Πώς να κάνετε γρηγορότερη τη φόρτωση του ιστότοπού σας στο WordPress

Γνωρίζατε ότι οι κορυφαίοι συρόμενοι καύσιμοι φτάνουν συνήθως σε ταχύτητες πάνω από 300 μίλια την ώρα και μπορούν να ταξιδέψουν ένα κομμάτι τετάρτου μιλίου σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα; Απίστευτα γρήγορο.


Αυτό είναι επίσης πόσο γρήγορα ο τυπικός επισκέπτης του ιστότοπου θα παραιτηθεί και θα προχωρήσει όταν περιμένει τη φόρτωση μιας ιστοσελίδας. Στην πραγματικότητα, ένα μελέτη από την KISSmetrics αναφέρει ότι το 47% των επισκεπτών του ιστότοπου θα εγκαταλείψει έναν ιστότοπο σε λιγότερο από ΔΥΟ δευτερόλεπτα! Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να χάσετε αυτόν τον επισκέπτη. Θα εξετάσουμε πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress για να επιταχύνετε την απόδοση και να μεταβείτε από το clunker στο dragster.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη βελτιστοποίηση απόδοσης του WordPress

Αναβοσβήστε τα μάτια σας. Πιθανότατα σας πήρε 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου για μια αναλαμπή.

Amazon και Walmart διαπίστωσε ότι για κάθε μείωση της φόρτωσης σελίδας κατά 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου υπήρχε αντίστοιχη αύξηση 1% στα έσοδα. Η ταχύτερη φόρτωση σελίδας σημαίνει περισσότερες μετατροπές, ακόμη και αν η αύξηση μπορεί να φαίνεται ασήμαντη για εσάς. Είτε κάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο είτε όχι, μια ταχύτερη φόρτωση σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress σημαίνει ότι ο επισκέπτης σας θα είναι ευτυχισμένος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε παραμονή στη σελίδα περισσότερο.

Σημαίνει επίσης ότι η σελίδα σας θα κατατάσσεται καλύτερα στις αναζητήσεις, σύμφωνα με το Google. Φυσικά, η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η Google παρέχει εργαλεία στους webmaster για τη βελτιστοποίηση των σελίδων για την ταχύτητα.

Επομένως, η απόδοση αποτελεί κρίσιμο μέρος της επιτυχίας ενός ιστότοπου. Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο που να ενημερώνει ή να πείθει, αλλά δεν έχει τίποτα αν οι επισκέπτες αναπηδήσουν προτού ακόμη δουν τον ιστότοπό σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί.

Είστε ένα σαλιγκάρι ή ένα τσιτάχ?

Το πρώτο βήμα για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας είναι να δημιουργήσετε μια γραμμή βάσης αναλύοντας τις ταχύτητες φόρτωσης της σελίδας σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Χρήσιμα δωρεάν εργαλεία (διαθέσιμες εκδόσεις αυτών που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες) που βασίζονται στον ιστό:

 • Insights PageSpeed – Εργαλείο της Google για την ανάλυση των ταχυτήτων φόρτωσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο επειδή αναλύει επίσης την απόδοση των κινητών. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος στη σελίδα με άλλα εργαλεία απόδοσης ιστού της Google.
 • Ιστοσελίδα – Με αυτό το εργαλείο, βλέπετε την απόδοση του ιστότοπού σας με διαφορετικά προγράμματα περιήγησης. Προσφέρει επίσης γραφικές προβολές των αποτελεσμάτων.
 • GTMetrix – Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί διάφορα διαφορετικά προγράμματα ανάλυσης και παραθέτει τα αποτελέσματα με τη σειρά που επηρεάζουν την απόδοση της φόρτωσης της σελίδας σας.
 • Pingdom – Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ανάλυση, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του χρόνου λειτουργίας και της απόδοσης των χρηστών, ελέγχους για κατεστραμμένους συνδέσμους και πολλά άλλα. Προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και, στη συνέχεια, υπάρχει μηνιαία χρέωση για να συνεχίσετε τη χρήση.

Ένα ειδικό εργαλείο για το WordPress είναι Ρ3 (Plugin Performance Profiler), το οποίο είναι ένα plugin WordPress που ελέγχει τις εγκατεστημένες προσθήκες σας και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση. Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο για το WordPress είναι Νέο λείψανο, που εντοπίζει προσθήκες και θέματα που ενδέχεται να επιβραδύνουν τη βάση δεδομένων MySQL.

Αυτά τα προγράμματα θα επισημάνουν τομείς που χρειάζονται επιδιόρθωση και θα κάνουν κάποιες προτάσεις για βελτιστοποίηση. Προς το παρόν, απλώς σημειώστε τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, θα δούμε μερικά βήματα για να επιταχύνουμε το WordPress για να βελτιώσουμε τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας.

«Εκείνοι που δεν γνωρίζουν την ιστορία, προορίζονται να το επαναλάβουν» – Edmund Burke

Ορισμένοι παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση του WordPress που μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο μετά τον ιστότοπο. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι ένας από αυτούς. Τα κοινά προβλήματα και οι πιθανές λύσεις περιλαμβάνουν:

Ξεπερασμένος κωδικός

Ο ξεπερασμένος κώδικας αναφέρεται στην εγκατάσταση, τα θέματα και τις προσθήκες του WordPress. Οι ενημερώσεις δεν αφορούν πάντα την ασφάλεια. Πολλές φορές εκδίδονται ενημερώσεις για τη διόρθωση σφαλμάτων που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

Λύση – Διατηρήστε ενημερωμένες τις εκδόσεις WordPress και θέματος. Εάν μια προσθήκη δεν διαθέτει ενημέρωση για την τελευταία έκδοση του WordPress, απενεργοποιήστε την και προσπαθήστε να βρείτε παρόμοια.

Φουσκωμένη βάση δεδομένων

Η βάση δεδομένων του WordPress έχει πίνακες που περιέχουν καταχωρήσεις για όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας. Όσο περισσότερες σειρές χρησιμοποιούνται σε έναν πίνακα, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πίνακα. Με την πάροδο του χρόνου, δεδομένα που δεν είναι πλέον σχετικά ή χρειάζονται θα συσσωρεύονται στους πίνακες βάσης δεδομένων σας. Υπάρχει επίσης προσωρινός χώρος αποθήκευσης (overhead) που αποθηκεύει ερωτήματα στη βάση δεδομένων σας και θα αυξηθεί επίσης με την πάροδο του χρόνου.

Μια μεγάλη, ακατάστατη βάση δεδομένων μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους φόρτωσης. Οι αχρησιμοποίητες και διαγραμμένες σειρές πρέπει να εκκαθαριστούν, τα γενικά πρέπει να αφαιρεθούν όταν γίνει πολύ ψηλά και πρέπει να ληφθούν άλλες ενέργειες για να βελτιώσετε τη βάση δεδομένων σας για να βελτιώσετε την απόδοση.

Λύση – Δύο πρόσθετα WordPress υψηλής ποιότητας που καθαρίζουν τα αχρησιμοποίητα στοιχεία και βελτιστοποιούν τη βάση δεδομένων WP-Βελτιστοποίηση και Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων μετά τη διαγραφή αναθεωρήσεων. Ένα άλλο πολύ δημοφιλές και υψηλής βαθμολογίας plugin είναι WP-Διευθυντής. Προχωρεί πέρα ​​από τη βελτιστοποίηση και σας δίνει επιλογές για την επισκευή, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την αποκατάσταση της βάσης δεδομένων σας.

Χειροκίνητη λύση – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το phpMyAdmin για τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων σας χωρίς προσθήκη. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το ερώτημα SQL “OPTIMIZE_TABLE” για να βελτιστοποιήσετε μεμονωμένους πίνακες. OPTIMIZE_TABLE «wp_comments», για παράδειγμα, θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση του πίνακα σχολίων.

Ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Βελτιστοποίηση πίνακα” από το αναπτυσσόμενο μενού phpMyAdmin. Ελέγξτε τους πίνακες που θέλετε να βελτιστοποιήσετε ή απλώς κάντε κλικ στο πλαίσιο “Έλεγχος όλων” για όλους τους πίνακες και κάντε κλικ στο “Μετάβαση”. Μόλις ολοκληρωθεί η βελτιστοποίηση, το phpMyAdmin θα σας πει εάν ολοκληρώθηκε με επιτυχία ή όχι.

Πάρα πολλά πρόσθετα

Όταν έχετε ενεργή μια προσθήκη κάθε φορά που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στη σελίδα, αποστέλλεται ένα αίτημα διακομιστή. Έχετε πάρα πολλούς επισκέπτες και πάρα πολλά πρόσθετα και η απόκριση του διακομιστή για φόρτωση της σελίδας σας αρχίζει να υποφέρει. Περισσότερο από τον αριθμό, ωστόσο, είναι η ποιότητα. Ακόμα κι αν έχετε μόνο ένα ή δύο πρόσθετα, όταν γράφετε κακώς ή γεμάτα λάθη, η φόρτωση των σελίδων σας επιβραδύνεται.

Λύση – Χρησιμοποιείτε μόνο πρόσθετα που πιστεύετε ότι θα είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Εάν υποψιάζεστε μια προσθήκη, δοκιμάστε απενεργοποιώντας την και ελέγξτε εάν η σελίδα φορτώνεται πιο γρήγορα. Εάν φορτώνει γρηγορότερα, αντικαταστήστε την προσθήκη με άλλη.

Θέματα που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί

Είναι δύσκολο να αντισταθείτε στα φανταχτερά ρυθμιστικά και γραφικά στοιχεία που διαθέτουν ορισμένα θέματα. Ωστόσο, όλα αυτά επιβραδύνουν τους χρόνους φόρτωσης.

Λύση – Εάν δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες για να επιβραδύνετε τη φόρτωση σελίδας με περιττές κλήσεις διακομιστή; Επιλέξτε θέματα που έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί ή περιορίζονται σε λειτουργίες που χρειάζεστε ή δημιουργήστε παιδικά θέματα που καταργούν ανεπιθύμητες λειτουργίες.

Πάρα πολλά widget

Συνήθως, δεν χρειάζεστε κάθε widget σε κάθε σελίδα. Παρόμοια με τις προσθήκες, πραγματοποιούνται κλήσεις διακομιστή για κάθε widget κάθε φορά που ένας χρήστης προσγειώνεται σε αυτήν τη σελίδα. Οι σελίδες που διαθέτουν widget που αντλούν πόρους από εκτός ιστότοπου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σε επιβράδυνση φόρτωσης σελίδας.

Λύση – Περιορίστε τον αριθμό των widget σε αυτά που χρειάζεστε πραγματικά και χρησιμοποιήστε τα μόνο στις απαραίτητες σελίδες. Προσπαθήστε να τα εντοπίσετε ή να τα φορτώσετε μετά την υπόλοιπη σελίδα όποτε είναι δυνατόν.

Αργός διακομιστής

Οι κοινόχρηστοι διακομιστές σημαίνουν κοινή χρήση πόρων. Αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν η απόδοση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του οικοδεσπότη ιστού σας. Ωστόσο, εάν, για παράδειγμα, ο οικοδεσπότης ιστού σας τοποθετεί πάρα πολλούς χρήστες σε μια κοινόχρηστη πλατφόρμα, τότε ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να φορτώνει αργά, ανεξάρτητα από το πόσο θα τροποποιήσετε.

Λύση – Εάν η επιβράδυνση φαίνεται να είναι ο διακομιστής, ίσως θελήσετε να μεταβείτε σε έναν κεντρικό υπολογιστή ιστού που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την εκτέλεση του WordPress. Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσετε έναν διαχειριζόμενο πάροχο φιλοξενίας WordPress. Αυτοί οι οικοδεσπότες Ιστού θα κάνουν τις ενημερώσεις και τις βελτιστοποιήσεις για εσάς, οπότε η απόδοση του ιστότοπού σας είναι πολύ καλύτερη – ορισμένοι ισχυρίζονται 300% γρηγορότερα – από ότι ορισμένοι οικοδεσπότες ιστού κοινόχρηστης πλατφόρμας μπορούν να παρέχουν.

Μπορεί να φαίνεται σαν μαγικό, αλλά…

Εκτός από τις λύσεις που παρέχονται ήδη στο άρθρο, υπάρχουν ορισμένα απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε που θα βελτιστοποιήσουν τον ιστότοπό σας WordPress για καλύτερη απόδοση.

Καθαρίστε την αρχική σας σελίδα στο Bone

Συνήθως αυτή είναι η σελίδα που οι περισσότεροι επισκέπτες θα έρθουν πρώτοι. Εάν φορτώνει γρήγορα, μπορεί να έχετε περισσότερο περιθώριο με την ταχύτητα φόρτωσης άλλων σελίδων για να διατηρήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπο. Σε έναν ιστότοπο ιστολογίου, μειώστε τον αριθμό των δημοσιεύσεων που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα και εμφανίστε αποσπάσματα αντί για πλήρεις δημοσιεύσεις. Καταργήστε όλα τα περιττά widget. Για παράδειγμα, τα widget για κοινή χρήση πρέπει να βρίσκονται μόνο σε σελίδες ανάρτησης. Διατηρήστε την αρχική σελίδα καθαρή και αδύνατη.

Ελαχιστοποίηση και ενοποίηση κώδικα

Ο κωδικός ελαχιστοποίησης μειώνει το μέγεθος του αρχείου HTML, CSS και JavaScript, εξαλείφοντας το κενό διάστημα. Μπορείτε επίσης να συμπιέσετε και να συνδυάσετε αρχεία. Μπορείτε να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο εάν είστε άνετοι με τον κωδικό ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη WordPress για βοήθεια. Αυτόματη βελτιστοποίηση και Καλύτερο WordPress Minify είναι δύο εύχρηστα και προσαρμόσιμα πρόσθετα που συνδυάζουν, ελαχιστοποιούν και συμπιέζουν τα αρχεία για εσάς.

Προσθήκη κεφαλίδων λήξης

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε τα αιτήματα HTTP, τα οποία επιβραδύνουν τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Οι κεφαλίδες που λήγουν λένε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης πόσο καιρό θα αποθηκεύσει ένα αρχείο στην κρυφή μνήμη του. Η χρήση κεφαλίδων που λήγει δεν θα μειώσει τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας την πρώτη φορά που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στη σελίδα. Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί τη σελίδα ο ίδιος χρήστης, το πρόγραμμα περιήγησης ελέγχει αν είναι εντός της προθεσμίας που έχει οριστεί στην κεφαλίδα λήξης.

Εάν είναι, η προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα φορτώνεται αντί να κατεβάζει ξανά τη σελίδα. Μπορείτε να ορίσετε “λήξεις κεφαλίδων” με την επεξεργασία του αρχείου .htaccess σε διακομιστή Apache, αλλά για το WordPress, μια εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο πρόσθετα που αναφέρονται παραπάνω, το Autoptimize ή το Better WordPress Minify, καθώς έχουν επιλογές για αυτό.

Σελίδες προσωρινής μνήμης

Αντί να εκτελεί αρχεία PHP και να πραγματοποιεί κλήσεις στη βάση δεδομένων, η προσωρινή αποθήκευση είναι η δημιουργία στατικών σελίδων HTML που αποθηκεύονται προσωρινά στο διακομιστή και εξυπηρετούνται στους επισκέπτες. Δύο από τις κορυφαίες προσθήκες cache για το WordPress είναι WP Super Cache και Συνολική προσωρινή μνήμη W3. Και οι δύο κάνουν περισσότερα από το caching παρέχοντας προφόρτιση και συμπίεση. Οι βέλτιστες ταχύτητες φορτίου επιτυγχάνονται όταν η προσωρινή αποθήκευση συνδυάζεται με ελαχιστοποίηση.

Χρήση δικτύων παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Για ιστότοπους που έχουν μεγαλύτερη κυκλοφορία, τα CDN συνήθως αποθηκεύουν τα στατικά σας στοιχεία, όπως αρχεία CSS και JavaScript και εικόνες σε πολλούς ιστότοπους, ώστε να προβάλλονται πιο κοντά στον επισκέπτη του ιστότοπού σας. CDN όπως Amazon CloudFront, Το CloudFlare και το MaxCDN μπορούν να εξυπηρετήσουν ολόκληρο τον ιστότοπό σας. CloudFront και

CloudFront και CloudFlare Και οι δύο έχουν περιορισμένους δωρεάν λογαριασμούς, ενώ MaxCDN έχει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για να τους δοκιμάσετε. Και οι τρεις διαθέτουν πληρέστερους λογαριασμούς επί πληρωμή όπου χρεώνεται το εύρος ζώνης. Η εξυπηρέτηση από ιστότοπους πιο κοντά στον επισκέπτη μειώνει το χρόνο λήψης και μειώνει την υπερφόρτωση εύρους ζώνης στον ιστότοπό σας, επιταχύνοντας τις φορτώσεις σελίδων.

Συμπίεση εικόνων και χρήση Lazy Load

Οι εικόνες είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η συμπίεση των εικόνων σας θα επιταχύνει σημαντικά τα πράγματα. WP Smush και EWWW Image Optimizer είναι πρόσθετα WordPress που θα συμπιέσουν αυτόματα τις εικόνες σας καθώς τις ανεβάζετε στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας στο WordPress. Εάν ανεβάζετε λιγότερες από 100 εικόνες το μήνα, είναι μια άλλη επιλογή προσθήκης ShortPixel Image Optimizer.

Όταν η συμπίεση συνδυάζεται με Οκνηρό φορτίο, Τα αργά φορτία που οφείλονται στα γραφικά είναι όλα εκτός. Το Lazy Load είναι μια προσθήκη WordPress που απαιτεί τη φόρτωση εικόνων μόνο όταν είναι ορατές στον επισκέπτη. Αυτό μειώνει τους χρόνους φόρτωσης, επειδή οι εικόνες που βρίσκονται στο κάτω μέρος και δεν είναι ορατές στη θύρα προβολής αγνοούνται κατά τη φόρτωση της σελίδας.

Περιορίστε τις αναθεωρήσεις του WordPress

Το WordPress αποθηκεύει μια έκδοση των δημοσιεύσεών σας κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή και αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων. Αυτές οι επιπλέον καταχωρήσεις βάσης δεδομένων πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία από το διακομιστή για να βρει και να φορτώσει την τελευταία ανάρτηση. Θα μπορούσατε πραγματικά να απενεργοποιήσετε τις αναθεωρήσεις, αλλά τότε χάσετε το αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι κατά τη δημιουργία της ανάρτησής σας.

Αντ ‘αυτού, περιορίστε τον αριθμό των αναθεωρήσεων που διατηρεί το WordPress. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ορίσετε το όριο σε πέντε αναθεωρήσεις, θα χρησιμοποιήσετε αυτήν τη γραμμή στο αρχείο wp-config.php:

καθορισμός («WP_POST_REVISIONS», 5) ·

Μπορείτε να περάσετε αυτό το τεστ?

Αφού ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτήν την ανάρτηση, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε και να αναλύσετε ξανά τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο ή τα εργαλεία που χρησιμοποιήσατε για να ορίσετε τη γραμμή βάσης. Εκτελέστε τις δοκιμές και ελέγξτε τα αποτελέσματά σας. Θα πρέπει να είστε κοντά σε έναν βελτιστοποιημένο ιστότοπο. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, κάντε τις προτεινόμενες διορθώσεις και εκτελέστε ξανά την ανάλυση έως ότου λάβετε ένα καλό αποτέλεσμα. Ψάχνετε για όλα τα As ή Bs γενικά.

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει καμία αποφυγή του γεγονότος ότι όσοι χρησιμοποιούν τον ιστό σήμερα είναι αχολικοί ταχύτητας. Οι επισκέπτες σας θέλουν ο ιστότοπός σας να φορτώνει χθες, όχι αύριο. Εάν δεν τους δώσετε γρήγορες φορτώσεις σελίδων, θα φύγουν σύντομα. Πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ελαχιστοποιήστε και ενοποιήστε τον κώδικα και χρησιμοποιήστε συμπίεση για να διατηρήσετε τις σελίδες και τα αρχεία σας μικρότερα και χρησιμοποιήστε την προσωρινή αποθήκευση για ταχύτερη λήψη στο πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη.

Η διατήρηση της αρχικής σελίδας σας και η διασφάλιση της ενημέρωσης όλων των αρχείων, των θεμάτων και του λογισμικού WordPress θα επιταχύνουν την απόδοση του WordPress. Συνεχίστε τη βελτιστοποίηση εύκολα και χρησιμοποιήστε τις διαθέσιμες προσθήκες που κάνουν αυτόματα μεγάλο μέρος της βελτιστοποίησης για εσάς. Κάνετε αυτά τα πράγματα αποφεύγοντας τα κοινά λάθη απόδοσης του WordPress και θα είστε στο γρήγορο δρόμο για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Συνεχίστε τη βελτιστοποίηση εύκολα και χρησιμοποιήστε τις διαθέσιμες προσθήκες που κάνουν αυτόματα μεγάλο μέρος της βελτιστοποίησης για εσάς. Κάνετε αυτά τα πράγματα αποφεύγοντας τα κοινά λάθη απόδοσης του WordPress και θα είστε στο γρήγορο δρόμο για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Έχετε άλλα κόλπα βελτιστοποίησης και συμβουλές για τη βελτίωση της απόδοσης του WordPress; Πόσο επηρεάζει η ταχύτητα με την οποία φορτώνεται ένας ιστότοπος τις συνήθειες περιήγησής σας; Σχολιάστε παρακάτω για να μοιραστείτε αυτές ή τυχόν άλλες σκέψεις που έχετε σχετικά με αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map