InMotion Hosting εναντίον Arvixe: Ποιος οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Αν και αποφασίζετε για έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστού δεν έχει την αίγλη της δημιουργίας του ιστότοπου, παρέχει τη βάση για την εμπειρία των θεατών του ιστότοπού σας για την παρουσία σας στον ιστό. Χωρίς έναν γρήγορο και αξιόπιστο ιστότοπο, οι άνθρωποι απλά δεν θα είναι αρκετά υπομονετικοί για να περιμένουν ή να επισκεφτούν ξανά τον ιστότοπό σας.


Εξετάζουμε εδώ το InMotion Hosting και το Arvixe, δύο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και υποβάλλουμε ερωτήσεις εκ μέρους σας. Η κριτική μας σάς παρέχει τις πληροφορίες για να αποφασίσετε ποιος, εάν κάποιος από αυτούς τους παρόχους φιλοξενίας, σας προσφέρει τις δυνατότητες και τις τιμές που χρειάζεστε.

Ξεκίνησε το 2001, η InMotion έχει αποκτήσει μια σταθερή φήμη ως υψηλής ποιότητας web hosting πάροχος για επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο. Η InMotion έχει κερδίσει την καταχώρισή της ως Certified CNET Hosting Provider και της βαθμολογίας Α + από το Better Business Bureau.

Η Arvixe δραστηριοποιείται από το 2003 και αναπτύσσεται ραγδαία από το 2009. Η Arvixe είναι επίσης κατάλληλη για το επιχειρηματικό κοινό και έχει κερδίσει επίσης μια σταθερή φήμη για τη φιλοξενία ιστολογίων. Η EIG αγόρασε το Arvixe το 2014 και το πρόσθεσε στο στάβλο εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Συγκρίνετε την απόδοση των InMotion και Arvixe

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Ο χρόνος λειτουργίας και η αξιοπιστία πρέπει να είναι μια από τις πρώτες ανησυχίες σας όταν αποφασίζετε για μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η InMotion και η Arvixe θεωρούν υπεύθυνα για το βιομηχανικό πρότυπο χρόνο λειτουργίας 99,9% και και οι δύο χτυπήθηκαν με συνέπεια, σύμφωνα με ανεξάρτητες εταιρείες παρακολούθησης. Το InMotion χρησιμοποιεί ένα μοναδικό εργαλείο Proactive System Management για να παρακολουθεί τους διακομιστές τους, αλλά δεν δημοσιεύει τα αποτελέσματα. Τα στατιστικά του χρόνου λειτουργίας του Arvixe έρχονται λίγο περισσότερο από το 99,9%.

Εκτέλεση. Τόσο το InMotion όσο και το Arvixe διαθέτουν διακομιστές Solid State Drive που αυξάνουν την ταχύτητα επεξεργασίας και είναι διαθέσιμοι σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους. Επίσης, το InMotion διαθέτει Max Speed ​​Zones που επιλέγει το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για τον ιστότοπό σας και Smart Routing που μειώνει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Η Arvixe χρησιμοποιεί το σύστημα CloudFlare που αποθηκεύει στατικό περιεχόμενο για μελλοντική χρήση, μειώνοντας τον απαιτούμενο αριθμό επεξεργασίας.

Αξιοπιστία. Μια πτυχή της αξιοπιστίας μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι χρησιμοποιούν πολλούς διακομιστές για την αποθήκευση των ιστότοπών τους. Τα κέντρα δεδομένων της InMotion βρίσκονται στην ανατολική και δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει κέντρα στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική.

Τα παγκόσμια κέντρα δεδομένων φέρνουν ιστότοπους κοντά στο σημείο όπου βρίσκονται οι περισσότεροι θεατές τους. Η Arvixe διαθέτει διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Χονγκ Κονγκ και την Ευρώπη (Άμστερνταμ). Τα τυπικά πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας που λαμβάνονται τόσο από το InMotion όσο και από το Arvixe περιλαμβάνουν πλεονάζουσα ισχύ και ψύξη και επιτόπια παρακολούθηση.

Γνώμη σχετικά με την απόδοση InMotion και Arvixe

Το InMotion έχει το προβάδισμα εδώ για τις βαθμολογίες απόδοσης, αν και με ένα μικρό πλεονέκτημα.

Χαρακτηριστικά των InMotion και Arvixe

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Τα χαρακτηριστικά μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι συχνά αυτό που τη διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές της. Ρίχνουμε μια ματιά στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και συγκρίνουμε τι έχουν να προσφέρουν τα InMotion και Arvixe.

Τόσο η Arvixe όσο και η InMotion είναι οικολογικές εταιρείες. Η Arvixe υποστηρίζει τη φύτευση δέντρων για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα και χρησιμοποιεί εξωτερική ψύξη αέρα στα κέντρα δεδομένων της αντί για κλιματισμό. Το πρώτο πράσινο κέντρο τεχνολογίας της InMotion εδρεύει στην Καλιφόρνια, όπου χρησιμοποιεί ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψύξης.

Εγγραφή τομέα. Η εγγραφή και διαχείριση ονομάτων τομέα είναι παρόμοια για το InMotion και το Arvixe. Και οι δύο εταιρείες πωλούν ονόματα τομέα και σας επιτρέπουν να μεταφέρετε σε έναν τομέα που έχετε ήδη. Το InMotion σάς παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος όταν εγγραφείτε για ένα έτος ή περισσότερο, συμβόλαιο φιλοξενίας ιστού. Αντίθετα, η Arvixe σας προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του.

Δημιουργία ιστότοπου. Το RVSiteBuilder που παρέχεται από την Arvixe μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, αλλά συνοδεύεται από 500 διαφορετικά πρότυπα, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για να κάνετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας απλή. Και είναι δωρεάν.

Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Premium της InMotion διαθέτει περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που θα χαρούν να δουν πιο προηγμένοι δημιουργοί ιστότοπων, όπως επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν στον ιστότοπο. Ωστόσο, η εμφάνιση των τελικών σελίδων με το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Premium δεν είναι πολύ εντυπωσιακή.

Βάσεις δεδομένων. Τόσο το InMotion όσο και το Arvixe προσφέρουν βάσεις δεδομένων SQL με όλα τα σχέδιά τους. Το InMotion διαθέτει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL για το κορυφαίο του σχέδιο, το Pro. Το Arvixe παρέχει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL5 και Postgre SQL με όλα τα προγράμματα PersonalClass και BusinessClass.

Φιλοξενία WordPress. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι διαθέσιμη τόσο μέσω του InMotion όσο και του Arvixe.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress της InMotion κερδίζει το βραβείο AWA Member’s Choice για αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να έχετε προεγκατεστημένο το WordPress όταν αγοράζετε οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του InMotion χειρίζεται όλες τις ενημερώσεις και τις επιδιορθώσεις ασφαλείας του WordPress για εσάς, οπότε απλά πρέπει να ανησυχείτε για το περιεχόμενό σας στο WordPress. Το BoldGrid είναι το δωρεάν εργαλείο του InMotion που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα τον ιστότοπό σας WP.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress με το Arvixe συνοδεύεται από προεγκατεστημένο και προεγκατεστημένο WordPress – όλες οι τεχνικές εργασίες έχουν γίνει για εσάς. Έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων και μηνιαίες μεταφορές, αλλά μπορείτε να έχετε μόνο 6 ιστότοπους που διαχειρίζονται το WordPress. Το InMotion σας επιτρέπει απεριόριστους ιστότοπους.

Και με τους δύο παρόχους υπηρεσιών, το κόστος της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WP περιλαμβάνεται στα κανονικά τους σχέδια.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Arvixe Hosting και το InMotion προσεγγίζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο διαφορετικά.

Η Arvixe έχει συνδέσμους στον ιστότοπό της με μερικά από τα κορυφαία ονόματα στις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Magento και OpenCart. Η Arvixe ισχυρίζεται ότι εάν υπάρχει λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορούν να το φιλοξενήσουν.

Το InMotion έρχεται με μια ποικιλία ενσωματωμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να ενσωματώσετε ένα eStore στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το Premium web builder και μπορείτε να κατεβάσετε το PrestaShop ή το OpenCart ως καλάθι αγορών. Απαιτείται περαιτέρω αναβάθμιση του καταστήματός σας ή χρησιμοποιώντας διαφορετική επιλογή πληρωμής.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η συμβουλή μας – και προέρχεται επίσης από ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων – είναι να κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας σας, ακόμη και αν η υπηρεσία φιλοξενίας ιστού σας παρέχει αυτήν τη δυνατότητα για εσάς.

Τούτου λεχθέντος, τόσο το InMotion όσο και το Arvixe παρέχουν κάποιες εφεδρικές υπηρεσίες για εσάς.

Με το InMotion, λαμβάνετε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για λογαριασμούς 10 GB και λιγότερο – και η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Το Arvixe παρέχει επίσης δωρεάν καθημερινή εφεδρική υπηρεσία, αν και πρέπει να πληρώσετε για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας εάν καταλαμβάνει περισσότερο από 10 GB χώρου. Δεν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας για ιστότοπους άνω των 20 GB.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Οι υπηρεσίες ασφαλείας αποτελούν σημείο πώλησης και των δύο αυτών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ασφάλεια διατίθεται στο InMotion για διάφορες μηνιαίες χρεώσεις. Το email σας είναι ασφαλές με το λογισμικό McAfee Spam και προστασίας από ιούς και ένα πιστοποιητικό SSL φροντίζει για τυχόν ευαίσθητα δεδομένα που εισάγονται στον ιστότοπό σας. Οι χρήστες του WordPress έχουν το δωρεάν πρόσθετο Sucuri Security για να διατηρήσουν τους ιστότοπους WordPress ασφαλείς.

Το Arvixe παρέχει στο SpamAssassin την προστασία των θυρίδων email σας από τα ανεπιθύμητα μηνύματα και χρησιμοποιεί το 6Scan καθημερινά για να ελέγχει ιστότοπους και να ελέγχει αναφορές μαύρης λίστας. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε την πρόσβαση σε μέρη του ιστότοπού σας με κωδικούς πρόσβασης.

Πίνακας Ελέγχου. Το cPanel που χρησιμοποιείται από το InMotion και από το Arvixe, είναι το βιομηχανικό πρότυπο και είναι εξαιρετικά ελεγμένο για τις επιλογές φιλοξενίας Linux. Το πακέτο Business Class του InMotion διαθέτει cPanel 11 χωρίς εξατομικευμένα θέματα ή επωνυμία για καθαρή εμφάνιση. Η Arvixe επίσης δεν έχει επωνυμία cPanel, έτσι ώστε να είναι άμεσα οικεία στους χρήστες. Με τα Windows που φιλοξενούν την επιλογή του Arvixe, ο πίνακας ελέγχου είναι το DotNetPanel και όχι ο πιο κοινός πίνακας Plesk.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του InMotion και του Arvixe

Το InMotion και το Arvixe ταιριάζουν σχεδόν με το χαρακτηριστικό σε αυτή τη σύγκριση. Η Arvixe μπαίνει στο προβάδισμα, με γνώμονα τα χαρακτηριστικά, με τον δωρεάν τομέα για όλη τη ζωή και τα υψηλότερα όρια ιστότοπων.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των InMotion και Arvixe

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Είναι δύσκολο να καταλάβουμε το πραγματικό κόστος της φιλοξενίας ιστού. Υπάρχει προωθητικό, πολύ μειωμένο, κόστος, αλλά αυτό είναι συνήθως για μια μακροπρόθεσμη σύμβαση δύο ή τριών ετών.

Στη συνέχεια, υπάρχει το μηνιαίο κόστος στο οποίο η τιμή ανεβαίνει μετά την αρχική περίοδο.

Στη συνέχεια, υπάρχει το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, το πιστοποιητικό SSL, τα αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ. που πρέπει να ληφθούν υπόψη και ενδέχεται να είναι ή να μην είναι δωρεάν.

Και προσέξτε για το μερικές φορές εκπληκτικά υψηλό κόστος της ανανέωσης του ονόματος domain σας μετά το πρώτο έτος!

Σε κίνηση. Το InMotion διαθέτει τρία προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux, όλα με δωρεάν διακομιστές SSD, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και μηνιαίες μεταφορές, έναν δωρεάν τομέα, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων και τη δυνατότητα επιλογής σε ποιο κέντρο δεδομένων φιλοξενείται ο ιστότοπός σας.

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι το σχέδιο για αρχάριους ιστότοπων με δύο ιστότοπους. κοστίζει 5,99 $ το μήνα με συμβόλαιο δύο ετών. Οι μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει να δουν το σχέδιο Power που κοστίζει 7,99 $ μηνιαίως. Μπορείτε να έχετε έως και 6 ιστότοπους και είναι έτοιμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το κορυφαίο σχέδιο, το Pro, είναι για προγραμματιστές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. για 13,99 $ ανά μήνα, λαμβάνετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων και υποστήριξη σε επίπεδο Pro.

Το InMotion προσφέρει φιλοξενία VPS που βασίζεται σε Linux με δυνατότητα επιλογής 3 πακέτων που κυμαίνονται από 30 $ το μήνα έως 75 $, όλα σε διακομιστές SSD. Όλα τα σχέδια παρέχονται με δωρεάν τομέα.

Άρβιξ. Το Arvixe προσφέρει φιλοξενία Linux και φιλοξενία Windows. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίζονται σε PersonalClass και BusinessClass, καθένα από τα οποία έχει δύο σχέδια για φιλοξενία Linux και Windows. Όλα τα σχέδια έχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και μηνιαία μεταφορά.

Τα δύο προγράμματα PersonalClass Linux είναι το PersonalClass με 4 $ το μήνα και το PersonalClass Pro με 7 $ το μήνα, για συμβόλαιο δύο ετών. Η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων είναι ο αριθμός των ιστότοπων: 6 με το PersonalClass και το Unlimited με το πρόγραμμα Pro.

Τα δύο προγράμματα PersonalClass Windows είναι ελαφρώς πιο ακριβά, με 5 $ και 8 $ ανά μήνα αντίστοιχα. Όπως και πριν, το πρόγραμμα Pro έχει απεριόριστους ιστότοπους και αποκλειστικές ομάδες εφαρμογών εδώ και το κανονικό πρόγραμμα διαθέτει έξι ιστότοπους και αποκλειστικές ομάδες εφαρμογών.

Τα σχέδια BusinessClass κατανέμονται επίσης σε BusinessClass (22 $ ανά μήνα για Linux και 27 $ για Windows) και BusinessClass Pro (35 $ μηνιαίως για Linux και 40 $ για Windows) με έναν ίδιο ιστότοπο και αποκλειστικά όρια συγκέντρωσης εφαρμογών στα σχέδια PersonalClass.

Το BusinessClass σχεδιάζει να αυξήσει την αξιοπιστία και το χρόνο λειτουργίας μειώνοντας τον αριθμό των χρηστών σε κάθε διακομιστή. Κάθε πρόγραμμα BusinessClass συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ζωή και μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Η Arvixe προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων VPS σε δύο σχέδια, το VPSClass και το VPSClass Pro, τα οποία διαφέρουν ως προς τον χώρο στο δίσκο και τη μνήμη. Η φιλοξενία Linux και Windows VPS είναι διαθέσιμη. Η αποκλειστική φιλοξενία διατίθεται επίσης σε επιλογές Linux και Windows και επιλογές ενός ή πολλών διακομιστών.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το InMotion και το Arvixe έχουν και οι δύο πολιτικές επιστροφής χρημάτων. Το InMotion έχει μια εντυπωσιακή, άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Λαμβάνετε όλα τα χρήματά σας πίσω – δεν υπάρχουν μερικές επιστροφές χρημάτων εδώ. Η πολιτική της Arvixe δεν είναι τόσο γενναιόδωρη, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερη από τους περισσότερους άλλους παρόχους υπηρεσιών – περίοδος πλήρους επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, χωρίς ερωτήσεις.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Η Arvixe κερδίζει πειστικά εδώ για τα φθηνότερα σχέδιά της όταν χρησιμοποιείτε το γενναιόδωρο εκπτωτικό κουπόνι και για το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων φιλοξενίας Linux και Windows

Πόσο εύκολο στη χρήση InMotion και Arvixe

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Ο πίνακας ελέγχου της Arvixe είναι το κοινό βιομηχανικό πρότυπο cPlanel. Η εξαιρετικά σεβαστή διεπαφή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπούς σας από αυτήν τη διεπαφή.

Οι αρχάριοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα βρουν το cPanel του InMotion εύκολο στην εκμάθηση και στη χρήση. Το σενάριο εγκατάστασης Softaculous 1 κλικ είναι προσβάσιμο μέσω του πίνακα ελέγχου, μαζί με όλα τα άλλα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το InMotion διαθέτει εγκατάσταση με ένα κλικ για περισσότερες από 310 εφαρμογές στη βιβλιοθήκη του, αν και οι εφαρμογές Google λαμβάνουν 3 βήματα με οδηγό για εγκατάσταση. Η Arvixe χρησιμοποιεί τη βιβλιοθήκη Softaculous που διαθέτει πάνω από 100 εφαρμογές για φιλοξενία Linux και Windows, οι οποίες εγκαθίστανται όλες με 1 κλικ.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Είναι απίστευτα εύκολο να βρείτε πληροφορίες και τα σχέδια και τις τιμές στον ιστότοπο της Arvixe. Υπάρχουν ξεχωριστές σελίδες για τα σχέδια Προσωπικής και Επιχειρηματικής Τάξης, μαζί με έναν πίνακα με όλες τις δυνατότητές τους, με μεμονωμένες καρτέλες για Linux και Windows Hosting. Ο ιστότοπος InMotion παρουσιάζει επίσης όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με σαφήνεια. τα σχέδια και η δομή των τιμών και ένας πίνακας σύγκρισης των δυνατοτήτων του καθενός βρίσκονται στην αρχική σελίδα του web hosting.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Για άλλη μια φορά, είναι μια κοντινή κλήση εδώ, αλλά το InMotion προχωρά για τον καθαρό όγκο των εφαρμογών 1 κλικ που διαθέτει.

Υποστήριξη των InMotion και Arvixe

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Ποτέ δεν υποτιμήσατε τη σημασία μιας εύκολα προσβάσιμης και γνώσης ομάδας τεχνικής υποστήριξης. Φιλικότητα και προθυμία να μείνουμε μαζί σας έως ότου λυθεί το πρόβλημά σας, μην βλάψετε ούτε.

Σύμφωνα με κριτικές πελατών, η InMotion Hosting υπερέχει στην υποστήριξη πελατών. Όλο το προσωπικό υποστήριξης εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια εμπειρίας ως προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών.

Ένα ωραίο άγγιγμα είναι ότι, μετά την εγγραφή σας στο web hosting, λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα από έναν νέο ειδικό λογαριασμού που βοηθά με τυχόν ερωτήσεις που σχετίζονται με πακέτα και τιμές. Η ομάδα υποστήριξης πελατών του InMotion διατίθεται μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της Arvixe βασίζεται επίσης στις ΗΠΑ και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αριθμού τηλεφώνου στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να τους προσεγγίσετε μέσω email και ζωντανής συνομιλίας.

Με μηνιαία χρέωση, μπορείτε να αγοράσετε την υποστήριξη προτεραιότητας η οποία σας παρέχει πρόσβαση σε μια ελίτ ομάδα τεχνικών συμβούλων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Πρόσφατες κριτικές ανέφεραν ότι η ποιότητα της υποστήριξης των πελατών έχει επιδεινωθεί. Η τελευταία ενημέρωση στη σελίδα υποστήριξης είναι έξι μήνες πριν από τη σύνταξη αυτής της κριτικής.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Το InMotion βγαίνει ξεκάθαρα μπροστά για τη συνεχή εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών. Επιπλέον έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου του.

Σχόλια χρηστών για το InMotion και το Arvixe

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Ενώ οι κριτικές εμπειρογνωμόνων σας λένε περισσότερα σχετικά με τις τεχνικές πτυχές των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι κριτικές πελατών σάς ενημερώνουν πώς είναι να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες καθημερινά. Οι πελάτες συχνά είναι πολύ παθιασμένοι με τις ιστορίες τους για τις κακές και τις καλές εμπειρίες που έχουν, οπότε πάρτε τις κριτικές τους στην ονομαστική τους αξία.

Αρνητικές κριτικές για το InMotion και το Arvixe

Σε κίνηση. Δεν υπάρχουν πολλά αρνητικά για το InMotion. Ορισμένοι χρήστες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τον περιορισμένο αριθμό ιστότοπων και βάσεων δεδομένων που μπορούν να φιλοξενήσουν στο InMotion. Άλλοι πελάτες δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα χρονολογημένα πρότυπα του δημιουργού ιστότοπων.

Φιλοξενία Arvixe. Από τα τέλη του 2015, (σχετικά με την ώρα της αγοράς από την EIG) έχουν αυξηθεί τα παράπονα για την Arvixe και πολλά κέντρα γύρω από την κακή υποστήριξη πελατών, οι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι ο χρόνος διακοπής έχει αυξηθεί, με τους ιστότοπους να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν σαν yoyos.

Θετικές κριτικές για το InMotion και το Arvixe

Σε κίνηση. Οι πελάτες επαινούν το InMotion για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, την ευκολία χρήσης του και τα δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων. Η γρήγορη ταχύτητα της επεξεργασίας, λόγω των διακομιστών SSD, είναι επίσης επιτυχία.

Φιλοξενία Arvixe. Οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με το κόστος των προγραμμάτων φιλοξενίας στο Arvixe, ειδικά όταν εφαρμόζονται τα εκπτωτικά κουπόνια.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Το InMotion Hosting παραμένει μια αγαπημένη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων με τους πελάτες της, με σταθερά καλές κριτικές που υπερβαίνουν τις αρνητικές ιστορίες. Από την αγορά της από την EIG, η προηγούμενη πολύ καλή φήμη της Arvixe έχει κερδίσει τους συνδρομητές της.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των InMotion και Arvixe

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Λόγοι για να επιλέξετε το InMotion Hosting έναντι του Arvixe:

 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Πάνω από 300 εφαρμογές
 • Προεγκατεστημένο WordPress
 • Εύκολη εγκατάσταση των Εφαρμογών Google

Λόγοι για να επιλέξετε το Arvixe έναντι του InMotion

 • Δωρεάν τομέας για όσο διάστημα με το Arvixe
 • Απεριόριστες μηνιαίες μεταφορές δεδομένων
 • Διακομιστές που βασίζονται σε Linux και Windows
 • Πολύ χαμηλό κόστος κατά τη χρήση εκπτωτικών κουπονιών

Στα χαρτιά, είναι μια στενή κλήση μεταξύ του InMotion και του Arvixe, αλλά οι πρόσφατες παραστάσεις κάθε παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν κάνει το InMotion την επιλογή μας. Η γενναιόδωρη περίοδος επιστροφής χρημάτων 90 ημερών του InMotion σάς επιτρέπει να το πάρετε για μια πλήρη δοκιμαστική κίνηση, ώστε οι αρχάριοι κάτοχοι ιστότοπων να αισθάνονται ασφαλείς. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές 1 κλικ και το προεγκατεστημένο WordPress διευκολύνει επίσης τη χρήση. Η Arvixe παρέχει φιλοξενία Windows και επιχειρηματικό σχέδιο, έτσι οι έμπειροι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να εξετάσουν αυτές τις δυνατότητες.

Τόσο το InMotion όσο και το Arvixe είναι καλές επιλογές ως πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, αλλά ίσως

χρειάζεστε έναν προσωπικό ιστότοπο. Το SiteGround μπορεί να έχει τις απαντήσεις για εσάς και η ευκολία είναι το κλειδί εκεί, καθώς είναι μια ενιαία εξυπηρέτηση για όλες τις ανάγκες σας στο web building. Πολλές εφαρμογές είναι διαθέσιμες μέσω εγκατάστασης με ένα κλικ και το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι εύκολο στη χρήση.

Έχετε απορίες σχετικά με το InMotion ή το Arvixe; Έχετε εμπειρία με έναν από αυτούς τους παρόχους ή είστε ενθουσιασμένοι για έναν εντελώς διαφορετικό; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map