Πώς να επιλέξετε μια θέση ηλεκτρονικού εμπορίου

Υπάρχει ακόμη χώρος για νέους έμπορους ηλεκτρονικού εμπορίου. Σύμφωνα με τη Statista, Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια βιομηχανία 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ξεκινώντας με το ηλεκτρονικό εμπόριο σημαίνει να επιλέξετε μια θέση για την οποία μπορείτε να είστε παθιασμένοι, αλλά η οποία έχει επίσης τη δυνατότητα να αποκομίσετε κέρδος. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια θέση, ώστε να γνωρίζετε ποιοι πελάτες θα στοχεύσουν.


Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα που μπορείτε να πουλήσετε online. Οι νέοι επιχειρηματίες μερικές φορές δυσκολεύονται να γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν στη διαδικασία επιλογής.

Επιλέξτε τη σωστή θέση ηλεκτρονικού εμπορίου

Κοιτάξτε τη ζήτηση αγοράς

Ένας τρόπος για να επιλέξετε μια θέση ηλεκτρονικού εμπορίου είναι να δείτε τη ζήτηση της αγοράς για αυτό το προϊόν. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκετε ένα προϊόν που πιστεύετε ότι είναι ενδιαφέρον και μοναδικό. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να προσδιορίσετε εάν μπορεί να υπάρχει ανάγκη για αυτό το προϊόν.

Υπάρχουν μερικοί βασικοί τύποι προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε. Τείνουν να εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες:

 • Ebooks και εγχειρίδια
 • Προϊόντα που επιλύουν ένα πρόβλημα
 • Αναλώσιμα προϊόντα (αυτά είναι είδη που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι και πρέπει να αναπληρώσουν)
 • Καινούρια αντικείμενα

Μόλις επιλέξετε ένα στοιχείο από μία από αυτές τις κατηγορίες, στη συνέχεια θα θέλετε να δείτε αν το προϊόν ταιριάζει με κάποιο δημοφιλή θέματα στο Google.

Google Trends

Ρίξτε μια ματιά σε ποια θέματα είναι δημοφιλή στο Google και δείτε αν τα προϊόντα που σκέφτεστε ταιριάζουν με ένα από αυτά τα θέματα.
Για παράδειγμα, οι δύο δημοφιλέστερες δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google για τις 14 Δεκεμβρίου 2015 ήταν:

 • Κιμ Καρντάσιαν
 • Justin Bieber.

Μπορεί το προϊόν σας να συνδεθεί με αυτές τις διασημότητες ή τη μουσική με οποιονδήποτε τρόπο; Εάν όχι, προχωρήστε προς τα κάτω στις τάσεις, βλέποντας αν κάτι ικανοποιεί το ενδιαφέρον που έχουν σήμερα οι άνθρωποι.

Τάσεις κοινωνικών μέσων

Σύμφωνα με το Pew Research Center, Το 65% των ενηλίκων χρησιμοποιούν πλέον κοινωνική δικτύωση. Η παρακολούθηση των τάσεων σε ιστότοπους όπως το Twitter και το Facebook μπορεί επίσης να σας πει πολλά για τυχόν ανεκπλήρωτες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των διαδικτυακών δυνητικών πελατών.
Για παράδειγμα, ορισμένα θέματα με τάση στο Twitter τον Δεκέμβριο ήταν:

 • Πατριώτες
 • Χριστούγεννα
 • Αθλητικό κέντρο

Εκτός από τη σύνδεση στο Twitter και κοιτάζοντας μόνο την αριστερή πλευρική γραμμή για να δείτε τι είναι δημοφιλές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως Trendsmap για να αναλύσουμε αυτό που μιλούν οι άνθρωποι σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Στο Facebook, η ανακάλυψη δημοφιλών θεμάτων είναι τόσο εύκολη όσο η είσοδος στον λογαριασμό σας και η αναζήτηση στη δεξιά πλευρική γραμμή της αρχικής σας σελίδας. Τα τρία κορυφαία θέματα θα εμφανιστούν και μπορείτε να δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο κάτω βέλος. Για παράδειγμα, αυτά τα θέματα ήταν δημοφιλή στις 14 Δεκεμβρίου 2015:

 • Έτος αναθεώρησης
 • Προεδρική εκλογή
 • Σύζυγοι Instagram

Ενώ τα θέματα είναι ευρεία, μπορεί να σας δώσουν μια ιδέα για το τι ενδιαφέρονται οι άνθρωποι και, ως εκ τούτου, ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε ανταλλαγή απόψεων για ένα προϊόν που ίσως θέλετε να πουλήσετε στο διαδίκτυο.

Κορυφαία σε πωλήσεις

Παρόλο που δεν θέλετε να αντιγράψετε αυτό που κάνουν οι άλλοι, μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για τους τύπους προϊόντων που αγοράζουν οι άνθρωποι αναζητώντας λίστες με τις καλύτερες πωλήσεις..

 • Η Amazon είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο. Μεταβείτε στο Amazon.com, κάντε κλικ στις Κατηγορίες και επιλέξτε μία. Τώρα, μεταβείτε στην κορυφή της σελίδας κατηγορίας και κάντε κλικ στην καρτέλα με την ένδειξη “Best Sellers” για να δείτε ποια είναι τα πιο καυτά προϊόντα.
 • Το Ebay είναι ένα άλλο μέρος για να αναζητήσετε προϊόντα με υψηλή τάση. Απλώς μεταβείτε στο Ebay.com, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα “Σήμερα” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Η σημερινή δημοφιλής συλλογή”. Θα σας δείξει στοιχεία που τα πάνε καλά αυτή τη στιγμή.
 • Αν σκέφτεστε να πουλήσετε χειροποίητα ή χειροτεχνικά προϊόντα, το Etsy είναι ένα καλό μέρος για να δείτε τι τα πάει καλά και τι δεν είναι. Μεταβείτε απευθείας στη διεύθυνση https://www.etsy.com/market/best_selling_items για να μάθετε τι είναι ζεστό σήμερα.

Τι είναι ο διαγωνισμός?

Ενώ βρίσκεστε σε αυτούς τους ιστότοπους, κάνετε έρευνα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μελετήσετε τον ανταγωνισμό σας. Εάν κάνετε κλικ σε ένα όνομα χρήστη σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε να δείτε το πλήρες απόθεμα των προϊόντων που προσφέρει ο πωλητής.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι παρατηρείτε ότι ένα άλλο άτομο πωλεί ένα προϊόν στη σύντομη λίστα αντικειμένων που θέλετε να πουλήσετε. Ας δούμε απλώς ότι είναι ένα καλάμι ψαρέματος και κύλινδρο. Κάνετε κλικ στο όνομα αυτού του χρήστη και βλέπετε ότι πωλεί επίσης αξεσουάρ, όπως ψάρεμα και δολώματα. Ίσως να πουλάει κιβώτια, στοχεύοντας στην ίδια ομάδα.

Μπορείτε να μάθετε πολλά μελετώντας τι κάνει ο ανταγωνισμός σας. Μπορείτε να μάθετε πού να διαφημίσετε και ακόμη και ποια πρόσθετα προϊόντα θα μπορούσατε να πουλήσετε.

Μάθετε την επιλεγμένη θέση σας

Μόλις λάβετε υπόψη σας ένα προϊόν ή δύο, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση σας. Ας χρησιμοποιήσουμε το παραπάνω παράδειγμα και ας πούμε ότι έχετε επιλέξει τα είδη ψαρέματος ως την εξειδικευμένη περιοχή σας.

Επόμενα βήματα

Μόλις επιλέξετε μια θέση, ποια είναι τα επόμενα βήματά σας?

 • Ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα; Ακριβώς επειδή σας αρέσει ένα προϊόν δεν σημαίνει ότι θα μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να το παραγγείλετε γρήγορα και να το διατηρήσετε σε απόθεμα. Πρέπει επίσης να εξετάσετε το κόστος και εάν μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν σε συγκρίσιμη τιμή σε άλλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.
 • Ποια προϊόντα έχουν το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους; Ένας τρόπος για να περιορίσετε τη λίστα των πιθανών αντικειμένων προς πώληση είναι να εξετάσετε σε ποια τιμή μπορείτε να τα αγοράσετε, σε ποια τιμή πηγαίνουν εύκολα στο διαδίκτυο και ποιο είναι το συνολικό περιθώριο κέρδους σας. Όσο υψηλότερο είναι το περιθώριο κέρδους, τόσο καλύτερα θα κάνει η επιχείρησή σας θεωρητικά.
 • Ο προμηθευτής προσφέρει επιλογές αποστολής; Εάν το αντικείμενο είναι μεγάλο, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, επειδή αντί να σας αποσταλεί το προϊόν και στη συνέχεια να το στείλετε στον αγοραστή, παραλείπετε ένα βήμα στη διαδικασία αποστολής, μειώνοντας έτσι το κόστος.
 • Υπάρχει έκπτωση εάν αγοράζετε χύμα; Εάν είστε βέβαιοι, μπορείτε να πουλήσετε το είδος, η αγορά χύμα μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής. Συνήθως, όσο περισσότερα στοιχεία μπορείτε να αγοράσετε ταυτόχρονα, τόσο καλύτερη τιμή θα έχετε για αυτό το προϊόν.

Εποχιακές εκτιμήσεις

Είναι το προϊόν που πωλεί καλύτερα σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους από ό, τι άλλες ώρες; Ένα παράδειγμα είναι τα άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Θα πουλήσουν καλύτερα μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου. Το υπόλοιπο του έτους, οι πωλήσεις θα μειωθούν.

Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα εποχιακό είδος, δημιουργήστε ένα εφεδρικό σχέδιο για αυτό που θα πουλήσετε κατά τη διάρκεια των αργών μηνών σας ή για το πώς θα αυξήσετε τις εποχιακές πωλήσεις του επόμενου έτους.

Μπορείτε να πάρετε πίσω από αυτό το προϊόν?

Πριν λάβετε την τελική απόφαση να πουλήσετε ένα προϊόν, αναρωτηθείτε αν είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε πίσω. Πιστεύετε ότι προσθέτει αξία στη ζωή των άλλων; Εάν όχι, θα είναι δύσκολο για εσάς να το πουλήσετε όταν πρέπει να προωθήσετε το προϊόν.

Δυνατότητα προσθήκης αξίας για το προϊόν

Πιστεύετε ότι το προϊόν είναι καλοφτιαγμένο και καλή σχέση ποιότητας τιμής; Πιστεύετε ότι βελτιώνει τη ζωή των πελατών σας, ακόμα και αν με κάποιο μικρό τρόπο?

Χρησιμοποιείτε μόνοι σας το προϊόν; Οι προσωπικές μαρτυρίες είναι ισχυρές. Ένα παράδειγμα αυτού είναι οι εκπρόσωποι εταιρειών MLM όπως τα αιθέρια έλαια Young Living. Χρησιμοποιούν τα ίδια τα λάδια και ορκίζονται από αυτά. Αυτό το πάθος λάμπει και άλλοι θέλουν να δοκιμάσουν το προϊόν. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα προϊόν, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας και κατανοείτε πώς λειτουργεί και γιατί είναι το καλύτερο από τα πιθανά προϊόντα εκεί έξω.

Σύμφωνα με Περιοδικό επιχειρηματία, Οι μαρτυρίες λειτουργούν επειδή:

 • Χτίζω εμπιστοσύνη
 • Δεν είναι ανεπιθύμητο
 • Βοηθήστε να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες

Δυνατότητα επαναληπτικών πωλήσεων

Είναι το προϊόν που θα αναδιατάξουν οι άνθρωποι ή είναι προϊόν που αγοράζουν μία φορά και ποτέ ξανά?
Προϊόντα που αγοράζουν οι χρήστες μία φορά:

 • Ακριβά κουτί εργαλείων
 • Καινούρια αντικείμενα
 • Συσκευές

Προϊόντα που παραγγέλνουν οι άνθρωποι ξανά και ξανά:

 • Τρόφιμα
 • Προϊόντα ομορφιάς
 • είδη ένδυσης

Ένα προϊόν που τους αρέσει που μπορεί να εξαντληθεί ή θα φθαρεί είναι ένα προϊόν που πιθανότατα θα αναδιατάξει. Ωστόσο, μην αποκλείετε απαραίτητα άλλα προϊόντα. Πρέπει επίσης να εξετάσετε εάν υπάρχει δυνατότητα για άτομα να παραγγείλουν το προϊόν για άλλα μέλη της οικογένειας ή για δωρεά.

Ανάπτυξη και επεκτασιμότητα

Αν έχετε μιλήσει ποτέ με έναν επενδυτή ή παρακολουθήσατε το Shark Tank της NBC, τότε πιθανότατα έχετε ακούσει τη λέξη “επεκτασιμότητα”. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει απλώς αν οι πωλήσεις του προϊόντος μπορούν να αυξηθούν γρήγορα ή όχι ή είναι ένα προϊόν που πέφτει σε μεγάλες αγορές.

Ένα παράδειγμα ενός προϊόντος που δεν θα έχει καλή κλίμακα μπορεί να είναι μια υπηρεσία στάθμευσης με υπηρεσία βαλέ που απευθύνεται σε τοπικά εστιατόρια υψηλής κλίμακας. Αυτή είναι μια αγορά στην οποία πρέπει πραγματικά να έχετε μια επαφή για να έχετε καλή σχέση με τα εστιατόρια. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Δεν μεταφέρεται εύκολα σε άλλες αγορές όπου ενδέχεται να μην έχετε τις ίδιες επαφές. Υπάρχει επίσης υψηλός ανταγωνισμός σε άλλες αγορές.

Ένα παράδειγμα ενός προϊόντος που έχει καλή επεκτασιμότητα θα ήταν ένας φορέας μωρού που σώζει στην πλάτη της μαμάς. Ίσως το προϊόν πωλείται προς το παρόν σε μερικές τοπικές μπουτίκ. Ωστόσο, με τις σωστές συνδέσεις και την εργασία, αυτό είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε εύκολα να προσελκύσει τις μάζες των νέων μητέρων εκεί έξω. Μπορεί να πωληθεί σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά.

Είναι το αντικείμενο που εξετάζετε με δυνατότητα κλιμάκωσης?

 • Έχει μαζική έκκληση?
 • Θα μεταφράζονταν καλά τόσο στις διαδικτυακές όσο και στις πωλήσεις τούβλου και κονιάματος?
 • Έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε, να το προσαρμόσετε, να προσθέσετε παρόμοια προϊόντα σε αυτό?

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί επιπλέον παράγοντες που υπολογίζουν την επεκτασιμότητα, αλλά αυτά είναι τα βασικά που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε μεταξύ των προϊόντων που ίσως εξετάζετε.

Εύρεση προμηθευτών

Μόλις αποφασίσετε για ένα προϊόν, έχετε πολλές επιλογές για το πώς να το αποκτήσετε:

 • Φτιάξτε το προϊόν μόνοι σας (αυτό μπορεί να επηρεάσει την επεκτασιμότητα αργότερα)
 • Πληρώστε κάποιον για να κατασκευάσει το προϊόν για εσάς
 • Βρείτε έναν προμηθευτή που ήδη κατασκευάζει το προϊόν και είναι έτοιμος να πουλήσει χονδρική

Εκθέσεις εμπορίου

Ένας τρόπος για να βρείτε προμηθευτές είναι να επισκεφτείτε εμπορικές εκθέσεις εντός της περιοχής σας. Λοιπόν, ας χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτό το παράδειγμα αλιείας. Θα παρευρεθείτε σε μια εμπορική έκθεση χονδρικής αλιείας. Ενώ βρίσκεστε στην εκπομπή, κρατάτε σημειώσεις, κάνετε ερωτήσεις και αναζητάτε μοναδικά προϊόντα προς πώληση.

Πρέπει να συλλέξετε:

 • Πληροφορίες επαφής
 • Η ικανότητα της εταιρείας να εκτελεί μεγάλες παραγγελίες
 • Πληροφορίες για την αποστολή

Τα περισσότερα άτομα σε εμπορικές εκθέσεις είναι τρίτοι προμηθευτές. Όταν είναι δυνατόν, παραλείψτε τους προμηθευτές και παραγγείλετε απευθείας από μια εταιρεία για να μειώσετε το κόστος. Εκεί μπαίνει η χονδρική.

Εύρεση χονδρεμπόρων

Η εύρεση χονδρεμπόρων μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ό, τι νομίζετε. Πολλοί από τους χονδρεμπόρους που θα εμφανιστούν στις αναζητήσεις σας στο Google δεν είναι καθόλου χονδρέμποροι. Οι τιμές τους δεν είναι σε επίπεδο που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα λογικό κέρδος.

Το Shopify έχει μια ωραία λίστα τόσο των εγχώριων όσο και των εξωτερικών προμηθευτών. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικά προϊόντα και να ελέγξετε τη συσκευασία για πληροφορίες κατασκευαστή. Επικοινωνήστε απευθείας με αυτούς τους κατασκευαστές μέσω email, σαλιγκαριού ή τηλεφώνου και ρωτήστε για λογαριασμούς χονδρικής.

Ποιες είναι οι αγορές για τη θέση σας?

Τώρα που επιλέξατε ένα προϊόν και βρήκατε μια προσφορά αυτού του προϊόντος προτού ξοδέψετε απόθεμα παραγγελίας χρημάτων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ξεχωριστές αγορές για τη θέση σας.

Αναλύστε πού μπορείτε να προωθήσετε και να πουλήσετε το προϊόν σας

Όταν μελετούσατε το προϊόν και τον ανταγωνισμό σας, πιθανότατα έχετε ήδη βρει μια λίστα με τα μέρη που πωλούσε ο διαγωνισμός και ξέρετε ότι μπορείτε να πάτε με τον ανταγωνισμό σας σε αυτήν την αγορά.

Τώρα, αν θέλετε να ξεπεράσετε το διαγωνισμό, πρέπει να βρείτε επιπλέον. Σκεφτείτε το ηλεκτρονικό εμπόριο ως προσπάθεια πολλαπλών φόρουμ:

 • Δημιουργήστε ένα σύστημα καλαθιού αγορών στον ιστότοπό σας.
 • Έχετε παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μιλήστε με άλλους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου σχετικά με την προσφορά ειδικών προσφορών στους πελάτες του άλλου σε ένα ενημερωτικό δελτίο.
 • Στείλτε email στους χρήστες εγκαταλελειμμένων καλαθιών αγορών. Η Kissmetrics εκτιμά ότι 54% των αγοραστών που εγκαταλείπουν ένα καλάθι αγορών, αλλά τότε τους προσφέρεται έκπτωση, θα ολοκληρώσουν την πώληση. Αυτή η μορφή παρακολούθησης και προσέγγισης είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να αυτοματοποιήσετε και να κάνετε λίγο καλύτερα από τον ανταγωνισμό σας.

Τι πρόβλημα επιλύει το προϊόν?

Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη είναι ποιο πρόβλημα επιλύει το προϊόν για τους ανθρώπους. Στην περίπτωση της ράβδου ψαρέματος και του κυλίνδρου, ας πούμε ότι αυτή που έχετε επιλέξει να πουλήσετε τώρα επιτρέπει σε έναν ψαρά μπάσο να πετάξει πιο μακριά και με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά.

Τώρα ξέρετε όχι μόνο σε ποιον να προωθήσετε (μπάσο ψαράδες), αλλά γνωρίζετε επίσης τι ωφελεί η ράβδος και ο κύλινδρος, έτσι ξέρετε πώς να προωθήσετε σε αυτό το δημογραφικό.

Πώς θα σας βρουν οι πελάτες?

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον πιο όμορφο ιστότοπο που έχει δει κανείς, να προσφέρει εκπτώσεις και να κάνει όλα τα σωστά πράγματα, αλλά εάν οι πελάτες δεν ξέρουν πώς να σας βρουν, θα έχετε χάσει την προσπάθειά σας.

Εκτός από την ύπαρξη ιστότοπου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας:

 • Κατατάσσεται καλά στις αναζητήσεις μηχανών αναζήτησης
 • Είναι φιλικό προς κινητά. Το Remarkety εκτιμά ότι τελείωσε 70% των πελατών πραγματοποιήστε μια αγορά σε smartphone κάποια στιγμή. Τα email σας και ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι φιλικά προς κινητά.
 • Έχει εισερχόμενους συνδέσμους. Αυτά επιτυγχάνονται όταν συμμετέχετε στην διαδικτυακή κοινότητα για τη θέση σας.
 • Γίνετε ηγέτης της σκέψης. Έτσι, θα συμμετάσχετε σε φόρουμ για ψαράδες μπάσο. Ωστόσο, προσέξτε να μην είστε ανεπιθύμητοι. Μην προωθείτε απλώς το προϊόν σας στα φόρουμ, αλλά προσφέρετε συμβουλές που έχουν νόημα να ορίσετε τον εαυτό σας ως αρχή.
 • Προσθέστε πολύτιμο περιεχόμενο. Η φιλοξενία ενός ιστολογίου στον ιστότοπό σας είναι μια υπέροχη ιδέα. Σας επιτρέπει να προσθέσετε χρήσιμα θέματα στα οποία μπορείτε να δείξετε άτομα ως προστιθέμενη αξία (υποθέτοντας ότι το φόρουμ επιτρέπει συνδέσμους).

Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια έξυπνη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ενημερωτικά δελτία που στοχεύουν δημογραφικά στοιχεία της αγοράς σας, ακόμη και διαβάζοντας επαγγελματικές κάρτες που αναφέρουν τη διεύθυνση του ιστότοπού σας όταν συναντάτε τον τοπικό ψαρά.

Γεμίζοντας τρύπες στην αγορά που έχετε επιλέξει

Τώρα που επιλέξατε τη θέση σας και ξεκινήσατε να πουλάτε το προϊόν, πιθανώς καταλαβαίνετε την επιλεγμένη θέση σας πολύ καλύτερα.

Κοιτάξτε τις ερωτήσεις που θέτουν οι στοχευμένοι χρήστες σας σε φόρουμ ή στο ιστολόγιό σας. Τι πρέπει να έχουν που δεν ικανοποιούνται; Μπορείτε να βρείτε ή να κάνετε ένα προϊόν να λύσει αυτό το πρόβλημα?

Η εύρεση μιας θέσης που σας ενδιαφέρει σημαίνει ότι θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε όλο και περισσότερο για τις ανάγκες των πελατών σας που πρέπει να επιλυθούν. Επιλέγοντας τη σωστή θέση σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς προσθέτετε περισσότερα προϊόντα και ανακαλύπτετε νέους τρόπους προώθησης αυτών των προϊόντων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map