Αναθεώρηση Webstarts 2016


WebStarts

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

WebStarts

Το WebStarts προσφέρει μια κενή πλάκα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κάνοντας κλικ σε απλά και διαισθητικά εικονίδια αρχικής σελίδας, χρησιμοποιώντας εύκολες λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης και αλλάζοντας στυλ και γραμματοσειρές με το πάτημα ενός κουμπιού. Το WebStarts είναι ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα. Διαβάστε την αναθεώρηση WebStarts παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.webstarts.com
 • Αρχηγείο: Bellevue, WA
 • Έτος ίδρυσης: 2007
 • Υπαλλήλους: 15+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 4.000.000+
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: Πλήρως λειτουργική έκδοση

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι τόσο οι σημερινοί πελάτες όσο και οι προοπτικές να σας βρουν στο διαδίκτυο. σας χαρακτηρίζει ως επαγγελματία και αφηγείται την επιχειρηματική σας ιστορία. Αυτό που ίσως δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας, χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού ή προηγμένη τεχνική εκπαίδευση. Οι διαδικτυακοί κατασκευαστές ιστότοπων μπορούν να σας βάλουν στον εικονικό χάρτη γρήγορα και χωρίς μεγάλη δαπάνη. Το WebStarts είναι μία από αυτές τις πλατφόρμες.

Το WebStarts προσφέρει μια απλοποιημένη διαδικασία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που επιτρέπει επίσης απεριόριστη δημιουργικότητα, χωρίς να περιορίζει τι μπορείτε να κάνετε με τον ιστότοπό σας. ξεκινάτε με μια εντελώς κενή πλάκα, παρόμοια με την κατασκευή παρουσιάσεων powerpoint, και προσθέτετε τα στοιχεία που θέλετε, όπου θέλετε στη σελίδα σας. Η πλατφόρμα WebStarts προσφέρει ένα πλήρες πακέτο δημιουργίας ιστότοπων για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις για να συνδεθείτε, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και να φαίνετε επαγγελματίες.

Συνιστάται για ποιον είναι το WebStarts?

Το WebStarts προορίζεται για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που πρέπει να κάνουν online την επιχείρησή τους φθηνά, ειδικά εκείνοι που πωλούν προϊόντα λόγω των δυνατοτήτων του ηλεκτρονικού καταστήματος / ηλεκτρονικού εμπορίου αυτού του δημιουργού ιστότοπων. Συνιστάται ειδικά για επιχειρήσεις από τούβλα και κονίαμα που θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στο Διαδίκτυο και να προσελκύσουν επιπλέον πελάτες.

Προσφέρει το WebStarts οποιαδήποτε περιοχή εστίασης ή ειδικότητας?

Το WebStarts παρέχει υψηλό επίπεδο δυνατοτήτων που δεν εμφανίζονται συνήθως σε έναν κατασκευαστή ιστοτόπων DIY. Για παράδειγμα, δυνατότητες συμμετοχής και φόρουμ, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Προς όφελός του, ο ιστότοπος προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες σε ένα εύχρηστο προϊόν που καθιστά το σχεδιασμό και την προσαρμογή ενός ιστότοπου απλό ακόμη και για αρχάριους.

Τι είναι οι τεχνικές προδιαγραφές ή οι περιορισμοί του WebStarts?

Οι τεχνικοί δεν θα αρέσουν στο WebStarts λόγω της έλλειψης HTML που απαιτείται και απαιτείται για τη δημιουργία των ιστότοπων. Οι έμπειροι κατασκευαστές ιστότοπων θα αισθανθούν ότι κάτι λείπει.

Το WebStarts προσφέρει επαρκή επεκτασιμότητα και χώρο για ανάπτυξη?

Το WebStarts προσφέρει ένα εύκολο πρόγραμμα κλιμάκωσης, ξεκινώντας από το δωρεάν πακέτο του και κλιμακώνοντας έως ένα με απεριόριστο εύρος ζώνης. Υπάρχει επαρκής χώρος για ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης.

Τι είναι η πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων?

Δεν μπορέσαμε να βρούμε καμία ένδειξη της πολιτικής εγγύησης επιστροφής χρημάτων για την εταιρεία, οπότε θα ήταν καλό να το ελέγξετε εκ των προτέρων μέσω τηλεφώνου ή email με το WebStarts πριν δεσμευτείτε.

Ποια είναι η φήμη τους?

Αν και θα θέλαμε να πούμε διαφορετικά, φαίνεται ότι το WebStarts έχει κάποιες δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση σε διαδικτυακές κριτικές πελατών, θα σας δείξει μερικά τρομακτικά αποσπάσματα και οι ιστότοποι φήμης φαίνονται πολύπλοκοι από το WebStarts. Η κατάσταση ιστότοπου ασφαλούς περιήγησης της Google αναφέρει ότι το WebStarts είναι εν μέρει επικίνδυνο από αυτό το γράψιμο, με ορισμένες σελίδες να περιέχουν παραπλανητικό περιεχόμενο. Το TrustPilot έδειξε μερικές πολύ κακές κριτικές και μερικές λαμπερές, πάνω από τις κορυφαίες κριτικές χωρίς τίποτα στη μέση. Σε μια θετική σημείωση: ο ιδιοκτήτης του WebStarts ανταποκρίνεται σε κριτικές και ελπίζουμε ότι παίρνει την κριτική από τους φτωχούς για να αναβαθμίσει την πλατφόρμα.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων WebStarts?

Εάν είστε νέοι στη δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο γρήγορα και επαγγελματικά, το WebStarts μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε σε λιγότερο από μία ημέρα. Δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης, καμία γνώση SEO και καμία τρελή σχεδίαση. Η εγγραφή είναι εξαιρετικά απλή, απευθείας από την αρχική σελίδα και η ρύθμιση είναι επίσης εύκολη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσθέστε το δικό σας προσαρμοσμένο όνομα τομέα
 • Επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης
 • Βελτιστοποιημένο για φορητές συσκευές
 • Προσαρμοσμένη διεύθυνση email
 • Ολοκληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων
 • Σχεδίαση μίας σελίδας με συνδέσμους αγκύρωσης
 • Ενσωμάτωση αρχείων
 • Προσαρμοσμένη γραμμή κοινωνικής δικτύωσης
 • Εφαρμογή συλλογής βίντεο
 • Εφαρμογή Selfie
 • Εκατοντάδες εικονίδια
 • Έλεγχος πρόσβασης για ιστοσελίδες

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο WebStarts

Ιστοσελίδα BuilderΠαράλληλα, υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ των αξιολογήσεων χρηστών και εμπειρογνωμόνων του WebStarts. Οι κριτικοί διαπίστωσαν ότι ο δημιουργός ιστότοπων ήταν πολύ πιο ελλειπής σε συγκεκριμένους τομείς από τους πραγματικούς πελάτες. Το πρόγραμμα λαμβάνει ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες όταν πρόκειται για διαθέσιμες δυνατότητες. Βασικά, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το WebStarts δεν προσφέρει αρκετές δυνατότητες και αυτά που έρχονται τυπικά απλά δεν φτάνουν στο ίδιο επίπεδο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιστολόγιο και να μετατρέψουν τον ιστότοπό τους σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά οι επικριτές σχολίασαν ότι αυτά τα εργαλεία ήταν πολύ γυμνά.

Ένας σύντομος κατάλογος μεσαίων χαρακτηριστικών οδήγησε επίσης σε χλιαρές βαθμολογίες για τη συνολική εμπειρία χρήστη. Οι εμπειρογνώμονες απλώς απογοητεύτηκαν από το πεδίο εφαρμογής του προγράμματος και ένιωθαν πολύ περιορισμένοι από τις προσφερόμενες δυνατότητες. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη, αλλά τα γυμνά οστά μπορεί να είναι αρκετά για νέους χρήστες που μπορεί να συγκλονιστούν από πάρα πολλές περίπλοκες λειτουργίες.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο WebStarts

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες σχετικά με τη χρέωση, οι καταναλωτές του WebStarts φαίνεται να είναι περισσότερο από ευχαριστημένοι με το πραγματικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Στην πραγματικότητα, λαμβάνει λαμπερές κριτικές και κατά μέσο όρο 9 στους 10 ξεκινά από τους χρήστες.

Πρώτα απ ‘όλα, οι πελάτες εκτιμούν το πρόγραμμα για την ευκολία χρήσης του. Όσοι δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία σχεδιασμού μπόρεσαν να δημιουργήσουν όμορφους και λειτουργικούς ιστότοπους σε πολύ λίγο χρόνο. Υπήρχαν επίσης πολλά θετικά σχόλια σχετικά με την ποιότητα των προτύπων. Οι χρήστες διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πολλές ελκυστικές επιλογές και ήταν σε θέση να προσαρμόσουν εύκολα κάθε θέμα ώστε να ταιριάζει στην επιχείρησή τους.

Τέλος, πολλά σχόλια ανέφεραν το ταμπλό και τα εργαλεία πλοήγησης. Ακόμα και οι αρχάριοι μπόρεσαν να βρουν το δρόμο τους και να εντοπίσουν τα εργαλεία που χρειάζονταν.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο WebStarts

Το WebStarts είναι ένα ακόμη πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που έχει αποκτήσει τον δικό του τρόπο με την άσκηση επιθετικών τακτικών πωλήσεων. Η πλειοψηφία των πελατών έχει θετικά λόγια για το πραγματικό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι με τους πωλητές, τις στρατηγικές αναβάθμισης και τις απροσδόκητες χρεώσεις.

Οι χρήστες απενεργοποιήθηκαν από τον αριθμό των email πωλήσεων από το WebStarts που άρχισαν να συμπληρώνουν τα εισερχόμενα των email τους μετά την εγγραφή τους. Φαίνεται ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να συζητήσει την υπηρεσία αναβάθμισης, αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμη όταν πρόκειται για την επίλυση τεχνικών ζητημάτων ή ζητημάτων χρέωσης. Ένας σημαντικός αριθμός πελατών ανέφερε επίσης μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις που δεν ήταν σε θέση να επιλύσουν ή είχαν επιστρέψει χρήματα. Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ σαφείς σχετικά με τυχόν όρους της σύμβασης.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Το WebStarts προσφέρει στους χρήστες απεριόριστη προσαρμογή. μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε ό, τι θέλετε στον ιστότοπό σας. Ξεκινήστε με μια εντελώς κενή πλάκα αν προτιμάτε ή επιλέξτε ένα από τα προ-σχεδιασμένα πρότυπα που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΠρότυπαΗ επιλογή ενός κατάλληλου προτύπου είναι απλή με το WebStarts. Υπάρχουν πάνω από 100 για να διαλέξετε, και μπορούν επίσης να προσαρμόζονται από εκεί.

Δωρεάν: Διατίθεται μεγάλη ποικιλία προτύπων ιστότοπου για δωρεάν λογαριασμούς και λογαριασμούς premium.

Premium: Δεν αγοράσαμε λογαριασμό premium, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το ευρύ φάσμα προτύπων που διατίθενται για δωρεάν λογαριασμούς είναι αρκετά φοβερό.

ΔιεπαφήΗ διεπαφή δημιουργίας ιστοσελίδων στο WebStarts είναι εξαιρετική. εύκολο στην κατανόηση και στη χρήση. Αρχικά επιλέγετε ένα πρότυπο, είτε πρόκειται για έναν κενό καμβά είτε για ένα προκατασκευασμένο πρότυπο που μπορείτε να προσαρμόσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Από εκεί, η ρύθμιση είναι αρκετά απλή ακολουθώντας τις σελίδες μου στο κάτω μέρος του δημιουργού ιστότοπων.
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Τα στυλ σελίδων είναι σχεδόν απεριόριστα με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης του WebStarts, τη λειτουργία WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε). Κάθε πρότυπο είναι προσαρμόσιμο και μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς θα εμφανίζεται η σελίδα και ο ιστότοπός σας ενώ το δημιουργείτε και προσαρμόζετε. Υπάρχουν πολλές όμορφες και επαγγελματικές γραμματοσειρές διαθέσιμες για να αλλάξετε την εμφάνιση των σελίδων σας. Η αλλαγή εικόνων είναι απλή και η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να μετακινείτε ή να τσιμπάτε και να αλλάζετε το μέγεθος εύκολα.
Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση στον ιστότοπο είναι αρκετά εύκολη, με πολλά κουμπιά και μενού για τους αρχάριους δημιουργούς ιστότοπων να βρουν το δρόμο τους και να φτάσουν στα πράγματα που χρειάζονται αποτελεσματικά.
Διαχείριση περιεχομένουΗ προσθήκη περιεχομένου είναι μια απλή διαδικασία με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης και τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, το “blog” είναι μία από τις εφαρμογές που οι περισσότεροι θα θέλουν να προσθέσουν στον ιστότοπό τους για να το διατηρήσουν φρέσκο.
Φωτογραφίες και γκαλερίΕίναι εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε εικόνες στη βολική λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να ρίξετε οποιαδήποτε εικόνα μεγέθους σε μια σελίδα και να επεκτείνετε ή να συνάψετε σύμβαση. Επιπλέον, τα premium σχέδια επιτρέπουν γκαλερί φωτογραφιών και παρουσιάσεις.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΕνώ μπορείτε να εγγραφείτε σε μια τοποθεσία WebStarts από το smartphone σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να συνεχίσετε να τον ρυθμίζετε από εκεί. Η επεξεργασία απαιτεί διεπαφή υπολογιστή, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΜπορούν να προστεθούν κουμπιά κοινής χρήσης σε ιστότοπους premium WebStarts. δεν είναι διαθέσιμα στο δωρεάν πακέτο.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΔεν ήταν δυνατή η εύρεση μνείας των υπηρεσιών σχεδιασμού στον ιστότοπο, επομένως δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει η ομάδα στο WebStarts.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το WebStarts παρέχει λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης που καθιστά ένα στιγμιότυπο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, μαζί με πολλά πρότυπα, εικόνες και διαφορετικές γραμματοσειρές για να παίξετε μέχρι να αποκτήσετε την εμφάνιση με τον τρόπο που θέλετε. Τα πρότυπα είναι πλήρως προσαρμόσιμα, με εκατοντάδες γραμματοσειρές για να διαλέξετε και την ευκολία μεταφοράς και απόθεσης για εικόνες και άλλα αντικείμενα που θέλετε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του WebStarts είναι η χρήση του διαδικτυακού καταστήματος για την προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας γρήγορα και εύκολα. Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ εύκολης πρόσβασης για να προσθέσετε διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας, καθώς και λειτουργικότητα μέλους για ιδιωτικούς ή πληρωμένους ιστότοπους.

Μερικές εξαιρετικές πρόσθετες δυνατότητες της πλατφόρμας WebStarts – το λογισμικό SEO Wizard, δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις και μία από τις αγαπημένες μας δυνατότητες, το εύκολο στη χρήση και ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας WYSIWYG – κάνουν το WebStarts μια συμφωνία στα σημεία τιμών του.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΠριν καν εγγραφείτε στον ιστότοπο WebStarts, σας ζητά να επιλέξετε ένα πρότυπο. Αυτά τα πρότυπα κάνουν τη ρύθμιση ένα αεράκι. Ένα αδύναμο σημείο που θα σημειώσουμε είναι ότι η ενότητα “Οι σελίδες μου” όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας βρίσκεται στο κάτω μέρος, κάτω από πολλά κουμπιά και μια διαφήμιση για αναβάθμιση σε ένα από τα premium σχέδια. Αρχικά μπορεί να αγνοηθεί. Η ρύθμιση των σελίδων σας είναι εύκολη μόλις βρείτε αυτήν την ενότητα και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος και να κάνετε zap στα πράγματά σας, επειδή εάν κάνετε κλικ στο “διαγραφή” ή “διαγραφή”, σας κάνει να το επιβεβαιώσετε πριν από την εκτέλεση.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΤο WebStarts διαθέτει περισσότερα από 100 πρότυπα για να διαλέξετε και τα σχέδια είναι αισθητικά ευχάριστα και εύκολα τροποποιημένα.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΌταν επιλέγετε οποιοδήποτε από τα τρία premium σχέδια με το WebStarts, περιλαμβάνεται ο προσαρμοσμένος τομέας σας και μπορείτε να μεταφέρετε και ένα δικό σας ήδη.
Το βάθος της πλοήγησης:Το WebStarts επιτρέπει υπομενού, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε σελίδες και να τις κάνετε υποσελίδες άλλων. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε widget, μπορείτε να δημιουργήσετε την κύρια σελίδα για μπλε widget και υποσελίδες για widget Navy και widget blue sky. Προσθέτετε ένα αναπτυσσόμενο μενού, έτσι ώστε τα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας να βρίσκουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν.
Widgets και εφαρμογέςΜε το WebStarts, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε για να αυξήσετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Επιλέξτε από Facebook, χάρτες Google, Hit Counter, Instagram, Photo Gallery, SEO Wizard, Slideshow, Twitter, Guestbook, YouTube και άλλες εφαρμογές για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το χρήστη και φιλόξενο.
ΝομισματοποίησηΔεν υπάρχουν επιλογές δημιουργίας εσόδων στο δωρεάν πρόγραμμα. Στην πραγματικότητα, το WebStarts θα χρησιμοποιήσει τον ιστότοπό σας για να εμφανίσει τις διαφημίσεις του. Στα premium σχέδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις για να δημιουργήσετε κάποιο εισόδημα για τον ιστότοπο, καθώς και συνδέσμους συνεργατών.
Στατιστικά επισκεπτώνΗ εφαρμογή Hit Counter θα σας δώσει τα στατιστικά στοιχεία που αναζητάτε. για μια πιο λεπτομερή ματιά στους επισκέπτες σας, προσθέστε το Google Analytics.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΗ προσθήκη εικόνων, ήχου και βίντεο είναι τόσο απλή όσο η μεταφόρτωσή τους ή η κλικ τους στον ιστότοπο από το YouTube, το Instagram και το Facebook.
BloggingΤο blogging στην πλατφόρμα WebStarts αφήνει λίγο επιθυμητό. Υπάρχει μια απλή εφαρμογή για προσθήκη στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε blog στον ιστότοπο. Ωστόσο, είναι ένα blog μόνο κειμένου… δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης εικόνων ή βίντεο.
Χάρτες GoogleΤο WebStarts προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους χάρτες που έχουμε δει σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους δημιουργίας ιστότοπων. Είναι μικρά για να ξεκινήσουν, αλλά όπως και άλλα στοιχεία στο WebStarts, αλλάζουν εύκολα το μέγεθος και μετακινούνται για να τα τοποθετήσουν εκεί που θα κάνουν το καλύτερο.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΗ προσαρμοσμένη πρόσβαση HTML είναι διαθέσιμη στο Πρόγραμμα Pro Plus και στο Επιχειρηματικό Σχέδιο.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΗ ενσωμάτωση του Facebook, του Twitter και του Pinterest είναι μια εύκολη διαδικασία και είναι διαθέσιμη σε όλα τα εκτός από τα δωρεάν σχέδια με το WebStarts.
Έντυπα και έρευνεςΤα έντυπα επικοινωνίας είναι διαθέσιμα με όλα τα πακέτα εκτός από το δωρεάν πακέτο. Επιπλέον, το WebStarts προσφέρει χώρο αποθήκευσης για τις επαφές σας, ξεκινώντας από 100 στο Pro Plan και κλιμάκωση σε απεριόριστο για το Business Plan.
Χώρος αποθήκευσηςΔιατίθεται χώρος αποθήκευσης σύμφωνα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Το δωρεάν πακέτο προσφέρει μόνο 1 GB, Pro 5GB, Pro Plus 10 GB και το Επιχειρηματικό σχέδιο σας προσφέρει 40 GB αποθήκευσης cloud. Το εύρος ζώνης κατανέμεται παρόμοια – το δωρεάν πρόγραμμα ξεκινά με 1 GB, το Pro προσφέρει 25 GB, Pro Plus 100 GB και η επιχείρηση είναι απεριόριστη.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα καλαθιού αγορών του WebStarts για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίστες πελατών, το οποίο είναι ιδανικό για ενημερωτικά δελτία, ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Το σύστημα καλαθιών αγορών Webstarts κοστίζει επιπλέον στη χρήση, οπότε σταθμίστε την ευκολία χρήσης του με το κόστος των προγραμμάτων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαθέσιμα.
Υποστήριξη φόρουμΔεν έχουμε δει ποτέ έναν δημιουργό ιστότοπων που έχει τόσο εύκολο τρόπο να προσθέσει μια ενότητα φόρουμ. Μερικά απλά κλικ για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του φόρουμ στις προτιμήσεις σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη συζήτηση.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΑυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του WebStarts. Κάντε κλικ στο κουμπί χαριτωμένο κατάστημα στο επάνω μέρος του μενού WebStarts και ξεκινήστε να πουλάτε! Είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνετε κάτι για προσφορά στο Ebay, με τρία ή τέσσερα κλικ, το προϊόν ή η υπηρεσία σας είναι online και έτοιμο να λάβει παραγγελίες.
Ολοκλήρωση πύληςΗ χρήση της εφαρμογής WebStarts Shopping Cart είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ρυθμίσετε πύλες πληρωμής για ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί στον ιστότοπο.
Φιλικό SEOΤο WebStarts δημιουργήθηκε με το SEO στο προσκήνιο, οπότε απλά προσθέτοντας τις σωστές λέξεις-κλειδιά θα προσθέσει στο ενσωματωμένο SEO του και θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να βρεθεί γρήγορα από όλες τις μηχανές αναζήτησης και τους πελάτες.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Τα Pro Plus και Business Plans επιτρέπουν την προστασία με κωδικό πρόσβασης για φόρουμ και ιστότοπους μελών.
Google® AnalyticsΗ χρήση του Google® Analytics σάς παρέχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πού προέρχονται οι επισκέπτες του ιστότοπού σας και για πόσο χρονικό διάστημα παραμένουν στον ιστότοπό σας.
Ασφάλεια ιστότοπουΤο ίδιο το WebStarts φαίνεται αρκετά ασφαλές. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL 256-bit, Norton Secured και Authorize.net για πληρωμές. Οι πληρωμές στον ιστότοπο γίνονται σε ασφαλή δίκτυα με επαρκή προστασία κωδικού πρόσβασης και τυπικά τείχη προστασίας. Ο ιστότοπος προειδοποιεί τους χρήστες ότι δεν υπάρχει «τέλεια ασφάλεια» στο Διαδίκτυο.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το WebStarts έχει μια κλιμακωτή δομή τιμολόγησης που ξεκινά από το μηδέν και φτάνει τα 19,99 $ για ένα επιχειρηματικό σχέδιο που σας προσφέρει μερικά βολικά προνόμια.

Ελεύθερος

Οι ιστότοποι δωρεάν σχεδίων του WebStarts βασίζονται στον τομέα webstarts.com, ως υποτομείς. Αυτό σημαίνει ότι η “διεύθυνση” του ιστότοπού σας θα έχει τη μορφή yourwebsite.webstarts.com, αντί για το πιο επαγγελματικό yourwebsite.com. Το δωρεάν πακέτο είναι εύκολο να συμμετάσχετε με μερικά κλικ. Το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται σε πέντε σελίδες και 1 GB εύρους ζώνης και τον ίδιο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Επίσης, δεν έχετε κανέναν έλεγχο επί των διαφημίσεων που θα εμφανίζονται στον ιστότοπό σας και χωρίς ενοποίηση κοινωνικών μέσων.

Υπέρ

Το WebStarts Pro Plan θα σας προσφέρει 4,89 $ ανά μήνα, με χρέωση ετησίως. Το Pro Plan θα σας δώσει ένα όνομα τομέα, έως και 15 σελίδες, 25 GB το μήνα σε εύρος ζώνης, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και χωρίς διαφημίσεις. Σας δίνει επίσης περισσότερο χώρο αποθήκευσης cloud στα 5 GB και επιτρέπει προβολές διαφανειών και γκαλερί, τις οποίες δεν μπορείτε να κάνετε στο Δωρεάν Πρόγραμμα.

Pro Plus

Το Pro Plus τρέχει 7,16 $ το μήνα, χρεώνεται επίσης ετησίως. (Στην πραγματικότητα, όλα τα προγράμματα επί πληρωμή μπορούν να χρεώνονται μόνο σε ετήσια βάση.) Με το Pro Plus, θα λάβετε έναν αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης, τηλεφωνική υποστήριξη εκτός από email, υποβολή μηχανών αναζήτησης και διαφημιστικές πιστώσεις για το Google. Επιπλέον, οι σελίδες είναι απεριόριστες στο Πρόγραμμα Pro Plus και έχετε 100 GB εύρους ζώνης και 10 GB αποθήκευσης cloud.

Επιχείρηση

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο είναι 19,99 $ ανά μήνα και σας δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης, διαχείριση δυνητικών πελατών και προσαρμοσμένη πρόσβαση HTML, εκτός από απεριόριστο εύρος ζώνης και 40 GB αποθηκευτικού χώρου στο διαδίκτυο. Το Επιχειρηματικό Σχέδιο προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο με τη μορφή διαδικτυακού καταστήματος, λύσεων μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πέντε δωρεάν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συγκριτικά, τα premium σχέδια σε άλλους ιστότοπους δημιουργών ιστότοπων ξεκινούν από $ 3- $ 4 μηνιαίως με συμβόλαιο, το premium πρόγραμμα της Squarespace θα σας αποφέρει 8 $ μηνιαίως και το LightCMS είναι 19 $ το μήνα.

Υποστήριξη πελατών

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τους χρήστες, τόσο στον ιστότοπο όσο και εκτός. Οι περισσότερες ερωτήσεις και ζητήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω επισκέπτεστε την υποστήριξη σελίδα. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο [email protected]; η εταιρεία λέει ότι προσπαθούν να απαντήσουν εντός μίας ώρας κατά τις εργάσιμες ώρες. Με premium σχέδια, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες.

Ευκολία στη χρήση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG που σας δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας στους επισκέπτες πριν από τη δημοσίευσή σας. Το γεγονός ότι το WebStarts σάς κάνει να επιλέξετε ένα πρότυπο για να ξεκινήσετε, σας υποχρεώνει να αποφασίσετε σχετικά με το πώς θέλετε να εμφανίζεται ο ιστότοπός σας και από εκεί είναι απλώς θέμα τροποποίησης των πραγμάτων μέχρι να είναι ακριβώς όπως θέλετε.

συμπέρασμα

Παρόλο που φαίνεται ότι στο παρελθόν οι WebStarts είχαν κάποιες δυσλειτουργίες, το προϊόν που προσφέρουν αυτή τη στιγμή φαίνεται απλό, εύκολο στη χρήση για αρχάριους και όλα όσα πρέπει να χρειάζονται οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να δημιουργήσουν μια σταθερή διαδικτυακή παρουσία για την εταιρεία τους. Ο Adam Barger λέει στον ιστότοπο ότι ήθελε να δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να «δημιουργήσουν μοναδικές σελίδες χωρίς να γνωρίζουν κανέναν κώδικα και χωρίς τους σκληρούς περιορισμούς άλλων κατασκευαστών ιστότοπων». Λέμε ότι πέτυχε σε αυτό και ότι πρέπει να δοκιμάσετε το WebStarts. Πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν όλα όσα έχει να προσφέρει.

Συγκρίνω

WebStarts

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map