Κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστού Shopify στην Ινδία

Βραβείο Αριστείας AWA


Αγοράστε είναι η αδιαμφισβήτητη πλατφόρμα λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου για έναν καλό λόγο. Περισσότερα από 300.000 διαδικτυακά καταστήματα το χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι. Το Shopify είναι τόσο δημοφιλές που μπορείτε να πάτε από μηδέν έως πώληση σε λιγότερο από μία ώρα.

Η ευκολία χρήσης δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το Shopify είναι ο ηγέτης της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εξελιγμένων διαδικτυακών καταστημάτων με υπέροχη εξειδικευμένη λειτουργικότητα. Αν αυτό είναι στη λίστα υποχρεώσεων, θα χρειαστείτε περισσότερο από μία ώρα. Θα χρειαστείτε επίσης ένα Shopify Expert για να σε βοηθησω. Θα βρείτε αυτούς τους γκουρού Shopify σε όλο τον κόσμο, αλλά αποδεικνύεται ότι πολλοί από αυτούς βρίσκονται στην Ινδία.

Αυτό που καθιστά την Ινδία μια τέτοια εστία για τους ειδικούς του Shopify; Λίγες χώρες έχουν τόσο υψηλό ποσοστό τεχνικών εμπειρογνωμόνων. Το χαμηλό κόστος ζωής σημαίνει ότι μπορούν να σας χρεώσουν λιγότερο για τις υπηρεσίες τους.

Τι γίνεται με την ποιότητα; Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει. Η Ινδία διαθέτει περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού πιστοποιημένες κατά ISO-9000 από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι φιλικοί προς τις επιχειρήσεις κανονισμοί της Ινδίας διευκολύνουν επίσης την επιχειρηματική δραστηριότητα εκεί.

Διαβάστε παρακάτω για μια λίστα προγραμματιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογισμικό Shopify eCommerce.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Οι διαδικτυακές αγορές μπορεί να είναι παλιό καπέλο για εσάς, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σχετικά νέα δραστηριότητα. Δεν θα βρείτε κάποιον με δεκαετίες εμπειρίας δημιουργώντας καταπληκτικούς ιστότοπους Shopify. Οι κορυφαίοι ειδικοί εδώ είναι τυχεροί αν έχουν λίγα χρόνια.

Αυτό ισχύει για τον Kloc. Αυτή η ομάδα με έδρα την Ινδία δημιουργεί εκπληκτικά διαδικτυακά καταστήματα που τροφοδοτούνται από το Shopify. Εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα που προσφέρει η πλατφόρμα. Η Kloc έχει τη φήμη για γρήγορες εναλλαγές. Μπορούν να σας κάνουν να ξεκινήσετε με έναν ισχυρό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σε μόλις επτά εργάσιμες ημέρες.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Αυτός ο επίσημος ειδικός του Shopify ειδικεύεται σε αυτό που είναι γνωστό ως “PSD to Shopify”. Θα τεμαχίσουν και θα χωρίσουν τις διατάξεις του Adobe Photoshop σε πλήρη καταστήματα Shopify. Το αποτέλεσμα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εκμεταλλεύεται τη λειτουργικότητα του Shopify. Δεν θα θυσιάσετε πανέμορφα βλέμματα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να εκτιμήσετε την ποιότητα της δουλειάς τους είναι να κοιτάξετε το χαρτοφυλάκιο των καταστημάτων Shopify. Η ομάδα στο RoyalzExpertDev μπορεί επίσης να κάνει γρήγορη δουλειά για την ενσωμάτωση λιστών αλληλογραφίας. Θα σας βοηθήσουν επίσης με τις σελίδες Etsy και Facebook.

Ηλεκτρονικό εμπόριο πυραύλων

Ηλεκτρονικό εμπόριο πυραύλων

Τα καταστήματα Shopify διευκολύνουν τους πελάτες σας να βρουν αυτό που θέλουν και να το αγοράσουν. Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει βασικά διαδικτυακά καταστήματα. Το Rocket Commerce είναι ο πόρος σας όταν θέλετε να ξεπεράσετε το βασικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μια ματιά στο χαρτοφυλάκιό τους σας λέει ότι είναι καταρτισμένοι και ικανοί. Ένα κατάστημα Shopify χρειάζεται πελάτες. Το Rocket eCommerce λαμβάνει λαμπερές κριτικές για τη βοήθεια μάρκετινγκ Shopify. Αυτή η ομάδα εμπειρογνωμόνων προσφέρει επίσης συνεχή συντήρηση για τους ιστότοπους που δημιουργούν.

Δυάδικος

Δυάδικος

Βάλτε σε αυτήν την ομάδα μια ομάδα περισσότερων από 60 επαγγελματιών ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου για να εργαστείτε στον ιστότοπό σας στο Shopify. Η Binary συνεργάζεται με εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους για τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες. Πολλές εταιρείες εστιάζουν μόνο σε αυτό που χρειάζεται σήμερα. Αυτή η εταιρεία έχει μια φιλοσοφία σχεδιασμού για μελλοντική ανάπτυξη.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες συχνά σχολιάζουν την προσέγγιση «3Q» της Binary. Πιστεύουν ότι το ποιοτικό προσωπικό, οι διαδικασίες και οι επικοινωνίες είναι οι τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία. Η Binary κάνει επιλογές από την ομάδα τους για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεργασία όσο και μια σχέση εργασίας.

InfoShore

InfoShore

Η ευέλικτη παραγωγικότητα τροφοδοτεί αυτό το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιστεύουν ότι η ποιότητα δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν παραδίδεται εγκαίρως. Το InfoShore ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση στους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ειδικοί τους θα σας εμπλέξουν πρώτα σε μια αποστολή διερεύνησης. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι αυτό που χτίζεται θα δημιουργήσει τα αποτελέσματα που περιμένετε.

Το InfoShore υπάρχει εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Ένα προσωπικό περισσότερων από 50 υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης φροντίζει μια βάση περισσότερων από 100 παγκόσμιων πελατών. Το InfoShore μπορεί να σας βοηθήσει με ό, τι θέλουν να ονομάσουν “κατά παραγγελία” λύσεις. Δεν θα πάρουν απλώς την πλατφόρμα Shopify και θα βρουν τρόπους για να προσαρμόσουν την ιδέα σας σε αυτήν.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Ας υποθέσουμε ότι έχετε κάνει την εργασία σας στο Shopify. Εσείς αποφασίζετε ότι θα ήταν τέλειο αν είχε μόνο αυτό που λείπει. Το Bluetech είναι το Shopify Expert που μπορεί να σας δώσει τα κομμάτια που λείπουν. Συχνά είναι η κινητή πλευρά της λύσης. Η ομάδα Bluetech μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις push, δυνατότητα συγχρονισμού καταστήματος και γραφήματα αναλυτικών στοιχείων.

Η Bluetech κατανοεί επίσης ότι το SEO είναι το θεμέλιο της επιτυχίας ενός διαδικτυακού καταστήματος. Δεν λαμβάνετε απλώς τεχνική βοήθεια από αυτούς. Η Bluetech διασφαλίζει ότι το κατάστημά σας εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης της πλατφόρμας.

Κωδικός ράπερ

Κωδικός ράπερ

Αυτή η ομάδα με πιασάρικο όνομα έχει κερδίσει τη φήμη της. Οι πελάτες μπορούν να επαινέσουν το υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών. Το Code Rapper ειδικεύεται να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Δεν σταματά εκεί. Συνεργάζονται επίσης με τους πελάτες τους για τη μετατροπή υπαρχόντων ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Συχνά, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην εταιρική πλατφόρμα Shopify Plus.

Ο σχεδιασμός είναι εξίσου σημαντικός με τη λειτουργικότητα. Θα δείτε τη συνέργεια όταν ελέγχετε το χαρτοφυλάκιο του Code Rapper. Πολλοί πελάτες επιστρέφουν στο Code Rapper για βοήθεια με το μάρκετινγκ και το SEO.

Διακριτική καινοτομία

Διακριτική καινοτομία

Το Lucent Innovation είναι μια μικρή ομάδα που προσφέρει μεγάλη σχεδίαση και καινοτομία. Περισσότερες από 70 μαρτυρίες αποκαλύπτουν μια επαναλαμβανόμενη σειρά φιλοφρονήσεων. Περιστρέφονται γύρω από το σχεδιασμό, την επικοινωνία και την ανταπόκριση.

Θα διαβάσετε επίσης επαίνους για τη βοήθεια του Lucent κατά τη μετάβαση από άλλες κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Λάβετε υπόψη αυτό εάν ο νέος σας ιστότοπος Shopify είναι ο προορισμός για ένα υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα. Η ομάδα Lucent Innovation ειδικεύεται επίσης σε αυτόνομες εφαρμογές για κινητά. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εξειδικευμένα προϊόντα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Shopify.

Προγραμματιστές Tripster

Προγραμματιστές Tripster

Δεν ειδικεύεται κάθε ειδικός του Shopify στη συνεργασία με αρχάριους. Η Tripster Developers βάζει ένα χαλάκι καλωσορίσματος για αυτούς. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να είναι μια από τις κορυφαίες σκέψεις σας εάν δεν έχετε πουλήσει ποτέ στο διαδίκτυο και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Shopify για να το κάνετε. Θα σας καθοδηγήσουν στα βήματα του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της εφαρμογής και των λειτουργιών. Θα είστε άνετοι και γνώστες μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Οι δυνατότητες σχεδιασμού γραφικών και εκτυπώσεων ξεχωρίζουν το Tripster Developers από άλλους ειδικούς του Shopify. Χρειάζεστε ένα λογότυπο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Σκοπεύετε να πουλήσετε μπλουζάκια; Το Tripster Developers μπορεί να σας βοηθήσει και με τα δύο.

eShop Genius

eShop Genius

Το Shopify είναι γνωστό για τα υπέροχα πρότυπα του. Είναι υπέροχοι μέχρι να αρχίσετε να βάζετε το δικό σας περιεχόμενο. Λοιπόν, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε το Shopify για αυτό. Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε έναν Ειδικό Shopify που θα σας βοηθήσει να το μετατρέψετε σε εκπληκτικά οπτικά πράγματα που πουλάει. Μια γρήγορη ματιά στον ιστότοπο eShop Genius θα σας διαβεβαιώσει ότι αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για το έργο.

Θα σας κοστίσει μια περιουσία; Το eShop Genius προωθεί μια ανακύκλωση 10 ημερών για το πλήρες και λειτουργικό ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θα επωφεληθείτε από την έξυπνη σκέψη τους, καθώς και βοήθεια με ειδικές προτάσεις μάρκετινγκ. Ξεκινά με μια επένδυση μόλις 500 $.

Υπάρχει μια απροσδόκητη τιμή για πληρωμή για τη χρήση του Shopify, αλλά δεν πρόκειται να κοστίσει χρήματα. Η πλατφόρμα είναι τόσο ευέλικτη που είναι συχνά δύσκολο να καταλάβετε τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ή πώς να τη χρησιμοποιήσετε. Οι άνθρωποι αγωνίζονται με επιλογές σχετικά με επιλογές και ενσωματώσεις. Η αναποφασιστικότητα καθυστερεί την κυκλοφορία σας. Σας κοστίζει.

Υπάρχει μια νομισματική αξία που συνδέεται με το χρόνο σας. Η εφίδρωση με λίγες λεπτομέρειες σχεδόν δεν μοιάζει με καλή απόδοση της επένδυσής σας. Ένας ειδικός Shopify στην Ινδία μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε με ένα ελάχιστο κόστος. Ίσως να είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map