GoDaddy εναντίον Bluehost: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Σύγκριση GoDaddy εναντίον Bluehost


Σε αυτήν την εποχή της ψηφιοποίησης, είναι πολύ συνηθισμένο να υπάρχει διαδικτυακή παρουσία με τη μορφή ιστότοπου – είτε είστε μεμονωμένος επαγγελματίας, έχετε ξεκίνημα είτε έχετε μεσαία έως μεγάλη επιχείρηση.

Και, δεδομένου ότι η συντήρηση και η φιλοξενία ιστότοπων απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες, δεν θα θέλατε να τονίζετε σχετικά με αυτά τα πράγματα, κάνοντας κάτι τέτοιο από τρίτο πάροχο υπηρεσιών..

Είναι επίσης πιο πιθανό να πάτε με μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που δραστηριοποιείται στον κλάδο εδώ και αρκετό καιρό και είναι γνωστή και αξιόπιστη από πολλές επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Εδώ έρχονται δύο δημοφιλείς πάροχοι φιλοξενίας – Bluehost και GoDaddy.

Η Bluehost (ιδρύθηκε το 1996) και η GoDaddy (ιδρύθηκε το 1997) δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία για πάνω από 19 χρόνια το καθένα. Είναι επομένως δύσκολο να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτούς τους δύο οικοδεσπότες Ιστού όσον αφορά την τεράστια εμπειρία φιλοξενίας τους.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε τις διάφορες δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρει ο καθένας για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση βάσει των απαιτήσεων φιλοξενίας σας.

Ενώ η Bluehost ανήκει στο διάσημο Endurance International Group (EIG), το GoDaddy δεν εμπίπτει σε κανένα τέτοιο όμιλο.

Το EIG είναι γνωστό ότι διαθέτει μια τεράστια ομάδα web host κάτω από αυτό, συμπεριλαμβανομένων άλλων δημοφιλών ονομάτων όπως το iPage και το Hostgator.

Το γεγονός ότι η Bluehost έχει φιλοξενήσει πάνω από δύο εκατομμύρια ιστότοπους μέχρι στιγμής αποτελεί μαρτυρία για την εστίασή της στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το GoDaddy είναι ένα εμφανές όνομα όσον αφορά την εγγραφή τομέα επίσης. Το 2014, η GoDaddy έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο για την κατοχή περισσότερων από 59 δισεκατομμυρίων ονομάτων τομέα υπό τη διαχείρισή της και, ως εκ τούτου, έγινε ο μεγαλύτερος καταχωρητής ICANN στον κόσμο.

Το GoDaddy είναι επίσης γνωστό για τα φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του, ενώ η Bluehost δεν είναι πολύ πίσω όσον αφορά την προσιτή τιμή για κοινά προγράμματα φιλοξενίας.

Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν επίσης φιλοξενία VPS, φιλοξενία WordPress, αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών και ούτω καθεξής.

Ενώ η Bluehost προσφέρει μόνο υπηρεσίες φιλοξενίας Linux, το GoDaddy σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ φιλοξενίας Linux ή φιλοξενίας Windows.

Επιπλέον, η GoDaddy έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, όπως το Gold Stevie Award για υπηρεσίες υπολογιστή (το 2012) και το βραβείο Bulby για την καλύτερη χρήση ενός τομέα με ένα γράμμα.

Η Bluehost έχει επίσης κερδίσει μερικά βραβεία, όπως το Best Budget Hosting, το Best Web Hosting Company και το Best Affordable Hosting από το HostReview.

Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν τεράστια εμπειρία και προσφέρουν παρόμοιες βραβευμένες υπηρεσίες, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα αυτούς τους παρόχους και να απλοποιήσετε την απόφασή σας συγκρίνοντας τις δυνατότητες φιλοξενίας και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Bluehost και την GoDaddy και τα διαφορετικά σχέδια φιλοξενίας σε αυτό το άρθρο.

Συγκρίνετε την απόδοση των Bluehost και GoDaddy

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι η διαθεσιμότητα του ιστότοπου και των σχετικών λειτουργιών ανά πάσα στιγμή.

Ενώ η GoDaddy παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%, η Bluehost δεν παρέχει τέτοια εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Και, έχοντας χρησιμοποιήσει το Bluehost για μερικές ιστοσελίδες, μπορούμε να πούμε ότι το ποσοστό λειτουργίας είναι πράγματι περίπου 99,99% σε πραγματικό χρόνο. Το πραγματικό ποσοστό λειτουργίας του GoDaddy έχει συχνά μειωθεί ελαφρώς κατά 99,99%, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο καλό.

Αξιοπιστία. Το GoDaddy διαθέτει ένα τεράστιο κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στο Phoenix, ενώ το Bluehost έχει το κέντρο δεδομένων του στη Γιούτα.

Το κέντρο δεδομένων Bluehost υποστηρίζει αντίγραφα ασφαλείας αποθήκευσης, αντίγραφο ασφαλείας ισχύος UPS, γεννήτρια ντίζελ και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ισχύ.

Το κέντρο δεδομένων GoDaddy υποστηρίζει επίσης γεννήτριες ντίζελ και αδιάλειπτη τροφοδοσία και διασφαλίζει υψηλή ταχύτητα περίπου 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο συνδέοντας με μια ραχοκοκαλιά DWDM Ethernet οπτικής ίνας.

Εκτέλεση. Ο χρόνος που απαιτείται για τη φόρτωση των σελίδων του ιστότοπού σας είναι επίσης κρίσιμος για να δημιουργηθεί μια θετική εντύπωση για τον ιστότοπό σας.

Ο μέγιστος χρόνος που χρειάστηκε για να ανταποκριθεί σε ένα αίτημα φόρτωσης σελίδας από έναν διακομιστή που φιλοξενήθηκε από το GoDaddy βρέθηκε να είναι αρκετά υψηλός σε σύγκριση με αυτόν ενός διακομιστή που φιλοξενείται από το BlueHost, ειδικά κατά τη διάρκεια της αύξησης της επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

Κατά τη διάρκεια δοκιμών με μικρούς ιστότοπους επισκεψιμότητας, αποκαλύφθηκε ότι το Bluehost καταφέρνει να δώσει χρόνο φόρτωσης μικρότερο από 2,4 δευτερόλεπτα και το GoDaddy ξεπερνά τα 2,6 δευτερόλεπτα για το ίδιο.

Οι διακομιστές Bluehost εκτελούνται σε κέντρα ισχύος AMD, ενώ οι διακομιστές GoDaddy εκτελούνται σε επεξεργαστές Intel Core i7. Και οι δύο καταφέρνουν επίσης να προσφέρουν καλή απόδοση για τους αντίστοιχους ιστότοπούς τους.

Γνώμη για Bluehost και GoDaddy Performance

Λόγω της ικανότητας των διακομιστών Bluehost να διαχειρίζονται εξαιρετικές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, ακόμη και κατά την αύξηση της κίνησης και ένα ελαφρώς υψηλότερο ποσοστό χρόνου λειτουργίας, προτιμούμε το Bluehost από άποψη χρόνου λειτουργίας, ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Χαρακτηριστικά των Bluehost και GoDaddy

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Δημιουργία ιστότοπου. Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, η Bluehost σας προσφέρει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly ή το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για φορητές συσκευές goMobi. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης του Weebly.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Weebly δωρεάν για να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο έως και έξι σελίδων. Ωστόσο, εάν θέλετε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης για τις ιστοσελίδες σας και προσαρμοσμένα θέματα, τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε το εργαλείο Weebly σε πρόγραμμα επί πληρωμή περίπου 8,99 $ ανά μήνα.

Η GoDaddy δεν προσφέρει καμία δωρεάν έκδοση του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων, με τιμές που ξεκινούν από 1 $ ανά μήνα (για ένα προσωπικό σχέδιο που είναι αρκετά φθηνό).

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy είναι πολύ δημοφιλές με πολλές εκπληκτικές εύχρηστες δυνατότητες και ο ιστότοπος που προκύπτει είναι πιθανό να είναι πιο ελκυστικός από ό, τι μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών Bluehost.

Ασφάλεια. Η Bluehost μας εντυπωσιάζει με το πλήρες σύνολο δυνατοτήτων ασφαλείας που αποτελούνται από προστασία hotlink και διαφορετικά εργαλεία anti-spam, όπως Apache Spam Assassin, Spam Experts και Spam Hammer.

Προσφέρει επίσης στο CloudFare να παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια με τη μορφή SSL και προστασία από επιθέσεις Distributed Denial of Service (DDoS).

Το Bluehost υποστηρίζει επίσης καταλόγους με προστασία κωδικού πρόσβασης, δημιουργία μαύρης λίστας διευθύνσεων IP, δημιουργία φίλτρων για λογαριασμούς email και χρήστες, καθώς και διαχείριση ψηφιακών πιστοποιητικών και ιδιωτικών κλειδιών. Και, οι διαχειριστές του ιστότοπού σας θα αισθάνονται ασφαλείς στην πρόσβαση στα αρχεία διαμόρφωσης με την παροχή της πρόσβασης Secure Shell (SSH).

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το SiteLock Domain Security, το οποίο ξεκινά από περίπου 1,67 $ ανά μήνα.

Με το GoDaddy, η ασφάλεια διατίθεται με επιπλέον κόστος με τη μορφή SiteLock που ξεκινά από περίπου 17,88 $ ετησίως. Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, δικαιούστε σάρωση εφαρμογών, παρακολούθηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κακόβουλου λογισμικού και πιστοποιητικό επαλήθευσης ιστότοπου. Βοηθά ακόμη και στον εντοπισμό τρωτών σημείων δικτύου και στην αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού.

Βάση δεδομένων MySQL Το GoDaddy σάς παρέχει πρόσβαση σε περιορισμένες βάσεις δεδομένων MySQL, με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του, ενώ η Bluehost προσφέρει πρόσβαση σε απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL για όλα τα σχέδιά της.

Επίσης, το GoDaddy προσφέρει πολύ λιγότερους λογαριασμούς email, με τα διάφορα προγράμματα φιλοξενίας του, σε σύγκριση με το Bluehost.

Αντιγράφων ασφαλείας. Ενώ και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας ως μέρος του λογαριασμού φιλοξενίας σας, διαφέρουν ως προς τις αυτοματοποιημένες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το Bluehost σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας από το cPanel (τυπικός πίνακας ελέγχου).

Μια τέτοια επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στο GoDaddy.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Ούτε το GoDaddy ούτε το Bluehost απαιτεί από εσάς να εγκαταστήσετε το WordPress Content Management System (CMS) επειδή είναι προεγκατεστημένο μαζί του.

Αυτό σας επιτρέπει να ξεκινήσετε γρήγορα με την πλατφόρμα WordPress και να δημιουργήσετε σελίδες, δημοσιεύσεις, γκαλερί και ούτω καθεξής. Και οι δύο προσφέρουν επίσης αυτόματο λογισμικό και ενημερώσεις προσθηκών, όλο το εικοσιτετράωρο υποστήριξη και ούτω καθεξής.

Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Αυτά συγκρίνονται παρακάτω:

Βασικό GoDaddy – με 3,99 $ ανά μήνα, με χώρο αποθήκευσης 10 GB και χωρίς διεύθυνση IP, για έναν ιστότοπο και για τη διαχείριση περίπου 25.000 μηνιαίων επισκεπτών.

GoDaddy Deluxe – με 4,49 $ το μήνα, με χώρο αποθήκευσης 15 GB και χωρίς διεύθυνση IP, για έναν ιστότοπο και για να χειριστείτε περίπου 1.00.000 μηνιαίους επισκέπτες.

GoDaddy Ultimate – με 7,99 $ ανά μήνα, με χώρο αποθήκευσης 30 GB και χωρίς διεύθυνση IP, για δύο ιστότοπους και για διαχείριση περίπου 4.00.000 μηνιαίων επισκεπτών.

Προγραμματιστής GoDaddy – με 13,99 $ ανά μήνα, με χώρο αποθήκευσης 50 GB και χωρίς διεύθυνση IP, για πέντε ιστότοπους και για διαχείριση περίπου 8.00.000 μηνιαίων επισκεπτών.

Bluehost Blogger – με 24,99 $ ανά μήνα (12,49 $ μόνο για τον πρώτο μήνα), με χώρο αποθήκευσης 30 GB και 1 διεύθυνση IP, για πέντε ιστότοπους και για διαχείριση περίπου 100 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών.

Bluehost Professional – στα 74,99 $ ανά μήνα (37,50 $ μόνο για τον πρώτο μήνα), με αποθηκευτικό χώρο 60 GB και 1 διεύθυνση IP, για δέκα ιστότοπους και για τον χειρισμό περίπου 300 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών.

Επιχείρηση Bluehost – στα 119,99 $ το μήνα (60 $ μόνο για τον πρώτο μήνα), με χώρο αποθήκευσης 120 GB και 1 διεύθυνση IP, για 20 ιστότοπους και για τον χειρισμό περίπου 600 εκατομμυρίων μηνιαίων επισκεπτών.

Bluehost Enterprise – στα 169,99 $ ανά μήνα (85 $ μόνο για τον πρώτο μήνα), με χώρο αποθήκευσης 240 GB και 1 διεύθυνση IP, για 30 ιστότοπους και για τον χειρισμό απεριόριστων μηνιαίων επισκεπτών.

Είναι σαφές ότι τα προγράμματα φιλοξενίας του GoDaddy στο WordPress είναι φθηνότερα από το Bluehost. Ωστόσο, τα σχέδια Bluehost είναι πιο κατάλληλα για υψηλότερη κίνηση.

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίουΜε τη λειτουργικότητα του διαδικτυακού καταστήματος GoDaddy, μπορείτε να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας και να ξεκινήσετε να τα πουλάτε σε χρόνο μηδέν. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε θέματα, να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φιλικό προς κινητά, να δημιουργήσετε ένα καλάθι αγορών, να χρησιμοποιήσετε εργαλεία μάρκετινγκ, να χρησιμοποιήσετε δυνατότητες SEO και ούτω καθεξής.

Υποστηρίζει επίσης πολλές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζικές συναλλαγές, χρεωστικές κάρτες και πορτοφόλια. Το διαδικτυακό premium κατάστημα της GoDaddy διατίθεται με 19,99 $ ανά μήνα (ετήσια συνδρομή) ή 29,99 $ ανά μήνα (μηνιαία συνδρομή).

Το Bluehost σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε ένα παρόμοιο σύνολο δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Magneto για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, να χρησιμοποιήσετε την πύλη πληρωμών TransFirst για να αποδεχτείτε πληρωμές από τους πελάτες σας και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα διαφορετικά καροτσάκια αγορών, όπως Agora, Cube Cart, Zen Cart και OS Commerce.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά Bluehost και GoDaddy

Λόγω των καλύτερων δυνατοτήτων ασφαλείας και λιγότερων περιορισμών (ή ανώτατων ορίων) στις βάσεις δεδομένων MySQL, στους λογαριασμούς email και στον αριθμό των ιστότοπων που διαχειρίζονται το WordPress, το Bluehost παίρνει το νεύμα μας εδώ.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού και τις τιμές των Bluehost και GoDaddy

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Θα συγκρίνουμε μόνο τα προγράμματα φιλοξενίας Linux που προσφέρονται και από τα δύο, καθώς η Bluehost δεν προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας των Windows. Πρέπει να σημειωθεί ότι το GoDaddy προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας των Windows.

Το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας GoDaddy είναι διαθέσιμο περίπου 2,24 $ το μήνα (GoDaddy Starter), ενώ το πιο προσιτό πρόγραμμα φιλοξενίας Bluehost είναι διαθέσιμο στα 3,95 $ το μήνα (Bluehost Starter). Και τα δύο αυτά σχέδια μπορεί να αποδειχθούν επαρκή εάν είστε αρχάριος που δοκιμάζει οποιονδήποτε web host για πρώτη φορά.

Τύποι φιλοξενίας σχεδίων

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας Συγκρίνουμε το Το GoDaddy μοιράστηκε προγράμματα φιλοξενίας και Η Bluehost μοιράστηκε προγράμματα φιλοξενίας παρακάτω:

Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια του Bluehost χρησιμοποιούν το cPanel ως πίνακα ελέγχου για τη φιλοξενία Linux, ενώ τα κοινόχρηστα σχέδια του GoDaddy χρησιμοποιούν το cPanel για φιλοξενία Linux και το Plesk για φιλοξενία Windows.

Με την κοινόχρηστη φιλοξενία Bluehost, μπορείτε να αγοράσετε το SiteLock Security με 1,99 $ ανά μήνα (ετήσια συνδρομή) και με την κοινή φιλοξενία GoDaddy, μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο με 1,49 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους).

Μίζα Bluehost – με 3,95 $ το μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 4,95 $ το μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 5,95 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους), με χώρο δίσκου 50 GB, 5 λογαριασμούς email και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, για 1 ιστότοπο.

Bluehost Plus – με 6,95 $ το μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 7,95 $ το μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 8,95 $ το μήνα (συνδρομή 1 έτους), με χώρο δίσκου 150 GB, 100 λογαριασμούς email και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, για 10 ιστότοπους.

Bluehost Business Pro – με 14,95 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 16,95 $ ανά μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 19,95 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους), με χώρο στο δίσκο χωρίς μετρήσεις, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, για απεριόριστους ιστότοπους.

Μίζα GoDaddy – με 2,24 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 ετών ή 2 ετών ή 1 έτους) ή 2,49 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 μήνα), με χώρο στο δίσκο 30 GB, 10 λογαριασμούς email και 1 x 1 GB βάσεις δεδομένων MySQL, για 1 ιστότοπο.

Οικονομία GoDaddy – με 3,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 4,49 $ ανά μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 4,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους) ή 6,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 μηνών), με χώρο στο δίσκο 100 GB, 100 λογαριασμούς email, και 10 x 1 GB βάσεις δεδομένων MySQL, για 1 ιστότοπο.

GoDaddy Deluxe – με 4,49 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 4,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 5,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους) ή 8,99 $ ανά μήνα (μηνιαία συνδρομή), με απεριόριστο χώρο στο δίσκο, 500 λογαριασμούς email και 25 x 1 GB βάσεις δεδομένων MySQL, για απεριόριστους ιστότοπους.

GoDaddy Ultimate – με 7,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 3 ετών) ή 8,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 2 ετών) ή 9,99 $ ανά μήνα (συνδρομή 1 έτους) ή 14,99 $ ανά μήνα (μηνιαία συνδρομή), με Απεριόριστο χώρο στο δίσκο, 1000 λογαριασμούς email και απεριόριστο (x 1GB) Βάσεις δεδομένων MySQL, για απεριόριστους ιστότοπους.

Σχέδια φιλοξενίας VPS Η Bluehost προσφέρει 4 πακέτα φιλοξενίας VPS σε σύγκριση με τα 5 πακέτα φιλοξενίας VPS που παρέχονται από το GoDaddy, με σχεδόν παρόμοιο χώρο αποθήκευσης, μνήμη RAM και τιμές. Ωστόσο, το GoDaddy προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, ενώ το Bluehost προσφέρει εύρος ζώνης από 1TB έως 4TB.

Ειδικά σχέδια φιλοξενίας Το GoDaddy προσφέρει πέντε ειδικά προγράμματα φιλοξενίας διακομιστών, ενώ το Bluehost προσφέρει περίπου 3 από αυτά. Επίσης, το GoDaddy προσφέρει μέγιστο χώρο αποθήκευσης 2 TB (σε σύγκριση με το μέγιστο 1TB του Bluehost) και μέγιστη μνήμη RAM 32 GB (σε σύγκριση με το μέγιστο 16 GB του Bluehost).

Ενώ το Bluehost προσφέρει εύρος ζώνης 15 TB (με Bluehost Premium), το GoDaddy προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης με όλα τα ειδικά σχέδια του. Το εύρος τιμών και για τους δύο οικοδεσπότες Ιστού είναι σχεδόν παρόμοιο, αν και έχετε φθηνότερες επιλογές για αποκλειστική φιλοξενία με το GoDaddy.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν μια περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σίγουροι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Παρόλο που το GoDaddy σάς επιτρέπει να αναζητήσετε τα χρήματά σας πίσω εντός περιόδου 45 ημερών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, το Bluehost επιτρέπει το ίδιο μόνο για 30 ημέρες (πολιτική αναλογικής επιστροφής χρημάτων).

Η άλλη διαφορά είναι ότι η GoDaddy προσφέρει αυτήν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μόνο για τα ετήσια προγράμματα συνδρομής της.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Παρόλο που μερικά από τα σχέδια της GoDaddy εμφανίζονται φθηνότερα, αυτό ισχύει μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας. Κατά την ανανέωση του προγράμματος, οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες για το GoDaddy. Έτσι, δεν υπάρχουν πολλά να διαφοροποιήσουμε αυτούς τους δύο οικοδεσπότες σχετικά με την ποικιλία των προγραμμάτων φιλοξενίας και τις τιμές τους. Σύμφωνα με εμάς, είναι ισοπαλία μεταξύ των δύο.

Πόσο εύκολο στη χρήση Bluehost και GoDaddy

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν το βιομηχανικό πρότυπο cPanel, το οποίο διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, ως τον πίνακα ελέγχου.

Το GoDaddy σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το Parallels Plesk Panel, καθώς υποστηρίζει επίσης τη φιλοξενία των Windows που το Bluehost δεν διαθέτει. Δεδομένου ότι το cPanel είναι ένας βιομηχανικός πρότυπος πίνακας ελέγχου, οι χρήστες μπορούν να συνηθίσουν το στυλ εργασίας του αρκετά γρήγορα.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εγκατάστασης με ένα κλικ για να εγκαταστήσετε το WordPress και διάφορες άλλες εφαρμογές και για τους δύο παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. (Δείτε την αγορά Mojo για την Bluehost και την αγορά GoDaddy για την GoDaddy.)

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν τον ίδιο πίνακα ελέγχου και παρόμοια προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ. Για άλλη μια φορά, αξιολογούμε και τα δύο εξίσου όσον αφορά την ευκολία χρήσης.

Υποστήριξη των Bluehost και GoDaddy

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών τους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Εάν πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τις ομάδες υποστήριξής τους χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση. Και, εάν δεν βιάζεστε να επιλύσετε το πρόβλημα, μπορείτε να λάβετε γρήγορες απαντήσεις μέσω της επιλογής ζωντανής συνομιλίας και των δύο οικοδεσποτών ιστού.

Εναλλακτικά, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων ή να στείλετε email και στους δύο παρόχους φιλοξενίας.

Έχοντας φιλοξενήσει ιστότοπους και με αυτούς τους δύο οικοδεσπότες ιστού, μπορούμε να κοινοποιήσουμε ότι οι απαντήσεις της ομάδας υποστήριξης του GoDaddy έχουν καθυστερήσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο χρόνος απόκρισης της ομάδας υποστήριξης Bluehost ήταν σταθερά καλός.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Θα προτιμούσαμε να υπερψηφίσουμε την ομάδα υποστήριξης του Bluehost, βασισμένος αποκλειστικά στην εμπειρία μας από αυτούς, προσφέροντας γρήγορα λύσεις στα ζητήματά μας πολλές φορές τα χρόνια.

Κριτικές χρηστών για Bluehost και GoDaddy

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Μπορεί να μην είναι μια εξαιρετική ιδέα να βασίζεστε πλήρως στις κριτικές που δημοσιεύονται από διαφορετικούς πελάτες στο Διαδίκτυο για οποιονδήποτε web host. Ωστόσο, σας βοηθούν να καταλάβετε ποια ζητήματα ή ποια πλεονεκτήματα ενός συγκεκριμένου κεντρικού υπολογιστή εμφανίζονται ξανά και ξανά.

Αρνητικές κριτικές για το Bluehost και το GoDaddy

Για το GoDaddy, οι περισσότερες από τις αρνητικές κριτικές αναφέρονται στον σημαντικό χρόνο που χρειάστηκε η ομάδα υποστήριξής της για να ανταποκριθεί σε καταστάσεις κρίσης σε πραγματικό χρόνο.

Και δεν είναι απλώς η απάντηση για πρώτη φορά, αλλά ο χρόνος που απαιτείται για την εξεύρεση λύσης για ζητήματα πελατών.

Για το Bluehost, πολλές κριτικές πελατών αναφέρονται στο μειονέκτημα της εγκατάστασης πολλών πρόσθετων για διάφορες λειτουργίες. Επίσης, πολλοί πελάτες ζητούν από το Bluehost να αρχίζει να προσφέρει μηνιαία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

Θετικές κριτικές για το Bluehost και το GoDaddy

Υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές από αρχάριους που θεώρησαν εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο όταν χρησιμοποιούν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy και να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους με το πιο βασικό σχέδιο του GoDaddy (το αρχικό σχέδιο).

Για το Bluehost, οι θετικές κριτικές προορίζονται κυρίως για τα προγράμματα VPS και αποκλειστικά διακομιστές. Με αυτά τα σχέδια, η απόδοση του διακομιστή και η διαθεσιμότητα απεριόριστων βάσεων δεδομένων MySQL και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν επαινέσει πολύ.

Επίσης, στις περισσότερες κριτικές έγινε ειδική αναφορά για την καταπληκτική ασφάλεια και την υποστήριξη πελατών της Bluehost.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των Bluehost και GoDaddy

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Οι παρακάτω είναι λόγοι για να επιλέξετε το Bluehost έναντι του GoDaddy:

 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμοί email με πολλά σχέδια
 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών
 • Δυνατότητα παροχής υψηλού χρόνου λειτουργίας, ακόμη και για αυξημένα επίπεδα κίνησης

Οι ακόλουθοι είναι οι λόγοι για να επιλέξετε GoDaddy σε σχέση με το Bluehost:

 • Υποστήριξη για φιλοξενία Windows
 • Φθηνότερες τιμές
 • Περισσότερα προϊόντα και δυνατότητες
 • Μεγαλύτερη περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Είναι σαφές ότι εάν είστε απόλυτα αρχάριος και θέλετε απλώς να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο, χωρίς να έχετε τεχνικές γνώσεις, το GoDaddy αποδεικνύεται ότι είναι μια πολύ φθηνότερη και πιο βολική επιλογή.

Επίσης, εάν αναζητάτε μια πλατφόρμα φιλοξενίας των Windows, το GoDaddy είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας έχει πολλή κίνηση και αναζητάτε αξιοπιστία και βελτιωμένη απόδοση, τότε το Bluehost φαίνεται να είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης Ιστού για τις ανάγκες σας.

Εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το Bluehost, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα ​​από έναν από τους αδελφικούς του ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου του Hostgator που ανήκει επίσης στην EIG.

Όσον αφορά την υποστήριξη, την επεκτασιμότητα και τη διαχείριση της υψηλής κυκλοφορίας, το Hostgator δεν είναι επίσης κακό. Εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους από το GoDaddy για να ξεκινήσετε έναν βασικό ιστότοπο, τότε μπορείτε να τον φιλοξενήσετε στο Dreamhost.

Έχετε προηγούμενες εμπειρίες στη χρήση του GoDaddy ή του Bluehost; Αυτή η σύγκριση απάντησε σε τυχόν ερωτήσεις που είχατε ή εξακολουθείτε να έχετε απορίες; Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε σχόλια ή να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map