GoDaddy εναντίον FatCow: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Προσπαθήσατε να ξεπεράσετε όλη τη σύγχυση και να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα είναι κατάλληλη για τους ιστότοπούς σας; Ακολουθεί μια σύγκριση των δύο επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται από τη δεκαετία του 1990 – το GoDaddy ξεκίνησε το 1997, το FatCow το 1998.


Το GoDaddy είναι ένας γνωστός καταχωρητής τομέα, αλλά φιλοξενεί επίσης 13 εκατομμύρια πελάτες. Η εστίαση της FatCow είναι να κάνει τα πράγματα απλά για τον πελάτη, εξαλείφοντας αυτό που αποκαλούν «techno-babble». Τόσο το GoDaddy όσο και το FatCow έχουν μοιραστεί φιλοξενία, διαχείριση WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Το GoDaddy προσφέρει επιλογές Linux και Windows για όλα τα σχέδια. Το FatCow βασίζεται σε Linux. Το GoDaddy και το FatCow παρέχουν και τα δύο κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Το Arvixe διαθέτει επιλογές Linux και Windows, ενώ το iPage είναι μόνο Linux.

Το GoDaddy έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of” και έχει πάρει τη φήμη για τις αμφιλεγόμενες διαφημιστικές του καμπάνιες. Το 2012, ορίστηκε το Fortune 100 “Best Company to Work for”. Η FatCow έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία – αν και η πλειοψηφία των καλύτερων βραβείων απονεμήθηκε στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Ξεκινώντας ως Jomax Technologies το 1997, Go Daddy το 1999 και έγινε GoDaddy το 2006 (τα δύο ονόματα συνδυάστηκαν), το GoDaddy ανήκει σε έναν ιδιωτικό όμιλο επενδύσεων – αν και ο ιδρυτής Bob Parsons εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος. Το FatCow αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2007.

Η EIG κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά τις εκμεταλλεύεται με τα δικά τους πρωτότυπα ονόματα. Αν και δεν είναι κλώνοι, είναι παρόμοιοι και αν είχατε πρόβλημα με έναν κεντρικό υπολογιστή που ανήκει σε EIG, μπορεί να έχετε τα ίδια προβλήματα με έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή που ανήκει σε EIG.

Συγκρίνετε την απόδοση των GoDaddy και FatCow

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Το Uptime είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να προσφέρει ένας οικοδεσπότης Ιστού. Εάν οι διακομιστές τους είναι εκτός λειτουργίας, ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας και χάνετε θεατές και πελάτες. Το GoDaddy εγγυάται χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99,9%. Εάν ο ιστότοπος πέσει 0,1% ή περισσότερο από 99,9% σε ένα μήνα, πιστώνεστε 5% της χρέωσης φιλοξενίας αυτού του μήνα. Η FatCow δεν προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Εκτέλεση. Το GoDaddy χρησιμοποιεί επεξεργαστές Core i7 στα κοινόχρηστα σχέδιά του και Xeons στο VPS και τα ειδικά σχέδια του. Η FatCow χρησιμοποιεί χώρο αποθήκευσης SSD στο πρόγραμμα WordPress Essentials.

Η δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενείται στο GoDaddy απέδωσε χρόνο φόρτωσης 2,91 δευτερολέπτων, γρηγορότερα από το 56% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν με το Pingdom. Ένας συγκρίσιμος ιστότοπος FatCow που φορτώθηκε σε 2,54 δευτερόλεπτα, ταχύτερος από το 62% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το GoDaddy διαθέτει ένα κέντρο δεδομένων που διαθέτει στο Phoenix της Αριζόνα και μισθώνει δύο άλλα κέντρα της Αριζόνα στο Mesa και στο Scottsdale. Το GoDaddy έχει άλλα κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Ashburn της Βιρτζίνια. Ένα ευρωπαϊκό κέντρο βρίσκεται στο Άμστερνταμ και ένα ασιατικό κέντρο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ.

Η FatCow χρησιμοποιεί δύο κέντρα δεδομένων στην περιοχή της Βοστώνης, Μασαχουσέτη. Τα κέντρα δεδομένων έχουν 24/7 παρακολούθηση επιτόπου για ασφάλεια και διαχείριση. Είναι επίσης πλήρως περιττές και αξιόπιστες με περιττές συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Οι διακομιστές του κέντρου δεδομένων είναι ισορροπημένοι με το φορτίο και χρησιμοποιούν συμπλέγματα NetApp, γεγονός που βελτιώνει την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

Γνώμη για την απόδοση GoDaddy και FatCow

Η FatCow δεν έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας, κάτι που θα μπορούσε να είναι ανησυχητικό, αν και το FatCow είναι ελαφρώς ταχύτερο από το GoDaddy στο τεστ χρόνου φόρτωσης και απόκρισης.

Χαρακτηριστικά των GoDaddy και FatCow

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Δυστυχώς, ενώ είναι δημοφιλείς λέξεις για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το “Unlimited” ή “unmetered” δεν σημαίνει “όλα όσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε”. Αντ ‘αυτού αναφέρεται σε αυτό που η εταιρεία φιλοξενίας «θεωρεί λογική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Ενώ και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής του κλάδου με περισσότερους από 60 εκατομμύρια τομείς υπό διαχείριση. Το GoDaddy προσφέρει ένα έτος δωρεάν εγγραφής τομέα για τον αρχικό όρο όταν ο όρος είναι 12 μήνες ή περισσότερο.

Η FatCow προσφέρει επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα χρόνο και δωρεάν μεταφορά τομέα εάν είστε εγγεγραμμένοι αλλού και θέλετε να το μετακινήσετε στο FatCow.

Δημιουργία ιστότοπου. Το GoDaddy διαθέτει Website Builder, το οποίο διαθέτει διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, ξεκινώντας από την τιμή προσφοράς 1 $ ανά μήνα. Η FatCow προσφέρει δωρεάν το Weebly Basic, το οποίο περιορίζεται σε πέντε σελίδες ιστότοπων. Η έκδοση Pro είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση.

Βάσεις δεδομένων. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε, το GoDaddy προσφέρει από 10 έως απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Η FatCow διαθέτει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL σε όλα τα σχέδιά της.

Λογαριασμοί email. Το GoDaddy προσφέρει 100 έως 1.000 λογαριασμούς με αποθηκευτικό χώρο 100 MB έως 1 GB, ανάλογα με το πρόγραμμά σας. Η FatCow παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email σε όλα τα σχέδιά της.

Φιλοξενία WordPress. Η GoDaddy και η FatCow προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Αν και τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress κοστίζουν συνήθως λίγο περισσότερο, η τεχνική πλευρά, όπως η ενημέρωση και η επιδιόρθωση λογισμικού, γίνεται για εσάς από τον οικοδεσπότη – επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Πάμε μπαμπάΤο GoDaddy έχει τέσσερα προγράμματα WordPress. Το Basic, το οποίο περιορίζεται σε έναν ιστότοπο, 25.000 επισκέπτες ανά μήνα και 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Deluxe με έναν ιστότοπο, 100.000 επισκέπτες και χώρο αποθήκευσης 15 GB. Απόλυτος με δύο ιστότοπους, 400.000 επισκέπτες και χώρο αποθήκευσης SSD 30 GB. και προγραμματιστής με έως και 5 ιστότοπους, 800.000 επισκέπτες και 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα κατά την παραγγελία ενός ετήσιου όρου. Τα δύο κορυφαία επίπεδα διαθέτουν επίσης ένα πιστοποιητικό SSL δωρεάν για ένα έτος και το Ultimate πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν SiteLock.

Χοντρή αγελάδα.Το FatCow έχει δύο σχέδια WordPress, Starter και Essential. Και οι δύο έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο αριθμό ιστότοπων που επιτρέπονται και απεριόριστο εύρος ζώνης. Οι κύριες διαφορές είναι ότι το Essential storage είναι SSD (το Starter’s not is) και το Essential έχει βελτιωμένη ασφάλεια.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το GoDaddy προσφέρει δωρεάν κάρρα αγορών, όπως το Magneto, το ZenCart, το PrestaShop και άλλα, μέσω του πίνακα ελέγχου. Η FatCow προσφέρει δωρεάν το ShopSite Basic και πιο προηγμένα προγράμματα ShopSite για επιπλέον μηνιαίες χρεώσεις.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το GoDaddy διαθέτει πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστότοπου με μηνιαία χρέωση με τα κοινόχρηστα σχέδιά του και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα. Το FatCow κάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή. Για επιπλέον μηνιαία χρέωση, προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου, η οποία πραγματοποιεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και επιτρέπει επαναφορές σε επίπεδο αρχείου.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Το GoDaddy σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια στις απειλές του DDoS και παρέχει αυτό που αποκαλεί “CageFS”. Το CageFS σας επιτρέπει να ορίσετε δικαιώματα χρήστη για να περιορίσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο. Το GoDaddy παρέχει στο SpamAssasin, καθώς και το BoxTrapper, για φιλτράρισμα email. Το FatCow έχει επίσης φιλτράρισμα spam για email.

Η FatCow προσφέρει δωρεάν κοινόχρηστο SSL και μπορεί να αγοραστεί ιδιωτικό SSL. Το GoDaddy παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα σχέδιά του, με τις κορυφαίες βαθμίδες να λαμβάνουν δωρεάν ιδιωτικό SSL.

Το GoDaddy προσφέρει επιλογές για Windows ή Linux για όλα τα σχέδιά του. Το FatCow βασίζεται σε Linux.

Πίνακας Ελέγχου. Το GoDaddy χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά έχει κάνει κάποια προσαρμογή, κάτι που μπορεί να το κάνει άγνωστο στους κανονικούς χρήστες του cPanel. Το FatCow χρησιμοποιεί vDeck. Η τελευταία έκδοση 4 το έχει καταστήσει πιο ισχυρό, αλλά η μη μεταφορά του cPanel μπορεί να αποτελεί πρόβλημα κατά τη μεταφορά του ιστότοπού σας σε περίπτωση που αλλάξετε τους κεντρικούς υπολογιστές αργότερα.

Πράσινος. Η FatCow χρησιμοποιεί την αιολική ενέργεια για να επιτύχει το 100% της ισχύος της. Εάν θέλετε να διαφημίσετε το γεγονός, η FatCow παρέχει σήματα για να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας.

Πρόσθετα. Εκτός από τη φιλοξενία σχεδίων, το GoDaddy προσφέρει επίσης υπηρεσίες SEO, διαδικτυακού μάρκετινγκ και σχεδιασμού με χρέωση. Τόσο η GoDaddy όσο και η FatCow έχουν σχέδια μεταπωλητών και προγράμματα θυγατρικών. Το FatCow παρέχει διαφημιστική πίστωση 100 $ στο Bing / Yahoo και 100 $ πίστωση στο Google AdWords.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του GoDaddy και του FatCow

Το GoDaddy είναι ο ιστότοπος της βιομηχανίας για εγγραφή τομέα, αλλά το απεριόριστο εύρος ζώνης, βάσεις δεδομένων και δυνατότητα email της FatCow για όλα τα σχέδιά της το δίνει πλεονέκτημα και η FatCow δηλώνει ότι επικεντρώνεται στις μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, το GoDaddy έχει καλύτερες δυνατότητες ασφαλείας και χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού και τις τιμές των GoDaddy και FatCow

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, οι ειδικές προσφορές τιμών είναι κοινές στον κλάδο. Η τιμολόγηση εδώ είναι αυτό που προσφέρθηκε τη στιγμή αυτής της σύγκρισης. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές προσφοράς είναι καλές μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας και οι τιμές ανανέωσης είναι συχνά πολύ υψηλότερες, επομένως η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σημαίνει καλύτερη εξοικονόμηση. Στην πραγματικότητα, η εγγραφή για μεγαλύτερους όρους, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες προσφορές, συνήθως οδηγεί σε μείωση τιμών.

Κοινόχρηστο Web Hosting

Πάμε μπαμπά. Το GoDaddy προσφέρει έξι κοινόχρηστα σχέδια – τρία για Windows και τρία για διακομιστές Linux. Το Economy επιτρέπει έναν ιστότοπο, απεριόριστο εύρος ζώνης και 100 GB αποθηκευτικού χώρου, για 3,99 $. Το Deluxe, με 4,99 $ ανά μήνα και το Ultimate, στα 7,99 $ το μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα σε ετήσιο πρόγραμμα. Οι λογαριασμοί email περιορίζονται σε 100, 500 και 1000, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα Ultimate προσθέτει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ένα έτος.

Χοντρή αγελάδα. Το FatCow λειτουργεί με την πεποίθηση ότι απλά είναι καλύτερο. Προσφέρουν ένα κοινό σχέδιο για 49 $ ετησίως (η ανανέωση των τιμών είναι σχεδόν τρεις φορές περισσότερο). Έρχεται με δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος. Διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης, email, βάσεις δεδομένων MySQL και χώρο αποθήκευσης.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress Το GoDaddy προσφέρει τέσσερα σχέδια. Επιτρέπει έναν ιστότοπο στα δύο χαμηλότερα επίπεδα, ενώ το ανώτερο επίπεδο επιτρέπει πέντε ιστότοπους. Το GoDaddy περιορίζει τους αριθμούς επισκεπτών ανά μήνα με βάση το πρόγραμμά σας και το ποσό αποθήκευσης SSD ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα. Οι τιμές του GoDaddy είναι 3,99 $, 4,49 $, 7,99 $ και 13,99 $ το μήνα. Το FatCow προσφέρει δύο πακέτα, και τα δύο με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Ο εκκινητής είναι 3,75 $ το μήνα και τα Essentials είναι 6,95 $ το μήνα – με την κύρια διαφορά να είναι η ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι καλύτερα για το σχέδιο Essentials.

VPS και Dedicated server hosting Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα σχέδια VPS, με πέντε σχέδια για Linux και πέντε για Windows – τα προγράμματα των Windows κοστίζουν περίπου 10 $ ανά μήνα περισσότερο. Τα σχέδια της GoDaddy προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και 40 GB έως 250 GB αποθηκευτικού χώρου (ανάλογα με το επίπεδο). Η FatCow προσφέρει τρία πακέτα, με τιμή ελαφρώς χαμηλότερη από την τιμή GoDaddy για παρόμοιες λειτουργίες. Ωστόσο, τα σχέδια της FatCow έχουν περιορισμένο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.

Το GoDaddy προσφέρει επίσης πέντε ειδικά σχέδια για Linux και 5 για Windows. Τα προγράμματα των Windows του GoDaddy τρέχουν περίπου 30 $ περισσότερα από τα πακέτα Linux. Τα ειδικά σχέδια του GoDaddy έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Η FatCow έχει τρεις εξειδικευμένες προσφορές. Τα πακέτα της FatCow έχουν χαμηλότερη τιμή από τα GoDaddy, αλλά έχουν μικρότερο χώρο αποθήκευσης και περιορισμένο εύρος ζώνης.

Πιστώσεις Το GoDaddy προσφέρει διαφορετικές πιστώσεις μάρκετινγκ ανάλογα με την τοποθεσία σας. Το FatCow παρέχει δωρεάν μάρκετινγκ με πίστωση 100 $ για το Bing / Yahoo και 100 $ για το Google AdWords. Και οι δύο πωλούν ονόματα τομέα, και οι δύο FatCow και GoDaddy παρέχουν ένα δωρεάν έτος εγγραφής για νέους λογαριασμούς.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η GoDaddy και η FatCow προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Η GoDaddy προσφέρει την τυπική εγγύηση 30 ημερών για ετήσιους και πάνω όρους. Για μηνιαία πακέτα, η πλήρης επιστροφή χρημάτων του GoDaddy περιορίζεται σε 48 ώρες και βαθμολογείται μετά από αυτό. Η FatCow έχει εγγύηση 30 ημερών (εάν αγοράζεται με πιστωτική κάρτα). Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο GoDaddy ή το FatCow, θα παρακρατήσουν το τέλος εγγραφής τομέα από την επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Στην τιμολόγηση promo, το FatCow έχει πλεονέκτημα στις τιμές. Ακόμα και στην τιμολόγηση ανανέωσης, το πρόγραμμα της FatCow είναι μικρότερο από τα παρόμοια προγράμματα της GoDaddy (αλλά μόνο ελαφρώς). Ωστόσο, εάν δεν σας πειράζει περιορισμένες δυνατότητες, το GoDaddy προσφέρει μια επιλογή επιπέδων με λιγότερο από το ενιαίο πακέτο της FatCow. Οι χρήστες του Window θα πρέπει να επιλέξουν το GoDaddy, καθώς το FatCow είναι μόνο Linux.

Πόσο εύκολο στη χρήση GoDaddy και FatCow

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Οι GoDaddy και FatCow χρησιμοποιούν διαφορετικούς πίνακες ελέγχου. Το GoDaddy χρησιμοποιεί το cPanel αλλά τροποποιεί κάπως τη διεπαφή. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του cPanel είναι το βιομηχανικό πρότυπο και διαθέτει τις περισσότερες από τις απαραίτητες δυνατότητες για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Για τα σχέδια των Windows, το GoDaddy χρησιμοποιεί το Plesk. Το FatCow παρέχει το λιγότερο ευρέως χρησιμοποιούμενο vDeck, το οποίο επίσης βασίζεται σε εικονίδια, αλλά είναι πιο απλοποιημένο. Είναι επίσης προσαρμόσιμο.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το GoDaddy προσφέρει εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ σε εκατοντάδες εφαρμογές μέσω του cPanel. Το FatCow παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ ορισμένων εφαρμογών μέσω του MOJO Marketplace. Και οι δύο έχουν μια εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του GoDaddy όσο και του FatCow παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα προϊόντα εκτός από τη φιλοξενία, οπότε είναι λίγο πιο συγκεχυμένο να πλοηγηθείτε και οι σελίδες του περιλαμβάνουν πολύ κύλιση. Η αρχική σελίδα του GoDaddy διαθέτει την εγγραφή τομέα περισσότερο από φιλοξενία. Το FatCow είναι κομψό με το θέμα που σχετίζεται με τις αγελάδες, αλλά οι πληροφορίες παρουσιάζονται με σαφήνεια και είναι εύχρηστες.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Τόσο το FatCow όσο και το GoDaddy έχουν τα πλεονεκτήματά τους εδώ. Το FatCow απλοποιεί την επιλογή ενός κοινού προγράμματος φιλοξενίας – υπάρχει μόνο ένα πακέτο. Το GoDaddy, ωστόσο, σας δίνει επιλογές σε χαμηλότερες τιμές (αν και με λιγότερες δυνατότητες). Ο πίνακας ελέγχου του GoDaddy βασίζεται στο βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Η πλοήγηση στον ιστότοπο της FatCow είναι πιο εύκολη.

Υποστήριξη GoDaddy και FatCow

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Το GoDaddy θα έπρεπε να θεωρηθεί όχι καλύτερο από το μέσο όρο, με βάση τις κριτικές των πελατών. Η FatCow δεσμεύεται για υποστήριξη υψηλής ποιότητας και δηλώνει ότι εάν αποτύχουν στις υποσχέσεις τους, θα λάβετε έναν μήνα δωρεάν φιλοξενίας. Και οι δύο έχουν προσωπικό υποστήριξης που θεωρείται φιλικό και καταρτισμένο.

Τόσο το GoDaddy όσο και το FatCow έχουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία 24/7, καθώς και εκτεταμένες βάσεις γνώσεων. Το GoDaddy παρέχει ενημερωτικά άρθρα εκτός από το ιστολόγιό του στο “GoDaddy Garage”. Το FatCow έχει έναν κατάλογο κοινότητας που παραθέτει τους ιστότοπους που φιλοξενούνται στο FatCow, ανά είδος. Τόσο το GoDaddy όσο και το FatCow έχουν ένα blog (αν και η τελευταία καταχώρηση στο FatCow’s ήταν τον Οκτώβριο του 2015).

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Και οι δύο προσφέρουν πολλές μεθόδους επικοινωνίας, οπότε η λήψη βοήθειας είναι εύκολη. Η υποστήριξη GoDaddy βαθμολογείται κατά μέσο όρο από την πλειονότητα των πελατών που σχολιάζουν. Ωστόσο, κάθε εταιρεία θα παρέχει επαρκή υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Σχόλια χρηστών για GoDaddy και FatCow

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τις κριτικές ως τον μοναδικό καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή. Ωστόσο, εάν κάτι εμφανίζεται συνεχώς στις κριτικές πελατών, μπορεί να χρειαστεί να διερευνηθεί. Λάβετε υπόψη ότι όσοι χρειάζονται χρόνο για να γράψουν κριτικές είναι γενικά ο παθιασμένος πελάτης – οπότε οι περισσότερες κριτικές είναι πολύ αρνητικές ή πολύ θετικές.

Αρνητικές κριτικές για GoDaddy και FatCow

Πάμε μπαμπά.. Οι περισσότερες από τις αρνητικές κριτικές για το GoDaddy αφορούν την κακή υποστήριξη των πελατών, τους αυστηρούς περιορισμούς που ισχύουν σε ορισμένα σχέδια και το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Χοντρή αγελάδα. Η FatCow έχει λάβει αρνητικές κριτικές για τον τρόπο χειρισμού της υπερβολικής χρήσης σε κοινόχρηστα σχέδια. Οι πελάτες πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς το τι προκαλεί αναστολές.

Θετικές κριτικές για το GoDaddy και το FatCow

Πάμε μπαμπά.. Τα θετικά σχόλια από τους πελάτες του GoDaddy σχολιάζουν τις υπηρεσίες εγγραφής τομέα και τις τιμές φιλοξενίας.

Χοντρή αγελάδα. Η FatCow λαμβάνει θετικά σχόλια από τους πελάτες για την εξυπηρέτηση και την απλότητα της φιλοξενίας ενός πακέτου.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Οι κριτικές φαίνεται να δείχνουν ότι το GoDaddy επικεντρώνεται στο να είναι καταχωρητής τομέα και ότι η φιλοξενία ιστότοπων είναι μια σκέψη. Το FatCow παίρνει το δίκαιο μερίδιο των αρνητικών κριτικών, αλλά η πλειοψηφία φαίνεται να είναι πιο θετική. Με βάση μόνο κριτικές, και οι δύο θα μπορούσαν να θεωρηθούν ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο στην φιλοξενία ιστοσελίδων.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των GoDaddy και FatCow

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και για τις δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας.

Λόγοι για να επιλέξετε το FatCow έναντι του GoDaddy:

 • Απλότητα στην επιλογή ενός σχεδίου
 • Περισσότερα απεριόριστα χαρακτηριστικά στα σχέδια
 • Αποθήκευση SSD στο πρόγραμμα Essentials WordPress
 • Χαμηλότερες τιμές

Λόγοι για να επιλέξετε το GoDaddy έναντι του FatCow:

 • Πωλεί πολλαπλά προϊόντα Ιστού εκτός από φιλοξενία
 • Επιλογές Linux και Windows για όλα τα σχέδια
 • Περισσότερα επίπεδα για περισσότερες επιλογές στα σχέδια
 • Βιομηχανικό πρότυπο cPanel (αν και τροποποιημένο)
 • Δεν ανήκει στο EIG (το οποίο μπορεί να αποτελεί παράγοντα για ορισμένους)

Το GoDaddy μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους, καθώς οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ιστό, από το όνομα τομέα έως το SSL, το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες SEO, και τη διαδικτυακή τήρηση βιβλίων, μπορεί να ληφθεί από έναν ιστότοπο.

Το FatCow προσφέρει την απλότητα ενός ή δύο σχεδίων, γεγονός που καθιστά την επιλογή ευκολότερη. Οι μικρές επιχειρήσεις θα βρίσκουν ελκυστικό το απεριόριστο εύρος ζώνης και τον αποθηκευτικό χώρο της FatCow.

Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να μεταφέρετε κεντρικούς υπολογιστές στο μέλλον, το cPanel του GoDaddy θα σας διευκολύνει να μεταφέρετε σε περισσότερες εταιρείες από το vDeck της FatCow.

Εάν χρειάζεστε διακομιστές Windows, το GoDaddy είναι η μόνη σας επιλογή μεταξύ αυτών των δύο, καθώς η FatCow προσφέρει μόνο προγράμματα Linux.

Υπάρχουν, φυσικά, άλλες εναλλακτικές λύσεις για διερεύνηση κατά την αναζήτηση ενός web host. Η InMotion Hosting προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στον κλάδο – εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, σε σύγκριση με τις εγγυήσεις 30 ημερών της GoDaddy και της FatCow.

Για όσους δεν πειράζουν να δαπανήσουν μόνο μερικά δολάρια περισσότερο από τη φιλοξενία προϋπολογισμού για να λάβουν premium χαρακτηριστικά και μερικούς από τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης, το SiteGround είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που αξίζει να εξεταστεί.

Έχετε απορίες σχετικά με το GoDaddy ή το FatCow; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία Ιστού; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map