa yang dapat dilakukan oleh Shopify.

Sekejap sahaja

Sekejap sahaja

Sebilangan besar projek Shopify tergolong dalam salah satu daripada 3 jenis. Ini adalah persediaan asas, migrasi, atau penyesuaian. Shopify Expert ini terletak di Chicago. Itu bukan benar-benar alamat Pantai Timur, tetapi secara sosial patut dipertimbangkan. Mereka boleh membantu anda dengan mana-mana 3 ini.

Sekiranya semua yang anda perlukan adalah persediaan asas, dengan segera dapat membuat anda bangun dan beroperasi dalam masa tiga hari sahaja. Sekiranya anda melihat migrasi kedai, secara sosial dapat menunjukkan pulangan pelaburan dengan beralih ke kedai Shopify atau Shopify Plus. Adakah anda mencari laman eCommerce yang canggih dan disesuaikan? Pasukan boleh membawa anda dari rancangan untuk melancarkan dalam masa dua minggu.

Cerdik

Cerdik

Semua orang meletakkan karya terbaiknya dalam portfolio. Ini adalah tempat yang baik untuk bermula. Gali lebih dalam. Lihat apa yang orang lain katakan tentang bekerja dengan mereka. Sekiranya Pakar Shopify ini, anda akan membaca beberapa contoh menarik untuk melampaui panggilan.

Seorang pelanggan menulis tentang bagaimana Witty membuat video terperinci yang menunjukkan apa yang mereka ubah pada tema Shopify, dan kod HTML untuk setiap bahagian di halaman. Video tersebut terbukti sangat berharga bagi mereka dalam membuat halaman produk baru. Pelanggan Witty yang lain menceritakan kisah yang serupa. Mereka tidak mempunyai pengalaman pengekodan tetapi menginginkan ciri khusus. Witty menyediakannya untuk mereka dan kemudian membuat video langkah demi langkah yang digunakan untuk membina kedai dalam talian.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin adalah ibu sepenuh masa dan Ahli Shopify. Dia memiliki latar belakang pemasaran dengan fokus yang kuat pada fesyen dan media sosial. Sebilangan besar prinsip rekaannya berasal dari pilihan peribadi. Baca blognya untuk mendapatkan idea yang lebih baik tentang apa yang mendorongnya, dan apa yang akan mendorong reka bentuk laman web anda. Berikut adalah dua contoh.

Dia akan memberi anda lima sebab mengapa pelanggan tidak menyelesaikan pembayaran, dan dia menjelaskan bagaimana dia akan bekerjasama dengan anda untuk meletakkan penyelesaian Shopify. SEO dengan Shopify adalah proses automatik, tetapi ada cara untuk menjadikannya lebih baik. Terdapat serangkaian catatan blog di mana Kaitlin memperincikan cara mengoptimumkan SEO anda menggunakan alat bawaan Shopify.

Dibina dengan baik

Dibina dengan baik

Mereka berada sejauh barat sejauh yang anda dapat dan masih dianggap Pantai Timur. Pakar Atlanta Shopify ini akan mengagumkan anda dengan reka bentuk mereka. Mereka juga akan mengagumkan anda dengan seberapa dalam mereka memastikan setiap butiran kedai Shopify anda berfungsi untuk pelanggan. Anda akan sukar untuk mencari seseorang yang jatuh ke rumput liar untuk sesuatu yang semudah anda slip pembungkusan.

Pasukan yang dibina dengan baik mempunyai reputasi untuk bekerja dengan pantas untuk menjadikan kedai Shopify anda beroperasi dan beroperasi. Permintaan ciri khusus tidak akan memperlahankannya. Fungsi mendorong proses penjualan, tetapi tidak boleh menghalang jenama anda. Ahli Shopify ini mengekalkan keseimbangan yang sempurna.

Anda mempunyai pilihan. Anda boleh fokus untuk menjalankan laman web eCommerce, atau anda boleh berusaha menjualnya dengan laman web eCommerce. Mana yang akan memasukkan wang ke dalam poket anda? Berita baiknya ialah anda boleh bekerjasama dengan Pakar Shopify untuk mengoptimumkan kedai dalam talian anda. Biarkan mereka bimbang tentang semua butirannya. Anda bebas mencari gabungan produk terbaik yang menarik bagi pengunjung anda.

Sebilangan yang terbaik dalam perniagaan menjadikan rumah mereka di Pantai Timur. Mereka akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya Shopify. Anda pasti berpuas hati dengan pulangan pelaburan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map