DreamHost vs A2 Hosting: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Σύγκριση DreamHost έναντι A2 Hosting


Η απόφαση για το πού θα φιλοξενήσετε μπορεί να είναι η πιο σημαντική απόφαση που λαμβάνετε με τον ιστότοπό σας. Για να είναι επιτυχημένη η επιχείρησή σας, χρειάζεστε αξιόπιστη φιλοξενία που παρέχει τις δυνατότητες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ DreamHost και A2 Hosting για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Το DreamHost έχει μακρά ιστορία ως εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ιδρύθηκε το 1997, φιλοξενεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους στους διακομιστές του. Το A2 Hosting, από την άλλη πλευρά, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 με γνώμονα τους προγραμματιστές και ήταν από τους πρώτους που προσέφεραν PHP 5 και Ruby on Rails. Η έμφαση τους δίνεται στην απόδοση.

Τόσο το DreamHost όσο και το A2 Hosting παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Και οι δύο εταιρείες βασίζονται σε Linux.

Το DreamHost ονομάστηκε, το 2014 και το 2015, ως “Best Business Host” του PCMag. Η A2 Hosting έχει κερδίσει πολλά βραβεία «καλύτερων», πολλά από αυτά μόλις πέρυσι.

Το DreamHost, με έδρα την Καλιφόρνια, είναι μια ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας. Το A2 Hosting είναι επίσης ιδιόκτητο. Το όνομά του προέρχεται από το γεγονός ότι εδρεύει στο Ann Arbor (two A’s), Michigan.

Συγκρίνετε την απόδοση του DreamHost και του A2 Hosting

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Το DreamHost δεν μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα το χρόνο λειτουργίας του. Έχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, με επιστροφές χρημάτων μιας ημέρας φιλοξενίας για κάθε ώρα εκτός λειτουργίας, μόλις αναφερθεί το πρόβλημα. Το A2 Hosting’s είναι σχεδόν εξίσου καλό, με εγγύηση 99,9%. Το A2 Hosting θα επιστρέψει το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος λόγω βλάβης του εξοπλισμού ή του δικτύου.

Εκτέλεση. Το DreamHost χρησιμοποιεί επεξεργαστές AMD και έχει εγκατεστημένους SSD στους διακομιστές του. Το A2 χρησιμοποιεί διακομιστές Dell με επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα και όλα τα σχέδιά τους χρησιμοποιούν SSD. Τα SSD χρησιμοποιούνται για καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία.

Ένας ιστότοπος που φιλοξενήθηκε από το DreamHost είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 2,10 δευτερολέπτων, ο οποίος ήταν ταχύτερος από το 70% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν στο Pingdom. Μια δοκιμή ενός συγκρίσιμου ιστότοπου Α2 απέδωσε χρόνο φόρτωσης 1,49s, γρηγορότερο από το 81% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το DreamHost έχει πολλά κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ. Υπάρχουν δύο κέντρα δεδομένων στην Καλιφόρνια, καθώς και ένα κέντρο δεδομένων στο Ashburn της Βιρτζίνια. Το DreamHost ενοποιεί τα κέντρα δεδομένων της Καλιφόρνιας σε ένα κέντρο δεδομένων που άνοιξε πρόσφατα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Υπάρχει πλεονάζουσα ισχύς και ψύξη, αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ και ασφάλεια 24/7 σε όλα τα κέντρα δεδομένων.

Η A2 Hosting διαθέτει κέντρα δεδομένων παγκοσμίως, με κέντρα στο Μίσιγκαν, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων έχουν περιττές επιλογές ισχύος και ψύξης, καθώς και τετραπλή σύνδεση δικτύου. Τα αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ είναι διαθέσιμα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γνώμη για την Απόδοση DreamHost και A2 Hosting

Τόσο το DreamHost όσο και το A2 Hosting χαρακτηρίζουν την αξιοπιστία και την απόδοση ως βασικά χαρακτηριστικά και και τα δύο προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά του DreamHost και του A2 Hosting

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Μην παραπλανηθείτε από όρους μάρκετινγκ όπως “απεριόριστο” και “μη μετρημένο” όταν περιγράφονται χαρακτηριστικά. Δεν σημαίνει “χρήση όσο θέλετε.” Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας «θεωρούν λογική χρήση». Οι εταιρείες φιλοξενίας θα επιβάλουν πρόστιμο ή θα αναστείλουν ιστότοπους που πιστεύουν ότι υπερβαίνουν αυτό – μερικές φορές χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, οι εταιρείες φιλοξενίας δηλώνουν ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα πλησιάσουν ποτέ μια προειδοποίηση.

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Το DreamHost παρέχει ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για νέους λογαριασμούς. Η φιλοξενία A2 δεν έχει αυτήν την επιλογή.

Δημιουργία ιστότοπου. Ούτε το DreamHost ούτε το A2 Hosting έχουν ενσωματωμένους κατασκευαστές ιστότοπων, αν και το A2 Hosting δηλώνει ότι υποστηρίζει τους περισσότερους από τους δωρεάν και εμπορικούς κατασκευαστές ιστότοπων.

Βάσεις δεδομένων. Το DreamHost προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Το A2 Hosting περιορίζει τον αριθμό σε 5 βάσεις δεδομένων στο χαμηλότερο επίπεδο, αλλά έχει απεριόριστο αριθμό βάσεων δεδομένων που επιτρέπονται σε άλλα επίπεδα και σχέδια. Το A2 Hosting υποστηρίζει επίσης PostgreSQL.

Λογαριασμοί email. Το DreamHost παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email. Το A2 Hosting, πάλι, περιορίζει το χαμηλότερο επίπεδο, επιτρέποντας 25 λογαριασμούς. Τα άλλα επίπεδα και σχέδια προσφέρουν απεριόριστους λογαριασμούς email. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί είναι χρήσιμοι εάν έχετε πολλούς υπαλλήλους. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία ξεχωριστών λογαριασμών για κάθε τμήμα της επιχείρησής σας, όπως πωλήσεις, υποστήριξη και πληροφορίες.

Φιλοξενία WordPress. Το DreamHost και το A2 Hosting προσφέρουν και τα δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Συνήθως, τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress θα κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα, αν και το A2 Hosting είναι διαφορετικό – η διαχειριζόμενη τιμολόγηση του WordPress είναι ίδια με τα τυπικά κοινόχρηστα πακέτα.

Μέρος του επιπλέον κόστους είναι επειδή τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress τοποθετούνται συνήθως σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για τη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις των ιστότοπων WordPress για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να εστιάζετε στο περιεχόμενό σας αντί για τεχνολογικά πράγματα.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το DreamHost και το A2 Hosting υποστηρίζουν τα δωρεάν καροτσάκια αγορών που διατίθενται μέσω των πινάκων ελέγχου, όπως Magneto, ZenCart, PrestaShop και άλλα. Το DreamHost υποστηρίζει επίσης έναν εμπορικό δημιουργό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, το Café Commerce – αν και δεν είναι δωρεάν.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η πολιτική του DreamHost απαγορεύει την αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας που δημιουργούνται από τον ιστότοπο στον διακομιστή. Οποιαδήποτε μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που δημιουργούνται από τον χρήστη πρέπει να ληφθούν και να αφαιρεθούν από τον κεντρικό διακομιστή το συντομότερο δυνατό μετά την πραγματοποίησή τους.

Τα δεδομένα ιστοτόπου και οι βάσεις δεδομένων δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι εγγυημένα. Το A2 Hosting προσφέρει Server Rewind για όλους εκτός από τα χαμηλότερα επίπεδα. Ο διακομιστής Rewind λαμβάνει αυτόματα στιγμιότυπα του ιστότοπού σας και επιτρέπει την αποκατάσταση μεμονωμένων αρχείων, βάσεων δεδομένων ή ολόκληρου του ιστότοπου.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Το DreamHost χρησιμοποιεί το Spamhaus για να φιλτράρει τα email και χρησιμοποιεί το Arbor Networks για να παρέχει προστασία στο DDoS. Το A2 Hosting λαμβάνει επίσης πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές DDoS, κακόβουλο λογισμικό και ιούς με την Αιώνια Ασφάλεια και το HackScan – τα οποία παρέχονται δωρεάν. Χρησιμοποιεί την τυπική προστασία Spam, καθώς και το Barracuda Advanced Spam Filtering για email.

Το A2 Hosting χρησιμοποιεί επίσης το Patchman Enhanced Security Tool, το οποίο σαρώνει λογισμικό και εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση κώδικα και σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές δεν είναι ενημερωμένες.

Το DreamHost παρέχει SSL μέσω του Let’s Encrypt στα σχέδιά του. Το A2 προσφέρει δωρεάν κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL για τα σχέδιά του μέσω του cPanel και μπορεί να αγοραστεί και το ιδιωτικό SSL.

Πίνακας Ελέγχου. Το DreamHost χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου που βασίζεται περισσότερο σε κείμενο από τη διεπαφή που βασίζεται σε εικονίδια του βιομηχανικού προτύπου cPanel, το οποίο χρησιμοποιεί η A2 Hosting.

Πράσινος. Η DreamHost αγοράζει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχει αποτύπωμα ουδέτερου άνθρακα. Το A2 διαθέτει επίσης 100% άνθρακα ίχνος. Η A2 συμμετέχει επίσης ενεργά σε φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες, όπως η δενδροφύτευση, στην περιοχή Ann Arbor.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Το πρόγραμμα θυγατρικών του DreamHost πληρώνει 97 $ για κάθε παραπομπή, έως και 1164 $ το χρόνο. Το πρόγραμμα θυγατρικών της A2 Hosting πληρώνει 85 $ για κάθε παραπομπή, χωρίς όρια. Το A2 διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα μεταπωλητών που επιτρέπει την καθιέρωση επωνυμίας.

Πρόσθετα. Το DreamHost πωλεί χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές cloud με μηνιαία χρέωση, ανάλογα με το ποσό που αποθηκεύετε. Η A2 Hosting έχει πιστώσεις αξίας 50 $ στο Bing / Yahoo.

Γνώμη για το DreamHost και το A2 Hosting Βασικά χαρακτηριστικά

Το DreamHost πωλεί χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές cloud με μηνιαία χρέωση, ανάλογα με το ποσό που αποθηκεύετε. Η A2 Hosting έχει πιστώσεις αξίας 50 $ στο Bing / Yahoo.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων και τις τιμές των DreamHost και A2 Hosting

Σχέδια φιλοξενίας και τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Οι τιμές στον Ιστό φιλοξενούν συνεχώς αλλαγές λόγω της ανταγωνιστικής φύσης του κλάδου. Αυτό οδηγεί επίσης σε πολλές προωθητικές τιμές. Δεδομένου ότι οι τιμές προώθησης συνήθως περιορίζονται στον πρώτο όρο υπηρεσίας, η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ισοδυναμεί με υψηλότερη εξοικονόμηση. Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διακυμάνσεις τιμών. Οι παρακάτω τιμές αντικατοπτρίζουν τις τιμές κατά τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

DreamHost. Το DreamHost δεν περιπλέκει τα πράγματα με πολλά διαφορετικά επίπεδα και σχέδια. Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα, με τιμή 7,95 $ για μια τριετή περίοδο. Το πρόγραμμα συνοδεύεται από απεριόριστα πάντα – απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστους τομείς.

Μια δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος, καθώς και δωρεάν SSL, συνοδεύεται από το πρόγραμμα. Ένα ειδικό IP είναι διαθέσιμο με μηνιαία χρέωση 5,95 $. Το DreamHost παρέχει επίσης έξι εξαιρετικά επεκτάσιμες βαθμίδες φιλοξενίας cloud που αντικατοπτρίζονται σε τρία σημεία για απολύσεις. Το κόστος είναι από 4,50 $ το μήνα έως 96 $ το μήνα.

Το DreamHost προσφέρει μόνο ένα σχέδιο διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Έρχεται με 30 GB αποθήκευσης SSD και απεριόριστους επισκέπτες ανά μήνα. Το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα κατά το check-out. Το σχέδιο συνοδεύεται από αποκλειστική IP και φιλοξενείται σε VPS με SSD. Το πρόγραμμα DreamHost περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και σε μια βάση δεδομένων MySQL και διατίθεται στα 19,95 $, με ετήσιο πρόγραμμα. Η A2 Hosting έχει τρία διαχειριζόμενα σχέδια WordPress.

Φιλοξενία Α2. Το A2 Hosting προσφέρει τρία κοινά σχέδια. Το Lite επιτρέπει έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων και κοστίζει 3,92 $ ανά μήνα. Τα Swift και Turbo επιτρέπουν το καθένα απεριόριστες ιστοσελίδες και απεριόριστες βάσεις δεδομένων. Η Swift διατίθεται στα 4,90 $ το μήνα και το Turbo είναι 9,31 $ το μήνα. Και οι τρεις έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το A2 Hosting διαθέτει επίσης το CloudLinux, μια έκδοση του Centos OS που είναι ταχύτερη και έχει λιγότερους πελάτες ανά διακομιστή από τους περισσότερους.

Η A2 Hosting έχει τρία διαχειριζόμενα σχέδια WordPress. Η τιμή τους είναι ίδια με τα κοινόχρηστα πακέτα στα 3,92 $, 4,90 $ και 9,31 $. Το Lite περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και σε πέντε βάσεις δεδομένων. Τα Swift και Turbo προσφέρουν απεριόριστες ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων. Όλα τα σχέδια βασίζονται σε SSD και έχουν προσωρινή αποθήκευση, αν και το Turbo Plan έχει βελτιστοποιήσει την προσωρινή αποθήκευση. Έχουν όλα CDN και επιπλέον επιλογές ασφαλείας. Τα Swift και Turbo έρχονται επίσης με Server Rewind για αντίγραφα ασφαλείας.

VPS και ειδικά σχέδια: Το DreamHost έχει τέσσερα σχέδια VPS, τα οποία διαθέτουν SSD και ξεκινούν από 15 $ το μήνα, με το κορυφαίο επίπεδο στα 120 $ το μήνα. Προσφέροντας απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστους τομείς, τα σχέδια DreamHost VPS είναι κατάλληλα για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ξεπεράσει την κοινή φιλοξενία.

Το A2 Hosting έχει δύο σχέδια VPS με τρία επίπεδα σε κάθε ένα. Οι μη διαχειριζόμενες βαθμίδες κοστίζουν 5 $, 10 $ και 15 $ ανά μήνα. Τα διαχειριζόμενα επίπεδα είναι 32,99 $, 46,19 $ και 65,99 $ ανά μήνα. Τα σχέδια της A2 Hosting διαθέτουν επίσης SSD, αλλά υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης και στον χώρο αποθήκευσης.

Το DreamHost έχει κάποιες ειδικές επιλογές ξεκινώντας από $ 149 ανά μήνα, με την τιμολόγηση ανάλογα με τη διαμόρφωση που έχει επιλεγεί. Το DreamHost επιτρέπει απεριόριστο αριθμό IP, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, στα ειδικά επίπεδα του. Το A2 Hosting έχει δύο σχέδια με τρία επίπεδα σε κάθε ένα, όπως και στα σχέδια VPS. Το μη διαχειριζόμενο ξεκινά από 99,59 $ ανά μήνα και το διαχειριζόμενο πρόγραμμα ξεκινά από 141,09 $ ανά μήνα. Το A2 Hosting έχει όριο εύρους ζώνης και αποθηκευτικό χώρο, αλλά είναι αρκετά γενναιόδωρο.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Το DreamHost διαθέτει κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών στον κλάδο. Η εγγύηση της A2 Hosting είναι επίσης καλύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας 30 ημέρες, με οποιαδήποτε προσφορά επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Επιστρέφονται πλήρως οι πρώτες 30 ημέρες. μετά από 30 ημέρες, η επιστροφή των χρημάτων έχει προτίμηση. Το DreamHost θα παρακρατήσει ένα τέλος εγγραφής τομέα εάν έχετε επωφεληθεί από το δωρεάν έτος εγγραφής.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Το DreamHost έχει την καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων του κλάδου – αν και το A2 Hosting είναι επίσης καλύτερο από το βιομηχανικό πρότυπο. Το DreamHost καθιστά απλή την επιλογή ενός κοινόχρηστου ή διαχειριζόμενου προγράμματος WordPress, με μόνο ένα επίπεδο σε κάθε ένα. Η τιμολόγηση της A2 Hosting σε VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών το καθιστά πολύ ελκυστικό για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις.

Πόσο εύκολο στη χρήση του DreamHost και του A2 Hosting

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Ο ιδιόκτητος πίνακας ελέγχου του DreamHost έχει πολλές δυνατότητες, αλλά το να μην είναι το βιομηχανικό πρότυπο θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα εάν μεταφέρετε τον ιστότοπό σας αργότερα. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή βασισμένη στο εικονίδιο του cPanel.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το DreamHost έχει μια ενότητα προγράμματος εγκατάστασης με ένα κλικ, αν και δεν υπάρχουν τόσες διαθέσιμες εφαρμογές όπως παρέχουν άλλοι εγκαταστάτες. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί το Softaculous ως πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για εκατοντάδες εφαρμογές.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του DreamHost όσο και του A2 Hosting παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Και οι δύο έχουν χρήσιμα γραφήματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους, αν και το A2 Hosting προσθέτει χρήσιμους συνδέσμους σε αναδυόμενα παράθυρα για πολλούς από τους όρους και τις επιλογές που εμφανίζονται στα γραφήματά του. Το Bot είναι καθαρό και φιλικό προς το χρήστη. Ωστόσο, το DreamHost καθιστά δύσκολη την εύρεση κάποιων πληροφοριών χωρίς να καταφεύγει στο Google ή να διαβάσει wiki.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Και οι δύο οικοδεσπότες είναι αρκετά εύχρηστοι, αλλά η φιλοξενία A2 έχει πλεονέκτημα λόγω της χρήσης του τυπικού cPanel, έχοντας ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ και καθιστώντας τις πληροφορίες ελαφρώς πιο εύκολες από το DreamHost.

Υποστήριξη του DreamHost και του A2 Hosting

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Το DreamHost και το A2 Hosting λαμβάνουν και οι δύο υψηλές βαθμολογίες από τους πελάτες για εξυπηρέτηση και υποστήριξη και το προσωπικό υποστήριξης θεωρείται φιλικό και καταρτισμένο.

Το A2 Hosting διαθέτει τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Το DreamHost έχει μια σελίδα επαφής όπου στέλνετε ερωτήσεις μέσω email. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές υποστήριξης από το DreamHost μόλις αγοράσετε από αυτές, αλλά ένα τηλέφωνο δεν είναι μία από αυτές. Το DreamHost έχει ένα διαφορετικό wiki που ενημερώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και έχει πολλές πληροφορίες, σαν μια βάση γνώσεων. Το DreamHost και το A2 Hosting έχουν ένα blog και ένα φόρουμ και το A2 Hosting έχει μια σελίδα στο Facebook.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας λαμβάνουν υψηλό βαθμό για τη γνώση και τη χρησιμότητα του προσωπικού των υπηρεσιών και υποστήριξης. Και οι δύο παρέχουν πολλές συμβουλές και πληροφορίες. Ωστόσο, για πολλούς, η μη τηλεφωνική υποστήριξη καθιστά το DreamHost όχι τόσο φιλικό προς την υποστήριξη.

Σχόλια χρηστών για το DreamHost και το A2 Hosting

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Δεδομένου ότι οι κριτικές δημοσιεύονται από εκείνους που αισθάνονται πολύ έντονα και, κατά συνέπεια, είτε έντονα αρνητικοί είτε πολύ θετικοί, δεν θα πρέπει να είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή ενός web host. Ωστόσο, όταν κάτι συμβαίνει με συνέπεια, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για το DreamHost και το A2 Hosting

DreamHost. Το πιο κοινό παράπονο από τους πελάτες του DreamHost είναι η έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης. Μερικοί αναφέρουν επίσης άσχημη υποστήριξη συνομιλίας.

Φιλοξενία Α2. Το A2 λαμβάνει λιγότερες αρνητικές κριτικές από τις περισσότερες εταιρείες. Συνήθως, είναι για μεμονωμένα περιστατικά κακών εμπειριών με την υποστήριξη πελατών.

Θετικές κριτικές για το DreamHost και το A2 Hosting

DreamHost. Η υποστήριξη πελατών από το DreamHost λαμβάνει θετικά σχόλια τις περισσότερες φορές. Το DreamHost λαμβάνει επίσης kudos για το σχεδόν απεριόριστο κοινόχρηστο πρόγραμμα σε τόσο χαμηλή τιμή.

Φιλοξενία Α2. Το A2 λαμβάνει πολλές θετικές κριτικές για υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες εντυπωσιάζονται επίσης με τον αριθμό των δυνατοτήτων για την τιμή και την ταχύτητα των διακομιστών της A2 Hosting.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Συνολικά, και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας είναι ευπρόσδεκτες από τους πελάτες. Ωστόσο, το A2 Hosting λαμβάνει λιγότερες αρνητικές κριτικές από το DreamHost.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση του DreamHost και του A2 Hosting

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Το DreamHost και το A2 Hosting έχουν πολλές παρόμοιες δυνατότητες, αλλά υπάρχουν λόγοι για να γίνει το ένα πιο επιθυμητό από το άλλο.

Λόγοι για να επιλέξετε το A2 Hosting σε σχέση με το DreamHost:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • VPS σε ανταγωνιστικές τιμές και ειδικά σχέδια
 • Χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel
 • 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και συνομιλίας

Λόγοι για να επιλέξετε το DreamHost έναντι του A2 Hosting:

 • Απλότητα ενός σχεδίου για κοινή χρήση και διαχείριση φιλοξενίας WordPress
 • Μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • “Απεριόριστες” δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα κοινόχρηστων προγραμμάτων

Ενώ το DreamHost είναι καλό για επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους με VPS σε λογικές τιμές και ειδικά προγράμματα διακομιστών με απεριόριστο εύρος ζώνης, η τιμολόγηση της A2 Hosting σε VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών την καθιστά επίσης ελκυστική επιλογή. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ενός πακέτου του DreamHost είναι ελκυστικό για όσους θέλουν «απεριόριστα τα πάντα» χωρίς να χρειάζεται να αποφασίσουν μεταξύ των επιπέδων.

Ωστόσο, ενδέχεται να μην ταιριάζει στον αρχάριο, καθώς δεν υπάρχει οικοδόμος ιστότοπων και καμία τηλεφωνική υποστήριξη. Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν καλές τιμές για τον αριθμό των δυνατοτήτων που παρέχουν στα σχέδιά τους.

Αυτή η σύγκριση παραθέτει μόνο δύο από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές στο web hosting. Εάν μπορείτε να ξοδέψετε μερικά δολάρια περισσότερο από την τιμολόγηση του προϋπολογισμού, μπορείτε να λάβετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης και premium χαρακτηριστικά με το SiteGround. Για έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή που θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το διαχειριζόμενο WordPress, θα μπορούσατε να εξετάσετε το InMotion Hosting

Έχετε απορίες σχετικά με το DreamHost ή το A2 Hosting; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map