Κορυφαίες καναδικές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων Shopify

Βραβείο Αριστείας AWA


Στον κόσμο του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, Το Shopify είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης. Συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για το σχεδιασμό και τη χρηστικότητα. Στην πραγματικότητα, το Shopify διαθέτει περίπου 300.000 διαδικτυακά καταστήματα που έχουν κερδίσει περισσότερα από 17 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015 μόνο.

Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στον συνδυασμό ευκολίας χρήσης και λειτουργικότητας του λογισμικού. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή βιτρίνα που είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με ένα τόσο ικανό και εκτεταμένο πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να αναρωτηθούν αν αυτό αξιοποιούν πλήρως το Shopify. Χωρίς προηγούμενη εμπειρία μπορεί να είναι δύσκολο να αξιοποιήσετε τις πωλήσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αν δεν είστε ειδικός, μπορείτε να αναρωτηθείτε αν υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να ενσωματώσετε διαθέσιμες εφαρμογές και εργαλεία.

Αντί να αναρωτιέστε, μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία και την εμπειρία των επαγγελματικών εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων. Μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου ειδικεύονται στο να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Shopify.

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστού του Shopify

Το τέχνασμα είναι η επιλογή της καλύτερης εταιρείας για την παροχή της σωστής ισορροπίας μεταξύ εμπειρογνωμοσύνης και κόστους. Για να περιορίσετε τις επιλογές σας, φροντίστε να ξεκινήσετε ρωτώντας στον εαυτό σας μερικές απλές ερωτήσεις:

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας?

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, το κόστος είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ενώ υπάρχουν πολλές δωρεάν διαθέσιμες επιλογές στον Ιστό, συνοδεύονται από περιορισμούς. Το λάθος λογισμικό μπορεί τελικά να εμποδίσει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Κατώτατη γραμμή: εάν είστε σοβαροί για να κερδίσετε χρήματα, θα πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα στην επιχείρησή σας. Η τοποθέτηση χρημάτων σε λογισμικό, τα τέλη φιλοξενίας και άλλα λειτουργικά κόστη θα αποδώσει στο τέλος και θα εξορθολογίσει τις καθημερινές εργασίες στο μεταξύ.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πόσα μπορείτε να διαθέσετε για το βασικό κόστος εγκατάστασης. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια αναλογική σχέση μεταξύ του λειτουργικού κόστους και των εσόδων που κερδίζετε.

Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά σας για την κυκλοφορία?

Η ομορφιά ορισμένων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Για πιο περίπλοκους ιστότοπους που διαθέτουν δεκάδες προϊόντα, εικόνες και περιγραφές, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσετε τον ιστότοπο και το απόθεμά σας προτού είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ζωντανή προβολή. Θα χρειαστείτε μια πλατφόρμα που μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο σημαντική είναι η ευελιξία του σχεδιασμού?

Κατά τη διάρκεια της αρχικής διαδικασίας ρύθμισης καταστήματος, πιθανότατα θα μπείτε στο σχεδιασμό της βιτρίνας. Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες θα προσφέρουν εντυπωσιακή ευελιξία όσον αφορά το σχεδιασμό, ενδέχεται να μην είναι τόσο ελαστικές όσον αφορά τη διαχείριση του αποθέματος και των πωλήσεών σας.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το λογισμικό eCommerce Shopify μπορεί να χειριστεί σχεδόν ό, τι πετάτε σε αυτό. Η πραγματική πρόκληση είναι να γνωρίζουμε αν έχετε ρυθμίσει το κατάστημα να είναι όσο πιο ευέλικτο μπορεί να είναι και όπως το χρειάζεστε. Αυτό είναι όπου μερικές συμβουλές από ειδικούς μπορούν να αξίζουν την τιμή.

Η πλατφόρμα σας ενσωματώνεται καλά με άλλα προγράμματα?

Θέλετε η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση να είναι ηχηρή ναι. Ο δημιουργός διαδικτυακών καταστημάτων σας πρέπει να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τα κοινωνικά μέσα, μια ποικιλία από πύλες πληρωμής, το Amazon και άλλα προγράμματα. Αυτές οι προσθήκες θα επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Μόλις αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε ορισμένες σημαντικές ερωτήσεις και να καταλάβετε έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να αρχίσετε να ελέγχετε ειδικούς στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων στον Καναδά. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια λίστα κορυφαίων προγραμματιστών που θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας.

The Heavy Hitters που μπορούν να κάνουν τα πάντα

ΤΟΛΜΗΡΟΣ

Λογότυπο Diff

Η BOLD είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Shopify. Προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένες υπηρεσίες για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες επιχειρήσεις. Αρχικά, η εταιρεία γεννήθηκε από αναγκαιότητα. Οι ιδρυτές εξέπληξαν την έλλειψη εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων. Αντί να περιμένουν τη σωστή εφαρμογή να φτάσει στην αγορά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους.

Από τότε που η BOLD κυκλοφόρησε την πρώτη της εφαρμογή το 2012, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία βιομηχανίας. Με περισσότερους από 90 υπαλλήλους με έδρα το Winnipeg Canada, ξεχωρίζουν ως εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης. Καλέστε τους εάν χρειάζεστε μια εταιρεία που μπορεί να τα κάνει όλα.

Pixel Union

Λογότυπο Pixel Union

Η Pixel Union έχει την έδρα της στη Βικτώρια, τη Βρετανική Κολομβία, τον Καναδά και λειτουργεί από το 2009. Το χαρτοφυλάκιό τους έχει μια λίστα με εντυπωσιακούς πελάτες, όπως: Tesla Motors, Taco Bell και LA Lakers. Χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον θέμα ή συνεργαστείτε μαζί τους για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Pixel Union προσφέρει υποστήριξη σε κάθε βήμα ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές τους για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του Shopify και να δημιουργήσετε όμορφους και λειτουργικούς ιστότοπους. Φροντίστε να σταματήσετε από τον ιστότοπό τους και να ρίξετε μια ματιά στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο κομψών και σύγχρονων ιστότοπων.

Διαφ

Λογότυπο Diff

Οι περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων ιδρύονται από μηχανικούς λογισμικού και προγραμματιστές. Ωστόσο, το Diff ξεκίνησε από έναν λιανοπωλητή. Αυτό δίνει στην εταιρεία με έδρα το Μόντρεαλ μια διαφορετική προοπτική για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Από το άνοιγμα το 2011, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ομάδα από εξειδικευμένους μηχανικούς. Αντιπροσωπεύουν μία από τις «πιο τεχνικά εξελιγμένες ομάδες». Τα σχέδια DIFF συνδυάζουν μια ελκυστική βιτρίνα με ένα φιλικό προς το χρήστη backend. Απολαύστε λειτουργίες διαχείρισης που σας βοηθούν να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Γκουρού μάρκετινγκ

Μόνο ανάπτυξη

Μόνο λογότυπο ανάπτυξης

Αυτή η εταιρεία με έδρα το Waterloo, Καναδά έχει έναν στόχο στο μυαλό: την ανάπτυξη. Ξεκινούν βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια σαφή μάρκα. Από εκεί, πρόκειται για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Ενώ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ειδικεύονται στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής.

Η εταιρεία θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα περιστασιακά προγράμματα περιήγησης σε πιστούς πελάτες. Η τιμή τους μπορεί να είναι απαγορευτική για τις μικρότερες επιχειρήσεις, αλλά αν είστε γρήγορη και μετρήσιμη ανάπτυξη μπορεί να αξίζει την επένδυση. Σκεφτείτε το γεγονός ότι διαθέτουν εντυπωσιακή απόδοση επένδυσης 327% σε 127 διαφορετικές μάρκες.

Σχεδιαστές Champs

Δημιουργικό δείκτη

Δημιουργικό λογότυπο δείκτη

Για ορισμένες επιχειρήσεις, τα γραφικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Εάν πρέπει να επισημάνετε προϊόντα και να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη εμπειρία για τους επισκέπτες σας, η ομάδα του Pointer Creative μπορεί να σας βοηθήσει. Είναι μια ομάδα νέων και σχεδιαστών και προγραμματιστών ισχίου με τη φήμη να δημιουργούν οπτικά εντυπωσιακούς ιστότοπους Shopify.

Στην πραγματικότητα, το Pointer Creative είναι η # 1 ομάδα ανάπτυξης Shopify στον Καναδά. Τα σχέδιά τους ενισχύουν την επωνυμία και αρχίζουν γρήγορα να οδηγούν την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Βασιστείτε σε αυτά για απλό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή για πιο περίπλοκο κατάστημα. Μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη και μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακούς ιστότοπους από το μηδέν.

Μικρός πύραυλος

Λογότυπο Little Rocket

Χρειάζεστε βοήθεια για να διευκρινίσετε τη δημιουργική σας κατεύθυνση; Προσπαθείτε να αναπτύξετε μια επιχειρηματική στρατηγική; Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας; Το Little Rocket στο Οντάριο του Καναδά, μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις και ένα σύστημα υποστήριξης.

Πρώτα απ ‘όλα, η εστίασή τους είναι στη χρήση των δεξιοτήτων σχεδιασμού και της εμπειρίας τους για να αποτυπώσουν το όραμα της επωνυμίας σας. Στη συνέχεια, δημιουργούν έναν ελκυστικό ιστότοπο για να μοιράζεστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον κόσμο. Στη συνέχεια, θα εργαστούν για να σχεδιάσουν ένα backend που να ανταποκρίνεται στην επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα είναι ένας όμορφος προσαρμοσμένος ιστότοπος.

Όλα παντού υπέροχα

Σχεδιασμός Ιστού Port80

Λογότυπο σχεδίασης Web Port80

Καθώς σκέφτεστε να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, η εμπειρία χρήστη δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι διαισθητικός και εύκολος στην πλοήγηση. Ακόμη και το μικρότερο εμπόδιο στην περιήγηση και την αγορά μπορεί να οδηγήσει σε χαμένη πώληση και να εμποδίσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Οι ειδικοί στο Port80 στο Βανκούβερ έχουν βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργίας. Οι πελάτες σας θα έχουν μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία που τους κρατά να επιστρέφουν για περισσότερα. Οι επεκτάσιμες λύσεις τους κυμαίνονται από απλές επιδιορθώσεις έως εκκινήσεις πλήρους κλίμακας για διεθνείς επιχειρήσεις.

Δημιουργικό SOVI

Λογότυπο δημιουργικού OVI

Στο σχεδιασμό SOVI του Τορόντο του Καναδά, θα σας γνωρίσουν πριν παράγουν λύσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις μοναδικές σας ανάγκες. Έχουν υψηλά πρότυπα όσον αφορά το σχεδιασμό.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε συσκευή. Οι αγοραστές θα απολαύσουν το εμπρόσθιο μέρος του ιστότοπού σας και θα είστε ευγνώμονες για τη σκέψη και την εμπειρία που δημιουργεί στο σχεδιασμό του backend σας.

Οι προγραμματιστές στο SOVI θα κάνουν τις καθημερινές εργασίες άνετα, ώστε να μπορείτε να διευθύνετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας. Απολαύστε περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στις κορυφαίες προτεραιότητές σας.

Αργότερα από εσάς

Αργότερα από το λογότυπό σας

Το όνομα λέει πολλά. Αυτή η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών στο Τορόντο του Καναδά, καθιστά τη δουλειά τους να πιέζονται πιο σκληρά. Παραμένουν καθυστερημένα, ώστε να μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλους τομείς λειτουργίας της επιχείρησής σας. Σε λίγες μόνο εβδομάδες μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου από την ιδέα στην πραγματικότητα.

Ως ειδικοί του Shopify, είναι μοναδικοί ειδικοί για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δύναμη του λογισμικού Shopify. Οι όμορφες βιτρίνες τους θα δημιουργήσουν πωλήσεις. Ανεξάρτητα από το μέγεθος επιχείρησης που θέλετε να ξεκινήσετε ή να ανανεώσετε, θα δώσουν στο έργο σας την πλήρη προσοχή και τη δημιουργική τους δύναμη.

Ρύθμιση και Tweaks

Κάρσον

Λογότυπο Carson

Έχετε μια μικρή εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα; Χρειάζεστε βοήθεια για να ενσωματώσετε ένα νέο εργαλείο ή δυνατότητα; Γιατί να μην παραδώσετε αυτές τις εργασίες στους ειδικούς και να βεβαιωθείτε ότι θα γίνει σωστά; Η Carson, με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση εργασιών ρύθμισης και αναβάθμισης ιστότοπου.

Δεν θα παγιδευτείτε προσπαθώντας να πλοηγηθείτε στο Shopify όταν θα πρέπει να εστιάζετε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας. Έχουν εξαιρετικά ευέλικτη και προσιτή τιμή. Μπορείτε να απολαύσετε περιστασιακή πρόσβαση στους ειδικούς του Shopify χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για ακριβές μηνιαίες συνδρομές. Η Carson προσφέρει έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο διαχείρισης του ιστότοπού σας.

Το Shopify χρεώνεται συχνά ως η πιο ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Ωστόσο, αυτή η αναγνώριση μπορεί επίσης να έχει μειονέκτημα. Έχοντας τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά θέματα, δυνατότητες και ενσωματώσεις μπορεί να αισθάνεται συντριπτική. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να μπλοκαριστεί σε όλες τις επιλογές και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Στο τέλος, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα για να μάθετε πόσο εύκολο και προσιτό είναι να παραδώσετε το έργο σας σε έναν ειδικό ανάπτυξης ιστοσελίδων Shopify. Μπορείτε να μετατρέψετε το όραμά σας σε έναν όμορφο και λειτουργικό ιστότοπο χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Είναι πάντα ωραίο να είσαι σε θέση να κόβεις γωνίες και να μειώνεις το κόστος, αλλά πρέπει επίσης να θυμάσαι ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο χρόνος σας αφιερώνεται σε άλλους τομείς οικοδόμησης της επιχείρησής σας. Η επίσκεψη στους ειδικούς μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να πουλάτε και να κερδίζετε γρηγορότερα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map