Κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές Web New Zeland Shopify

Βραβείο Αριστείας AWA


Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ρυθμιστεί η παράλυση ανάλυσης όταν εξετάζετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε Αγοράστε. Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς για πολλούς λόγους. Αυτό που μοιάζει με ατελείωτες επιλογές είναι κοντά στην κορυφή της λίστας. Είστε βέβαιοι ότι θα το ρυθμίσετε σωστά; Γνωρίζετε ακόμη και όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες?

Ίσως είναι ώρα να καλέσετε έναν ειδικό, Shopify Expert. Υπάρχουν γκουρού Shopify σε όλο τον κόσμο, αλλά πολλοί από αυτούς βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία.

Περιμένετε, τι κάνουν εκεί; Αποδεικνύεται ότι λίγες χώρες έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση ειδικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η χώρα απολαμβάνει ένα ασφαλές, ασφαλές και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ένα απλό φορολογικό σύστημα που διευκολύνει τη διεξαγωγή του παγκόσμιου εμπορίου.

Οι μεγαλύτερες εξαγωγές της Νέας Ζηλανδίας είναι η τεχνολογία. Η αύξηση ρεκόρ συνέβαλε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία πέρυσι. Η κυβέρνηση υποστηρίζει την τεχνολογία και την καινοτομία ως τρόπο ανάπτυξης της οικονομίας. Είναι ένα περιβάλλον που καλλιεργεί το είδος των ανθρώπων που γίνονται Shopify Experts.

Διαβάστε παρακάτω για μια λίστα προγραμματιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Shopify.

Όλα γύρω από καταπληκτικά

Πλατεία τσέπης

Πλατεία τσέπης

Αυτό το πρακτορείο πλήρους εξυπηρέτησης σάς βοηθάει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Shopify. Και αυτό είναι σημαντικό. Η τεχνολογία από μόνη της δεν πωλεί. Χρειάζεστε μια ψηφιακή στρατηγική που δημιουργεί την επωνυμία σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέσα για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση. Πρέπει επίσης να ενσωματώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσετε την έκθεση. Το Pocket Square ακολουθεί αυτήν την ολιστική προσέγγιση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Δώστε προτεραιότητα σε αυτήν την εταιρεία εάν είστε μάρκα μόδας ή τρόπου ζωής. Έχουν ένα χαρτοφυλάκιο όμορφων, αποτελεσματικών και απλών παραδειγμάτων. Το χαρτοφυλάκιο δείχνει τι μπορείτε να κάνετε με το Shopify όταν το πιέζετε στα όρια. Θα είστε ο δικαιούχος ενός πανέμορφου διαδικτυακού καταστήματος. Θα έχετε επίσης μια ολοκληρωμένη στρατηγική για να την πετύχετε.

Ιστοσελίδες SPF

Ιστοσελίδες SPF

Αφορά όλα τα κινητά σήμερα, ειδικά αν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι κινητές συσκευές δημιουργούν εμπόδια και περιορισμούς στις αγορές μέσω Διαδικτύου, ακόμη και για το Shopify. Οι ιστότοποι SPF ξέρουν πώς να παρακάμπτουν όλους.

Περιηγηθείτε στο χαρτοφυλάκιο για να πάρετε μια ιδέα για το εύρος των δυνατοτήτων αυτής της εταιρείας. Οι μαρτυρίες από πρόσφατους πελάτες σημειώνουν γρήγορη εναλλαγή ως ειδικότητα. Άλλοι επισημαίνουν ότι η υπομονή και οι προπονήσεις σας βοηθούν να βελτιώσετε την τεχνική σας εμπειρία. Θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε το κατάστημά σας μόλις το SPF το έχει έτοιμο για εσάς.

Δάδα

Δάδα

Αυτή η ομάδα 10 επαγγελματιών συνεργάζεται με έναν διεθνή κατάλογο πελατών. Κατανοούν ότι δεν πουλάτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες. Προωθείτε επίσης μια επωνυμία. Όταν φέρετε το έργο Shopify σε αυτά, θα λάβετε βοήθεια με τη διαχείριση έργων, το μάρκετινγκ και το SEO. Δεν σας ετοιμάζουν και δεν σας ελευθερώνουν. Το Firebrand παρακολουθεί με υποστήριξη και εκπαίδευση. Θα έχετε επιλογές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον αντίκτυπο που έχει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στις πωλήσεις.

Δώστε μια πιο προσεκτική ματιά στο Firebrand εάν σκοπεύετε να ενσωματώσετε τις πωλήσεις drop και πολλαπλών καναλιών στο κατάστημα Shopify. Ειδικεύονται στην εφοδιαστική τρίτων, στις εφαρμογές διαχείρισης αποθεμάτων και σε προμηθευτές μεσαίου λογισμικού.

Στοιχειώδης

Στοιχειώδης

Δεν είναι όλοι οι ειδικοί του Shopify αποκλειστικοί στην πλατφόρμα. Μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες προσφέροντας βοήθεια σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ορισμένες εταιρείες, όπως η Elemental, προτιμούν να ειδικεύονται. Κάνουν ένα πράγμα, και αυτό είναι. Σας υποδεχόμαστε αυτό όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους. «Δημιουργούμε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify», λέει η σελίδα εκκίνησης.

Αυτή η εστίαση είναι ένα όφελος είτε ξεκινάτε είτε θέλετε να μεταμορφώσετε ένα υπάρχον κατάστημα. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 30 μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες του ιστότοπου Shopify. Σε αντίθεση με άλλους ειδικούς του Shopify, αυτά τα λόγια επαίνους είναι μόνο εβδομάδες ή μήνες. Λάβετε υπόψη το Elemental εάν χρειάζεστε έναν οδηγό υγρού. Αυτή είναι η ιδιόκτητη γλώσσα κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί το Shopify για να τροφοδοτήσει την πλατφόρμα του.

Οι βαριοί χτυπητές

Zyber

Zyber

Αυτή η εταιρεία 100% ιδιοκτησίας και λειτουργίας της Νέας Ζηλανδίας ξεκίνησε το 2009. Μια ομάδα περισσότερων από 20 δημιουργικών εμπειρογνωμόνων βοήθησε περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Το Zyber βοηθά περισσότερο τους πελάτες να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν καταστήματα Shopify. Δημιουργούν εφαρμογές για τη βελτίωση ολόκληρης της πλατφόρμας. Το Zyber Το φίλτρο προϊόντων μας χρησιμοποιείται από εκατοντάδες καταστήματα Shopify για αύξηση των πωλήσεων.

Το Zyber λειτουργεί πρώτα για να ρυθμίσει τον ιστότοπό σας στο Shopify, οπότε εναρμονίζεται με τις επιχειρηματικές σας πρακτικές. Σας επιτρέπει να εστιάζετε περισσότερο στην πώληση και λιγότερο στη λειτουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Είναι μια διασκεδαστική και χαλαρή ομάδα, αλλά μην την αφήσετε να σας ξεγελάσει. Σημαίνουν δουλειά και το κάνουν.

Διαυγής

Διαυγής

Δεν μένετε στην επιχείρηση εκτός εάν έχετε ικανοποιημένους πελάτες. Το Lucid βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργήσουν ιστότοπους Shopify από το 2007. Η ομάδα πιστεύει ότι η συμμετοχή από την αρχή καθορίζει την επιτυχία. Καλούν τους πελάτες να τους συμπεριλάβουν ακόμη και στην αρχική ανταλλαγή ιδεών. Το χαρτοφυλάκιο της Lucid μοιράζεται παραδείγματα που κυμαίνονται από βασικές τροποποιήσεις θεμάτων έως πλήρη προσαρμοσμένα σχέδια.

Αυτός ο ειδικός του Shopify ειδικεύεται επίσης στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών. Δώστε τους σοβαρά υπόψη εάν πρέπει να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Το Shopify είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά δεν μπορούν να κατοικούν εκεί όλα τα μέρη του διαδικτυακού σας καταστήματος. Το CyberWorkshop ειδικεύεται να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε έτσι ώστε όλα να λειτουργούν καλά μαζί. Οι πελάτες τους αναζητούν να διαμορφώσουν εξωτερικές λειτουργίες όπως email, YouTube και Google Apps.

Εάν χρειάζεστε αυτές τις υπηρεσίες, το CyberWorkshop σας παρέχει ένα πακέτο Google Apps for Business. Οι προηγούμενοι πελάτες λένε ότι το CyberWorkshop ανταποκρίνεται σε αιτήματα που έχουν απομακρυνθεί από άλλους. Τίποτα δεν είναι περισσότερο ένα κομπλιμέντο από την επαναλαμβανόμενη επιχείρηση. Πολλές μαρτυρίες λένε ότι έχουν δώσει περισσότερα έργα στο CyberWorkshop.

Οι γκουρού μάρκετινγκ

Ζέλντ

Ζέλντ

Αυτή η εταιρεία σχεδιασμού πλήρους υπηρεσίας έχει αναπτύξει ιστότοπους για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έχουν υπάρξει από το 2001 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία του είδους τους στη Νέα Ζηλανδία. Ως ειδικός στο Shopify, μπορούν να σας βοηθήσουν με τις πτυχές μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Shopify διαθέτει μια αυξανόμενη σειρά εργαλείων μάρκετινγκ και SEO για να σας βοηθήσει να αποκομίσετε δυνητικούς πελάτες. Αυτά τα εργαλεία δεν είναι περίπλοκα, αλλά είναι περίπλοκα. Το Zeald μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κάνουν τα εργαλεία και θα συνεργαστούν μαζί σας για τη βελτιστοποίηση της επωνυμίας. Πρέπει να βασίζεστε μόνο στο Shopify για αυτό το σημαντικό μέρος του διαδικτυακού σας καταστήματος; Η απάντηση είναι όχι. Το Zeald μπορεί επίσης να βοηθήσει με πράγματα όπως το AdWords, το copywriting, τα κοινωνικά μέσα, το SEO και το blogging.

Ρύθμιση και Tweaks

Νάταλι Λέι

Νάταλι Λέι

Δεν είναι όλοι οι ειδικοί του Shopify ομάδες ή ομάδες. Η Natalie Leigh, για παράδειγμα, εργάζεται μόνη της. Προτιμά να εργάζεται σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify και WordPress. Οι ιστότοποι της Shopify είναι απλοί και κομψοί. Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την εμπειρία αγορών.

Μερικοί από τους πελάτες της Natalie θέλουν απλώς βοήθεια για τη βελτίωση ενός από τα υπάρχοντα πρότυπα Shopify. Κάνει σύντομη δουλειά από αυτό, και τα τέλη της είναι προσιτά. Άλλοι θέλουν έναν μοναδικό ιστότοπο. Η Natalie είναι εξίσου άνετη σε αυτό το τέλος του φάσματος. Η κατανόηση και η υπομονή της αφαιρούν το άγχος της δημιουργίας και της λειτουργίας ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Αποκριτικά μέσα

Αποκριτικά μέσα

Η εγκατάσταση και η έναρξη είναι μόνο η αρχή. Κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από τον Dave Woodard στα Responsive Media. Ξέρει ότι δεν θα σας αποχαιρετήσει μόλις ξεκινήσουν οι πωλήσεις. Θα ανακαλύψετε πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και θα είναι έτοιμος να βεβαιωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί.

Στην πορεία, ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε υπηρεσίες πέραν του πεδίου του αρχικού σας έργου. Ο Dave θα είναι εκεί για να βοηθήσει και σε αυτά. Οι μαρτυρίες μιλούν για τη βοήθεια του Dave σε πράγματα όπως το σχεδιασμό φυλλαδίων και ακόμη και εξώφυλλα βιβλίων. Το βάθος των γνώσεών του για το Shopify σας παρέχει γρήγορες απαντήσεις και καινοτόμες λύσεις.

Οι άνθρωποι συχνά συγκρίνουν το Shopify με αυτό το φανταχτερό ραδιόφωνο στο νέο τους αυτοκίνητο. Ξέρουν ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από την απλή αναπαραγωγή μουσικής, αλλά ποιος έχει χρόνο να το καταλάβει; Φυσικά, θα μπορούσατε απλώς να διαβάσετε το εγχειρίδιο λειτουργίας. Όμως, ακόμα και τότε ίσως να μην καταλάβετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Δεν είμαστε σίγουροι αν υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε κάθε λειτουργία του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου σας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί ειδικοί στη διάθεσή σας για το κατάστημα Shopify.

Μερικά από τα καλύτερα της επιχείρησης βρίσκονται «κάτω κάτω» στη Νέα Ζηλανδία. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Shopify, είτε πρόκειται για ένα μεγάλο κατάστημα από το μηδέν είτε για μερικά απλά τσιμπήματα. Είναι χρήματα που ξοδεύονται καλά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map