Bluehost vs Network Solutions: Ποιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Οι λύσεις Bluehost και Network συγκρίθηκαν


Με όλα τα σχέδια, τις δυνατότητες, τις επιλογές και τα πρόσθετα, η επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι μια εκπληκτική εμπειρία. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ των Bluehost και Network Solutions για να διευκρινίσετε τα πράγματα και να περιορίσετε τις επιλογές.

Τόσο η Bluehost όσο και η Network Solutions βρίσκονται στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων για πάνω από δύο δεκαετίες. Η Bluehost προσφέρει υπηρεσίες από το 1996. Η Network Solutions ξεκίνησε ως εταιρεία συμβούλων το 1979 και το 1993 έγινε ο πρώτος, και μοναδικός, καταχωρητής τομέα έως ότου ξεκίνησε ο ανοιχτός ανταγωνισμός το 1999.

Η Network Solutions εξακολουθεί να λαμβάνει το 45% των κερδών της από την επιχείρηση εγγραφής τομέα. Το 2005, άρχισαν να προσφέρουν περισσότερα προϊόντα, όπως web hosting.

Η BlueHost διαθέτει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους που φιλοξενούνται στους διακομιστές του. Το BlueHost και το Network Solutions παρέχουν κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, διαχείριση φιλοξενίας WordPress και προγράμματα διακομιστή VPS. Το BlueHost έχει επίσης ειδικά σχέδια, αν και οι επιλογές VPS και αποκλειστικού διακομιστή του BlueHost είναι πρόσφατες προσθήκες.

Το Network Solutions δεν προσφέρει ειδικά προγράμματα διακομιστή. Το Network Solutions προσφέρει επιλογές Linux και Windows για κοινόχρηστη φιλοξενία, ενώ τα προγράμματα VPS είναι μόνο Linux.

Το BlueHost έχει πολλά βραβεία “best of”, συμπεριλαμβανομένων των “Best Affordable Hosting” και “Best Value Host”. Το Network Solutions ονομάστηκε «Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών» για ένα από τα τηλεφωνικά του κέντρα από το 2006 έως το 2010 από την J.D. Power and Associates.

Το BlueHost αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2010. Η EIG κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά τους επιτρέπει να λειτουργούν με δικά τους πανό. Οι ιστότοποι EIG δεν είναι κλώνοι ο ένας του άλλου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας που ανήκουν στην EIG.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εάν είχατε προβλήματα με μια εταιρεία EIG, μπορεί να βρείτε τα ίδια προβλήματα με μια άλλη. Το Network Solutions έχει αγοραστεί αρκετές φορές, με το τελευταίο να είναι το 2011 από το Web.com. Αυτή η αγορά είχε ως αποτέλεσμα νέα ηγεσία, μειώσεις προσωπικού και κλείσιμο πολλών γραφείων.

Συγκρίνετε την απόδοση των BlueHost και Network Solutions

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Το BlueHost δεν διαθέτει εγγύηση λειτουργίας, αλλά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας είναι τακτικά 99,9% ή καλύτερος. Η Network Solutions αναφέρει ότι έχει εγγύηση 99,99% για Linux και 99,9% για προγράμματα Windows, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών των επιστροφών χρημάτων εάν δεν πληρούται αυτός ο χρόνος λειτουργίας.

Εκτέλεση. Η BlueHost δημιουργεί τους δικούς της διακομιστές και χρησιμοποιεί 16 πυρήνες AMD Opterons.

Μια δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενήθηκε στο BlueHost είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 2,37 δευτερόλεπτα, γρηγορότερο από το 65% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν στο Pingdom. Μια δοκιμή ενός ιστότοπου λύσεων δικτύου απέδωσε χρόνο φόρτωσης 3,21 δευτερόλεπτα, βραδύτερο από το 48% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το κέντρο δεδομένων για το BlueHost βρίσκεται στη Γιούτα. Για πλεονασμό, τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται από πολλές πηγές και υπάρχουν εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το BlueHost δεν έχει κατοπτρικά ή περιττά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων – εκτός από τα Cloud Plans. Τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες το πολύ.

Δεν είναι σαφές πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων Network Solutions, εκτός από αυτά που υπάρχουν στη Βόρεια Αμερική. Φαίνεται ότι τα κέντρα δεδομένων χρησιμοποιούν διακομιστές συμπλέγματος, κατασκευασμένοι από HP και IBM blades, για πλεονασμό. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ, παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία και δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ.

Γνώμη σχετικά με την απόδοση BlueHost και Network Solutions

Το Network Solutions έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας αλλά δεν το υποστηρίζει με οποιεσδήποτε λεπτομέρειες. Η BlueHost δεν διαθέτει εγγύηση λειτουργίας, αλλά διατηρεί σταθερά την αξιοπιστία χρόνου λειτουργίας. Οι δοκιμές για τους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης για τους φιλοξενούμενους ιστότοπους ήταν πιο γρήγοροι για το BlueHost.

Χαρακτηριστικά BlueHost και Network Solutions

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: «Απεριόριστα» ή «μη μετρημένα» είναι όροι που χρησιμοποιούνται από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν περιγράφουν τις παρεχόμενες δυνατότητες. Αυτός ο όρος μάρκετινγκ δεν σημαίνει “το μόνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.” Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που θεωρείται «λογική χρήση» από την εταιρεία φιλοξενίας. Η εταιρεία φιλοξενίας μπορεί να αναστείλει ιστότοπους για υπερβολική χρήση – μερικές φορές χωρίς προειδοποίηση.

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα – με το Network Solutions να είναι ο πρώτος καταχωρημένος τομέας. Το BlueHost παρέχει ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για νέους λογαριασμούς. Το Network Solutions προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για ένα έτος. Ωστόσο, η τιμολόγηση για ανανέωση του τομέα το επόμενο έτος από Network Solutions είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερη από αυτήν που χρεώνουν οι περισσότεροι καταχωρητές.

Δημιουργία ιστότοπου. Το BlueHost παρέχει το drag-and-drop Weebly Basic, το οποίο περιορίζεται σε 5 ιστοσελίδες. Το Basic είναι δωρεάν, αλλά διατίθεται αναβάθμιση στο ισχυρότερο Weebly Premium με επιπλέον χρέωση. Το Network Solutions έχει το Website Builder. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας διαθέτει επίσης διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Με χρέωση, η Network Solutions προσφέρει στο goMobi για τη δημιουργία ιστότοπου για κινητές συσκευές.

Βάσεις δεδομένων. Το BlueHost προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Οι αποζημιώσεις βάσεων δεδομένων MySQL της Network Solutions ποικίλλουν, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε. Για τα τρία κοινόχρηστα σχέδια, τα όρια είναι 25, 50 και απεριόριστα.

Λογαριασμοί email. Το BlueHost παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email. Τα επιτρεπόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα κοινόχρηστα προγράμματα λύσεων δικτύου είναι 1000, 2500 και απεριόριστα για τα τρία προγράμματα.

Φιλοξενία WordPress. Οι λύσεις BlueHost και Network προσφέρουν και τα δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συχνά κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Μερικό από αυτό το επιπλέον κόστος οφείλεται στο ότι τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress συνήθως φιλοξενούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για να παρέχουν βελτιωμένη απόδοση και σταθερότητα. Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημα που προσφέρει η διαχείριση φιλοξενίας WordPress είναι ότι γίνονται αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας και η ενημέρωση των ιστότοπων WordPress. Μπορείτε να αφήσετε το τεχνικό υλικό μόνοι σας και να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό – το περιεχόμενό σας.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το BlueHost παρέχει δωρεάν καροτσάκια αγορών μέσω των πινάκων ελέγχου του, όπως Magneto, ZenCart, PrestaShop και άλλα. Η Network Solutions προσφέρει έναν ενσωματωμένο δημιουργό βιτρίνας σε τρία σχέδια με μηνιαίες χρεώσεις – το ένα επιτρέπει 25 προϊόντα, άλλα 300 προϊόντα και τα κορυφαία 100.000 προϊόντα. Το Network Solutions διαθέτει επίσης μια λειτουργία Jumpstart που ρυθμίζει το κατάστημά σας με έως και 25 προϊόντα με εφάπαξ χρέωση 299 $.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το BlueHost παρέχει καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας και προσφέρει επίσης το SiteBackup Pro έναντι αμοιβής – αν και είναι δωρεάν με το κοινό πρόγραμμα Business Pro. Το SiteBackup Pro επιτρέπει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά σε επίπεδο αρχείου. Το Network Solutions προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά ιστοτόπων μέσω του πίνακα ελέγχου και τα διατηρεί για επτά ημέρες.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Το BlueHost παρέχει τη βασική υπηρεσία SiteLock, η οποία αναζητά και εξαλείφει κακόβουλο λογισμικό, δωρεάν στις χαμηλότερες βαθμίδες, και το SiteLock Pro δωρεάν στα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας. Το BlueHost διαθέτει εσωτερικές διαδικασίες για προστασία από το DDoS. Το Network Solution σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές, κακόβουλα προγράμματα και ιούς DDoS για τα προγράμματα WordPress. Με τα δύο ανώτερα επίπεδα κοινής φιλοξενίας, η Network Solutions κάνει αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και αποτρέπει τις κοινές επιθέσεις χάκερ. Παρέχει επίσης SiteLock με μηνιαία χρέωση.

Όλα τα πακέτα Bluehost διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό κοινόχρηστου SSL, ενώ το κορυφαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό ιδιωτικού SSL. Το Network Solutions παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για το ανώτερο επίπεδο κοινής φιλοξενίας και μπορεί να αγοραστεί ιδιωτικό SSL.

Πίνακας Ελέγχου. Ο πίνακας ελέγχου του BlueHost βασίζεται στο cPanel αλλά έχει τροποποιημένη διεπαφή. Το Network Solutions διαθέτει ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου. Έχει τις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται, αλλά χρειάζεται να συνηθίσετε, ειδικά αν προήλθατε προηγουμένως από έναν κεντρικό υπολογιστή cPanel.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Μπορείτε να κάνετε 65 $ ανά παραπομπή, χωρίς μηνιαία όρια, με το πρόγραμμα θυγατρικών της BlueHost. Με το πρόγραμμα συνεργατών Network Solutions, μπορείτε να κερδίσετε έως και 150 $ το μήνα. Το πρόγραμμα μεταπωλητών του Network Solutions είναι μέσω ενός τρίτου μέρους, SRSplus.

Το Extras.BlueHost έχει 150 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις. Η Network Solutions έχει πιστώσεις αξίας 50 $ για προγράμματα Marketing Solutions Δικτύου. Η BlueHost θα μετεγκαταστήσει έναν καθιερωμένο ιστότοπο εάν έχετε έναν άλλο, αν και χρεώνει ένα ασφάλιστρο για την υπηρεσία. Το Network Solutions διαθέτει κάποιες επιλογές μάρκετινγκ, SEO και ηλεκτρονικού εμπορίου με μηνιαίες χρεώσεις.

Γνώμη σχετικά με BlueHost και Network Solutions Βασικά χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών των δύο. Ωστόσο, το BlueHost έχει περισσότερες «απεριόριστες» δυνατότητες στα κοινόχρηστα σχέδιά του. Εάν χρειάζεστε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας των Windows, οι λύσεις δικτύου είναι η μόνη σας επιλογή μεταξύ αυτών των δύο.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των BlueHost και Network Solutions

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Οι συνεχείς αλλαγές στην τιμολόγηση είναι συχνές στις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων λόγω του έντονου ανταγωνισμού. Η προωθητική τιμολόγηση είναι τυπική. Οι τιμές προσφοράς περιορίζονται συνήθως στον πρώτο όρο υπηρεσίας, οπότε θα έχετε υψηλότερη εξοικονόμηση με την εγγραφή σας για μεγαλύτερους όρους υπηρεσίας. Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διακοπή των τιμών. Οι παρακάτω τιμές βασίζονται στην τιμολόγηση του κεντρικού ιστού κατά τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

BlueHost. Υπάρχουν τρία κοινά σχέδια που προσφέρονται από το BlueHost. Η χαμηλότερη βαθμίδα, Basic, επιτρέπει έναν ιστότοπο, παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου και επιτρέπει απεριόριστο εύρος ζώνης και λογαριασμούς email, για 3,95 $ ανά μήνα. Επιπλέον, με 6,95 $ το μήνα, αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 150 GB, επιτρέπει δέκα ιστότοπους και συνοδεύεται από CDN. Το Business Pro, με 14,95 $ ανά μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και λογαριασμούς email. Ένα CDN, Private SSL, ειδικό IP και Sitebackup Pro περιλαμβάνονται σε αυτό το κορυφαίο πακέτο. Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια BlueHost συνοδεύονται από δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος.

Το BlueHost προσφέρει τρία κλιμακούμενα σχέδια Cloud με επιπλέον χρέωση, που αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σας σε τρία μέρη για αξιοπιστία και γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

Η BlueHost διαθέτει τέσσερα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress με βάση την τεχνολογία VPS. Το μικρότερο πρόγραμμα, blogger, με 12,95 $ ανά μήνα, περιορίζεται σε 100 εκατομμύρια επισκέψεις, 30 GB αποθηκευτικού χώρου και πέντε ιστότοπους. Το κορυφαίο πακέτο, επιχείρηση, με τιμή 85 $ ανά μήνα, έχει 240 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης και 30 ιστότοπους. Τα άλλα δύο, επαγγελματικά στα 37,50 $ και επιχείρηση στα 60 $ πέφτουν στο μεταξύ. Όλα έχουν δωρεάν CDN. Το SiteLock Pro προσφέρεται στα δύο κάτω επίπεδα. το επιχειρηματικό επίπεδο διαθέτει SiteLock Premium και το ανώτερο επίπεδο έρχεται με το SiteLock Enterprise.

Λύσεις δικτύου. Η τιμολόγηση στην ιστοσελίδα των λύσεων δικτύου είναι άσκοπα συγκεχυμένη. Οι τιμές φαίνεται να αλλάζουν (χωρίς εξήγηση) σε διαφορετικές σελίδες. Το Network Solutions προσφέρει τρία κοινά σχέδια. Η φαινομενική τιμή των 9,96 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα χαμηλότερης βαθμίδας, Web Hosting, περιορίζει το χώρο στο δίσκο στα 300 GB. Επιτρέπει 25 βάσεις δεδομένων, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστη προώθηση email – αν και υπάρχει όριο 1000 κουτιών email. Η Επαγγελματική Φιλοξενία είναι 15,78 $ το μήνα για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, 2500 κουτιά email, 50 βάσεις δεδομένων, δωρεάν CDN και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το Premium Hosting είναι 21,26 $ το μήνα για δωρεάν CDN, δωρεάν SSL, Απεριόριστο email, βάσεις δεδομένων, εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν εγγραφή domain ενός έτους.

Η Network Solutions έχει ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress, ξεκινώντας από $ 35 ανά μήνα. Το πρόγραμμα παρέχει σάρωση για κακόβουλα προγράμματα και ιούς, διαθέτει υποστήριξη από ειδικούς του WordPress, παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, διαθέτει πιστοποιητικό SSL και παρέχει Staging. Η λειτουργία Staging σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης και, όταν είστε ικανοποιημένοι, να τον μεταφέρετε ζωντανά. Σας επιτρέπει να τροποποιήσετε και να τροποποιήσετε χωρίς να επηρεάσετε τη ζωντανή τοποθεσία. Φαίνεται ότι ένας τομέας επιτρέπεται από το πρόγραμμα WordPress.

VPS και ειδικά σχέδια: Η BlueHost έχει τέσσερα σχέδια VPS. Το τυπικό επίπεδο VPS 14,99 $ ανά μήνα του BlueHost θα ήταν κατάλληλο για ένα άτομο ή μια μικρή επιχείρηση που χρειαζόταν ελαφρώς περισσότερη απόδοση από ό, τι θα επέτρεπε ένα κοινό σχέδιο, αλλά είναι πολύ περιορισμένο για πολύ περισσότερα από αυτό. Τα άλλα τρία σχέδια έχουν καλύτερες δυνατότητες και διατίθενται σε 29,99 $, 44,99 $ και 55,99 $ ανά μήνα. Τα σχέδια BlueHost VPS έχουν όρια εύρους ζώνης από 1 TB έως 4 TB. Το Network Solutions έχει δύο προγράμματα VPS, το Essential στα 40 $ το μήνα και το Professional για 80 $ το μήνα. Οι βαθμίδες του BlueHost έχουν καλύτερες δυνατότητες για λιγότερα, με την εξαίρεση ότι οι λύσεις δικτύου υποστηρίζουν περισσότερους διαχειριζόμενους τομείς ανά επίπεδο από το BlueHost.

Το BlueHost έχει τρία ειδικά επίπεδα, επιτρέποντας 3, 4 και 5 IP, με τιμή 74,99 $, 99,99 $ και 124,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Το Network Solutions δεν προσφέρει ειδικά προγράμματα διακομιστή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η BlueHost έχει τη βιομηχανική τυπική εγγύηση 30 ημερών, όπως και οι Network Solutions. Ωστόσο, εάν ακυρώσετε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την Network Solutions, ενδέχεται να είστε υπεύθυνοι για σημαντικά τέλη πρόωρου τερματισμού. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο BlueHost ή το Network Solutions, θα παρακρατήσει ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Οι υπερβολικές κυρώσεις της Network Solutions για πρόωρη ακύρωση και η υψηλότερη τιμολόγηση δίνει το πλεονέκτημα στο BlueHost, εκτός από το διαχειριζόμενο WordPress. Εάν χρειάζεστε τις δυνατότητες που προσφέρει ένα ειδικό πακέτο, το BlueHost είναι η μόνη σας επιλογή εδώ, καθώς οι λύσεις δικτύου δεν διαθέτουν ειδικό πρόγραμμα. Οι δυνατότητες Staging και “απεριόριστες” δίνουν στο Network Solutions ένα πλεονέκτημα με τους χρήστες του WordPress.

Πόσο εύκολο στη χρήση BlueHost και Network Solutions

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά με μια τροποποιημένη διεπαφή, έτσι οι κανονικοί χρήστες του cPanel θα πρέπει να κάνουν κάποιες προσαρμογές. Ο αποκλειστικός πίνακας ελέγχου του Network Solutions διαθέτει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε. Ωστόσο, είναι περίπλοκη και απογοητευτική η πλοήγηση, λαμβάνοντας περισσότερα σκάβοντας και περισσότερα κλικ από ό, τι θα έπρεπε. Τα πακέτα Windows Network Solutions χρησιμοποιούν τον τυπικό πίνακα ελέγχου Plesk.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Το BlueHost παρέχει το εύκολο στη χρήση πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ MOJO Marketplace για εγκατάσταση εκατό σχεδόν εφαρμογών. Το Network Solutions διαθέτει εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress και Joomla. Ενώ υπάρχουν μερικές άλλες εφαρμογές με ένα κλικ στον πίνακα ελέγχου τους, μπορεί να χρειαστούν έως και εννέα βήματα για να φτάσετε σε αυτές τις εφαρμογές με ένα κλικ.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι της Bluehost όσο και οι λύσεις δικτύου παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Το Bluehost διαθέτει χρήσιμα γραφήματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους. Το Network Solutions κάνει επίσης, αλλά χρειάζονται μερικά κλικ για να το βρουν.

Η τιμολόγηση προκαλεί σύγχυση στον ιστότοπο Network Solutions. Στην πραγματικότητα, στην αρχική σελίδα του Network Solutions, εκτός από το μενού που λέει “Φιλοξενία και SSL”, δεν γίνεται αναφορά στη φιλοξενία Ιστού – τα άλλα προϊόντα και υπηρεσίες από το Network Solutions εμφανίζονται.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ της BlueHost έχει περισσότερες εφαρμογές και, αν και έχει τροποποιηθεί, ο πίνακας ελέγχου βασίζεται στο βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Φαίνεται ότι το Network Solutions επικεντρώνεται σε άλλες υπηρεσίες παρά στο web hosting.

Υποστήριξη λύσεων BlueHost και δικτύου

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Αυτή είναι μια περιοχή που η BlueHost υπολείπεται, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών. Παρά το γεγονός ότι ένα από τα τηλεφωνικά του κέντρα κέρδισε βραβεία, η Network Solutions έχει επίσης πολύ περισσότερα παράπονα για την εξυπηρέτηση πελατών παρά για επαίνους.

Οι λύσεις BlueHost και Network έχουν τηλέφωνο και email, 24/7. Το BlueHost έχει μια ζωντανή συνομιλία, οι λύσεις δικτύου δεν το κάνουν. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα και συχνές ερωτήσεις. Και οι δύο έχουν ένα φόρουμ, αν και το φόρουμ Network Solutions είναι στην πραγματικότητα ένας σύνδεσμος για το φόρουμ του Web.com.

Το Network Solutions είχε αντιπαραθέσεις στο παρελθόν. Το 2009, η Network Solutions άρχισε να δημοσιεύει καθημερινές λίστες των αναζητήσεων ονόματος τομέα που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αναζήτησης τομέα ιστότοπου. Το 2008, χωρίς άδεια χρήστη, οι λύσεις δικτύου άρχισαν να τοποθετούν διαφημίσεις σε υποτομείς, εάν δεν ήταν ενεργές – μετατρέποντάς τις σε σταθμευμένες σελίδες γεμάτες διαφημίσεις για λύσεις δικτύου.

Κατά την περίοδο 2008-2009, η Network Solutions κατηγορήθηκε για λειτουργία σε τομέα. Θα θέσουν σε αναμονή τους τομείς που αναζητήθηκαν, αναλαμβάνοντας προσωρινά την ιδιοκτησία, οπότε δεν θα μπορούσατε να καταχωρίσετε το όνομα αλλού αφού πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Network Solutions. Άτομα, γνωστά ως “δοκιμαστές τομέα”, θα εγγραφούν σε αυτές τις πληροφορίες, και μόλις καταργηθεί η καταχώριση λύσεων δικτύου μετά από τέσσερις ημέρες, οι άνθρωποι θα αγόραζαν αμέσως τον τομέα και θα το πρόσφεραν προς πώληση σε υψηλότερη τιμή. Οι αναφορές αυτών των τύπων πρακτικών έπαψαν μετά την εξαγορά του Web.com το 2011.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Κανένας οικοδεσπότης δεν είναι τέλειος εδώ. Το BlueHost μπορεί να έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, λόγω της ζωντανής συνομιλίας και λόγω αμφιβολιών που εγείρονται από τις αμφίβολες πρακτικές της Network Solutions στο παρελθόν.

Κριτικές χρηστών για BlueHost και Network Solutions

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Οι κριτικές δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται ως αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού. Δεδομένου ότι οι κριτικές δημοσιεύονται συνήθως από όσους είναι παθιασμένοι, οι περισσότερες κριτικές είναι είτε πολύ αρνητικές είτε πολύ θετικές. Ωστόσο, όταν το ίδιο πράγμα λαμβάνει ένα σταθερό σχόλιο, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για BlueHost και Network Solutions

BlueHost. Οι κριτικές της BlueHost για υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετικά αρνητικές. Τα παράπονα περιλαμβάνουν μεγάλους χρόνους αναμονής, αγένεια και επαναλαμβανόμενα εισιτήρια για το ίδιο ζήτημα.

Λύσεις δικτύου. Είναι δύσκολο να βρεις έναν οικοδεσπότη Ιστού που έχει περισσότερες αρνητικές κριτικές από ό, τι το Network Solutions. Από την κακή εξυπηρέτηση έως τη δυσκολία στη δημιουργία ενός ιστότοπου, οι λύσεις δικτύου λαμβάνουν χαμηλά σημάδια από τους πελάτες. Σχεδόν κάθε πτυχή της εταιρείας είχε καταγγελίες.

Θετικές κριτικές για BlueHost και Network Solutions

BlueHost. Οι περισσότερες θετικές κριτικές από πελάτες της BlueHost επαινούν τις τιμές και τα χαρακτηριστικά που παρέχονται στα σχέδια.

Λύσεις δικτύου. Οι θετικές κριτικές πελατών είναι λίγες και πολύ μακριά. Υπάρχουν μόνο δύο μαρτυρίες πελατών στον ιστότοπο Network Solutions και ένας από αυτούς τους ιστότοπους φαίνεται να φιλοξενείται αλλού αυτήν τη στιγμή.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Όπως σημειώθηκε, οι κριτικές πελατών είναι μόνο ένας δείκτης ποιότητας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, ο τεράστιος αριθμός αρνητικών κριτικών που λαμβάνει η Network Solutions από τους πελάτες θα πρέπει να είναι μια πιθανή κόκκινη σημαία.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των λύσεων BlueHost και Network

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Υπάρχουν δυνατότητες από το BlueHost και το Network Solutions που τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Λόγοι για να επιλέξετε λύσεις δικτύου από το BlueHost:

  • Δεν ανήκει στην EIG (ανησυχία εάν είχατε προβλήματα με την EIG στο παρελθόν)
  • Linux και Windows κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας

Λόγοι για να επιλέξετε το BlueHost έναντι λύσεων δικτύου:

  • Δωρεάν SiteLock
  • Χρησιμοποιεί το cPanel – αν και με τροποποιημένη διεπαφή
  • Περισσότερες διαθέσιμες εφαρμογές για εγκατάσταση με ένα κλικ
  • Ειδικά σχέδια διακομιστή για όσους χρειάζονται ένα
  • Πολύ χαμηλότερα τέλη ανανέωσης εγγραφής τομέα

Η Network Solutions δηλώνει ότι απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις. Προσφέρει χαμηλές τιμές για τον πρώτο μήνα, αλλά ανεβαίνουν γρήγορα μετά από αυτό.

Τα διαχειριζόμενα σχέδια του BlueHost για το WordPress μπορεί να είναι πιο ακριβά από αυτά που προέρχονται από κάποιους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, αλλά οι λειτουργίες που προσφέρονται φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλείς – όπως φαίνεται από το γεγονός ότι πάνω από 1 εκατομμύριο ιστότοποι WordPress φιλοξενούνται στο BlueHost.

Για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, το VPS και τα ειδικά σχέδια του BlueHost θα ήταν ελκυστικά.

Η μη παροχή αποκλειστικών επιλογών διακομιστή ενδέχεται να περιορίσει την ελκυστικότητα των λύσεων δικτύου σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Καμία εταιρεία δεν έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών, οπότε αν αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα, ίσως θελήσετε να κοιτάξετε αλλού.

Εάν θέλετε έναν οικοδεσπότη με γρήγορο χρόνο φόρτωσης και απόκρισης και premium λειτουργίες – και δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο περισσότερο από την τιμολόγηση του οικοδεσπότη του προϋπολογισμού, το SiteGround αξίζει να εξεταστεί.

Για χρήστες WordPress, το InMotion Hosting είναι μια εταιρεία φιλοξενίας με εξαιρετικές δυνατότητες και μία από τις καλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στην επιχείρηση.

Έχετε απορίες σχετικά με το BlueHost ή το Network Solutions; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me