Bluehost vs DreamHost: Ποιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο θέλετε έναν ιστότοπο, να βρείτε την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλη
μπορεί να εκπλαγείτε επειδή υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια με τόσες πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Αυτό
σύγκριση μεταξύ των BlueHost και DreamHost μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας.


Τόσο το BlueHost όσο και το DreamHost δραστηριοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων από τη δεκαετία του 1990 – το BlueHost από το 1996 και το DreamHost από το 1997. Και τα δύο είναι καλά εδραιωμένα. Το BlueHost έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους που φιλοξενούνται στους διακομιστές του, ενώ το DreamHost έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια στους διακομιστές του.

Το BlueHost και το DreamHost προσφέρουν και οι δύο κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχείριση WordPress hosting και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών – αν και οι επιλογές VPS και αποκλειστικού διακομιστή του BlueHost είναι πρόσφατες προσθήκες.

Η BlueHost έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of”, συμπεριλαμβανομένων των “Best Affordable Hosting” και “Best
Κεντρικός υπολογιστής τιμής. ” Το DreamHost κέρδισε το μερίδιό του στα βραβεία “best of”, συμπεριλαμβανομένων του “Best Business Host” της PCMag το 2014 και το 2015.

Το 2010, η BlueHost αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG), μια εταιρεία που κατέχει
πολλές εταιρείες φιλοξενίας, αλλά επιτρέπει σε καθεμία από αυτές να λειτουργεί με το δικό τους όνομα. Ακόμη και
Αν και οι ιστότοποι EIG δεν είναι κλώνοι ο ένας τον άλλον, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ του EIG
ιδιόκτητες εταιρείες φιλοξενίας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν είχατε προβλήματα με μια εταιρεία EIG, μπορεί να βρείτε το ίδιο
ζητήματα με άλλο. Το DreamHost είναι μια ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας και έχει την έδρα της
Καλιφόρνια.

Συγκρίνετε την απόδοση του BlueHost εναντίον DreamHost

Contents

Ώρα και αξιοπιστία

Οθόνη χρόνου λειτουργίας

Ώρα. Παρόλο που τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της BlueHost δείχνουν ότι είναι τακτικά 99,9% ή καλύτερα, δεν έχουν εγγύηση λειτουργίας. Από την άλλη πλευρά, το DreamHost έχει εγγύηση 100% uptime. Επιστρέφονται επιστροφές μιας ημέρας φιλοξενίας για κάθε ώρα downtime, μόλις αναφερθεί το πρόβλημα.

Εκτέλεση. Η BlueHost δημιουργεί τους δικούς της διακομιστές και χρησιμοποιεί 16 πυρήνες AMD Opterons. Το DreamHost χρησιμοποιεί επίσης επεξεργαστές AMD και έχει εγκατεστημένους SSD στους διακομιστές του.

Μια δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενήθηκε στο BlueHost είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 2,37 δευτερόλεπτα, γρηγορότερο από το 65% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν στο Pingdom. Ένας συγκρίσιμος ιστότοπος DreamHost είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 2,10 δευτερόλεπτα, ταχύτερο από το 70% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το κέντρο δεδομένων για το BlueHost βρίσκεται στη Γιούτα. Το κέντρο δεδομένων τροφοδοτείται και ψύχεται με περιττές πηγές και υπάρχουν εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η BlueHost δεν διαθέτει καθρεφτισμένα ή περιττά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, εκτός από τα Cloud Plans. Τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες το πολύ.

Το DreamHost έχει δύο κέντρα δεδομένων στην Καλιφόρνια, ένα στο Λος Άντζελες και ένα στο Ίρβιν. Τα σχέδια είναι
σε εξέλιξη για την ενοποίηση των κέντρων δεδομένων της Καλιφόρνιας σε ένα κέντρο δεδομένων DreamHost στο Πόρτλαντ.
Έχουν επίσης ένα κέντρο δεδομένων στο Ashburn της Βιρτζίνια. Όλα τα κέντρα δεδομένων έχουν απολύσεις
ισχύς και ψύξη, αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ και ασφάλεια 24/7 σε όλα τα κέντρα δεδομένων.

Γνώμη στο BlueHost εναντίον DreamHost

Ενώ η αξιοπιστία είναι εξαιρετική και ο χρόνος λειτουργίας είναι καλός, η έλλειψη εγγύησης χρόνου λειτουργίας για
Το BlueHost θα μπορούσε να είναι μια ανησυχία. Το DreamHost έχει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις λειτουργίας στην επιχείρηση. Το DreamHost έχει επίσης πλεονέκτημα στους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης – αλλά μόνο με ένα μικρό περιθώριο.

BlueHost εναντίον DreamHost

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Θα βρείτε «απεριόριστο» ή «μη μετρημένο» που χρησιμοποιείται από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων κατά την περιγραφή των χαρακτηριστικών. Είναι ένας όρος μάρκετινγκ και δεν σημαίνει “το μόνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.” Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας «θεωρούν λογική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Τόσο το BlueHost όσο και το DreamHost παρέχουν ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για νέους λογαριασμούς.

Δημιουργία ιστότοπου. Το BlueHost παρέχει το drag-and-drop Weebly Basic, το οποίο περιορίζεται σε 5 ιστοσελίδες. Το Basic είναι δωρεάν και υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση στο Weebly Premium με επιπλέον χρέωση. Το DreamHost δεν προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Βάσεις δεδομένων. Το BlueHost και το DreamHost προσφέρουν και τις δύο απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL.

Λογαριασμοί email. Τόσο το BlueHost όσο και το DreamHost παρέχουν απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email.

Φιλοξενία WordPress. Το BlueHost και το DreamHost προσφέρουν και τα δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress.
Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συνήθως κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Μέρος των επιπλέον
Το κόστος είναι επειδή τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συνήθως φιλοξενούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με τέτοιου είδους
χαρακτηριστικά ως προσωρινή αποθήκευση και πρόσθετη ασφάλεια για ενίσχυση της απόδοσης και της σταθερότητας.

Το κύριο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ενημέρωση του
οι ιστότοποί σας στο WordPress έχουν γίνει για εσάς, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε σε ό, τι είναι σημαντικό – τους ιστότοπούς σας. “
περιεχόμενο.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι BlueHost και DreamHost παρέχουν και τα δύο καλάθια αγορών μέσω των πινάκων ελέγχου τους, όπως το Magneto, το ZenCart, το PrestaShop και άλλα. Οι προσθήκες WP eCommerce είναι διαθέσιμες και από τους δύο κεντρικούς υπολογιστές για ιστότοπους WordPress. Το DreamHost υποστηρίζει επίσης μια διαφήμιση
Κατασκευαστής ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, Café Commerce – αν και δεν είναι δωρεάν.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το BlueHost παρέχει καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας και προσφέρει επίσης το SiteBackup Pro έναντι αμοιβής, αν και είναι δωρεάν με το κοινό πρόγραμμα Business Pro. Το SiteBackup Pro επιτρέπει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά σε επίπεδο αρχείου.

Η πολιτική του DreamHost απαγορεύει την αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων στον διακομιστή, επομένως ο χρήστης δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας
πρέπει να ληφθεί και να αφαιρεθεί από τον κεντρικό διακομιστή το συντομότερο δυνατό μετά την πραγματοποίησή τους. Τα δεδομένα ιστοτόπου και οι βάσεις δεδομένων δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας από το DreamHost, αλλά τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι εγγυημένα.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Για αναζήτηση, κατάργηση και απαγόρευση κακόβουλου λογισμικού, το BlueHost παρέχει δωρεάν τη βασική υπηρεσία SiteLock στις χαμηλότερες βαθμίδες και το SiteLock Pro δωρεάν στα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας. Η BlueHost δηλώνει ότι διαθέτει εσωτερικές διαδικασίες για προστασία από το DDoS. Το DreamHost χρησιμοποιεί το Spamhaus για να φιλτράρει email και παρέχει προστασία DDoS μέσω των υπηρεσιών του Arbor Networks.

Όλα τα πακέτα Bluehost διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό Shared SSL. Έρχεται το κορυφαίο κοινόχρηστο σχέδιο στο BlueHost
με δωρεάν ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL. Το DreamHost παρέχει SSL μέσω του Let’s Encrypt στα σχέδιά του.

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel αλλά έχει τροποποιήσει εκτενώς τη διεπαφή. Το DreamHost χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου που βασίζεται περισσότερο σε κείμενο από τη διεπαφή που βασίζεται σε εικονίδια του cPanel.

Πράσινος. Η DreamHost αγοράζει Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και δηλώνει ότι είναι ουδέτερη από άνθρακα.

Πρόσθετα. Η BlueHost έχει 150 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις. Το BlueHost έχει 100 $ σε πιστώσεις. Και οι δύο έχουν προγράμματα θυγατρικών. Η BlueHost θα μετεγκαταστήσει έναν καθιερωμένο ιστότοπο εάν έχετε έναν άλλο, αν και χρεώνει ένα ασφάλιστρο για την υπηρεσία. Το DreamHost δεν διαθέτει υπηρεσίες μεταφοράς ιστότοπου. Το DreamHost πωλεί επίσης χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές cloud με μηνιαία χρέωση, ανάλογα με το ποσό που αποθηκεύετε.

Γνώμη σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του BlueHost έναντι του DreamHost

Και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν μια καλή γκάμα δυνατοτήτων. Ωστόσο, λόγω του ότι το DreamHost δεν χρησιμοποιεί το cPanel, που δεν έχει πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, δεν έχει πολιτικές μετεγκατάστασης και ένα λιγότερο ισχυρό σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το BlueHost παίρνει το νεύμα στις λειτουργίες.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού και το BlueHost vs DreamHost

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Σημείωση: Ο επιθετικός ανταγωνισμός οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές στην τιμολόγηση και σε πολλές προωθητικές τιμές. Οι τιμές προσφοράς συνήθως περιορίζονται στον πρώτο όρο υπηρεσίας, οπότε η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ισοδυναμεί με υψηλότερη εξοικονόμηση. Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διακοπή των τιμών. Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται στους ιστότοπους φιλοξενίας κατά τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

BlueHost. Το BlueHost προσφέρει τρία κοινά σχέδια. Βασικές άδειες που ένας ιστότοπος παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου και επιτρέπει απεριόριστο εύρος ζώνης και λογαριασμούς email, σε τιμή προσφοράς 3,95 $ ανά μήνα. Επιπλέον, στα 6,95 $ το μήνα, αυξάνεται ο αριθμός των ιστότοπων που επιτρέπονται σε 10 και ο αποθηκευτικός χώρος στα 150 GB. Ένα CDN είναι επίσης μέρος του προγράμματος Plus. Το Business Pro, με 14,95 $ ανά μήνα, προσφέρει
απεριόριστοι ιστότοποι, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, αποθήκευση και λογαριασμούς email.

Ένα CDN, Private SSL, ειδικό IP και Site Backup Pro περιλαμβάνονται σε αυτό το κορυφαίο πακέτο. Ολα τα
Τα κοινόχρηστα σχέδια BlueHost συνοδεύονται επίσης από δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος. Προσφορές BlueHost
τρία κλιμακούμενα σχέδια Cloud για μια επιπλέον χρέωση, η οποία αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σας σε τρία μέρη για
αξιοπιστία και γρηγορότεροι χρόνοι φόρτωσης.

Η BlueHost διαθέτει τέσσερα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress με βάση την τεχνολογία VPS. Το μικρότερο σχέδιο,
blogger, με 12,95 $ ανά μήνα, περιορίζεται σε 100 εκατομμύρια επισκέψεις, 30 GB αποθηκευτικού χώρου και πέντε ιστότοπους. Το κορυφαίο πακέτο, επιχείρηση, με τιμή 85 $ ανά μήνα, έχει 240 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης και 30 ιστότοπους. Τα άλλα δύο, επαγγελματικά στα 37,50 $ και επιχείρηση στα 60 $ πέφτουν στο μεταξύ. Όλα έχουν δωρεάν CDN και SiteLock (τα δύο επίπεδα έχουν το SiteLock Pro, η επιχείρηση έχει το SiteLock
Premium και το κορυφαίο επίπεδο παρέχει το SiteLock Enterprise).

DreamHost. Το DreamHost διευκολύνει τα πράγματα με ένα κοινόχρηστο σχέδιο, με τιμή 7,95 $ για μια τριετή περίοδο. Το πρόγραμμα συνοδεύεται από απεριόριστα πάντα – απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστους τομείς. Μια δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος, καθώς και δωρεάν SSL, συνοδεύεται από το πρόγραμμα. Ένα ειδικό IP είναι διαθέσιμο με μηνιαία χρέωση 5,95 $. Το DreamHost παρέχει επίσης μια επιλογή cloud που αντικατοπτρίζεται σε τρία μέρη για απολύσεις. Τα έξι επίπεδα με δυνατότητα κλιμάκωσης κυμαίνονται από 4,50 $ το μήνα έως 96 $ το μήνα.

Το DreamHost προσφέρει ένα σχέδιο διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress με 30 GB αποθήκευσης SSD και απεριόριστους επισκέπτες ανά μήνα. Το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα κατά το check-out. Το σχέδιο συνοδεύεται από αποκλειστική IP και φιλοξενείται σε VPS με SSD. Το σχέδιο περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και έναν
Η βάση δεδομένων MySQL και διατίθεται στα 19,95 $ με ετήσιο πρόγραμμα.

VPS και ειδικά σχέδια: Οι BlueHost και DreamHost και οι δύο έχουν τέσσερα σχέδια VPS. Το τυπικό επίπεδο VPS 14,99 $ ανά μήνα του BlueHost θα ήταν κατάλληλο για ένα άτομο ή μια μικρή επιχείρηση που χρειαζόταν ελαφρώς περισσότερη απόδοση από ό, τι θα επέτρεπε ένα κοινό σχέδιο, αλλά είναι πολύ περιορισμένο για πολύ περισσότερα από αυτό. Τα άλλα τρία σχέδια έχουν καλύτερες δυνατότητες και διατίθενται σε 29,99 $, 44,99 $ και 55,99 $ ανά μήνα. Τα σχέδια BlueHost VPS έχουν όρια εύρους ζώνης από 1 TB έως 4 TB.

Τα σχέδια VPS του DreamHost διαθέτουν SSD, ξεκινούν από 15 $ ανά μήνα και έως 120 $ το μήνα.
Προσφέροντας απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστους τομείς, τα σχέδια DreamHost VPS ταιριάζουν
μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ξεπεράσει την κοινή φιλοξενία.

Το BlueHost έχει τρία ειδικά επίπεδα, επιτρέποντας 3, 4 και 5 IP, με τιμή 74,99 $, 99,99 $ και
124,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Το DreamHost έχει μερικές επιλογές ξεκινώντας από $ 149 ανά
μήνα, με τιμολόγηση ανάλογα με τη διαμόρφωση που επιλέξατε. Το DreamHost επιτρέπει απεριόριστο
αριθμός IP, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, στα ειδικά επίπεδα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η BlueHost έχει το βιομηχανικό πρότυπο εγγύηση 30 ημερών. Το DreamHost διαθέτει κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών στον κλάδο. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο BlueHost ή στο DreamHost, θα παρακρατήσουν ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη σχετικά με την τιμολόγηση σχεδίων φιλοξενίας

Το DreamHost έχει μόνο ένα κοινό σχέδιο που συγκρίνεται με το κορυφαίο επίπεδο της BlueHost στην κοινή φιλοξενία στη μισή τιμή. Επιπλέον, το DreamHost έχει την καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων του κλάδου.

Πόσο εύκολο στη χρήση BlueHost εναντίον DreamHost

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά με μια τροποποιημένη διεπαφή, έτσι οι κανονικοί χρήστες του cPanel θα έχουν κάποιες προσαρμογές. Ο ιδιόκτητος πίνακας ελέγχου του DreamHost έχει τις απαιτούμενες δυνατότητες, αλλά δεν βασίζεται στο βιομηχανικό πρότυπο cPanel θα μπορούσε να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα χρήστη.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Η BlueHost χρησιμοποιεί το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ του MOJO Marketplace για εύκολη εγκατάσταση εκατό εφαρμογών. Το DreamHost έχει μια ενότητα εγκατάστασης με ένα κλικ, αν και δεν υπάρχουν τόσες επιλογές όπως το MOJO Marketplace.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του BlueHost όσο και του DreamHost παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Και οι δύο έχουν χρήσιμα γραφήματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους. Και τα δύο είναι καθαρά και φιλικά προς το χρήστη, ωστόσο, το DreamHost καθιστά δύσκολη την εύρεση κάποιων πληροφοριών χωρίς να καταφύγει στο Google ή να διαβάσει wiki.

Γνώμη σχετικά με την ευκολία χρήσης

Το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ της BlueHost έχει περισσότερες εφαρμογές. Ούτε χρησιμοποιεί το κανονικό cPanel, αλλά το BlueHost’s είναι βασικά cPanel με προσαρμοσμένη διεπαφή. Ο ιστότοπος της BlueHost είναι λίγο περισσότερο
φιλικό προς το χρήστη.

Υποστήριξη του BlueHost εναντίον DreamHost

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Με βάση τις κριτικές των πελατών, αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο λείπει το BlueHost. Το DreamHost λαμβάνει υψηλούς βαθμούς από τους πελάτες για εξυπηρέτηση και υποστήριξη και το προσωπικό υποστήριξής του θεωρείται φιλικό
και πεπειραμένος.

Το BlueHost διαθέτει τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Το BlueHost και το DreamHost έχουν και τα δύο ένα blog και
ένα φόρουμ.

Το DreamHost έχει μια σελίδα επαφής όπου στέλνετε ερωτήσεις μέσω email. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές υποστήριξης
από το DreamHost μόλις αγοράσετε από αυτά, αλλά ένα τηλέφωνο δεν είναι ένα από αυτά. Το DreamHost έχει ένα μοναδικό wiki που ενημερώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και έχει πολλές πληροφορίες, σαν μια βάση γνώσεων.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη χρηστών

Κανένας οικοδεσπότης δεν είναι τέλειος εδώ. Το BlueHost παρέχει περισσότερες μεθόδους επαφής εκ των προτέρων, ωστόσο, η υποστήριξη πελατών δεν έχει υψηλή βαθμολογία από τους πελάτες. Το DreamHost έχει περιορισμένες επιλογές επικοινωνίας, αλλά οι πελάτες αξιολογούν σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση πελατών που λαμβάνουν.

Σχόλια χρηστών για BlueHost εναντίον DreamHost

Κριτικές χρηστών

Συγκρίθηκαν κριτικές χρηστών

Σημείωση: Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε μια κριτική ως καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού. Συνήθως, οι κριτικές δημοσιεύονται από όσους είναι παθιασμένοι, επομένως οι περισσότεροι πελάτες που δημοσιεύουν κριτικές είναι είτε πολύ αρνητικοί είτε πολύ θετικοί. Ωστόσο, όταν κάτι αναφέρεται συνεχώς, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για το BlueHost και το DreamHost

BlueHost. Οι αρνητικές κριτικές για το BlueHost σχετίζονται συντριπτικά με την υποστήριξη. Οι χρόνοι μεγάλης αναμονής, η αγένεια και τα επαναλαμβανόμενα εισιτήρια για το ίδιο τεύχος, δεν είναι ασυνήθιστες.

DreamHost. Δεν αποτελεί έκπληξη, το πιο κοινό παράπονο είναι η έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης. Μερικοί αναφέρουν επίσης άσχημη υποστήριξη συνομιλίας. Οι πελάτες σχολίασαν επίσης ότι για μια εταιρεία που έχει τόσο ισχυρή εγγύηση λειτουργίας, υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός καταγγελιών διακοπής λειτουργίας.

Θετικές κριτικές για το BlueHost και το DreamHost

BlueHost. Οι περισσότερες θετικές κριτικές από πελάτες της BlueHost επαινούν τις τιμές και τα χαρακτηριστικά που παρέχονται στα σχέδια.

DreamHost. Η υποστήριξη πελατών από το DreamHost λαμβάνει την πλειοψηφία των θετικών σχολίων. Το DreamHost λαμβάνει επίσης επαίνους για το σχεδόν απεριόριστο κοινόχρηστο σχέδιο σε χαμηλή τιμή.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Συνολικά, το DreamHost λαμβάνει περισσότερες θετικές κριτικές από τους πελάτες του από ό, τι το BlueHost. Ωστόσο, το BlueHost λαμβάνει καλές κριτικές για τα περισσότερα, εκτός από την υποστήριξη πελατών.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των BlueHost και DreamHost

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Το BlueHost και το DreamHost έχουν και τα δύο χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε όσους αναζητούν εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Λόγοι για να επιλέξετε το DreamHost έναντι του BlueHost:

 • Ένα κοινό σχέδιο με “απεριόριστα” τα πάντα
 • Μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Όχι εταιρεία EIG

Λόγοι για να επιλέξετε το BlueHost έναντι του DreamHost:

 • Περισσότερες επιλογές στην κοινή φιλοξενία
 • Δωρεάν SiteLock
 • Χρησιμοποιεί το cPanel – αν και με τροποποιημένη διεπαφή
 • Περισσότερες διαθέσιμες εφαρμογές για εγκατάσταση με ένα κλικ

Αν και τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress της BlueHost είναι πιο ακριβά από αυτά άλλων
οικοδεσπότες, τα χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν πολύ δημοφιλή. Αυτό υποδεικνύεται από το γεγονός ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ιστότοποι WordPress φιλοξενούνται στο BlueHost.

Εάν είστε μεσαίου μεγέθους ή μεγαλύτεροι, μπορεί να κοιτάξετε είτε στο Bluehost είτε στο DreamHost για εύλογο τρόπο
VPS με τιμή ή ειδικά προγράμματα διακομιστών, αν και το DreamHost’s μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερες επιχειρήσεις
το απεριόριστο εύρος ζώνης του.

Με την κοινή φιλοξενία ενός σχεδίου, το DreamHost είναι ελκυστικό για όσους θέλουν απεριόριστο
όλα τα site χωρίς να χρειάζεται να αποφασίζετε μεταξύ των επιπέδων Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για το
αρχάριος αφού δεν υπάρχει οικοδόμος ιστότοπων και καμία τηλεφωνική υποστήριξη.

Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν καλές τιμές για τον αριθμό των δυνατοτήτων που παρέχουν.

Αυτές είναι μόνο δύο από τις πολλές εταιρείες που προσφέρουν web hosting. Αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα
περισσότερα δολάρια για γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης και premium χαρακτηριστικά, αξίζει να δείτε το SiteGround.

Για έναν οικοδεσπότη που είναι μια εξαιρετική επιλογή για το διαχειριζόμενο WordPress και που έχει χρήματα
Εγγύηση δεύτερη μετά το DreamHost, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το InMotion Hosting.

Έχετε απορίες σχετικά με το BlueHost ή το DreamHost; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map