Κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων Shopify στο Ηνωμένο Βασίλειο

Βραβείο Αριστείας AWA


Γιατί Shopify?

Οι ειδικοί αξιολογούν με συνέπεια το Shopify ως πρότυπο λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου στο οποίο μετριούνται όλες οι άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ειδικοί μας συμφωνούν ότι είναι το καλύτερο αυτόνομο διαθέσιμο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχουμε επίσης γράψει λεπτομερώς σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Shopify για να ξεκινήσει το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Εύρεση ενός προγραμματιστή Shopify

Μόλις το αποφασίσετε αυτό Αγοράστε είναι σίγουρα για εσάς, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε έναν προγραμματιστή για να σχεδιάσετε και να χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και ίσως να το υποστηρίξετε μόλις λειτουργεί. Φυσικά, θα μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας, οπότε θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο, για κάθε περίπτωση. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς τους ειδικούς του Shopify διαθέτουν εξαιρετικά blogs γεμάτα χρήσιμες πληροφορίες.

Κορυφαίοι ειδικοί στο Shopify στο Ηνωμένο Βασίλειο

Βοηθήσαμε σε αυτήν την επιλογή ερευνώντας το Shopify Experts στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το “Shopify Expert” είναι μια διαπίστευση που απονέμεται από το Shopify για να δείξει ότι το άτομο ή η εταιρεία είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης που έχει αποδειχθεί ότι έχει “περιεκτική και έγκυρη γνώση του Shopify.” Αυτοί οι ειδικοί παρέχουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που εμπιστεύονται το Shopify.

Τι προσφέρει ένας ειδικός Shopify

Για να γίνουν ειδικοί στο Shopify, άτομα ή επιχειρήσεις πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν δημιουργήσει 5 ή περισσότερα ενεργά καταστήματα. Υπάρχουν πέντε κατηγορίες εμπειρογνωμόνων:

 • Σχέδιο – πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα θέμα από το μηδέν για αυτά τα καταστήματα
 • Ρύθμιση – βασική ρύθμιση καταστήματος και προσαρμογή θέματος για αυτά τα καταστήματα
 • Εμπορία – αποδεδειγμένες καμπάνιες μάρκετινγκ για αυτά τα καταστήματα
 • Φωτογραφία – Διαθέτετε ένα φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο επικεντρωμένο στο προϊόν για πελάτες Shopify
 • Ανάπτυξη – δημιούργησε μια εφαρμογή για το κατάστημα εφαρμογών ή δημιούργησε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις

Δεν αρκεί για τους αιτούντες την κατάσταση του Shopify Expert να στέλνουν παραδείγματα σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του Shopify ελέγχει όλες τις υποβολές για να διασφαλίσει ότι η εργασία ανταποκρίνεται στα πρότυπα τους. Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν την κατάσταση του Shopify Expert σε μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες.

Εκτός από την ύπαρξη ανώτερων δεξιοτήτων Shopify, οι ειδικοί του Shopify είναι υπεύθυνοι για την παροχή γρήγορων απαντήσεων σε όλες τις έρευνες και για ανοιχτές και ειλικρινείς επικοινωνίες με όλους τους πελάτες τους. εν ολίγοις, είναι πολύ επαγγελματίας.

Εμπειρογνώμονες Shopify είναι πρεσβευτές μάρκας για το Shopify και ο ρόλος τους είναι να διασφαλίσουν ότι όλοι οι πελάτες τους έχουν μια θετική και υψηλής αξίας εμπειρία, ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες που αγοράζουν.

Το επόμενο βήμα

Ο στόχος σας τώρα είναι να αποφασίσετε ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε για να αγοράσετε το κατάστημα Shopify στο διαδίκτυο. Χρειάζεστε σχεδιασμό, εγκατάσταση, μάρκετινγκ, φωτογραφία ή ανάπτυξη ή κάποιο συνδυασμό αυτών; Και ίσως κάποια υποστήριξη όταν το κατάστημά σας είναι σε δράση. Κάθε ένας από τους ακόλουθους ειδικούς του Shopify έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο και επισκεφθείτε τους ιστότοπους αυτών που σας ενδιαφέρουν.

Shopify Experts στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κάνουμε ιστοσελίδες

Κάνουμε ιστοσελίδες - εταιρία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Το όνομα Δημιουργούμε ιστότοπους δεν αντικατοπτρίζει ότι αυτή η εταιρεία έχει βαθμολογία # 1 στο Shopify για σχεδιασμό, κατασκευή και μάρκετινγκ. Ο αυτοπροσδιορισμός τους ως δημιουργικός λιανοπωλητής εμφανίζεται καλά στον δικό του ιστότοπο, με λεπτομερή παραδείγματα εργασίας πελατών, καθώς και σαφείς εξηγήσεις για το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών τους, με τιμές.

Κάνουμε ιστότοπους έχουν ολοκληρώσει πάνω από 370 έργα και πάνω από 40.000 έμποροι ηλεκτρονικού εμπορίου διαβάζουν το μηνιαίο ιστολόγιο συμβουλών τους. Επισκεφτείτε το We Make Websites για τουλάχιστον τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες εκεί.

Swanky Apple

Swanky Apple - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η Swanky Apple λατρεύει να «δημιουργεί συναρπαστικά πράγματα για τον Ιστό, τις εκτυπώσεις και τις κινητές συσκευές». Ο ιστότοπός τους αντικατοπτρίζει αυτήν τη χαμηλή προσέγγιση στην εργασία τους, της οποίας η κατασκευή καταστημάτων Shopify είναι μόνο μία πτυχή.

Η έμφαση της Swanky Apple είναι στην ανάπτυξη του καταστήματός σας και όχι απαραίτητα στην επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου και προτιμούν την προσαρμοσμένη σχεδίαση. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε άλλες δημιουργικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν επωνυμία και αναζήτηση και κοινωνικό μάρκετινγκ.

inspira

Inspira - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της inspira κάνει εκπληκτικές υποσχέσεις – φοβερό δημιουργικό έργο, πρωτοποριακή ανάπτυξη, φανατική υποστήριξη. Είναι πολύ έμπειροι – κατασκευάζουν καταστήματα Shopify από το 2007, μόλις 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του λογισμικού στο κοινό.

Αν και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μόνο μία από τις τέσσερις υπηρεσίες που προσφέρει η inspira, έχει τη δική της ειδική ιστοσελίδα. Διατίθεται πλήρης γκάμα υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου – σχεδιασμός, κωδικοποίηση, μάρκετινγκ και υποστήριξη.

Βιταμίνη Λονδίνο

Vitamin London - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Το Vitamin London είναι μια εταιρεία σχεδιασμού ψηφιακών προϊόντων που εστιάζει στις διαφανείς διακρίσεις μεταξύ φυσικού και ψηφιακού. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μόνο μία από τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η εταιρεία.

Τα παραδείγματα πελατών στον ιστότοπο της Vitamin London είναι όλα εντυπωσιακά, όπως και τα διαδικτυακά καταστήματα που συνδέονται μέσω του ιστότοπου αξιολόγησης Shopify. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι μια υπηρεσία που διαφημίζεται στον ιστότοπο της Vitamin.

φράουλα

Φράουλα - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η εστίαση του Strawberry είναι στο ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι «Εκτός αυτού του κόσμου». Αυτή η δημιουργική εταιρεία μάρκετινγκ θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα της εμπειρίας σας στο Shopify. Η φράουλα μπορεί να ρυθμίσει το νέο σας κατάστημα ή να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το υπάρχον κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο.

Θα σας δημιουργήσουν εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα ελέγχου δεδομένων, εάν το Shopify δεν κάνει αυτό που χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε συνεχή βοήθεια, μιλήστε τους για μια προσαρμοσμένη ρύθμιση υποστήριξης. Και κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ανατολική πλευρά

Εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων Eastside

Η εταιρεία Eastside υπάρχει για τη δημιουργία καταστημάτων Shopify και πρέπει να χτίσουν εκατοντάδες από αυτά. Προσφέρουν τρία επίπεδα τιμολόγησης για τις υπηρεσίες τους, από μικρές αλλαγές σχεδιασμού έως πλήρη προσαρμοσμένη σχεδίαση.

Η εταιρεία Eastside θα συνεργαστεί επίσης μαζί σας σε SEO, ψηφιακό μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε το κατάστημά σας να βρίσκεται εύκολα στο διαδίκτυο. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά εάν η επιχείρησή σας εμπίπτει σε μία από τις κατηγορίες τους: μόδα, φαγητό και ποτό, σπίτι και τρόπος ζωής.

NoirLuxe

Noir Luxe - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Ο Noir Luxe περιγράφεται ως ψηφιακό δημιουργικό πρακτορείο. Η υπηρεσία Shopify βρίσκεται στο τέλος μιας μεγάλης λίστας άλλων υπηρεσιών που εστιάζουν κυρίως στον οπτικό σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της καλλιτεχνικής κατεύθυνσης και της μόδας.

Και τα παραδείγματα αυτού του έργου είναι υπέροχα. Ο Noir Luxe είναι ειδικός στη ρύθμιση Shopify και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και διαχείρισης. οι περισσότεροι από τους πελάτες τους αυτοδιαχειρίζονται τους ιστότοπούς τους. Κοιτάξτε το Noir Luxe εάν η εστίασή σας είναι να αποκτήσετε ένα οπτικά εκπληκτικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δήλωση

Δήλωση - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η δήλωση παρουσιάζεται μέσω ενός ιστότοπου χωρίς ανοησίες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο τριών βημάτων. Τα παραδείγματα πελατών που εμφανίζονται είναι συμπαγή με τίποτα οπτικά high-end, αν και μερικά είναι ειδικά σχεδιασμένα. Η εστίαση του Statement είναι στην επιχειρηματική πλευρά του ηλεκτρονικού εμπορίου και θα ταιριάζει σε όσους χρειάζονται βοήθεια με την ψηφιακή στρατηγική και το μάρκετινγκ της επιχείρησής τους στο Shopify eCommerce.

Belle Digital

Belle Digital - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η Belle Digital δημιουργεί “όμορφα και μοναδικά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Shopify.” Δημιουργούν προσαρμοσμένες επιχειρήσεις Shopify, όχι μόνο βιτρίνες. Είναι ειδικοί στη ρύθμιση και θα συνεργαστούν επίσης μαζί σας στο μάρκετινγκ του καταστήματός σας.

Η δική τους ιστοσελίδα είναι οπτικά εκπληκτική με απαλά χρώματα και απαλή εστίαση, η οποία αντικατοπτρίζεται στα παραδείγματα που εμφανίζονται στην εργασία τους. Η Belle Digital προσδιορίζει τις κατηγορίες πελατών όπως μόδα, υγεία και ομορφιά, σπίτι και τρόπο ζωής και παιδιά, και ο ιστότοπός τους έχει μια θηλυκή αίσθηση σε αυτό.

Υποβρύχιο πιστόλι

Underwater Pistol - εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Το εικονίδιο του Underwater Pistol είναι ένα αρσενικό γελοιογραφία υπερήρωα, που τα αντιπροσωπεύει ως ψηφιακά εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων. Η προέλευση αυτής της χαλαρής εταιρείας συνεργάζεται με δημιουργικές επιχειρήσεις, και αυτό είναι ακόμα στο επίκεντρό τους.

Είναι λίγο ασαφείς για τα σετ δεξιοτήτων τους, έχουν κατασκευάσει καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου «για λίγο» και έχουν μάθει «αρκετά». Τα Underwater Pistols θα φτιάξουν το κατάστημα Shopify, θα σας βοηθήσουν στο μάρκετινγκ και θα πραγματοποιήσουν το copywriting σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Συχνές ερωτήσεις για το Shopify Experts
εδώ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map