Κορυφαία 48 ιστολόγια Web Design Όλοι οι σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων πρέπει να ακολουθήσουν

Αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας όσον αφορά την ανάπτυξη και το σχεδιασμό ιστότοπων; Μερικοί από τους καλύτερους ειδικούς του κόσμου προσφέρουν δωρεάν συμβουλές και παραδείγματα. Οι συμβουλές είναι εύκολο να βρεθούν. Το δημοσιεύουν στα ιστολόγιά τους.


Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος; Έχουμε κάνει την αναζήτηση για εσάς. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία 50 ιστολόγια για σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων. Θα σας πούμε τι κάνει τον καθένα έναν υπέροχο πόρο. Θα βρείτε επίσης τις επιλογές μας για 3 άρθρα που πρέπει να διαβάσετε.

Contents

1. speckyboy

Γραμμένο από: Ο Paul Andrew και η ομάδα του

speckyboy

Τι θα βρείτε: Ένα ιστολόγιο σε στιλ περιοδικού γεμάτο σεμινάρια, τεχνικές και πόρους. Οι δημοσιεύσεις καλύπτουν το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τη γραφιστική και τη διαφήμιση. Οι συνεργάτες επιλέγουν τα αγαπημένα τους στυλ σχεδίασης και σας λένε γιατί. Επωφεληθείτε βλέποντας τι είναι τώρα δημοφιλές για τη σχεδίαση ιστότοπου.

Θα διαβάσετε για τις τεχνολογίες που κρύβονται πίσω από αυτό. Τα άρθρα γράφονται για τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Ιστού στο μυαλό. Αν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε, εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του ιστολογίου. Είναι μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία και άρθρα από την κοινότητα του σχεδιασμού.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @speckyboy

2. Έξι αναθεωρήσεις

Έξι αναθεωρήσεις

Γραμμένο από: Ιακώβ Γκόμπε

Τι θα βρείτε: Μην αφήσετε έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό με μια βασική λίστα τίτλων στην αρχική σελίδα να σας ξεγελάσει. Τα άρθρα είναι πλούσια με γραφικά όταν μπαίνετε μέσα. Ο συγγραφέας του Jacob και των επισκεπτών δημοσιεύτηκε με άρθρα, οδηγούς και σεμινάρια. Ένα αναπτυσσόμενο μενού στη σελίδα ευρετηρίου σας μεταφέρει στις κύριες κατηγορίες. Μπορείτε να φτάσετε σωστά σε αυτό που θέλετε να διαβάσετε. Μην παραβλέπετε το Δωρεάν Ενότητα. Είναι ένας θησαυρός από χρήσιμα στοιχεία σχεδίασης.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @sixrevisions

3. Μια λίστα εκτός

Μια λίστα εκτός

Γραμμένο από:Ο L. Jeffrey Zeldman και ο δικός του ομάδα
Τι θα βρείτε:Ένα καλό ιστολόγιο χρειάζεται μια φωνή, αλλά αυτή η φωνή δεν πρέπει να υπερτιμηθεί. Αυτός ο ιστότοπος έχει βρει το γλυκό σημείο. Ξεκίνησε ως λίστα αλληλογραφίας το 1997 και άλλαξε σε ιστότοπο τον επόμενο χρόνο. Τα έξυπνα και διασκεδαστικά άρθρα επικεντρώνονται σε πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές.

Υπάρχουν 6 κύριες κατηγορίες θεμάτων. Κάθε χωρίζεται περαιτέρω σε υποκατηγορίες. Θα εκτιμήσετε τη βοήθεια. Υπάρχουν πάνω από 1.750 άρθρα. Κυμαίνονται από σκληρές τεχνικές συμβουλές έως προτάσεις για αναζωογόνηση της δημιουργικότητας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Γραμμένο από:Mark Harbottle και Matt Mickiewicz, και τους ομάδα.

Τι θα βρείτεΠάνω από 30 άτομα εργάζονται για να σας φέρουν το περιεχόμενο που θα βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι επαγγελματίες προγραμματιστές ιστότοπων, σχεδιαστές και προγραμματιστές. Σας καλωσορίζουμε με μια σειρά από τρέχοντα θέματα. Μια οριζόντια γραμμή στην κορυφή σάς βοηθά να φτάσετε σε συγκεκριμένες κατηγορίες θεμάτων.

Κάντε κλικ σε μια κατηγορία και μια υποκατηγορία εμφανίζεται κάτω από αυτήν. Πηγαίνετε εδώ πρώτα εάν είστε επιχειρηματίας που επιθυμεί να εμβαθύνει την κατανόησή σας για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων. Ο ιστότοπος προσφέρει χιλιάδες σεμινάρια βίντεο και eBooks με χρέωση συνδρομής.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@sitepointdotcom

5. Αποθήκη πόρων Ιστού

Αποθήκη πόρων Ιστού

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Πρόκειται για μια συλλογή κυρίως δωρεάν πόρων για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων. Ξεκίνησε το 2007 από τον Umut Muhaddisoglu. Το έχει παραδώσει στον Brad Wayland, ο οποίος διευθύνει επίσης το DesignM. Ο ιστότοπος δεν είναι τόσο blog όσο είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός προορισμός για όλα τα δωρεάν.

Μερικά από τα άρθρα έχουν μια σύντομη εισαγωγή. Τα περισσότερα, ωστόσο, σας οδηγούν στον πόρο. Πάνω από 800.000 μηνιαίοι επισκέπτες ψάχνουν εδώ για έμπνευση. Αναζητήστε ανά κατηγορία ή δείτε τι είναι δημοφιλές.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

6. Γραμμή25

Γραμμή25

Γραμμένο από:Έγκυ

Τι θα βρείτε:ένα άτομο επιμελείται αυτό το ιστολόγιο. Έχει καλό μάτι για παραδείγματα και σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε νέες τεχνικές. Υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες. ο Άρθρα Η κατηγορία προσφέρει κριτικές για τις τάσεις του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Υπάρχουν επίσης συνεντεύξεις με γκουρού σχεδιασμού ιστοσελίδων.

ο Εμπνευση Η κατηγορία περιλαμβάνει έναν “ιστότοπο της εβδομάδας”, ο οποίος βασίζεται συχνά σε ένα θέμα ή στυλ. ο Σεμινάρια η κατηγορία ανταποκρίνεται στο όνομά της, με πολλή βοήθεια για τους χρήστες του WordPress.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @ line25blog

7. Περιοδικό Smashing

Περιοδικό Smashing

Γραμμένο από: Βιτάλι Φρίντμαν

Τι θα βρείτε:Εγγραφείτε σε περισσότερα από 181.000 άτομα που έχουν εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο μέσω email. Στη συνέχεια, κάντε μια περιήγηση στην ολοκληρωμένη συλλογή πόρων σχεδιασμού σε αυτόν τον ιστότοπο. Υπάρχουν 6 κύριες κατηγορίες και η καθεμία έχει επιμελήτρια. Θα λάβετε συμβουλές, κόλπα και ιδέες για Κωδικοποίηση.

Μάθετε αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων και ανακαλύψτε εμπνευσμένα παραδείγματα στο Design. Συνεχίστε με τις αναδυόμενες πρακτικές στο Κινητό. Μάθετε από μαθήματα ή αποκτήστε δωρεάν πόρους στο Γραφικά. Μείνετε ενημερωμένοι για τις βέλτιστες πρακτικές για Σχεδιασμός UX. Υπάρχει ακόμη και μια κατηγορία για WordPress.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @smashingmag

8. Ο επόμενος Ιστός

Ο επόμενος Ιστός

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές εκδόσεις του κόσμου. Θα βρείτε τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστού, αλλά τα θέματα υπερβαίνουν πολύ. ο Δημιουργικός Η κατηγορία προσφέρει μια χρήσιμη συλλογή άρθρων για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Θα βρείτε επίσης ιστορίες για νέες κυκλοφορίες και ενημερώσεις λογισμικού στο Εκτόξευση κατηγορία. Και, ξέρετε τι λένε για όλη τη δουλειά και χωρίς παιχνίδι. Όταν είναι ώρα για ένα διάλειμμα, κατευθυνθείτε προς Αποσπώ.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @TheNextWeb

9. Δημιουργικό Bloq

Δημιουργικό Bloq

Γραμμένο από: Ο Dan Oliver και ο δικός του ομάδα

Τι θα βρείτε: Οι πληροφορίες, οι δημιουργικές συμβουλές και η έμπνευση αφθονούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Θα βρείτε επίσης άρθρα σχετικά με την απόδοση 3D, τα οπτικοακουστικά προϊόντα και την επωνυμία. Εάν αναζητάτε απλώς βοήθεια για σχεδιασμό ή ανάπτυξη ιστότοπου, μείνετε στο κύρια κατηγορία.

Συγκεντρώνει τις τελευταίες δημοσιεύσεις για εσάς, με τις νεότερες στην κορυφή. Το Creative Bloq είναι μέρος του Μελλοντική ομάδα. Διαθέτει επίσης ιστότοπους που βασίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για μουσική, ψυχαγωγία και τεχνολογία.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @CreativeBloq

10. Χονγκιάτ

Χονγκιάτ

Γραμμένο από: Χονγκιάτ Λιμ και του ομάδα

Τι θα βρείτε: Αυτός ο ιστότοπος είναι αγαπημένος για σχεδιαστές, bloggers και προγραμματιστές. Η συντακτική ομάδα επιμελείται μια πρωτοποριακή συλλογή από συμβουλές, κόλπα, μαθήματα και εργαλεία. Υπάρχει επίσης η κατάλληλη ισορροπία άρθρων σχετικά με gadget, εφαρμογές και νέα τεχνολογία.

Η οριζόντια πλοήγηση στο επάνω μέρος του ιστότοπου αποκτά πρόσβαση στις κύριες κατηγορίες του ιστότοπου. Το κύριο ενδιαφέρον σας θα είναι Σχεδιασμός / Dev. Εάν είστε απασχολημένοι, εγγραφείτε στο καθημερινό email.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @ χονγκκιάτ

11. Σχέδιο καλύβα

Σχέδιο καλύβα

Γραμμένο από: Ο David Appleyard και ο δικός του ομάδα

Τι θα βρείτε: Η εκμάθηση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστότοπων βοηθά όταν έχετε έμπνευση. Αυτό κάνει καλύτερα αυτό το ιστολόγιο. Είναι μια βιτρίνα για σχεδιασμό. Τα άρθρα σας διδάσκουν τις τεχνικές, ώστε να μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα για τον ιστότοπό σας.

Δύο από τις κύριες κατηγορίες σας μεταφέρουν σε συλλογές παραδειγμάτων σχεδιασμού. ο Εκθεσιακός χώρος. Εάν είστε απασχολημένοι, εγγραφείτε στην καθημερινή διεύθυνση email.category σας επιτρέπει να επιλέξετε το κύριο χρώμα που θέλετε να δείτε στην αναζήτηση. Θα βρείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο Άρθρα κατηγορία.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @designshack

12. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ταξί

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ταξί

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτός ο ιστότοπος έχει κερδίσει μεγάλο έπαινο από περισσότερους από τους επισκέπτες. Το περιοδικό Forbes το ονομάζει ως έναν από τους 5 κορυφαίους ιστότοπους για να συμβαδίζει με τη δημιουργικότητα και το σχεδιασμό. Το περιεχόμενο που θα βρείτε είναι κάτι περισσότερο από άρθρα σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων.

Μπορεί να μην γίνει η κορυφαία επιλογή πόρων, αλλά ποτέ δεν θα αποτύχει να σας εμπνεύσει. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τα πιο πρόσφατα άρθρα σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης. Βρίσκεται στην κορυφή του ιστότοπου.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @designtaxi

13. Ντέιβιντ Γουόλς

Ντέιβιντ Γουόλς

Γραμμένο από:Ντέιβιντ Γουόλς

Τι θα βρείτε:Ο David Walsh είναι blogger, ομιλητής και προγραμματιστής ιστού. Ο μηχανικός λογισμικού 30 ετών προέρχεται από το Μάντισον του Ουισκόνσιν. Χρησιμοποιεί το ιστολόγιό του για να διανέμει πληροφορίες και σεμινάρια σχετικά με την ανάπτυξη ιστότοπων. Τα άρθρα του David δεν θα σας βοηθήσουν πολύ στη σχεδίαση.

Αλλά το γράψιμό του σχετικά με την τεχνική πλευρά των ιστότοπων είναι εύκολο να γίνει κατανοητό. Τα θέματα εμπίπτουν σε ευρείες κατηγορίες, αλλά είναι ευρετηριασμένα τα πάντα. Μπορείτε να εκτελέσετε μια αναζήτηση στην κορυφή της κύριας σελίδας για να δείτε αν έχει γράψει κάτι που σας ενδιαφέρει.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτή είναι μόνο μία από τις περιοχές του Enovato, η οποία είναι η κορυφαία αγορά για δημιουργικά στοιχεία. Μια διαδικτυακή κοινότητα άνω των 6 εκατομμυρίων ανθρώπων συμβάλλει στο οικοσύστημα Enovato. Η περιοχή Tuts + διαθέτει μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 21.000 δωρεάν μαθήματα.

Υπάρχουν περισσότερα από 700 μαθήματα βίντεο μόνο. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε βοήθεια για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι να κατευθυνθείτε προς το πλήρης ευρετήριο. Απαιτείται πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη εγγραφή για μια δωρεάν δοκιμή.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτός ο ιστότοπος είναι από τη Σιγκαπούρη. Το προσωπικό συλλέγει και μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές, σεμινάρια και πόρους. Λογοδοτούνται ως «ψηφιακή παιδική χαρά». Θα καταλάβετε γιατί με λίγη εξερεύνηση. Ένα πλαίσιο στην κορυφή της κύριας σελίδας σας δείχνει άρθρα που είναι τώρα δημοφιλή.

Ένα αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία προσφέρει έναν βολικό τρόπο πλοήγησης. Χρησιμοποιήστε το για να βρείτε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος. Το OXP δεν είναι τόσο γενναιόδωρο με δωρεάν προϊόντα όπως και άλλοι ιστότοποι. Αυτό συμβαίνει επειδή στοχεύουν στην ποιότητα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@onextrapixel

16. Το Stoyan είναι phpied

Το Stoyan είναι phpied

Γραμμένο από:Στόγιαν Στέφανοφ

Τι θα βρείτε:Επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο για πληροφορίες και πόρους για την ανάπτυξη ιστότοπων. Θα λάβετε πληροφορίες από εξειδικευμένο ειδικό. Ο Stoyan είναι ο συγγραφέας 4 βιβλίων. Ένα πράγμα που δεν θα βρείτε σε αυτό το ιστολόγιο είναι πολλά γραφικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Stoyan έχει να κάνει με τον κώδικα.

Θα βρείτε χρήσιμα παραδείγματα κώδικα για χρήση στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Δεν είναι μια παραγωγική αφίσα, αλλά ακόμη και τα άρθρα του από προηγούμενα χρόνια εξακολουθούν να είναι χρήσιμα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Γραμμένο από:Ρέι Τσεουνγκ

Τι θα βρείτε:Ο δημιουργός αυτού του ιστότοπου έχει ένα καλό σημείο. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πόροι στο διαδίκτυο. Ποιος έχει χρόνο να ψάξει; Αυτός και οι συντελεστές του επιλέγουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι πόροι. Θα βρείτε μια ταξινομημένη συλλογή από δωρεάν εικονίδια, φωτογραφίες αποθεμάτων και γραμματοσειρές.

Θα ανακαλύψετε επίσης στοιχεία Javascript και Ajax, καθώς και προσθήκες ιστότοπου. Κοιτάξτε στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας για πίνακες που εμφανίζουν κατηγορίες και θέματα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @webappers

18. Σχεδιάστε τον τρόπο σας

Σχεδιάστε τον τρόπο σας

Γραμμένο από:Μπογκντάν Σάντου

Τι θα βρείτε:Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι το πάθος του Μπογκντάν. Γράφει για αυτό εδώ στο blog του. Χρησιμοποιεί απλή και απλή γλώσσα για να επισημάνει. Ο Bogdan χωρίζει τις αναρτήσεις του σε 5 κατηγορίες σε μια γραμμή πλοήγησης στην κορυφή της κύριας σελίδας. Παραθέτει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του παρακάτω.

Όταν μοιράζεται ένα πόρος, Ο Μπογκντάν χρειάζεται χρόνο για να εξηγήσει γιατί και σας δίνει παραδείγματα για το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να εγγραφείτε για την εβδομαδιαία ενημέρωση του email του.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @boogiesbc

19. Δεντρόσπιτο

Δεντρόσπιτο

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Οι ιδρυτές αυτής της ιστοσελίδας πιστεύουν ότι η τεχνολογική εκπαίδευση πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους. Προσφέρει πάνω από 220 διαδικτυακά μαθήματα. Η πλήρης πρόσβαση στον ιστότοπο απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Μεταβείτε από τη μηδενική γνώση στη δημιουργία ενός πλήρους ιστότοπου με αυτόν τον εκπαιδευτικό ιστότοπο. Υπάρχει επίσης περιεχόμενο για ειδικούς που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο επόμενο επίπεδο. Κοιτάξτε το μάθημα βιβλιοθήκη για διαδικτυακά μαθήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @δεντρόσπιτο

20. Webmonkey

Webmonkey

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτό είναι ένα Ενσύρματο θυγατρική ιστοσελίδα. Ιστορίες σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων βρίσκουν το δρόμο τους στο Webmonkey. Τέσσερις κύριες κατηγορίες αναλύονται περαιτέρω για να σας κατευθύνουν σε άρθρα. Μια ενότητα κοντά στην κορυφή στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας διαθέτει κορυφαίες επιλογές.

Μεταβείτε στην κατηγορία αναφοράς για μια χρήσιμη συλλογή πόρων. Δημιουργήθηκαν για να σας επιτρέψουν να κόψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@webmonkey

21. 24 τρόποι

24 τρόποι

Γραμμένο από: Drew McLellan και πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Η πρώτη σας εντύπωση για αυτό το ιστολόγιο μπορεί να είναι, “Δεν υπάρχει τίποτα!” Το 24 Ways δημοσιεύει μόνο 24 ημέρες κάθε χρόνο. Ο Drew McLellan ξεκίνησε αυτήν την ετήσια παράδοση το 2005. Αποφάσισε να κάνει blog αυτό που αποκαλεί «ημερολόγιο εμφάνισης για geeks Ιστού».

Για 24 ημέρες κάθε Δεκέμβριο, το blog διαθέτει μια καθημερινή ανάρτηση σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Όλα όσα θα βρείτε έχει την ημερομηνία του προηγούμενου έτους. Είναι προβλέψεις για το επόμενο έτος. Μεταβείτε στο πτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε ένα μενού αρχείων.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Γραμμένο από: Τζον Resig

Τι θα βρείτε:Αυτό μπορεί να είναι το προσωπικό ιστολόγιο του John, αλλά έχει να κάνει με την ανάπτυξη ιστότοπων. Είναι μηχανικός στο Ακαδημία hKhan και ο δημιουργός του βιβλιοθήκη jQuery JavaScript. Ο Τζον έχει γράψει δύο βιβλία. Τεχνικές Pro JavaScript και Τα μυστικά του JavaScript Ninja.

Ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε τους πόρους σε αυτόν τον ιστότοπο είναι να κάνετε κύλιση στις δημοσιεύσεις. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος. Ο John δεν προσφέρει κατηγορίες θεμάτων ή λειτουργία αναζήτησης. Μπορείς να δεις τι άλλο έχει να κάνει αν πέσεις πάνω του κύρια σελίδα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@ jeresig

23. ΕΠΟΜΕΝΟ

ΕΠΟΜΕΝΟ

Γραμμένο από: Σαχίν

Τι θα βρείτε:Αυτό είναι ένα άλλο προσωπικό blog. Ο Sachin λέει ότι ο λόγος που κάνει blogs είναι να μοιραστεί γνώσεις με τους συνεργάτες του. Η ανταμοιβή σας είναι μια συλλογή άρθρων με συνδέσμους προς άλλους πόρους. Ο Sachin θα απαντήσει εάν αφήσετε ένα σχόλιο σχετικά με μια ανάρτηση. Θεματικές κατηγορίες αναπτυσσόμενων μενού.

Υπάρχει μια ενότητα στην κύρια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε ποια άρθρα προσελκύουν προσοχή. Εάν είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια, χρησιμοποιήστε το Κάνε μου έκπληξη Σύνδεσμος.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@FromDev

24. αγωνίζομαι

αγωνίζομαι

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Το ιστολόγιο viget είναι όπου αυτή η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών ιστότοπων μοιράζεται τη σοφία τους. Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα σε ένταση, επομένως τα άρθρα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών. Ο ιστότοπος τις τοποθετεί σε 5 κύριες κατηγορίες.

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα. Κάθε άρθρο τελειώνει με έναν προτεινόμενο σύνδεσμο για να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα. Αν σας αρέσει η ανάρτηση, θα βρείτε επίσης έναν σύνδεσμο για περισσότερες από τον συγγραφέα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @viget

25. Τοίχος σχεδιαστών ιστοσελίδων

Τοίχος σχεδιαστών ιστοσελίδων

Γραμμένο από:Νικ Λα

Τι θα βρείτε:Ο Nick δεν είναι παραγωγός blogger. Είναι πιθανό επειδή ο Nick τρέχει επίσης Στούντιο Ν. Σχεδιασμού, Θέμα, Εικονίδιο, και Καλύτερη γκαλερί Ιστού. Όταν δημοσιεύει μια ενημέρωση στο Web Designer Wall, έχει να κάνει με τη σχεδίαση του ιστότοπου. Είναι ένα χρήσιμο αποθετήριο σεμιναρίων και ιδεών για έμπνευση.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @ Νίκλα

26. Ψηφιακή τηλεπάθεια

Ψηφιακή τηλεπάθεια

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Κομψός! Είναι η μία λέξη που συνοψίζει το ιστολόγιο από αυτό το προϊόν και την εταιρεία σχεδιασμού της UX. Αυτό που έμαθαν οι σχεδιαστές είναι αυτό που ενισχύει τη διάταξη και τη λειτουργία του ιστολογίου. Κάθε θέση θα σας εκπαιδεύσει και θα σας εμπνεύσει. Όλα αφορούν απλές λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα.

Υπάρχουν πολλά να μάθουμε από την ψηφιακή τηλεπάθεια. Οι κατηγορίες σας βοηθούν να βρείτε συγκεκριμένα θέματα. Εξερευνήστε τι αποκαλεί η Ψηφιακή Τηλεπάθεια «Η λίστα ανάγνωσης». Είναι η σύστασή τους για κορυφαίες δημοσιεύσεις.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Πρόκειται για κοινή χρήση για αυτήν την ομάδα συνεργατών ιστολογίου. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια κοινότητα που είναι λιγότερο εγωιστική για το σχεδιασμό. Κάθε δημοσίευση είναι μια προσεκτική βοήθεια της τεχνικής και της έμπνευσης. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Εμπνευση η κατηγορία έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο.

ο Συμφωνίες Η κατηγορία έχει περισσότερες από προσφορές σε λογισμικό σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστότοπων. Προχωρήστε εκεί για να δείτε τι είναι geeky και νέο. Μια περιοχή στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας σας δείχνει τι είναι δημοφιλές.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@Designrfix

28. Καθολικό σχεδιασμού ιστοσελίδων

Καθολικό σχεδιασμού ιστοσελίδων

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Αυτός ο ιστότοπος που υποστηρίζεται από ιστολόγιο προσφέρει πρωτοποριακά νέα και κριτικές σχετικά με τα εργαλεία σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστότοπων. Ενώ ορισμένες δημοσιεύσεις είναι προωθήσεις, το Κριτικές Η κατηγορία προσφέρει ειλικρινείς αξιολογήσεις λογισμικού. Μπορείτε να λάβετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός CMS στη σύντομη λίστα σας.

ο Υποκατηγορία εργαλείων σας δίνει το μειονέκτημα σχετικά με το τι χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να παραμείνουν παραγωγικοί. Προχωρήστε στο Υποκατηγορία χαρτοφυλακίου όταν χρειάζεστε έμπνευση σχεδιασμού.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@webdesignledger

29. Αποθήκη Webdesigner

Αποθήκη Webdesigner

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα σε αυτόν τον ιστότοπο. Το ιστολόγιο συνήθως επικεντρώθηκε σε ειδήσεις, τεχνικές και πόρους σχεδιασμού ιστοσελίδων. Τώρα, επεκτάθηκε για να είναι ένας ολοκληρωμένος κόμβος περιεχομένου. Σχεδόν 750.000 συνδρομητές κατευθύνονται εδώ για να βρουν εργαλεία, ανακοινώσεις προϊόντων και πολλά δωρεάν.

Μεταβείτε στο περιεχόμενο σχεδίασης και ανάπτυξης με τον κύριο σύνδεσμο κατηγορίας ιστολογίου στην κορυφή. Δωρεάν είναι δίπλα του. Το Web Designer Depot έχει ένα μεγάλο βιβλιοθήκη βίντεο συνεντεύξεων, συνομιλιών και σεμιναρίων.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@DesignerDepot

30. Υπερχείλιση δημιουργικού

Υπερχείλιση δημιουργικού

Γραμμένο από:Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Το “Creative” είναι μέρος του ονόματός του. Αυτός ο ιστότοπος κλίνει περισσότερο προς την πλευρά του σχεδιασμού. Τα κορυφαία ονόματα στο πεδίο μοιράζονται συμβουλές στα χρήσιμα άρθρα. Υπάρχει ένα μεγάλο Σεμινάρια κατηγορία. Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία οπτικής μαγείας για τον ιστότοπό σας.

Προχωρήστε στο Αρχεία για να εντοπίσετε κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε. Το Creative Overflow διατηρεί όλα δώρα σε ένα μέρος. Είναι ξεχωριστά από το δωρεάν.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@creativeofblog

31. Ακριβώς δημιουργικό

Ακριβώς δημιουργικό

Γραμμένο από: Τζέικομπ Κας

Τι θα βρείτε:Ο ιδρυτής του JUST Creative χρησιμοποιεί το προσωπικό του blog για να μιλήσει για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Δημοσιεύει ενώ ταξιδεύει στον κόσμο ως ψηφιακός νομάδας. Θα βρείτε μερικά άρθρα σχετικά με την ανάπτυξη ιστότοπων.

Αλλά θυμηθείτε ότι ο Jacob είναι σχεδιαστής. Ξέρει για τι μιλάει. Ο Jacob έχει κερδίσει πολλά βραβεία σχεδιασμού. Δεν χρησιμοποιεί κατηγορίες για πλοήγηση στις αναρτήσεις του. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο αναζήτησης για να βρείτε θέματα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@ justcreative

32. Σχεδιασμός Vandelay

Σχεδιασμός Vandelay

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Παίρνει τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνει την επιχείρησή σας επιτυχημένη. Αυτή η ομάδα σχεδίασης χρησιμοποιεί τις αναρτήσεις ιστολογίου τους για να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει. Οι δημοσιεύσεις μοιράζονται νέα και τάσεις σχεδιασμού. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης χιλιάδες γραφικά σχεδιασμού. Πολλά, αλλά όχι όλα, είναι δωρεάν.

Εάν χρειάζεστε ένα θέμα WordPress, αυτός θα μπορούσε να είναι ο ιστότοπος που ελπίζατε να βρείτε. Εχουν δωρεάν λήψεις. Οι τελευταίες δημοσιεύσεις εμφανίζονται σε μορφή πλακιδίων στην κύρια σελίδα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @VandelayDesign

33. Ελβετική Δεσποινίς

Ελβετική Δεσποινίς

Γραμμένο από: Tina Roth Eisenberg

Τι θα βρείτε: Η Τίνα έχει συνεισφέρει αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο από το 2005. Ξεκίνησε ως οπτικό αρχείο για αυτήν, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές διαδικτυακό περιοδικό σχεδιασμού. Ο ιστότοπος συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες. Η Tina δεν χρησιμοποιεί κατηγορίες όπως κάνουν άλλοι ιστότοποι σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Έχει ένα φίλτρο στην κορυφή της κύριας σελίδας. Είναι χρήσιμο να γνωρίσετε πώς προσεγγίζει τα θέματα. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο αναζήτησης για να βρείτε συγκεκριμένα θέματα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @swissmiss

34. στιγμιαία μετατόπιση

στιγμιαία μετατόπιση

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχετε με αυτόν τον ιστότοπο είναι να αποφασίσετε από πού να ξεκινήσετε. Υπάρχει μια συνεχής προσθήκη νέων πόρων. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια γραμμή πλοήγησης κατηγορίας στην κορυφή που σας κινεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι, κατευθυνθείτε εδώ για να βρείτε τις τρέχουσες ενεργές κατηγορίες. Θα βρείτε επίσης δημοφιλείς ετικέτες που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των άρθρων. Οι σύνδεσμοι θα φιλτράρουν αναρτήσεις για εσάς. Οι συνεισφέροντες σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν σχέση με το WordPress. Θα το βρείτε κατηγορία γεμάτο με αντικείμενα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @instantshift

35. Από Up North

Από Up North

Γραμμένο από: Ντάνιελ Νέλσον

Τι θα βρείτε: Το ιστολόγιο του Daniel καλύπτει και προωθεί εμπνευσμένα δημιουργικά από όλο τον κόσμο. Είναι σε αυτό από το 2009. Η κύρια σελίδα του ιστότοπου σας υποδέχεται με πλακάκια στις πρόσφατες δημοσιεύσεις του. Η αναπτυσσόμενη κατηγορία πλοήγησης στην κορυφή σας μεταφέρει σε συγκεκριμένα θέματα.

Ο Ντάνιελ δεν τρελαίνεται με τον σύνδεσμό του με τους πόρους. Είναι επίσης διαφανής. Εάν είναι σύνδεσμος συνεργατών, το επισημαίνει ως τέτοιο. Μια άλλη χρήσιμη συλλογή συνδέσμων για τις αναρτήσεις του βρίσκεται στο κάτω μέρος της κύριας σελίδας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Ο ιστότοπος καλύπτει το σχεδιασμό, με συνεισφορές από όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης μια γκαλερί σχεδιασμού. Άλλοι ιστότοποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εντυπωσιάσουν με ποσότητα. Το DesignM.ag προτιμά να μειώσει εκεί και να προσφέρει ποιότητα.

Υπάρχουν λίγα άρθρα, αλλά είναι διεξοδικά. Οι σχεδιαστές θα εκτιμήσουν την κύρια σελίδα του ιστότοπου. Κάνει έξυπνη χρήση πολύχρωμων μιγμάτων για να επισημάνει τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @DesignMagTweets

37. Οδηγίες σχεδίασης

Οδηγίες σχεδίασης

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Έξι αναθεωρήσεις Ο ιδρυτής Jacob Gube ξεκίνησε αυτόν τον ιστότοπο με τον αδερφό του, τον Isaac Gube. Έχουν μια ισχυρή βάση τακτικών συντελεστών. Υπάρχουν μαθήματα και κριτικές. Τα άρθρα προσεγγίζουν θέματα σε βασικά επίπεδα. Αυτός είναι ένας καλός πόρος εάν μόλις ξεκινήσετε.

Πολλά από τα άρθρα είναι σεμινάρια. Η εκπαίδευση είναι ένα ισχυρό θέμα για τους αδελφούς. Ο ιστότοπος είναι Πόρος Η κατηγορία προσφέρει εργαλεία σχεδίασης που περιλαμβάνουν ακόμη και εύκολες οδηγίες.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @designinstruct

38. Σχεδιασμός φθόνος

Σχεδιασμός φθόνος

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Αυτός ο ιστότοπος είναι μια συλλογή από ιδέες σχεδιασμού. Επιμελείται από μέλη του Επαγγελματικός Σύλλογος Σχεδιασμού (AIGA). Ένας διαφορετικός συντελεστής δημιουργεί τις καθημερινές αναρτήσεις του ιστολογίου κάθε εβδομάδα.

Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν τις δημοσιεύσεις και να ψηφίσουν για να τις προωθήσουν. Δεν θα βρείτε μαθήματα ή πόρους εδώ. Θα βρείτε λαμπρές σχεδιαστικές ιδέες. Το Design Envy είναι μια οπτική γιορτή που προορίζεται για έμπνευση.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @AIGAdesign

39. Ντέιβιντ Αϊρέι

Ντέιβιντ Αϊρέι

Γραμμένο από: Ντέιβιντ Αϊρέι

Τι θα βρείτε:Το προσωπικό blog του David αφορά τη ζωή, το μαντέψατε, ενός σχεδιαστή. Όπως πολλά ιστολόγια αυτού του είδους, δεν υπάρχει πλοήγηση για την εύρεση θεμάτων ή κατηγοριών. Σας προσκαλούμε να περιπλανηθείτε μαζί με τον Ντέιβιντ καθώς μιλά για την επιχείρηση του σχεδιασμού.

Μερικές φορές, είναι μια κριτική. Άλλες φορές, είναι διορατικότητα. Κάνει λίγους συνδέσμους προς πόρους. Θα πρέπει να τα αναζητήσετε. Αξίζει να βρείτε.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @DavidAirey

40. Γραφικά κουταλιών

Γραφικά κουταλιών

Γραμμένο από: Chris Spooner

Τι θα βρείτε:Ο Κρις διατηρεί μόνο τρία πράγματα με το προσωπικό του blog. Δημοσιεύει μαθήματα που σας δείχνουν πώς να δημιουργήσετε τα σχέδια και τα ειδικά εφέ που μοιράζεται. Προσφέρει δωρεάν για να σας βοηθήσουμε να είστε πιο παραγωγικοί. Και, γράφει άρθρα να εξηγήσει τη θεωρία πίσω από διάφορα δημιουργικά είδη.

Μερικά από τα μαθήματά του είναι βίντεο. Τους έχει σε ένα ξεχωριστή κατηγορία. Μερικοί από τους πόρους του απαιτούν ένα πληρωμένη συνδρομή. Ο Chris έχει δημοσιεύσει στο blog του από το 2007. Υπάρχει ένα τεράστιο αρχείο.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Γραμμένο από: Manoela IIic και Pedro Botelho, και τους ομάδα

Τι θα βρείτε:Η Manoela και ο Pedro πιστεύουν ότι πρέπει να πλησιάζετε τα όρια του ιστότοπού σας κάθε μέρα. Αναζητούν καινοτόμες ιδέες και στη συνέχεια τις μετατρέπουν σε δημοσιεύσεις. Θα βρείτε τις τάσεις και τις τεχνικές των άρθρων. Εάν πρόκειται για μια τεχνική, θα βρείτε ένα σεμινάριο για να το ακολουθήσετε.

Το αποτέλεσμα είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός πόρων για σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Η Codrops προτιμά να καλεί τα δωρεάν πρότυπα ιστότοπου “Σχεδιαγράμματα.”Συσκευάζουν επίσης σχετικούς πόρους σε μια περιοχή που ονομάζεται”Συλλογικός.”

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @codrops

42. Περίπτερο UX

Περίπτερο UX

Γραμμένο από: Matthew Kammerer και David Leggett, και τους ομάδα

Τι θα βρείτε:Αυτός ο ιστότοπος έχει μια μοναδική εστίαση. Δημοσιεύει άρθρα σχετικά με την εμπειρία χρήστη (UX). Το επίπεδο γραφής περιεχομένου είναι για όσους έχουν λίγο ή καθόλου υπόβαθρο στο θέμα. Θα μάθετε τα βασικά και θα ανακαλύψετε βέλτιστες πρακτικές. 9 κατηγορίες καταγράφουν όλα τα θέματα που καλύπτονται.

Είναι χρωματικά κωδικοποιημένα και προσβάσιμα από διάφορες περιοχές του ιστότοπου. Το ευρετήριο σάς παρέχει μια πλήρη λίστα άρθρων. Η καλή ιστοσελίδα UX είναι ζωτικής σημασίας. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @codrops

43. designmodo

designmodo

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Το “Modo” είναι η ιταλική και ισπανική λέξη για τη “μέθοδο”. Η φιλοσοφία αυτού του ιστότοπου είναι ότι υπάρχει μια «μέθοδος» για τον σχεδιασμό ήχου. Τα άρθρα που μοιράζονται μαζί σας το αντικατοπτρίζουν. Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας για να μεταβείτε σε μια κατηγορία ενδιαφέροντος. Το Designmodo τρέχει επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα βρείτε πλήρη πακέτα για δημιουργήστε τον ιστότοπό σας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@Designmodo

44. Σχεδιασμός Co.

Σχεδιασμός Co.

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Γρήγορη εταιρεία κατέχει αυτόν τον ιστότοπο. Είναι η κορυφαία μάρκα προοδευτικών επιχειρηματικών μέσων στον κόσμο. Το Co.Design είναι ένα offshoot όπου θα βρείτε νέα σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων. Η Fast Company δεν φοβάται να είναι αμφιλεγόμενη. Οι συγγραφείς αναρτήσεων ιστολογίου μιλούν το μυαλό τους Υπάρχουν πολλά να μάθετε και η ενεργητική διάταξη του ιστότοπου θα σας διασκεδάσει.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@FastCoDesign

45. Μόζ

Μόζ

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε:Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Το μεγαλύτερο μέρος του blog Moz αφορά το SEO. Ωστόσο, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τομέας αφιερωμένος στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων. Τα άρθρα διερευνούν θέματα με πληρότητα που είναι δύσκολο να βρεθούν αλλού. Είναι γεμάτα με γραφικά και συνδέσμους για περισσότερα παραδείγματα.

Υπάρχει μια λίστα με παρόμοιες δημοσιεύσεις Moz για ανάγνωση στο τέλος κάθε ανάρτησης. Συνεχίστε όταν εξαντλήσετε την κατηγορία Σχεδίαση. Τα υπόλοιπα θα σας βοηθήσουν επίσης να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@ Μόζ

46. 1ος σχεδιαστής ιστοσελίδων

1ος σχεδιαστής ιστοσελίδων

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: ΕΝΑ ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών τρέχει αυτόν τον ιστότοπο. Είναι επίσης υπεύθυνοι για το Θεμέκο Θέμα WordPress. Οι μπλόγκερ μοιράζονται την εμπειρία και τις δεξιότητές τους σε μια σειρά από δημοσιεύσεις. Τα άρθρα δεν κατηγοριοποιούνται, αλλά το υποχρεωτικό παράθυρο αναζήτησης βρίσκεται στην κορυφή της κύριας σελίδας.

Τα σεμινάρια σας λένε εκ των προτέρων τις δεξιότητες που χρειάζεστε και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να το ολοκληρώσετε. Αν είστε μεγάλοι σε λίστες, είναι δύσκολο να βρείτε ένα ιστολόγιο που περιέχει λιγότερες από 50 πηγές για ένα θέμα. Πολλά περιλαμβάνουν 200 ή περισσότερα.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε:@ 1stwebdesigner

47. Περιοδικό Tripwire

Περιοδικό Tripwire

Γραμμένο από: Lars Vraa και πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Εάν πιστεύετε ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσετε να βελτιώνετε τον ιστότοπό σας, αυτό το ιστολόγιο είναι ο νέος σας καλύτερος φίλος. Οι συνεισφέροντες συμφωνούν ότι η βελτίωση του ιστότοπου είναι μια ατελείωτη εργασία. Παρέχουν συμβουλές σχεδιασμού και προγραμματιστή τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς.

Το Lars επιτρέπει στους αναγνώστες να ψηφίζουν σε δημοσιεύσεις. Στη συνέχεια επισημαίνει τα πιο δημοφιλή άρθρα στην κύρια σελίδα. Εξερευνήστε θέματα στον ελεύθερο χρόνο σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή πλοήγησης κατηγορίας στην κορυφή.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @tripwiremag

48. Περιοδικό Ιστοσελίδας

Περιοδικό Tripwire

Γραμμένο από: Πολλοί συνεισφέροντες

Τι θα βρείτε: Ο ιστός είναι ένα οπτικό μέσο. Οι εικόνες είναι το παν. Αυτό το ιστολόγιο είναι μια σειρά από άρθρα σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στο καλύτερο. Κάντε το περιοδικό ιστότοπου μια τακτική επίσκεψη εάν έχετε λίγο χρόνο και θέλετε να μπείτε και να βγείτε από ένα θέμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι πόροι του ιστότοπου υπερβαίνουν το σχεδιασμό και την ανάπτυξη. Κάθε περιοχή έχει ρυθμιστεί ως κανάλι. Η κάθετη πλοήγηση για αυτό βρίσκεται στην κύρια σελίδα στη δεξιά πλευρά.

Πρέπει να διαβάσετε άρθρα:

Ακολουθηστε: @WebsiteMagazine

Χρειάζεται ένα Blogger

Οι καλύτερες πληροφορίες σχετικά με το blogging προέρχονται από άτομα που διαθέτουν επιτυχημένα ιστολόγια. Οι μπλόγκερ είναι γενναιόδωροι. Απολαμβάνουν να μοιράζονται έργα για αυτούς και θέλουν να το δουν να λειτουργεί για εσάς.

Τα ιστολόγια είναι διαδραστικά. Τα σχόλια και τα σχόλια τροφοδοτούν την επιτυχία τους. Φροντίστε να αφήσετε αυτούς τους κατόχους ιστολογίων που σας αρέσουν ή να χρησιμοποιήσουν κάτι που έχουν δημοσιεύσει.

Υπάρχει ένα τελευταίο βήμα. Πληρώστε το προς τα εμπρός. Τι έχετε μάθει ότι μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους bloggers?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map