Αναθεώρηση MotoCMS 2017


MotoCMS

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

MotoCMS

Το MotoCMS είναι ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε επαγγελματικούς ιστότοπους σε λειτουργία WYSIWYG (Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λαμβάνετε). Από την πρώτη κυκλοφορία το 2008, έχει προσελκύσει πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές, ειδικά μεταξύ των αρχάριων. Επιτρέπει τη δημιουργία ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, επαγγελματικών χαρτοφυλακίων και επιχειρηματικών ιστότοπων χωρίς καμία ικανότητα κωδικοποίησης. Για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση, πρέπει να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα: επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει από 2500+ έτοιμα πρότυπα. προσαρμόστε το και προσθέστε το περιεχόμενό σας με τη βοήθεια της διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης. ξεκινήστε τον ιστότοπό σας. Διαβάστε παρακάτω μια κριτική MotoCMS.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • 100% σχεδιασμός απόκρισης
 • Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης
 • 2500 έτοιμα πρότυπα διαφόρων κατηγοριών
 • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν υποστήριξη διάρκειας ζωής
 • Λευκή ετικέτα για τους προγραμματιστές

Μειονεκτήματα

 • Δεν σχεδιάζει προσαρμοσμένους ιστότοπους για εσάς
 • Δεν προσφέρει τη δική του λύση φιλοξενίας
 • Έλλειψη πλήρως εξοπλισμένης πλατφόρμας blogging

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η MotoCMS είναι μια εταιρεία με σχεδόν δέκα χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Μεγάλη ποικιλία έτοιμων προτύπων που προσφέρουν και εξαιρετικής ευελιξίας τα καθιστούν ιδανική λύση για κάθε έργο. Δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες κωδικοποίησης για να εργαστείτε με τον πίνακα διαχείρισης MotoCMS.

Σχεδιάστηκε με σκοπό να απευθύνεται σε όσους δεν έχουν εμπειρία στη συντήρηση του ιστότοπου. Ωστόσο, όπως κάθε άλλη εταιρεία, το MotoCMS έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Και θα τα συζητήσουμε παρακάτω.

Συνιστάται για ποιον είναι το MotoCMS?

Το MotoCMS μπορεί να γίνει μια ιδανική λύση για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, μεμονωμένους επαγγελματίες που αναζητούν έναν τρόπο να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο, bloggers, ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων και όποιον χρειάζεται έναν όμορφο ιστότοπο γρήγορα και με ελάχιστες προσπάθειες. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι επαγγελματίες προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του MotoCMS.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητας MotoCMS

Το MotoCMS εστιάζεται στην παραγωγή εξαιρετικά λειτουργικών και προοδευτικών ιστότοπων για μεμονωμένα ή εταιρικά έργα. Προσφέρει πάνω από 2500 πρότυπα διαφορετικών επιχειρηματικών θέσεων για να διαλέξετε. Τα θέματα είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Αφού επιλέξετε το πρότυπο, μπορείτε να το προσαρμόσετε πέρα ​​από οποιαδήποτε αναγνώριση και να προσαρμοστείτε στο συγκεκριμένο έργο σας. Το MotoCMS παρέχει επίσης λύσεις για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Με πολλά διαθέσιμα πρόσθετα και widget μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Το MotoCMS εξελίσσεται συνεχώς. Η τελευταία έκδοση 3.0 βελτίωσε την ταχύτητα, τη φιλικότητα προς το χρήστη και την ανταπόκριση σε κινητά. Συμμετέχοντας στα MotoCM θα λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις χωρίς κόστος.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Στους όρους χρήσης του MotoCMS, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες ότι η προσφορά μη ενσώματων αμετάκλητων προϊόντων η εταιρεία δεν εκδίδει επιστροφές μετά την παράδοση του προϊόντος.

Τι είναι η φήμη του MotoCMS?

Το MotoCMS έχει πολύ μεγάλη ιστορία στην αγορά σχεδιασμού ιστοσελίδων. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η εταιρεία εξελίσσεται και εξελίσσεται σύμφωνα με την εποχή, προσφέροντας στους πελάτες τις πιο καινοτόμες λύσεις. Η τελευταία ενημέρωση, το MotoCMS 3.0, έφερε στο νέο επίπεδο την προσέγγιση της ταχύτητας, της εμπειρίας του χρήστη και του σχεδιασμού απόκρισης. Αυτό το γεγονός μαζί με την προσανατολισμένη προς τον πελάτη βοηθά το MotoCMS να παραμείνει στην κορυφή των σύγχρονων δημιουργών ιστότοπων. Πολλές θετικές κριτικές πελατών μπορούν να αποτελέσουν άφθονη απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Γιατί να επιλέξετε MotoCMS?

Το MotoCMS είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που παρέχει μια ευρεία επιλογή ευέλικτων, πλήρως προσαρμόσιμων προτύπων. Ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών, διάφορες επιλογές για τη σχεδίαση της ιστοσελίδας και πολλές διαθέσιμες προσθήκες τις καθιστούν ιδανικές για μεγάλα και μικρά έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Σχεδιασμός φιλικός προς κινητά
 • Πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Βελτιστοποίηση SEO
 • Προηγμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Ολοκληρωμένα εργαλεία ανάλυσης και webmaster
 • Πρέπει να έχετε widget
 • λευκή ταμπέλα
 • Δωρεάν ενημερώσεις
 • Φιλοξενία Cloud

Τελευταίες δυνατότητες του δημιουργού ιστότοπων MotoCMS

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο MotoCMS

Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλά σχόλια ειδικών για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων MotoCMS. Παρά τις άλλες εναλλακτικές λύσεις, οι περισσότεροι από τους ειδικούς συμφωνούν ότι αυτή είναι η ιδανική επιλογή για όσους δεν έχουν δεξιότητες κωδικοποίησης αλλά θέλουν να έχουν έναν επαγγελματικό σχεδιασμό ιστότοπου. Ο λειτουργικός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης διευκολύνει τον αρχάριο να προσαρμόσει και να διαχειριστεί τον ιστότοπο.

Όλα τα πρότυπα είναι ενημερωμένα. Η τελευταία ενημέρωση του MotoCMS στην έκδοση 3.0 έφερε το κτίριο της ιστοσελίδας σε εντελώς νέο επίπεδο.

Το MotoCMS είναι μια προσιτή και αξιόπιστη λύση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και ενέργεια.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο MotoCMS

Ο αριθμός των θετικών κριτικών πελατών υπερισχύει σημαντικά των αρνητικών. Οι περισσότεροι από τους πελάτες αναφέρουν τη θετική τους εμπειρία ενώ συνεργάζονται με το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Ονομάζουν επίσης την υποστήριξη ως ένα από τα ισχυρότερα σημεία της εταιρείας. Όλα τα ζητήματα επιλύθηκαν το συντομότερο δυνατό χρόνο. Όσον αφορά τις κριτικές των χρηστών, φαίνεται ότι το MotoCMS είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για MotoCMS

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές αρνητικές κριτικές για το MotoCMS στον Ιστό. Οι περισσότεροι από τους χρήστες παίρνουν αυτό που περίμενα. Μεταξύ των μεγαλύτερων μειονεκτημάτων, που εμφανίζεται στις περισσότερες κριτικές είναι η έλλειψη λειτουργικότητας blogging. Ίσως η εταιρεία έχει χάσει πολλούς πιθανούς πελάτες, εξαιτίας αυτών. Ωστόσο, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες των πελατών τους, το MotoCMS πρόσθεσε τη λειτουργικότητα του ιστολογίου στην τελευταία έκδοση

Σχέδιο & Προσαρμογή

Το MotoCMS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σχεδιασμού και προσαρμογής για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Εδώ είναι μερικά ισχυρά σημεία σχεδίασης και προσαρμογής MotoCMS.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Έτοιμα πρότυπα ιστότοπουΤο MotoCMS παρέχει στους πελάτες 2500+ πλήρως ανταποκρινόμενες λύσεις φιλικές προς κινητά για διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Επιλέγοντας ένα από αυτά τα πρότυπα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να το προσαρμόσει και να το προσαρμόσει στο έργο του, να έχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και μόνο μετά από αυτό να πληρώσει για το θέμα.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων.Μια ποικιλία κατηγοριών επιτρέπει στον πελάτη να βρει το πρότυπο που ταιριάζει στη συγκεκριμένη επιχειρηματική του θέση.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον Δημιουργία του ιστότοπού σας από το Scratch. Το MotoCMS είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων προσανατολισμένο στο πρότυπο. Επομένως, εάν θέλετε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν, θα πρέπει να αναζητήσετε κάποια άλλη λύση.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΤο MotoCMS παρέχει διαισθητικό και φιλικό προς τον χρήστη πίνακα διαχείρισης με διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί συνδυασμό χρωμάτων, να αναδιατάξει οπτικά στοιχεία και δομή διάταξης, να προσαρμόσει εικόνες και γραμματοσειρές χωρίς και να έχει άμεση επαφή με τον κωδικό. Τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού είναι ασφαλή και κανένας εκτός από εσάς δεν θα μπορεί να το εισαγάγει. Κάνοντας αλλαγές στο πρότυπο μπορείτε να παρατηρήσετε τις αλλαγές ταυτόχρονα.>
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΗ προσαρμογή στυλ σελίδας σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας και να του παρέχετε έναν μοναδικό χαρακτήρα. Το MotoCMS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για αυτό.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση.Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες, το περιεχόμενο, να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας σε σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα widget και τις εφαρμογές.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένουΤο MotoCMS σας δίνει πλήρη ελευθερία στην αλλαγή μεγέθους, την επεξεργασία και τη μετακίνηση του περιεχομένου. Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει τη γρήγορη και χωρίς δυσκολία. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα φόντου και το χρώμα διαφόρων οπτικών στοιχείων.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Αυτό δεν εμφανίζεται ως χαρακτηριστικό. Το MotoCMS δεν παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη.Η δημιουργία οπτικών ιστότοπων MotoCMS είναι εύκολη και διαισθητική. Η διαδραστική πλατφόρμα κάνει τη διαδικασία προσαρμογής να μοιάζει περισσότερο με ένα παιχνίδι.

Μόλις σας αρέσει σε κάποιο πρότυπο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και να προχωρήσετε στο τμήμα προσαρμογής. Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα στις ανάγκες και τους σκοπούς σας, να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητά του και μόνο μετά να το πληρώσετε.

Πλοήγηση ιστότοπουΚάθε πρότυπο συνοδεύεται από ένα σύνολο προ-σχεδιασμένων σελίδων απαραίτητων για κάθε επιχειρηματική θέση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης των δικών σας σελίδων. Κάθε σελίδα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η γραμμή πλοήγησης μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Διαχείριση περιεχομένουΜπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το περιεχόμενο όποτε θέλετε. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και είναι ομαλή και αβίαστη.
Φωτογραφίες και γκαλερίΟ διαχειριστής αρχείων της Βιβλιοθήκης πολυμέσων σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις φωτογραφίες, τους ήχους, τα βίντεο, τα έγγραφα και τα αρχεία σας δημιουργώντας όσους φακέλους θέλετε. Είναι πολύ βολικό, καθώς σας βοηθά να διατηρείτε όλα τα δεδομένα πολυμέσων σας σε τάξη και παρέχει εύκολη πρόσβαση στα αρχεία όποτε θέλετε.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα διαχείρισης αυτού του κατασκευαστή MotoCMS από τις πιο δημοφιλείς συσκευές: υπολογιστές, tablet ή smartphone. Αυτό καθιστά τον ιστότοπό σας προσαρμόσιμο στις αναλύσεις οθόνης μεγάλων κινητών συσκευών. Ο ιστότοπός σας δεν θα χάσει την ποιότητα και το πρωτότυπο περιεχόμενό του, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να απολαύσουν την έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας που ανταποκρίνεται πλήρως.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΠαρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, το MotoCMS παρέχει πλήρη κοινωνική ένταξη. Υπάρχει ένα πλήρες σύνολο βασικών γραφικών στοιχείων για την προτίμηση και την κοινή χρήση του ιστότοπού σας σε κοινωνικά δίκτυα. Με την κυκλοφορία του MotoCMS 3.0, εμφανίστηκε η δυνατότητα ενσωμάτωσης τριών ακόμη widgets. Αυτά είναι Facebook Feed, Twitter Timeline και Pinterest Board. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μεταφορά και απόθεση του widget που απαιτείται και να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της σελίδας λογαριασμού.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΤο MotoCMS δεν σας προτείνει να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο από την αρχή για εσάς. Η βασική ιδέα πίσω από το πρόγραμμα δημιουργίας MotoCMS παρέχει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο από μόνος του χωρίς εξωτερική βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εάν χρειάζεστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θα πρέπει να επιλέξετε κάποια άλλη εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Η λίστα των δυνατοτήτων που προσφέρει το MotoCMS είναι πραγματικά ατελείωτη. Επιτρέπει τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ευέλικτου ιστότοπου χωρίς δυσκολίες.

Γραφικά στοιχεία MotoCMS

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση ιστότοπουΜε το MotoCMS θα έχετε μια ομαλή και φιλική προς το χρήστη διαδικασία ρύθμισης. Πρέπει να περάσετε από αρκετά απλά στάδια: ρύθμιση, προσαρμογή, προσθήκη του περιεχομένου σας, δημοσίευση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας. Όλα τα στάδια είναι εξοπλισμένα με λεπτομερή μαθήματα, τα οποία δεν θα σας χάσουν..
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΠρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει μεταξύ των 2500 διαθέσιμων επιλογών. Στη συνέχεια, προχωράτε στον προσωπικό σας λογαριασμό όπου θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το στυλ, το χρώμα και τη δομή του μελλοντικού σας ιστότοπου. Θα συνεργαστείτε με τρεις εκδόσεις του ιστότοπού σας: για Smartphone, tablet ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε έναν πλήρως ανταποκρινόμενο σχεδιασμό.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΤο MotoCMS δεν προσφέρει δυνατότητα αγοράς ενός ονόματος domain μέσω αυτών.
Το βάθος της πλοήγησηςΜε κάθε πρότυπο λαμβάνετε ένα σύνολο προ-σχεδιασμένων σελίδων για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη δομή που χρειάζεστε από την ευρεία συλλογή των διαθέσιμων θεμάτων.
Widgets και εφαρμογέςΔεκάδες χρήσιμα και λειτουργικά widget είναι διαθέσιμα στον επεξεργαστή σελίδων. Μεταξύ αυτών θα βρείτε γκαλερί / χαρτοφυλάκια, φόρμες επικοινωνίας, πλαίσια κειμένου, βίντεο και χάρτες Google. Υπάρχει επίσης ένα premium επιπλέον widget. Εάν θέλετε να ενσωματώσετε τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, θα σας κοστίσει επιπλέον 99 $. Ωστόσο, εάν αγοράσετε ένα πρότυπο eStore δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε αυτό το επιπλέον.
Στατιστικά επισκεπτώνΤο MotoCMS παρέχει ελάχιστα εργαλεία ανάλυσης και webmaster, όπως το Google Analytics, τα Εργαλεία για Webmasters Google, το Yandex.Metrica και το Yandex.Webmaster. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας με μερικά πιο ικανά εργαλεία, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτά.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΗ σωστή χρήση περιεχομένου πολυμέσων μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη μετατροπή σας και να προσελκύσει νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Γι ‘αυτό το MotoCMS φρόντισε να κάνει τη διαδικασία προσθήκης αυτών των αρχείων στις σελίδες σας ομαλή και αβίαστη. Η ενημερωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων σάς επιτρέπει να οργανώνετε τα αρχεία σας σε διάφορους φακέλους, διευκολύνοντας τη δομή των διαφημίσεων για την εύρεσή τους. Προσθέστε τα αρχεία στις σελίδες σας απλά σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα.
BloggingΔυστυχώς, μόνο τα πιο πρόσφατα πρότυπα MotoCMS διαθέτουν την ενότητα blogging. Η εταιρεία μόλις άρχισε να την παρουσιάζει στους ιστότοπούς της. Αυτό, ίσως, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα, αλλά για την πλειονότητα των προτύπων δεν παρέχεται λειτουργικότητα blogging. ΕΑΝ χρειάζεστε μια ενότητα blogging στον ιστότοπό σας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές blogging τρίτων δωρεάν.
Χάρτες GoogleΗ ενσωμάτωση των Χαρτών Google είναι διαθέσιμη με ένα κλικ.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΤο MotoCMS δεν υποστηρίζει πρόγραμμα επεξεργασίας HTML. Ωστόσο, μπορείτε να ενσωματώσετε στοιχεία μέσω του πίνακα διαχείρισης.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΠλήρης υποστήριξη των widget κοινωνικών μέσων, όπως το Timeline Twitter, το Facebook Feed και το Pinterest Board.
Έντυπα και έρευνεςΜπορείτε να ενσωματώσετε φόρμες και έρευνες μέσω του πλαισίου κώδικα HTML. Για να ενσωματώσετε το στοιχείο, απλά πρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε το widget και να εισαγάγετε τον κώδικα HTML του στοιχείου στο σχετικό πεδίο.
Επιλογές φιλοξενίαςΤο MotoCMS δεν παρέχει τη δική του φιλοξενία. Ωστόσο, σας δίνουν την ευκαιρία να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με αρκετά ευεργετικούς όρους. Το MotoCMS συνεργάζεται με το Bluehost και το Inmotion. Εάν αγοράσετε ένα πρότυπο από το MotoCMS, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη έκπτωση από το Bluehost – 2,95 $ το μήνα (συμπεριλαμβανομένων δωρεάν εγγραφής τομέα, 50 GB χώρου στον ιστότοπο, υποστήριξη 24/7 κ.λπ.). Με το Inmotion, θα πληρώνετε 3,49 $ ανά μήνα χωρίς εγγραφή τομέα κόστους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστη μηνιαία μεταφορά κ.λπ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια προσφορά φιλοξενίας 1 έτους με ειδική έκπτωση 49 $.
Πολλαπλές γλώσσεςΤα πρότυπα MotoCMS είναι πολύγλωσσο και υποστηρίζουν 10 γλώσσες.
Βελτιστοποίηση για κινητάΌλα τα θέματα ανταποκρίνονται 100%. Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός θα κάνει τον ιστότοπό σας προσαρμοσμένο στις πιο δημοφιλείς φορητές συσκευές. Στα περισσότερα, αλλά όχι όλα. Το MotoCMS σας παρέχει το εργαλείο Μεγέθη και Τιμές, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε χειροκίνητα τις τιμές για μια συγκεκριμένη ανάλυση οθόνης.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΕάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με MotoCMS έχετε δύο επιλογές: είτε επιλέγετε ένα πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου είτε αγοράζετε ένα premium widget ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε σε οποιοδήποτε θέμα MotoCMS. Η προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει διαχείριση προϊόντων, κατηγοριών και επωνυμιών, διαχείριση πελατών, επιλογές βελτιστοποίησης SEO για κάθε προϊόν και διαχείριση παραγγελιών. Οι επιλογές πληρωμής είναι προσαρμόσιμες. Ωστόσο, οι επιλογές σας για επεξεργασία πληρωμών περιορίζονται στο 2Checkout και στο PayPal.
Φιλικό SEOΤο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων MotoCMS προσφέρει ένα σύνολο βασικών επιλογών SEO για τη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας γράφοντας πρωτότυπους τίτλους σελίδων, μετα-περιγραφές, λέξεις-κλειδιά, ετικέτες ALT για εικόνες. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μετρήσεις καμπάνιας με το Google ή το Yandex. Υπάρχει επίσης μια ειδική ενότητα “Ανακατευθύνσεις”, η οποία σας επιτρέπει να εκτελείτε 301 ανακατευθύνσεις απευθείας στον πίνακα διαχείρισης.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Έχετε δημιουργήσει τον προσωπικό σας λογαριασμό.
Λευκή ταμπέλαΤο Webiste builder MotoCMS παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για προγραμματιστές ιστοσελίδων. Μπορούν είτε να αγοράσουν απλά έτοιμα προς πώληση πρότυπα σε επαρκή τιμή για να χτίσουν τους ιστότοπούς τους ή να χρησιμοποιήσουν απεριόριστες δυνατότητες του κατασκευαστή και να δημιουργήσουν ιστότοπους του ονείρου τους χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα στοιχεία στους λογαριασμούς τους στο MotoCMS.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Ίσως, ένα από τα καλύτερα πράγματα για το MotoCMS είναι πριν κάνετε μια αγορά, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρότυπο εγγραφείτε για τη δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών. Το πρότυπο HTML MotoCMS θα σας κοστίσει 139 $. Για ένα πρότυπο MotoCMS ή ηλεκτρονικό εμπόριο φιλικό προς κινητά, θα πληρώσετε 199 $. Εάν φαίνεται λίγο δαπανηρό, μην αισθάνεστε κάτω. Υπάρχουν συχνά εκπτώσεις, πωλήσεις και προσφορές της ημέρας στο MotoCMS.

Τιμές δημιουργίας ιστότοπων MotoCMS

Μπορείτε να αγοράσετε μια ειδική προσφορά. Για παράδειγμα, το πρότυπο MotoCMS 3 + εγκατάσταση + φιλοξενία θα σας κοστίσει 297 $. Και το Πρότυπο MotoCMS 3 + εγκατάσταση μόνο $ 248. Εάν χρειάζεστε πρόσθετα, όπως το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, θα σας κοστίσει κάποια επιπλέον χρήματα.

Οι τιμές είναι μάλλον ανταγωνιστικές. Και πολλοί πελάτες και ειδικοί σημειώνουν ότι είναι αρκετά δίκαιοι όσον αφορά την αναλογία ποιότητας προς τιμή.

Υποστήριξη πελατών

Όντας στην επιχείρηση για σχεδόν 10 χρόνια, το MotoCMS έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες υποστήριξής του στην τελειότητα. Συμμετέχοντας στο MotoCMS έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υποστήριξη διάρκειας 24/7. Κάθε πελάτης ή ακόμη και ένας χρήστης επίδειξης μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα υποστήριξης όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο, να χρησιμοποιήσετε μια ζωντανή συνομιλία ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Call Me εάν προτιμάτε να κάνετε τα πράγματα στο τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια απάντηση στη λεπτομερή σελίδα FAQ και να παρακολουθείτε όλες τις καινοτομίες στο MotoCMS blog.

Επιλογές υποστήριξης MotoCMS

Ευκολία στη χρήση

Η διαδικασία εκκίνησης μπορεί να φαίνεται λίγο χρονοβόρα. Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να περάσετε πολλά στάδια. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επιλέξετε τη θέση της επιχείρησής σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε δεδομένα στο αναδυόμενο παράθυρο για να ξεκινήσετε τη δοκιμαστική περίοδο. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με το σύνδεσμο και κάνοντας κλικ σε αυτόν μπορείτε τελικά να ξεκινήσετε. Αυτά τα βήματα χρειάζονται πολύ χρόνο και ενδέχεται να μολύνουν την πρώτη εντύπωση του χρήστη.

Ωστόσο, η υπόλοιπη διαδικασία είναι ομαλή και διαισθητική. Η φιλικότητα προς το χρήστη της διεπαφής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Βήμα προς βήμα μαθήματα και αναδυόμενα παράθυρα θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία προσαρμογής.

Εκτός από το ότι δημιουργεί έναν ιστότοπο, το MotoCMS είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διευκολύνει τη μεταφόρτωση των αρχείων σας και την εγκατάσταση τους στη φιλοξενία σας εντός λίγων λεπτών. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον ιστότοπο σε άλλη φιλοξενία όποτε χρειάζεστε.

συμπέρασμα

Το MotoCMS είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνους τους χρήστες που είναι συνετοί με τα χρήματα και τις προσπάθειές τους, αλλά είναι πρόθυμοι να απολαύσουν έναν ιστότοπο με σχεδιασμό και λειτουργικότητα σε σύγκριση με εκείνους που δημιουργούνται από επαγγελματικά διαδικτυακά στούντιο. Η επιλογή του προτύπου παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να βρουν μια τέλεια αντιστοιχία για το έργο τους.

Παρά το γεγονός ότι το MotoCMS δεν παρέχει δική του φιλοξενία, προσφέρουν προσφορές για υπηρεσίες φιλοξενίας Bluehost και Inmotion. Το MotoCMS προσφέρει λευκή ετικέτα για προγραμματιστές ιστοσελίδων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το σχεδιασμό και να αναμίξετε τα πρόσθετα που χρειάζεστε. Η λειτουργία ECommerce είναι επίσης διαθέσιμη. Η έλλειψη λειτουργικής πλατφόρμας blogging μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι προσθήκες τρίτων μπορούν να σώσουν την ημέρα. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αλλά πριν αγοράσετε το πρότυπο μπορείτε να έχετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Συνολικά, το MotoCMS παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες σε λογική τιμή.

Συγκρίνω

MotoCMS

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map