Το REAL Scoop για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με επαγγελματική εμφάνιση

Έχετε περίπου επτά δευτερόλεπτα για να πείσετε έναν επισκέπτη ότι αξίζει τον χρόνο να μείνετε στον ιστότοπό σας. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αναπήδηση της επισκεψιμότητας, είτε σας αρέσει είτε όχι, ίσως είναι καιρός να ρίξετε μια κρύα, σκληρή ματιά στον ιστότοπό σας, καθώς κάτι που κάνει τους επισκέπτες σας να κατευθυνθούν προς τους λόφους αμέσως μετά την προσγείωση εκεί.


Είναι το αντίγραφό σας; Είναι τα γραφικά σας; Είναι ο συνολικός σχεδιασμός; Και τα τρία; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθετε.

Πηγαίνετε πίσω και ρίξτε μια καλή ματιά, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τις κλίμακες προς όφελός σας ξανά. Μετά από όλα, θέλετε πραγματικά να συνεχίσετε να χάνετε από τους ανταγωνιστές σας; Εάν όχι, συνεχίστε να διαβάζετε.

Contents

Βασικά στοιχεία σχεδιασμού Ιστού

Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι ο ιστότοπός σας αντικατοπτρίζει άμεσα την ποιότητα της επιχείρησης, της υπηρεσίας ή του ατόμου που αντιπροσωπεύει. Ο βασικός σχεδιασμός του ιστότοπού σας μπορεί αμέσως να ενημερώσει τον επισκέπτη για το αν ένας ερασιτέχνης το δημιούργησε ή έναν επαγγελματία.

Οι γραμματοσειρές, ο σχεδιασμός της διάταξης περιεχομένου, ακόμη και οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να φωνάξουν ότι ο γαμπρός σας, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος στη δημιουργία ιστοτόπων Blogspot, δημιούργησε τον πιο πρόσφατο ιστότοπό σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε την επαγγελματική σας παρουσία στον ψηφιακό χώρο, ακολουθούν ορισμένες βασικές βέλτιστες πρακτικές στις οποίες θέλετε να εστιάσετε.

Διατηρήστε τις διατάξεις απλές

Δεν χρειάζεται να μπλοκάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες στήλες ή πλαίσια σε μια σελίδα. Φαίνεται αδέξια και ελκυστική. Μια απλή διάταξη είναι πιο πιθανό να λάβει απάντηση και δεν απαιτεί από τους επισκέπτες να μετακινηθούν προς τα πλάγια για να δουν ολόκληρη τη σελίδα. Ένα καλό βασικό σχέδιο για να ξεκινήσετε είναι η διάταξη τριών στηλών. Είναι εύκολο για τους επισκέπτες να σαρώσουν και να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν στον ιστότοπό σας.

Αγκαλιάστε ευανάγνωστες γραμματοσειρές

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου με επαγγελματική εμφάνιση είναι ότι είναι εύκολο να γίνει κατανοητό. Μόλις καθορίσετε ένα καλό χρώμα για το κείμενο, κοιτάξτε το γραμματοσειρές και μεγέθη γραμματοσειράς. Ελέγξτε τον ιστότοπό σας σε διαφορετικές συσκευές. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια γραμματοσειρά που θα εμφανίζει την ίδια για τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες.

Οι επισκέπτες σας θα πρέπει να απολαύσουν μια εμπειρία προβολής του ιστότοπού σας μέσω κινητών συσκευών όσο και σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Μια καλή γραμματοσειρά για χρήση είναι οποιαδήποτε γραμματοσειρά serif (αυτές με τις μικρές ετικέτες στα άκρα των γραμμάτων) για μεγαλύτερο κείμενο, όπως τίτλοι. Οι γραμματοσειρές Sans serif (χωρίς τις μικρές ετικέτες) είναι μερικές από τις ευκολότερες για ανάγνωση γραμματοσειρές σε οποιαδήποτε οθόνη.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα μεγέθη γραφικών

Παρόλο που είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα γραφικά που ταιριάζουν στο περιεχόμενό σας, θα πρέπει επίσης να τα διατηρείτε μικρά για γρήγορη, καθαρή φόρτωση. Θυμηθείτε, όσο μεγαλύτερη είναι η εικόνα, τόσο πιο αργή είναι η σελίδα.

Εστίαση στη συνοχή της επωνυμίας

Η επωνυμία είναι το σήμα κατατεθέν μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Βεβαιωθείτε ότι το λογότυπο και η ετικέτα σας είναι ευδιάκριτα σε κάθε σελίδα. Αυτό είναι το βασικό θεμελιώδες βήμα της εξοικείωσης των επισκεπτών τόσο με την επωνυμία σας όσο και με το μήνυμά σας.

Συμπεριλάβετε σαφείς όρους

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας περιλαμβάνει πολιτική απορρήτου, όρους παροχής υπηρεσιών και άλλες ειδικές ειδοποιήσεις για τις οποίες πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται οι επισκέπτες σας. Να είστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς με αυτό που κάνει ο ιστότοπός σας με τις πληροφορίες των επισκεπτών, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα.

Στοιχεία καλής σχεδίασης Ιστού

Υπάρχουν πολύ βασικοί παράγοντες που έχουν όλοι οι ιστότοποι επαγγελματικής εμφάνισης και είναι πολύ περισσότερα από το να έχουν καθαρό σχεδιασμό και καλά γραφικά. Η χρήση βέλτιστων πρακτικών σχεδιασμού θα οδηγήσει σε έναν ιστότοπο που θα δημιουργηθεί για να ευχαριστήσει τόσο τους επισκέπτες όσο και τις μηχανές αναζήτησης.

Εστίαση στην πλοήγηση

Όταν σχεδιάζετε πλοήγηση, διατηρήστε την καθαρή και απλή. Το κύριο πράγμα που θα θέλουν οι χρήστες σας από την πλοήγησή σας είναι ένα πλαίσιο που τους λέει πού βρίσκονται και τους δίνει μια εύκολη επιλογή να επιστρέψουν στην αρχική σελίδα. Τοποθετήστε το μενού πλοήγησης σε ένα κοινό μέρος, όπως κοντά στην κορυφή ή στην πλευρική γραμμή.

Μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας

Όσο περισσότεροι τρόποι δείχνετε στους χρήστες που μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, τόσο περισσότερη άνεση θα έχουν όταν αλληλεπιδρούν με την εταιρεία ή τον οργανισμό σας στο διαδίκτυο. Προσθέστε τη φυσική σας διεύθυνση εάν έχετε συνδεθεί με τον ιστότοπο. Επίσης, είναι βολικό για τους επισκέπτες σας να έχουν μια φόρμα επικοινωνίας για να συμπληρώσουν.

Μεγιστοποιήστε τις πληροφορίες υποσέλιδου

Το υποσέλιδο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την τοποθέτηση συνδέσμων και άλλων χρήσιμων πληροφοριών για τους χρήστες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υποσέλιδο για στοιχεία σχεδίασης που ενδέχεται να μην έχουν θέση στη διάταξη ψηλότερα στη σελίδα. Πολλές εταιρείες τοποθετούν τα φυσικά στοιχεία επικοινωνίας τους σε ένα μέρος του υποσέλιδου.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα στυλ για κουμπιά

Τα μάτια των χρηστών σας θα μάθουν γρήγορα τη σχεδίαση των κουμπιών του ιστότοπού σας και θα τα αναζητήσουν ως στοιχείο δράσης στο σχέδιό σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα κουμπιά που χρησιμοποιούνται για πλοήγηση είναι συνεπή σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Πες ποιοι είσαι

Κάντε τη σελίδα “Πληροφορίες” ενημερωτική και ελκυστική. Δείξτε ενθουσιασμό. Μην δίνετε απλώς τα ξηρά γεγονότα. Αυτό είναι το μέρος για να πείτε ποιος είστε και ποια είναι η αποστολή της εταιρείας ή του οργανισμού σας. Οι εικόνες των εμπλεκόμενων ατόμων θα δώσουν στη σελίδα, ακόμη περισσότερο, προσωπικότητα.

Αγκαλιάστε το λευκό κενό

Το λευκό διάστημα δεν χρειάζεται να είναι λευκό. Είναι ουσιαστικά απλό “δωμάτιο για αναπνοή” σε μια σελίδα. Είναι μια περιοχή όπου δεν υπάρχει κείμενο, εικόνες ή γραφικά. Αυτό το βρίσκετε συχνά σε επαγγελματικά ανεπτυγμένους ιστότοπους επίπεδης σχεδίασης.

Ο ιστότοπος της Amazon είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς λειτουργεί αυτό. Κάθε σελίδα έχει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών για μεταφορά, ωστόσο καμία από αυτές δεν είναι συντριπτική λόγω της έξυπνης χρήσης του λευκού χώρου.

Διευκολύνετε την εύρεση πληροφοριών

Οι επισκέπτες που επιστρέφουν μπορεί να θέλουν να εντοπίσουν τις πληροφορίες που είδαν πριν. Κάντε το εύκολο για αυτούς με μια λειτουργία αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε ένα απρόσκοπτο πλαίσιο αναζήτησης που συγχωνεύεται με το σχέδιό σας. Η πιο συνηθισμένη τοποθεσία βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου.

Βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού ιστοσελίδων για έναν υπέροχο ιστότοπο

Δεν είναι μυστικό ότι τα σχεδιαστικά στοιχεία έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με έναν σχεδιασμό ιστότοπου που είναι απλός. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός Ιστού δεν αφορά μόνο τα ρυθμιστικά ή τις τελευταίες καμπάνες και σφυρίχτρες. Βασίζεται στην ευκολία πλοήγησης και απόκρισης τόσο του ιστότοπου όσο και των στοιχείων του ιστότοπου.

Εστίαση στη συνέπεια της σελίδας

Η διάταξή σας πρέπει να παραμείνει ίδια σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Μην χτυπάτε τις διατάξεις σελίδας έκπληξης στους χρήστες σας. Είναι εντάξει να μεταβείτε από τρεις στήλες σε μία μόνο στήλη σε σελίδες παρότρυνσης για δράση, αλλά βεβαιωθείτε ότι η πλοήγηση, τα υποσέλιδα και άλλα στοιχεία παραμένουν συνεπή, ώστε οι χρήστες να μην αισθάνονται ποτέ “κολλημένοι” σε μια σελίδα.

Ισορροπήστε τη χρήση του χρώματος

Είναι εξίσου σημαντικό να προσαρμόσετε τα χρώματα στη διάταξή σας, όπως και να επιλέξετε μια συμπληρωματική παλέτα χρωμάτων.

Οργανώστε το περιεχόμενό σας σε κατηγορίες

Οι κατηγορίες είναι εξαιρετικές τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Μείνετε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι με το περιεχόμενό σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να τοποθετήσετε ένα στοιχείο πλοήγησης στην πλευρική γραμμή, ώστε ένας επισκέπτης που θέλει να δει μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων ή πληροφοριών να το κάνει με ένα μόνο κλικ.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος για όλους

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας για όλους τους επισκέπτες σας. Θα πρέπει να υποστηρίζει λειτουργίες για άτομα με αναπηρίες, καθώς και χαρακτηριστικά που εμφανίζουν τις πιο πρόσφατες εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Άνοιξη για το πιστοποιητικό SSL

Εάν συλλέξετε στοιχεία πληρωμής, λάβετε ένα πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας. Είναι μια σύντομη διαδικασία και βοηθά στην προστασία των επισκεπτών σας όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στον ιστότοπό σας. Δεν είναι επαγγελματικό και σίγουρα δεν εμπίπτει στο πεδίο των ορθών πρακτικών Ιστού να ζητάμε από κάποιον να εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας σε ένα μη ασφαλές περιβάλλον.

Τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων

Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές πλατφόρμες για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, το φάσμα των σχεδίων έχει πραγματικά ανοίξει. Επίπεδα και ημιεπίπεδα σχέδια γίνονται πιο συνηθισμένα σε επαγγελματικούς ιστότοπους, καθώς και ιστότοπους που έχουν υποστεί εκκίνηση, καθώς αυτοί οι τύποι σχεδίων βοηθούν στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για ανταποκρινόμενους ιστότοπους που προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε τύπο συσκευής εμφανίζεται ο ιστότοπος.

Εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Η επίπεδη σχεδίαση φορτώνει ταχύτερα απ ‘όλα

Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν αλλάξει σε επίπεδη και ημι-επίπεδη σχεδίαση αφού φορτώνουν γρηγορότερα. Η επίπεδη σχεδίαση είναι ακριβώς όπως ακούγεται Φαίνεται επίπεδη, χωρίς τρισδιάστατα χαρακτηριστικά.

Άλλα χαρακτηριστικά της επίπεδης σχεδίασης είναι τραγανές άκρες με ελάχιστη έως καθόλου σκίαση. Ένας ιστότοπος γρήγορης φόρτωσης όχι μόνο θα φαίνεται πιο επαγγελματικός, αλλά θα διατηρήσει επίσης τους επισκέπτες σας στη σελίδα μέχρι να ολοκληρώσουν την επιθυμητή ενέργεια.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να παραβλέψετε. Κατά τον προσδιορισμό της κατάταξης ενός ιστότοπου, η Google τιμωρεί πλέον ιστότοπους που δεν είναι φιλικοί προς κινητά. Έτσι, εάν θέλετε να κατατάξετε καλά, πρέπει να μεταβείτε σε κινητό. Είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσετε ότι ο σχεδιασμός που χρησιμοποιείτε προβάλλεται κατάλληλα, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιήστε κάρτες για πλοήγηση

Έχετε δει το Pinterest; Βασίζει τις καρφίτσες του σε ένα στοιχείο σχεδίασης που συνήθως ονομάζεται κάρτες. Η χρήση καρτών με εικόνες υψηλής ποιότητας στην πλοήγησή σας δημιουργεί μια επαγγελματική, καθαρή σελίδα που προσελκύει τους επισκέπτες.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για σελίδες προϊόντων ή υπηρεσιών ή όταν έχετε πολλά άρθρα ή περιεχόμενο που θέλετε να οργανώσετε. Χρησιμοποιήστε ελκυστικές εικόνες και θα έχετε χώρο στην κάρτα για να γράψετε έναν τίτλο και ίσως ακόμη και ένα μικρό κείμενο για να προσελκύσετε ένα κλικ.

Δημιουργία περιεχομένου που κερδίζει

Ένας επαγγελματικός ιστότοπος δεν αφαιρεί περιεχόμενο. Αντ ‘αυτού, κάθε λέξη στη σελίδα υπάρχει για έναν σκοπό. Δεν υπάρχει πληρωτικό. Δεν υπάρχει χνούδι. Και σίγουρα δεν υπάρχει γέμιση λέξεων-κλειδιών! Ένας ιστότοπος με επαγγελματική εμφάνιση μπορεί να μεταφέρει δέσμες πληροφοριών χωρίς υπερφόρτωση πληροφοριών. Καταγράψτε κάθε τμήμα περιεχομένου στον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι εξυπηρετεί έναν σκοπό.

Χρησιμοποιήστε τις εικόνες ήρωας στο έπακρο

Ένας ιστότοπος με επαγγελματική εμφάνιση θα πει στον επισκέπτη με αβέβαιους όρους σχετικά με το τι είναι πραγματικά ο ιστότοπος. Ένας τρόπος για να το πετύχετε εύκολα είναι να χρησιμοποιήσετε εικόνες ήρωας στο επάνω μέρος με επικαλύψεις κειμένου που εξηγούν τα βασικά στοιχεία του περιεχομένου του ιστότοπού σας.

Μην ξεχνάτε το βίντεο

Τα βίντεο γίνονται γρήγορα η εικόνα του ήρωα 2.0. Η χρήση ενός βίντεο στο επάνω μέρος όπου παραδοσιακά τοποθετείτε μια εικόνα με αστέρι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε αμέσως την προσοχή ενός επισκέπτη και να τη διατηρήσετε.

Σύμφωνα με μια μελέτη της Psychology Today, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να επεξεργαστεί πληροφορίες από ένα βίντεο 60.000 φορές πιο γρήγορα από την ανάγνωση ενός κειμένου. Το κύριο πράγμα κατά την ενσωμάτωση ενός βίντεο στην αρχική σας σελίδα είναι να το κάνει να φαίνεται σαν να είναι ένα απρόσκοπτο μέρος του υπόλοιπου σχεδιασμού του ιστότοπου. Εάν αναζητάτε αντίκτυπο, καθώς και έναν διαρκή τρόπο για να κάνετε μια καταπληκτική πρώτη εντύπωση, χρησιμοποιήστε βίντεο.

Αγκαλιάστε τη δύναμη του βίντεο

Μια συναρπαστική μελέτη του περιοδικού Inc. διαπίστωσε ότι πάνω από το 90 τοις εκατό των πελατών B2B χρησιμοποίησαν διαδικτυακό βίντεο για τη λήψη αποφάσεων αγοράς. Η προσθήκη βίντεο σε εσωτερικές ιστοσελίδες και αναρτήσεις ιστολογίου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες είναι μια στρατηγική μεθοδολογία που λειτουργεί. Αλλά μην σταματάς εκεί. Προσθέστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιράζονται αυτά τα βίντεο με άλλους για ένα επιπλέον λάκτισμα.

Κοινά λάθη στο σχεδιασμό ιστοσελίδων

Μπορεί να έχετε πληρώσει κορυφαίο δολάριο για έναν επαγγελματία για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Δυστυχώς, μερικά κοινά λάθη στο σχεδιασμό μπορούν να τραβήξουν ολόκληρη την εμφάνιση του ιστότοπού σας προς τα κάτω. Εδώ είναι μερικοί σημαντικοί παραβάτες που πρέπει να θυμάστε.

Υπερφόρτωση πληροφοριών στις σελίδες

Η αρχική σας σελίδα δεν χρειάζεται να λέει κάθε πράγμα που κάνετε όλα ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα, ένας ιστότοπος με κάθε ίντσα χώρου οθόνης γεμάτος εικόνες και κείμενο είναι το σήμα κατατεθέν ενός ερασιτέχνη. Εάν προσφέρετε πάρα πολλές πληροφορίες, γίνεται συντριπτική και η πιθανότητα είναι ότι ο επισκέπτης σας θα φύγει.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι πολλές σελίδες προϊόντων πέφτουν θύματα αυτού. Μια τεράστια σελίδα προϊόντων διαρκεί αρκετές ώρες για να φορτώσουν και οι επισκέπτες θα φύγουν εάν περίμεναν περισσότερα από λίγα δευτερόλεπτα για να εμφανιστούν οι πληροφορίες. Μια μελέτη που κυκλοφόρησε από το Shopify διαπίστωσε ότι τα καταστήματα με έναν τόνο προϊόντων απαιτούσαν την προσοχή των επισκεπτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά ότι οι πραγματικές πωλήσεις ήταν σημαντικά λιγότερες. Οι σελίδες ταχείας φόρτωσης που είναι οργανωμένες ανά κατηγορία είναι πολύ πιο χρήσιμες για να επιτρέψουν στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν από τις σελίδες που γεμίζουν στο περιεχόμενο.

Απογοητευτική πλοήγηση

Έχετε επισκεφτεί ποτέ έναν ιστότοπο όπου οι πληροφορίες επικοινωνίας ή οι σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων ήταν σχεδόν αόρατοι επειδή ήταν κρυμμένοι στην κάτω γωνία μιας σελίδας; Ένας ιστότοπος με επαγγελματική εμφάνιση ενθαρρύνει την αφοσίωση και είναι διαφανής στις πολιτικές απορρήτου, στους όρους παροχής υπηρεσιών και στις μεθόδους επικοινωνίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να το λάβετε αυτό υπόψη όταν ρυθμίζετε τα μενού για τον ιστότοπό σας.

Ένας τρόπος για να ενσωματώσετε καθαρή πλοήγηση όταν έχετε πολλές επιλογές σε ένα μενού είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μενού χάμπουργκερ. Αυτός ο τύπος μενού στοιβάζεται μέχρι να πατηθεί και στη συνέχεια ανοίγει για να αποκαλύψει τις επιλογές πλοήγησης. Είναι εξαιρετικά καθαρό, γρήγορο φόρτωμα και εύκολο στη χρήση για τους επισκέπτες σε μια ποικιλία διαφορετικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και κινητών τηλεφώνων.

Πάρα πολύ – ή πολύ λίγο – χρώμα

Θυμάστε τις πρώτες μέρες του Web design όταν ήταν κοινό να τρέχετε σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιούσε κάθε δεκαεξαδικό χρώμα; Μόλις ξεθωριάσει, οι χρωματικοί συνδυασμοί έγιναν ο κανόνας για να αναφερθούμε και μερικοί από αυτούς δεν ήταν πολύ καλά μελετημένοι. Για παράδειγμα, για λίγο, ήταν μοντέρνο να σχεδιάζουμε σελίδες με ανοιχτό γκρι κείμενο σε λευκό φόντο.

Τότε έγινε εμφανές ότι αυτό δεν ήταν καλό σχέδιο, καθώς ήταν απίθανα δύσκολο να διαβαστεί σε μια οθόνη επιτραπέζιου υπολογιστή και ακόμη χειρότερα σε μια οθόνη κινητού. Χρησιμοποιήστε μια περιορισμένη παλέτα δεκαεξαδικών χρωμάτων και χρησιμοποιήστε έναν έως τρεις συνδυασμούς αντίθεσης για μια τραγανή εμφάνιση που είναι αριστοκρατική και όχι σκουπίδια.

Εικόνες χαμηλής ποιότητας

Ένα πράγμα που είναι ίσο μεταξύ όλων των ιστότοπων επαγγελματικής εμφάνισης είναι ότι χρησιμοποιούν εικόνες υψηλής ποιότητας. Είναι σημαντικό οι εικόνες σας να παραμένουν ευκρινείς και να μην γίνονται pixelated. Τα συμπαγή και λευκά υπόβαθρα τείνουν να παρουσιάζουν τα περισσότερα προϊόντα στο καλύτερο φως. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε εικόνες ήρωας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια εικόνα υψηλότερης ανάλυσης κατάλληλη για το χώρο που θα γεμίσει η εικόνα.

Ένα blog φαντασμάτων

Ένας επαγγελματικός ιστότοπος είναι ενημερωμένος. Εάν αποφασίσετε να έχετε ένα blog, πρέπει να το ενημερώνετε τακτικά. Το περιεχόμενο πρέπει να επικεντρώνεται στα προϊόντα σας και σε πράγματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία σας. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τη λίστα αλληλογραφίας σας και τις ειδικές προσφορές εδώ.

Εάν διαπιστώσετε ότι η τακτική ενημέρωση του ιστολογίου σας είναι μια πρόκληση, χρησιμοποιήστε ταλέντο στην εταιρεία σας ή αναθέστε την εργασία. Ένα blog που ξαφνικά σιωπά φαίνεται πολύ αντιεπαγγελματικό.

Αναδυόμενα παράθυρα

Αποφύγετε τα αναδυόμενα παράθυρα, αν μπορείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους αρέσουν. Στην πραγματικότητα, πολλοί τα βρίσκουν εντελώς ενοχλητικά. Είναι καλύτερα να δώσετε στους επισκέπτες την επιλογή να κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση ή να συμμετάσχουν σε μια λίστα email σε ένα στοιχείο σχεδίασης σε μια πλευρική γραμμή αντί να μπλοκάρουν ένα αναδυόμενο πλαίσιο μπροστά από τα πρόσωπά τους κατά τη φόρτωση της σελίδας.

Διαφημίσεις banner

Εάν ο ιστότοπός σας διαθέτει διαφημίσεις banner, ήρθε η ώρα να τις αφαιρέσετε. Μια μελέτη της Solve Media διαπίστωσε ότι οι surfers στο Web ήταν πιο πιθανό να επιβιώσουν από αεροπορικό δυστύχημα ή να κερδίσουν ένα βραβείο στη λαχειοφόρο αγορά Mega Millions παρά να κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση banner. Όσο περισσότερες διαφημίσεις banner έχει ο ιστότοπός σας, τόσο λιγότερο επαγγελματικός φαίνεται ο ιστότοπος.

Θυμηθείτε, ο ιστότοπός σας είναι ο πρώτος τρόπος που πολλοί άνθρωποι θα σας «γνωρίσουν» και θα γνωρίσουν και θα εμπιστευτούν την επωνυμία σας. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές: εύκολη πλοήγηση, απρόσκοπτες διαφημίσεις και βίντεο, εικόνες υψηλής ποιότητας και μοναδικό περιεχόμενο.

Διατηρήστε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο και μην προσκολληθείτε σε μια ιδέα σχεδιασμού. Καθώς η τεχνολογία προχωρά για στοιχεία σχεδίασης Ιστού, προχωρήστε μαζί της για να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να είναι αυτός που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα σωστού σχεδιασμού Ιστού.

Ποιο είναι το πιο μη επαγγελματικό στοιχείο που έχετε δει σε έναν ιστότοπο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map