Weebly εναντίον Squarespace 2020: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των καλύτερων δημιουργών ιστότοπων;

Το 2020, όλοι μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο – και να τον δημιουργήσουν οι ίδιοι. Μόλις η σφαίρα των αφοσιωμένων προγραμματιστών, οι ιστότοποι βρίσκονται πλέον σε επαφή με μικρές επιχειρήσεις, εργολάβους και χομπίστες.


Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα για να καταλάβουμε τον χώρο δημιουργίας ιστότοπων DIY – Weebly και Squarespace. Είναι και οι δύο ισχυρές πλατφόρμες με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο με λίγες ώρες εργασίας.

Όσον αφορά την έκκλησή τους προς τους πελάτες, η Squarespace προηγείται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την Builtwith, το συνολικό μερίδιο αγοράς τους στο Διαδίκτυο είναι 0,9%, ενώ η Weebly είναι ελαφρώς χαμηλότερη από 0,3%. Και οι δύο κυκλοφόρησαν περίπου την ίδια στιγμή – Weebly το 2006 και Squarespace το 2004.

Το Weebly είναι ίσως λίγο πιο γνωστό, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, και αυτό είναι ότι και οι δύο μεγαλώνουν. Το 2018 η Weebly εξαγοράστηκε από την πλατεία της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου και φαίνεται ότι η ανάπτυξη του διαδικτυακού καταστήματος θα είναι επίσης η κύρια εστίασή τους στο μέλλον.

Λοιπόν, όλα αυτά είναι καλά και καλά, αλλά πώς με βοηθά να επιλέξω ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσω; Πώς διαφέρουν; Και που είναι το σωστό για τις περιστάσεις μου?

Σήμερα θα εξετάσουμε τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ των δύο για να δούμε ποια είναι η πιο κατάλληλη για ποιες περιστάσεις. Περνάμε

 • Σχέδια & Τιμολόγηση
 • Ευκολία στη χρήση
 • Σχεδιασμός και προσαρμογή
 • Βασικά χαρακτηριστικά
 • Υποστήριξη χρηστών
 • Βασικές διαφορές
 • Ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς?

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας κολλήσουμε σε αυτό, θα πρέπει?

Συγκρίνετε τα σχέδια και τις τιμές των κατασκευαστών ιστού

Σύγκριση σχεδίων & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Πόσο προτίθεστε να πληρώσετε για τον ιστότοπό σας; 0 $; 50 $; 100 $; 200 $; Δεν έχουμε όλοι τους πόρους στον κόσμο για να εργαστούμε – γι ‘αυτό χτίζουμε τελικά τον δικό μας ιστότοπο! Δείτε πόση έκρηξη κερδίζετε για την πλάτη σας με τους Weebly και Squarespace.

Γουέμπλι

Γουέμπλι

Υπάρχουν πέντε κύριες επιλογές που πρέπει να διαλέξετε με το Weebly με ορισμένα σχέδια που εστιάζονται σε κανονικούς ιστότοπους και άλλα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Δωρεάν γνωστό ως Limited. Ο βασικός δωρεάν λογαριασμός σας παρέχει το πρόγραμμα δημιουργίας Weebly, την υπηρεσία φιλοξενίας, τις απεριόριστες σελίδες ιστότοπων, τον αποθηκευτικό χώρο αξίας 500MB και την υποστήριξη συνομιλίας και email. Έρχεται με διαφημίσεις Weebly στον ιστότοπό σας.

Σύνδεση – 5 $ / μήνα. Η κύρια διαφορά στο δωρεάν πρόγραμμα είναι το γεγονός ότι μπορείτε να συνδέσετε ένα όνομα τομέα στον ιστότοπό σας Weebly. Όλα τα άλλα είναι τα ίδια όπως στο δωρεάν πακέτο.

Pro – 12 $ / μήνα. Ένας λογαριασμός Pro προσθέτει τηλεφωνική υποστήριξη, βίντεο HD & συσκευές αναπαραγωγής ήχου, προστατευμένες με κωδικό πρόσβασης σελίδες, λειτουργία αναζήτησης ιστότοπου, έως 100 μέλη και για βασικά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου έως και 25 προϊόντων.

Επιχείρηση – 25 $ / μήνα. Επιλέγοντας μια επιχείρηση θα λάβετε επίσης εγγραφή μέλους, ασφάλεια SSL και για απεριόριστα προϊόντα σουίτας ηλεκτρονικού εμπορίου, χρέωση συναλλαγής 0% από τη Weebly, τον δικό σας τομέα για την ολοκλήρωση της αγοράς, καθώς και τη δυνατότητα πώλησης ψηφιακών αγαθών, διαχείρισης αποθέματος, αποστολής αριθμομηχανή και δυνατότητα προσθήκης κουπονιών.

Business Plus – 38 $ / μήνα. Αυτό το σχέδιο προσθέτει αυτόματα εγκαταλειμμένα email καλαθιού αγορών και αριθμομηχανή σε πραγματικό χρόνο αποστολής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
Squarespace

Squarespace

Το Squarespace δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά έχει τέσσερα άλλα σχέδια για να διαλέξετε. Όλα τα σχέδια έρχονται με έναν προσαρμοσμένο τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και χώρο αποθήκευσης, στατιστικά στοιχεία ενσωματωμένου ιστότοπου και υποστήριξη χρηστών 24/7.

Προσωπικά – 12 $ / μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε από 110 πρότυπα ιστότοπων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο και γκαλερί και έως και δύο συνεισφέροντες ιστότοπων.

Επιχείρηση – 18 $ / μήνα. Εδώ είστε γεμάτοι απεριόριστους συνεργάτες ιστότοπων και τώρα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα προγραμματιστών του Squarespace και σε όλες τις λειτουργίες μάρκετινγκ (όπως η γραμμή ανακοινώσεων και τα αναδυόμενα μηνύματα). Λαμβάνετε επίσης έναν επαγγελματικό λογαριασμό email Google και λαμβάνετε πίστωση AdWords αξίας 100 $. Για το ηλεκτρονικό εμπόριο, σας επιτρέπεται να πουλάτε απεριόριστα είδη, ωστόσο, με 3% χρέωση πώλησης.

Βασικό ηλεκτρονικό εμπόριο – 26 $ / μήνα. Με το βασικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου του Squarespace, λαμβάνετε το ίδιο με το επιχειρηματικό σχέδιο, μαζί με την κατάργηση των χρεώσεων συναλλαγής. Περιλαμβάνει επίσης δέκα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου και περαιτέρω μετρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν λογαριασμοί πελατών για επαναλαμβανόμενους αγοραστές, δυνατότητα πώλησης στο Instagram, εκτύπωση ετικετών με το ShipStation καθώς και επιλογές λογιστικής με το Xero – αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε στις υπηρεσίες τους για να το λάβετε.

Προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο – 40 $ / μήνα. Το πρόγραμμα Advanced eCommerce περιλαμβάνει επίσης τα πάντα στο βασικό πρόγραμμα, καθώς και την ανάκτηση του καλαθιού και τα έξοδα αποστολής σε πραγματικό χρόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο πλατφόρμες – όσον αφορά την τιμολόγηση και το τι κερδίζετε για το δολάριό σας – είναι σχετικά παρόμοιες. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν δωρεάν ιστότοπο, η μόνη σας επιλογή είναι να πάτε με το Weebly.

Πόσο εύκολο στη χρήση BlueHost εναντίον DreamHost

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Ξέρετε γιατί το iPhone ήταν τόσο επιτυχημένο; Ήταν επειδή το λογισμικό που έβαλε η Apple ήταν τόσο εύκολο στη χρήση που όλοι μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν. Οι άνθρωποι το άρεσαν επειδή δεν ένιωθαν ότι έπρεπε να το μάθουν. Ποιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι πιο διαισθητικό και εύκολο στη χρήση; Weebly ή Squarespace?

Γουέμπλι

Γουέμπλι

Το Weebly είναι σίγουρα ένα αεράκι στη χρήση. Κατά τη ρύθμιση, θα έχετε την επιλογή σας από ένα ευρύ φάσμα προτύπων, όπου θα επιλέξετε επίσης το θέμα χρώματος και γραμματοσειράς για τον ιστότοπό σας. Η διεπαφή του οικοδόμου είναι πολύ καλά οργανωμένη και διαισθητική, ώστε να μην κυνηγάτε αναρωτιέστε πώς στο καλό να κάνετε μια απλή λειτουργία.

Πρόκειται για έναν καθαρό επεξεργαστή What You See Is What You Get (WYSIWYG), που σημαίνει ότι κάθε φορά που κάνετε αλλαγές στο κεντρικό παράθυρο, έτσι θα εμφανίζεται στον πραγματικό σας ιστότοπο. Είναι επίσης drag and drop, οπότε τοποθετείτε απλά στοιχεία όπου τα θέλετε.

Είναι απίστευτα απλό και μετά από λίγα λεπτά, θα μπορείτε να πλοηγηθείτε με ευκολία. Η διαδικασία κατασκευής είναι γρήγορη και ανώδυνη, αφήνοντάς σας να εστιάσετε στο ίδιο το περιεχόμενο.

Squarespace

Squarespace

Το Squarespace δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκουραστείς όσο ο Weebly – αλλά θα φτάσεις εκεί στο τέλος με υπομονή. Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, θα μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία και προσαρμογές χωρίς πολύ κόπο. Ωστόσο, είναι καλύτερο να παραμείνετε κοντά στο σχεδιασμό προτύπων (τουλάχιστον για να ξεκινήσετε!), Διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείτε.

Είναι επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG, το οποίο καθιστά απλό να δούμε πώς θα λειτουργούν τα στοιχεία στον ζωντανό ιστότοπό σας. Είναι drag and drop. Ωστόσο, έχει μια περίεργη μέθοδο «δάκρυ» για να προσθέσει και στοιχεία, κάτι που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κατά καιρούς.

Αναμφίβολα, το Weebly είναι πιο εύκολο να κερδίσετε από το Squarespace. Εάν αυτό είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για εσάς, τότε αυτό είναι το εργαλείο δημιουργίας που πρέπει να εξετάσετε. Το Squarespace δεν είναι καθόλου δύσκολο. είναι λιγότερο διαισθητικό.

Συγκρίνετε τις διαθέσιμες επιλογές σχεδίασης και προσαρμογής

Σχεδιασμός και προσαρμογή

Συγκρίνεται ο σχεδιασμός και η προσαρμογή

Πώς πρέπει η προσαρμογή που θα χρειαστείτε από τη σελίδα σας; Θα το κόψει το πρότυπό σας; Δείτε πώς συσσωρεύεται ο σχεδιασμός και η προσαρμογή στους δύο ανταγωνιστές μας.

Γουέμπλι

Γουέμπλι

Η Weebly έχει μια επιλογή από 40 πρότυπα για να διαλέξετε κατά την εγγραφή. Είναι αρκετά ελκυστικά, αλλά μερικά από αυτά φαίνονται λίγο παλιά και πολλά από αυτά μοιάζουν πολύ με το σχεδιασμό. Δεν υπάρχει μεγάλη προσαρμογή των σχεδίων που μπορείτε να κάνετε, πέρα ​​από τις τυπικές αλλαγές χρώματος και γραμματοσειράς.

Οι ιστότοποι φαίνονται καλοί, αλλά σίγουρα δεν θα «εντυπωσιάσουν» κανέναν. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να αγοράσετε προσαρμοσμένα θέματα από τρίτους παρόχους εάν θέλετε για κάτι περισσότερο και μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κώδικα HTML και CSS θέματος για να τον αλλάξετε αν θέλετε και εσείς.

Υπάρχουν αποκριτικά και τακτικά θέματα για να διαλέξετε, όπου έχετε την επιλογή να αλλάξετε την προβολή του κινητού σας όταν έχετε επιλέξει ένα κανονικό θέμα. Τα αποκριτικά θέματα προσαρμόζονται για κινητά.

Squarespace

Squarespace

Το Squarespace έχει περίπου 110 θέματα για να διαλέξετε. Το καθένα είναι εξαιρετικά λεπτό και επαγγελματικό, και το καθένα είναι πολύ διαφορετικό από το επόμενο. Προφανώς έβαλαν πολύ χρόνο και σκέφτηκαν να δημιουργήσουν αυτά τα πρότυπα.

Υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα επιλογών στυλ για να διασφαλιστεί ότι το πρότυπό σας δεν μοιάζει μόνο με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο Squarespace εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν μόνο περισσότερες επιλογές από το Weebly, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές από ό, τι οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων (με εξαίρεση το Wix). Διαφορετικές σελίδες εντός θεμάτων φαίνονται και συμπεριφέρονται διαφορετικά, έτσι φαίνεται ότι όλα έχουν δημιουργηθεί πολύ προσεκτικά.

Κάθε πρότυπο είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για κινητά (ανταποκρίνεται), οπότε δεν χρειάζεται να αναπαράγετε ένα δεύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κώδικα CSS, αλλά το Squarespace συνιστά να το κάνετε μόνο για χρώματα, γραμματοσειρές και φόντα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία HTML και JavaScript.

Το Squarespace πραγματικά το καρφιά όταν πρόκειται για μια επαγγελματική, μοντέρνα, σελίδα που μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν ο σχεδιασμός και η ομορφιά είναι αυτό που θέλετε από έναν ιστότοπο, τότε ο Squarespace κερδίζει αυτόν τον γύρο, με τον Weebly να σέρνει τα πόδια του πίσω. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο Αναθεώρηση Squarespace στο WebsiteToolTester

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκρίνετε τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκριτικά βασικά χαρακτηριστικά

Χρειάζεται ο ιστότοπός σας να εκτελεί συγκεκριμένες λειτουργίες; Αναπαραγωγή βίντεο, παροχή στατιστικών στοιχείων ιστότοπου, παροχή ιστολογίου; Εάν δεν υπάρχει μόνο για εμφάνιση στατικών πληροφοριών και εικόνων, θα πρέπει να δείτε τα σύνολα δυνατοτήτων και των δύο πλατφορμών.

Γουέμπλι

Γουέμπλι

 • Προσαρμοσμένος τομέας. Λαμβάνετε έναν προσαρμοσμένο τομέα με κάθε πρόγραμμα εκτός από την δωρεάν έκδοση.
 • SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Δυνατότητα αλλαγής τίτλων σελίδας και προσθήκης μετα-περιγραφών.
 • Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Προηγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων ευέλικτων επιλογών αποστολής, κουπονιών και ψηφιακών λήψεων.
 • Προσθήκη ιστολογίου. Περιλαμβάνει μια εξαιρετική μηχανή blogging που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη με στοιχεία ελέγχου διάταξης, προγραμματισμένες δημοσιεύσεις και διαχείριση σχολίων.
 • Ενοποιήσεις εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές για να επιλέξετε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας Weebly από τη βιβλιοθήκη τους. Αυτά περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Schedulista για διαδικτυακές κρατήσεις, το LiveChat και τις ροές κοινωνικής δικτύωσης για τις ροές καναλιών κοινωνικών μέσων.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγή ιστότοπου. Μπορείτε να εξαγάγετε μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας αρχείου .zip του ιστότοπού σας, αλλά να μην το επαναφέρετε.

Squarespace

Squarespace

 • Προσαρμοσμένος τομέας. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από έναν προσαρμοσμένο τομέα.
 • SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Το Squarespace προσφέρει επεξεργασία τίτλου σελίδας, μετα-περιγραφές και αλλαγή διεύθυνσης URL.
 • Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Η σουίτα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Squarespace είναι ισχυρή. Μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας, να προσθέσετε ψηφιακά προϊόντα και να συνεργαστείτε με τον ιστότοπό σας με άλλα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Xero. Το μόνο (μικρό) μειονέκτημα είναι ότι το Stripe και το Paypal είναι οι μόνες πύλες πληρωμής για να διαλέξετε.
 • Προσθήκη ιστολογίου. Η πλατφόρμα blogging στο Squarespace είναι αρκετά προηγμένη και δίνει επιλογές για τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων.
 • Ενοποιήσεις εφαρμογών. Υπάρχουν λειτουργικές μονάδες γνωστές ως “μπλοκ” που μπορείτε να προσθέσετε όπως το OpenTable. Διαφορετικά, θα πρέπει να προσθέσετε κώδικα HTML. Δεν υπάρχει κατάστημα εφαρμογών όπως αυτό που έχει η Weebly.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγή ιστότοπου. Το Squarespace έχει τη δυνατότητα που δεν διαθέτουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων – εξαγωγή! Μπορείτε να εξαγάγετε το ιστολόγιο Squarespace απευθείας στο WordPress, εάν χρειάζεστε μια πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα. Ωστόσο, αυτό δεν λειτουργεί για κανονικό περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ιστολόγια από WordPress, Tumblr και άλλες πλατφόρμες blogging.

Αν προτιμάτε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, το Weebly είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να τις αποκτήσετε. Εάν πιστεύετε ότι πρόκειται να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας κάπου αλλού, τότε ίσως θέλετε να επιλέξετε το Squarespace. Εκτός από αυτό, τα σύνολα δυνατοτήτων και για τις δύο πλατφόρμες είναι σχεδόν ισοδύναμα.

Σύγκριση υποστήριξης πελατών

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται πολλή βοήθεια και κάποιοι όχι. Σε ποια κατηγορία ανήκετε; Και πώς θέλετε να λάβετε την υποστήριξή σας?

Γουέμπλι

Γουέμπλι

Η Weebly προσφέρει:

 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Υποστήριξη μέσω email
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Γνωσιακή βάση
 • Εκπαιδευτικά βίντεο

Squarespace

Squarespace

Το Squarespace έχει:

 • Υποστήριξη μέσω email, με 1 ώρα ανάκαμψης
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Γνωσιακή βάση
 • Εκπαιδευτικά βίντεο υψηλής ποιότητας

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο πλατφόρμες είναι λογικά συγκρίσιμες προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης. Γενικά, η υποστήριξη του Squarespace ήταν πολύ πιο γρήγορη και οι απαντήσεις τείνουν να είναι πιο κοντά στη λύση από ό, τι η Weebly.

Βασικές διαφορές μεταξύ του Squarespace & Γουέμπλι

Βασικές διαφορές μεταξύ πλατφορμών

Αυτοί οι δύο διαφορετικοί κατασκευαστές ιστότοπων είναι σχεδόν ισοδύναμοι σε όλους τους τομείς, όχι μόνο πόσος χώρος στον Ιστό καταλαμβάνουν και πόσα επενδυτικά δολάρια λαμβάνουν!

Οι βασικές διαφορές που μπορούμε να δούμε είναι:

 • Το Squarespace δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα
 • Το Weebly είναι λιγότερο ευέλικτο από το Squarespace
 • Το Squarespace έχει περισσότερα θέματα για να διαλέξετε
 • Η Weebly προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη για τους πελάτες της (πρόγραμμα Pro και υψηλότερα)
 • Η Weebly διαθέτει ένα μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών ιστότοπου για να διαλέξετε
 • Το Squarespace διαθέτει μια ειδική πλατφόρμα προγραμματιστών
 • Το Squarespace προσφέρει ενσωμάτωση Xero και ShipStation για σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Ο Weebly φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως στο ηλεκτρονικό εμπόριο αφού έχει αναληφθεί από την Square

Προτάσεις για τη χρήση του Website Builders

Συστάσεις

Το Squarespace και το Weebly είναι και οι δύο πολύ ισχυρές πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων που μπορούν να παράγουν ιστοσελίδες επαγγελματικής εμφάνισης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Και οι δύο έχουν πολύ συμπαγή σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου για να επωφεληθούν από τις μικρές επιχειρήσεις. Και οι δύο μπορούν να είναι μια έξυπνη επιλογή για προσωπικές σελίδες, ιστολόγια, χομπίστες, χαρτοφυλάκια και μικρές επιχειρήσεις.

Ποια είναι λοιπόν η προτεινόμενη πλατφόρμα; Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από αυτό που ψάχνετε.

Γουέμπλι

Γουέμπλι

Το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε έναν δωρεάν ιστότοπο – στην πραγματικότητα, είναι η μόνη επιλογή εδώ!

Είναι επίσης υπέροχο για εκείνους που δεν έχουν καμία τεχνική γνώση και θέλουν απλώς να δημιουργήσουν το δικό τους ιστότοπο στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο εύκολα – είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση από το Squarespace.

Αν σας αρέσει πραγματικά να έχετε τηλεφωνική υποστήριξη, τότε το Weebly είναι και το καλύτερο στοίχημά σας.

Squarespace

Squarespace

Το Squarespace είναι ο κατασκευαστής που μπορεί να επιλέξει αν θέλετε μια πιο σχεδιαστική εμφάνιση στον ιστότοπό σας. Τα χαρακτηριστικά και τα πρότυπα εστιάζουν στον όμορφο, λειτουργικό σχεδιασμό, όπου η αλληλεπίδραση στοιχείων είναι βασικό χαρακτηριστικό.

Είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή όταν δεν ξέρετε πόσο μεγάλη θα μεγαλώσει η επιχείρησή σας. Πολλές επιχειρήσεις που ξεκινούν με το Squarespace και αναπτύσσονται πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής της πλατφόρμας μεταναστεύουν με επιτυχία στο WordPress.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση

Ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς – Squarespace ή Weebly?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Όταν όλα ξεκινούν – και αν δεν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη λειτουργία από έναν δημιουργό ιστότοπων, το ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε όταν επιλέγετε μεταξύ Weebly και Squarespace είναι το εξής:

Θέλω την πλατφόρμα που είναι ευκολότερη στη χρήση, ή θέλω να πλατφόρμα που θα μου προσφέρει έναν ιστότοπο που αναζητά πιο σχεδιαστή?

Εάν η απάντησή σας είναι η πρώτη, τότε πιθανότατα θα προτιμάτε το Weebly και αν είναι η δεύτερη, τότε μάλλον θα προτιμάτε το Squarespace.

Ίσως θέλετε επίσης να δείτε κάποιους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων για σύγκριση, για παράδειγμα, το Squarespace εναντίον Wix, το οποίο έχει παρόμοιο δωρεάν σχέδιο για να ανταγωνιστεί το Weebly’s και το WordPress που αναφέρθηκε προηγουμένως έναντι του Squarespace, για εκείνους που χρειάζονται έναν ιδιαίτερα προσαρμοσμένο ιστότοπο.

Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που επιλέγετε είναι μια πολύ προσωπική επιλογή, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή για εσάς. Δοκιμάστε το δωρεάν πρόγραμμα της Weebly ή ξεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών για το Squarespace για να τα διαμορφώσετε μόνοι σας.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σκέψεις σχετικά με την πλατφόρμα λογισμικού που πιστεύετε ότι είναι καλύτερη; Μήπως χάσαμε μια υπέροχη νέα λειτουργία στην αγαπημένη σας πλατφόρμα; Φροντίστε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map