GoDaddy εναντίον Arvixe: Ποιος οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να επιλέξετε;

Εάν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, μπορεί να είστε λίγο περισσότερο μπερδεμένοι με όλες τις διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και όλα τα σχέδια που είναι εκεί έξω. Αυτή η σύγκριση μεταξύ GoDaddy και Arvixe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διευθετήσετε την ακαταστασία και να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλη για εσάς.


Η GoDaddy είναι μια μεγάλη εταιρεία με σχεδόν 13 εκατομμύρια πελάτες. Η Arvixe μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή όσο κάποιες άλλες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά αναπτύσσεται γρήγορα – σε μέγεθος και φήμη. Τόσο το GoDaddy όσο και το Arvixe παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχείριση WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Τόσο το GoDaddy όσο και το Arvixe προσφέρουν επιλογές Linux και Windows για τα σχέδιά τους.

Το GoDaddy έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of”, συμπεριλαμβανομένου του να ονομάζεται Fortune 100 “Best Company to Work for” το 2012. Το GoDaddy έχει επίσης αναγνωριστεί για τις αμφιλεγόμενες διαφημιστικές του καμπάνιες. Η Arvixe έχει κερδίσει πολλά βραβεία – συμπεριλαμβανομένου του “Editor’s Choice” του PCMag το 2015 και είναι μία από τις “ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής της Inc. 500”.

Το GoDaddy ξεκίνησε το 1997 ως Jomax Technologies και μετονομάστηκε ως Go Daddy το 1999. Το 2006, η μάρκα άλλαξε σε GoDaddy (τα δύο ονόματα εντάχθηκαν). Ένας ιδιωτικός όμιλος επενδύσεων κατέχει το GoDaddy, ωστόσο, ο ιδρυτής, ο Bob Parsons, παραμένει ο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος. Η Arvixe αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2014. Η EIG κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και παρόλο που οι ιστότοποι του EIG έχουν κάποιες ομοιότητες, λειτουργούν με τα δικά τους ονόματα.

Συγκρίνετε την απόδοση των GoDaddy και Arvixe

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Όταν οι διακομιστές δεν λειτουργούν, χάνετε θεατές και πελάτες. Οι εγγυήσεις του χρόνου λειτουργίας δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα σε λειτουργία, αλλά αποτελεί ένδειξη της σημασίας που δίνει ο οικοδεσπότης ιστού στον χρόνο λειτουργίας. Το GoDaddy εγγυάται χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99,9%. Εάν ο ιστότοπος πέσει 0,1% ή περισσότερο από 99,9% σε ένα μήνα, πιστώνεστε 5% της χρέωσης φιλοξενίας αυτού του μήνα. Η Arvixe έχει την ίδια εγγύηση 99,9%, με επιστροφή χρημάτων ενός δωρεάν μήνα εάν πέσει κάτω από αυτό το ποσοστό.

Εκτέλεση. Το GoDaddy χρησιμοποιεί επεξεργαστές Core i7 στα κοινόχρηστα σχέδιά του και Xeons στο VPS και τα ειδικά σχέδια του. Η Arvixe χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα Xeons και αποθηκεύει δεδομένα πελατών σε 15Κ επιδρομές δέκα μονάδων. Οι βάσεις δεδομένων και οι διακομιστές email της Arvixe βρίσκονται σε χώρο αποθήκευσης SSD.

Μια δοκιμή σε ιστότοπο GoDaddy απέδωσε χρόνο φόρτωσης 2,91 δευτερολέπτων, γρηγορότερα από το 56% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν με το Pingdom. Ένας συγκρίσιμος ιστότοπος Arvixe είχε χρόνο φόρτωσης 1,05s%, ταχύτερο από το 89% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το GoDaddy διαθέτει ένα κέντρο δεδομένων που διαθέτει στο Phoenix της Αριζόνα και εκμισθώνει δύο άλλα κέντρα της Αριζόνα στο Mesa και στο Scottsdale. Το GoDaddy έχει άλλα κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Ashburn της Βιρτζίνια. Οι διεθνείς ανάγκες ικανοποιούνται με ένα ευρωπαϊκό κέντρο στο Άμστερνταμ και ένα ασιατικό κέντρο που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ.

Η Arvixe ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες απαιτήσεις με κέντρα δεδομένων στο Ντάλας, το Τέξας, το Άμστερνταμ και το Χονγκ Κονγκ. Τα κέντρα δεδομένων είναι πλήρως περιττά και παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γνώμη για την απόδοση GoDaddy και Arvixe

Το Arvixe έχει καλύτερη εγγύηση χρόνου λειτουργίας και πολύ πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης στις δοκιμές.

Χαρακτηριστικά των GoDaddy και Arvixe

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Οι «απεριόριστες» και «μη μετρημένες» είναι όροι μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται συχνά από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σε αντίθεση με ό, τι μπορεί να πιστεύετε, δεν σημαίνει «όλα όσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε». Αντ ‘αυτού, αναφέρεται σε αυτό που η εταιρεία φιλοξενίας «θεωρεί λογική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Ενώ και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής στον κόσμο με περισσότερους από 60 εκατομμύρια τομείς υπό διαχείριση. Το GoDaddy προσφέρει ένα έτος δωρεάν εγγραφής τομέα για τον αρχικό όρο όταν ο όρος είναι 12 μήνες ή περισσότερο. Η Arvixe προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για όσο διάστημα έχετε ένα σχέδιο μαζί τους και προσφέρει μια δωρεάν μεταφορά εάν έχετε ήδη έναν τομέα.

Δημιουργία ιστότοπου. Το GoDaddy διαθέτει τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης με το Website Builder, ξεκινώντας από την τιμή προσφοράς 1 $ ανά μήνα. Το Arvixe παρέχει το RvSiteBuilder, το οποίο διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας WSYWIG και πάνω από 600 πρότυπα ιστού.

Βάσεις δεδομένων. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε, το GoDaddy προσφέρει από 10 έως απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Η Arvixe προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και PostgreSQL.

Λογαριασμοί email. Το GoDaddy προσφέρει 100 έως 1.000 λογαριασμούς με αποθηκευτικό χώρο 100 MB έως 1 GB, ανάλογα με το πρόγραμμά σας. Η Arvixe παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email σε όλα τα σχέδιά της.

Φιλοξενία WordPress. Τόσο το GoDaddy όσο και το Arvixe προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress έχει την εταιρεία φιλοξενίας να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις στον ιστότοπό σας, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε στο σημαντικό πράγμα – το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Πάμε μπαμπάΤο GoDaddy έχει τέσσερα προγράμματα WordPress. Βασικό, το οποίο περιορίζεται σε έναν ιστότοπο, 25.000 επισκέπτες ανά μήνα και 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Deluxe, με έναν ιστότοπο, 100.000 επισκέπτες και αποθηκευτικό χώρο 15 GB. Απόλυτος, με δύο ιστότοπους, 400.000 επισκέπτες και χώρο αποθήκευσης SSD 30 GB. και προγραμματιστής, με έως 5 ιστότοπους, 800.000 επισκέπτες και 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Όλα παρέχονται με δωρεάν τομέα κατά την παραγγελία ενός ετήσιου όρου. Το σχέδιο Ultimate περιλαμβάνει δωρεάν SiteLock.

ΆρβιξΗ Arvixe προσφέρει δύο κοινόχρηστα προγράμματα WordPress – Personal Class και Personal Class Pro. Εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, η φιλοξενία τους κλιμακώνεται σε διακομιστές VPS, Dedicated και Cloud, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχουν απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης, καθώς και 24ωρη συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη για τη φιλοξενία τους στο WordPress.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι GoDaddy και Arvixe προσφέρουν και τα δύο καλάθια αγορών, όπως τα Magneto, ZenCart, PrestaShop και άλλα, μέσω του πίνακα ελέγχου. Η Arvixe υποστηρίζει πολλές δωρεάν και εμπορικές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές με υποστήριξη 24/7 και αυτόματη εγκατάσταση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το GoDaddy διαθέτει πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς ιστότοπου με μηνιαία χρέωση με τα κοινόχρηστα σχέδιά του και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα. Η Arvixe λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών της. Η Arvixe συνιστά στους πελάτες να κάνουν τα δικά τους αντίγραφα ασφαλείας και να τα αποθηκεύουν εκτός ιστότοπου (που είναι καλή συμβουλή ανεξάρτητα από οποιοδήποτε σχέδιο).

Ασφάλεια φιλοξενίας. Το GoDaddy σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια στις απειλές του DDoS και παρέχει αυτό που αποκαλεί “CageFS”. Το CageFS σας επιτρέπει να ορίσετε δικαιώματα χρήστη για να περιορίσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο. Το GoDaddy παρέχει στο SpamAssasin, καθώς και το BoxTrapper, για φιλτράρισμα email. Η Arvixe σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια στις απειλές του DDoS, καθώς και προστατεύει με ωμή βία. Το Arvixe παρέχει φιλτράρισμα SpamAssassin και Spamhaus.

Το GoDaddy παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα σχέδιά του, με τις κορυφαίες βαθμίδες να λαμβάνουν δωρεάν ιδιωτικό SSL. Η Arvixe παρείχε κοινόχρηστο SSL για τα κοινόχρηστα πακέτα Linux, ωστόσο, από τα τέλη του 2015, τα κοινόχρηστα SSL δεν είναι πλέον διαθέσιμα για κοινόχρηστα προγράμματα Linux ή Windows PersonalClass. Μπορούν να αγοραστούν ιδιωτικά SSL. Τα πακέτα Arvixe BusinessClass έχουν δωρεάν SSL αρκεί να έχετε πακέτο με την Arvixe.

Οι GoDaddy και Arvixe προσφέρουν και διακομιστές Windows ή Linux.

Πίνακας Ελέγχου. Η Arvixe χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Το GoDaddy χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά έχει κάνει κάποια προσαρμογή, κάτι που μπορεί να το κάνει άγνωστο στους κανονικούς χρήστες του cPanel.

Πρόσθετα. Εκτός από τη φιλοξενία σχεδίων, το GoDaddy προσφέρει επίσης SEO, διαδικτυακό μάρκετινγκ και υπηρεσίες σχεδιασμού με επιπλέον χρεώσεις. Τόσο η GoDaddy όσο και η Arvixe έχουν σχέδια μεταπωλητών και προγράμματα θυγατρικών. Η Arvixe παρέχει διαφημιστική πίστωση 100 $ στο Bing / Yahoo και 100 $ στο Google AdWords.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του GoDaddy και του Arvixe

Οι δύο εταιρείες φιλοξενίας έχουν πολλά κοινά πράγματα – και οι δύο χρησιμοποιούν το cPanel, και οι δύο διαθέτουν διακομιστές Linux και Windows και και οι δύο έχουν καλές επιλογές ασφαλείας. Το GoDaddy θεωρείται ο ηγέτης της βιομηχανίας στην καταχώριση τομέα, αλλά το απεριόριστο εύρος ζώνης, βάσεις δεδομένων και η δυνατότητα email της Arvixe για τα σχέδιά της της δίνει πλεονέκτημα.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των GoDaddy και Arvixe

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Η τιμολόγηση για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ένας συγκινητικός στόχος. Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, προσφέρονται ειδικές προσφορές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Η τιμολόγηση εδώ είναι αυτό που προσφέρθηκε τη στιγμή αυτής της σύγκρισης. Πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές προσφοράς είναι γενικά καλές μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας, επομένως η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σημαίνει υψηλότερη εξοικονόμηση. Συνήθως, η εγγραφή για μεγαλύτερους όρους, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες προσφορές, σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρξει διακοπή των τιμών.

Πάμε μπαμπά. Το GoDaddy προσφέρει τρία κοινόχρηστα προγράμματα Linux και τρία κοινόχρηστα σχέδια για Windows – με τις δύο επιλογές να έχουν παρόμοιες δυνατότητες. Το Economy επιτρέπει έναν ιστότοπο, απεριόριστο εύρος ζώνης και 100 GB αποθηκευτικού χώρου, για 3,99 $. Το Deluxe, με 4,99 $ ανά μήνα και το Ultimate, στα 7,99 $ το μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα σε ετήσιο πρόγραμμα. Οι λογαριασμοί email περιορίζονται σε 100, 500 και 1000, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα Ultimate προσθέτει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ένα έτος.

Άρβιξ. Η Arvixe προσφέρει τέσσερα κοινόχρηστα σχέδια – δύο στο PersonalClass και δύο στο BusinessClass. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ΗΠΑ, Ευρώπη ή ασιατικά κέντρα δεδομένων στο ταμείο. Τόσο το Personal όσο και το Business προσφέρουν απεριόριστο χώρο, εύρος ζώνης, email και βάσεις δεδομένων. Το PersonalClass ($ 4 ανά μήνα) και το BusinessClass (22 $ ανά μήνα) διαφέρουν από τις Pro εκδόσεις, το PersonalClassPro (7 $ ανά μήνα) και το BusinessClassPro (35 $ ανά μήνα), καθώς οι επαγγελματικοί τύποι έχουν απεριόριστους ιστότοπους που επιτρέπονται, ενώ μόνο οι μη-Pro επιτρέψτε έξι. Η διαφορά μεταξύ PersonalClass και BusinessClass είναι ότι το BusinessClass έχει λιγότερους χρήστες στο διακομιστή – βασικά είναι κοινόχρηστη φιλοξενία με δυνατότητες VPS. Η επιλογή ASP τρέχει μερικά δολάρια περισσότερα για κάθε σχέδιο και επίπεδο. Τα κοινόχρηστα σχέδια της Arvixe παρέχουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και PostgreSQL. Επίσης, τα προγράμματα BusinessClass διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα ο ιστότοπος φιλοξενείται με το Arvixe.

Και οι δύο προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Το GoDaddy προσφέρει τέσσερα σχέδια. Οι ιστότοποι επιτρέπουν εύρος από 1 ιστότοπο στο χαμηλότερο επίπεδο έως 5 στο υψηλότερο. Το GoDaddy περιορίζει τους αριθμούς επισκεπτών ανά μήνα με βάση το πρόγραμμά σας και το ποσό αποθήκευσης SSD ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα. Οι τιμές του GoDaddy είναι 3,99 $, 4,49 $, 7,99 $ και 13,99 $ ανά μήνα. Η Arvixe προσφέρει ένα πρόγραμμα PersonalClass WordPress για 4 $ ανά μήνα και ένα πρόγραμμα PersonalClassPro για $ 7 ανά μήνα. Απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστος αριθμός βάσεων δεδομένων συνοδεύονται από τα δύο σχέδια. Το πρόγραμμα PersonalClassPro επιτρέπει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Τα σχέδια του Arvixe WordPress κλιμακώνονται εύκολα, αν και οι τιμές αυξάνονται για το WordPress σε VSP ή αποκλειστικούς διακομιστές.

Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα σχέδια VPS, με πέντε σχέδια για Linux και πέντε για Windows – τα προγράμματα των Windows κοστίζουν περίπου 10 $ ανά μήνα περισσότερο. Τα σχέδια της GoDaddy προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και 40 GB έως 250 GB αποθηκευτικού χώρου (ανάλογα με το επίπεδο). Η Arvixe προσφέρει δύο προγράμματα το καθένα σε Linux και ASP (Windows). Η τιμή του Arvixe είναι περίπου 30 $ περίπου. Ωστόσο, το GoDaddy περιορίζει τον αριθμό των ιστότοπων σε 3. Το Arvixe είναι απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστος αριθμός ιστότοπων που επιτρέπονται – συν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα έχετε το πρόγραμμα. Το GoDaddy προσφέρει 5 ειδικά προγράμματα για Linux και 5 για Windows. Τα προγράμματα των Windows του GoDaddy τρέχουν περίπου 30 $ περισσότερα από τα πακέτα Linux. Τα σχέδια του GoDaddy έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Το Arvixe’s παρέχει έξι πακέτα ενός επεξεργαστή, με συγκρίσιμα σχέδια που είναι ελαφρώς υψηλότερα από αυτά του GoDaddy. Η Arvixe προσφέρει επίσης δύο εντυπωσιακά ειδικά προγράμματα πολλαπλών επεξεργαστών – αν και σε τιμή άνω των 350 $ ανά μήνα.

Το GoDaddy προσφέρει διαφορετικές πιστώσεις μάρκετινγκ ανάλογα με την τοποθεσία σας. Η Arvixe παρέχει δωρεάν μάρκετινγκ με πίστωση 100 $ για το Bing / Yahoo και 100 $ για το Google AdWords. Και οι δύο πωλούν ονόματα τομέα. Το GoDaddy παρέχει ένα δωρεάν έτος εγγραφής για νέες εγγραφές, ενώ η Arvixe παρέχει δωρεάν εγγραφή τομέα εφόσον διατηρείτε το σχέδιό σας.

Οι GoDaddy και Arvixe προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Η GoDaddy προσφέρει την τυπική εγγύηση 30 ημερών για ετήσιους και πάνω όρους. Για μηνιαία πακέτα, η πλήρης επιστροφή χρημάτων του GoDaddy περιορίζεται σε 48 ώρες και βαθμολογείται μετά από αυτό. Η Arvixe προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση 60 ημερών. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο Arvixe ή στο GoDaddy, θα παρακρατήσουν το τέλος εγγραφής τομέα από την επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Για κοινόχρηστη φιλοξενία, η Arvixe έχει το πλεονέκτημα με τις «απεριόριστες» δυνατότητές της, με τιμές παρόμοιες με ή χαμηλότερες από αυτές του GoDaddy. Το Arvixe έχει το πλεονέκτημα στο VPS με τις “απεριόριστες” δυνατότητες εκεί. Τα ειδικά σχέδια της GoDaddy έχουν χαμηλότερες τιμές, αν και αν χρειάζεστε έναν σοβαρό διακομιστή (σε σημαντικά υψηλότερη τιμή), η Arvixe είναι και πάλι η επιλογή σας από αυτά τα δύο.

Πόσο εύκολο στη χρήση GoDaddy και Arvixe

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Τόσο το GoDaddy όσο και το Arvixe χρησιμοποιούν το cPanel, αν και το GoDaddy τροποποιεί κάπως τη διεπαφή. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή γραφικών του cPanel είναι το βιομηχανικό πρότυπο και διαθέτει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας μέσω εικονιδίων που αναγνωρίζονται εύκολα. Το GoDaddy παρέχει στο βιομηχανικό πρότυπο Plex τα πακέτα των Windows, το Arvixe χρησιμοποιεί το WebSitePanel.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το GoDaddy παρέχει εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ σε εκατοντάδες εφαρμογές μέσω του πίνακα ελέγχου. Το Arvixe παρέχει εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ σε εκατοντάδες εφαρμογές μέσω της Softaculous. Και οι δύο έχουν μια εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του GoDaddy όσο και του Arvixe παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το GoDaddy προσφέρει περισσότερα προϊόντα εκτός από τη φιλοξενία, οπότε είναι λίγο πιο συγκεχυμένο να πλοηγηθείτε και οι σελίδες του περιλαμβάνουν πολύ κύλιση. Το Arvixe’s είναι ξεκάθαρο και σωστό. Τα ευανάγνωστα διαγράμματα σύγκρισης στο Arvixe σας δείχνουν ξεκάθαρα τις διαφορές στα επίπεδα.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ισοπαλία δεδομένου ότι και οι δύο χρησιμοποιούν το cPanel και και οι δύο παρέχουν πολλές εφαρμογές με ένα κλικ. Το Arvixe μπορεί να πάρει λίγο νεύμα, λόγω της ευκολότερης πλοήγησής του στον ιστότοπο.

Υποστήριξη των GoDaddy και Arvixe

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Το GoDaddy θα έπρεπε να θεωρηθεί όχι καλύτερο από το μέσο όρο, με βάση τις κριτικές των πελατών. Η Arvixe βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Από την εξαγορά του EIG, οι αξιολογήσεις εξυπηρέτησης πελατών υπέφεραν για την Arvixe. Η PCMag είχε ονομάσει την Arvixe ως Επιλογή Επιμελητή το 2015, αλλά στις αρχές του 2016 υποβάθμισε τις αξιολογήσεις της λόγω της κακής υποστήριξης των πελατών και των μεγάλων χρόνων αναμονής.

Οι GoDaddy και Arvixe έχουν email και live chat 24/7. Το τηλέφωνο του GoDaddy είναι 24/7, ενώ η τηλεφωνική υποστήριξη του Arvixe περιορίζεται στις ώρες γραφείου. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα. Το GoDaddy παρέχει ενημερωτικά άρθρα εκτός από το ιστολόγιό του στο “GoDaddy Garage”. Το Arvixe έχει ένα ενεργό ιστολόγιο.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Η Arvixe θα μπορούσε να έχει πλεονέκτημα εδώ για την εξυπηρέτηση πελατών, καθώς το GoDaddy’s θεωρείται μέσο, ​​ή ελαφρώς υψηλότερο. Ωστόσο, πρόσφατα ο χρόνος λειτουργίας και η εξυπηρέτηση πελατών της Arvixe καθυστέρησαν και οι χρόνοι αναμονής των πελατών είναι πολύ μεγάλοι.

Σχόλια χρηστών για GoDaddy και Arvixe

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Οι κριτικές αγοράζονται συχνά – είτε εντελώς είτε ως κίνητρα για τη φιλοξενία πιστώσεων. Ακόμη και οι νόμιμες κριτικές προέρχονται γενικά από τον παθιασμένο πελάτη, οπότε οι περισσότερες κριτικές έχουν ισχυρή αρνητική ή ισχυρή θετική τάση. Ωστόσο, εάν κάτι συνεχώς εμφανίζεται, θετικό ή αρνητικό, πρέπει να διερευνηθεί.

Αρνητικές κριτικές για GoDaddy και Arvixe

Πάμε μπαμπά. Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές για το GoDaddy ασχολούνται με την κακή υποστήριξη πελατών, τους αυστηρούς περιορισμούς που ισχύουν σε ορισμένα σχέδια και την ενοχλητική διακοπή λειτουργίας.

Άρβιξ. Οι πιο πρόσφατες αρνητικές κριτικές για το Arvixe αφορούν την κακή εξυπηρέτηση πελατών και τους μεγάλους χρόνους αναμονής.

Θετικές κριτικές για GoDaddy και Arvixe

Πάμε μπαμπά. Οι θετικές κριτικές από τους πελάτες του GoDaddy σχολιάζουν τις υπηρεσίες εγγραφής τομέα και τις τιμές της.

Άρβιξ. Η Arvixe βαθμολογείται ιδιαίτερα από τους πελάτες της επειδή έχει τόσες πολλές δυνατότητες διαθέσιμες σε μια τέτοια τιμή προϋπολογισμού. Οι πελάτες των Windows γράφουν για την ευχαρίστηση να βρουν φιλοξενία σε προσιτή τιμή.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Οι κριτικές τείνουν να δείχνουν ότι το GoDaddy επικεντρώνεται στο να είναι καταχωρητής τομέα και η φιλοξενία είναι μια μεταγενέστερη σκέψη. Αν και η Arvixe λαμβάνει τώρα κάποια αρνητικά παράπονα σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, εξακολουθεί να θεωρείται ιδιαίτερα από τους πελάτες της.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των GoDaddy και Arvixe

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Υπάρχουν θετικά χαρακτηριστικά και αρνητικά χαρακτηριστικά που αφορούν και τις δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας.

Λόγοι για να επιλέξετε το Arvixe έναντι του GoDaddy:

 • Δωρεάν τομέας για όσο διάστημα φιλοξενείται ένα πρόγραμμα
 • Περισσότερα απεριόριστα χαρακτηριστικά στα σχέδια
 • Μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Λόγοι για να επιλέξετε το GoDaddy έναντι του Arvixe:

 • Πωλεί πολλαπλά προϊόντα Ιστού εκτός από φιλοξενία
 • Περισσότερα επίπεδα για περισσότερες επιλογές στα σχέδια
 • Δωρεάν τηλέφωνο 24/7

Το GoDaddy μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους, καθώς οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ιστό, από το όνομα τομέα έως το SSL, το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες SEO, και τη διαδικτυακή τήρηση βιβλίων, μπορεί να ληφθεί από έναν ιστότοπο. Το Arvixe είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν «απεριόριστα τα πάντα» σε τιμές προϋπολογισμού. Οι μικρές επιχειρήσεις θα βρίσκουν ελκυστικό το απεριόριστο εύρος ζώνης και τον αποθηκευτικό χώρο. Οι επιχειρήσεις που απαιτούν VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές θα βρουν επίσης το GoDaddy μια ελκυστική επιλογή – αν και εκείνες που χρειάζονται σοβαρούς υπολογιστές μπορεί να θέλουν να δουν τα ειδικά σχεδιασμένα σχέδια της Arvixe.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να δείτε όταν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη Ιστού. Αυτό που πρέπει να υπάρχει στο ραντάρ σας είναι το InMotion Hosting, λόγω των εξαιρετικών διαχειριζόμενων προγραμμάτων WordPress. Προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στον κλάδο – εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, σε σύγκριση με την εγγύηση 30 ημερών του GoDaddy και 60 ημέρες από την Arvixe. Εάν δεν σας πειράζει να κάνετε ένα μικρό βήμα στην τιμολόγηση από τις τιμές φιλοξενίας προϋπολογισμού για να λάβετε premium χαρακτηριστικά και γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης, το SiteGround είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Έχετε απορίες σχετικά με το GoDaddy ή το Arvixe; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία Ιστού; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map