Σύγκριση Squarespace εναντίον Wix: Ποιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων θα επιλέξει;

Κάτι που μπορεί να συνειδητοποιήσετε, αμέσως μετά την απόφαση να ξεκινήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο, είναι ότι η επιλογή του σωστού δημιουργού ιστότοπων είναι πιο σημαντική και δύσκολη από ό, τι σκεφτήκατε για πρώτη φορά.


Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, οι περισσότερες από τις οποίες πιθανώς μοιάζουν με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια θα επιλέξουμε. Δεν θέλετε να επιλέξετε το λάθος, σπαταλάτε χρόνο για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και, τέλος, ανακαλύψτε ότι πρέπει να αλλάξετε σε διαφορετικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Έτσι, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε πρώτα όλες τις επιλογές σας προσεκτικά.

Εάν έχετε κολλήσει προσπαθώντας να επιλέξετε ανάμεσα στο Wix και το Squarespace, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε ότι η έρευνα και η σύγκριση των επιλογών σας μπορεί να είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα, επομένως έχουμε κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Σύγκριση Squarespace και Wix

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε ό, τι πρέπει να γνωρίζετε για το Squarespace και το Wix για να λάβετε την απόφασή σας. Ξεκινήστε από την αρχή ή μεταβείτε στις ενότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Contents

1. Γενική επισκόπηση του Squarespace και του Wix

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορεί και δεν μπορεί να σας προσφέρει κάθε δημιουργός ιστότοπων, εδώ είναι μια γρήγορη σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων για το Squarespace και το Wix:

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Squarespace

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝ
Πολύ επαγγελματικά πρότυπα υψηλής ποιότητας

Προηγμένη πλατφόρμα blogging

Διατίθενται καλά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου

Ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων

Αποκριτικά σχέδια για βελτιστοποίηση για κινητά

Δεν διατίθεται δωρεάν έκδοση

Δεν είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσετε όσο κάποιοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων

Ο χαμηλός αριθμός διαθέσιμων προτύπων

Μόνο ένα επίπεδο πλοήγησης

Χάνει την ενσωμάτωση με PayPal – Stripe μόνο

Wix Website Builder

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝ
Εύκολη, διαισθητική διεπαφή

Δεν απαιτείται τεχνική ή σχεδιαστική γνώση

Ο μεγάλος αριθμός των επαγγελματικά σχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε

Ξεχωριστή προβολή βελτιστοποίησης για κινητά

Εκτεταμένη αγορά εφαρμογών για πρόσθετη λειτουργικότητα

Δεν είναι δυνατή η εναλλαγή από το επιλεγμένο πρότυπο

Χωρίς πρόσβαση σε πηγαίο κώδικα

Περιορισμένες επιλογές πλατφορμών blogging

Κακή λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος του Squarespace και του Wix?

Η χρήση του Squarespace έχει πολλά μεγάλα πλεονεκτήματα, όπως τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου και την προηγμένη πλατφόρμα blogging, οπότε είναι δύσκολο να σκεφτείτε έναν μόνο λόγο για τον οποίο πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά, αν έπρεπε να το περιορίσετε στο καλύτερο χαρακτηριστικό του, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει: τα μοντέρνα πρότυπα του Squarespace.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι η επιλογή των προτύπων προτύπων υψηλής ποιότητας από το Squarespace είναι το σημαντικό μέρος του γιατί το επέλεξαν έναντι άλλων κατασκευαστών ιστότοπων, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο, επαγγελματικό, ανταποκρινόμενο ιστότοπο, ακόμη και χωρίς καμία τεχνική ή σχεδιαστική γνώση.

Τα σχέδια προτύπων του Wix είναι επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα, αλλά το καλύτερο μέρος του Wix είναι ότι είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που είναι πιο εύκολο να προσαρμόσετε από το Squarespace και δεν χρειάζεστε καμία τεχνική ή σχεδιαστική γνώση για να το χρησιμοποιήσετε.

Λοιπόν, πώς ξέρετε ποια πλεονεκτήματα είναι καλύτερα να έχετε; Το Squarespace’s ή το Wix’s; Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνετε σε έναν δημιουργό ιστότοπων.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που είναι νέοι στη δημιουργία ιστότοπων και θέλουν κάτι απλό και εύκολο στη χρήση τείνουν να προτιμούν το Wix. Και τα άτομα που θέλουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο να ξεκινήσουν ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα τείνουν να προτιμούν το Squarespace.

Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε το Squarespace και το Wix?

Κατασκευαστής ιστότοπων Squarespace σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς καμία τεχνική γνώση, αλλά δεν είναι το πιο εύκολο στη χρήση του ιστότοπου. Το κύριο ζήτημα είναι ότι παρόλο που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε εάν χρησιμοποιείτε απλά τα πρότυπα ως έχουν, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε εάν θέλετε να προσαρμόσετε οτιδήποτε.

Φυσικά, υπάρχουν σεμινάρια για αρχάριους που μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά εάν η κατασκευή του ιστότοπού σας απαιτεί πολλή προσαρμογή και αν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε να χρησιμοποιήσετε το Squarespace μετά τη δωρεάν δοκιμή, είναι πιθανώς καλύτερο να μεταβείτε σε κάτι πιο εύκολο, όπως το Wix.

Δημιουργία ιστότοπου Wix είναι ένα από τα πιο απλά διαδικτυακά προγράμματα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθετε τα βασικά, επομένως θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεστε καμία τεχνική γνώση ούτε για να χρησιμοποιήσετε την απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Αν θέλετε κάτι πιο προηγμένο, τότε ίσως προτιμάτε το Squarespace. Όμως, από την άποψη της ευκολίας χρήσης, το Wix είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Squarespace και το Wix?

Το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για εμπορικές επιχειρήσεις, τόσο μικρές όσο και μεγάλες ιδιωτικές ιστοσελίδες, και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για σελίδες εκδηλώσεων, εστιατόρια και δημιουργικά (π.χ. φωτογράφους, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, μουσικούς κ.λπ.). Η πλατφόρμα blogging είναι γνωστή ως η δεύτερη καλύτερη μετά το WordPress, οπότε είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για bloggers. Δεν είναι για μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη πλατφόρμα.

Το Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δημιουργικά που θέλουν να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο, χομπίστες και μικρές επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται ηλεκτρονικό κατάστημα. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Wix για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν θα το αποκομίσετε όσο θα κάνατε με το Squarespace, το οποίο διαθέτει πιο προηγμένα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πόσο επεκτάσιμο είναι το Squarespace και το Wix?

Όλα τα σχέδια του Squarespace περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Αν θέλετε να πουλήσετε ψηφιακά προϊόντα (π.χ. ebooks, αρχεία ήχου κ.λπ.), το όριο μεγέθους αρχείου είναι 300MB, με αρχεία ήχου περιορισμένα στα 160MB και οι μεταφορτώσεις αρχείων περιορισμένες σε 20MB. Ο ιστότοπός σας περιορίζεται σε 20 σελίδες σε Προσωπικό Πρόγραμμα ή 1000 σελίδες σε όλα τα άλλα σχέδια. Αν σκοπεύετε να προσθέσετε πολλές πληροφορίες στον ιστότοπό σας, η Squarespace συνιστά τη χρήση ιστολογίου αντί για σελίδες.

Σε αντίθεση με το Squarespace, το Wix δεν περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, καθώς το μεγαλύτερο ποσό που προσφέρει 20 GB στο Πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου και το Πρόγραμμα VIP. Ωστόσο, περιλαμβάνει απεριόριστες σελίδες σε όλα τα Προγράμματα Premium. Περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά μόνο για το Απεριόριστο Πρόγραμμα και το Πρόγραμμα VIP.

Τι είδους φήμη έχουν οι Squarespace και Wix?

Το Squarespace και το Wix έχουν αμφότερες σταθερές φήμες και ως επί το πλείστον θετικές κριτικές στην επιχειρηματική κοινότητα και στους χρήστες, αλλά είναι γνωστοί για διαφορετικά πράγματα. Ενώ το Squarespace έχει αποκτήσει φήμη για τα εκπληκτικά του σχέδια και για την καμπύλη εκμάθησης που βιώνουν οι χρήστες στην αρχή, το Wix έχει κερδίσει τη φήμη ότι διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και ότι είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Το Do Squarespace και το Wix έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών προτού αποφασίσετε σχετικά με ένα πρόγραμμα, επειδή το Squarespace δεν διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Υποθέτουν ότι η δωρεάν δοκιμή θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να τη δοκιμάσετε και να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε ή όχι.

Σε αντίθεση με το Squarespace, το Wix έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όλα τα Premium Πακέτα. Εάν ανησυχείτε για το ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε πρώτα, το Wix μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή δεν υπάρχει χρονικό όριο στο δωρεάν πρόγραμμα του Wix. Ωστόσο, εάν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το Squarespace, φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δωρεάν δοκιμή.

Έχουν κερδίσει οποιαδήποτε βραβεία?

Η Squarespace κέρδισε το 2015 Innovation By Design Awards για το Web Design και ανακηρύχθηκε από πολλούς ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες για να εργαστεί στη Νέα Υόρκη το 2015. Κέρδισε επίσης τέσσερα βραβεία στα 18α ετήσια βραβεία Webby στις ακόλουθες κατηγορίες: Υπηρεσίες Ιστού & Εφαρμογές, Καλύτερος Οπτικός Σχεδιασμός – Αισθητικός ιστότοπος, Υπηρεσίες Web & Εφαρμογές (People’s Voice), Καλύτερη Αρχική σελίδα / Καλώς ήλθατε (People’s Voice).

2. Διαθέσιμα σχέδια και πρότυπα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση του Χαρακτηριστικά και πρότυπα σχεδίασης του Squarespace:

 • Πάνω από 40 πρότυπα και περισσότερες από 20 διατάξεις εξωφύλλου για να διαλέξετε
 • Αποκριτικά σχέδια για βελτιστοποίηση για κινητά
 • Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό πρότυπο όποτε θέλετε και να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα πολλά σχέδια

Δείγμα συλλογής προτύπων Squarespace

Όχι μόνο τα πρότυπα του Squarespace είναι όμορφα, επαγγελματικά και ανταποκρίνονται, αλλά είναι επίσης προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες. Διατίθενται τρεις διαφορετικοί τύποι: πρότυπα ιστότοπου, πρότυπα καταστήματος και διάταξη σελίδας εξωφύλλου.

Τα πρότυπα ιστότοπου της Squarespace επικεντρώνονται πρώτα στην προβολή της επιχείρησης ή της ιδέας σας και, δεύτερον, στην προβολή των προϊόντων σας. Τα πρότυπα καταστήματος έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διαδικτυακά καταστήματα, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τα πρότυπα ιστότοπου εάν βρίσκεστε σε ένα Σχέδιο Εμπορίου. Εάν βρίσκεστε σε σχέδιο συνοδευτικής σελίδας, μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερες από 20 διατάξεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εξώφυλλα.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση του Τα χαρακτηριστικά και τα πρότυπα σχεδίασης του Wix:

 • Πάνω από 510 πρότυπα για να διαλέξετε
 • Τα πρότυπα δεν ανταποκρίνονται, αλλά το Wix έχει μια ξεχωριστή σελίδα επεξεργασίας για κινητά
 • Δεν μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό πρότυπο αφού επιλέξετε

Δείγμα συλλογής προτύπων Wix

Το Wix προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προτύπων επαγγελματικής εμφάνισης για διαφορετικούς κλάδους, με κατηγορίες και υποκατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στην κατηγορία Business, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε από τις ακόλουθες υποκατηγορίες: Συμβουλευτική & Coaching, Υπηρεσίες & Συντήρηση, Διαφήμιση & Μάρκετινγκ, Αυτοκίνητο & Αυτοκίνητα, Ακίνητα, Χρηματοοικονομικά & Νόμος, Τεχνολογία & Εφαρμογές και κατοικίδια & Των ζώων.

Ποιο είναι καλύτερο για εσάς?

Λοιπόν, ποιο είναι καλύτερο; Σχέδια και πρότυπα του Squarespace ή Wix’s?

Λοιπόν, ας τα συγκρίνουμε. Πρώτον, το Wix διαθέτει πολύ περισσότερα πρότυπα από το Squarespace, οπότε μπορεί να έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε το τέλειο πρότυπο με το Wix. Όμως, παρόλο που δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, τα εκπληκτικά πρότυπα του Squarespace είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Ενώ το Wix κερδίζει από την άποψη της ποσότητας, το Squarespace κερδίζει από άποψη ποιότητας.

Δεύτερον, μπορείτε να έχετε αποκριτικά σχέδια που βελτιστοποιούνται αυτόματα για κινητά εάν χρησιμοποιείτε το Squarespace, ενώ δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wix, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξεχωριστή σελίδα επεξεργασίας για κινητά του Wix. Λοιπόν, αναρωτηθείτε αυτό: Θέλετε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη βελτιστοποίηση για κινητά ή θέλετε προηγμένες επιλογές επεξεργασίας για κινητά που σας δίνουν περισσότερο έλεγχο σε αυτό που βλέπουν οι πελάτες σας?

Τρίτον, το Squarespace σας επιτρέπει να αλλάξετε πρότυπα, ώστε να μπορείτε να πειραματιστείτε για να δείτε ποιο λειτουργεί καλύτερα. Όμως, το Wix δεν το επιτρέπει. Δυστυχώς, εάν αλλάξετε πρότυπα στο Wix, θα χάσετε όλο το περιεχόμενό σας και θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά.

Το Wix και το Squarespace έχουν και τα δύο τα πλεονεκτήματά τους, αλλά αν ψάχνετε για τα καλύτερα χαρακτηριστικά και πρότυπα σχεδιασμού υψηλής ποιότητας που θα ξεχωρίζουν από το πλήθος, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Squarespace.

3. Τιμολόγηση

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των διαφόρων σχεδίων που διατίθενται με τους Squarespace και Wix:

Επισκόπηση του Squarespace και του Wix’s Plans

Squarespace:

 • Χωρίς δωρεάν έκδοση (μόνο δωρεάν δοκιμή 14 ημερών)
 • Σχέδιο εξωφύλλου
 • Ιστοσελίδες – Προσωπικό σχέδιο και επιχειρηματικό σχέδιο
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα – Βασικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου και προηγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Wix:

 • Δωρεάν πακέτο
 • Premium Plan – Connect Domain Plan, Combo Plan, Unlimited Plan, eCommerce Plan, VIP Plan

Τιμές του Squarespace

Η τιμολόγηση είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη προτού λάβετε την απόφασή σας, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε σχέδιο.

Όλα τα σχέδια.

Όλα τα σχέδια του Squarespace περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα (με ετήσια αγορά), έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά, ισχυρά αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων και 24/7 υποστήριξη πελατών.

Σχέδιο εξωφύλλου. Ξεκινώντας από $ 3 / μήνα.

Το Σχέδιο Εξωφύλλου του Squarespace είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια απλή αρχική σελίδα. Περιλαμβάνει μία σελίδα με προσαρμόσιμη διάταξη, δύο συνεισφέροντες (συμπεριλαμβανομένου του κατόχου του ιστότοπου), ενσωματωμένο σχεδιασμό για κινητά και έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα για ένα έτος.

Λεπτομέρειες προγράμματος κάλυψης Squarespace

Προσωπικό σχέδιο. 12 $ / μήνα ετησίως ή 16 $ σε μήνα.

Το Προσωπικό Σχέδιο του Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν έναν μικρό ιστότοπο και χρειάζονται περισσότερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει το Πρόγραμμα Εξωφύλλου. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε 20 σελίδες, γκαλερί και ιστολόγια. Έχετε πρόσβαση τόσο στα πρότυπα του ιστότοπου όσο και στις διατάξεις της συνοδευτικής σελίδας. Μπορείτε επίσης να δεχτείτε δωρεές και να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα με χρέωση συναλλαγής πώλησης 3%.

Επιχειρηματικό σχέδιο. 18 $ / μήνα ετησίως ή 26 $ μήνα σε μήνα.

Εάν θέλετε να εστιάσετε πρώτα στην ιδέα ή την επιχείρησή σας και, δεύτερον, στην προβολή των προϊόντων σας, τότε το Επιχειρηματικό Σχέδιο της Squarespace είναι κατάλληλο για εσάς. Είναι καλύτερο για τις επιχειρήσεις από το Προσωπικό Πρόγραμμα, αλλά είναι απλούστερο από τα Σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστες σελίδες, γκαλερί και ιστολόγια και να έχετε συνεισφέροντες. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα με χρέωση συναλλαγής πωλήσεων 2%, καθώς και να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα προγραμματιστή, πίστωση 100 $ στο Google AdWords και δωρεάν επαγγελματικό email από την Google.

Λεπτομέρειες επιχειρηματικού σχεδίου Squarespace

Βασικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου. 26 $ / μήνα ετησίως, ή $ 30 από μήνα σε μήνα.

Το Βασικό Σχέδιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Squarespace περιλαμβάνει τα πάντα στο Επιχειρηματικό Σχέδιο, εκτός από αυτό, περιλαμβάνει ισχυρές αναλύσεις εμπορίου, εκτύπωση ετικετών μέσω Shipstation, ολοκληρωμένη λογιστική μέσω Xero και χωρίς χρεώσεις συναλλαγών. Σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε προχωρημένες επιλογές αποθέματος, παραγγελιών, φόρου και έκπτωσης. Αυτό το σχέδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους σχεδιάζουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Προηγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου. $ 40 / μήνα ετησίως ή 46 $ μήνα σε μήνα.

Για μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα, ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε αυτό το πρόγραμμα. Εκτός από τα πάντα στο βασικό σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου του Squarespace, το Advanced eCommerce Plan περιλαμβάνει εγκαταλειμμένη αυτόματη ανάκτηση ολοκλήρωσης αγοράς και αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο.

Τιμολόγηση του Wix

Τώρα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από τα σχέδια του Wix.

Λεπτομέρειες σχεδίων τιμολόγησης Wix

Όλα τα σχέδια.

Όλα τα σχέδια του Wix περιλαμβάνουν απεριόριστες σελίδες και πρόσβαση στο Mobile Editor. Όλα τα Premium σχέδια του Wix περιλαμβάνουν το Google Analytics, δωρεάν φιλοξενία, υποστήριξη premium, σύνδεση τομέα, προσαρμοσμένο favicon και επεξεργασία για κινητά.

Δωρεάν πακέτο.

Το δωρεάν πρόγραμμα του Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Wix πριν συνεχίσετε ή εάν θέλετε απλώς έναν προσωπικό ιστότοπο, αλλά όχι τόσο πολύ εάν θέλετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο επιχείρησης, επειδή το Wix εμφανίζει διαφημίσεις επωνυμίας στον ιστότοπό σας και η διεύθυνση URL σας είναι επίσης Επώνυμο Wix. Έχετε απεριόριστες σελίδες και πλήρη πρόσβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας και τα πρότυπα Wix, αλλά το όριο αποθήκευσης είναι 500MB και το όριο εύρους ζώνης είναι 1 GB.

Σύνδεση προγράμματος τομέα. 4 $ / μήνα για 2 χρόνια, 4,50 $ / μήνα ετησίως ή 7 $ μήνα σε μήνα.

Το Connect Domain Plan είναι το πιο βασικό Premium Πακέτο της Wix. Η διαφορά μεταξύ αυτού του προγράμματος και του δωρεάν προγράμματος είναι ότι αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε τον τρέχοντα τομέα σας στο Wix.

Σχέδιο συνδυασμού. 8 $ / μήνα για 2 χρόνια, 8,50 $ / μήνα ετησίως ή 12 $ μήνα σε μήνα.

Η Wix προτείνει το Combo Plan για προσωπικά έργα και όχι για επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει τα πάντα στο Πρόγραμμα σύνδεσης τομέα, μαζί με εύρος ζώνης 2 GB, χώρο αποθήκευσης 3 GB και έναν δωρεάν τομέα για ένα έτος. Καταργεί επίσης τις διαφημίσεις Wix.

Απεριόριστο πακέτο. 11,50 $ / μήνα για 2 χρόνια, 12,50 $ / μήνα ετησίως ή 16 $ σε μήνα.

Σύμφωνα με τον Wix, το Απεριόριστο Σχέδιο είναι ιδανικό για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν χρειάζονται ηλεκτρονικό κατάστημα. Εκτός από τα πάντα στο Combo Plan, περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 10 GB και απεριόριστο εύρος ζώνης. Περιλαμβάνει επίσης δύο εξαιρετικές επιχειρηματικές εφαρμογές: την εφαρμογή Form Builder (τιμή $ 48) και την εφαρμογή Site Booster (τιμή 60 $).

Πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου. 15 $ / μήνα για 2 χρόνια, 16,50 $ / μήνα ετησίως ή $ 20 από μήνα σε μήνα.

Το Πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου του Wix περιλαμβάνει τα πάντα στο Απεριόριστο Σχέδιο, καθώς και εύρος ζώνης 10 GB, χώρο αποθήκευσης 20 GB και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο για μικρές επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα VIP. 23 $ / μήνα για 2 χρόνια, 24,50 $ / μήνα ετησίως ή $ 30 από μήνα σε μήνα.

Αυτό είναι το απόλυτο σχέδιο. Το Πρόγραμμα VIP του Wix περιλαμβάνει τα πάντα στο Σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, 20 καμπάνιες email ανά μήνα και επαγγελματική κριτική ιστότοπου.

Ποιο είναι καλύτερο για εσάς?

Λοιπόν, ποιο προσφέρει καλύτερα σχέδια; Squarespace ή Wix?

Η απάντηση σε αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το τι θέλετε συγκεκριμένα να κάνετε με τον ιστότοπό σας. Αλλά, ας συγκρίνουμε τα πιο σημαντικά σημεία.

Πρώτον, η προφανής διαφορά είναι ότι το Wix έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα και το Squarespace δεν το κάνει. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Wix είναι η καλύτερη επιλογή. Εκτός αν ο ιστότοπός σας προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση, το Δωρεάν Πρόγραμμα της Wix δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή οι διαφημίσεις επωνυμίας του θα μειώσουν τον επαγγελματικό ιστότοπό σας. Το Squarespace, από την άλλη πλευρά, δεν περιέχει διαφημίσεις.

Δεύτερον, υπάρχει η πραγματική διαφορά τιμής. Αν ψάχνετε για τη φθηνότερη επιλογή, τότε το Wix μπορεί να φαίνεται ως η καλύτερη επιλογή. Όμως, παρόλο που το Squarespace κοστίζει περισσότερο, συνοδεύεται από εξαιρετικές δυνατότητες που αξίζουν το επιπλέον κόστος.

Για παράδειγμα, αν συγκρίνουμε το επιχειρηματικό σχέδιο του Squarespace ($ 18 / μήνα ετησίως) με το πρόγραμμα VIP της Wix (24,50 $ / μήνα ετησίως), το πρόγραμμα της Squarespace είναι πραγματικά φθηνότερο και περιλαμβάνει και περισσότερα πλεονεκτήματα.

Τρίτον, το Squarespace σας προσφέρει περισσότερο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης από το Wix. Ενώ όλα τα σχέδια του Squarespace περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, το Wix προσφέρει μόνο απεριόριστο εύρος ζώνης και μόνο στο Απεριόριστο πρόγραμμα και το Πρόγραμμα VIP. Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με βάση αυτά τα σημεία, το Squarespace φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με δυνατότητες ανάπτυξης. Αλλά, πάλι, όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να προτιμάτε το Wix εάν χρειάζεστε απλώς ένα απλό σχέδιο για ένα προσωπικό έργο και δεν χρειάζεστε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε Wix ή Squarespace, είναι προτιμότερο να καταλάβετε νωρίτερα αν θέλετε να δεσμευτείτε ή όχι, στη συνέχεια, ακολουθήστε το. Είναι πιο οικονομικά αποδοτικό με αυτόν τον τρόπο.

4. Δημοτικότητα

Για να προσδιορίσετε τη δημοτικότητα του Wix και του Squarespace, ας δούμε τους αριθμούς:

Επισκόπηση των ιστότοπων Squarespace και Wix

Squarespace:

 • Η Squarespace ιδρύθηκε το 2003
 • Διαθέτει πάνω από 500.000 ιστότοπους
 • Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες που πληρώνουν

Wix:

 • Το Wix ιδρύθηκε το 2006
 • Έχει πάνω από 87 εκατομμύρια χρήστες
 • Έχει 2,12 εκατομμύρια πελάτες που πληρώνουν

Είναι επίσης σημαντικό να σκεφτείτε τι πιστεύουν οι χρήστες για το Wix και το Squarespace, οπότε ακολουθεί μια επισκόπηση των πιο κοινών σημείων που θέτουν:

Κριτικές για Squarespace και Wix

Squarespace:

 • Απολαύσαμε τη χρήση του ισχυρού προγράμματος επεξεργασίας του Squarespace για τη δημιουργία ελκυστικών και σύνθετων ιστότοπων
 • Εκτιμήθηκε ο τρόπος με τον οποίο οι μεταφορτωμένες εικόνες κλιμακώνονται άμεσα στο μέγεθος και πώς οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση σε CSS και HTML
 • Βρήκατε πιο εύκολο στη χρήση με την προηγούμενη εμπειρία, αλλά δεν είναι φιλικό προς τους αρχάριους
 • Δώσατε κυρίως θετικές κριτικές, αλλά όχι τέλειες λόγω της κακής εξυπηρέτησης πελατών και πάρα πολλών δυσλειτουργιών
 • Θα συνιστούσα σε άλλους κυρίως λόγω αυτών των δυνατοτήτων: ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν χρειάζονται γνώσεις κωδικοποίησης, όμορφη σχεδίαση και πρότυπα, ευέλικτα και επεκτάσιμα – για οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης ή μέγεθος

Wix:

 • Μου άρεσε ο απίστευτα εύχρηστος επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης
 • Απολαύσαμε τη δημιουργία ελκυστικών ιστότοπων χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης
 • Απολαύστε την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, δυνατότητες σχεδιασμού και δυνατότητες επεξεργασίας πληρωμών
 • Οι κριτικοί το βρήκαν τόσο φιλικό προς το χρήστη που το περιέγραψαν ως διασκεδαστικό στη χρήση
 • Τα παράπονα ήταν σπάνια, μέχρι την αλλαγή στο νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, το οποίο είναι αργό και απογοητευτικό στη χρήση

Ποιο είναι καλύτερο για εσάς?

Η δημοτικότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι είναι καλύτερο, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφασή σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι οι αριθμοί μπορεί να μην είναι ακριβείς, καθώς αλλάζουν πάντα. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι τεράστιοι 87 εκατομμύρια χρήστες του Wix περιλαμβάνουν αυτούς που έχουν εγγραφεί στο δωρεάν πακέτο και σε αυτούς που δεν το χρησιμοποιούν ενεργά.

Τόσο το Wix όσο και το Squarespace έχουν αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα και θετικά σχόλια από τότε που ξεκίνησαν. Παρόλο που τα παράπονα είναι σπάνια, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα αρνητικά σχόλια, επειδή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ίδια προβλήματα που έχουν και άλλοι.

Τα κύρια προβλήματα που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι με το Squarespace είναι ότι δεν είναι φιλικό προς τους αρχάριους και η υποστήριξη πελατών δεν είναι το καλύτερο. Αυτά τα δύο προβλήματα σε συνδυασμό δεν εμπνέουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους αρχάριους, επειδή μπορεί να δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το Squarespace και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη βοήθεια που χρειάζονται όταν τη χρειάζονται.

Τα κύρια ζητήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες με το Wix αφορούν την αλλαγή στο νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, το οποίο οι χρήστες έχουν περιγράψει ως αργό και απογοητευτικό στη χρήση, σε αντίθεση με τον παλιό επεξεργαστή. Όμως, παρόλο που οι ειδικοί το έχουν επικρίνει, πιστεύουν ότι η Wix θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα.

Με βάση αυτά τα σημεία, καθώς και τα θετικά σχόλια από τους χρήστες, το Squarespace φαίνεται να είναι πιο δημοφιλές σε όσους έχουν ήδη κάποια τεχνική εμπειρία και δεν χρειάζονται πολλή βοήθεια, ενώ το Wix φαίνεται να είναι πιο δημοφιλές σε όσους θέλουν ένα απλούστερο και ευκολότερη πλατφόρμα.

Επομένως, εάν είστε αρχάριος, πιθανότατα θα προτιμούσατε το Wix με το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του. Και αν έχετε γνώσεις κωδικοποίησης ή άλλη εμπειρία δημιουργίας ιστότοπων, πιθανότατα προτιμάτε το Squarespace με τις πιο προηγμένες επιλογές του.

5. Κύρια χαρακτηριστικά και υποστήριξη πελατών

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για τη διαφορά μεταξύ των κύριων δυνατοτήτων του Squarespace και του Wix, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση:

Κύρια χαρακτηριστικά του Builders Website

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣWIX
 • Σύγχρονα πρότυπα
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ
 • Ενσωματωμένοι ιστότοποι για κινητά
 • Εναλλαγή προτύπων
 • Προσαρμόσιμες διατάξεις περιεχομένου
 • Διαχείριση εικόνων
 • Περιλαμβάνεται CDN
 • Φορτωτής αποκριτικής εικόνας
 • Ενσωμάτωση Getty Images
 • Εικόνα SEO
 • Μπλοκ γκαλερί
 • Βίντεο σε γκαλερί
 • Συλλογές ήχου
 • Κοινωνικά συνδεδεμένος
 • Εύκολη εισαγωγή
 • Προσαρμοσμένος επεξεργαστής WYSIWYG
 • Σχέδια που ανταποκρίνονται αυτόματα
 • Επεξεργασία πλήρους οθόνης
 • Συλλογή δεδομένων χρήστη
 • Έλεγχος ιστότοπου
 • Διαισθητικός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης
 • Φιλικό για κινητά
 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Προσαρμοσμένος τομέας
 • Πάνω από 500 πρότυπα σχεδιαστών
 • Περισσότερες από 40 μοναδικές γκαλερί
 • Parallax 3D εφέ
 • Απεριόριστες ιστοσελίδες
 • Κωδικός ενσωμάτωσης HTML
 • Εφαρμογές Facebook
 • Εξατομικευμένο γραμματοκιβώτιο Google
 • Ιδιωτικές και προστατευμένες ιστοσελίδες

Συγκρίνοντας τις δυνατότητες του Wix και του Squarespace και την υποστήριξη πελατών

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣWIX
Ρύθμιση – Η λήψη ενός ιστότοπου Squarespace είναι απλή. Απλά πρέπει να προσθέσετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας.Ρύθμιση – Η λήψη ενός ιστότοπου Wix είναι επίσης απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email σας ή έναν κοινωνικό λογαριασμό (Facebook ή Google).
Προσαρμοσμένο όνομα τομέα – Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα για το πρώτο έτος.Προσαρμοσμένο όνομα τομέα – Διατίθεται μόνο με Προγράμματα Premium.
Ασφάλεια ιστότοπου – συμβατό με PCI και ενεργοποιημένο SSL. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές του Squarespace.Ασφάλεια ιστότοπου – συμβατό με PCI και ενεργοποιημένο SSL. Οι ιστότοποι αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές του Wix. Πιστοποίηση TRUSTe. Συμμορφώνεται με το πλαίσιο ασφαλούς λιμένα ΕΕ και ΗΠΑ-Ελβετίας.
Βελτιστοποίηση για κινητά – Τα πρότυπα ανταποκρίνονται αυτόματα και λειτουργούν σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή.Βελτιστοποίηση για κινητά – Δεν βελτιστοποιείται αυτόματα για κινητά, αλλά διαθέτει ειδική σελίδα επεξεργασίας για κινητά.
SEO – φιλικό προς το SEO. Διατίθενται ετικέτες και XHTML. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL κάθε σελίδας.SEO – Περιορισμένο SEO. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους σελίδων, τις μετα-περιγραφές και τις ετικέτες alt.
Ενσωμάτωση Gateway – Μόνο πύλη πληρωμής Stripe.Ενσωμάτωση Gateway – PayPal, WebMoney, Skrill, Authorize.Net, PayU Latam (μόνο στη Λατινική Αμερική) ή την επιλογή Πληρωμή εκτός σύνδεσης.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων – Ενσωματώνεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών κοινωνικών μέσων.Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων – Διαθέτει μια γραμμή κοινωνικής δικτύωσης και διάφορες εφαρμογές.
Ηλεκτρονικό εμπόριο – Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν ηλεκτρονικό κατάστημα και σας επιτρέπουν να πουλάτε απεριόριστα προϊόντα. Τα Σχέδια ιστότοπου έχουν προμήθειες συναλλαγών πώλησης, αλλά τα Σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχουν καμία.Ηλεκτρονικό εμπόριο – Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, δεν συνιστούμε τη χρήση του Wix εάν θέλετε να πουλήσετε στο διαδίκτυο. Το κύριο ζήτημα είναι ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή κατ ‘αποκοπή αποστολής. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Wix, δοκιμάστε μια πρόσθετη εφαρμογή όπως το Ecwid για να αυξήσετε τη λειτουργικότητα.
Blog – Η πλατφόρμα blogging είναι αρκετά περιεκτική. Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις και να εισαγάγετε περιεχόμενο ιστολογίου από Blogger, Tumblr, Squarespace 5 και WordPress.Blog – Η πλατφόρμα blogging είναι βασική και όχι φιλική προς το SEO. Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις, αλλά δεν μπορείτε να εισαγάγετε περιεχόμενο ιστολογίου.
Φιλοξενία Ιστού – Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν πλήρη διαχείριση cloud hosting.Φιλοξενία Ιστού – Το Wix φιλοξενεί επίσης στους διακομιστές τους.
Εφαρμογές και widget – Χρήσιμα μπλοκ για πράγματα όπως το OpenTable και το BandsInTown. Για οτιδήποτε άλλο δεν περιλαμβάνεται, μπορείτε να προσθέσετε τον κωδικό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα, όπως widget γκαλερί και widget κοινωνικών μέσων.Εφαρμογές και widget – Η αγορά εφαρμογών Wix διαθέτει πάνω από 260 εφαρμογές και widget.
Βάθος πλοήγησης – Μόνο ένα επίπεδο βάθους.Το βάθος πλοήγησης – Το πολύ δύο επίπεδα.
Δημιουργία εσόδων – Προσθήκη διαφημίσεων Google AdSense, AdWords, Overture ή banner.Δημιουργία εσόδων – Προσθέστε το Google AdSense, διαφημίσεις banner ή συνδέσμους συνεργατών.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίων – Πρέπει να συνδεθείτε σε λογαριασμό MailChimp.Εργαλείο ενημερωτικών δελτίων – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wix’s ShoutOut.
Φόρμα επικοινωνίας – Διαθέσιμο προσαρμόσιμο εργαλείο δημιουργίας φόρμας επικοινωνίας.Φόρμα επικοινωνίας – Διατίθεται απλό εργαλείο δημιουργίας φόρμας επικοινωνίας.
Φόρουμ – Μπορείτε να προσθέσετε ένα φόρουμ Muut μέσω κώδικα HTML.Φόρουμ – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML – Διατίθεται μπλοκ επεξεργαστή κώδικα HTML.Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή.
Προστασία με κωδικό πρόσβασης – Μπορείτε να προστατεύσετε κάθε σελίδα ιστότοπου με έναν ατομικό κωδικό πρόσβασης.Προστασία με κωδικό πρόσβασης – Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε κάθε σελίδα ιστότοπου με έναν ατομικό κωδικό πρόσβασης.
Χώρος αποθήκευσης – Απεριόριστος για όλα τα πακέτα.Χώρος αποθήκευσης – 500MB έως 20GB, ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε.
Στατιστικά επισκεπτών – Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Squarespace Analytics ή ρυθμίστε το Google Analytics.Στατιστικά επισκεπτών – η εφαρμογή Web-Stats είναι διαθέσιμη στο δωρεάν πακέτο. Το Google Analytics είναι διαθέσιμο σε προγράμματα Premium.
Πολλαπλές γλώσσες – Μπορείτε να εισαγάγετε όλες τις γλώσσες στον επεξεργαστή, αλλά η διεπαφή είναι μόνο στα Αγγλικά.Πολλαπλές γλώσσες – Το κείμενο του ιστότοπου μπορεί να εισαχθεί σε όλες τις γλώσσες που συμμορφώνονται με το UTF8. Ο συντάκτης είναι διαθέσιμος σε 15 γλώσσες.
Υποστήριξη πελατών – Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη. Η υποστήριξη μέσω email είναι διαθέσιμη με μία ώρα ανακύκλωσης. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά μερικές φορές υπάρχουν μεγάλες ουρές. Μια εκτεταμένη βάση γνώσεων, περιηγήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο και ένα Q&Ένα τμήμα είναι επίσης διαθέσιμο. Μία φορά το μήνα, υπάρχουν εργαστήρια ένας προς έναν με την ομάδα στη Νέα Υόρκη.Υποστήριξη πελατών – Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Διατίθεται εκτεταμένη βάση γνώσεων, περιηγήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, φόρουμ και ένα κέντρο βοήθειας 24/7. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 6 π.μ. και 5 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού. Το πρόγραμμα VIP σάς παρέχει πρόσβαση σε μια ομάδα VIP που θα απαντήσει στις κλήσεις σας.

6. Συμπέρασμα και συστάσεις

Εάν έχετε διαβάσει αυτήν την ανάρτηση από την αρχή έως το τέλος, τότε πιθανότατα έχετε ήδη κλίνει περισσότερο προς το Wix ή το Squarespace, αλλά εδώ είναι οι τελικές προτάσεις μας:

Συνιστούμε το Squarespace για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν εκπληκτικούς ιστότοπους που δεν χρειάζονται μεγάλη προσαρμογή, ειδικά για χαρτοφυλάκια, σελίδες εκδηλώσεων, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και μικρές επιχειρήσεις. Τα Σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αρκετά ακριβά, αλλά αν θέλετε έναν απλό, λογικό, επαγγελματικό ιστότοπο, τότε το Εξώφυλλο ή το Προσωπικό Σχέδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Συνιστούμε το Wix για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν τον πρώτο ιστότοπό τους αλλά δεν έχουν τεχνικές γνώσεις ή γνώσεις σχεδιασμού. Επιλέξτε Wix εάν θέλετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων τόσο εύκολο στη χρήση που είναι πιο διασκεδαστικό παρά απογοητευτικό. Αν ψάχνετε για κάτι πιο προηγμένο ή με περισσότερα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, δοκιμάστε το Squarespace ή δείτε άλλες επιλογές.

Όμως, όπως συνεχίζουμε να λέμε, η επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων είναι μια σημαντική απόφαση και όλα εξαρτώνται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν την ανάρτηση ως οδηγό, αλλά μην λάβετε απλώς τα λόγια μας για αυτήν. Επίσης, μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε τη σύγκριση της δημιουργίας ιστότοπων Squarespace και του λογισμικού WordPress.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Squarespace και το δωρεάν πρόγραμμα Wix πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Ερευνήστε, πειραματιστείτε και μάθετε ποιο είναι το σωστό για εσάς.

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη και καλή τύχη με τη δημιουργία του ιστότοπού σας!

Προτιμάτε το Wix ή το Squarespace; Έχετε άλλους λόγους να διαλέξετε το ένα από το άλλο; Θα θέλαμε να τα ακούσουμε, γι ‘αυτό μοιραστείτε τα στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map