GoDaddy εναντίον SiteGround: Ποιος οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να επιλέξετε;

Η εύρεση μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας μπορεί να είναι απογοητευτική. Ένας τρόπος για να γίνει ευκολότερος είναι να κάνετε μια-μία-μία σύγκριση των εταιρειών φιλοξενίας. Ας δούμε δύο γνωστές επιχειρήσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που η καθεμία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια, το GoDaddy και το SiteGround.


Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround προσφέρουν μια πλήρη γκάμα λειτουργιών που είναι ελκυστικές για τους webmaster. Το GoDaddy έχει σχεδόν 13 εκατομμύρια πελάτες και το SiteGround φιλοξενεί σχεδόν 500.000. Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Το GoDaddy προσφέρει επιλογές Linux και Windows για όλα τα σχέδια, ενώ το SiteGround είναι μόνο Linux.

Το GoDaddy ονομάστηκε το 2012 ως το Fortune 100 “Best Company to Work For”. Το GoDaddy είναι επίσης γνωστό για τις αμφιλεγόμενες διαφημιστικές του καμπάνιες – ειδικά κατά τη διάρκεια των πρόσφατων Super Bowls. Το SiteGround έχει αναγνωριστεί από περιοδικά και διαδικτυακούς οργανισμούς και έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of”.

Ξεκινώντας το 1997 ως εταιρεία συμβούλων που ονομάζεται Jomax Technologies, μετονομάστηκε σε Go Daddy το 1999. Το 2006, τα δύο ονόματα συνδυάστηκαν και η μάρκα έγινε GoDaddy. Το GoDaddy ανήκει σε έναν ιδιωτικό όμιλο επενδύσεων, αν και ο ιδρυτής, ο Bob Parsons, παραμένει ο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος.

Το SiteGround ιδρύθηκε το 2004 και είναι μια ιδιωτική εταιρεία με κεντρικά γραφεία στη Σόφια της Βουλγαρίας – αν και όπως θα δείτε αργότερα στην κριτική, έχει παγκόσμια παρουσία.

Συγκρίνετε την απόδοση των GoDaddy και SiteGround

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Ο χρόνος αναμονής έχει σημασία. Όταν δεν είναι δυνατή η προβολή του ιστότοπού σας επειδή ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας, χάνετε τους θεατές.

Το GoDaddy εγγυάται χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99,9%. Εάν ο ιστότοπος πέσει 0,1% ή περισσότερο από 99,9% σε ένα μήνα, πιστώνεστε 5% της χρέωσης φιλοξενίας αυτού του μήνα.

Το SiteGround έχει ακόμη μεγαλύτερη εγγύηση για χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99,9%. Εάν ο ιστότοπος κυμαίνεται μεταξύ 99,9% και 99%, θα λάβετε έναν μήνα δωρεάν φιλοξενίας. για κάθε 1% κάτω του 99%, λαμβάνετε έναν επιπλέον μήνα δωρεάν.

Εκτέλεση. Το GoDaddy χρησιμοποιεί επεξεργαστές Core i7 στα κοινόχρηστα σχέδιά του και Xeons στο VPS και τα ειδικά σχέδια του. Οι διακομιστές SiteGround αλλάζουν επειδή απλά δεν χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία για χρόνια. Όταν κυκλοφορούν νέες μέθοδοι ή γρηγορότερες τεχνολογίες, το SiteGround θα ενημερώσει τα κέντρα δεδομένων του – και όχι μόνο για νέους χρήστες. Κάνουν μια πλήρη αναθεώρηση όταν ενημερώνουν. Επίσης, σπάνια ακούγεται για κοινή χρήση φιλοξενίας είναι ότι το SiteGround χρησιμοποιεί το Supercache για όλα τα σχέδιά τους, όχι μόνο για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress όπως οι περισσότερες εταιρείες.

Η δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενείται στο GoDaddy απέδωσε χρόνο φόρτωσης 2,91 δευτερολέπτων, γρηγορότερα από το 56% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν με το Pingdom. Μια δοκιμή ενός ιστότοπου SiteGround είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 1,2 δευτερολέπτων, ταχύτερο από το 87% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Η GoDaddy κατέχει το κύριο κέντρο δεδομένων της στο Phoenix της Αριζόνα και εκμισθώνει δύο άλλα κέντρα της Αριζόνα στο Mesa και στο Scottsdale. Το GoDaddy έχει άλλα κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Ashburn της Βιρτζίνια. Ένα ευρωπαϊκό κέντρο βρίσκεται στο Άμστερνταμ και ένα ασιατικό κέντρο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ.

Το SiteGround διαθέτει επίσης κέντρα δεδομένων παγκοσμίως για να εξυπηρετεί καλύτερα τους διεθνείς πελάτες του. Υπάρχουν κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ. Το 2015, οι κοινόχρηστοι διακομιστές αναβαθμίστηκαν για να χρησιμοποιούν κοντέινερ Linux, τα οποία συγκεντρώνουν διακομιστές για να επιταχύνουν την πρόσβαση και να παρέχουν περισσότερη αξιοπιστία και όλα τα σχέδια άλλαξαν σε SSD για αποθήκευση καθώς και βάσεις δεδομένων MySQL.

Γνώμη σχετικά με την απόδοση GoDaddy και SiteGround

Ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι εγγυημένες και στα δύο, ένας μεγάλος αριθμός πελατών GoDaddy παραπονιέται για διακοπή λειτουργίας. Το SiteGround έχει καλύτερη εγγύηση χρόνου λειτουργίας και είναι πολύ πιο γρήγορο σε χρόνους φόρτωσης και απόκρισης στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν. Έχουν επίσης πλεονέκτημα στην τεχνολογία λόγω της πλήρους αναθεώρησης όταν αναπτύσσονται καλύτεροι διακομιστές.

Χαρακτηριστικά του GoDaddy και του SiteGround

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Πολλές φορές θα δείτε τη λέξη «απεριόριστη» ή «μη μετρημένη» σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν σημαίνει «όλα όσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε», αλλά αυτό που η εταιρεία φιλοξενίας «θεωρεί λογική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Ενώ και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής στον κόσμο με περισσότερους από 60 εκατομμύρια τομείς υπό διαχείριση. Το GoDaddy προσφέρει ένα έτος δωρεάν εγγραφής τομέα για τον αρχικό όρο όταν ο όρος είναι 12 μήνες ή περισσότερο. Το SiteGround προσφέρει επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα χρόνο.

Δημιουργία ιστότοπου. Το GoDaddy διαθέτει τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης με το Website Builder, ξεκινώντας από την τιμή προσφοράς 1 $ ανά μήνα. Το SiteGround παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης με το Weebly Basic, δωρεάν.

Βάσεις δεδομένων. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε, το GoDaddy προσφέρει από 10 έως απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Το SiteGround διαθέτει απεριόριστες βάσεις δεδομένων για όλα τα σχέδιά του.

Λογαριασμοί email. Το GoDaddy προσφέρει 100 έως 1.000 λογαριασμούς με αποθηκευτικό χώρο 100 MB έως 1 GB, ανάλογα με το πρόγραμμά σας. Το SiteGround παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email σε όλα τα σχέδιά του.

Φιλοξενία WordPress. Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συνήθως κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Ωστόσο, τα αντίγραφα ασφαλείας και οι ενημερώσεις γίνονται για εσάς, κάτι που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στο σημαντικό πράγμα – το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Πάμε μπαμπάΤο GoDaddy έχει τέσσερα σχέδια. Είναι βασικές, η οποία περιορίζεται σε έναν ιστότοπο, 25.000 επισκέπτες ανά μήνα και 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Deluxe με έναν ιστότοπο, 100.000 επισκέπτες και χώρο αποθήκευσης 15 GB. Απόλυτος με δύο ιστότοπους, 400.000 επισκέπτες και χώρο αποθήκευσης SSD 30 GB. και προγραμματιστής με έως και 5 ιστότοπους, 800.000 επισκέπτες και 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα κατά την παραγγελία ενός ετήσιου όρου. Τα δύο κορυφαία επίπεδα διαθέτουν επίσης ένα πιστοποιητικό SSL δωρεάν για ένα έτος και το Ultimate πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν SiteLock.

SiteGround.Το SiteGround έχει τρία σχέδια. Εκκίνηση, η οποία περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και 10 GB αποθηκευτικού χώρου, GrowBig με 20 GB αποθηκευτικού χώρου και GoGeek με 30 GB. Τα σχέδια GrowBig και GoGeek παρέχουν απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν SSL για ένα χρόνο και κατάσταση προτεραιότητας στα εισιτήρια υποστήριξης. Το σχέδιο GoGeek προσθέτει το Git και έχει λιγότερους χρήστες ανά διακομιστή. Και τα τρία σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα, δωρεάν CDN, υποστήριξη WordPerfect και απεριόριστη κίνηση. Το SiteGround δεν περιορίζει τον αριθμό των επισκεπτών. Αντ ‘αυτού, η χρήση της CPU μετράται από το SiteGround και εκδίδονται προειδοποιήσεις για υπερβολική χρήση.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround παρέχουν δωρεάν κάρρα αγορών μέσω των προγραμμάτων εγκατάστασης cPanel, όπως το Magneto, το ZenCart, το PrestaShop και άλλα. Τα πρόσθετα WP eCommerce όπως το WooCommerce είναι διαθέσιμα και από τους δύο κεντρικούς υπολογιστές για ιστότοπους WordPress.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το GoDaddy διαθέτει πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστότοπου με μηνιαία χρέωση με τα κοινόχρηστα σχέδιά του και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα. Το SiteGround πραγματοποιεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούνται 30 ημέρες και συνιστά επίσης στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους αντίγραφα ασφαλείας και να τα αποθηκεύουν εκτός ιστότοπου.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Το GoDaddy σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια στις απειλές του DDoS και παρέχει αυτό που αποκαλεί “CageFS”. Το CageFS σας επιτρέπει να ορίσετε δικαιώματα χρήστη για να περιορίσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο. Το GoDaddy παρέχει στο SpamAssasin, καθώς και το BoxTrapper, για φιλτράρισμα email.

Για φιλτράρισμα email, το SiteGround παρέχει επίσης το SpamAssasin. Το SiteGround διαθέτει προσαρμοσμένο λογισμικό που μπορεί να απομονώσει λογαριασμούς που έχουν προβλήματα. Αυτό διατηρεί τον ιστότοπό σας προστατευμένο, ακόμη και αν ο λάθος ιστότοπος βρίσκεται στον ίδιο κοινόχρηστο διακομιστή. Το SiteGround παρακολουθεί επίσης διακομιστές σε πραγματικό χρόνο και το λογισμικό του μπορεί να αντιδρά αυτόματα στα περισσότερα ζητήματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Το GoDaddy παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα σχέδιά του, με τις κορυφαίες βαθμίδες να λαμβάνουν δωρεάν ιδιωτικό SSL. Σε όλα τα σχέδια εκτός από το χαμηλότερο επίπεδο στο SiteGround παρέχεται δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ένα χρόνο.

Το GoDaddy προσφέρει επιλογές για Windows ή Linux για όλα τα σχέδιά του. Το SiteGround βασίζεται αυστηρά σε Linux.

Πίνακας Ελέγχου. Το SiteGround χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Το GoDaddy χρησιμοποιεί επίσης το cPanel, αλλά έχει κάνει κάποια προσαρμογή, κάτι που μπορεί να το κάνει άγνωστο στους κανονικούς χρήστες του cPanel.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του GoDaddy και του SiteGround

Και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν δυνατότητες για τις οποίες περιμένετε να πληρώσετε πολύ περισσότερα. Το GoDaddy είναι ο ιστότοπος μετάβασης για εγγραφή τομέα. Το SiteGround έχει καλύτερες δυνατότητες στα σχέδιά του στο WordPress, και το απεριόριστο εύρος ζώνης, βάσεις δεδομένων και δυνατότητα email για όλα τα σχέδιά του δίνει ένα πλεονέκτημα για επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγαλύτερου μεγέθους και άτομα με ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των GoDaddy και SiteGround

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς επειδή οι προσφορές διοργανώνονται συχνά από εταιρείες φιλοξενίας για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Οι τιμές προσφοράς είναι συνήθως καλές μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας, επομένως η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σημαίνει υψηλότερη εξοικονόμηση. Συνήθως, η εγγραφή για μεγαλύτερους όρους, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες προσφορές, σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρξει διακοπή των τιμών.

Πάμε μπαμπά. Το GoDaddy προσφέρει τρία κοινόχρηστα σχέδια τόσο στις επιλογές Windows όσο και σε Linux, και οι δυνατότητες είναι παρόμοιες και για τις δύο. Το Economy επιτρέπει έναν ιστότοπο, απεριόριστο εύρος ζώνης και 100 GB αποθηκευτικού χώρου, για 3,99 $. Το Deluxe, με 4,99 $ ανά μήνα και το Ultimate, στα 7,99 $ το μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα σε ετήσιο πρόγραμμα. Οι λογαριασμοί email περιορίζονται σε 100, 500 και 1000, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα Ultimate προσθέτει ένα δωρεάν SSL για ένα χρόνο.

SiteGround. Το SiteGround προσφέρει τρία κοινόχρηστα σχέδια. Η εκκίνηση επιτρέπει έναν ιστότοπο και 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Οι GrowBig και GoGeek προσφέρουν απεριόριστους ιστότοπους και 20 GB και 30 GB αποθηκευτικού χώρου, αντίστοιχα. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστη κίνηση, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δωρεάν CDN. Τα σχέδια GrowBig και GoGeek προσθέτουν τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας και δωρεάν SSL για ένα έτος. Το πρόγραμμα GoGeek προσθέτει λιγότερους λογαριασμούς ανά διακομιστή, συμμόρφωση με PCI και Git. Ενώ το SiteGround δεν μετρά τους επισκέπτες έναντι της χρήσης του εύρους ζώνης σας, μετρά τη χρήση της CPU και θα εκδώσει μια προειδοποίηση για το τι θεωρεί υπερβολική χρήση των πόρων της CPU.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Γκόγκντι. Το GoDaddy προσφέρει τέσσερα σχέδια, με τα δύο χαμηλότερα να περιορίζονται σε έναν ιστότοπο, ενώ οι δύο πρώτοι έχουν 2 και πέντε ιστότοπους. Το GoDaddy περιορίζει τους αριθμούς επισκεπτών ανά μήνα με βάση το πρόγραμμά σας και το ποσό αποθήκευσης SSD ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα.

SiteGround: Το SiteGround έχει απεριόριστους επισκέπτες και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στα τρία του σχέδια. Οι τιμές του GoDaddy είναι 3,99 $, 4,49 $, 7,99 $ και 13,99 $, ενώ το SiteGround έχει παρόμοια τιμή 3,95 $, 7,95 $ και 14,95 $.

VPS και Dedicated server hosting Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα σχέδια VPS, με πέντε σχέδια για Linux και πέντε για Windows – τα προγράμματα των Windows κοστίζουν περίπου 10 $ ανά μήνα περισσότερο. Το SiteGround προσφέρει τέσσερα πακέτα VPS, με τιμές υψηλότερες από το GoDaddy. Και οι δύο οικοδεσπότες προσφέρουν προσαρμοσμένη διαμόρφωση των σχεδίων. Τα προγράμματα GoDaddy έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, ενώ τα προγράμματα SiteGround προσφέρουν 5 TB εύρους ζώνης.

Το SiteGround προσφέρει λιγότερα ειδικά σχέδια από το GoDaddy και είναι σημαντικά υψηλότερο στην τιμή. Τα προγράμματα των Windows του GoDaddy τρέχουν περίπου 30 $ περισσότερα από τα πακέτα Linux. Τα ειδικά σχέδια του SiteGround έχουν ταχύτερους διακομιστές, αλλά τα σχέδιά του επιτρέπουν μικρότερο εύρος ζώνης. Τα σχέδια του GoDaddy έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Πιστώσεις. Το GoDaddy προσφέρει διαφορετικές πιστώσεις μάρκετινγκ ανάλογα με την τοποθεσία σας. Το SiteGround δεν διαθέτει πιστώσεις μάρκετινγκ. Και οι δύο πωλούν ονόματα τομέα και τόσο το SiteGround όσο και το GoDaddy παρέχουν ένα δωρεάν έτος εγγραφής για νέες εγγραφές.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων Οι GoDaddy και SiteGround προσφέρουν πολιτικές επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις. Η GoDaddy προσφέρει την τυπική εγγύηση 30 ημερών για ετήσιους και πάνω όρους. Για μηνιαία πακέτα, η πλήρης επιστροφή χρημάτων του GoDaddy περιορίζεται σε 48 ώρες και βαθμολογείται μετά από αυτό. Το SiteGround έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλα τα σχέδιά του. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο GoDaddy ή στο SiteGround, θα παρακρατήσουν το τέλος εγγραφής τομέα από την επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Με βάση αποκλειστικά την τιμή, το GoDaddy έχει το προβάδισμα. Οι τιμές του το καθιστούν κατάλληλο για τον προσωπικό ιστότοπο ή το blog, ή για μικρές επιχειρήσεις. Το SiteGround έχει καλύτερες προδιαγραφές διακομιστή και χώρο αποθήκευσης SSD για τα σχέδιά του, αλλά έχει περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στα κοινόχρηστα σχέδιά του, κάτι που μπορεί να αποτρέψει τους πελάτες με μεγαλύτερους ιστότοπους.

Πόσο εύκολο στη χρήση GoDaddy και SiteGround

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround χρησιμοποιούν παρόμοιους πίνακες ελέγχου. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή γραφικών του cPanel είναι το βιομηχανικό πρότυπο και διαθέτει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας μέσω εικονιδίων που αναγνωρίζονται εύκολα. Το GoDaddy διαθέτει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του κανονικού cPanel αλλά χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη διεπαφή. Το βιομηχανικό πρότυπο Plesk χρησιμοποιείται από το GoDaddy για προγράμματα Windows.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το GoDaddy παρέχει εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ σε εκατοντάδες εφαρμογές μέσω του πίνακα ελέγχου. Το SiteGround διαθέτει επίσης εκατοντάδες εφαρμογές με ένα κλικ μέσω της Softaculous. Και οι δύο έχουν μια εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του GoDaddy όσο και του SiteGround παρέχουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να μάθετε για τα διάφορα σχέδια. Και οι δύο παρέχουν βολικά γραφήματα για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους. Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα προϊόντα εκτός από τη φιλοξενία, οπότε είναι λίγο πιο συγκεχυμένο να πλοηγηθείτε και οι σελίδες του περιλαμβάνουν πολλή κύλιση.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Τα προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ είναι πολύ παρόμοια, και τα δύο προσφέρουν cPanel (αν και το GoDaddy’s είναι τροποποιημένο) και και οι δύο ιστότοποι είναι φιλικοί προς το χρήστη. Μπορείτε να το ονομάσετε ισοπαλία.

Υποστήριξη του GoDaddy και του SiteGround

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Με βάση τις κριτικές των πελατών, το GoDaddy δεν θεωρείται καλύτερο από το μέσο όρο. Με βάση τις κριτικές των πελατών, το SiteGround έχει εξαιρετική υποστήριξη. Οι καταστάσεις του SiteGround αναμένουν στα εισιτήρια υποστήριξης μόνο 10 λεπτά. Και οι δύο έχουν προσωπικό υποστήριξης που θεωρείται φιλικό και καταρτισμένο.

Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround έχουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα και βίντεο και και οι δύο έχουν ένα blog. Το GoDaddy παρέχει ενημερωτικά άρθρα εκτός από το ιστολόγιό του στο “GoDaddy Garage”.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround παρέχουν πολλές μεθόδους επικοινωνίας, οπότε η λήψη βοήθειας είναι εύκολη. Η υποστήριξη GoDaddy βαθμολογείται κατά μέσο όρο ή χαμηλότερη από την πλειοψηφία των πελατών που έχουν σχολιάσει, ενώ οι κριτικές SiteGround δείχνουν εξαιρετική υποστήριξη.

Σχόλια χρηστών για το GoDaddy και το SiteGround

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τις κριτικές πελατών ως τη μόνη ή κύρια πηγή για να αποφασίσετε με ποιον οικοδεσπότη θα πάτε. Ωστόσο, όταν κάτι συμβαίνει συνεχώς στις κριτικές πελατών, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι κριτικές δημοσιεύονται γενικά από εκείνους που είναι παθιασμένοι, επομένως οι περισσότεροι πελάτες που δημοσιεύουν κριτικές έχουν ισχυρή αρνητική ή ισχυρή θετική στάση.

Αρνητικές κριτικές για το GoDaddy και το SiteGround

Πάμε μπαμπά. Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές για το GoDaddy διαμαρτύρονται για την υποστήριξη πελατών, τα αυστηρά όρια που τίθενται σε ορισμένα σχέδια και το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

SiteGround. Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές για το SiteGround διαμαρτύρονται για τις πολιτικές αυτόματης ανανέωσης και την έλλειψη προειδοποίησης πριν από τον τερματισμό ενός ιστότοπου για υπερβολική χρήση της CPU.

Θετικές κριτικές για το GoDaddy και το SiteGround

Πάμε μπαμπά.. Οι θετικές κριτικές από τους πελάτες του GoDaddy σχολιάζουν τις υπηρεσίες εγγραφής τομέα και τις τιμές της.

SiteGround. Οι θετικές κριτικές από τους πελάτες του SiteGround επαινούν την ταχύτητα και τη χρησιμότητα της υποστήριξης και την αξιοπιστία.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Οι κριτικές δείχνουν ότι το GoDaddy φαίνεται να επικεντρώνεται στο να είναι καταχωρητής τομέα και η φιλοξενία είναι μια μεταγενέστερη σκέψη. Συνολικά, υπάρχουν πιο θετικές κριτικές από πελάτες του SiteGround.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση του GoDaddy και του SiteGround

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας έχουν τα καλά σημεία και τα μειονεκτήματά τους.

Λόγοι για να επιλέξετε SiteGround έναντι του GoDaddy:

 • Ασφάλεια
 • Όλα τα σχέδια χρησιμοποιούν προσωρινή αποθήκευση
 • Δωρεάν CDN

Λόγοι για να επιλέξετε το GoDaddy έναντι του SiteGround:

 • Χαμηλότερες τιμές
 • Πωλεί πολλαπλά προϊόντα Ιστού εκτός από φιλοξενία
 • Επιλογές Linux και Windows για όλα τα σχέδια

Το GoDaddy μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους, καθώς οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ιστό, από όνομα τομέα έως SSL, μάρκετινγκ και υπηρεσίες SEO και διαδικτυακή τήρηση βιβλίων, μπορεί να ληφθεί από έναν ιστότοπο. Οι πιο έμπειροι webmaster μπορεί να βρουν το GoDaddy πολύ περιοριστικό.

Το SiteGround περιορίζει επίσης την αποθήκευση στα σχέδιά της αρκετά, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι κατάλληλο για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, ειδικά με τα διαχειριζόμενα σχέδια του WordPress.

Μια εναλλακτική λύση που πρέπει να εξεταστεί κατά την αγορά για έναν οικοδεσπότη Ιστού είναι το InMotion Hosting, τα διαχειριζόμενα σχέδια του WordPress είναι λιγότερο ακριβά και ταχύτερα από τα σχέδια GoDaddy ή SiteGround. Το InMotion προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, σε σύγκριση με τις εγγυήσεις 30 ημερών της GoDaddy και του SiteGround.

Έχετε απορίες σχετικά με το GoDaddy ή το SiteGround; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία Ιστού; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map