73 Alat Produktiviti Teratas untuk Blogger dan Sesiapa yang Berminat untuk Meningkatkan Kecekapan

Contents

“Saya tidak mempunyai cukup masa untuk melakukannya!”

Pada satu ketika atau yang lain, kebanyakan dari kita mengucapkan kata-kata ini, baik kepada diri kita sendiri atau orang lain. Persoalannya: Adakah kita benar-benar tidak mempunyai cukup masa? Tidak juga. Itu semua ada di fikiran kita. Kepercayaan yang mengehadkan diri inilah yang menghalang kita daripada menjadi produktif kita.


Kita tidak mempunyai masa yang cukup untuk membuat blog kita. Kita hanya perlu mencari kaedah untuk melakukan lebih banyak dengan masa yang kita ada. Salah satu cara terbaik untuk melakukan ini adalah dengan menggunakan alat blog yang direka khusus untuk membantu meningkatkan produktiviti.

Baca terus untuk pelbagai alat blog yang dapat membantu anda menyelesaikannya dengan lebih berjaya dalam masa yang lebih singkat. Sama ada anda mahu mengautomasikan tugas yang membosankan, tetap fokus atau mengatur masa anda dengan lebih baik, menggunakan alat ini terbukti berguna.

Namun, walaupun terdapat beberapa alat yang disebutkan di sini, itu tidak semestinya anda harus menggunakan semuanya. Cukup pilih satu atau dua, yang dapat membantu dengan cabaran tertentu yang anda hadapi, dan lihat bagaimana kelanjutannya. Anda harus mengelakkan penggunaan terlalu banyak alat sekaligus dan fokus untuk menangani satu masalah pada satu masa.

Alat untuk Meningkatkan Produktiviti Penulisan Anda

1. Poket

Poket membolehkan anda menyimpan kandungan yang ingin anda baca kemudian dengan hanya satu klik. Dengan menambahkan teg, anda dapat mengatur kandungan yang disimpan dengan lebih baik. Dan berkat antara muka yang mudah, alat ini mudah digunakan.

Anda dapat menyimpan kandungan secara langsung dari penyemak imbas Web, kotak e-mel, atau aplikasi lain, seperti Twitter, Flipboard, dan Pulse. Dengan bantuan alat ini, anda dapat membaca kandungan dalam antara muka yang bebas gangguan dan bersih.

Harga: Percuma; $ 4.99 sebulan untuk premium.

2. ZenWriter

Aplikasi penulisan ringkas untuk Windows, Penulis Zen membantu anda terus fokus pada aspek blogging yang paling penting: menulis. Bebas dari semua gangguan yang boleh menghalang produktiviti anda.

Sekiranya anda menggunakan Mac, anda boleh mencuba Ruangan Tulis. Ini adalah alternatif yang sempurna dan menyediakan persekitaran penulisan yang serupa seperti ZenWriter.

Harga: $ 19.95 dengan percubaan percuma juga ada.

3. Tatabahasa

Sebaik sahaja anda melalui catatan blog anda setelah menulisnya, anda mungkin akan terlepas kesilapan, kecuali anda mempunyai pembacanya untuk blog anda. Tetapi walaupun tidak, itu tidak menjadi masalah sejak itu Tatabahasa dapat dengan cekap dan cepat membantu anda meningkatkan penulisan anda. Alat membaca semula dalam talian ini dapat membantu anda dalam struktur ayat, tatabahasa, gaya, ejaan dan banyak lagi.

Anda juga akan belajar banyak dengan menggunakan alat ini kerana ia akan menunjukkan apa yang perlu anda ubah dengan alasan yang sesuai.

Harga: Percuma.

4. Aplikasi Hemingway

Alat berasaskan Web, Aplikasi Hemingway membolehkan anda meningkatkan penulisan anda dan menjadikannya lebih mudah difahami. Dengan menggunakannya, anda dapat menjimatkan banyak penyuntingan masa serta meningkatkan kemahiran menulis anda secara serentak.

Anda boleh menampal teks dalam aplikasi atau menulis di dalamnya. Untuk pengguna PC dan MAC, ada juga penyunting desktop yang tersedia, tetapi akan dikenakan biaya.

Harga: Percuma; versi desktop $ 9.99.

5. Pencungkil

Pencarut adalah alat penulisan untuk Windows dan Mac. Anda boleh menggunakannya untuk menulis catatan blog, eBook, dan bahkan membuat kandungan untuk sidang kemuncak blog tertentu. Ia mempunyai semua yang anda cari dalam perisian penulisan dengan gangguan rendah.

Walau bagaimanapun, perkara yang paling kami sukai mengenai Scrivener adalah mod penulisan yang menampilkan halaman dengan latar belakang hitam, yang menjadikan penulisan menjadi lebih mudah!

Harga: $ 40 dengan percubaan percuma juga ada.

6. HelpMeWrite

Tidak mudah untuk menghasilkan sumber idea yang berterusan untuk ditulis, dan itu mengecewakan jika anda seorang blogger. Help Me Write adalah aplikasi web yang membantu anda menentukan apa yang akan ditulis seterusnya. Buat akaun menggunakan kelayakan Twitter anda. Tambahkan perkara yang ingin anda tulis di halaman profil anda. Kemudian kongsi renungan anda. Input dari peserta memberi anda arahan dan cadangan selanjutnya.

BantuanMeWrite adalah idea anak syarikat reka bentuk digital yang berpusat di London bernama Makeshift. Ini lahir dari minat mereka untuk menulis, dan keinginan untuk mendapatkan input dari rangkaian sosial. Penulis akan memberitahu anda bahawa tidak menyenangkan mempraktikkan karya mereka tanpa input. HelpMeWrite mengambil sebahagian daripada kesunyian daripada proses.

Harga: Percuma

Alat dan Aplikasi untuk Lebih Teratur

7. Evernote

Evernote adalah aplikasi mencatat yang berfungsi pada penyemak imbas Web, telefon bimbit atau desktop anda. Ia membolehkan anda membuat dan berkongsi nota dengan mudah dan cepat. Dan dengan semua nota anda betul-betul di bawah satu bumbung, ini menjadikan anda lebih mudah untuk tetap teratur. Namun, itu bukan semua alat yang mampu dilakukan.

Anda juga boleh menjejaki apa sahaja dari senarai yang perlu dilakukan hingga idea posting blog dan menguruskan rangkaian dan e-mel anda. Sekiranya anda belajar menggunakan Evernote dengan berkesan, anda akan menyedari betapa hebatnya untuk blogger.

Harga: Percuma; $ 5 sebulan untuk premium.

8. Teux Deux

Aplikasi yang mesti dilakukan, Teux Deux dilengkapi dengan kelainan. Tidak seperti aplikasi lain yang boleh dilakukan, yang membolehkan anda membuat senarai yang nampaknya tidak berkesudahan, alat ini memasukkan semua senarai anda ke dalam format gaya kalendar. Ini seterusnya menjadikan senarai tugasan anda lebih terkawal.

Aplikasi ini ringkas dan tidak mempunyai wisel atau loceng yang tidak perlu, yang membolehkannya mengganggu produktiviti anda. Dengan menggunakannya, anda akan mengetahui dengan tepat apa yang harus anda lakukan dan bila anda harus melakukannya. Teux Deux berfungsi pada peranti mudah alih atau di penyemak imbas Web anda.

Harga: $ 3 sebulan.

9. Todo

Melupakan nama aplikasi ini memang sukar. Kita semua mempunyai senarai “todo”. Di sinilah kita menyimpannya yang berbeza. Aplikasi mudah alih ini telah menjadi kegemaran. Pangkalan penggunanya telah mengesan dan menyelesaikan lebih dari 70 juta tugas dengannya.

Anda mungkin tidak mempunyai masa untuk berhenti dan menulis sesuatu. Itu bukan masalah untuk Todo. Cuma bercakap dengan aplikasinya, dan ia akan menjadikannya tugas. Perlukan peringatan untuk membeli sesuatu di lain waktu anda berada di kedai runcit? Todo mempunyai keupayaan geotag. Anda akan mendapat mesej apabila anda tiba.

Harga: Percuma. Versi Cloud membolehkan anda berkongsi untuk melakukan tugas dengan orang lain dengan harga $ 1.99 / bln atau $ 19.99 / thn. Versi Enterprise yang berorientasikan pasukan ialah $ 3.99 / bln atau $ 39.99 / thn setiap orang.

10. Apa-apa.do

Bagaimana jika anda dapat mengambil senarai “todo”, kalendar anda, dan pembantu mudah alih anda (Hello, Siri?) Dan menyatukannya? Itulah konsep di sebalik Apa-apa.do. Laman web mereka memberitahu anda bahawa itu lebih dari sekadar aplikasi todo. Ini adalah “pengurus hidup” dan yang paling mudah digunakan. Laman web terus mengatakan bahawa sangat mudah digunakan sehingga orang berpegang padanya dua kali lebih lama daripada aplikasi lain. Ini cara sopan mereka untuk menegaskan bahawa kebanyakan orang menyerah pada aplikasi produktiviti.

Anda boleh mendapatkannya untuk iPhone, iPad, dan Mac. Ia juga tersedia untuk telefon dan tablet Android. Terdapat pelanjutan Chrome, tetapi jika tidak, anda harus mengaksesnya dari tetingkap penyemak imbas standard. Daftar untuk mendapatkan akses awal ke Pembantu Any.Do. Ia menggunakan AI untuk menyemak tugas anda secara automatik untuk tugas yang dapat dilakukan untuk anda. Sambungkannya dengan gabungan robot dan manusia yang dapat menyelesaikan tugas itu.

Harga: Percuma. Buka kunci ciri premium dengan harga $ 2.99 / bln atau $ 26.99 / thn.

11. Todoist

Kadang-kadang senarai “todo” anda perlu sedikit lebih canggih. Sudah tiba masanya untuk meningkatkan ke Todoist. Aplikasi produktiviti lain mempunyai perkara seperti subtugas, label dan peringatan. Todoist berjaya menjadikan mereka kurang menakutkan.

Todoist tersedia di sepuluh platform, jadi anda tidak perlu risau tentang keserasian. Ia disokong oleh syarikat permulaan dan syarikat Fortune 100. Yang unik untuk aplikasi ini ialah carta yang mengesan produktiviti berdasarkan berapa banyak tugas yang anda laksanakan setiap hari. Konsensus adalah bahawa anda akan merasa lebih berguna sekiranya anda membuka kunci pilihan yang disertakan dengan akaun premium.

Harga: Percuma. Premium untuk individu atau Perniagaan untuk pasukan ialah $ 28.99 / thn setiap orang.

12. Senarai Wunder

Pertimbangkan aplikasi ini jika anda berminat hanya dengan asasnya. Senarai Wunder cukup canggih untuk membolehkan anda menyusun semula tugas berdasarkan perubahan keutamaan. Ia tidak mempunyai fitur canggih seperti penandaan geografi, tarikh akhir berulang, dan bahasa semula jadi untuk menetapkan tarikh.

Wunderlist berfungsi di semua platform, jadi mudah untuk membawanya bersama anda dalam perjalanan. Juara terbesar aplikasi memujinya kerana, kata mereka, tidak ada pilihan. Anda perlu menaik taraf ke akaun Pro untuk membuka semua ciri. Harganya lebih tinggi daripada aplikasi lain yang serupa. Tetapi, anda tidak terhad pada batasan ukuran fail jika anda ingin melampirkan gambar atau video ke tugas tertentu.

Harga: Percuma. Versi Pro dan Perniagaan adalah $ 4.99 / bln.

Alat untuk Membuat Penciptaan Grafik Mudah

13. Stensil

Dengan Kongsi Sebagai Gambar, anda boleh mengubah teks yang diserlahkan menjadi kandungan visual yang menarik dan menarik yang dapat disampaikan kepada khalayak anda. Tidak memerlukan satu minit (atau dua) untuk kandungan visual anda siap untuk dikongsi di profil media sosial anda.

Anda boleh menghasilkan daya tarikan di media sosial dengan gambar yang memaparkan tanda kutip, tetapi masalah utama adalah masa yang diperlukan untuk membuatnya. Dengan alat ini, anda boleh membuat gambar yang dapat dikongsi lebih cepat daripada sebelumnya. Yang harus anda lakukan hanyalah menonjolkan teks yang anda inginkan, dan pilih “Share As Image” untuk mula mengedit gambar anda.

Harga: $ 8 sebulan.

14. Easil

Media sosial sangat mustahak untuk promosi. Sebilangan besar media sosial mempunyai grafik yang berat. Apa yang anda lakukan sekiranya anda bukan orang grafik? Pergi ke laman web Easil. Anda boleh memilih templat yang sudah diformat untuk rangkaian media sosial pilihan anda. Dari sana, hanya soal memilih elemen yang anda mahukan, dan kemudian menyeret dan menjatuhkannya ke tempatnya.

Easil mempunyai koleksi beribu-ribu templat pra-reka bentuk profesional. Anda akan mendapat akses ke gambar stok yang dibuat hanya untuk catatan sosial dan blog. Alat pengubah saiz eksklusif memastikan anda memperoleh dimensi yang betul untuk setiap saluran media sosial. Simpan elemen yang biasa digunakan dalam tab kegemaran, supaya anda dapat melihat jenama anda secara konsisten.

Harga: Percuma untuk penggunaan dan penilaian individu. $ 9 / bln untuk akses ke lebih daripada 1,500 templat. $ 79 / bln untuk akses ke lebih dari 3,000 templat.

15. Skitch

Skitch oleh Evernote membolehkan anda menangkap, mengedit, dan menyimpan tangkapan skrin dalam beberapa minit. Anda juga dapat menambahkan lakaran, bentuk, dan anotasi cepat untuk mendapatkan maksud anda menggunakan lebih sedikit kata. Alat ini serasi dengan telefon pintar, desktop, dan tablet.

Dengan Skitch, anda tidak perlu lagi menggunakan “print screen” lagi untuk mendapatkan tangkapan layar gambar yang anda temui di Internet. Oleh kerana anda mempunyai pelbagai pilihan untuk mengedit, ini mengurangkan keperluan untuk menggunakan perisian lain.

Harga: Percuma.

16. Canva

Ada ketika laman memerlukan perisian penyuntingan gambar yang mahal untuk membuat visual menarik dan menarik untuk blog anda. Namun, sekarang, dengan alat seperti Canva, hampir semua orang dapat dengan mudah membuat infografik, grafik media sosial, persembahan, dan gambar untuk catatan blog. Menggunakan alat ini sangat mudah dan mudah.

Sebenarnya, Webbys mengatakan bahawa ia adalah “program reka bentuk yang paling mudah digunakan di dunia.” Lebih-lebih lagi, para pereka membina antara muka dengan cara yang menyatukan gambar dengan cepat dan mudah.

Harga: Percuma; gambar premium berharga $ 1 setiap satu.

17. Piktochart

Bukan infografik rahsia adalah cara terbaik untuk menyampaikan maklumat kepada khalayak anda dengan cara yang jelas dan cepat. Tetapi ia sukar dibuat dan akhirnya memakan masa berjam-jam. Carta Pikto mungkin alat termudah yang membolehkan anda membuat infografik secepat mungkin. Ini memiliki templat untuk presentasi, infografik, sepanduk, dan juga laporan.

Sekiranya anda menggunakan Canva, perhatikan ada beberapa persamaan antara keduanya. Namun, kedua-duanya unggul dalam perkara yang sama sekali berbeza. Anda boleh memanfaatkan pelbagai templat dan pilihan percuma, tetapi untuk mendapatkan akses ke beberapa barangan terbaiknya, anda harus membayar rancangan pro.

Harga: Percuma; $ 29 sebulan untuk rancangan pro.

18. Adobe Warna CC

Memilih skema warna yang bagus untuk infografik atau catatan blog anda kadang-kadang mencabar. Bagaimanapun, pilihan warna anda akan mempengaruhi pengalaman pengunjung. Dengan alatan seperti Adobe Color CC, namun, anda boleh membuat skema warna yang diperibadikan dengan mudah. Terdapat pelbagai tetapan peraturan warna yang boleh anda gunakan, yang bermaksud anda mempunyai banyak pilihan. Juga, kerana setiap warna mempunyai nilai HEX dan RGB, anda dapat menyalin dan menampal ke alat penyunting gambar dengan mudah.

Harga: Percuma.

Matlamat Menetapkan dan Menjejak Aplikasi untuk Menjadikan Anda Bermotivasi

19. GoalsOnTrack

MatlamatOnTrack percaya bahawa orang yang menetapkan matlamat lebih berjaya. Dan jika anda ingin menambah kejayaan itu, gunakan peranti mudah alih anda. Sebelum anda sampai ke aplikasi, mereka ingin anda memahami pentingnya penetapan matlamat, dan cara melakukannya dengan cara yang betul. Anda akan belajar tujuh strategi yang terbukti secara saintifik untuk mencapai matlamat. Sekarang anda sudah bersedia untuk aplikasinya.

Gunakannya untuk menetapkan matlamat dan bertindak. Kawasan aplikasi yang lain mendorong anda untuk memvisualisasikan matlamat anda dan mengesan masa yang anda habiskan untuk mencapainya. Namun, bidang lain membantu anda mengesan aktiviti membina tabiat atau mencatat kejayaan dalam jurnal.

Harga: $ 68 / thn untuk individu. Caj asas $ 68 / thn dan kemudian $ 8 / bln setiap pengguna.

20. Pelatih.me

Orang yang berjaya dengan program kecergasan gim memberitahu anda kerana menggunakan pelatih peribadi. Anda boleh mendapatkan hasil yang serupa dalam kehidupan profesional anda dengan bekerja dengan jurulatih. Pelatih.me menawarkan aplikasi penjejakan tabiat percuma yang telah membantu lebih dari satu juta orang membentuk tabiat baru. Gunakan peranti mudah alih atau jam tangan anda untuk melacak aktiviti anda, dan tetapkan waktu untuk diingatkan tentang tabiat baru yang ingin anda bina.

Aplikasi tidak dapat melakukan semuanya. Kadang kala anda memerlukan seorang manusia. Coach.me menggunakan aplikasi sebagai penyambung kepada lebih daripada 700 pelatih yang dapat membantu anda mengembangkan kebiasaan. Sekumpulan jurulatih kepemimpinan yang lain pakar dalam membantu anda menyelesaikan masalah di tempat kerja. Mereka memberikan bimbingan kerjaya yang berharga.

Harga: Percuma. Perkhidmatan tabiat bimbingan bermula pada $ 15 / minggu. Latihan kepimpinan adalah $ 249 / bln.

21. LifeTick

Banyak tujuan menetapkan program dan aplikasi perisian hanya tertumpu pada aspirasi profesional. LifeTick mengambil pendekatan holistik. Ya, anda boleh menggunakannya untuk mengesan aktiviti keusahawanan. Tetapi anda juga akan berjaya sekiranya ingin meningkatkan nilai, menjimatkan wang, atau menurunkan berat badan.

Aplikasi ini membawa anda melalui proses pelbagai langkah. Pertama, anda akan menetapkan nilai teras. Kemudian anda akan belajar bagaimana aplikasi dapat membantu anda menggunakan metodologi untuk memastikan tujuan tetap berjalan. Anda akan mengetahui bagaimana jurnal menggerakkan anda ke hadapan. Anda akan menjejaki tingkah laku yang membantu anda mengembangkan tabiat yang betul untuk berjaya.

Harga: Percuma sehingga 4 gol. $ 39 / thn untuk penjejakan tanpa had. Rancangan untuk keluarga, sekolah, dan perniagaan berkisar antara $ 14 / bln hingga $ 199 / bln.

22. Senarai Tabiat

Buat tabiat yang baik dan pecahkan yang tidak sihat jika anda ingin menuju ke arah produktiviti. Senarai Tabiat adalah aplikasi yang merangkumi semua yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda. Pendekatan Daftar Kebiasaan termasuk membuat Anda termotivasi dengan menampilkan jumlah waktu yang tidak terputus selama Anda mengikuti tingkah laku yang baik.

Membangun tabiat memerlukan pengulangan. Tetapi kadang-kadang anda perlu mengambil cuti. Banyak aplikasi tidak mengambil kira perkara ini. Habit List ingin menolong anda mengekalkan rentak yang tidak terputus. Ini membolehkan anda menangguhkan aktiviti sehingga anda selamat tiba di pejabat.

Harga: $ 3.99

23. Cara Hidup

Adakah mungkin menghabiskan kurang dari satu minit sehari untuk memecahkan tabiat buruk atau membina yang baru? Cara hidup adalah aplikasi yang mencabar anda untuk melacak mengenal pasti, dan mengubah tabiat anda – semuanya dalam masa kurang dari 60 saat sehari.

Oleh kerana aplikasi mengetahui lebih banyak tentang anda, ia akan mencadangkan beberapa cara untuk memperkuat tabiat sihat yang ingin anda bina. Atau, ini akan memberi anda gambaran tentang bagaimana anda dapat mengelakkan tingkah laku yang mula-mula menimbulkan kebiasaan buruk anda.

Harga: Percuma, dengan caj pembelian dalam aplikasi $ 4,99 untuk membuka ciri premium.

24. irunurun

Anda pernah mendengar orang merujuk kepada “berjalan-jalan, bukannya bercakap. Pencipta dari irunurun percaya falsafah ini juga berfungsi untuk menetapkan matlamat. Seperti yang mereka katakan, “Tindakan berbicara lebih keras daripada tujuan.” Aplikasi irunurun mendorong prestasi dan kebertanggungjawaban. Ini memberi penghargaan kepada anda kerana tingkah laku berulang yang membina tabiat sihat.

Kejayaan tidak pernah terhasil daripada satu tindakan. Oleh itu, anda akan membuat papan pemuka tindakan. Setiap pengulangan tindakan itu memberi anda tanda lain. Kalkulator automatik memaparkan kemajuan. Objektif aplikasi adalah untuk membantu anda merealisasikan potensi anda melalui fokus, konsistensi, dan kebertanggungjawaban.
Versi aplikasi Android sedang dalam proses. Sementara itu, anda boleh menggunakan mana-mana peranti mudah alih untuk mengemas kini papan pemuka berasaskan web.

Harga: Percuma. (Walau bagaimanapun, pencipta aplikasi mengundang anda untuk memberi mereka cek untuk apa yang anda rasa pengalaman itu bernilai, jika anda cenderung.)

Aplikasi Peringatan untuk Menjaga Anda

25. Kerana

Tidak semua tugas yang dilakukan dibuat sama. Sebenarnya, sebilangan dari mereka akan menghalangi jika anda menambahkannya ke kalendar GTD (“Dapatkan Perkara Selesai”). Walaupun begitu, anda masih memerlukan tempat untuk menuliskannya supaya anda tidak melupakannya. Kerana adalah tempat untuk peringatan dan pemasa yang cukup penting untuk menjamin tempat pada peranti mudah alih anda.

Tetapi, kerana mereka tidak begitu penting, itu tidak bermaksud anda mahu melupakannya. Aplikasi ini tidak akan membiarkan anda lupa. Ini akan berulang kali mengingatkan anda tentang item yang perlu dibayar sehingga anda bertindak. Anda boleh menangguhkannya, tetapi cepat atau lambat anda hanya perlu melakukannya sehingga anda dapat menandainya sebagai selesai.

Harga: $ 4.99

26. Tanda semak2

Lebih sukar untuk melepaskan kebimbangan sehingga perlu menumpukan perhatian kepada mereka. Aplikasi ini membolehkan anda melakukannya. Buat tugas yang perlu dilakukan dan biarkan sahaja. Anda akan diberitahu tentang mereka apabila anda seterusnya berada di lokasi yang anda pilih untuk mencetuskan peringatan.

Inilah contohnya. Anda belum kehabisan, tetapi anda kekurangan saus tomat. Anda tidak perlu ingat untuk membeli lebih banyak sehingga kali berikutnya anda berada di kedai runcit. Beritahu sahaja Tanda semak2 untuk mengingatkan anda tentang saus tomat pada waktu berikutnya anda masuk ke tempat letak kenderaan runcit. Ia berfungsi paling baik untuk peringatan berdasarkan lokasi, tetapi anda boleh menggunakannya untuk menjadualkan peringatan berdasarkan kalendar.

Harga: $ 4.99

27. RemberTheMilk

Kepala anda adalah tempat yang tidak baik untuk menyimpan senarai todo. Mencuba mengingati mereka menimbulkan tekanan. Itulah matlamat aplikasi ini. Keluarkan barang yang bergemuruh di kepala anda dan letakkan di dalam peranti mudah alih anda yang boleh dipercayai. Di sana, ia dibantu oleh fungsi telefon pintar anda untuk membantu anda tetap teratur.

Aplikasi ini adalah pembuat senarai steroid. Anda boleh membuat seberapa banyak yang anda mahu, dan memastikannya tetap tersusun dengan tanda berwarna. Dapatkan butiran dengan subtugas. Jangan bimbang jika anda berlebihan dengan pembuatan senarai.

IngatThe Milk mempunyai fungsi carian yang kuat. Ia berfungsi paling baik pada peranti mudah alih anda. Kerana terdapat di web, anda juga boleh menggunakannya di komputer mana pun.

Harga: Percuma. Naik taraf ke versi Pro dengan harga $ 39.99 / thn.

Perisian Cloud Storage dan Sharing File

28. Dropbox

Apabila menggunakan alat penyimpanan awan, ia tidak perlu dikatakan Dropbox adalah salah satu yang terbaik dalam perniagaan. Yang harus anda lakukan hanyalah membuat akaun, memuat turun perisian ke telefon pintar, tablet, atau komputer anda, dan anda boleh mula menyimpan fail anda di folder Dropbox. Fail-fail ini diselaraskan di cloud secara langsung semasa anda menggunakannya, dan anda boleh mengaksesnya dari mana saja, kapan saja. Hanya memerlukan beberapa klik (atau ketukan).

Dengan Dropbox, anda tidak perlu risau kehilangan data anda sekiranya berlaku sesuatu pada komputer anda; ia menyokong semuanya!

Harga: Percuma untuk penyimpanan 2GB +; $ 9.99 sebulan untuk simpanan tambahan.

29. Google Drive

Ke seluruh dunia, inilah iCloud untuk pengguna produk Apple. Seperti yang anda jangkakan, Google lebih inklusif. Anda boleh menyimpan hampir semua fail di Google Drive. Sebarang fail yang anda buat menggunakan aplikasi Google tidak akan dikira di ruang simpanan anda.

Google terkenal dengan murah hati dengan ruang simpanan. Mereka bermula dengan 15GB. Kelebihan lain adalah kemampuan untuk berkolaborasi dalam masa nyata dengan orang lain. Anda juga boleh berkongsi dokumen tanpa memberikan akses ke pemacu anda. Terdapat kelemahan untuk penyimpanan berasaskan awan Google. Ia mempunyai sedikit dokumentasi dan lebih sedikit akses kepada bantuan dalam talian.

Harga: Percuma untuk 15GB. Harga untuk lebih banyak penyimpanan berbeza-beza, dengan had atas pada $ 299,99 / bln untuk 30 TB.

30. iCloud

Sekiranya anda menggunakan produk Apple, anda pernah mendengar iCloud. Tetapi peminat Apple yang paling lesu menghadapi kesukaran untuk menggambarkan apa itu iCloud. Penjelasan terbaik adalah bahawa iCloud berfungsi sebagai cakera keras peribadi anda di awan. Ini menyimpan dokumen, foto, muzik, dan semua fail yang dapat dibuat oleh peranti iO atau komputer Mac anda. Apa yang dilakukannya lebih baik daripada perkhidmatan storan awan yang lain adalah menyegerakkan fail tersebut secara automatik ke seluruh peranti anda.

Anda boleh menyimpan sebarang fail di iCloud, selagi aplikasi atau program perisian yang berdaftar dapat membaca atau menulis kepadanya. iCloud melakukan tugas yang sangat baik untuk berkongsi fail dengan produk jenama Apple anda. Walaupun begitu, ia tidak memberikan perkongsian pekerjaan yang baik kepada orang lain. Anda pasti ingin menyampaikannya jika perkongsian atau kolaborasi fail penting bagi anda.

Harga: Percuma untuk simpanan 5GB. 50GB ialah $ 0.99 / bln. 200GB ialah $ 2.99 / bln. 1TB ialah $ 9.99 / bln. 2TB ialah $ 19.99 / bln.

Alat untuk Meningkatkan Kecekapan Media Sosial Anda

31. Penampan

Alat yang senang digunakan, Penyangga membantu anda menjadualkan kemas kini media sosial dengan satu klik butang. Anda boleh memilih bila anda ingin berkongsi kemas kini dari dalam akaun Buffer anda. Dengan analitiknya yang sangat baik, anda dapat mengesan kandungan anda yang paling sesuai dengan klik.

Juga, jika anda kekurangan inspirasi, anda dapat menggunakan alat untuk mencari kandungan hebat untuk dibagikan, seperti gambar, pautan, dan petikan. Anda boleh melakukannya dengan mudah di tab Cadangan.

Harga: Percubaan percuma tanpa had selama 30 hari; rancangan premium bermula dari $ 10 sebulan.

32. Jadual Waktu Bersama

Jadual Waktu Bersama adalah kalendar editorial berasaskan Web dengan pelbagai ciri media sosial yang berguna. Tidak semua blogger dan pemasar mempunyai masa untuk berkomunikasi untuk berkongsi catatan mereka, terutamanya jika sesuatu yang penting muncul.

Dengan CoSchedule, anda boleh merancang dan menjadualkan aktiviti media sosial di kalendar editorial, sehingga catatan anda diterbitkan secara automatik! Ini membolehkan anda memanfaatkan Facebook dan Twitter dengan sepenuhnya.

Harga: $ 15 sebulan dengan percubaan percuma juga ada.

33. Oomph Sosial

Oomph Sosial adalah alat berguna yang dapat membantu anda menjimatkan masa dalam banyak tugas media sosial. Anda boleh menggunakannya untuk mencari orang yang tepat untuk diikuti, memantau sebutan, menerbitkan terus ke blog, dan menjadualkan kemas kini, antara lain.

Ringkasnya, alat ini menjadikan perkongsian kemas kini berulang lebih mudah dan mengautomasikan tugas anda yang memakan masa. Rangkaian yang disokong merangkumi LinkedIn, Twitter, dan Facebook.

Harga: Percuma dengan ciri terhad; ciri penuh dengan harga $ 17.97 setiap dua minggu.

34. Kawan + Saya

Adakah anda di Google+? Kemudian, anda akan suka Kawan + Saya. Dengan alat ini, anda dapat mempromosikan siaran Google+ anda dari profil dan halaman ke rangkaian media sosial lain, seperti Tumblr, Twitter, LinkedIn, dan Facebook.

Oleh itu, jika anda ingin menjimatkan masa untuk menjadualkan kandungan di pelbagai rangkaian dan ingin mengembangkan Google+ anda, Friends + Me adalah alat yang anda perlukan.

Harga: Percuma sehingga tiga akaun; rancangan berbayar bermula dari $ 9 sebulan.

35. Hootsuite

HootSuite mempermudah pengurusan media sosial dengan membolehkan anda menguruskan semua rangkaian sosial anda dari satu platform, sama seperti Buffer. Ini adalah platform yang paling banyak digunakan di seluruh dunia dengan 10 juta pengguna dan dikira.

Dengan menggunakan alat ini, anda boleh menghantar catatan sekarang atau menjadualkannya untuk pengeposan automatik pada masa akan datang. Bukankah senang untuk menggabungkan semuanya dalam satu platform? Kami juga berpendapat demikian!

Harga: Percuma dengan ciri terhad; pelan premium dengan harga $ 9.99 sebulan.

36. Perancang Pos

Perlu sedikit inspirasi pemasaran sosial? Perancang Pos adalah sumber dalam talian yang membantu anda mencari kandungan terbaik untuk khalayak anda. Ini juga akan membantu anda menentukan kapan dan di mana untuk menghantarnya untuk hasil maksimum. Post Planner kemudian mengesan dan menganalisis tindak balas.

Platform ini cukup fleksibel untuk memilih tahap automasi anda. Sertailah seberapa banyak yang anda suka, atau hanya duduk dan biarkan Post Planner melakukan semuanya untuk anda. Post Planner berfungsi dengan rangkaian sosial semasa yang paling popular. Gunakan untuk mencari kandungan, atau hantar sahaja. Terdapat lima rancangan. Masing-masing direka untuk menawarkan hanya apa yang anda perlukan berdasarkan jumlah profil dan halaman media sosial yang anda miliki.

Harga: Pelan bermula dari $ 9 / bln hingga $ 199 / bln. Mereka ditagih setiap tahun.

Alat untuk Meningkatkan Fokus Anda

37. FocusWriter

Tidak ada yang menentang Microsoft Word, tetapi mempunyai lebih banyak ciri daripada yang diperlukan oleh kebanyakan orang. Suite Microsoft Office kini berasaskan cloud dan mengenakan bayaran bulanan yang rendah. Walaupun begitu, harganya lebih dari yang mampu dimiliki oleh sebilangan orang. FocusWriter membalas kedua-dua kritikan ini. Ia menawarkan pemproses kata yang dilucutkan dan santai. Paling bagus, percuma.

Letakkan FocusWriter dalam mod skrin penuh, dan bahkan tidak ada bar alat untuk mengalihkan perhatian anda. FocusWriter hanya memberi anda pemprosesan kata yang paling asas. Itu semua yang diperlukan oleh kebanyakan penulis. Lulus ini jika anda memerlukan
pemeriksa ejaan, atau jika anda merancang untuk menambah format yang kompleks. Anda juga tidak akan dapat menambahkan gambar atau jadual. FocusWriter hanya mengenai satu perkara: perkataan.

Harga: Percuma.

38. E.ggTimer

E.ggTimer adalah pemasa undur sederhana yang mudah digunakan dan dapat diakses dari penyemak imbas Web anda. Yang harus anda lakukan ialah mengatur pemasa dengan menentukan waktu yang diinginkan, klik “pergi”, dan alat akan melancarkan undur. Anda menerima pemberitahuan di penyemak imbas anda setelah masa tamat.

Harga: Percuma.

39. Penguat Fokus

Sekiranya kekal fokus adalah sesuatu yang anda perjuangkan, Fokus Penguat adalah aplikasi yang dapat membantu. Sama seperti E.ggTimer, ia menggunakan Teknik Pomodoro yang akan habis apabila anda mengerjakan tugas tertentu selama 25 minit sehingga anda dapat berehat sebentar. Mungkin terdengar konyol pada awalnya, tetapi banyak blogger telah mencuba aplikasinya, dan kebanyakan akhirnya memperoleh hasil positif!

Harga: Percubaan percuma selama 15 hari; $ 2.99 sebulan untuk ciri penjejakan dan pelaporan masa.

40. Teknik Pomodoro

Pada akhir 1980-an, pelajar universiti Francesco Cirillo berupaya meningkatkan tumpuannya dengan menggunakan pemasa untuk mengesan selang waktu belajar. Dia memisahkan potongan 25 minit ini dengan waktu rehat yang singkat. Kedua-duanya dipantau menggunakan pemasa yang berbentuk seperti tomato yang dijumpainya di dapur.

Kami tahu pendekatan Cirillo untuk fokus hari ini dengan nama Pomodoro kerana dia menamakan teknik itu dengan kata Itali untuk tomato. Belajar diri anda mengenai Teknik Pomodoro sebelum anda melabur dalam salah satu daripada banyak aplikasi dan program perisian yang berfungsi sebagai pemasa. Cirillo percaya bahawa aliran dan fokus ditingkatkan dengan penggunaan teknologi pemasa mekanikal rendah. Menemui yang berbentuk seperti tomato terpulang kepada anda.

Harga: Percuma

41. Fokus @ kehendak

Muzik mempunyai daya tarikan untuk menenangkan payudara yang ganas. Dan sekarang, sains telah membuktikan bahawa muzik juga dapat menumpukan perhatian anda. Itulah idea di sebalik laman web ini Fokus @ kehendak perkhidmatan. Pilih daripada lebih daripada 50 saluran muzik yang menampilkan beribu-ribu jam muzik asli. Setiap saluran mempunyai kesan tertentu terhadap kemampuan anda untuk fokus. Ini berdasarkan penyelidikan neurosains yang terbukti.

Muzik mengurangkan gangguan sehingga anda dapat menumpukan perhatian pada produktiviti. Kajian menunjukkan bahawa mendengar muzik dapat meningkatkan jumlah masa anda mengekalkan fokus sebanyak 200% hingga 400%. Kajian lain menunjukkan bahawa anda dapat menumpukan perhatian selama maksimum 100 minit.

Harga: Percuma untuk percubaan 15 hari. Harga pasukan bermula dari $ 9,95 / bln hingga 5 pengguna dan harga serendah $ 6,95 / bln untuk 100 pengguna.

42. Aplikasi Hutan

eMarketer projek yang kami habiskan lebih dari 3 jam sehari pada telefon pintar dan tablet. Aplikasi meminta perhatian dan mengganggu tumpuan. Kajian University of California Irvine mendapati bahawa memerlukan purata 23 minit untuk kembali bertugas.

Pembuat dari Hutan sedang melawan api dengan api. Mereka membuat aplikasi yang memusatkan fokus. Gunakan aplikasi untuk menanam pokok maya semasa anda ingin memfokus pada tugas. Ia akan berkembang dari anak benih hingga matang dalam masa 30 minit akan datang. Sekiranya anda meninggalkan aplikasi, anda akan membunuh pokok itu. Dapatkan Hutan untuk penyemak imbas anda juga.

Harga: $ 1.99.

Alat Pengurusan Projek untuk Mengesan Kerja Anda dan Mendapat Hasil

43. Asana

Asana adalah alat pengurusan projek yang membolehkan anda menguraikan tugas-tugas besar menjadi beberapa langkah kecil, bekerjasama dalam projek dengan blogger lain, dan bahkan membuat tugasan dari kotak e-mel anda. Ini juga membolehkan anda merancang keseluruhan jadual kerja anda.

Sekiranya anda memutuskan untuk menatal ke bawah dengan berfikir bahawa anda tidak mempunyai keperluan pengurusan projek, fikirkan semula! Bagaimana dengan pelbagai perkara yang tidak pernah anda selesaikan? Atau berjuta-juta bahagian projek blog yang tidak dapat anda ikuti? Ya, Asana boleh membantu dengan semua itu!

Harga: Percuma.

44. Trello

Alat pengurusan projek lain, Trello menolong anda membuat papan untuk semua projek anda. Anda mesti membuat senarai di seluruh papan anda dan menambahkan kad ke setiap senarai. Dalam kad ini, anda boleh melampirkan fail, menentukan tarikh akhir, serta menambahkan label, keterangan, dan senarai semak. Ini memudahkan anda menguruskan tugas untuk projek dengan banyak perincian.

Belum lagi bahawa kerana ia mempunyai antara muka yang mudah dan mesra kolaborasi, pengurusan projek jauh lebih cepat dengan Trello!

Harga: Percuma; $ 5 sebulan untuk premium.

45. Basecamp

Banyak aplikasi produktiviti berfungsi dengan baik untuk individu. Kem bermanfaat untuk pasukan. Syarikat mengatakan pekerja mereka menyelesaikan lebih banyak pekerjaan dengan lebih cepat, dan dengan lebih sedikit kesilapan. Akauntabiliti meningkat, sementara tarikh akhir yang dilewatkan turun. Basecamp memupuk kerjasama. Ini menjadi lokasi tunggal untuk semua mesej, fail, tugas yang harus dilakukan, dan garis masa.

Basecamp adalah pesaing yang kuat jika anda merasakan bahawa e-mel telah mengatasi produktiviti. Hanya memerlukan masa yang singkat untuk pasukan menemui kelebihan satu tempat untuk komunikasi dan aliran kerja. Yang terbaik, ia menyingkirkan alasan “Saya tidak pernah mendapat e-mel” yang melayang di kebanyakan pejabat.

Harga: Percubaan 30 hari percuma untuk semua orang. Ia tetap percuma untuk guru dan pelajar. $ 99 / bln atau $ 1,000 / thn untuk perniagaan, tanpa had pengguna. Diskaun 50% untuk badan bukan untung dan badan amal.

Aplikasi Pengurusan Masa yang Baik sangat penting untuk Kejayaan Anda

46. ​​Toggl

Alat yang berguna, Toggl membantu anda mengesan masa anda dengan lebih baik. Yang mesti anda buat ialah menaip apa yang sedang anda kerjakan, tekan start, dan kemudian hentikan pemasa. Alat ini bukan sahaja menyimpan tugas anda tetapi juga masa yang anda habiskan untuk menggunakannya. Ini membolehkan anda menghabiskan masa dengan berhati-hati pada tugas tertentu.

Lebih-lebih lagi, alat ini juga berfungsi dengan baik jika anda ingin memantau produktiviti pasukan anda.

Harga: Percuma dengan ciri asas; ciri penuh dengan harga $ 49 sebulan.

47. Waktu Menyelamat

Pengurusan masa bukan sekadar mengetahui apa yang perlu anda lakukan. Sama pentingnya untuk mengetahui berapa banyak masa yang anda habiskan untuk melakukannya. Idea di sebalik Masa Penyelamat adalah sederhana. Ini membantu anda meningkatkan produktiviti anda dengan memantau penggunaan komputer anda. Kemudian ia memberitahu anda kapan dan bagaimana anda kehilangan produktiviti.

Setelah anda memasangnya, RescueTime berjalan dengan selamat di latar belakang pada komputer dan peranti mudah alih anda. Ia mengesan masa yang anda habiskan di aplikasi dan laman web. Selepas itu, ia dapat memberikan laporan terperinci mengenai aktiviti anda. Waktu penyelamatan lebih daripada kad laporan. Ia juga boleh proaktif. Gunakan masa Penyelamatan untuk menyekat laman web yang mengganggu. Ini juga dapat memberi amaran kepada anda ketika anda menghabiskan sejumlah waktu untuk melakukan aktiviti.

Harga: Percuma untuk mengesan masa menggunakan laman web dan aplikasi. $ 9 / bln. $ 72 / thn untuk akaun premium yang menjejaki masa dari komputer, menyekat laman web, membuat amaran matlamat, dan mencatat pencapaian.

48. fanurio

Anda mesti dapat mengesan masa jika anda mengenakan bayaran setiap jam untuk perkhidmatan anda. Terutama jika anda seorang freelancer. fanurio akan melakukan ini untuk anda dan banyak lagi. Perisian ini menggunakan teknologi Java, jadi serasi dengan hampir semua sistem operasi. Ia akan mengesan semua yang perlu ditagih oleh seorang freelancer berdasarkan projek.

fanurio mempunyai pelacak masa manual, dan ia disatukan dengan desktop Windows dan OS X. Tetapi anda memerlukan lebih banyak daripada penjejakan masa, jadi fanurio juga merancang dan menguruskan tugas. Ia juga menjejaki bayaran, perbelanjaan, dan juga perjalanan. Maklumat ini digunakan untuk membuat faktur dalam berbagai format file dokumen, dan juga HTML.

Harga: $ 59.

49. Penyerang

Adakah anda mengenai semua perkara iPhone? Aplikasi iOS ini mungkin sesuai untuk anda. Ia mengikuti falsafah dan estetika UI Apple, memberikan penjejak masa berdasarkan tugas yang ringkas namun elegan. Terdapat persediaan minimum. Mulakan dan hentikan tugas dengan hanya satu sentuhan. Gunakan kalendar iCal yang ada untuk menukar acara yang ada menjadi sesuatu yang dapat anda lacak. Bandingkan aktiviti yang dirancang dengan aktiviti sebenar.

Laporan yang tidak rumit dipaparkan dalam format carta pai atau bar, dan anda boleh membagikannya melalui e-mel atau rangkaian sosial.

The Penyerang serasi dengan produk Apple Watch, dan anda boleh menggunakan pelacak masa tanpa perlu membuka kunci jam tangan anda.

Harga: Percuma (versi Lite). Versi penuh, yang menawarkan lebih banyak laporan dan penjejakan tugas tanpa had, adalah $ 4,99.

50. TimeDoctor

Inilah perubahan yang menyegarkan. Aplikasi ini mahu anda menjawab tiga soalan terlebih dahulu. Doktor Masa ingin memastikan ia sesuai untuk anda sebelum laman web menunjukkan ciri dan faedah kepada anda.

Sebenarnya, nampaknya begitu. Sekiranya anda tidak mahu bermain, cukup tekan butang navigasi kecil “Ceritakan lebih banyak”. Ia berada di bahagian bawah skrin. Anda akan dibawa ke lebih banyak maklumat mengenai pelacak masa.

Tinjauan ringkas boleh memberi kesan bahawa TimeDoctor tidak menawarkan proposisi nilai yang unik. Tetapi mesti ada sesuatu yang istimewa mengenainya. Mengapa anda melihat logo nama syarikat besar disenaraikan sebagai pengguna? TimeDoctor menampilkan integrasi dengan 32 produk perisian lain. Itu adalah pengembangan fungsi yang mengagumkan.

Harga: Percuma (ciri terhad). $ 5 / bln untuk setiap pengguna. $ 9.99 / bln untuk organisasi. Anda akan mendapat harga peribadi khas untuk lebih daripada 50 pengguna.

51. Sekarang

CUBA. Ini adalah singkatan dari Keep It Simple (Stupid). Aplikasi ini menerapkan prinsip KISS untuk mengesan masa. Itu sahaja yang dilakukannya, tetapi ia melakukannya dengan baik. Anda mungkin telah meneka dengan namanya. Aplikasi iOS mempunyai dua mod. Paparan Sekarang merekodkan apa yang sedang anda lakukan. Ketik untuk memulakan atau menghentikan tugas. Paparan Kemudian memberi anda laporan mengenai bagaimana anda menghabiskan masa anda.

Baiklah, okey … sebenarnya ada pandangan ke-3. Ini adalah variasi pandangan Kemudian. Ini menunjukkan kepada anda carta sehingga anda dapat membandingkan masa yang dihabiskan untuk tugas. Masalah dengan aplikasi seperti ini ialah anda mungkin lupa untuk memaklumkannya untuk mula menjejak. SekarangLalu mempunyai jalan penyelesaian. Ini akan mengingatkan anda pada selang waktu yang tetap bahawa anda sama ada sedang melacak tugas atau tidak mencatat apa-apa.

Harga: Percuma. Versi Pro menambah keupayaan eksport data sehingga anda dapat menggunakannya untuk mengesan masa yang ingin anda kenakan kepada pelanggan. Harganya $ 2.99 dan boleh didapati di Apple App Store.

Alat untuk Mengautomasikan Tugas yang Membosankan

52. IFTTT

Dengan IFTTT, anda boleh membuat sambungan, saluran yang disebut dengan mudah, antara banyak perkhidmatan dalam talian, dari Evernote hingga Facebook. Alat ini kemudian menghubungkan saluran bersama-sama untuk melakukan banyak tugas yang membosankan, yang membolehkan wajah anda lebih lama.
Berikut adalah beberapa contoh untuk membantu anda memahami perkara ini dengan lebih baik:

 • Foto yang diterbitkan di Instagram akan disiarkan secara automatik di akaun media sosial anda yang lain.
 • Pengikut baru di Facebook secara automatik akan menerima jemputan untuk menyambung ke akaun LinkedIn anda.
 • Catatan blog yang baru diterbitkan akan masuk ke akaun Pocket anda secara automatik.

Harga: Percuma.

53. Zapier

Zapier berfungsi sama dengan IFTTT. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perbezaan yang ketara. Terdapat lebih banyak aplikasi yang boleh dipilih, dan jumlah akaun percuma terhad. Apa pun, Zapier mempunyai potensi luar biasa. Anda boleh mengautomasikan pelbagai tugas yang tidak pernah anda fikirkan mungkin, dan juga cepat!

Harga: Percuma dengan ciri terhad; atau ciri penuh dengan harga $ 20 sebulan.

54. Infusionsoft

Permulaan kecil anda kelihatan dan bertindak seperti jenama besar apabila anda menggunakan perisian automasi pemasaran. Ia menjana petunjuk dan membina hubungan dengan pelanggan. Anda boleh menumpukan perhatian untuk membina perniagaan anda.

Infusionsoft akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya senarai kenalan anda dan meningkatkan penjualan. Anda akan melihat rujukan meningkat, dan pada masa yang sama anda akan menghabiskan lebih sedikit masa untuk menagih dan menindaklanjuti masalah pelanggan. Infusionsoft dipercayai oleh lebih daripada 125,000 pelanggan. Sebilangan besar adalah perniagaan kecil yang tidak menyangka mereka dapat bersaing dengan syarikat yang lebih besar dan lebih baik dengan dana yang lebih baik.

Harga: Pakej bermula dari $ 199 / bln. Itu berdasarkan kenalan anda dan jumlah e-mel yang anda hantar kepada pengguna anda.

55. dlvr.it

Perlu banyak kerja untuk terus berada di media sosial. Adakah anda mempunyai masa untuk mencari atau mengurus kandungan, kemudian sesuaikan dan kategorikan kaitannya? dlvr.it adalah pembantu automatik canggih yang mengimbas sumber anda dan menyediakan kandungan yang boleh dikongsi.

Pilih tahap penyesuaian yang anda mahukan, dan pilih jadual penghantaran. Biarkan dlvr.it melakukan semuanya, atau tambahkan sentuhan peribadi pada setiap siaran. Cubalah secara percuma dan kongsi sehingga 5 suapan dengan tiga halaman rangkaian sosial.

Tahap berbayar premium menambah pakej 10 halaman rangkaian sosial dan 50 suapan. Beli pakej lain apabila tiba masanya untuk berkembang. Pelan agensi menyediakan perkongsian 1,500 suapan ke 250 laman rangkaian sosial. Komitmen tahunan menawarkan penjimatan 17%.

Harga: Perkhidmatan asas percuma. $ 9.99 / bulan untuk profesional. $ 149.99 / bulan untuk agensi.

56. Makluman Google

Adakah cara mudah untuk mengikuti apa yang diterbitkan dalam talian mengenai anda? Bagaimana mengawasi apa yang dikatakan mengenai persaingan anda? Anda tidak mempunyai masa untuk duduk sepanjang hari dan menggunakan Google untuk mencari barang ini.

Anda tidak mempunyai masa, tetapi Makluman Google adakah. Automatikkan proses dengan alat Google yang hebat tetapi terlepas pandang ini. Sediakan amaran seberapa banyak yang anda mahukan. Pilih kesesuaian sumber, lokasi geografi, kekerapan, dan berapa banyak amaran yang anda mahu dapatkan. Google tidak mengindeks kebanyakan rangkaian media sosial. Google Alerts bukanlah pilihan yang baik untuk memantau media sosial.

Harga: Percuma.

57. Ontraport

Elakkan “Pendekatan Frankenstein” untuk membina perniagaan anda dan mulakan dengan penyelesaian all-in-one yang akan berkembang bersama anda. Itulah idea di sebalik Jalan masuk. Ia menjembatani dan mengautomasikan empat bidang perniagaan utama:

 • Pembinaan dan penyelenggaraan laman web
 • Komunikasi pemasaran
 • e-dagang
 • CRM

Anda akan menghabiskan lebih sedikit masa untuk mencari cara mengintegrasikan alat perniagaan, dan lebih banyak masa untuk membina perniagaan anda. Tiga peringkat berharga berdasarkan jumlah pelanggan anda. Tahap kemasukan tidak menawarkan faedah platform sepenuhnya.

Harga: $ 79 / bulan asas. $ 297 / bulan untuk profesional. $ 597 / bulan untuk pasukan.

Alat Penciptaan Kandungan

58. Crawlytics Sosial

Idea kandungan hebat berasal dari mengetahui apa yang dilakukan oleh pesaing anda. Crawlytics Sosial mengimbas lebih daripada 436 juta URL untuk kandungan yang dikongsi mengenai pesaing anda. Perkhidmatan ini juga mengenal pasti pengaruh utama, jadi anda boleh membuat mereka bercakap tentang anda juga.

Ukur dan lacak maklumat dari papan pemuka intuitif. Social Crawlytics adalah percuma, tetapi penggunaannya terhad untuk mengimbangkan sumber. Daftar dengan akaun Twitter anda, dan bayar dengan Tweets atau buat derma dengan PayPal untuk mendapatkan lebih banyak kredit.

Harga: Percuma.

59. Penjelajah Kandungan

Apa rahsia untuk menghasilkan kandungan yang kuat? Tulis lebih banyak perkara yang dicari orang. Penjelajah Kandungan adalah alat yang dibuat oleh ahref yang mengimbas pautan balik, lalu lintas organik, dan bahagian sosial untuk mengetahui apa yang popular. Cari kata kunci atau URL.

Content Explorer membuat senarai artikel paling popular berdasarkan perkongsian sosial dan pautan balik. Cari bahagian tertentu untuk mendapatkan lebih banyak data populariti. Terdapat percubaan 14 hari percuma. Pilihan harga tahunan untuk rancangan premium menjimatkan 20%. Tahap harga berdasarkan pengguna, kempen, dan kata kunci yang dilacak.

Harga: $ 99 / bulan untuk lite. $ 179 / bulan untuk standard. $ 399 / bulan untuk lanjutan. $ 999 / bulan untuk agensi.

60. Buzzsumo

Beberapa jenama yang paling dikenali di dunia menggunakan Buzzsumo. Semua keperluan platform adalah topik kata kunci atau URL. Buzzsumo memberitahu anda apa yang perlu anda ketahui mengenai prestasi kandungan untuk pertandingan anda.

Gunakan maklumat untuk menentukan prestasi kandungan serupa untuk anda. Laman web ini juga merupakan tempat penyimpanan maklumat mengenai amalan terbaik. Cubalah dahulu dengan percubaan 14 hari percuma. Jimat 20% dengan pilihan pakej tahunan. Kerumitan merangkumi tiga pakej premium berbayar.

Harga $ 99 / bulan untuk pro. $ 299 / bulan untuk agensi. $ 399 / bulan untuk syarikat.

61. Scoop.it

Bolehkah anda mengukur pulangan pelaburan (ROI) untuk kandungan yang anda buat atau pilih? Scoop.it melampaui penciptaan kandungan. Platform ini mengaudit apa yang dicadangkannya untuk menghasilkan pandangan ramalan. Kandungan seterusnya mendapat manfaat daripada apa yang dipelajari.

Scoop.it mempunyai lebih daripada 2.5 juta pelanggan, mulai dari University of San Francisco hingga Microsoft. Ia percuma untuk kegunaan peribadi. Jimat 20% dengan pilihan pakej tahunan. Pakej premium berbayar disesuaikan untuk jenama profesional, atau untuk trafik laman web.

Harga: Percuma untuk kegunaan peribadi. $ 11 / bulan untuk jenama profesional. $ 67 / bulan untuk trafik laman web

62. Tukarkan2CleanHTML

Lebih senang menggunakan pemproses kata seperti Microsoft Word untuk menyusun teks yang akan anda gunakan di laman web. Masalahnya ialah anda tidak boleh memotong dan menampal teks tersebut ke dalam dokumen HTML anda. Terdapat banyak kod dan format yang tidak dapat dilihat yang akan menyebabkan masalah di laman web anda.

Tukar2CleanHTML membolehkan anda:

 • Keluarkan perenggan kosong
 • Tukarkan  ke , ke
 • Gantikan bukan ASCII dengan entiti HTML
 • Gantikan petikan pintar dengan setara ASCII
 • Inden dengan tab, bukan spasi
 • Gantikan ruang yang tidak pecah dengan ruang biasa

Harga: Percuma.

63. Penjana Topik Blog

Dunia blog berhutang dengan HubSpot. Ia mencipta dalam talian penjana topik blog percuma untuk digunakan. Pilih tiga istilah dan klik butang. Algoritma laman web akan dilakukan selebihnya, memberi anda tajuk blog bernilai seminggu.

Alat percuma ini adalah penjimat masa yang luar biasa. Ia dapat mengurangkan penyelidikan selama berjam-jam hingga beberapa minit. Anda mungkin sukar untuk mempercayai alat ini percuma. Ini adalah satu lagi contoh bersinar dari komitmen HubSpot untuk meningkatkan industri dengan produk pemasaran.

Alat Pengurusan eMail

64. SaneBox

Kotak Sane dapat membantu anda mendapatkan kembali kewarasan e-mel. Platform ini menggunakan algoritma untuk menyaring e-mel yang tidak penting dari peti masuk anda. Yang tinggal adalah yang penting. Ia berfungsi dengan akaun e-mel mana-mana peranti. Ini bukan perisian atau aplikasi. Ia hanya menambah folder ke e-mel anda yang ada.

Anda mendapat lebih daripada menapis. SaneBox menawarkan sekumpulan alat untuk membantu anda meningkatkan keberkesanan mesej e-mel keluar. Cubalah secara percuma. Jimat hingga 40% dengan rancangan tahunan. Terdapat tiga pakej premium berbayar. Penentuan harga didasarkan pada ciri tambahan yang memperluas penapisan dan fungsi.

Harga: $ 7 / bulan untuk peringkat kemasukan (makanan ringan). $ 11 / bulan untuk peringkat pertengahan (makan tengah hari). $ 36 / bulan untuk peringkat tertinggi (makan malam).

65. Batal.Me

Anda mungkin terkejut dengan berapa banyak peti masuk anda menyusut sekiranya anda membuang langganan anda. Itulah peranan Buka daftar. Ia memerlukan semua langganan anda dan menggabungkannya ke dalam e-mel ringkasan harian yang disebut Rollup. Anda boleh memilih bila anda mahu intisari itu disampaikan.

Semua e-mel langganan dikenal pasti semasa proses penyediaan. Di sinilah anda boleh mula membersihkan diri. Berhenti melanggan perkara yang tidak anda mahukan. Buka daftar. Saya mengeluarkannya dari peti masuk anda.

Harga: percuma.

66. Ikut Kemudian

Adakah anda menggunakan peti masuk e-mel anda sebagai senarai perkara yang perlu dilakukan? Nampaknya idea yang baik untuk memastikan e-mel penting sentiasa diingat dengan membiarkannya di tempat yang anda dapat melihatnya. Namun, yang diperlukan oleh kebanyakan kita adalah satu hari untuk e-mel baru untuk menolak yang penting dari pandangan. Kemudian mereka tidak berfikir.

Ikut Kemudian adalah perkhidmatan yang menghantar peringatan kepada anda tentang e-mel sehingga anda dapat mengarkibkannya sehingga diperlukan. Cubalah dengan percubaan percuma 30 hari (anda memerlukan kad kredit). Pakej premium berbayar berharga kebanyakannya berdasarkan jumlah susulan bulanan. Jimat sehingga 20% dengan rancangan tahunan.

Harga: Percuma untuk penggunaan terhad. $ 2 / bulan untuk produktiviti peribadi. $ 5 / bulan untuk produktiviti profesional. $ 9 / bulan setiap pengguna untuk syarikat.

67. Urutkan

Gmail Google digunakan oleh berjuta-juta, tetapi tidak disukai oleh mereka. Antaramuka tidak stabil. Tidak semua orang peminat sistem tab. Sortd menawarkan antara muka visual yang berbeza yang membuat rangkaian senarai berdampingan. Peti masuk anda tidak dimaksudkan untuk menjadi senarai perkara yang harus dilakukan, tetapi ini adalah cara intuitif untuk menggunakannya dengan cara itu jika anda berkeras.

Sortd tidak mengubah persediaan Gmail anda. Cuma “kulit pintar” yang mengubah pandangan. Seret dan lepas untuk memprioritaskan senarai yang anda buat. Anda bahkan boleh menamakan semula baris subjek e-mel, sehingga lebih masuk akal. Sortd percuma untuk semua pengguna semasa dalam versi beta.

Harga: percuma.

68. Boomerang

Tulis sekarang. Hantar kemudian. Hampir 400,000 perniagaan menggunakan Boomerang untuk menambahkan kemudahan ini ke akaun Gmail mereka. Gunakannya menjadualkan e-mel untuk penghantaran. Boomerang juga dapat mengingatkan anda untuk menindaklanjuti pesan jika anda tidak mendapat balasan.

Ia memerlukan tekanan masa nyata untuk tidak berkomunikasi melalui e-mel. Pelan asasnya percuma. Daftar untuk mendapatkan rancangan premium dan gunakannya secara percuma selama sebulan. Sekiranya anda memutuskan bahawa anda tidak menyukainya, terus gunakan versi asas percuma.

Harga: Percuma untuk penggunaan terhad. $ 4.99 / bulan untuk produktiviti peribadi dan mesej tanpa had. $ 14.99 / bulan untuk produktiviti profesional dan mesej tanpa had. $ 49.99 / bulan untuk perkhidmatan premium yang merangkumi integrasi CRM.

69. Hiver

Kami mempunyai banyak teknik dan alat untuk mengerjakan faktor produktiviti individu kami, tetapi bagaimana dengan produktiviti dan kerjasama pasukan? Baiklah, Hiver adalah alat yang dapat menyelesaikan masalah ini. Ia bergabung dengan peti masuk anda dan mengubahnya menjadi alat kolaborasi yang hebat.

Hiver banyak ciri seperti Label Bersama, Nota Dikongsi, Peringatan E-mel, Peti Surat Berkongsi, dan lain-lain membolehkan anda menyerahkan tugas, memantau statusnya, mengurus e-mel anda, berkomunikasi dengan pasukan anda dan banyak lagi.

Harga: Percuma sehingga 3 orang; bermula pada $ 6 sebulan melebihi itu.

Alat Penyusunan Kandungan

70. Masa Tweet

Anda memerlukan kandungan untuk menarik pelanggan. Anda memerlukan lebih banyak kandungan untuk menjadikannya kembali. Kandungan asli adalah yang paling cekap, tetapi juga paling memakan masa. Alternatif terbaik ialah memilih kandungan yang sesuai dengan produk atau perkhidmatan anda.

The Tweet tweet adalah mesin kurasi kandungan yang membantu anda mencari kandungan yang menarik bagi penonton anda. Kemudian ia berkongsi dan menerbitkan kandungan yang relevan ini dengan khalayak anda. Laman web mereka mempunyai contoh kandungan yang disusun untuk pelanggan. Cubalah perkhidmatan ini secara percuma. Anda memerlukan versi berbayar untuk jenama dan disesuaikan.

Harga: Perkhidmatan asas percuma. $ 15 / bulan untuk premium.

71. Memberi makan

Bukankah lebih baik jika anda mempunyai seseorang yang mengumpulkan kandungan baru sehingga anda dapat membacanya seperti intisari? Itulah idea di sebalik Memberi makan, perkhidmatan yang mengumpulkan sumber kandungan. Pilih kaedah organisasi anda, dan bagikan apa yang anda dapati di rangkaian sosial. Antaramuka menghilangkan gangguan dengan memberikan pandangan yang sama ke semua sumber kandungan.

Akses kandungan Feedly anda dari mana-mana peranti. Perkhidmatan percuma menyediakan sehingga 100 makanan. Dua tahap berbayar premium menambah suapan, carian, dan kerjasama pasukan tanpa had.

Harga: Perkhidmatan asas percuma. $ 5.41 / bulan untuk premium. $ 18 / bulan setiap pengguna untuk pasukan.

72. Kandungan Permata

Pengumpulan kandungan kandungan mungkin tidak mencukupi. Anda juga mungkin memerlukan pertolongan untuk menentukan perkara yang relevan dan tepat pada masanya. Pertimbangkan Kandungan Permata untuk peningkatan tahap bantuan ini. ContentGems melampaui agregasi dengan menghubungkan apa yang didapati dengan alat penerbitan untuk media sosial, buletin e-mel, dan penerbitan automatik ke laman web anda.

Daftar untuk mendapatkan akaun percuma untuk memantau satu subjek dan sehingga 10 kata kunci. Tahap premium berbayar untuk perniagaan dan agensi menambah liputan subjek dan kata kunci, serta penyatuan untuk penerbitan automatik. Terdapat pilihan diskaun jika anda memilih rancangan tahunan.

Harga: Perkhidmatan asas percuma. $ 99 / bulan untuk perniagaan. $ 199 / bulan untuk agensi.

73. Storify

Sekarang ini, seseorang menggunakan media sosial untuk membincangkan jenama anda. Sumber pihak berkuasa menerbitkan kandungan yang berkaitan dengan industri anda. Adakah anda akan melihatnya? Pelanggan kami yang “selalu berhubung” menuntut maklumat semasa diterbitkan. Berita semalam sudah terlambat.

Storify memberi anda alat untuk mencari dan menerbitkan berita terkini. Versi percuma sesuai untuk blogger amatur. Terdapat versi perusahaan untuk jenama mapan yang mempunyai pasukan besar yang menyumbang kepada penghasilan kandungan.
Harga: Perkhidmatan asas percuma. Harga perusahaan bergantung pada keperluan anda.

Itu sahaja!

Alat produktiviti mana yang anda gunakan untuk kekal produktif dan mengapa? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map