Arvixe εναντίον SiteGround: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τον ιστότοπό σας είναι η εύρεση της σωστής εταιρείας φιλοξενίας και του σχεδίου. Ωστόσο, τόσες πολλές επιχειρήσεις, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σύγκριση ενός προς έναν μεταξύ Arvixe και SiteGround για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές σας.


Το SiteGround είναι ακόμη νεότερο, ιδρύθηκε το 2004, αλλά φιλοξενεί σχεδόν 500.000 ιστότοπους στους διακομιστές του. Το Arvixe και το SiteGround παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχείριση WordPress hosting και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Το Arvixe διαθέτει επιλογές Linux και Windows, ενώ το SiteGround είναι μόνο Linux.

Η Arvixe ονομάστηκε PCMag Editor’s Choice το 2015 και ονομάστηκε από την Inc.com ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις ΗΠΑ. Το SiteGround έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of”, αλλά πολλά από ιστότοπους που έχουν δημιουργήσει για αυτοπροώθηση – κάτι που είναι πολύ κοινό με εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το SiteGround έχει κερδίσει νόμιμα βραβεία για το χρόνο λειτουργίας και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η Arvixe αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2014. Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων κάτω από το σήμα EIG, αλλά όλες λειτουργούν με τα δικά τους πρωτότυπα ονόματα. Ενώ οι εταιρείες EIG δεν είναι κλώνοι ο ένας τον άλλον, εάν είχατε προβλήματα με ένα, είναι αρκετά παρόμοια ώστε να έχετε τα ίδια προβλήματα με κάποιο άλλο.

Η SiteGround ιδρύθηκε το 2004 και είναι μια ιδιωτική εταιρεία με κεντρικά γραφεία στη Σόφια της Βουλγαρίας, αν και έχει παγκόσμια παρουσία.

Συγκρίνετε την απόδοση του Arvixe και του SiteGround

Arvixe εναντίον SiteGround: Ώρα λειτουργίας και αξιοπιστία

Ώρα. Η Arvixe έχει εγγύηση 99,9%, με επιστροφή χρημάτων ενός δωρεάν μήνα εάν ο μηνιαίος μέσος όρος είναι κάτω από αυτό το ποσοστό. Το SiteGround έχει παρόμοια εγγύηση για χρόνο λειτουργίας τουλάχιστον 99,9%. Εάν ο ιστότοπος κυμαίνεται μεταξύ 99,9% και 99%, θα λάβετε έναν μήνα δωρεάν φιλοξενίας. για κάθε 1% κάτω του 99%, λαμβάνετε έναν επιπλέον μήνα δωρεάν.

Εκτέλεση. Η Arvixe τοποθετεί μεγάλο μέρος των δεδομένων που σχετίζονται με τον ιστότοπο σε SSD, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων και διακομιστών email, για γρήγορη απόδοση. Το SiteGround δεν κάθεται μόνο στην ίδια τεχνολογία για χρόνια.

Όταν κυκλοφορούν νέες μέθοδοι ή γρηγορότερες τεχνολογίες, το SiteGround θα ενημερώσει τα κέντρα δεδομένων του – για όλους τους χρήστες του, όχι μόνο για τους νεοεισερχόμενους. Το SiteGround χρησιμοποιεί το Supercache για όλα τα σχέδιά του, όχι μόνο για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress όπως οι περισσότερες εταιρείες.

Ένας ιστότοπος που φιλοξενήθηκε από το Arvixe απέδωσε χρόνο φόρτωσης 1,05 δευτερόλεπτα, ταχύτερο από το 89% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν. Μια δοκιμή ενός συγκρίσιμου ιστότοπου SiteGround είχε ως αποτέλεσμα χρόνο φόρτωσης 1,2 δευτερολέπτων, ταχύτερο από το 87% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Η Arvixe διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο – στη Βόρεια Αμερική (Ντάλας, Τέξας), στην Ευρώπη (Άμστερνταμ) και (Χονγκ Κονγκ). Όλα τα κέντρα δεδομένων είναι πλήρως περιττά, με πολλαπλές επιλογές ισχύος και ψύξης. Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το SiteGround διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων έχουν πλεονάζουσα ισχύ και ψύξη, με εφεδρικά αντίγραφα ντίζελ.

Το 2015, οι κοινόχρηστοι διακομιστές αναβαθμίστηκαν για να χρησιμοποιούν κοντέινερ Linux, τα οποία συγκεντρώνουν διακομιστές για να επιταχύνουν την πρόσβαση και να παρέχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Όλα τα σχέδιά τους έχουν αλλάξει σε SSD για αποθήκευση, καθώς και βάσεις δεδομένων MySQL.

Γνώμη

Κάθε ένα από αυτά θα παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη υπηρεσία. Και οι δύο έχουν εξαιρετικές εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και και οι δύο έχουν πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης και φόρτωσης.

Συγκρίνετε τις δυνατότητες του Arvixe και του SiteGround

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Ενώ κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιεί “απεριόριστο” ή “μη μετρημένο” κατά την περιγραφή χαρακτηριστικών, είναι λίγο παραπλανητικό. Αυτός ο όρος μάρκετινγκ δεν σημαίνει “χρήση όσο θέλετε.” Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας «θεωρούν λογική χρήση».

Οι εταιρείες φιλοξενίας θα τιμωρήσουν ιστότοπους που πιστεύουν ότι υπερβαίνουν αυτό, μερικές φορές χωρίς προειδοποίηση – αν και οι περισσότεροι χρήστες δεν θα υπερβούν ποτέ την εύλογη χρήση.

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Το Arvixe διαφέρει από το βιομηχανικό πρότυπο – προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για όσο διάστημα έχετε το σχέδιο. Η Arvixe προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά εάν έχετε ήδη κάποιον άλλο τομέα. Το SiteGround προσφέρει ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα.

Δημιουργία ιστότοπου. Το Arvixe παρέχει στο RvSiteBuilder, ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα δημιουργίας με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WSYWIG και πάνω από 600 πρότυπα ιστού. Το SiteGround προσφέρει δωρεάν στο Weebly Basic – αν και είναι περιορισμένος στον αριθμό των σελίδων που μπορείτε να δημιουργήσετε. Για επιπλέον μηνιαία χρέωση, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις του Weebly.

Βάσεις δεδομένων. Το Arvixe προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και υποστηρίζει βάσεις δεδομένων PostgreSQL. Το SiteGround προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL.

Λογαριασμοί email. Το Arvixe και το SiteGround παρέχουν απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί είναι ένα πλεονέκτημα εάν είστε μια μεγάλη εταιρεία με πολλούς υπαλλήλους, δεδομένου ότι επιτρέπει τη δημιουργία ξεχωριστών λογαριασμών για κάθε έναν. Επιπλέον, κάθε τμήμα της επιχείρησής σας, όπως πωλήσεις, υποστήριξη και πληροφορίες, μπορεί να έχει ξεχωριστό λογαριασμό.

Φιλοξενία WordPress. Τόσο το Arvixe όσο και το SiteGround προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Συνήθως, τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress θα κοστίζουν περισσότερο από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Μέρος του επιπλέον κόστους είναι επειδή τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress τοποθετούνται συνήθως σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι γίνονται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπων WordPress για εσάς, καθώς και προγραμματισμός και εγκατάσταση ενημερώσεων. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό – το περιεχόμενό σας.

Τόσο το Arvixe όσο και το SiteGround είναι μοναδικά, καθώς δεν χρεώνουν επιπλέον για τα πακέτα WordPress.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Arvixe και το SiteGround υποστηρίζουν μερικές δωρεάν και εμπορικές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές με υποστήριξη 24/7 και αυτόματη εγκατάσταση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το Arvixe κάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών του χρησιμοποιώντας το R1Soft, το οποίο είναι προσβάσιμο από τους πελάτες μέσω του πίνακα ελέγχου. Τα αντίγραφα ασφαλείας φιλοξενούνται σε ξεχωριστό διακομιστή για απολύσεις. Το SiteGround πραγματοποιεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούνται 30 ημέρες.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Η Arvixe σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές DDoS, καθώς και παρέχει προστασία έναντι επιθέσεων ωμής βίας. Τα σχέδια της Arvixe έρχονται με φιλτράρισμα SpamAssassin και Spamhaus για email.

Το SiteGround παρέχει SpamExperts μέσω του πίνακα ελέγχου. Το SiteGround διαθέτει επίσης προσαρμοσμένο λογισμικό που μπορεί να απομονώσει λογαριασμούς που έχουν προβλήματα, το οποίο διατηρεί τον ιστότοπό σας προστατευμένο, ακόμη και αν ο κακός ιστότοπος βρίσκεται στον ίδιο κοινόχρηστο διακομιστή. Το SiteGround παρακολουθεί διακομιστές σε πραγματικό χρόνο και το λογισμικό του μπορεί να αντιδρά αυτόματα στα περισσότερα ζητήματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Το Arvixe παρείχε κοινόχρηστο SSL για τα κοινόχρηστα πακέτα Linux, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα Κοινόχρηστα SSL δεν είναι πλέον διαθέσιμα για προγράμματα Linux ή Windows PersonalClass. Ωστόσο, τα επιχειρηματικά σχέδια έχουν δωρεάν SSL, αρκεί να έχετε ένα πακέτο με το Arvixe και ιδιωτικά SSL είναι διαθέσιμα για αγορά. Το SiteGround παρέχει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ένα χρόνο για όλους εκτός από τις χαμηλότερες βαθμίδες.

Πίνακας Ελέγχου. Η Arvixe και η SiteGround χρησιμοποιούν το βιομηχανικό πρότυπο cPanel.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Το πρόγραμμα συνεργατών της Arvixe πληρώνει από 70 έως 135 $ ανά παραπομπή, ανάλογα με τον αριθμό των παραπομπών που έχετε ανά μήνα. Το Arvixe διαθέτει επίσης πρόγραμμα μεταπωλητών τόσο για Linux όσο και για Windows. Το SiteGround έχει ένα πρόγραμμα μεταπωλητών που παρέχει εκπτώσεις όγκου και το πρόγραμμα θυγατρικών του πληρώνει από 50 $ έως 125 $ ανά παραπομπή, επίσης ανάλογα με τον αριθμό των παραπομπών ανά μήνα.

Πρόσθετα. Το Arvixe συνοδεύεται από συνολικά 200 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις στην Google και το Yahoo. Η Arvixe προσφέρει “Υποστήριξη προτεραιότητας” με επιπλέον μηνιαία χρέωση. Το SiteGround προσφέρει λογαριασμούς μόνο μέσω email με μικρή μηνιαία χρέωση. Το SiteGround υποστηρίζει επίσης τη φιλοξενία Joomla και Drupal.

Γνώμη

Και οι δύο είναι εταιρείες πλήρους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, η υποστήριξη της Arvixe για το PostgreSQL, ο «ελεύθερος τομέας της για όσο διάστημα έχετε ένα σχέδιο», η υποστήριξη τόσο για Linux όσο και για Windows και το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, δίνει στην Arvixe μια ελαφριά προτίμηση έναντι του SiteGround για δυνατότητες.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των Arvixe και SiteGround

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Σημείωση: Η φιλοξενία Ιστού είναι μια ανταγωνιστική βιομηχανία. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν συνεχείς αλλαγές στην τιμολόγηση και πολλές προωθητικές τιμές. Δεδομένου ότι η τιμολόγηση προώθησης περιορίζεται συνήθως στον πρώτο όρο υπηρεσίας, η εγγραφή για μακροπρόθεσμη έννοια σημαίνει πιο σημαντική εξοικονόμηση. Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διακυμάνσεις τιμών. Οι παρακάτω τιμές είναι τρέχουσες για τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

Άρβιξ. Η Arvixe προσφέρει τέσσερα κοινόχρηστα σχέδια – δύο στο PersonalClass και δύο στο BusinessClass. Για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης για την κύρια βάση πελατών σας, έχετε την επιλογή να επιλέξετε κέντρα δεδομένων ΗΠΑ, Ευρώπης ή Ασίας στο ταμείο.

Όλες οι βαθμίδες PersonalClass και BusinessClass προσφέρουν απεριόριστο χώρο, εύρος ζώνης, email και βάσεις δεδομένων. Το PersonalClass είναι 4 $ το μήνα και το BusinessClass είναι 22 $ το μήνα. Το PersonalClassPro είναι 7 $ ανά μήνα και το BusinessClassPro είναι $ 35 ανά μήνα. Οι επαγγελματίες επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, ενώ οι κανονικές σειρές επιτρέπουν μόνο έξι.

Η διαφορά μεταξύ PersonalClass και BusinessClass είναι ότι το BusinessClass έχει λιγότερους χρήστες στο διακομιστή, καθιστώντας το βασικά κοινόχρηστο hosting με δυνατότητες VPS. Η επιλογή ASP (Windows) τρέχει μερικά δολάρια περισσότερα για κάθε σχέδιο και επίπεδο. Τα κοινόχρηστα σχέδια της Arvixe παρέχουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και PostgreSQL. Επίσης, τα προγράμματα BusinessClass διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα ο ιστότοπος φιλοξενείται με το Arvixe.

Το Arvixe προσφέρει δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress, με 4 $ και 7 $ το μήνα, το ίδιο με το κοινόχρηστο hosting. Απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστος αριθμός βάσεων δεδομένων συνοδεύεται από όλα τα σχέδια. Το πρόγραμμα $ 4 περιορίζεται σε 6 ιστότοπους, ενώ το πρόγραμμα $ 7 επιτρέπει απεριόριστο αριθμό.

Οι ιστότοποι του WordPress κλιμακώνονται εύκολα από κοινόχρηστο σε VPS και αποκλειστική φιλοξενία, αν και η τιμολόγηση του Arvixe αυξάνεται για τους VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές.

SiteGround. Το SiteGround προσφέρει τρία κοινόχρηστα σχέδια. Η εκκίνηση επιτρέπει έναν ιστότοπο, 10 GB αποθηκευτικού χώρου και διατίθεται σε 3,95 $ ανά μήνα. Το GrowBig, με 7,95 $ το μήνα και το GoGeek, με 14,95 $ το μήνα προσφέρουν απεριόριστους ιστότοπους και 20 GB και 30 GB αποθηκευτικού χώρου, αντίστοιχα.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστη κίνηση, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δωρεάν CDN. Τα σχέδια GrowBig και GoGeek προσθέτουν τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας και δωρεάν SSL για ένα έτος. Το πρόγραμμα GoGeek προσθέτει λιγότερους λογαριασμούς ανά διακομιστή, συμμόρφωση με PCI και Git.

Ενώ το SiteGround δεν μετρά τους επισκέπτες έναντι της χρήσης του εύρους ζώνης σας, μετρά τη χρήση της CPU και θα εκδίδει προειδοποιήσεις για το τι θεωρεί υπερβολική χρήση των πόρων της CPU.

Το SiteGround έχει τρία διαχειριζόμενα σχέδια WordPress. Εκκίνηση, η οποία περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και 10 GB αποθηκευτικού χώρου, το GrowBig με 20 GB αποθηκευτικού χώρου και το GoGeek με 30 GB. Τα σχέδια GrowBig και GoGeek παρέχουν απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν SSL για ένα χρόνο και κατάσταση προτεραιότητας στα εισιτήρια υποστήριξης. Το σχέδιο GoGeek προσθέτει το Git και έχει λιγότερους χρήστες ανά διακομιστή.

Και τα τρία σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα, δωρεάν CDN, υποστήριξη WordPerfect και απεριόριστη κίνηση. Όπως με τα κοινόχρηστα σχέδια, το SiteGround δεν περιορίζει τον αριθμό των επισκεπτών. Αντ ‘αυτού, η χρήση της CPU μετράται από το SiteGround και εκδίδονται προειδοποιήσεις για υπερβολική χρήση.

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress του SiteGround έχουν την ίδια τιμή με τα κοινόχρηστα πακέτα τους στα 3,95 $, 7,95 $ και 14,95 $ το μήνα.

VPS και Dedicated Plans: Το Arvixe προσφέρει δύο επίπεδα VPS σε Linux και Windows. Τα προγράμματα Arvixe είναι 40 $ και 70 $ ανά μήνα για την επιλογή Linux. Τα δύο επίπεδα Windows VPS είναι 60 $ και 100 $ ανά μήνα.

Και τα τέσσερα πακέτα Arvixe έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και συνοδεύονται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα έχετε το πρόγραμμα. Τα τέσσερα πακέτα VPS του SiteGround βρίσκονται στο cloud hosting στον ιστότοπο και διατίθενται από 60 $ έως 140 $ ανά μήνα. Περιορίζονται σε 5 TB εύρους ζώνης και 20 έως 80 GB αποθηκευτικού χώρου. Διαχειρίζονται πλήρως και χρησιμοποιούν SSD για ταχύτητα και αξιοπιστία.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση, τα έξι επίπεδα διακομιστή αποκλειστικού επεξεργαστή από την Arvixe διατίθενται από 128,70 $ ανά μήνα έως 227,50 $ ανά μήνα. Για όσους χρειάζονται περισσότερη απόδοση, η Arvixe έχει δύο επίπεδα πολλαπλών επεξεργαστών με τιμή 357,30 $ ανά μήνα.

Η Arvixe προσφέρει επίσης επιλογές cloud, ξεκινώντας από 108 $ ανά μήνα. Όλα τα ειδικά σχέδια της Arvixe διαχειρίζονται για εσάς. Το SiteGround έχει τρία ειδικά σχέδια από 229 $ έως 429 $ το μήνα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της Arvixe 60 ημερών είναι καλύτερη από το βιομηχανικό πρότυπο. Το SiteGround έχει την τυπική βιομηχανική εγγύηση 30 ημερών. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο Arvixe ή στο SiteGround, θα παρακρατήσουν ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη

Οι χρήστες του WordPress θα βρουν ελκυστική την τιμή των δύο κεντρικών υπολογιστών. Ωστόσο, το ανώτερο επίπεδο του SiteGround, το οποίο είναι ισοδύναμο με το ανώτερο επίπεδο του Arvixe, είναι διπλάσιο από την τιμή. Εάν χρειάζεστε Windows, το Arvixe είναι η μόνη σας επιλογή μεταξύ αυτών των δύο, καθώς το SiteGround δεν διαθέτει σχέδια για Windows. Οι τιμές και οι λειτουργίες της Arvixe είναι καλύτερες από τις προσφορές του SiteGround σε VPS και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή.

Συγκρίνετε πόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Arvixe και το SiteGround

Ευκολία στη χρήση

Πίνακας Ελέγχου. Το Arvixe και το SiteGround χρησιμοποιούν τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή του cPanel, η οποία είναι το βιομηχανικό πρότυπο για έναν λόγο.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Τόσο το Arvixe όσο και το SiteGround χρησιμοποιούν το Softaculous ως πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για εκατοντάδες εφαρμογές.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του Arvixe όσο και του SiteGround είναι καλά σχεδιασμένοι. Και οι δύο διαθέτουν βολικά διαγράμματα σύγκρισης για τη σύγκριση των επιπέδων στα σχέδιά τους.

Γνώμη

Αυτές οι δύο εταιρείες φιλοξενίας είναι σχεδόν πανομοιότυπες ως προς την ευκολία χρήσης, και οι δύο είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη.

Συγκρίνετε την υποστήριξη του Arvixe και του SiteGround

SiteGround εναντίον Arvixe: Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Η Arvixe είχε εξαιρετική φήμη για την υποστήριξη πελατών, μέχρι πρόσφατα. Από την εξαγορά του EIG, αυξήθηκαν τα παράπονα των πελατών σχετικά με την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπερβαίνει το μέσο όρο στην υποστήριξη πελατών.

Με βάση τις κριτικές των πελατών, το SiteGround έχει εξαιρετική υποστήριξη. Το SiteGround λέει ότι ο χρόνος αναμονής στα εισιτήρια υποστήριξης είναι μόνο 10 λεπτά.

Το Arvixe και το SiteGround έχουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα και βίντεο και και τα δύο έχουν ενεργό ιστολόγιο.

Γνώμη

Μέχρι το 2014, οποιαδήποτε από αυτές τις εταιρείες θα ήταν εξίσου εντυπωσιακή για υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Σήμερα, το SiteGround, με βάση τις κριτικές των πελατών, έχει πλεονέκτημα σε αυτό το τμήμα.

Συγκρίνετε τις κριτικές χρηστών για το Arvixe και το SiteGround

Κριτικές χρηστών

Σημείωση: Μια κριτική δεν πρέπει ποτέ να είναι αυτό που αποφασίζει ποιος οικοδεσπότης θα επιλέξει. Οι κριτικές δημοσιεύονται γενικά από εκείνους που αισθάνονται πολύ έντονα, πράγμα που σημαίνει ότι οι κριτικές είναι είτε πολύ αρνητικές είτε πολύ θετικές. Ωστόσο, όταν κάτι αναφέρεται συνεχώς, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να το εξετάσουμε.

Αρνητικές κριτικές για το Arvixe και το SiteGround

Άρβιξ. Μέχρι πρόσφατα, υπήρχαν λίγες αρνητικές κριτικές για το Arvixe. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, οι κριτικές διαμαρτύρονται για κακή εξυπηρέτηση πελατών και χρόνους αναμονής.

SiteGround. Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές για το SiteGround παραπονούνται για ορισμένες από τις πολιτικές τους. Υπάρχει δυσαρέσκεια σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της αυτόματης ανανέωσης, καθώς και την έλλειψη προειδοποίησης πριν από τον τερματισμό ενός ιστότοπου για υπερβολική χρήση της CPU.

Θετικές κριτικές για το Arvixe και το SiteGround

Άρβιξ. Η Arvixe παίρνει υψηλό έπαινο από τους πελάτες της για όλες τις δυνατότητες που διατίθενται σε τιμές προϋπολογισμού. Οι χρήστες των Windows μπορούν να βρουν φιλοξενία σε προσιτή τιμή.

SiteGround. Οι θετικές κριτικές από τους πελάτες του SiteGround αναφέρουν σταθερά την ταχύτητα και τη χρησιμότητα της υποστήριξης και την αξιοπιστία των διακομιστών SiteGround.

Γνώμη

Συνολικά, και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας είναι ευπρόσδεκτες από τους πελάτες. Ωστόσο, λόγω πρόσφατων καταγγελιών υποστήριξης σχετικά με το Arvixe, το SiteGround λαμβάνει πιο θετικά σχόλια.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση του Arvixe και του SiteGround

Συμπέρασμα: Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για εσάς?

Το Arvixe και το SiteGround διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Λόγοι για να επιλέξετε SiteGround έναντι Arvixe:

 • Μεταφέρετε τον ιστότοπο δωρεάν από άλλο κεντρικό υπολογιστή
 • Ασφάλεια φιλοξενίας
 • Όλα τα σχέδια χρησιμοποιούν προσωρινή αποθήκευση
 • Δωρεάν CDN

Λόγοι για να επιλέξετε το Arvixe έναντι του SiteGround:

 • Δωρεάν εγγραφή τομέα εφόσον φιλοξενείται το πρόγραμμα
 • Προεγκατεστημένο WordPress
 • Επιλογές διακομιστή Windows για όλα τα σχέδια

Τα πλήρως διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress της Arvixe έχουν την ίδια τιμή με την κοινή φιλοξενία είναι ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες του WordPress. Η τιμολόγηση της Arvixe το καθιστά επίσης καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερους ιστότοπους ή εκείνους που έχουν σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

Τα κοινόχρηστα πακέτα του SiteGround έχουν ελκυστικές τιμές, αλλά είναι κάπως περιορισμένα στο χώρο αποθήκευσης και το εύρος ζώνης. Εάν μόλις ξεκινήσετε, ή έχετε μικρότερο ιστότοπο, τα σχέδια θα ήταν κατάλληλα.

Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν καλές τιμές για τον αριθμό των δυνατοτήτων που παρέχουν.

Αυτές είναι μόνο δύο από τις πολλές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχετε στη διάθεσή σας. Ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής που θα προσελκύσει τους χρήστες του WordPress είναι το InMotion Hosting, λόγω των εξαιρετικών διαχειριζόμενων σχεδίων του στο WordPress.

Έχετε απορίες σχετικά με το Arvixe ή το SiteGround; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map