Arvixe εναντίον A2 Hosting: Ποιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Με τόσες πολλές δυνατότητες και τόσες πολλές εταιρείες, μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθεί η σημαντική απόφαση της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα επιλέξει για τον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ των Arvixe και A2 Hosting για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις επιλογές σας.


Η Arvixe μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή όσο ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά έχει αποκτήσει τη φήμη ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο. Το A2 Hosting ξεκίνησε για πρώτη φορά με γνώμονα τους προγραμματιστές, και η κύρια εστίασή τους στην απόδοση.

Και οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – Arvixe το 2004 και A2 Hosting το 2003. Οι Arvixe και A2 Hosting παρέχουν και οι δύο κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Το Arvixe διαθέτει επιλογές Linux και Windows, ενώ το A2 Hosting είναι μόνο Linux.

Η Arvixe ανακηρύχθηκε από την Inc.com ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στις Η.Π.Α. και ονομάστηκε PCMag Editor’s Choice το 2015. Η A2 Hosting έχει κερδίσει πολλά βραβεία “best of”, συμπεριλαμβανομένης της “Best Web Hosting” από αρκετούς ιστότοπους το 2015.

Η Arvixe αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2014. Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με το σήμα EIG, αλλά όλες λειτουργούν με τα δικά τους πρωτότυπα ονόματα. Ενώ οι εταιρείες EIG δεν είναι κλώνοι μεταξύ τους, είναι αρκετά παρόμοιες ώστε αν είχατε προβλήματα με ένα, μπορεί να έχετε τα ίδια προβλήματα με άλλο.

Το A2 Hosting είναι ιδιόκτητο και εδρεύει στο Ann Arbor του Μίσιγκαν. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από το “A” στο Ann Arbor.

Συγκρίνετε την απόδοση του Arvixe και του A2 Hosting

Ώρα και αξιοπιστία

Ώρα. Η Arvixe έχει εγγύηση 99,9%, με επιστροφή χρημάτων ενός δωρεάν μήνα εάν ο μηνιαίος μέσος όρος είναι κάτω από αυτό το ποσοστό. Η A2 Hosting έχει την ίδια εγγύηση 99,9%, επιστρέφοντας το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος λόγω βλάβης εξοπλισμού ή δικτύου.

Εκτέλεση. Η Arvixe τοποθετεί μεγάλο μέρος των δεδομένων που σχετίζονται με τον ιστότοπο σε SSD, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων και διακομιστών email, για γρήγορη απόδοση. Το A2 χρησιμοποιεί διακομιστές Dell με επεξεργαστές τετραπλού πυρήνα και όλα τα σχέδιά τους χρησιμοποιούν αποθήκευση SSD.

Ένας ιστότοπος που φιλοξενήθηκε από το Arvixe απέδωσε χρόνο φόρτωσης 1,05 δευτερόλεπτα, ταχύτερο από το 89% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν. Μια δοκιμή ενός συγκρίσιμου ιστότοπου Α2 είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν εξίσου εντυπωσιακό χρόνο φόρτωσης 1,49s, γρηγορότερο από το 81% των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Αξιοπιστία. Η Arvixe διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο – στη Βόρεια Αμερική (Ντάλας, Τέξας), στην Ευρώπη (Άμστερνταμ) και (Χονγκ Κονγκ). Όλα τα κέντρα δεδομένων είναι πλήρως περιττά, με πολλαπλές επιλογές ισχύος και ψύξης. Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το A2 Hosting είναι επίσης παγκόσμιο με κέντρα δεδομένων στο Μίσιγκαν, το Άμστερνταμ και τη Σιγκαπούρη. Τα κέντρα δεδομένων τροφοδοτούνται και κρυώνονται με εφεδρεία και αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ και παρακολουθούνται επιτόπου για ασφάλεια και αξιοπιστία. Έχουν επίσης περισσότερους πλεονασμούς μέσω τετραπλής σύνδεσης δικτύου στα κέντρα δεδομένων τους.

Γνώμη

Αυτή είναι μια από τις σπάνιες συγκρίσεις όπου και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας λάμπουν. Και οι δύο θα παρέχουν γρήγορη, αξιόπιστη απόδοση.

Συγκρίνετε τις δυνατότητες του Arvixe και του A2 Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά

Σημείωση: Ένας παραπλανητικός όρος που θα βρείτε όταν συζητούνται τα χαρακτηριστικά είναι «απεριόριστο» – μερικές φορές αναφέρεται ως «μη μετρημένο». Δεν σημαίνει “χρήση όσο θέλετε.” Αντ ‘αυτού, οι όροι αναφέρονται σε αυτό που οι εταιρείες φιλοξενίας “θεωρούν λογική χρήση” και οι εταιρείες φιλοξενίας θα τιμωρήσουν ιστότοπους που πιστεύουν ότι υπερβαίνουν αυτό – αν και οι περισσότεροι χρήστες δεν θα υπερβούν ποτέ την ορθή χρήση.

Εγγραφή τομέα. Και οι δύο κεντρικοί υπολογιστές είναι καταχωρητές τομέα. Το Arvixe διαφέρει από το βιομηχανικό πρότυπο – προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για όσο διάστημα έχετε το σχέδιο. Η Arvixe προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά εάν έχετε ήδη κάποιον άλλο τομέα. Το A2 Hosting δεν παρέχει δωρεάν εγγραφή τομέα και υπάρχει μια χρέωση για τη μεταφορά ενός domain σε αυτά από οπουδήποτε αλλού.

Δημιουργία ιστότοπου. Το Arvixe παρέχει το RvSiteBuilder, έναν επεξεργαστή WYSIWYG που έχει πάνω από 600 πρότυπα ιστού. Το A2 Hosting δεν διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σε κανένα από τα σχέδιά του, αλλά υποστηρίζει τους περισσότερους από τους δωρεάν και εμπορικούς κατασκευαστές ιστότοπων.

Βάσεις δεδομένων. Το Arvixe προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και υποστηρίζει βάσεις δεδομένων PostgreSQL. Η A2 Hosting προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL σε όλες εκτός από τη χαμηλότερη βαθμίδα, η οποία περιορίζεται σε 5 βάσεις δεδομένων. Υποστηρίζει επίσης PostgreSQL.

Λογαριασμοί email. Η Arvixe παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email και προώθηση email. Το A2, πάλι, έχει απεριόριστο, εκτός από το χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο περιορίζεται σε 25 λογαριασμούς. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί είναι ένα πλεονέκτημα εάν έχετε υπαλλήλους, καθώς επιτρέπει τη δημιουργία ξεχωριστών λογαριασμών για κάθε έναν και κάθε τμήμα της επιχείρησής σας, όπως πωλήσεις, υποστήριξη και πληροφορίες, μπορεί να έχει ξεχωριστό λογαριασμό.

Φιλοξενία WordPress. Τόσο το Arvixe όσο και το A2 Hosting προσφέρουν διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας χρεώνουν περισσότερα για διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα. Μέρος του επιπλέον κόστους οφείλεται στο ότι τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress τοποθετούνται σε βελτιστοποιημένους διακομιστές με προσωρινή αποθήκευση και επιπλέον ασφάλεια για βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι γίνονται αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας και η ενημέρωση των ιστότοπων WordPress. Αυτό σας απαλλάσσει από το τεχνολογικό υλικό και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό – το περιεχόμενό σας. Ούτε το Arvixe ούτε το A2 Hosting χρεώνουν επιπλέον για τα προγράμματα WordPress τους.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Arvixe και το A2 Hosting υποστηρίζουν ορισμένες δωρεάν και εμπορικές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές με υποστήριξη 24/7 και αυτόματη εγκατάσταση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το Arvixe κάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών του χρησιμοποιώντας το R1Soft, το οποίο είναι προσβάσιμο από τους πελάτες μέσω του πίνακα ελέγχου. Τα αντίγραφα ασφαλείας φιλοξενούνται σε ξεχωριστό διακομιστή για απολύσεις. Το A2 παρέχει Server Rewind για όλους εκτός από τα χαμηλότερα επίπεδα. Το Server Rewind λαμβάνει περιοδικά αυτόματα στιγμιότυπα του ιστότοπού σας και επιτρέπει την αποκατάσταση αρχείων, βάσεων δεδομένων ή ολόκληρου του ιστότοπου.

Ασφάλεια φιλοξενίας. Η Arvixe σαρώνει και ενεργεί προληπτικά ενάντια σε απειλές DDoS, καθώς και παρέχει προστασία έναντι επιθέσεων ωμής βίας. Τα σχέδια της Arvixe έρχονται με φιλτράρισμα SpamAssassin και Spamhaus για email.

Το A2 Hosting λαμβάνει επίσης σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και σαρώνει και ενεργεί ενεργά ενάντια σε απειλές DDoS, κακόβουλο λογισμικό και ιούς με την Αιώνια Ασφάλεια και το HackScan – που παρέχονται δωρεάν. Χρησιμοποιεί την τυπική προστασία Spam, καθώς και το Barracuda Advanced Spam Filtering για email. Το A2 παρέχει επίσης το Patchman Enhanced Security Tool, το οποίο σαρώνει λογισμικό και εφαρμογές που χρειάζονται ενημέρωση κώδικα και σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές δεν είναι ενημερωμένες.

Τα επιχειρηματικά σχέδια της Arvixe έχουν δωρεάν SSL, αρκεί να έχετε ένα πακέτο με το Arvixe και τα ιδιωτικά SSL είναι διαθέσιμα για αγορά. Το A2 παρέχει δωρεάν κοινόχρηστο SSL για τα σχέδιά του μέσω του cPanel και μπορεί επίσης να αγοραστεί ιδιωτικό SSL.
Πίνακας Ελέγχου. Οι Arvixe και A2 Hosting χρησιμοποιούν το βιομηχανικό πρότυπο cPanel.

Πράσινος. Το A2 διαθέτει 100% απαλλαγμένο άνθρακα και συμμετέχει ενεργά στη φύτευση δέντρων και σε άλλες φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες στο Ann Arbor.

Προγράμματα θυγατρικών και μεταπωλητών. Το πρόγραμμα συνεργατών της Arvixe πληρώνει από 70 έως 135 $ ανά παραπομπή, ανάλογα με τον αριθμό των παραπομπών που έχετε ανά μήνα. Το Arvixe διαθέτει επίσης πρόγραμμα μεταπωλητών τόσο για Linux όσο και για Windows. Το πρόγραμμα θυγατρικών της A2 Hosting προσφέρει 10 $ μόνο για εγγραφή και μετά 85 $ ανά παραπομπή. Το A2 έχει τρία σχέδια μεταπωλητών που βασίζονται σε SSD.

Πρόσθετα. Το Arvixe συνοδεύεται από συνολικά 200 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις στην Google και το Yahoo. Το A2 έχει πιστώσεις αξίας 50 $ στο Bing / Yahoo. Η Arvixe προσφέρει “Υποστήριξη προτεραιότητας” με επιπλέον μηνιαία χρέωση. Το A2 έχει μόνο email και σχέδια φιλοξενίας διαφημίσεων για μηνιαίες χρεώσεις.

Γνώμη.

Και οι δύο εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Ωστόσο, ο “δωρεάν τομέας της Arvixe για όσο διάστημα έχετε ένα σχέδιο”, η υποστήριξη τόσο για Linux όσο και για Windows, καθώς και το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, δίνει στην Arvixe ένα ελαφρύ πλεονέκτημα έναντι του A2 Hosting στο τμήμα δυνατοτήτων.

Συγκρίνετε τα σχέδια φιλοξενίας ιστού και τις τιμές των φιλοξενιών Arvixe και A2

Σχέδια φιλοξενίας & Τιμολόγηση

Σημείωση: Η τιμολόγηση φιλοξενίας Ιστού αλλάζει συνεχώς λόγω της ανταγωνιστικής φύσης της επιχείρησης και η προωθητική τιμολόγηση είναι κοινή. Η τιμολόγηση προώθησης περιορίζεται συχνά στον πρώτο όρο υπηρεσίας, επομένως η εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα αποφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Ακόμη και χωρίς προσφορές, οι μεγαλύτεροι όροι υπηρεσίας συνήθως οδηγούν σε διαλείμματα τιμών για τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας. Οι παρακάτω τιμές αντικατοπτρίζουν την τιμολόγηση τη στιγμή αυτής της σύγκρισης.

Άρβιξ. Η Arvixe διαιρεί τα κοινόχρηστα προγράμματα Linux σε PersonalClass στα 4 $ το μήνα, το PersonalClassPro στα 7 $ το μήνα, το BusinessClass στα 22 $ το μήνα και το BusinessClassPro στα 35 $ το μήνα. Όλες οι βαθμίδες προσφέρουν απεριόριστο χώρο, εύρος ζώνης, email και βάσεις δεδομένων. Οι επαγγελματίες επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, ενώ οι κανονικές σειρές επιτρέπουν μόνο έξι. Το BusinessClass και το BusinessClassPro έχουν λιγότερους χρήστες στο διακομιστή, καθιστώντας βασικά κοινή χρήση φιλοξενίας με δυνατότητες VPS.

Τα σχέδια ASP (Windows) τρέχουν μερικά δολάρια περισσότερα για κάθε επίπεδο. Τα κοινόχρηστα σχέδια της Arvixe παρέχουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και PostgreSQL. Επίσης, τα προγράμματα BusinessClass διαθέτουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα ο ιστότοπος φιλοξενείται με το Arvixe.

Το Arvixe προσφέρει δύο διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress, με 4 $ και 7 $ το μήνα, το ίδιο με το κοινόχρηστο hosting. Απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστος αριθμός βάσεων δεδομένων συνοδεύεται από όλα τα σχέδια. Το πρόγραμμα $ 4 περιορίζεται σε 6 ιστότοπους, ενώ το πρόγραμμα $ 7 επιτρέπει απεριόριστο αριθμό.

Φιλοξενία Α2. Το A2 προσφέρει τρία κοινόχρηστα σχέδια: το Lite, το οποίο επιτρέπει έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων και κοστίζει 3,92 $ το μήνα. Swift, το οποίο επιτρέπει απεριόριστες ιστοσελίδες και απεριόριστες βάσεις δεδομένων, και διατίθεται στα 4,90 $ το μήνα. και το Turbo, το οποίο διαθέτει επίσης απεριόριστους ιστότοπους και βάσεις δεδομένων, και διατίθεται στα 9,31 $ το μήνα. Και οι τρεις έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το A2 Hosting διαθέτει επίσης το CloudLinux, μια έκδοση του Centos OS που είναι ταχύτερη και δηλώνει ότι έχει λιγότερους πελάτες ανά διακομιστή από τους περισσότερους.

Το A2 προσφέρει τρία διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress. Το Lite περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και σε πέντε βάσεις δεδομένων και διατίθεται σε 3,92 $ ανά μήνα. Η Swift και η Turbo προσφέρουν απεριόριστες ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων και έχουν τιμή 4,90 $ και 9,31 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Όλα τα σχέδια βασίζονται σε SSD και έχουν προσωρινή αποθήκευση, αν και το Turbo Plan έχει βελτιστοποιήσει την προσωρινή αποθήκευση. Έχουν όλα CDN και επιπλέον επιλογές ασφαλείας. Τα Swift και Turbo έρχονται επίσης με Server Rewind για αντίγραφα ασφαλείας.

VPS και ειδικά σχέδια: Το Arvixe προσφέρει δύο επίπεδα VPS σε Linux και Windows. Τα προγράμματα Arvixe είναι 40 $ και 70 $ ανά μήνα για την επιλογή Linux. Τα δύο επίπεδα Windows VPS είναι 60 $ και 100 $ ανά μήνα. Και τα τέσσερα πακέτα Arvixe έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και συνοδεύονται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL για όσο διάστημα έχετε το πρόγραμμα. Το A2 Hosting προσέφερε μη διαχειριζόμενα και διαχειριζόμενα σχέδια VPS, με τρία επίπεδα σε κάθε ένα. Όλα βασίζονται σε SSD, με τα μη διαχειριζόμενα να κυμαίνονται από 5 $ έως 15 $ ανά μήνα και η διαχειριζόμενη από 32,99 $ έως 65,99 $ ανά μήνα.

Οι έξι βαθμίδες διακομιστή αποκλειστικού επεξεργαστή από την Arvixe διατίθενται από 128,70 $ ανά μήνα έως 227,50 $ ανά μήνα. Για όσους χρειάζονται περισσότερη απόδοση, η Arvixe έχει δύο επίπεδα πολλαπλών επεξεργαστών με τιμή 357,30 $ ανά μήνα. Η Arvixe προσφέρει επίσης επιλογές cloud, ξεκινώντας από 108 $ ανά μήνα. Όλα τα ειδικά σχέδια της Arvixe διαχειρίζονται για εσάς. Το A2 Hosting, πάλι, δεν έχει διαχειρίζεται και διαχειρίζεται αποκλειστικά σχέδια διακομιστών. Η μη διαχειριζόμενη έναρξη ξεκινά από 99,59 $ ανά μήνα και η διαχειριζόμενη εκκίνηση από $ 141,09 ανά μήνα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της Arvixe 60 ημερών είναι καλύτερη από το βιομηχανικό πρότυπο. Το A2 προσφέρει μια «Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή». Οι πρώτες 30 ημέρες παρέχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων και μετά από 30 ημέρες η επιστροφή χρημάτων έχει προτίμηση. Εάν έχετε τη δωρεάν εγγραφή τομέα στο Arvixe, θα παρακρατηθεί ένα τέλος εγγραφής τομέα από οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων και θα διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Γνώμη.

Αυτές οι δύο εταιρείες φιλοξενίας έχουν ανταγωνιστικές τιμές, αν και αν χρειάζεστε Windows, η Arvixe είναι η μόνη επιλογή σας μεταξύ αυτών των δύο. Τα σχέδια VPS της A2 Hosting έχουν αρκετά περιορισμένα όρια στην αποθήκευση και το εύρος ζώνης, αλλά για έναν μικρότερο ιστότοπο ή επιχείρηση που θα ήθελε τα πλεονεκτήματα ενός VPS, η τιμολόγηση είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Συγκρίνετε πόσο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Arvixe και το A2 Hosting

Ευκολία στη χρήση

Πίνακας Ελέγχου. Το Arvixe και το A2 Hosting χρησιμοποιούν τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή βασισμένη στο εικονίδιο του βιομηχανικού προτύπου cPanel. Αυτό καθιστά τη μεταφορά του ιστότοπού σας λιγότερο δύσκολη σε περίπτωση που αποφασίσετε να αλλάξετε εταιρείες φιλοξενίας στο μέλλον.

Εγκατάσταση με ένα κλικ. Τόσο το Arvixe όσο και το A2 Hosting χρησιμοποιούν το Softaculous ως πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για εκατοντάδες εφαρμογές.

Πλοήγηση στον ιστότοπο. Τόσο οι ιστότοποι του Arvixe όσο και του A2 Hosting είναι καλά σχεδιασμένοι. Και οι δύο έχουν εύχρηστα γραφήματα σύγκρισης για σύγκριση βαθμίδων στα σχέδιά τους, με τα γραφήματα του Α2 να έχουν μια χρήσιμη αναδυόμενη λειτουργία για όρους που χρησιμοποιούνται στα γραφήματα.

Γνώμη.

Αυτές οι δύο εταιρείες φιλοξενίας είναι σχεδόν πανομοιότυπες στην ευκολία χρήσης και τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Συγκρίνετε την υποστήριξη του Arvixe και του A2 Hosting

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Η Arvixe είχε εξαιρετική φήμη για την υποστήριξη πελατών. Από την εξαγορά του EIG, αυξήθηκαν τα παράπονα των πελατών σχετικά με την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπερβαίνει το μέσο όρο στην υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες εκτιμούν συνεχώς το A2 Hosting για τη γνώση και τη φιλικότητα του προσωπικού υποστήριξης και εξυπηρέτησης.

Το Arvixe και το A2 Hosting έχουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο. Και οι δύο έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με μαθήματα και βίντεο και και τα δύο έχουν ενεργό ιστολόγιο. Και οι δύο έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λογαριασμούς Facebook, Google +, Twitter και LinkedIn.

Γνώμη.

Μέχρι το 2014, οποιαδήποτε από αυτές τις εταιρείες θα ήταν εξίσου εντυπωσιακή για υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Σήμερα, ωστόσο, το A2 Hosting έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτό το τμήμα.

Συγκρίνετε τις κριτικές χρηστών για το Arvixe και το A2 Hosting

Κριτικές χρηστών

Σημείωση: Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κριτικές από χρήστες για να αποφασίσετε ποιος κεντρικός υπολογιστής θα επιλέξει. Τις περισσότερες φορές, οι κριτικές είναι είτε έντονα αρνητικές είτε πολύ θετικές, επειδή τα σχόλια είναι συνήθως από παθιασμένους πελάτες. Ωστόσο, εάν κάτι συμβαίνει με συνέπεια, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αρνητικές κριτικές για το Arvixe και το A2 Hosting

Άρβιξ. Μέχρι πρόσφατα, υπήρχαν λίγες αρνητικές κριτικές για το Arvixe. Ωστόσο, από το 2014, υπάρχουν καταγγελίες για κακή εξυπηρέτηση πελατών και για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής.

Φιλοξενία Α2. Υπάρχουν λιγότερες αρνητικές κριτικές πελατών για το A2 από τις περισσότερες εταιρείες, αλλά αυτές που είναι αρνητικές είναι συνήθως για κακές εμπειρίες με την υποστήριξη πελατών.

Θετικές κριτικές για το Arvixe και το A2 Hosting

Άρβιξ. Η Arvixe επαινείται για τις τιμές του προϋπολογισμού και τα άφθονα χαρακτηριστικά της. Οι χρήστες των Windows μπορούν να βρουν φιλοξενία σε προσιτή τιμή.

Φιλοξενία Α2. Το A2 λαμβάνει πολύ πιο θετικές κριτικές παρά αρνητικές από τους πελάτες της – συχνά αφορά την υποστήριξη πελατών. Οι πελάτες εντυπωσιάζονται επίσης με την ταχύτητα και τον αριθμό των χαρακτηριστικών για την τιμή που βρέθηκε με το A2.

Γνώμη σχετικά με τις κριτικές χρηστών

Συνολικά, και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας είναι ευπρόσδεκτες από τους πελάτες. Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων καταγγελιών υποστήριξης για το Arvixe, το A2 Hosting παίρνει το νεύμα εδώ.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση του Arvixe και του A2 Hosting

συμπέρασμα

Το Arvixe και το A2 Hosting το καθένα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που τα ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Λόγοι για να επιλέξετε το A2 Hosting έναντι του Arvixe:

 • Εάν σας ενδιαφέρει, δεν ανήκει στην EIG
 • SSD σε όλα τα σχέδια
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή (υπέρ-βαθμολογία)

Λόγοι για να επιλέξετε το Arvixe έναντι του A2 Hosting:

 • Δωρεάν εγγραφή τομέα εφόσον φιλοξενείται το πρόγραμμα
 • Επιλογές διακομιστή Windows για όλα τα σχέδια
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Τα ολοκληρωμένα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress της Arvixe έχουν την ίδια τιμή με την κοινή φιλοξενία είναι ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες του WordPress, αν και τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress της A2 Hosting έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Τα σχέδια VPS της A2 Hosting έχουν ελκυστικές τιμές, αλλά κάπως περιορισμένα σε χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Εάν μόλις ξεκινήσετε, ή έχετε μικρότερο ιστότοπο, τα σχέδια θα ήταν κατάλληλα.

Τόσο το Arvixe όσο και το A2 Hosting είναι γρήγορα και αξιόπιστα και και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν καλές τιμές για τον αριθμό των δυνατοτήτων που παρέχουν. Σχεδόν το μόνο πράγμα που διαχωρίζει αυτά τα δύο είναι το γεγονός ότι η Arvixe προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για τη ζωή του λογαριασμού και έχει έναν δημιουργό ιστότοπων.

Αν και αυτές είναι δύο ελκυστικές επιλογές, υπάρχουν και άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα μπορούσατε να εξετάσετε. Ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής που θα προσελκύσει τους χρήστες του WordPress είναι το InMotion Hosting. Ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής με γρήγορους διακομιστές και premium χαρακτηριστικά (αν και τιμολογείται ελαφρώς υψηλότερη) είναι το SiteGround.

Έχετε απορίες σχετικά με το Arvixe ή το A2 Hosting; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά; Αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map