Αναθεώρηση λύσεων δικτύου 2016


Λύσεις δικτύου

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Λύσεις δικτύου

Ένα από τα παλαιότερα ονόματα του κλάδου, το Network Solutions, ξεκίνησε ως εταιρεία συμβούλων το 1979 και το 1993 έγινε ο πρώτος καταχωρητής τομέα. Το 2005, άρχισαν να προσφέρουν άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, εξακολουθούν να αντλούν το 45% των κερδών τους από την επιχείρηση εγγραφής τομέα. Το 2011, το Network Solutions αποκτήθηκε από το Web.com, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί με το όνομα Network Solutions.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Network Solutions προσφέρει κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, διαχειριζόμενο WordPress και VPS. Οι επιλογές Linux και Windows είναι διαθέσιμες για την κοινή φιλοξενία. Το VPS είναι μόνο Linux. Υπάρχουν τρία κοινά σχέδια, Essential, Professional και Premium, για Linux και τρία παρόμοια προγράμματα για Windows. Κάθε πακέτο προγράμματος από το Network Solutions συνοδεύεται από πρόσβαση σε έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει στη ρύθμιση της ασφάλειας και στη μεταφορά αρχείων για τον ιστότοπό σας. Το πακέτο Essential προορίζεται για μεμονωμένες ή μικρές επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα θα επιλέξουν το πακέτο Professional Hosting λόγω των χαρακτηριστικών και της τιμής του μεσαίου εύρους. Το premium με το απεριόριστο εύρος ζώνης, τον αποθηκευτικό χώρο και τους λογαριασμούς email, θα ήταν η επιλογή για μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή για εκείνους με πολλή κίνηση.

Υπάρχουν δύο πακέτα VPS – ένα κατάλληλο για μικρούς ή αρχικούς ιστότοπους και ένα κοστίζει διπλάσιο, αλλά έχει σχεδιαστεί για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας. Δεν υπάρχουν ειδικές επιλογές διακομιστή, οπότε αν χρειάζεστε τον δικό σας διακομιστή, οι λύσεις δικτύου δεν είναι κατάλληλες για εσάς.

Το Network Solutions έχει ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress που βασίζεται σε Linux. Το διαχειριζόμενο WordPress κοστίζει συνήθως περισσότερο από το κοινόχρηστο hosting με τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι λύσεις δικτύου δεν αποτελούν εξαίρεση. Ωστόσο, με την υψηλότερη τιμή έρχεται επιπλέον ασφάλεια, αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, βοήθεια ρύθμισης, υποστήριξη ειδικών του WordPress και βελτιστοποιημένοι διακομιστές για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης. Θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις για το WordPress και επιτρέπουν προσθήκες, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο περιεχόμενό σας. Το Network Solutions παρέχει επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για τον πρώτο όρο υπηρεσίας.

Το Network Solutions προσφέρει πολλά περισσότερα προϊόντα εκτός από τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Προσφέρουν φιλοξενία μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλογή ηλεκτρονικού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, πιστοποιητικά SSL, υπηρεσίες μάρκετινγκ και SEO, σχεδιασμό ιστότοπου, υποστήριξη premium και πολλά άλλα, για μηνιαίες χρεώσεις Η Network Solutions βρισκόταν στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων σχετικά με τις πρακτικές του τομέα το 2008 και 2009. Ενώ είναι συνήθης πρακτική για τους καταχωρητές τομέα να χρησιμοποιούν τομείς που είναι εγγεγραμμένοι σε αυτούς ως σταθμευμένες σελίδες έως ότου ο ιδιοκτήτης τους παραπέμψει σε έναν ενεργό ιστότοπο, το 2008, οι Network Solutions άρχισαν να τοποθετούν διαφημίσεις σε ανενεργούς υποτομείς, μετατρέποντάς τις σε σελίδες στάθμευσης γεμάτες διαφημίσεις – χωρίς άδεια από τον κάτοχο τομέα. Στα τέλη του 2009, άρχισαν να δημοσιεύουν καθημερινές λίστες με τις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τομείς στο πλαίσιο αναζήτησης τομέα ιστότοπου. Άρχισαν επίσης να τοποθετούν παρακρατήσεις σε τομείς που αναζητούνται στον ιστότοπό τους, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάποιον να καταχωρίσει τον τομέα αλλού αφού το βρει διαθέσιμο στην αναζήτηση. Μόλις οι λύσεις δικτύου καταργήσουν την καταχώριση των ονομάτων μετά από τέσσερις ημέρες, οι “δοκιμαστές τομέα” που είχαν συνδρομές με τις λύσεις δικτύου για την υπηρεσία, θα ειδοποιηθούν αμέσως ώστε να μπορούν να αγοράσουν τους τομείς και να τους προσφέρουν για πώληση σε υψηλότερη τιμή. Ενώ αυτές οι πρακτικές φαίνεται να έχουν σταματήσει, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά παράπονα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις δικτύου χειρίζονται αιτήματα μεταφοράς τομέα.

Οι λύσεις δικτύου συνοδεύονται από εγγύηση 99,99% χρόνου λειτουργίας για Linux και 99,9% για προγράμματα Windows και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τον κλάδο. Όπως με τους περισσότερους ανταγωνιστές, η επιστροφή χρημάτων δεν περιλαμβάνει χρεώσεις τομέα ή τρίτων.

Με το εύρος των σχεδίων και των προσφορών προϊόντων, το Network Solution διαθέτει ένα πακέτο κατάλληλο για όλους, από τον προσωπικό προσωπικό blogger έως τις μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή οι ιστότοποι με υψηλή επισκεψιμότητα θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού καθώς δεν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα διακομιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Αξιοπιστία & Ώρα

Το Network Solutions εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας για τους διακομιστές Linux και 99,9% χρόνο λειτουργίας για Windows – αν και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών δεν υποδεικνύουν ποια, αν υπάρχει, αποζημίωση θα υπήρχε εάν δεν πληρούται αυτός ο χρόνος λειτουργίας. Δεν είναι σαφές πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων τους, εκτός από εκείνα που υπάρχουν στη Βόρεια Αμερική. Οι διακομιστές τους είναι κατασκευασμένοι από HP και IBM blades και τα κέντρα δεδομένων έχουν πλεονάζουσα ισχύ και ψύξη, καθώς και αντίγραφα ασφαλείας ντίζελ. Επίσης παρακολουθούνται επιτόπου για να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η ασφάλεια. Η δοκιμή ενός ιστότοπου που φιλοξενείται σε λύσεις δικτύου απέδωσε μέσες φορές – 3,21 δευτερόλεπτα για έναν μικρό ιστότοπο, μόνο ταχύτερα από το 52% όλων των ιστότοπων που δοκιμάστηκαν.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Σημείωση: Το Network Solutions έχει μερικές “απεριόριστες” δυνατότητες σε πολλά από τα πακέτα του. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το “απεριόριστο” δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι ό, τι αισθάνεται η εταιρεία φιλοξενίας είναι «λογική χρήση». Διατηρούν το δικαίωμα να αναστείλουν, να χρεώσουν υπερβολικά τέλη ή να ενημερώσουν αυτόματα το σχέδιό σας στην επόμενη βαθμίδα.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΤο Network Solutions χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό πίνακα ελέγχου. Είναι λιγότερο ισχυρό από το βιομηχανικό πρότυπο cPanel, αλλά θα κάνει τη δουλειά μόλις εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του. Παρέχουν σεμινάρια στον ιστότοπό τους για να σας καθοδηγήσουν στις δυνατότητες. Η πλοήγηση μπορεί να είναι απογοητευτική, δεδομένου ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα κλικ για να έχετε τα ίδια αποτελέσματα που παρέχει το cPanel με ένα κλικ.
Πολλαπλοί τομείςΤα κοινόχρηστα σχέδια επιτρέπουν έως και 100 τομείς.
Δωρεάν τομέαςΤο Network Solutions είναι καταχωρητής τομέα. Θα παρέχουν δωρεάν εγγραφή τομέα για το πρώτο έτος με ετήσιο πρόγραμμα. Ωστόσο, η τιμή ανανέωσης για έναν τομέα .com στο Network Solutions είναι 34,99 $ – σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη από τη συντριπτική πλειοψηφία των καταχωρητών τομέα. Θα μπορούσατε να το μειώσετε στα 9,99 $ εάν αγοράσατε τον τομέα για 100 χρόνια – αν και δεν επιστρέφεται εάν ακυρωθεί πριν από τότε. Απαιτούν επίσης ένα πρόγραμμα προστασίας από τη λήξη τομέα 9,99 $ με κάθε τομέα που έχει καταχωρηθεί μέσω αυτών.
Δωρεάν τομέαςΤο Site5 είναι ένας ασυνήθιστος καταχωρητής τομέα, καθώς πρέπει να έχετε λογαριασμό φιλοξενίας μαζί τους για να αγοράσετε τομείς. Καλύπτουν τα περισσότερα από τα σημαντικότερα TLD και μπορείτε να αναζητήσετε και να αγοράσετε έναν τομέα από το Site5 στο ταμείο. Το Site5 προσφέρει ένα δωρεάν έτος εγγραφής τομέα για κοινόχρηστα προγράμματα και θα μετεγκαταστήσει τον ιστότοπό σας από άλλο κεντρικό υπολογιστή δωρεάν.
Υποστήριξη βάσης δεδομένωνΤο Network Solutions υποστηρίζει από 25 έως απεριόριστο αριθμό βάσεων δεδομένων MySQL για τα προγράμματα Linux, ανάλογα με το επίπεδο. Τα προγράμματα των Windows διαθέτουν από 2 έως 5 βάσεις δεδομένων MS SQL. Η διαχείριση της βάσης δεδομένων γίνεται μέσω του phpMyAdmin, το οποίο παρέχεται στα προγράμματα.
Χώρος στο δισκοΟ χώρος του δίσκου στις λύσεις δικτύου ποικίλλει ανάλογα με το σχέδιο και το επίπεδο που έχετε επιλέξει. Για φιλοξενούμενη φιλοξενία υπάρχουν όρια: το Essential έχει 300 GB, το Professional επιτρέπει 500 GB και το Premium είναι απεριόριστο. Το πρόγραμμα WordPress έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και τα δύο προγράμματα VPS έχουν 10 GB και 50 GB το καθένα.
εύρος ζώνηςΤο εύρος ζώνης, πάλι, εξαρτάται από το σχέδιο και το επίπεδο. Τα σχέδια VPS επιτρέπουν 500 GB και 2 TB εύρους ζώνης ανά μήνα, το διαχειριζόμενο WordPress έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και όλα τα τρία κοινόχρηστα σχέδια είναι απεριόριστα επίσης.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΟι διαχειριζόμενοι λογαριασμοί WordPress δημιουργούνται καθημερινά από λύσεις δικτύου. Οι κοινόχρηστοι ιστότοποι φιλοξενίας δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά και διατηρούνται για 7 ημέρες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας μέσω του Διαχειριστή λογαριασμού και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας εκεί.
Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ Το Network Solutions διαθέτει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για περίπου τριάντα εφαρμογές που ονομάζονται “Open Source” που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως WordPress, blogs, φόρουμ και wiki. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν επτά ή οκτώ κλικ μέσω του Διαχειριστή λογαριασμού για να μεταβείτε στο πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ.
Λογαριασμοί emailΗ Network Solutions θέτει όρια 1.000 λογαριασμών email στο κοινόχρηστο πρόγραμμα Essential και 2.500 στον Professional. Το πρόγραμμα Premium μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email, αν και ο χώρος αποθήκευσης email περιορίζεται σε 1 GB και για τις τρεις βαθμίδες. Και οι τρεις έχουν απεριόριστη προώθηση email.
Ασφάλεια φιλοξενίαςΤα πιστοποιητικά SSL μπορούν να αγοραστούν για λύσεις δικτύου για τα κοινόχρηστα σχέδια. Ο διαχειριζόμενος ιστότοπος WordPress περιλαμβάνει ένα πιστοποιητικό SSL για τον πρώτο όρο υπηρεσίας. Το διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress διαθέτει επιπλέον ασφάλεια για την αποτροπή επιθέσεων DDoS και παρέχει σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και το καταργεί αυτόματα.
Δημιουργία ιστότοπουΤο Networks Solutions παρέχει ένα περιορισμένο πρότυπο, drag-and-drop
διασυνδεδεμένος δημιουργός ιστότοπων δωρεάν με τα κοινόχρηστα σχέδιά του. Με επιπλέον χρέωση, διατίθεται μια έκδοση με περισσότερες δυνατότητες και πρότυπα.
Προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ανεπιθύμητα μηνύματαΌλα τα προγράμματα έχουν προστασία Spam και anti-virus που παρέχονται από τη Symantec Brightmail Anti-Spam. Για πρόσθετη προστασία, το SiteLock διατίθεται με μηνιαία χρέωση.
Καλάθια αγορώνΤο Network Solutions προσφέρει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει προσαρμόσιμη βιτρίνα, έλεγχο αποθέματος, κατάλογο προϊόντων, επεξεργασία πληρωμών και άλλα, με μηνιαία χρέωση. Παρέχουν επίσης μια υπηρεσία που ονομάζουν “Jumpstart”, στην οποία, με εφάπαξ χρέωση, το προσωπικό υποστήριξης θα θέσει σε λειτουργία και λειτουργία του ιστότοπού σας, θα διαμορφώσει επιλογές πληρωμής και θα καθορίσει αποστολές και φόρους για κάθε πολιτεία. Περιορίζεται σε 25 προϊόντα, ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα μόνοι σας μετά τη λειτουργία του ιστότοπου. Υπάρχει εγκατάσταση με ένα κλικ για τα Magento και WordPress.
Υποστήριξη γλωσσών προγραμματισμούΤο Network Solutions υποστηρίζει τις περισσότερες γλώσσες προγραμματισμού που εκτελούνται σε Linux, συμπεριλαμβανομένων των CGI, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python και SSI. Οι διακομιστές των Windows υποστηρίζουν ASP.
Στατιστικά ιστότοπουΤα στατιστικά στοιχεία ιστότοπου είναι διαθέσιμα μέσω του Διαχειριστή λογαριασμού με AWStats. Οι ιστότοποι WordPress μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν πρόσθετα στατιστικών στοιχείων.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά και εργαλείαΤο SpaceManager είναι μια δυνατότητα αποθήκευσης 2 GB online και κοινής χρήσης αρχείων που συνοδεύει κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας. Παρέχεται πίστωση 50 $ για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ Network Solutions και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 60 ημερών του προγράμματος μάρκετινγκ μέσω email. Με χρέωση με διαπραγμάτευση, η Network Solutions κάνει προσαρμοσμένο σχεδιασμό που ξεκινά από τον προγραμματισμό έως το διαδίκτυο. Για μια επιπλέον μηνιαία χρέωση, το goMobi είναι διαθέσιμο για τη δημιουργία ιστότοπων για κινητά – παρόλο που υπάρχει δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.
Πρόγραμμα συνεργατών και μεταπωλητώνΕκτός από ένα πρόγραμμα μεταπωλητών, η Network Solutions προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών σε πελάτες. Το πρόγραμμα συνεργατών καλύπτει τα περισσότερα από τα διαθέσιμα προϊόντα στο Networks Solutions.


Σχέδια & Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση είναι ένας κινούμενος στόχος αφού οι εταιρείες φιλοξενίας αλλάζουν συνεχώς τις τιμές και προωθούν τις προσφορές λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στον κλάδο. Οι λύσεις δικτύου δεν βοηθούν στον μπερδεμένο ιστότοπό του που φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε. Οι τιμές που αναφέρονται εδώ είναι τρέχουσες κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, και εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ισχύουν για μηνιαία προγράμματα. Γενικά, μπορούν να επιτευχθούν καλύτερες τιμές με μεγαλύτερους όρους υπηρεσίας. Στην πραγματικότητα, κατά την παραγγελία ενός προγράμματος, το καλάθι αγορών Network Solutions θα προεπιλεγεί για μια θητεία ενός έτους και την επακόλουθη τιμολόγηση.

Τα τρία κοινόχρηστα πακέτα έχουν τιμή προσφοράς με το Essential Hosting στα 9,96 $ το μήνα, Professional
Φιλοξενία στα 13,29 $ και το επίπεδο επαγγελματικής φιλοξενίας στα 29,13 $ το μήνα. Η ανανέωση μετά την τιμολόγηση της προσφοράς είναι στην κανονική τιμή, η οποία επί του παρόντος είναι 15,95 $, 23,95 $ και 41,95 $, αντίστοιχα. Το επίπεδο Premium ταιριάζει καλύτερα σε μεγαλύτερους ιστότοπους, καθώς διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης, βάσεις δεδομένων και λογαριασμούς email και FTP. Το Essential είναι κατάλληλο για μικρούς ιστότοπους ή προσωπικά ιστολόγια. Επαγγελματική, με 500 GB χώρου αποθήκευσης, 50 λογαριασμούς FTP, 2.500 λογαριασμούς email και απεριόριστο εύρος ζώνης, είναι κατάλληλη για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις. Και οι τρεις παρέχονται δωρεάν omain εγγραφή για ένα έτος. Και τα τρία σχέδια υποστηρίζουν επίσης ροή και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων.

Τα δύο προγράμματα VPS προσφέρονται στην τιμή προσφοράς των 40 $ και 80 $ ανά μήνα. Και πάλι, μετά την προσφορά, η τρέχουσα τιμή είναι 55 $ και 95 $. Το μικρότερο επίπεδο VPS Essential επιτρέπει αποθήκευση 10 GB, 10 τομείς, 50 κουτιά email και εύρος ζώνης 500 GB. Το VPS Professional επιτρέπει αποθήκευση 50 GB, 100 τομείς, 200 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης 2 TB. Και τα δύο σχέδια VPS συνοδεύονται από αποκλειστική IP, τον πίνακα ελέγχου Plesk, την δωρεάν εγγραφή τομέα ενός έτους και βασίζονται σε Linux.

Ενώ η Network Solutions προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές προώθησης κατά καιρούς, η κανονική τιμολόγηση πλησιάζει την τιμολόγηση κεντρικού υπολογιστή από την τιμολόγηση κεντρικού προϋπολογισμού. Όπως και άλλες εταιρείες φιλοξενίας πολλών προϊόντων, οι λύσεις δικτύου θα προσπαθήσουν να προωθήσουν πρόσθετα και αναβαθμίσεις σε κάθε ευκαιρία που θα λάβει.

Η Network Solutions έχει συγκεκριμένα δύο πολιτικές χρέωσης που λαμβάνουν πολλά παράπονα. Θα ανανεώσουν αυτόματα τη φιλοξενία ή την εγγραφή του τομέα σας από προεπιλογή και θα λάβουν την πληρωμή το νωρίτερο τρεις μήνες νωρίτερα. Ωστόσο, εάν δεν ανανεώσετε αυτόματα τον τομέα σας και λήξει, οι λύσεις δικτύου ενδέχεται να χρεώσουν τέλος εξαργύρωσης 299 $ για την ανανέωση του τομέα για εσάς. Το άλλο τέλος αφορά την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το 2015, η FTC ισχυρίστηκε ότι η Network Solutions παραπλανήθηκε τους πελάτες παρακρατώντας έως και το 30% κάθε επιστροφής χρημάτων ως χρέωση ακύρωσης – χωρίς να δηλώσει πουθενά κάτι τέτοιο. Οι λύσεις δικτύου διευθετήθηκαν με την FTC και συμφώνησαν να γνωστοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες πριν από τη λήψη πληροφοριών χρέωσης πελατών. Υπάρχουν χρεώσεις ακύρωσης κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης.

Υποστήριξη πελατών

Οι κριτικές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ο κύριος αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή, αλλά ο μεγάλος αριθμός σχολίων για αυτό το συγκεκριμένο θέμα για τις λύσεις δικτύου δημιουργεί ανησυχίες. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας οικοδεσπότης Ιστού που έχει περισσότερες αρνητικές κριτικές σχετικά με την υποστήριξη πελατών από το Network Solutions. Οι χρόνοι αναμονής και οι αργές απαντήσεις στα αιτήματα είναι κοινά παράπονα. Πολλοί πελάτες λένε ότι το προσωπικό υποστήριξης είναι φιλικό και συμπαθητικό, αλλά είναι πολύ περιορισμένοι στην υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν. Οι πελάτες καταλήγουν να μεταφέρονται από άτομο σε άτομο για να επιλύσουν τα προβλήματα. Πολλά από τα παράπονα των πελατών σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη ξεκίνησαν κατά τη στιγμή της εξαγοράς του web.com και πιθανώς σχετίζονται με τον μεγάλο αριθμό απολύσεων και τη σημαντική μείωση του μεγέθους του web.com. Το Network Solutions προσφέρει μια premium επιλογή υποστήριξης για επιπλέον 15,99 $ ανά μήνα. Προσφέρει συναντήσεις εξήντα λεπτών 1 προς 1, πρόσβαση σε προσωπικό επιπέδου εμπειρογνωμόνων, απομακρυσμένη σύνδεση και αντιμετώπιση προβλημάτων, συμβουλές και ρύθμιση λογαριασμού.

Το Network Solutions έχει αναγράφονται αριθμοί τηλεφώνου για τις περισσότερες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουν, και τα περισσότερα είναι διαθέσιμα 24/7. Λύσεις δικτύου ιστολόγιο κατευθύνει στη μητρική εταιρεία, web.com. Υπάρχει ένα Συχνές ερωτήσεις, ή βάση γνώσεων, που κατευθύνεται επίσης στο web.com. Υπάρχει μια σελίδα στον ιστότοπό τους που ονομάζεται «ΕργαστήριαΠου παρέχει δωρεάν γενικά εργαλεία και widget web. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία στο Network Solutions.

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος του Network Solutions περιέχει όλες τις πληροφορίες στον ιστότοπό του που χρειάζεστε για να κάνετε την επιλογή σας, αλλά μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Η τιμολόγηση προγράμματος είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί. Παραδόξως, ο ιστότοπος θα λήξει επίσης – παρόλο που δεν υπήρξε καμία σύνδεση. Αυτό θα μπορούσε να κάνει κάποιον να αναρωτιέται αν το Network Solutions έχει προβλήματα με το εύρος ζώνης. Το Network Solutions έχει τον δικό του προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου, το Account Manager. Μπορεί να κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει, δεν είναι τόσο βολικό ή τόσο εύκολο να πλοηγηθείτε όσο το βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Το να μην βασίζεστε στο cPanel θα μπορούσε επίσης να κάνει τον ιστότοπό σας πιο δύσκολο να μεταφερθεί σε περίπτωση που αποφασίσετε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές αργότερα.

συμπέρασμα

Το Network Solutions περιγράφεται καλύτερα ως μια μέση εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σίγουρα δεν είναι η υψηλότερη τιμή, ούτε έχει σχεδόν καθόλου τιμές φιλοξενίας προϋπολογισμού. Παρόμοια με τη φήμη ενός άλλου μεγάλου καταχωρητή τομέα, μια γενική αίσθηση είναι ότι η Network Solutions επικεντρώνεται περισσότερο στην καταχώριση τομέα από τη φιλοξενία. Οι χρόνοι απόκρισης και φόρτωσης για δοκιμασμένους ιστότοπους είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο. Είχε κάποιες αμφισβητήσιμες πρακτικές στο παρελθόν του και λαμβάνει την πλειονότητα των αρνητικών κριτικών για την υποστήριξη πελατών. Παρ ‘όλα αυτά, επειδή προσφέρει μια σειρά προϊόντων εκτός από τη φιλοξενία, και επειδή η Network Solutions έχει προσαρμοσμένη σχεδίαση και υπηρεσίες δημιουργίας τοποθεσιών, μπορεί να είναι ένας ιστότοπος για αρχάριους ή μια επιχείρηση μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Εάν χρειάζεστε ASP για τον ιστότοπό σας, το Network Solutions είναι επίσης μία από τις λίγες εταιρείες φιλοξενίας που προσφέρουν προγράμματα Windows για κοινόχρηστη φιλοξενία.

Συγκρίνω

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map