BlueHost vs A2 Hosting: Ποιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για τον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και δυνατότητες που μπορούν να κάνουν το κεφάλι σας να περιστρέφεται. Βάλτε κάποια σταθερότητα στη διαδικασία και χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ κεφαλών για να περιορίσετε τις επιλογές σας.


Η BlueHost δραστηριοποιείται στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 1996, επομένως είναι μια καθιερωμένη εταιρεία φιλοξενίας με πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους που φιλοξενούνται στους διακομιστές της.

Το A2 Hosting είναι νεότερο στον κλάδο, ιδρύθηκε το 2003. Το A2 Hosting κυκλοφόρησε για πρώτη φορά έχοντας υπόψη τους προγραμματιστές και ήταν από τους πρώτους που προσέφεραν PHP 5 και Ruby on Rails. Τώρα, η εστίασή τους είναι στην απόδοση.

Το BlueHost και το A2 προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών και βασίζονται σε Linux.

Η BlueHost έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το “Best Affordable Hosting” και το “Best Value Host”. Ο Α2 ήταν ο νικητής πολλών βραβείων «καλύτερων», πολλά από αυτά μόλις πέρυσι.

Η Endurance International Group (EIG), μια εταιρεία που κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας, αγόρασε το BlueHost το 2010. Η EIG επιτρέπει σε κάθε εταιρεία φιλοξενίας της να λειτουργεί με το όνομά της.

Ενώ οι εταιρείες φιλοξενίας EIG δεν είναι κλώνοι μεταξύ τους, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες που αν είχατε προβλήματα με μία εταιρεία EIG, ενδέχεται να βρείτε τα ίδια προβλήματα με μια άλλη.

Το Α2 είναι ιδιόκτητο. Το όνομα A2 στο A2 Hosting προέρχεται από το γεγονός ότι εδρεύουν στο Ann Arbor του Μίσιγκαν.

Συγκρίνετε την απόδοση του BlueHost και του A2 Hosting

BlueHost εναντίον A2 Hosting: Χρόνος λειτουργίας και αξιοπιστία

Ώρα. Παρόλο που τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της BlueHost δείχνουν ότι είναι τακτικά 99,9% ή καλύτερα, δεν έχουν εγγύηση λειτουργίας. Το A2 Hosting έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Το A2 Hosting θα επιστρέψει το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος λόγω βλάβης του εξοπλισμού ή του δικτύου.

Εκτέλεση. Η BlueHost δημιουργεί τους δικούς της διακομιστές και χρησιμοποιεί 16 πυρήνες AMD Opterons. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί διακομιστές Dell με επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα και η εστίαση στην απόδοση φαίνεται με τη χρήση αποθήκευσης SSD.

Ένας ιστότοπος που φιλοξενήθηκε από το Bluehost που δοκιμάστηκε στο Pingdom είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 2,37 δευτερόλεπτα, ταχύτερο από το 65% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν. Ένας ιστότοπος Α2 οδήγησε σε γρήγορο χρόνο φόρτωσης 1,49 δευτερολέπτων, πιο γρήγορα από το 81% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Το κέντρο δεδομένων για το BlueHost βρίσκεται στη Γιούτα. Το κέντρο δεδομένων τροφοδοτείται και ψύχεται με περιττές πηγές και υπάρχουν εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η BlueHost δεν διαθέτει καθρεφτισμένα ή περιττά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, εκτός από τα Cloud Plans. Τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες το πολύ.

Η A2 Hosting διαθέτει κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ (Μίσιγκαν), στην Ευρώπη (Άμστερνταμ) και στην Ασία (Σιγκαπούρη). Τα κέντρα δεδομένων έχουν πλεονάζουσα ισχύ και ψύξη και υπάρχουν γεννήτριες ντίζελ για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία. Έχουν επίσης τετραπλή συνδεσιμότητα δικτύου για περιττή και αξιόπιστη υπηρεσία.

Γνώμη

Παρόλο που η αξιοπιστία της BlueHost είναι εξαιρετική και ο χρόνος λειτουργίας είναι καλός, η έλλειψη εγγύησης λειτουργίας μπορεί να είναι ανησυχητική.
Το A2 Hosting έχει εγγύηση και οι χρόνοι φόρτωσης και απόκρισης της A2 Hosting ήταν σημαντικά γρηγορότεροι από τους BlueHost.

Συγκρίνετε τις δυνατότητες του BlueHost και του A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Ένας κοινός όρος μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην περιγραφή χαρακτηριστικών είναι «απεριόριστος». Τίποτα δεν είναι πραγματικά απεριόριστο. Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας «θεωρούν λογική χρήση». Οι εταιρείες φιλοξενίας ενδέχεται να εκδώσουν προειδοποιήσεις ή να αναστείλουν έναν ιστότοπο εάν πιστεύουν ότι υπήρχε «υπερβολική χρήση».

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Το BlueHost παρέχει ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για νέους λογαριασμούς. Το A2 Hosting δεν το κάνει.

Δημιουργία ιστότοπου. Το BlueHost παρέχει το drag-and-drop Weebly Basic, το οποίο περιορίζεται σε 5 ιστοσελίδες. Το Basic είναι δωρεάν και υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση στο Weebly Premium με επιπλέον χρέωση.

Το A2 Hosting δεν διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σε κανένα από τα σχέδιά του, αλλά υποστηρίζει τους περισσότερους από τους δωρεάν και εμπορικούς κατασκευαστές ιστότοπων.

Βάσεις δεδομένων. Το BlueHost προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Το A2 Hosting περιορίζει το χαμηλότερο επίπεδο σε 5 βάσεις δεδομένων, με απεριόριστες βάσεις δεδομένων σε άλλα επίπεδα και σχέδια. Το A2 Hosting υποστηρίζει επίσης PostgreSQL.

Λογαριασμοί email. Το BlueHost παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email. Το A2 Hosting περιορίζει το χαμηλότερο επίπεδο σε 25 λογαριασμούς, με τα άλλα επίπεδα να έχουν απεριόριστο αριθμό.

Φιλοξενία WordPress. Το BlueHost και το A2 Hosting προσφέρουν και τα δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress συνήθως κοστίζει περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα, αν και οι τιμές φιλοξενίας A2 φιλοξενούν τόσο κοινόχρηστα όσο και διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress.

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress συνήθως φιλοξενούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές, με χαρακτηριστικά όπως προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι τα αντίγραφα ασφαλείας και η ενημέρωση των ιστότοπων WordPress πραγματοποιούνται αυτόματα από την εταιρεία φιλοξενίας για εσάς, αφήνοντας σας να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς – το περιεχόμενό σας.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Η BlueHost και η A2 Hosting παρέχουν δωρεάν κάρρα αγορών μέσω των πινάκων ελέγχου τους, όπως Magneto, ZenCart, PrestaShop και άλλα. Οι προσθήκες WP eCommerce είναι διαθέσιμες και από τους δύο κεντρικούς υπολογιστές για ιστότοπους WordPress.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το BlueHost παρέχει καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας. Παρέχει επίσης το SiteBackup Pro δωρεάν για το κοινόχρηστο πρόγραμμα Business Pro και με επιπλέον χρέωση για άλλα προγράμματα. Το SiteBackup Pro επιτρέπει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά σε επίπεδο αρχείου.

Το A2 Hosting προσφέρει Server Rewind, το οποίο λαμβάνει περιοδικά αυτόματα στιγμιότυπα του ιστότοπού σας και επιτρέπει την επαναφορά αρχείων, βάσεων δεδομένων ή ολόκληρου του ιστότοπου, δωρεάν – αν και δεν είναι διαθέσιμο για τη χαμηλότερη βαθμίδα.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Για αναζήτηση, κατάργηση και απαγόρευση κακόβουλου λογισμικού, το BlueHost παρέχει δωρεάν τη βασική υπηρεσία SiteLock στις χαμηλότερες βαθμίδες και το SiteLock Pro δωρεάν στα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας. Η BlueHost δηλώνει ότι διαθέτει εσωτερικές διαδικασίες για προστασία από το DDoS.

Το A2 σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές DDoS, κακόβουλο λογισμικό και ιούς με το Perpetual Security και το HackScan – παρέχονται δωρεάν. Χρησιμοποιεί την τυπική προστασία Spam, καθώς και το Barracuda Advanced Spam Filtering για email.

Το A2 Hosting παρέχει επίσης το Patchman Enhanced Security Tool, το οποίο σαρώνει λογισμικό και εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση κώδικα και σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές δεν είναι ενημερωμένες.

Όλα τα πακέτα Bluehost διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό Shared SSL. Το κορυφαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα στο BlueHost συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό ιδιωτικού SSL. Το A2 Hosting παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα σχέδιά του μέσω του cPanel και μπορεί να αγοραστεί ιδιωτικό SSL.

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel αλλά έχει τροποποιήσει εκτενώς τη διεπαφή. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί επίσης το βιομηχανικό πρότυπο cPanel.

Πράσινος. Η DreamHost αγοράζει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και λειτουργεί με αποτύπωμα ουδέτερου άνθρακα. Το A2 Hosting έχει επίσης 100% απαλλαγμένο άνθρακα και συμμετέχει ενεργά στη φύτευση δέντρων και σε άλλες φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες στο Ann Arbor.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Το πρόγραμμα θυγατρικών της BlueHost πληρώνει 65 $ ανά παραπομπή. Το πρόγραμμα θυγατρικών της A2 Hosting πληρώνει 85 $ ανά παραπομπή. Το A2 διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα μεταπωλητών που μπορεί να φέρει το όνομα της εταιρείας σας.

Πρόσθετα. Το BlueHost έχει 150 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις. Η BlueHost θα μετεγκαταστήσει έναν καθιερωμένο ιστότοπο εάν έχετε έναν άλλο, αν και χρεώνει ένα ασφάλιστρο για την υπηρεσία. Η A2 Hosting έχει πίστωση διαφημίσεων ύψους 50 $ στην Bing / Yahoo.

Γνώμη

Τόσο το BlueHost όσο και το A2 Hosting παρέχουν μια καλή γκάμα δυνατοτήτων. Και τα δύο είναι πράσινα, και τα δύο χρησιμοποιούν το cPanel, και τα δύο διαθέτουν ελκυστικά προγράμματα συνεργατών και και τα δύο παρέχουν δυνατότητες ασφαλείας για να διατηρείται ο ιστότοπός σας ασφαλής.

Το BlueHost έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα στις δυνατότητες προσφέροντας ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα και παρέχοντας στον Weebly, τον δημιουργό ιστότοπων.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των BlueHost και A2 Hosting

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Σημείωση: Ο επιθετικός ανταγωνισμός οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές στην τιμολόγηση και σε πολλές προωθητικές τιμές. Οι τιμές προσφοράς συνήθως περιορίζονται στον πρώτο όρο υπηρεσίας, οπότε η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ισοδυναμεί με υψηλότερη εξοικονόμηση.

Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διακοπή των τιμών. Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται στους ιστότοπους φιλοξενίας κατά τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

BlueHost. Το BlueHost προσφέρει τρία κοινά σχέδια. Βασικό, με 3,95 $ ανά μήνα, επιτρέπει έναν ιστότοπο, παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου και επιτρέπει απεριόριστο εύρος ζώνης και λογαριασμούς email. Επιπλέον, με 6,95 $ το μήνα, επιτρέπει έως και 10 ιστότοπους και αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 150 GB.

Ένα CDN είναι επίσης μέρος του προγράμματος Plus. Το Business Pro, με 14,95 $ ανά μήνα, προσφέρει απεριόριστους ιστότοπους, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης και λογαριασμούς email. Ένα CDN, Private SSL, ειδικό IP και Site Backup Pro περιλαμβάνονται σε αυτό το κορυφαίο πακέτο.

Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια BlueHost συνοδεύονται από δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος. Το BlueHost προσφέρει τρία κλιμακούμενα σχέδια Cloud με επιπλέον χρέωση, που αντικατοπτρίζει τα δεδομένα σας σε τρία μέρη για αξιοπιστία και γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

Η BlueHost διαθέτει τέσσερα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress που βασίζονται στην τεχνολογία VPS. Το μικρότερο πρόγραμμα, blogger, με 12,95 $ ανά μήνα, περιορίζεται σε 100 εκατομμύρια επισκέψεις, 30 GB αποθηκευτικού χώρου και πέντε ιστότοπους. Το κορυφαίο πακέτο, για επιχειρήσεις, έχει 240 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης, 30 ιστότοπους και διατίθεται στα 85 $ ανά μήνα.

Οι δύο μεσαίες βαθμίδες είναι επαγγελματικές στα 37,50 $ και οι επιχειρήσεις στα 60 $ το μήνα. Η επαγγελματική βαθμίδα επιτρέπει 300 εκατομμύρια επισκέπτες και έχει 60 GB αποθηκευτικού χώρου. Το επιχειρηματικό επίπεδο επιτρέπει 600 εκατομμύρια επισκέπτες και έχει αποθηκευτικό χώρο 120 GB.

Όλα διαθέτουν δωρεάν CDN και SiteLock (τα δύο επίπεδα έχουν το SiteLock Pro, η επιχείρηση έχει το SiteLock Premium και η κορυφαία κατηγορία παρέχει το SiteLock Enterprise).

Φιλοξενία Α2. Το A2 προσφέρει επίσης τρία κοινά σχέδια. Το Lite επιτρέπει έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων και κοστίζει 3,92 $ ανά μήνα. Τα σχέδια Swift και Turbo επιτρέπουν απεριόριστες ιστοσελίδες και απεριόριστες βάσεις δεδομένων. Το Swift είναι 4,90 $ το μήνα και το Turbo είναι 9,31 $ το μήνα.

Όλα έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης. Η A2 Hosting έχει το CloudLinux, μια έκδοση του Centos OS που είναι ταχύτερη και δηλώνει ότι έχει λιγότερους πελάτες ανά διακομιστή από ό, τι οι περισσότεροι.

Η A2 Hosting έχει τρία διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress, με την ίδια τιμή με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Το Lite περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και σε πέντε βάσεις δεδομένων και διατίθεται σε 3,92 $ ανά μήνα. Η Swift, με 4,90 $ το μήνα και η Turbo, στα 9,31 $ το μήνα, προσφέρουν απεριόριστες ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων.

Όλα τα σχέδια βασίζονται σε SSD και έχουν προσωρινή αποθήκευση, αν και το Turbo Plan έχει βελτιστοποιήσει την προσωρινή αποθήκευση. Έχουν όλα CDN και επιπλέον επιλογές ασφαλείας. Τα Swift και Turbo έρχονται επίσης με Server Rewind για αντίγραφα ασφαλείας.

VPS και Dedicated Plans: Το BlueHost διαθέτει τέσσερα σχέδια VPS. Οι βαθμίδες VPS του BlueHost διατίθενται σε 14,99 $, 29,99 $, 44,99 $ και 55,99 $ ανά μήνα. Τα σχέδια BlueHost VPS έχουν όρια εύρους ζώνης από 1 TB έως 4 TB.

Το A2 Hosting έχει τρία μη διαχειριζόμενα και τρία διαχειριζόμενα σχέδια VPS, όλα με SSD. Οι μη διαχειριζόμενοι είναι 5 $, 10 $ και 15 $ ανά μήνα, και έχουν 2 TB επιδόματος εύρους ζώνης. Παρέχουν 20 GB, 30 GB και 50 GB αποθηκευτικού χώρου, αντίστοιχα.

Οι διαχειριζόμενες βαθμίδες VPS από το A2 Hosting έχουν τιμή 32,99 $, 46,19 $ και 65,99 $ ανά μήνα. Έχουν χώρο αποθήκευσης 75, 100 και 150 GB και εύρος ζώνης 2, 3 και 4 TB.

Το BlueHost έχει τρία ειδικά επίπεδα, επιτρέποντας 3, 4 και 5 IP, με τιμή 74,99 $, 99,99 $ και 124,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Το A2 Hosting έχει τρία μη διαχειριζόμενα και τρία διαχειριζόμενα αποκλειστικά επίπεδα διακομιστών.

Οι μη διαχειριζόμενοι έχουν τιμή 99,59 $, 165,99 $ και 248,99 $ ανά μήνα. Τα διαχειριζόμενα επίπεδα είναι 141,09 $, 207,49 $ και 290,49 $ ανά μήνα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η BlueHost έχει την τυπική βιομηχανική εγγύηση 30 ημερών. Το A2 Hosting έχει πλήρη επιστροφή χρημάτων 30 ημερών και επιστροφή χρημάτων υπέρ της βαθμολογίας μετά από 30 ημέρες. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο BlueHost, θα παρακρατηθεί ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη

Η κοινή φιλοξενία της BlueHost είναι λίγο υψηλότερη από τα σχέδια της A2 Hosting, αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες. Οι τιμές και οι δυνατότητες του A2 Hosting για τα διαχειριζόμενα σχέδια του WordPress το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για τους χρήστες του WordPress.

Το A2 Hosting δίνει στους πελάτες περισσότερες επιλογές σε VPS και ειδικά σχέδια παρέχοντας μη διαχειριζόμενες και διαχειριζόμενες επιλογές.

Συγκρίνετε πόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το BlueHost και το A2 Hosting

Ευκολία στη χρήση

Πίνακας Ελέγχου. Το BlueHost χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά με μια τροποποιημένη διεπαφή, έτσι οι κανονικοί χρήστες του cPanel θα έχουν κάποιες προσαρμογές. Το A2 Hosting χρησιμοποιεί το κανονικό, βιομηχανικό πρότυπο, cPanel.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Η BlueHost χρησιμοποιεί το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ του MOJO Marketplace για εύκολη εγκατάσταση εκατό εφαρμογών. Το A2 παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ σε εκατοντάδες εφαρμογές μέσω της Softaculous.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του BlueHost όσο και του A2 Hosting παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Και οι δύο διαθέτουν βολικά διαγράμματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους. Και τα δύο είναι καθαρά και φιλικά προς το χρήστη. Το A2 έχει ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό – συνδέσμους προς αναδυόμενα παράθυρα για πολλούς από τους όρους και τις επιλογές που εμφανίζονται στα γραφήματά του.

Γνώμη

Και οι δύο έχουν εκατοντάδες εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν με ένα κλικ, και οι δύο έχουν εύκολη πλοήγηση σε ιστότοπους και και οι δύο χρησιμοποιούν το cPanel – αν και το BlueHost’s είναι τροποποιημένο. Οι περισσότεροι χρήστες θα ήταν ευχαριστημένοι με την ευκολία χρήσης μιας από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας.

Συγκρίνετε την υποστήριξη του BlueHost και του A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Με βάση τις κριτικές των πελατών, αυτός είναι ένας τομέας όπου το BlueHost χρειάζεται βελτίωση. Η υποστήριξη της A2 Hosting βαθμολογείται με συνέπεια και το προσωπικό υποστήριξής της θεωρείται φιλικό και καταρτισμένο.

Το BlueHost και το A2 Hosting έχουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Και οι δύο έχουν ένα φόρουμ και μια εκτεταμένη βάση γνώσεων. Το A2 Hosting έχει ενεργό ιστολόγιο.

Γνώμη

Ενώ το BlueHost παρέχει πολλαπλές μεθόδους επαφής, οι κριτικές πελατών διαμαρτύρονται επανειλημμένα για υποστήριξη. Το A2 Hosting έχει τις ίδιες πολλαπλές μεθόδους επικοινωνίας, αλλά η υποστήριξή του θεωρείται ιδιαίτερα. Το A2 είναι η επιλογή αν η υποστήριξη είναι υψηλή προτεραιότητα για εσάς.

Συγκρίνετε τις κριτικές χρηστών για το Bluehost και το A2 Hosting

Κριτικές χρηστών

Σημείωση: Οι κριτικές δημοσιεύονται συνήθως από εκείνους που έχουν ισχυρές απόψεις, επομένως οι περισσότεροι πελάτες που δημοσιεύουν κριτικές είναι είτε πολύ αρνητικοί είτε πολύ θετικοί. Για αυτόν τον λόγο, οι κριτικές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ο κύριος παράγοντας στην επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή. Ωστόσο, όταν κάτι αναφέρεται συνεχώς, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για το BlueHost και το A2 Hosting

BlueHost. Οι αρνητικές κριτικές για το BlueHost σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με κακή υποστήριξη. Οι χρόνοι μεγάλης αναμονής, η αγένεια και τα επαναλαμβανόμενα εισιτήρια για το ίδιο τεύχος δεν είναι ασυνήθιστες.

Φιλοξενία Α2. Υπάρχουν λιγότερες αρνητικές κριτικές πελατών για το A2 από ό, τι για τις περισσότερες εταιρείες. Τα αρνητικά που δημοσιεύονται είναι συνήθως για κακές εμπειρίες με την υποστήριξη πελατών.

Θετικές κριτικές για το BlueHost και το A2 Hosting

BlueHost. Οι περισσότερες θετικές κριτικές από πελάτες της Bluehost επαινούν τις τιμές και τα χαρακτηριστικά που παρέχονται στα σχέδια.

Φιλοξενία Α2. Το A2 λαμβάνει πολύ πιο θετικές κριτικές παρά αρνητικές για την υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες εντυπωσιάζονται επίσης με την ταχύτητα των ιστότοπων στο A2 και τον αριθμό των δυνατοτήτων που προσφέρονται για την τιμή.

Γνώμη

Συνολικά, η φιλοξενία A2 λαμβάνει μακράν περισσότερες θετικές κριτικές από αρνητικές κριτικές.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση της φιλοξενίας BlueHost και A2

BlueHost vs. A2 Hosting: Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Το BlueHost και το A2 Hosting έχουν και τα δύο χαρακτηριστικά που θα θεωρούνται συν και πλην.

Λόγοι για να επιλέξετε το A2 Hosting σε σχέση με το BlueHost:

 • SSD σε όλα τα σχέδιά της
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή (υπέρ-βαθμολογία)
 • Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Γρήγοροι διακομιστές
 • Υποστήριξη PostgreSQL

Λόγοι για να επιλέξετε το BlueHost έναντι του A2 Hosting:

 • Δωρεάν SiteLock
 • Περισσότερες “απεριόριστες” δυνατότητες
 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων

Αν και τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress της BlueHost είναι πιο ακριβά από αυτά που προέρχονται από κάποιους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, είναι πολύ δημοφιλή – όπως φαίνεται από το γεγονός ότι πάνω από 1 εκατομμύριο ιστότοποι WordPress φιλοξενούνται στο BlueHost.

Ωστόσο, η ίδια τιμολόγηση φιλοξενίας της A2 Hosting για τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress της καθιστά πολύ ελκυστική για τους χρήστες του WordPress. Τόσο το BlueHost όσο και το A2 Hosting έχουν ανταγωνιστικές τιμές VPS και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή για όσους έχουν μεγαλύτερους ιστότοπους ή μεγαλύτερη κυκλοφορία.

Και οι δύο οικοδεσπότες έχουν επίσης κοινόχρηστα προγράμματα σε τιμές προϋπολογισμού που είναι πλήρως εξοπλισμένα. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εταιρειών φιλοξενίας είναι το καλύτερο ρεκόρ της A2 Hosting για εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών.

Υπάρχουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε μερικά δολάρια περισσότερα για γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης, καθώς και premium χαρακτηριστικά, το SiteGround αξίζει τον κόπο.

Ένας άλλος οικοδεσπότης με ελκυστικά διαχειριζόμενα σχέδια WordPress και μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων είναι η InMotion Hosting.

Έχετε απορίες σχετικά με το BlueHost ή το A2 Hosting; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map