15 Pereka dan Pembangun Web Shopify Australia yang teratas

Anugerah Kecemerlangan AWA


Shopify adalah salah satu platform eCommerce teratas dan popularitinya berkembang pesat. Salah satu kelebihan yang kami kenal pasti dalam ulasan Shopify kami ialah ia mempunyai antara muka yang intuitif dan cukup mudah untuk digunakan oleh pemula. Terdapat juga forum pengguna untuk mendapatkan bantuan di Laman web Shopify dan tutorial laman web di pusat bantuan Shopify.

Oleh itu, anda mungkin bertanya, mengapa kami memberikan cadangan kepada Pakar untuk membantu anda menubuhkan kedai dalam talian anda menggunakan perisian Shopify?

Mengapa memilih pakar Shopify?

Terdapat beberapa sebab. Tidak semua orang mahu merancang atau mengembangkan etalase sendiri dan mengisi produk mereka. Sebilangan orang tidak mempunyai masa dan yang lain tidak mempunyai pengalaman reka bentuk atau kemampuan teknikal yang minimum. Tetapi yang lain hanya ingin menumpukan pada aspek runcit perniagaan mereka dan menyerahkan bahagian dalam talian “kedai dalam talian” kepada orang lain.

Sekiranya ini terdengar seperti anda, baca terus cadangan kami mengenai Ahli Shopify yang dapat membantu anda dalam membuat kedai dalam talian baru anda atau mengalihkan kedai yang ada ke platform Shopify. Semua pakar ini tinggal di Australia dan telah melalui proses pemilihan oleh Shopify untuk mendapatkan akreditasi rasmi mereka.

Yang mana satu untuk dipilih?

Oleh kerana anda mungkin memerlukan pertolongan hanya dengan sebahagian daripada proses – sebagai contoh, anda mungkin ingin merancang kedai anda sendiri, tetapi tidak menyiapkannya sendiri – berikut adalah pecahan pelbagai kategori pakar dan perkhidmatan yang mereka berikan.

 • Reka bentuk – buat rupa dan nuansa kedai anda; menggabungkan jenama anda
 • Persediaan – siapkan kedai asas dari tema yang ada dan sesuaikan tema
 • Pembangunan – membuat aplikasi untuk gedung aplikasi atau membina kedai tersuai dari awal
 • Pemasaran – buat kempen pemasaran, biasanya digital, yang mungkin merangkumi strategi media sosial
 • Fotografi – ambil gambar untuk kedai dalam talian anda, terutamanya produk anda

Sebilangan besar Ahli Shopify ini mahir dalam beberapa kategori dan ada yang menawarkan perkhidmatan web di luar Shopify, yang mungkin memenuhi keperluan pengembangan web lain yang anda miliki.

Pemukul Berat

Perdagangan Blackbelt

Perdagangan Blackbelt

Blackbelt Commerce, yang sebelumnya dikenal sebagai Shopify Ninjas, tidak lain melakukan pembangunan kedai Shopify. Mereka dimaklumkan tentang siapa pelanggan mereka – jika anda tergesa-gesa atau dengan anggaran yang sangat ketat, maka agensi lain akan lebih sesuai untuk anda.

Blackbelt Commerce menawarkan pelbagai perkhidmatan Shopify – penyediaan, reka bentuk, pengembangan, pemasaran, dan fotografi. Mereka juga telah membuat plugin untuk kedai dwibahasa, pemilih negara automatik dan templat e-mel HTML untuk menggantikan teks yang merupakan lalai Shopify.

Kumpulan Kerja

Kumpulan Kerja

Working Party, sebuah syarikat reka bentuk dan pengembangan web butik telah bekerjasama dengan Shopify sejak 2012. Syarikat ini menyatakan bahawa ia “cepat, tangkas, kreatif, pragmatik”, dan eCommerce adalah salah satu perkhidmatan digital yang ditawarkannya.

Parti Bekerja bekerjasama dengan pelanggan untuk memindahkan sistem eCommerce dan tempat penjualan mereka ke Shopify: tidak mengatakan sama ada mereka juga membina kedai Shopify dari awal, walaupun mereka adalah pakar persediaan.

Elkfox

Elkfox

Elkfox adalah agensi yang mempunyai dua kepakaran – Shopify dan MailChimp. Pengalaman Shopify mereka berada di kawasan runcit dan borong, dan syarikat ini sangat berpengalaman dalam reka bentuk tema khusus.

Mereka melengkapkan perkhidmatan Shopify mereka dengan fotografi produk, dan mereka juga mempunyai aplikasi yang akan membantu dengan e-mel bersepadu. Laman web ElkFox agak membingungkan untuk digunakan kerana semua navigasi berada di footer di luar skrin, dan beberapa pautan hanya pergi ke halaman kenalan.

Pemotong daun

Pemotong daun

Leafcutter Creative Digital adalah penyedia penyelesaian e-dagang dan komunikasi kreatif. Shopify adalah salah satu daripada lima bidang kepakaran dalam syarikat ini, tetapi topik yang biasa adalah strategi digital berdasarkan hasil.

Leafcutter telah bekerja dengan platform Shopify sejak 2012 dan menentukan industri yang mereka terlibat sebagai bukan keuntungan, farmasi, dan pendidikan. Mereka bermula dengan strategi dan kemudian akan membina kedai untuk anda – dari kedai asas hingga kedai bersepadu sepenuhnya.

Guru Pemasaran

Muatkan semula Media

Muatkan semula Media

Reload Media telah menjadi Ahli Shopify sejak Oktober 2016, dan fokus mereka adalah untuk menyampaikan kempen pemasaran digital untuk perniagaan eCommerce anda. Laman web mereka tidak mengatakan jika mereka benar-benar membina kedai Shopify, tetapi perkhidmatan digital mereka untuk menyokong perniagaan dalam talian anda termasuk SEO, iklan bayar per klik, strategi media sosial, pengoptimuman kadar penukaran, dan pemasaran e-mel.

30 Ekar

30 Ekar

30 Ekar menyediakan pelbagai perkhidmatan Shopify – penyediaan, reka bentuk, pengembangan, dan pemasaran – ditambah kepakaran yang terbukti dalam strategi dan pelaksanaan pemasaran digital. Peraturan mereka (iaitu falsafah perniagaan mereka) ada di laman web mereka, jadi anda dapat melihat apa yang mereka harapkan.

30 Acres mempunyai banyak kajian kes eCommerce terperinci di laman web mereka, di halaman Shopify.
Syarikat ini berpengalaman dalam mengembangkan tema khusus serta aplikasi khusus untuk pelanggan mereka.

Juara Reka Bentuk

Kilang Harapan

Kilang Harapan

Kami tidak dapat memberitahu anda banyak mengenai The Hope Factory dan Shopify kerana tidak ada banyak maklumat di laman web mereka. eCommerce adalah satu daripada lima perkhidmatan digital yang mereka tawarkan: reka bentuk dan pembangunan serta pengoptimuman penukaran antara lain.

Terdapat kedai di mana anda boleh membeli pakej Shopify coaching demi jam dan pakej penyediaan kedai Shopify, keduanya dengan jumlah dolar yang ditentukan, tetapi tidak ada maklumat mengenai apa yang anda dapat.

Benang Digital

Benang Digital

Yarn Digital telah menjadi Ahli Shopify sejak Jun 2015, dan menawarkan lima perkhidmatan digital, salah satunya adalah eCommerce. Syarikat ini memenuhi syarat sebagai reka bentuk dan penyediaan Shopify Expert, tetapi laman web mereka tidak memberikan perincian mengenai kemahiran mereka melainkan mengatakan bahawa kedai dalam talian yang mereka buat dapat menjual ais kepada orang Eskimo.

Yarn Digital memang mempunyai beberapa pelanggan yang suka memukul, seperti Lululemon dan Sony Music, yang telah menggunakan perkhidmatan reka bentuk mereka.

Reka Bentuk Seventyfour

Reka Bentuk Seventyfour

Seventyfour Design mengkhususkan diri dalam pengalaman digital khusus dan pengembangan jenama
yang akan membawa perniagaan anda ke tahap seterusnya. Agensi ini mempunyai pengalaman selama lima tahun yang menawarkan reka bentuk, pengembangan, dan penyediaan perkhidmatan Shopify, serta fotografi produk anda.

Mereka akan bekerja dengan anda pada identiti jenama anda dan memastikannya tercermin dalam reka bentuk tema tersuai anda. Tidak ada contoh berguna karya mereka di laman web mereka – hanya tangkapan skrin.

Studio Bendera Putih

Studio Bendera Putih

Bendera Putih menyerahkan semua kemahiran, pengetahuan dan kepakaran mereka kepada anda. Dan terdapat gambar pengasas syarikat ini yang mengenal pasti semua cara bahagian dan alat tubuhnya membantu dalam melakukan ini. White Flag adalah studio pelbagai guna, dan eCommerce adalah salah satu daripada tujuh perkhidmatan digital yang ditawarkan.

Anda perlu melalui semua tangkapan skrin kerja yang dilakukan untuk mencari penyelesaian reka bentuk dan persediaan Shopify dan menghubungi studio untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Seluruh Hebat

Makmal Disco

Makmal Disco

Disco Labs tinggal di Shopify. Mereka memiliki pengalaman luas di platform Shopify – mereka telah menjalankan kedai mereka sendiri di Shopify, merancang tema khusus, dan membuat aplikasi khusus. Sebagai tambahan, Disco Labs telah menerbitkan buku dan kursus Shopify, salah satunya bekerjasama dengan Shopify.

Fokus mereka sekarang adalah untuk membantu perniagaan dengan jumlah tinggi membuat peralihan ke Shopify Plus. Jangan kecewa dengan laman web asas mereka – orang-orang ini tahu apa yang mereka lakukan.

Pencipta

Pencipta

Sekiranya laman web mereka sendiri adalah panduan, Createur mempunyai falsafah minimalis untuk “menolong orang berkembang di era digital.” Createur adalah agensi digital bebas, dan Pakar Shopify dalam reka bentuk, pembangunan, penyediaan dan pemasaran.

Tidak ada banyak maklumat di tiga halaman web mereka yang menakjubkan. Anda mesti melihat-lihat contoh karya mereka (tetapi mereka menjelaskan apa perkhidmatan yang mereka lakukan untuk setiap pelanggan) dan kemudian menghubungi mereka.

Lakukan Perdagangan

Lakukan Perdagangan

Do Commerce adalah pakar eCommerce yang pakar dalam Shopify. Dan mereka melakukan segalanya Shopify dan telah dilakukan sejak 2012. Syarikat ini membina kedai dari pelbagai saiz, menyesuaikan tema dan fungsi.

Mereka berpengalaman dalam mengintegrasikan kedai Shopify dengan aplikasi dan perisian pihak ketiga dan berpengalaman dalam pemasaran dan periklanan, termasuk iklan Google Adwords dan Facebook. Untuk melengkapkan pakej, Do Commerce juga menawarkan sokongan Shopify yang sedang berlangsung. Ini adalah syarikat permulaan hingga akhir yang lengkap, dengan blog yang sangat baik.

Persediaan dan Tweaks

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup melakukan begitu sahaja, menjadikan kedai dalam talian anda terus beroperasi. Pemilik syarikat ini mengusahakan sembilan kedai Shopify miliknya, oleh itu dia telah melalui semua masalah yang mungkin berlaku dan dapat menolong segalanya dari pemikiran awal anda hingga idea mengenai keuntungan.

Shopify Startup menawarkan tiga tahap perkhidmatan: Asas hingga 20 produk; Lebih baik sehingga 100 produk; dan Adat. Syarikat ini mungkin sesuai dengan anggaran anda jika anda baru memulakan dengan kedai kecil.

Kumpulan Media Orang Dalam

Kumpulan Media Orang Dalam

Kumpulan Insider Media adalah agensi butik yang menawarkan pelbagai perkhidmatan digital, yang mana eCommerce adalah salah satu. Kumpulan telah menjadi ahli Shopify sejak Mac 2016 dan mendapat pengiktirafan untuk penyediaan dan pemasaran.

Penyediaan mereka adalah pelbagai, dari mengubah templat hingga reka bentuk tersuai atau memindahkan kedai yang ada. Pemasaran merangkumi SEO dan media sosial dan PR. Kumpulan Insider Media juga akan melatih anda di Shopify jika anda memerlukan bantuan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map