Αναθεώρηση Webydo 2016


Webydo

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.0


Βαθμολογία AWA

Webydo

Το Webydo κυκλοφόρησε το 2013 ως αυτοδύναμος σχεδιαστής ιστοσελίδων. Κατασκευάστηκε για να εξαλείψει τα τεχνικά εμπόδια και να διευκολύνει τα εξαιρετικά σχέδια ιστοσελίδων. Ο αρχικός στόχος των δύο συνιδρυτών του Webydo ήταν να αφαιρέσει την ανάγκη για προγραμματιστές, διευκολύνοντας τους επιχειρηματικούς ιστότοπους για τους σχεδιαστές και τις εταιρείες. Ο Webydo ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει περίπου 200.000 πελάτες.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.webydo.com
 • Αρχηγείο: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
 • Έτος ίδρυσης: 2012
 • Υπαλλήλους: 30+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 200.000+
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, SaaS, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 30 μέρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 14 ημέρες

Ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει μια πολύπλοκη πλατφόρμα για προχωρημένους χρήστες, αλλά έχει ως αποτέλεσμα επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων με καλή φιλοξενία. Οι δυνατότητες του Webydo είναι άφθονες και η διεπαφή είναι κάπως διαισθητική αν είχατε εμπειρία με το Adobe Photoshop και το InDesign.

Οι δημιουργοί και οι σχεδιαστές ιστότοπων μπορούν να επωφεληθούν τόσο από ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου front-end (CMS) όσο και από ένα σύστημα διαχείρισης σχεδιασμού (DMS) που βασίζεται σε HTML. Τα πρότυπα είναι περιορισμένα, αλλά οι δυνατότητες και τα εργαλεία επιτρέπουν πολλές προσαρμογές στη δημιουργία του επιθυμητού ιστότοπου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τα αποτελέσματα είναι επαγγελματικοί ιστότοποι με ειδική εμφάνιση.

Συνιστάται για ποιον είναι το Webydo?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων Webydo έχει σχεδιαστεί για πιο έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων και επαγγελματικά γραφεία που σχεδιάζουν για άλλους. Αυτό το οικοδόμο είναι κατάλληλο για απλά καταστήματα και τους περισσότερους ιστότοπους για ελαφριές επιχειρήσεις. Παρόλο που αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για σύνθετο ηλεκτρονικό εμπόριο ιστότοπου, το Webydo χρησιμοποιεί πρόσθετα τρίτων που μπορούν να διαχειριστούν από έμπειρους προγραμματιστές.

Περιοχή εστίασης / σπεσιαλιτέ του Webydo

Το Webydo επικεντρώνεται στη σχεδίαση χωρίς κώδικα σε μια οπτική διεπαφή για ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται σε πελάτες. Ενώ το Webydo εξυπηρετεί επαγγελματίες σχεδιασμού με λίγο περισσότερη εμπειρία, με τις υπηρεσίες υποστήριξης του Webydo, ένας νέος καταλαβαίνω χρήστης θα βρει μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Μερικές από τις ειδικότητες του Webydo περιλαμβάνουν τρεις επιλογές σε μια οπτική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για σχεδιασμό και επεξεργασία. Οι χρήστες προτείνουν τη γρήγορη διαδραστική περιήγηση στο Webydo πριν αποφασίσουν ότι αυτό είναι το σωστό εργαλείο.

Τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί του Webydo

Ορισμένες ενδιαφέρουσες τεχνικές προδιαγραφές για το Webydo περιλαμβάνουν γραμματοσειρές Ιστού, έξυπνους οδηγούς, κινούμενο σχέδιο παράλλαξης κύλισης, εργαλεία βίντεο, ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του widget Ecwid, άρθρα (blogs) και σύγχρονα, ενδιαφέροντα σχέδια για να ευχαριστήσουν το κοινό. Web hosting και ονόματα τομέα είναι διαθέσιμα με επιπλέον κόστος.

Το Webydo είναι περιορισμένο όσον αφορά πρότυπα σχεδίασης, δυνατότητες επεξεργασίας και στοιχεία και μειωμένη βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει λιγότερα widget και plugins από πολλούς από τους ανταγωνιστές του. Το στούντιο σχεδιασμού είναι περίπλοκο για νέους χρήστες και μη σχεδιαστές, με μεγάλη καμπύλη μάθησης (εκτός αν έχετε εμπειρία στο Adobe Photoshop και στο InDesign).

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Το Webydo προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα μαζί με τέσσερα ευέλικτα σχέδια τιμολόγησης για την κάλυψη προσωπικών και επιχειρηματικών ιστότοπων οποιασδήποτε κλίμακας. Το εταιρικό πρόγραμμα τιμολόγησης είναι ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλες εταιρείες, όχι συχνά χαρακτηριστικό των κατασκευαστών ιστότοπων της κατηγορίας του. Ωστόσο, ορισμένες κριτικές προειδοποιούν τους χρήστες του Webydo για σημαντικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Το Webydo προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών χωρίς να απαιτείται πληρωμή.

Τι είναι η φήμη του Webydo?

Το Webydo έχει μια μέτρια φήμη μεταξύ των αρχικών χρηστών και των σχεδιαστών. Ενώ τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται καλά, οι χρήστες είναι απογοητευμένοι από τα τρέχοντα ζητήματα, την αδύναμη λειτουργικότητα και την ελάχιστη υποστήριξη. Αν και, οι έμπειροι χρήστες έχουν μεγαλύτερη ευελιξία για να διορθώσουν τα προβλήματα και να τροποποιήσουν τους ιστότοπούς τους.

Πρόγραμμα συνεργατών για πελάτες

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα συνεργατών για εγγυημένες πληρωμές. Λαμβάνετε κέρδη με βάση τους λογαριασμούς που παραπέμπουν οι πελάτες. Επίσης, οι εγγεγραμμένοι συνεργάτες λαμβάνουν πρόσθετο υλικό και πόρους μάρκετινγκ.

Γιατί να επιλέξετε Webydo?

Το Webydo είναι μια πλατφόρμα κατάλληλη για προχωρημένους χρήστες, ειδικά για όσους έχουν συνεργαστεί με τις διεπαφές Adobe Photoshop και InDesign, καθώς χρησιμοποιεί έναν παρόμοιο πίνακα ελέγχου. Παρόλο που το Webydo μπορεί να είναι εντάξει για μια μικρή επιχείρηση ή να παρουσιάζει ορισμένα αγαθά και υπηρεσίες, το Webydo αντιμετωπίζει προβλήματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο ή άλλους σύνθετους ιστότοπους. Δεν είναι εύκολο για αρχάριους. Μπορείτε να επιλέξετε Webydo εάν είστε προγραμματιστής, αλλά επενδύστε χρόνο σε μια δωρεάν δοκιμή προτού αποφασίσετε.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κωδικός χωρίς προσαρμοσμένο σχεδιασμό
 • Διαχείριση εκδόσεων από έναν πίνακα ελέγχου
 • Αυτόματη μετατροπή σε έναν ενημερωμένο κώδικα HTML
 • Δημιουργήστε Breakpoints για διαφορετικές οθόνες και συσκευές
 • Κωδικός χωρίς στοιχείο κώδικα
 • Δωρεάν γραμματοσειρές ανοιχτού κώδικα
 • Αυτόματη βελτιστοποίηση ιστότοπου για καλύτερη απόδοση
 • Προσθήκη και προσαρμογή βίντεο
 • Μεταφορά και απόθεση ελέγχου για μεταφόρτωση στοιχείων
 • Προηγμένες δυνατότητες σχεδίασης
 • Ecwid ECommerce Widget Integration
 • Ψηφίστε ή προτείνετε ένα χαρακτηριστικό

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο Webydo

Ιστοσελίδες BuilderOlder σχόλια για Webydo επισημαίνουν ορισμένα σαφή μειονεκτήματα όσον αφορά τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλα ελαττώματα σχεδιασμού. Τα καλά νέα είναι ότι ο Webydo ενημέρωσε πρόσφατα το πρόγραμμά του και αντιμετώπισε όλα αυτά τα ζητήματα. Για αυτόν τον λόγο, θα διαπιστώσετε ότι οι πιο πρόσφατες κριτικές εμπειρογνωμόνων είναι πολύ πιο λαμπερές κατά την αξιολόγηση του προγράμματος. Όπως οι χρήστες, οι ειδικοί εντυπωσιάζονται με τη διεπαφή, η οποία είναι ιδανική για όσους έχουν ήδη μεγάλη εμπειρία στη χρήση δημοφιλών προγραμμάτων σχεδίασης. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές μπορούν εύκολα να μάθουν νέες δεξιότητες και να εφαρμόσουν την εμπειρία τους στη δημιουργία οπτικά εκπληκτικών ιστότοπων.

Οι κριτικές από ειδικούς δεν μπορούν να πουν αρκετά για τα εξελιγμένα εργαλεία σχεδίασης που διατίθενται στο Webydo. Είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και προσφέρει ένα εντυπωσιακό προϊόν. Τελικά, οι ειδικοί δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερα αρνητικό να πουν για το πρόγραμμα και συνιστούν πλήρως να το δοκιμάσετε.

 • http://hackingui.com/design/code-free-web-design-with-webydo-a-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Webydo

Σε μια ενωτική λέξη: drag-and-drop πρόγραμμα επεξεργασίας. Αυτό είναι το πρότυπο όταν πρόκειται για ευκολία στη χρήση, ειδικά μεταξύ των κατασκευαστών ιστότοπων που έχουν σχεδιαστεί για αρχάριους και παρέχονται στο Webydo. Όσοι έχουν τη σωστή εμπειρία σχεδίασης, απολαμβάνουν τόσο τον επεξεργαστή όσο και την καθαρή διεπαφή, η οποία είναι εύκολη στην πλοήγηση και δεν είναι γεμάτη με τόσα πολλά gadget που γίνεται συντριπτική. Το Webydo μπορεί να επιτρέψει σε άτομα με δεξιότητες επεξεργασίας φωτογραφιών να μεταβούν εύκολα στη δημιουργία ιστοτόπων. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με άλλα δημοφιλή εργαλεία που αναφέρονται στις κριτικές χρηστών:

 • Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας. Απολαύστε πρόσβαση στη βοήθεια αμέσως όταν τη χρειάζεστε.
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG.
 • Αποκριτικά σχέδια.
 • Δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μετατρέψτε εύκολα τον ιστότοπό σας σε ένα ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μεταξύ των σχεδιαστών, το Webydo είναι ένα ξεκάθαρο φαβορί που παίζει στα δυνατά του, ενώ δημιουργεί νέες δεξιότητες.

 • http://mmthomasblog.com/webydo-review/

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το Webydo

Ενώ το Webydo προσφέρει μερικές πολύ φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες, μπορεί να έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης για όσους δεν έχουν απολύτως καμία σχεδιαστική εμπειρία. Η διεπαφή μοιάζει περισσότερο με τα προϊόντα της Adobe, οπότε όποιος έχει περάσει χρόνο στο Photoshop θα πρέπει να προσαρμόζεται εύκολα. Διαφορετικά, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα να βρείτε το δρόμο σας γύρω από τα πολλά επίπεδα γραμμών εργαλείων. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην τις παρατηρήσετε ακόμη και αν δεν ξέρετε τι να ψάξετε.

Ορισμένοι χρήστες, ήταν περισσότερο από ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα, αλλά άλλοι το βρήκαν εντελώς συντριπτικό και πολύ περίπλοκο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε είτε τη σωστή εμπειρία ή αρκετό χρόνο και υπομονή για να πάρετε το Webydo. Όποιος θέλει να αντιμετωπίσει το πρόγραμμα χωρίς προηγούμενη εμπειρία μπορεί να έχει πολύ δρόμο μπροστά.

 • http://superbwebsitebuilders.com/webydo-review/

Σχέδιο & Προσαρμογή

Σε κατασκευαστές ιστότοπων, ο σχεδιασμός και η προσαρμογή αναφέρονται στην ευκολία με την οποία οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τη σχεδίαση και να προσαρμόσουν τις επιλογές για να λάβουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Υπάρχουν τρεις προσαρμόσιμες διατάξεις για να επιλέξετε αν δεν σας αρέσουν τα προκαθορισμένα πρότυπα. Οι χρήστες εργάζονται είτε σε λειτουργία σχεδίασης είτε σε περιεχόμενο.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα WebydoΕνώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός προκαθορισμένων προτύπων, το Webydo παρέχει πολλές επιλογές για τη διεπαφή σχεδίασης.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Υπάρχει μια μικρή συλλογή προτύπων σχεδιασμού που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μία από τις τρεις διατάξεις για καθοδήγηση ή μπορείτε να επιλέξετε έναν κενό καμβά για να σχεδιάσετε το δικό σας. Εναπόκειται σε εσάς ως σχεδιαστής να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον Δημιουργία ιστότοπου από το Scratcη. Το Webydo προσφέρει και τα δύο προεπιλεγμένα πρότυπα σε μια φιλοσοφία δική σας, αν και τελικά θα λάβετε πολλές από τις αποφάσεις σχεδιασμού για τον ιστότοπο μόνοι σας.
Διασύνδεση WebydoΕάν είστε χρήστης του Adobe Photoshop ή του InDesign, αυτό μπορεί να είναι η επιλογή μεταφοράς και απόθεσης. Με έναν πίνακα ελέγχου που μοιάζει και μοιάζει με αυτά των προϊόντων της Adobe, η εμπειρία σας θα κάνει τη διεπαφή Webydo πολύ πιο εύκολη στη χρήση και θα σας δώσει περισσότερη ευελιξία. Προσφέρει ορισμένες προκλήσεις και μια καμπύλη μάθησης. Η διεπαφή θα είναι δύσκολο να εργαστεί για έναν αρχικό χρήστη.
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Το Webydo προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για προσαρμογή σελίδας στυλ, καθώς οι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε μια ποικιλία επιλογών σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός κενού καμβά και κώδικα HTML.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση. Όταν ξεκινάτε, επιλέγετε από ένα πρότυπο σχεδίασης, μια δομημένη διάταξη ή έναν κενό καμβά. Το Webydo προσφέρει πολλά με τον τρόπο εξατομίκευση, αλλά δεν θα γίνει εύκολο και τα widget και τα πρόσθετα είναι περιορισμένα.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένου. Η επεξεργασία του Webydo είναι διαχειρίσιμη αν έχετε καλή κατανόηση μιας διεπαφής τύπου Adobe.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Ναι, το Webydo προσφέρει την πολυπόθητη πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS για προχωρημένους προγραμματιστές ή σχεδιαστές.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην οθόνη σε ένα DMS (σύστημα διαχείρισης σχεδιασμού) για επεξεργασία κώδικα HTML ή CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) για ενημερώσεις περιεχομένου εντός του προτύπου ή της διάταξης.

Οι χρήστες του Webydo έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής, αλλά μερικές από αυτές τις επιλογές απαιτούν εμπειρία και υπομονή για να μάθουν και να κατανοήσουν.

Πλοήγηση ιστότοπουΤα θέματα Webydo προσφέρουν διάφορα πρότυπα σχεδίασης ή διατάξεις με διαφορετικά επίπεδα τυπικής πλοήγησης ιστότοπου.
Διαχείριση περιεχομένουΤόσο μια πλατφόρμα CSM όσο και μια πλατφόρμα DMS διατίθενται στο Webydo για τη διαχείριση περιεχομένου, προσφέροντας στους έμπειρους σχεδιαστές περισσότερη ευελιξία.
Φωτογραφίες και γκαλερίΤο Webydo έχει εξαιρετικές οπτικές επιλογές και μια κομψή γκαλερί φωτογραφιών για αισθητικά σχέδια, μια ειδικότητα για αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να σχεδιάσουν τα αντικείμενά τους σε έναν πλήρη πίνακα διαχείρισης.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤα περισσότερα από τα πρότυπα του Webydo είναι κατασκευασμένα για κινητικότητα και οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία που ονομάζεται breakpoints για να τροποποιήσουν γρήγορα τον ιστότοπο για να τον καταστήσουν πιο φιλικό για κινητά.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΌπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το Webydo προσφέρει τυπική ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΤο Webydo είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που έχει σχεδιαστεί για το σχεδιασμό του δικού σας. Ενώ είναι ένα πιο εξελιγμένο πρόγραμμα από ό, τι πολλοί στην κατηγορία του, δεν είναι ένα σημαντικό κατάστημα σχεδιασμού. Εάν αναζητάτε μια εταιρεία που κάνει τα πάντα για εσάς, οι κατασκευαστές ιστοτόπων μόνοι σας όπως το Webydo δεν είναι αυτό που ψάχνετε.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Στη μεγάλη σειρά των δημιουργών ιστότοπων, το Webydo έχει ένα πολυτελές σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά είναι κάπως περιορισμένο όσον αφορά τα widget και τα πρόσθετα.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση WebydoΞεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και δοκιμάστε τη. Κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το τώρα και εγγραφείτε με το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν νέο κωδικό πρόσβασης και έναν αριθμό τηλεφώνου. Επιλέξτε ένα πρότυπο, διάταξη ή κενό καμβά, ανάλογα με το επίπεδο δεξιότητάς σας.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΈνας πίνακας ελέγχου Webydo είναι παρόμοιος με αυτόν των προϊόντων Adobe. Η εμπειρία με αυτά τα προϊόντα είναι απαραίτητη. Εάν όχι, η διεπαφή χρειάζεται να συνηθίσει. Μεταφέρετε και αποθέστε στοιχεία, επεξεργαστείτε περιεχόμενο ή μεταβείτε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML / CSS εάν έχετε τις γνώσεις.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
Το βάθος της πλοήγησης:Παρόλο που το βάθος πλοήγησης του Webydo δεν αναφέρεται, φαίνεται επαρκές για την υποστήριξη οποιασδήποτε κλίμακας ή μεγέθους επιχείρησης.
Widgets και εφαρμογέςΌταν πρόκειται για widget και εφαρμογές, το Webydo έχει ορισμένους περιορισμούς. Ωστόσο, ένας χρήστης με εμπειρία μπορεί να προσθέσει κώδικα για προσαρμοσμένα widget.
ΝομισματοποίησηΤο Webydo συνεργάζεται με έναν εξαιρετικό πάροχο widget ηλεκτρονικού εμπορίου, το Ecwid. Οι κωδικοποιητές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Στατιστικά επισκεπτώνΔεν ήταν προφανές, αλλά όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το Webydo είναι πιθανό να προσφέρει στατιστικά στοιχεία επισκεπτών.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΤο Webydo παρέχει ορισμένες επιλογές εμπλουτισμένων μέσων για να εντυπωσιάζει τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εικόνων, βίντεο, ορισμένων γραφικών στοιχείων, φορμών, σχημάτων και άλλων.
BloggingΤο Webydo προσφέρει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Άρθρα που είναι κατάλληλο για βασικούς bloggers. Σε μορφή προτύπου, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν και να δημοσιεύσουν άρθρα, να δημιουργήσουν ειδήσεις και πολλά άλλα.
Χάρτες GoogleΟι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν έναν διαδραστικό χάρτη στον ιστότοπο με τους Χάρτες Google και το widget HTML του Webydo.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΈνα από τα πλεονεκτήματα του Webydo είναι η επιλογή κωδικοποίησης HTML / CSS για τεχνικούς χρήστες.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
Έντυπα και έρευνεςΜε το Webydo, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν φόρμες, συμπεριλαμβανομένων εφέ κίνησης.
Χώρος αποθήκευσηςΜε βάση τα προγράμματα τιμολόγησης Webydo, φαίνεται να υπάρχει απεριόριστος χώρος αποθήκευσης για τα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΤο Webydo δεν προσφέρει άμεσα ένα εργαλείο ενημερωτικών δελτίων, αλλά μπορεί να προστεθεί ένα έντυπο ενημερωτικού δελτίου ή email.
Υποστήριξη φόρουμΈνα φόρουμ Webydo είναι διαθέσιμο για την απάντηση σε ερωτήσεις πελατών και την ανταλλαγή συμβουλών και ιδεών σχεδιασμού.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΤο Webydo βασίζεται σε μια ανοιχτή επιλογή με αξιόπιστες λύσεις Ecwid για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Πουλήστε έως και δέκα προϊόντα σε έναν δωρεάν λογαριασμό Ecwid ή πληρώστε ένα λογικό μηνιαίο τέλος για περισσότερη δύναμη πώλησης. Δεν θα βρείτε ενσωματωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με το Webydo.
Ολοκλήρωση πύληςΕδώ είναι μια ποικιλία υπηρεσιών πύλης πληρωμών που ενδέχεται να ενσωματωθούν στο Webydo.
Φιλικό SEOΥπάρχουν μεγάλες επιλογές SEO στο Webydo. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν τίτλους, περιγραφή και μετα-ετικέτες λέξεων-κλειδιών. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το Google Analytics καθώς και τα Εργαλεία για Webmasters και οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ανακατευθύνσεις για τη μετεγκατάσταση σελίδων.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Το Webydo όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρει προστασία με κωδικό πρόσβασης για συνδέσεις λογαριασμού από τον ιστότοπό τους.
Google® AnalyticsΔεν υπάρχει γνωστό πρόβλημα κατά την προσθήκη του Google Analytics στο Webydo.
Ασφάλεια δημιουργίας ιστότοπωνΟ Webydo θεωρεί την ασφάλεια υψηλή προτεραιότητα, όπως και άλλοι κατασκευαστές ιστοσελίδων. Προσφέρουν αυτόματη προστασία και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
Πολλαπλές γλώσσεςΤο Webydo υποστηρίζει τέσσερις γλώσσες, με διαθέσιμη βοήθεια στη βάση γνώσεων σχετικά με τον τρόπο ρύθμισής της.
Βελτιστοποίηση για κινητάΣχεδόν όλα τα πρότυπα και οι διατάξεις του Webydo έχουν σχεδιαστεί για κινητές συσκευές και υπάρχουν επιλογές προσαρμογής.
Τεχνολογία CDNΔεν υπάρχει άμεση δήλωση σχετικά με την προστιθέμενη τεχνολογία CDN, αλλά δεδομένης της πελατειακής βάσης που υποστηρίζει το Webydo, είναι πιθανή η υψηλή διαθεσιμότητα και η απόδοση.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το Webydo προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό μαζί με τέσσερα ευέλικτα ετήσια προγράμματα τιμολόγησης με βάση τον τύπο της ιστοσελίδας που χρειάζονται οι χρήστες. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι μηνιαίες τιμές πρέπει να καταβάλλονται σε ετήσια βάση. Η φιλοξενία και το CMS προστίθενται 5 $ / μήνα, χρεώνονται επίσης ετησίως. Υπάρχει ένα μειωμένο πρόγραμμα για μαθητές.

Προσφέρονται ετήσια σχέδια τιμολόγησης

Ελεύθερος. Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Υπέρ. Για νέους σχεδιαστές. 25 $ / μήνα ή 100 $.

Ομάδα. Για σχεδιαστές με πολλούς ιστότοπους. 45 $ / μήνα ή 540 $.

Πρακτορείο. Για μεσαίες επιχειρήσεις και στούντιο. 125 $ / μήνα ή 1.500 $.

Επιχείρηση. Προσαρμοσμένο για μεγάλες εταιρείες. Προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Το Webydo χρεώνει μια υψηλότερη τιμή για έναν πλούσιο σε χαρακτηριστικά και αισθητικά ελκυστικό ιστότοπο για εξελιγμένους προγραμματιστές ή σχεδιαστές.

Σκεφτείτε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Ναι, το Webydo προσφέρει τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Περιμένετε να εγγραφείτε μετά από αυτό.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Τη στιγμή που ξεκινά η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, δεν αναμένεται πιστωτική κάρτα.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Το Webydo είναι λίγο ακριβό δίπλα στους ανταγωνιστές του, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στον κώδικα και την προσαρμογή για προχωρημένους σχεδιαστές.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Ναι, μπορείτε να αναπτύξετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο Webydo δωρεάν για 30 ημέρες.
 • Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Το Webydo προσφέρει ετήσια προγράμματα τιμολόγησης αλλά δείχνει τη μηνιαία τιμή στη σελίδα τιμολόγησης.

Υποστήριξη πελατών

Το Webydo προσφέρει στους πελάτες τον τύπο και τα μέσα ενημέρωσης, ένα blog, ένα φόρουμ κοινότητας, μια ομάδα συμμετοχικών συζητήσεων, email και έναν αριθμό τηλεφώνου. Οι κατασκευαστές ιστότοπων στην τάξη του σχεδόν ποτέ δεν προσφέρουν αριθμό τηλεφώνου, οπότε αυτό είναι το πρώτο !! Όλα τα προγράμματα τιμολόγησης του Webydo συνοδεύονται από υποστήριξη μέσω email και συνομιλίας.

Ευκολία στη χρήση

Το Webydo δεν είναι εύκολο για αρχάριους, αλλά οι χρήστες του Adobe και οι έμπειροι σχεδιαστές μπορεί να είναι σε θέση να χειριστούν το πρόγραμμα. Υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για τους περισσότερους.

Απλότητα διασύνδεσης. Το Webydo δεν έχει σχεδιαστεί για απλότητα, αλλά οδηγεί σε περίεργους και εξελιγμένους διαδραστικούς ιστότοπους που αναζητούν ορισμένοι.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Το Webydo δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους, και οι προχωρημένοι χρήστες ενδέχεται να αμφισβητηθούν κατά καιρούς. Υπάρχει ευελιξία στις πλατφόρμες CMS και DMS που ταιριάζουν και στα δύο.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο, αλλά πρέπει να καταλάβουν τι κάνουν ή να βασίζονται στη βάση γνώσεων και στις υπηρεσίες υποστήριξης.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Η βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι αδύναμη και οι χρήστες παραπονιούνται για αυτό το ζήτημα.
Το Webydo δεν είναι εύκολο, αλλά ο καλός σχεδιαστής μπορεί να το βρει το καλύτερο εργαλείο που ταιριάζει στις πιο ολοκληρωμένες ανάγκες του ιστότοπου.

συμπέρασμα

Εάν είστε έξυπνος χρήστης υπολογιστών που δεν σας πειράζει να σχεδιάσετε και να κωδικοποιήσετε, προσπαθώντας να το καταλάβετε, το Webydo έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και προηγμένες επιλογές σχεδίασης. Οι αρχάριοι θα αγωνιστούν και πιθανότατα θα είναι απογοητευμένοι. Λάβετε υπόψη ότι η εστίαση του Webydo είναι σε δημιουργικούς, ελκυστικούς ιστότοπους, αλλά η λειτουργία δεν είναι ένα από τα πλεονεκτήματά τους.

Παρόλο που το Webydo δηλώνει ότι είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας κώδικα χωρίς κωδικούς, έχετε πρόσβαση σε HTML / CSS για εισαγωγή κωδικού εάν θέλετε. Αναμένετε να πληρώσετε περισσότερα από τα περισσότερα για το προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο. Λαμβάνετε τηλεφωνική υποστήριξη (δεν προσφέρεται συχνά για κατασκευαστές ιστότοπων DIY) και διάφορους τρόπους για να λάβετε βοήθεια. Για βασικούς χρήστες, το Webydo θα ήταν μια προκλητική και ακριβή επιλογή. Για προχωρημένους χρήστες που τους αρέσει να το καταλαβαίνουν και να αποκτήσουν έναν υπέροχο ιστότοπο, ίσως είναι σωστό.

Το Webydo έχει τη δυνατότητα για προχωρημένους σχεδιαστές που αναζητούν μια εμπειρία χωρίς κώδικα, αλλά έχουν την ευελιξία να προσθέσουν και να επεξεργαστούν τον κώδικα επίσης.

Εάν αναζητάτε μια πιο προηγμένη πλατφόρμα, το Webydo είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές ιστότοπων που το προσφέρει. Υπάρχουν δεκάδες διαισθητικοί και εύκολοι κατασκευαστές ιστοτόπων που κάνουν μόνοι σας για αρχάριους χρήστες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το Webydo μπορεί ή όχι να είναι η σωστή λύση. Είναι σημαντικό να επωφεληθείτε από τους δωρεάν λογαριασμούς που προσφέρονται σε όλους τους κατασκευαστές ιστοτόπων DIY πριν λάβετε αυτήν τη σημαντική απόφαση.

Συγκρίνω

Webydo

90

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map