Κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές διαδικτυακής πλατφόρμας Eastify Shopify eCommerce

Βραβείο Αριστείας AWA


Ωχ, Αγοράστε, είσαι ποτέ μια ισχυρή πλατφόρμα! Χάρη στην εύκολη και διαισθητική διεπαφή σας, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να μετατρέψει ένα διαδικτυακό κατάστημα ho-hum σε ένα εκλεπτυσμένο πράγμα ομορφιάς. Δεν υπάρχει τίποτα για σένα που δεν είναι τέλειο; Λοιπόν, ναι, υπάρχει.

Μπορείτε να κάνετε τόσο πολύ ώστε οι επιλογές σας να γίνουν συντριπτικές. Επιτρέπετε στον εαυτό σας να τροποποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε βαθμό. Αυτό είναι φοβερό, αλλά χρειάζεται κάποιος που ξέρει τι κάνουν. Αλλά φυσικά, είστε Shopify. Σκέφτεστε τα πάντα.

Γνωρίστε το Εμπειρογνώμονες Shopify. Αυτοί οι γκουρού Shopify ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο, οπότε είναι εύκολο να το βρείτε κοντά. Ακολουθεί μια λίστα με προτεινόμενους προγραμματιστές στην ανατολική ακτή. Παραμένουν για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Shopify.

Διαβάστε παρακάτω για μια λίστα προγραμματιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Shopify.

Παρατηρούμε

Παρατηρούμε

Αυτή η ομάδα ξέρει τι χρειάζεται για την κατασκευή του καταστήματός σας Shopify Plus από την αρχή. Αυτό συμβαίνει αν μόλις ξεκινήσετε. Έχετε ήδη κατάστημα Shopify; Έχουν πραγματοποιήσει έλεγχο. Θα κοιτάξουν κάτω και θα προτείνουν βελτιώσεις που θα βελτιώσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Δώστε σε αυτόν τον Ειδικό Shopify κάποια επιπλέον προσοχή εάν θέλετε το ίδιο. Θα ξοδέψουν το χρόνο για να βεβαιωθούν ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Θα αφιερώσετε χρόνο μαζί για να ελέγξετε και να συζητήσετε χάρτες ιστοτόπου, διαγράμματα ροής και σύρματα.

Αυτός ο ειδικός του Shopify είναι επίσης ειδικός στο Adwords. Μπορούν να δημιουργήσουν αποτελεσματικές καμπάνιες Adwords που οδηγούν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο Shopify. Θα σας βοηθήσουν επίσης με το SEO, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξή σας στο Shopify με την πάροδο του χρόνου.

Εντολή Γ

Εντολή Γ

Είστε ακόμη σίγουροι ότι το Shopify είναι κατάλληλο για εσάς; Αυτή η ομάδα παίρνει αυτό που αποκαλούν «ταιριάζει πρώτα» προσέγγιση. Εργάζονται με την πλατφόρμα Shopify από τότε που κυκλοφόρησε το 2006. Πρόσθεσαν βοήθεια με το Shopify Plus το 2014.

Είναι το Command C το κατάλληλο Shopify Expert για εσάς; Προτιμούν να συνεργάζονται με πελάτες με ετήσιες πωλήσεις από 1 έως 10 εκατομμύρια $. Θα χρειαστείτε επίσης ένα ισχυρό επίπεδο υποστήριξης διαχείρισης έργων όταν φτάσετε σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα υπερέχει σε αυτόν τον τομέα. Είναι επίσης καλοί να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την τεχνική ορολογία που περιβάλλει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Γένωμα

Γένωμα

Γνωρίζετε ότι έχετε βρει κάτι ιδιαίτερο τη στιγμή που οδηγείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπου Genome. Το στιλ και ο σχεδιασμός είναι κρίσιμα συστατικά ενός διαδικτυακού καταστήματος. Κέρδισαν βραβεία για το έργο τους. Το ιστολόγιο Shopify Partners έδωσε στην Genome ένα βραβείο Best eCommerce Design Award 2016 για την εργασία τους, Mpowerd. Χρειάζεστε περαιτέρω προτροπή για να τα ελέγξετε; Η Frank Sinatra Enterprises επέλεξε το Genome για το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας τους.

Το Genome είναι επίσης ένα εκκολαπτήριο εκκίνησης. Θα εκτιμήσετε τη συνεργασία μαζί τους εάν θέλετε να προσεγγίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με αυτήν τη φιλοσοφία.

Απλοϊκός

Απλοϊκός

Αυτή η ομάδα της Ανατολικής Ακτής έχει κατασκευάσει περισσότερα από 550 καταστήματα που τροφοδοτούνται από τα Shopify και Shopify Plus. Τα καταστήματα έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια προϊόντα, με πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Χρειάζεστε άλλο λόγο για να δείτε αυτό το Shopify Expert?

Το Simplistic είναι μια ομάδα πλήρους εξυπηρέτησης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε την πλατφόρμα Shopify για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών που λειτουργεί σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Το Simplistic έχει κερδίσει τη φήμη για τη δημιουργία καταστημάτων flash που διαχειρίζονται το ηλεκτρονικό εμπόριο για εταιρείες που εμφανίζονται στην τηλεοπτική τηλεόραση. Αυτά τα διαδικτυακά καταστήματα χειρίζονται και εκπληρώνουν χιλιάδες ταυτόχρονες και παρακολουθούν τις πωλήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Βαρέλι NY

Βαρέλι NY

Επωνυμίες που θα αναγνωρίσετε ότι συνεργάζεστε με την Barrel NY για τη δημιουργία των ιστοριών Shopify. Αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους. Το πρώτο είναι προφανές. Επικυρώνει αυτό το Shopify Expert έχει εξαιρετική φήμη. Ο δεύτερος λόγος δεν είναι τόσο προφανής, αλλά εξίσου σχετικός. Σας δείχνει ότι το Shopify είναι η πλατφόρμα που υποστηρίζει διάσημα εμπορικά σήματα όπως το KIND Snacks.

Είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός; Η Barrel NY θέλει να σας ακούσει. Δωρίζουν πάνω από 500 ώρες κάθε χρόνο για να βοηθήσουν τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αυτό που αποκαλούν «Βαρελιές.» Θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το Shopify, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε δωρεές.

Λεκτική + Οπτική

Λεκτική + Οπτική

Υπάρχουν κανονισμοί ή εμπόδια που εμποδίζουν την πώληση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας; Η ομάδα στο Verbal + Visual μπορεί να σας βοηθήσει να πηδήσετε πάνω τους. Είναι ειδικοί στην αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες που προκαλούν συχνά εγκαταλελειμμένα καλάθια αγορών.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Ένας από τους πρόσφατους πελάτες τους ήταν ένα διαδικτυακό κατάστημα κρασιών. Το Verbal + Visual τους βοήθησε με έναν μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης της απαιτούμενης πρόκλησης επαλήθευσης ηλικίας. Το κατάστημα συνέχισε να βλέπει 100% απόδοση επένδυσης σε μόλις 4 μήνες. Το ποσοστό μετατροπής τους αυξήθηκε κατά 25% και το ποσοστό εγκατάλειψης μειώθηκε κατά 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Τα διαδικτυακά καταστήματα που πωλούν πολυτελή προϊόντα παρουσιάζουν ένα μοναδικό σύνολο προκλήσεων. Ρωτήστε την ηθοποιό Gwyneth Paltrow. Ήθελε να ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πολυτελείας που έχει ανακαλύψει. Ο Paltrow στράφηκε στη Lemonade NY για βοήθεια. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από βιολογικά προϊόντα περιποίησης δέρματος έως ακουστικά.

Μην αφήσετε τον απλό ιστότοπο της ομάδας να σας ξεγελάσει. Δεν είναι γενναιόδωροι με λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργούν μαζί σας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει προσέγγιση “cookie-cutter” στις λύσεις που θα φέρουν στο κατάστημα Shopify. Μη φοβάσαι. Θα καταλήξετε σε ένα κατάστημα που εκτοξεύεται με εκλεπτυσμό.

Growth Spark

Growth Spark

Αυτό το Shopify Expert με έδρα τη Βοστώνη έχει τη φήμη για το σχεδιασμό και την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων που δημιουργούν μετατροπή πελατών. Πιστεύουν ότι το κατάστημά σας θα πρέπει να είναι εργαλείο μάρκετινγκ καθώς και εργαλείο πώλησης. Το Growth Spark χρησιμοποιεί μια προσέγγιση εστιασμένη στα αποτελέσματα. Συνδυάζει καμπάνιες μάρκετινγκ ιστού που οδηγούν στην κυκλοφορία και ανάπτυξη προσανατολισμένη στις μετατροπές.

Η βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού εντοπίζει και εκτελεί μόνο τα στοιχεία που παράγουν γρήγορα αποτελέσματα και θετικό αντίκτυπο. Θα ξεκινήσετε το κατάστημα Shopify πιο γρήγορα από ό, τι νομίζατε ότι ήταν δυνατό. Από εκεί, σας υποστηρίζουν παρακολουθώντας τα αποτελέσματα και χτίζοντας τις περιοχές που παρουσιάζουν την πιο υποσχόμενη ανάπτυξη.

Χωρίς περιορισμούς εμπορίου

Χωρίς περιορισμούς εμπορίου

Προέρχονται από τη Μασαχουσέτη. Η ειδικότητά τους είναι εφαρμογές iPhone, iPad και Android για εμπορικά καταστήματα για διαδικτυακά καταστήματα. Το Unbound Commerce σάς βοηθά να προσφέρετε μια πλούσια εμπειρία εμπορίου για κινητά. Θα αυξήσει την αφοσίωση και τη μετατροπή των πελατών. Προσελκύστε αυτήν την ομάδα εάν θέλετε να ενσωματώσετε μηνύματα push, ώστε οι πελάτες να βλέπουν τις πιο πρόσφατες προσφορές σας.

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει εμπειρία για κινητά. Ο κατάλογος πελατών Unbound Commerce διαβάζει σαν “ποιος είναι ποιος” από δημοφιλείς επωνυμίες. Περιλαμβάνει εταιρείες όπως Sears, Shoe Carnival, Miller Beer και Rockport. Το Unbound Commerce θα τα βγάλει από τα χέρια σας. Θα σχεδιάσουν, θα χτίσουν και θα συντηρήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Καθίστε και χαλαρώστε.

Μαρκ Χέντερσον

Μαρκ Χέντερσον

Αυτός ο ειδικός του Shopify ακολουθεί μια προσέγγιση πακέτου στο κατάστημα καταστημάτων Shopify. Ψάχνετε απλώς για μια βασική ρύθμιση; Ο Mark θα το φροντίσει για εσάς, συμπεριλαμβανομένων γραμματοσειρών, χρωμάτων έμφασης και της εικόνας ή του λογότυπου της κεφαλίδας. Θα χρειαστείτε τη ρύθμιση φόρου και αποστολής. Αυτό περιλαμβάνεται επίσης.

Χρειάζεστε πιο προηγμένη βοήθεια; Ξεκινήστε τη διαδικασία με μια κατ ‘αποκοπή κατάθεση και πληρώστε όσο πηγαίνετε. Το Mark μπορεί να προσαρμόσει οποιοδήποτε θέμα Shopify και να ενσωματώσει τις εφαρμογές που χρειάζεστε. Οι υπηρεσίες σχεδιασμού και διαμόρφωσης αναφέρονται για εσάς, επομένως έχετε πάντα τον έλεγχο του προϋπολογισμού. Ο Mark ανέπτυξε μια δημοφιλή εφαρμογή Shopify που ονομάζεται Πληρώστε ό, τι θέλετε. Βοήθησε έναν από τους πελάτες του να συγκεντρώσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια δολάρια για κοινωνικούς σκοπούς.

1 Ψηφιακή εταιρεία

1 Ψηφιακή εταιρεία

Είναι μια υπηρεσία πλήρους εξυπηρέτησης, αλλά επισημαίνουν ότι το 99% των έργων που αναλαμβάνουν επικεντρώνεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ο διευθύνων σύμβουλός τους ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εμπορία ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου από το 1999. Βοήθησε στην εύρεση νεοσύστατων εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Παίρνετε το όφελος από την τεράστια εμπειρία του στον κλάδο.

1 Η Digital Agency πιστεύει ότι η επιτυχής σχεδίαση διαδικτυακών καταστημάτων είναι μια διαδικασία μείωσης. Θα πρέπει να απομακρύνει τις καθυστερήσεις και τη σύγχυση. Θα συνεργαστούν μαζί σας από την αρχή ή μπορούν να σας βοηθήσουν με έναν επανασχεδιασμό. Οι στενοί τίτλοι δεν τους φοβίζουν. Θα σας κάνουν να ξεκινήσετε έως και 80% γρηγορότερα όταν ξεκινάτε με ένα από τα έτοιμα premium πρότυπα του Shopify.

Σχεδιασμός από τον Bold

Σχεδιασμός από τον Bold

Πάνω από 20 ικανοποιημένοι πελάτες έχουν αφιερώσει χρόνο για να αφήσουν μαρτυρίες για το Shopify Expert Wim Tubbax. Πολλοί από αυτούς τους πελάτες μιλούν για το βαθύ επίπεδο συνεργασίας που λαμβάνει χώρα κατά τη διαδικασία σχεδιασμού. Το μάρκετινγκ είναι αναπόσπαστο μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Wim θα σας βοηθήσει επίσης με τις εκστρατείες ενημερωτικών δελτίων σας.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα άλλο επαναλαμβανόμενο θέμα που θα βρείτε. Οι πελάτες επισημαίνουν ότι επεκτείνεται τόσο στην τεχνολογία όσο και στον σχεδιασμό. Επωφεληθείτε από την ομαλή λειτουργία. Οι πελάτες σας επωφελούνται από την καλύτερη εμπειρία αγορών. Ρίξτε μια ματιά στο χαρτοφυλάκιο και θα δείτε γιατί αυτός ο ειδικός του Shopify λαμβάνει τόσο εξαιρετικές προτάσεις.

ICEE Κοινωνική

ICEE Κοινωνική

Παραβλέψτε τις πτυχές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενός διαδικτυακού καταστήματος με δική σας ευθύνη. Το ICEE Social πιστεύει ότι είναι τόσο σημαντικό που το έκαναν ειδικότητα. Δείτε το ιστολόγιο του ιστότοπού τους. Αγαπούν να μιλούν για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Shopify για τη δημιουργία αποκλειστικών καταστημάτων.

Θα μάθετε, για παράδειγμα, ότι το Η αγορά B2B αναμένεται να αυξηθεί σε 6,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστη αξία εμπορευμάτων έως το 2020. Το ICEE Social είναι έτοιμο να σας δείξει πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κατάστημα χονδρικής για να καταλάβετε ένα μέρος αυτής της ροής εσόδων. Το Shopify διαθέτει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για την προβολή επωνυμιών με τις οποίες συνεργάζεστε. Ένα άλλο άρθρο ιστολογίου αναφέρεται στο πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια σελίδα επωνυμίας με το Shopify.

Βιομηχανίες TVP

Βιομηχανίες TVP

Αυτό το πρακτορείο της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι το αποκλειστικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η καλύτερη λύση και το Shopify δεν μπορεί να νικήσει. Είναι περίεργο που είναι ειδικός στο Shopify; Περιμένετε τις συνηθισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από άλλους, αλλά ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από κάποιες απροσδόκητες προσθήκες.

Η TVP Industries έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 600.000 επιλογές εμπορικών προϊόντων premium. Εάν κανένα από αυτά τα επώνυμα προϊόντα δεν λειτουργεί για εσάς, μπορεί να το κατασκευάσει κατά παραγγελία. Αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος της διαδικασίας. Χρειάζεστε επίσης λύσεις εκπλήρωσης. Η TVP Industries θα δημιουργήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για διανομή, εκπλήρωση και αποστολή για τη διατήρηση της ροής των αγαθών. Μπορούν ακόμη και να διαχειριστούν τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών.

Minion Made

Minion Made

“Απλώς πείτε μας τι θέλετε” είναι κάτι που δεν θα ακούσετε ποτέ από αυτόν τον Ειδικό Shopify. Θα εκτιμήσετε τη στρατηγική τους προσέγγιση. Ξεκινά με εντατική έρευνα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπτομερές έγγραφο τεχνικών απαιτήσεων και χαρακτηριστικών. Η διασφάλιση ποιότητας και ο έλεγχος απόδοσης ξεκινούν πολύ πριν εμφανιστεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα σχόλια και οι τροποποιήσεις συνεχίζονται μετά την κυκλοφορία.

Σχεδόν 90 πελάτες έχουν αφήσει μαρτυρίες για το Minion Made. Είναι μια ανατροπή. Μιλάμε περίπου για το πώς μπόρεσε η Minion Made να δημιουργήσει μαγεία από μια ασαφή ιδέα. Ο άλλος μισός έπαινος Minion Made για την ενσωμάτωση συγκεκριμένων αιτημάτων που φαίνεται να υπερβαίνουν αυτό που μπορεί να κάνει το Shopify.

Αμέσως

Αμέσως

Τα περισσότερα έργα Shopify εμπίπτουν σε ένα από τα 3 είδη. Είναι μια βασική ρύθμιση, μετεγκατάσταση ή προσαρμογή. Αυτό το Shopify Expert βρίσκεται στο Σικάγο. Αυτή δεν είναι πραγματικά μια διεύθυνση της Ανατολικής Ακτής, αλλά το Socialmediately αξίζει να λάβετε υπόψη σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε από αυτά τα 3.

Εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βασική ρύθμιση, το Socialmediately μπορεί να σας ενεργοποιήσει και να τρέξει σε μόλις τρεις ημέρες. Εάν εξετάζετε τη μετεγκατάσταση καταστημάτων, το Socialmediately μπορεί να σας δείξει την απόδοση της επένδυσης μεταβαίνοντας σε κατάστημα Shopify ή Shopify Plus. Ψάχνετε για έναν εξελιγμένο, προσαρμοσμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου; Η ομάδα μπορεί να σας οδηγήσει από τον προγραμματισμό να ξεκινήσει σε μόλις δύο εβδομάδες.

Πνευματώδης

Πνευματώδης

Όλοι βάζουν την καλύτερη δουλειά στο χαρτοφυλάκιο. Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Σκάβουμε βαθύτερα. Δείτε τι έχουν να πουν οι άλλοι για τη συνεργασία τους. Στην περίπτωση αυτού του Shopify Expert, θα διαβάσετε μερικά εντυπωσιακά παραδείγματα υπέρβασης της κλήσης.

Ένας πελάτης γράφει για το πώς η Witty δημιούργησε ένα λεπτομερές βίντεο που δείχνει τι άλλαξαν στο θέμα Shopify και τον κώδικα HTML για κάθε ενότητα της σελίδας. Το βίντεο αποδείχθηκε ανεκτίμητο για τη δημιουργία νέων σελίδων προϊόντων. Ένας άλλος πελάτης Witty λέει μια παρόμοια ιστορία. Δεν είχαν εμπειρία κωδικοποίησης αλλά ήθελαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η Witty το δημιούργησε για αυτούς και στη συνέχεια δημιούργησε ένα βήμα προς βήμα βίντεο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του διαδικτυακού καταστήματος.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Η Kaitlin είναι μαμά πλήρους απασχόλησης και Shopify Expert. Έχει υπόβαθρο στο μάρκετινγκ με έντονη έμφαση στη μόδα και στα κοινωνικά μέσα. Οι περισσότερες από τις αρχές σχεδιασμού της προέρχονται από προσωπικές προτιμήσεις. Διαβάστε το ιστολόγιό της για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι την οδηγεί και τι θα οδηγήσει στη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Ακολουθούν δύο παραδείγματα.

Θα σας δώσει τους πέντε λόγους για τους οποίους οι πελάτες δεν ολοκληρώνουν το ταμείο και εξηγεί πώς θα συνεργαστεί μαζί σας για να εφαρμόσει τις λύσεις Shopify. Το SEO με το Shopify είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το βελτιώσουμε. Υπάρχει μια σειρά αναρτήσεων ιστολογίου όπου η Kaitlin αναφέρει πώς να βελτιστοποιήσετε το SEO σας χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία του Shopify.

Όμορφα χτισμένο

Όμορφα χτισμένο

Είναι περίπου όσο πιο δυτικά μπορείτε να πάρετε και εξακολουθούν να θεωρούνται Ανατολική Ακτή. Αυτός ο ειδικός της Atlanta Shopify θα σας συναρπάσει με τις μπριζόλες σχεδιασμού τους. Θα σας εντυπωσιάσουν επίσης με το πόσο βαθιά καταδύονται για να βεβαιωθείτε ότι κάθε λεπτομέρεια του καταστήματός σας Shopify λειτουργεί για τους πελάτες. Θα ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον που μπαίνει στα ζιζάνια για κάτι τόσο απλό όσο το δικό σου δελτία συσκευασίας.

Η ομάδα του Nicely Built έχει τη φήμη ότι εργάζεται γρήγορα για να λειτουργήσει το κατάστημα Shopify. Τα αιτήματα προσαρμοσμένων λειτουργιών δεν θα τα επιβραδύνουν. Η λειτουργικότητα οδηγεί τη διαδικασία πωλήσεων, αλλά δεν πρέπει να εμποδίζει την επωνυμία σας. Αυτός ο ειδικός του Shopify διατηρεί την τέλεια ισορροπία.

Έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να εστιάσετε στη διαχείριση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου ή μπορείτε να κάνετε την προσπάθειά σας να πουλήσει με έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ποιο θα βάλει χρήματα στην τσέπη σας; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν Ειδικό Shopify για να βελτιστοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αφήστε τους να ανησυχούν για όλες τις λεπτομέρειες. Σας αφήνει ελεύθερο να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων που προσελκύουν τους επισκέπτες σας.

Μερικά από τα καλύτερα της επιχείρησης κάνουν το σπίτι τους στην Ανατολική Ακτή. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Shopify. Θα είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της επένδυσής σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map