10 Pereka Web dan Pembangun Web Shopify di Pantai Barat

Anugerah Kecemerlangan AWA


Walaupun Shopify membangun reputasi sebagai platform eCommerce yang mudah digunakan dengan antara muka intuitif, anda mungkin memutuskan bahawa anda memerlukan bantuan dalam merancang dan mendirikan kedai dalam talian anda, bahkan mungkin dalam menjalankan dan mengekalkannya.

Anda boleh pergi ke pembangun web tempatan anda dan meminta bantuan mereka, tetapi kami mencadangkan agar anda beralih kepada salah satu Pakar terakreditasi Shopify. Orang-orang ini telah menunjukkan bahawa mereka mempunyai “pengetahuan komprehensif dan berwibawa tentang Shopify” dengan menyerahkan contoh pekerjaan mereka kepada syarikat.

Shopify mengkaji kedai yang telah dibuat oleh pemohon dan memberikan gelaran pakar Shopify kepada mereka yang kerjanya sesuai dengan standard mereka.

Lima soalan yang perlu ditanyakan semasa menemu ramah Ahli Shopify

Adakah Pakar itu bekerja dengan syarikat serupa di industri serupa?
Sekiranya semua contoh kajian kes kedai di portfolio pakar menjadi fokus lembut dan dalam warna pastel, mungkin itu bukan pilihan terbaik untuk pereka kedai alat pembinaan anda. Sebagai alternatif, jika anda menjual produk dan perkhidmatan digital, jangan pilih seseorang yang memfokuskan diri ke kedai dengan barang fizikal.

Adakah Pakar mempunyai kemahiran yang anda cari?
Ahli Shopify mungkin mempunyai kelayakan Reka Bentuk, tetapi apakah mereka telah membuat kedai dari awal atau hanya menyesuaikan templat yang ada? Adakah seseorang yang mempunyai akreditasi fotografi pakar dalam produk tertentu?

Apa kata pelanggan Pakar mengenai pengalaman pelanggan mereka?
Baca ulasan dari pelanggan masa lalu di laman web Shopify. Fokus pada ulasan untuk pekerjaan yang serupa dengan yang anda cari. Tidak begitu berguna apabila mengetahui bahawa Pakar itu sesuai untuk projek kecil sekiranya anda mahu dia membina sebuah kedai besar dan pelbagai negara.

Tanya Pakar bagaimana mereka berinteraksi dengan pelanggan mereka
Dan kemudian perhatikan bagaimana mereka memperlakukan anda semasa anda bercakap dengan mereka. Walaupun perbualan awal anda dengan pakar dilakukan melalui e-mel, ambil kesempatan untuk bercakap dengan mereka melalui telefon atau secara langsung. Sebilangan besar kejayaan mendirikan kedai dalam talian anda adalah hubungan anda dengan pembangun anda.

Adakah Pakar akan melatih anda untuk menggunakan Shopify?
Setelah kedai dalam talian anda siap, terserah anda untuk terus beroperasi dan terkini, kecuali anda menyewa seseorang untuk mengekalkannya untuk anda. Tanya bakal Pakar anda jika mereka akan melatih anda bagaimana melakukan ini, dan adakah mereka akan menghubungi anda sekiranya anda mempunyai pertanyaan untuk masalah yang tidak dapat anda selesaikan?

Berikut adalah pilihan pembangun Shopify kami di pantai barat Amerika Utara.

Bahan Bakar Dibuat – Colbert, Washington

Bahan Bakar Dibuat

Fokus Fuel Made adalah Shopify. Mereka pakar dalam reka bentuk dan pengembangan Shopify premium dan menawarkan reka bentuk dan pengembangan khusus. Sebagai alternatif, mereka menyediakan reka bentuk atau perkhidmatan pembangunan hanya jika anda sudah mendapat bahagian dari proses yang diliputi.

Sekiranya anda hanya memerlukan sedikit pertolongan, anda boleh menggunakan perkhidmatan mereka setiap jam. Portofolio kerja Fuel Made merangkumi tangkapan skrin terperinci mengenai bagaimana mereka membina kedai dan membantu pelanggan mereka mengatur produk mereka.

Satel Kreatif – Vancouver, BC

Satel Kreatif

Satel Creative adalah kedai sehenti untuk semua eCommerce. Mereka merangkumi rangkaian lengkap layanan Shopify — reka bentuk, pengembangan, penyiapan, dan pemasaran, serta fotografi untuk produk anda. Gambar rajah prosesnya mudah diikuti dan menerangkan dengan tepat apa yang mereka lakukan untuk anda dan apa yang anda harapkan.

Syarikat ini juga berpengalaman dalam bidang penjualan dan pengurusan inventori. Shopify adalah salah satu daripada dua platform eCommerce yang mereka gunakan.

BenihCMS – Irvine, CA

BenihCMS

SeedCMS telah menggunakan Shopify sejak 2012, dan menawarkan pelbagai perkhidmatan Shopify. Syarikat ini mengkhususkan diri dalam perkhidmatan khusus termasuk tema dan mengembangkan aplikasi untuk keperluan unik anda.

Tidak ada penjelasan yang nyata di laman web SeedCMS mengenai apa yang mereka lakukan, tetapi banyak tangkapan skrin karya mereka yang visual mewah dan diberi tag dengan perkhidmatan apa yang disediakan syarikat untuk pelanggan tersebut.

WLCR – Portland, ATAU

WLCR

WLCR (Weinland Creative) adalah firma pengembangan web perkhidmatan penuh, yang menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk seni bina maklumat, retouching gambar, dan percetakan skrin. Mereka telah membangun platform Shopify sejak 2012.

Testimoni untuk mereka di laman Shopify sangat positif. Walau bagaimanapun, perkhidmatan eCommerce WLCR tidak diserlahkan di laman web mereka sendiri, jadi anda harus menghubungi mereka untuk mendapatkan maklumat.

Monumental Design Co. – Portland, ATAU

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. menggelar diri mereka sebagai agensi kerjasama atau “wira saya.” Mereka nampaknya cukup selektif terhadap klien yang mereka ambil – tetapi dengan cara yang baik, mahu semua orang berjaya. Shopify akreditasi Reka bentuk monumental untuk reka bentuk, pembangunan, dan penyediaan.

Laman web mereka sendiri mengatakan bahawa mereka melakukan Shopify eCommerce (antara lain-lain laman web). Itu sahaja; laman web satu halaman. Anda kemudian perlu mengisi borang untuk menghubungi mereka untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.

ShopPad – Oakland, CA

ShopPad

ShopPad telah menjadi reka bentuk dan pengembangan Shopify Expert sejak 2012 dan telah bekerjasama dengan ribuan kedai dalam talian. ShopPad bekerja secara eksklusif dengan Shopify dan mempunyai kepakaran dalam eCommerce mudah alih.

Kepakaran teknikal dalam syarikat ini sangat mengagumkan kerana lebih daripada 50,000 kedai eCommerce menggunakan aplikasi Shopify yang mereka kembangkan. Kajian kes ini memperincikan dengan tepat apa masalah eCommerce yang ditangani. Lihat blog ShopPad untuk mendapatkan banyak pandangan dan petua eCommerce yang berguna.

Pembuat – Los Angeles, CA

Pembuat

Manufactur adalah agensi kreatif yang canggih yang menawarkan pengembangan, penjenamaan, reka bentuk, media, dan pemasaran web. Mereka disenaraikan di laman web Shopify sebagai Pakar dalam reka bentuk, pengembangan, dan pemasaran, namun ini tidak dapat ditemukan di laman web Manufactur sendiri secara eksplisit.

Lihatlah kajian kes di bawah pemasaran digital atau label web untuk melihat di mana mereka membuat kedai. Senarai pelanggan Manufactur sangat mengagumkan dan merangkumi Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts, dan 20th Century Fox.

2 Reka Bentuk Rakan – Sedona, AZ

2 Reka Bentuk Rakan

2 Friends Design adalah syarikat reka bentuk, dan mengembangkan laman Shopify adalah salah satu arena mereka, bersama dengan kemeja-T dan logo. Laman web 2 Reka Bentuk Reka Bentuk lebih merupakan peluang penjualan untuk platform Shopify daripada penjelasan mengenai perkhidmatan reka bentuk Shopify yang dapat diberikan oleh 2 Rakan.

Syarikat ini mempunyai papan Pinterest dari semua 160+ laman web yang telah dibangunkan. Kami mencadangkan anda melihat ke sana untuk melihat kemahiran reka bentuk mereka.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia menumpukan perhatian kepada peruncit yang berada di titik “mengambil dari” perhatian kecil DIY untuk perniagaan yang lebih stabil dan berkembang. Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan eCommerce dari reka bentuk identiti jenama hingga bangunan kedai dalam talian menggunakan Shopify hingga perundingan pemasaran dan pengurusan media sosial.

Kajian kes Aeolidia kebanyakannya berwarna lembut dan laman web fokus kabur, yang mungkin mencerminkan kepekaan reka bentuknya. Blog mereka penuh dengan maklumat yang sangat berguna.

Reka Bentuk Mat Mullen – San Francisco, CA

Reka Bentuk Mat Mullen

Mat Mullen adalah Pakar Shopify yang terakreditasi untuk reka bentuk, persediaan, dan pemasaran. Dia mengusahakan lebih dari 100 kedai dalam talian sejak tahun 2008. Mat berpengalaman bekerja dengan perniagaan kecil yang menubuhkan kedai eCommerce pertama mereka. Portofolio beliau menunjukkan pelbagai jenis kedai dalam talian dan testimoni di laman web Shopify daripada pelanggan sangat positif.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map