BlueHost vs Arvixe: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Η προσπάθεια επιλογής της σωστής εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια σημαντική απόφαση – αλλά μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με όλες τις επιλογές και τα σχέδια εκεί έξω. Περιορίστε τις επιλογές σας με αυτήν τη σύγκριση μεταξύ Bluehost και Arvixe.


Τόσο η Bluehost όσο και η Arvixe είναι μακροχρόνιες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η BlueHost δραστηριοποιείται από το 1996. Η Arvixe ιδρύθηκε το 2003. Η BlueHost είναι καλά εδραιωμένη με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους που φιλοξενούνται στους διακομιστές του. Η Arvixe δεν είναι τόσο γνωστή, αλλά είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το Bluehost και το Arvixe παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Οι επιλογές VPS και αποκλειστικού διακομιστή του BlueHost είναι αρκετά πρόσφατες προσθήκες. Το BlueHost βασίζεται σε Linux, ενώ το Arvixe παρέχει επιλογές Linux και Windows σε όλα τα σχέδιά του.

Σύγκριση Arvixe και Bluehost

Το BlueHost έχει χαρακτηριστεί ως “Best Affordable Hosting” και “Best Value Host”. Η Arvixe ήταν το PCMag Editor’s Choice το 2015 και έχει ανακηρυχθεί από την Inc.com ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις Η.Π.Α..

Το 2010, η BlueHost αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) και η EIG αγόρασε την Arvixe το 2014. Η EIG κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας, αλλά τους επιτρέπει να λειτουργούν με τα δικά τους πρωτότυπα ονόματα.

Οι εταιρείες EIG δεν είναι κλώνοι μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Εάν είχατε προβλήματα με μια εταιρεία EIG, μπορεί να βρείτε τα ίδια προβλήματα με μια άλλη.

Συγκρίνετε την απόδοση των Bluehost και Arvixe

Bluehost εναντίον Arvixe: Ώρα λειτουργίας και αξιοπιστία

Ώρα. Παρόλο που τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της BlueHost δείχνουν τακτικά ότι είναι 99,9% ή καλύτερα, δεν έχουν εγγύηση λειτουργίας. Η Arvixe έχει εγγύηση 99,9% και παρέχει επιστροφή χρημάτων για έναν δωρεάν μήνα εάν ο μηνιαίος μέσος όρος είναι χαμηλότερος από αυτό το ποσοστό.

Εκτέλεση. Η BlueHost δημιουργεί τους δικούς της διακομιστές και χρησιμοποιεί 16 πυρήνες AMD Opterons. Οι διακομιστές Arvixe χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα Xeons και τα δεδομένα των πελατών αποθηκεύονται σε 15Κ επιδρομές δέκα δίσκων. Οι βάσεις δεδομένων και οι διακομιστές email της Arvixe βρίσκονται σε χώρο αποθήκευσης SSD.

Η δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενείται στο BlueHost απέδωσε χρόνο φόρτωσης 2,37 δευτερόλεπτα, γρηγορότερα από το 65% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν στο Pingdom. Ένας συγκρίσιμος ιστότοπος Arvixe παρήγαγε χρόνο φόρτωσης 1,05 δευτερόλεπτα, ταχύτερο από το 89% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το κέντρο δεδομένων του BlueHost βρίσκεται στη Γιούτα. Το κέντρο δεδομένων τροφοδοτείται και ψύχεται με περιττές πηγές και διατίθενται εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το BlueHost δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας ή περιττό αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων, εκτός από τα Cloud Plans τους και τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες το πολύ.

Η Arvixe διαθέτει κέντρα δεδομένων στη Βόρεια Αμερική (Ντάλας, Τέξας), Ευρώπη (Άμστερνταμ) και (Χονγκ Κονγκ). Όλα τα κέντρα δεδομένων είναι πλήρως περιττά, με πολλαπλές επιλογές ισχύος και ψύξης. Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γνώμη

Και για το Bluehost και το Arvixe, η αξιοπιστία είναι εξαιρετική και ο χρόνος λειτουργίας είναι καλός. Ωστόσο, η έλλειψη εγγύησης για το BlueHost θα μπορούσε να είναι ανησυχητική. Οι δοκιμές δείχνουν ότι οι ιστότοποι Arvixe είναι σημαντικά ταχύτεροι σε χρόνο απόκρισης και φόρτωσης.

Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά των Bluehost και Arvixe

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Οι «απεριόριστες» και «μη μετρημένες» είναι δημοφιλείς όροι που χρησιμοποιούνται από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν περιγράφουν χαρακτηριστικά. Δεν σημαίνει, ωστόσο, “χρησιμοποιήστε ό, τι θέλετε”. Οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας «θεωρούν λογική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Το BlueHost παρέχει επίσης ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για νέους λογαριασμούς. Η Arvixe προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για όσο διάστημα έχετε το σχέδιο και προσφέρει μια δωρεάν μεταφορά εάν έχετε ήδη έναν τομέα.

Δημιουργία ιστότοπου. Το BlueHost παρέχει το Weebly Basic μεταφοράς και απόθεσης, το οποίο περιορίζεται σε 5 ιστοσελίδες. Το Basic είναι δωρεάν. Για περισσότερες δυνατότητες και σελίδες, διατίθεται αναβάθμιση στο Weebly Premium με επιπλέον χρέωση. Τα σχέδια της Arvixe συνοδεύονται από το RvSiteBuilder, ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα δημιουργίας με πρόγραμμα επεξεργασίας WSYWIG και πάνω από 600 πρότυπα ιστού.

Βάσεις δεδομένων. Το Bluehost και το Arvixe προσφέρουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Το Arvixe υποστηρίζει επίσης βάσεις δεδομένων PostgreSQL.
Λογαριασμοί email. Η Bluehost και η Arvixe παρέχουν απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email.

Φιλοξενία WordPress. Και οι Bluehost και Arvixe προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress φιλοξενούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι τα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και η ενημέρωση του WordPress και των προσθηκών του, γίνονται για εσάς, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας..

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συνήθως κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Ωστόσο, τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και διαχείρισης WordPress της Arvixe έχουν την ίδια τιμή.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Bluehost παρέχει δωρεάν καροτσάκια αγορών μέσω του πίνακα ελέγχου του, όπως Magento, PrestaShop, ZenCart και άλλα. Το Arvixe υποστηρίζει επίσης μερικές δωρεάν και εμπορικές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές με υποστήριξη 24/7 και αυτόματη εγκατάσταση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το BlueHost δημιουργεί καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας. Προσφέρουν επίσης το SiteBackup Pro, το οποίο δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρει σε επίπεδο αρχείου, με επιπλέον χρέωση. Το SiteBackup Pro είναι δωρεάν με το κοινό επίπεδο Business Pro.

Το Arvixe κάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών του. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συνιστάται η δημιουργία και αποθήκευση μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου για επιπλέον ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Για την καταπολέμηση του κακόβουλου λογισμικού, το BlueHost παρέχει τη βασική υπηρεσία SiteLock δωρεάν στις χαμηλότερες βαθμίδες και το SiteLock Pro δωρεάν στα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας. Το BlueHost διαθέτει εσωτερικές διαδικασίες για την προστασία από επιθέσεις DDoS.

Η Arvixe σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές DDoS, καθώς και παρέχει προστασία έναντι επιθέσεων ωμής βίας. Τα σχέδια της Arvixe έρχονται με φιλτράρισμα SpamAssassin και Spamhaus για email.

Όλα τα πακέτα Bluehost διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό Shared SSL. Το κορυφαίο κοινόχρηστο σχέδιο της BlueHost, το Business Pro, συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό Private SSL.

Η Arvixe παρείχε δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Linux, αλλά φαίνεται ότι τα δωρεάν SSL δεν είναι πλέον διαθέσιμα για προγράμματα Linux ή Windows, εκτός από τα επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία έχουν δωρεάν SSL εφόσον έχετε ένα σχέδιο με το Arvixe.

Πίνακας Ελέγχου. Η Arvixe χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Το BlueHost χρησιμοποιεί επίσης το cPanel αλλά έχει τροποποιήσει εκτενώς τη διεπαφή.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Η Arvixe διαθέτει πρόγραμμα μεταπωλητών. Η BlueHost διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα μεταπωλητών, αλλά συνεργάζεται με το τρίτο μέρος ResellerClub για την υπηρεσία. Το πρόγραμμα θυγατρικών της BlueHost πληρώνει 65 $ ανά παραπομπή. Το πρόγραμμα συνεργατών της Arvixe πληρώνει από 70 έως 135 $ ανά παραπομπή, ανάλογα με τον αριθμό των παραπομπών που κάνετε ανά μήνα.

Πρόσθετα. Η BlueHost έχει 150 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις. Το Arvixe συνοδεύεται από διαφημιστικές διαφημίσεις ύψους 200 $. Και οι δύο θα μετεγκαταστήσουν έναν καθιερωμένο ιστότοπο εάν έχετε έναν άλλο. Η BlueHost χρεώνει ένα ασφάλιστρο για την υπηρεσία μετεγκατάστασης, ενώ η Arvixe παρέχει μία μετανάστευση δωρεάν.

Γνώμη

Και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν premium χαρακτηριστικά, με πολλές «απεριόριστες» επιλογές, σε τιμές φιλοξενίας προϋπολογισμού. Το Arvixe έχει ένα πλεονέκτημα με ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, ένα τυπικό cPanel και υποστήριξη για PostgreSQL και Windows.

Συγκρίνετε τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων και τις τιμές των Bluehost και Arvixe

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Σημείωση: Λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού, η προωθητική τιμολόγηση είναι συνήθης πρακτική με εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι τιμές προσφοράς περιορίζονται συνήθως στον πρώτο όρο υπηρεσίας, επομένως η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα αποφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Ακόμη και χωρίς προσφορές, η εγγραφή για μεγαλύτερους όρους υπηρεσίας συνήθως ισοδυναμεί με διακοπή των τιμών. Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται στους ιστότοπους φιλοξενίας κατά τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

BlueHost

Κοινή φιλοξενία. Το BlueHost προσφέρει τρία επίπεδα κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας. Το Basic επιτρέπει έναν ιστότοπο, με 50 GB αποθηκευτικού χώρου, και απεριόριστο εύρος ζώνης και λογαριασμούς email, για την τιμή προσφοράς 3,95 $.

Επιπλέον, με 6,95 $ το μήνα, επιτρέπει έως και 10 ιστότοπους και ο αποθηκευτικός χώρος αυξάνεται στα 150 GB. Ένα CDN είναι επίσης μέρος του προγράμματος Plus.

Το Business Pro, με 14,95 $ ανά μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και λογαριασμούς email.

Ένα CDN, Private SSL, ειδικό IP και Site Backup Pro περιλαμβάνεται σε αυτό το κορυφαίο πακέτο. Τα σχέδια της BlueHost έρχονται επίσης με δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος.

Το BlueHost’s προσφέρει τρία κλιμακούμενα σχέδια Cloud με επιπλέον χρέωση, το οποίο αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σας σε τρία μέρη για αξιοπιστία και γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Η BlueHost διαθέτει τέσσερα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress με βάση την τεχνολογία VPS, οπότε υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι ανά διακομιστή.

Το μικρότερο πρόγραμμα, blogger, με 12,95 $ ανά μήνα, περιορίζεται σε 100 εκατομμύρια επισκέψεις, 30 GB αποθηκευτικού χώρου και πέντε ιστότοπους.
Το κορυφαίο πακέτο, επιχείρηση, με τιμή 85 $ ανά μήνα, έχει 240 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης και 30 ιστότοπους. Τα άλλα δύο, επαγγελματικά στα 37,50 $ και επιχείρηση στα 60 $ πέφτουν στο μεταξύ.

Όλα τα σχέδια έχουν δωρεάν CDN και SiteLock (τα δύο επίπεδα έχουν το SiteLock Pro, η επιχείρηση έχει το SiteLock Premium και η κορυφαία κατηγορία παρέχει το SiteLock Enterprise).

Άρβιξ

Κοινή φιλοξενία. Η Arvixe προσφέρει τέσσερα κοινόχρηστα σχέδια – δύο στο PersonalClass και δύο στο BusinessClass. Για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης για το πελατολόγιό σας, έχετε την επιλογή να επιλέξετε κέντρα δεδομένων ΗΠΑ, Ευρώπης ή Ασίας στο ταμείο.

Τόσο το Personal όσο και το Business προσφέρουν απεριόριστο χώρο, εύρος ζώνης, email και βάσεις δεδομένων. Το PersonalClass είναι 4 $ ανά μήνα. Το BusinessClass είναι 22 $ ανά μήνα. Το PersonalClassPro είναι 7 $ ανά μήνα. και το BusinessClassPro είναι 35 $ ανά μήνα.

Οι επαγγελματίες επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, ενώ οι χαμηλότερες σειρές επιτρέπουν μόνο έξι.

Η διαφορά μεταξύ PersonalClass και BusinessClass είναι ότι το BusinessClass έχει λιγότερους χρήστες στο διακομιστή – βασικά κοινόχρηστη φιλοξενία με δυνατότητες VPS.

Η επιλογή ASP (Windows) τρέχει μερικά δολάρια περισσότερα για κάθε σχέδιο και επίπεδο. Τα κοινόχρηστα σχέδια της Arvixe παρέχουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και PostgreSQL. Επίσης, τα προγράμματα BusinessClass διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα ο ιστότοπος φιλοξενείται με το Arvixe.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Η Arvixe προσφέρει διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress που ξεκινούν από 4 $ το μήνα, όπως τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστος αριθμός ιστότοπων συνοδεύεται από όλα τα σχέδια.

Οι ιστότοποι του WordPress κλιμακώνονται εύκολα από κοινόχρηστο σε VPS και αποκλειστική φιλοξενία, αν και η τιμολόγηση του Arvixe αυξάνεται για τους VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές.

VPS και Dedicated Plans: Το BlueHost διαθέτει τέσσερα σχέδια VPS. Το τυπικό επίπεδο VPS 14,99 $ ανά μήνα του BlueHost θα ήταν κατάλληλο για ένα άτομο ή μια μικρή επιχείρηση που χρειαζόταν ελαφρώς περισσότερη απόδοση από ό, τι θα επέτρεπε ένα κοινό σχέδιο.

Το Arvixe προσφέρει δύο το καθένα σε Linux και Windows. Τα προγράμματα Arvixe είναι 40 $ και 70 $ ανά μήνα για την επιλογή Linux. Τα δύο επίπεδα Windows VPS είναι 60 $ και 100 $ ανά μήνα.

Το κορυφαίο πρόγραμμα VPS της BlueHost είναι μόνο 59,99 $ ανά μήνα, αλλά περιορίζεται σε 4 TB εύρους ζώνης, ενώ και τα τέσσερα πακέτα Arvixe έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και συνοδεύονται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα έχετε το πρόγραμμα.

Το BlueHost έχει τρία ειδικά επίπεδα, επιτρέποντας 3, 4 και 5 IP, αντίστοιχα. Η τιμή τους είναι 74,99 $, 99,99 $ και 124,99 $ το μήνα. Ανάλογα με τη διαμόρφωση, τα έξι επίπεδα διακομιστή αποκλειστικού επεξεργαστή από την Arvixe διατίθενται από 128,70 $ ανά μήνα έως 227,50 $ ανά μήνα.

Για όσους χρειάζονται περισσότερη απόδοση, η Arvixe έχει δύο επίπεδα πολλαπλών επεξεργαστών με τιμή 357,30 $ ανά μήνα. Η Arvixe προσφέρει επίσης επιλογές cloud, ξεκινώντας από 108 $ ανά μήνα. Αν και πιο ακριβό από το BlueHost, τα σχέδια της Arvixe διαχειρίζονται πλήρως.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η BlueHost έχει τη βιομηχανική τυπική εγγύηση 30 ημερών. Η Arvixe έχει μεγαλύτερη εγγύηση 60 ημερών. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο BlueHost ή το Arvixe, θα παρακρατήσουν ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη

Οι τιμές της Arvixe είναι υψηλότερες από τις BlueHost’s, αλλά οι κατώτερες βαθμίδες έχουν περισσότερες δυνατότητες από τις χαμηλότερες βαθμίδες στο BlueHost. Η Arvixe έχει μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων και προσφέρει προγράμματα Windows για όσους τη χρειάζονται.

Συγκρίνετε πόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Bluehost και το Arvixe

Ευκολία στη χρήση

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά με μια τροποποιημένη διεπαφή, έτσι οι κανονικοί χρήστες του cPanel θα έχουν κάποιες προσαρμογές. Το Arvixe χρησιμοποιεί το κανονικό φιλικό προς το χρήστη cPanel βασισμένο σε εικονίδια.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Η BlueHost χρησιμοποιεί το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ του MOJO Marketplace για εύκολη εγκατάσταση εκατό εφαρμογών. Το Arvixe χρησιμοποιεί το Softaculous ως πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για εκατοντάδες εφαρμογές.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του BlueHost όσο και του Arvixe παρέχουν τα δεδομένα που χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα σχέδιο, με χρήσιμα γραφήματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους. Και τα δύο είναι καθαρά, λιτά και φιλικά προς το χρήστη.

Γνώμη

Τόσο το Bluehost όσο και το Arvixe διαθέτουν προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ, χρησιμοποιούν το cPanel (αν και τροποποιήθηκε στην περίπτωση του BlueHost) και έχουν φιλικούς προς το χρήστη ιστότοπους. Και τα δύο είναι φιλικά προς τον χρήστη και είναι εξίσου εύκολο στη χρήση.

Συγκρίνετε την υποστήριξη των Bluehost και Arvixe

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Με βάση τις κριτικές των πελατών, αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο λείπει το BlueHost. Η Arvixe είχε μια αστρική φήμη για την υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, από την εξαγορά του EIG, η εξυπηρέτηση πελατών υπέστη ζημία, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών. Παραμένει υψηλότερος από τον μέσο όρο.

Το Bluehost και το Arvixe έχουν email και live chat 24/7. Η τηλεφωνική υποστήριξη του BluHost είναι επίσης 24/7, ενώ η τηλεφωνική υπηρεσία της Arvixe περιορίζεται στις ώρες γραφείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα και βίντεο. Το BlueHost έχει ένα blog και ένα φόρουμ. Το Arvixe έχει ένα ενεργό ιστολόγιο.

Γνώμη

Τόσο το Bluehost όσο και το Arvixe παρέχουν πολλαπλές μεθόδους επαφής. Παρόλο που η φήμη της Arvixe έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό, εξακολουθεί να λαμβάνει πιο θετικές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη από την BlueHost.

Συγκρίνετε τις κριτικές των χρηστών για Bluehost και Arvixe

Κριτικές χρηστών

Σημείωση: Συνήθως οι κριτικές δημοσιεύονται από όσους είναι παθιασμένοι, οπότε οι περισσότεροι πελάτες που δημοσιεύουν κριτικές είναι είτε πολύ αρνητικοί είτε πολύ θετικοί. Για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τις κριτικές πελατών ως τον κύριο λόγο για την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα κοινό παράπονο από πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για το Bluehost και το Arvixe

BlueHost. Οι αρνητικές κριτικές για το BlueHost σχετίζονται σχεδόν με την υποστήριξη. Οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής, που πρέπει να δημιουργήσουν επαναλαμβανόμενα εισιτήρια για το ίδιο τεύχος, ακόμη και αγένεια, είναι κοινά παράπονα.

Άρβιξ. Μέχρι πρόσφατα, υπήρχαν λίγες αρνητικές κριτικές για το Arvixe. Τον τελευταίο καιρό, ορισμένες κριτικές ανησυχούν για την κακή εξυπηρέτηση των πελατών και τους μεγάλους χρόνους αναμονής.

Θετικές κριτικές για το Bluehost και το Arvixe

BlueHost. Οι περισσότερες θετικές κριτικές από πελάτες της Bluehost αφορούν την ευτυχία με τις παρεχόμενες τιμές και τις δυνατότητες του προγράμματος.

Άρβιξ. Η Arvixe λαμβάνει υψηλούς βαθμούς από τους πελάτες της για τη διάθεση τόσων δυνατοτήτων σε τόσο χαμηλή τιμή. Οι χρήστες των Windows είναι στην ευχάριστη θέση να βρουν φιλοξενία για αυτούς σε προσιτή τιμή.

Γνώμη

Συνολικά, ακόμη και με τις πρόσφατες αρνητικές κριτικές για την υποστήριξη πελατών, η Arvixe παίρνει υψηλούς βαθμούς από τους πελάτες της. Το BlueHost, εκτός από μεγάλο αριθμό καταγγελιών υποστήριξης πελατών, είναι πολύ δημοφιλές.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση των BlueHost και Arvixe

BlueHost εναντίον Arvixe: Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Οι Bluehost και Arvixe έχουν και τα δύο πλεονεκτήματα που τα κάνουν ελκυστικά.

Λόγοι για να επιλέξετε το Arvixe από το BlueHost:

  • Δωρεάν εγγραφή τομέα εφόσον φιλοξενείται το πρόγραμμα
  • Προεγκατεστημένο WordPress
  • Επιλογές διακομιστή Windows για όλα τα σχέδια
  • Μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Λόγοι για να επιλέξετε το BlueHost έναντι του Arvixe:

  • Χαμηλότερες τιμές για τον πρώτο όρο υπηρεσίας για διάφορα επίπεδα κοινής φιλοξενίας
  • Δωρεάν SiteLock
  • Χαμηλότερη τιμή VPN και αποκλειστικός διακομιστής

Αν και τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress της BlueHost είναι πιο ακριβά από κάποια άλλα, τα χαρακτηριστικά τα καθιστούν πολύ δημοφιλή, όπως φαίνεται στο γεγονός ότι πάνω από 1 εκατομμύριο ιστότοποι WordPress φιλοξενούνται στο BlueHost.

Ωστόσο, το Arvixe, με την τιμολόγηση του προϋπολογισμού του, αξίζει να ελέγξετε εάν είστε χρήστης του WordPress. Εάν είστε μεσαίου μεγέθους ή μεγαλύτεροι, μπορείτε να δείτε το VPS του BlueHost ή τα ειδικά προγράμματα διακομιστών.

Και οι δύο εταιρείες υπέστησαν κριτικές πελατών που αφορούσαν υποστήριξη πελατών, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία. Ωστόσο, και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν πλήρη χαρακτηριστικά σε εξαιρετικές τιμές.

Αυτές είναι πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα μπορούσατε να εξετάσετε. Για εκείνους που δεν σας πειράζουν να ξοδεύετε λίγο περισσότερο για γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης, καθώς και εξαιρετικές λειτουργίες, ο έλεγχος του SiteGround αξίζει τον χρόνο σας.

Για μια εταιρεία φιλοξενίας που είναι μια εξαιρετική επιλογή για το διαχειριζόμενο WordPress και που έχει μια από τις καλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων στον κλάδο, μπορείτε να σκεφτείτε το InMotion Hosting.

Έχετε απορίες σχετικά με το BlueHost ή το Arvixe; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me