38 Ειδικοί στο Web Design Μοιραστείτε την καλύτερη συμβουλή τους για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο Web Builder

Στον κόσμο που φαίνεται να κυριαρχείται από το WordPress, έχουμε δείξει ότι υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού ιστότοπου. Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι μια εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να έχουν διαδικτυακή παρουσία. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε να πάρουμε συνέντευξη από 38 σχεδιαστές ιστοσελίδων για να το μάθουμε.


Ποιο είναι το Best Hosted Website Builder για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις και γιατί το προτείνετε?

Ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα κάθε δημιουργού ιστότοπων.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

Το João Pedro είναι Βραζιλιάνος σχεδιαστής ιστοσελίδων και ένας από τους συνιδρυτές του Fix Up Brasil.

Δεν υπάρχει δημιουργός ιστότοπων στην αγορά που μπορεί να κάνει τα πάντα για εσάς. Δεν υπάρχει δημιουργός ιστότοπου που να μπορείτε απλά να βάλετε τις φωτογραφίες και τις εργασίες σας σε αυτό και θα δημιουργήσει αυτόματα έναν τέλειο ιστότοπο για εσάς. Οποιοσδήποτε δημιουργός ιστότοπων θα έχει μια καμπύλη εκμάθησης που μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Για καθέναν από αυτούς, δεν είναι τόσο φιλικοί για τη SEO [βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης] όσο τους διαφημίζουν. Πρέπει να γνωρίζετε λίγα πράγματα για το σχεδιασμό και τον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο.

Νομίζω ότι οι πελάτες πρέπει να μάθουν ποιος οικοδόμος τους αρέσει περισσότερο – αυτό είναι πιο εύκολο για αυτούς. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του εργαλεία και χαρακτηριστικά. Διαφέρουν μεταξύ τους και μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά.

Η επιλογή μου για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι το Wix.com

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο για κάποιον που θέλει τον πρώτο ιστότοπό του για την επιχείρησή του. Είναι φθηνό, εύκολο και γρήγορο. Εάν προσπαθήσετε να προσλάβετε μια εταιρεία για να δημιουργήσετε ιστότοπους για εσάς, θα κοστίσει πολύ και ενδέχεται να παραδώσουν τον ιστότοπο σε λίγους μήνες.

Το Wix είναι ισοδύναμο με όλες τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες σχεδιασμού. Κάθε φορά που υπάρχει κάτι νέο στον κόσμο του μάρκετινγκ, το Wix είναι πάντα σε αυτό. Πάντα προστίθενται νέες δυνατότητες. Δεν πιστεύω ότι οι άλλες πλατφόρμες έχουν την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει η Wix και προσθέτει χαρακτηριστικά που απαιτεί η αγορά.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία της εργασίας ή της επιχείρησης με την οποία συμμετείχαν. Υπάρχουν πρότυπα για κάθε κλάδο. Προσθέτετε αυτό που θέλετε. Επιλέγετε τα χρώματα, το κείμενο και τις εικόνες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα άλλο. Μπορείτε να έχετε όσα θέλετε. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα Wix Pro για να το κάνετε για εσάς.

Έχουν μεγάλη υποστήριξη για τους πελάτες τους. Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις που έχετε απαντήσει στο φόρουμ. Εάν δεν έχετε κάποια ερώτηση στο φόρουμ, χρειάζονται 10 έως 24 ώρες για να λάβετε απάντηση από το Wix. Μερικές φορές είναι μια αυτοματοποιημένη απάντηση. Εάν συμβαίνει αυτό, θα το στείλουν στην ομάδα Wix και θα σας απαντήσουν σωστά.

Δυστυχώς, η Wix δεν έχει καθόλου καλό όνομα στην αγορά σχεδιασμού στη Βραζιλία. Εδώ όταν λέτε ότι ένας ιστότοπος είναι χτισμένος στο Wix, οι άνθρωποι τον παραφρούν επειδή πιστεύουν ότι δεν θα είναι ένας πολύ καλός ιστότοπος. Ωστόσο, οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται για τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το Wix.

Αν δείξω κάποια σχέδια και τους πω ότι είναι από το Wix, πάντα εντυπωσιάζονται. Δεν αφορά την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, αλλά τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Αν θέλετε μπορείτε να βάψετε μια Mona Lisa χρησιμοποιώντας το Microsoft Paint (και μερικοί έχουν κάνει αυτό!)

Κάποιος που θέλει έναν πλήρη επαγγελματικό ιστότοπο και έχει τον προϋπολογισμό για την κατασκευή ενός πλήρους ιστότοπου θα πρέπει να αποφύγει το Wix και άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Αλλά έχω μερικούς πελάτες που θα είχαν τον προϋπολογισμό για να πληρώσουν κάποιες εταιρείες για να τους φτιάξουν έναν εξαιρετικό ιστότοπο εκτός του Wix. Αλλά επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το Wix επειδή δεν θέλουν να συνδεθούν με την εταιρεία. Θέλουν να αλλάξουν τις πληροφορίες και να τις κάνουν οι ίδιοι. Δεν θέλουν να βασίζονται σε άλλη εταιρεία για να κάνουν απλές αλλαγές. Είναι καλύτερο για αυτούς να χρησιμοποιούν το Wix.

Τα μειονεκτήματα:

Το Wix γίνεται πιο αργό με την πάροδο του χρόνου. Όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο Wix, θα είναι πολύ γρήγορο. Αλλά αν έχει πάρα πολλές σελίδες ή εάν το περιεχόμενο αρχίσει να μεγαλώνει, με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, ο ιστότοπος Wix αρχίζει να γίνεται πολύ αργός. Αρχίζει να γίνεται αφόρητο σε σημείο που πρέπει να διαιρέσετε τις σελίδες σας σε δύο, έτσι ώστε η σελίδα να μην απαιτεί τόσο πολύ χρόνο για φόρτωση. Γίνεται πολύ απογοητευτικό. Είναι ένα πρόβλημα back-end Wix.

Olya Black

Olya Chernitsyna

Η Olya έχει περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ. Είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και γραφικών που έχει δημιουργήσει σχεδόν 100 ιστότοπους σε διάφορους τομείς, γλώσσες και στυλ.

Συνιστώ την πλατφόρμα Wix για μικρές επιχειρήσεις, διότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό, μοντέρνο, επαγγελματικό ιστότοπο σε μια μέρα κυριολεκτικά. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τα πλεονεκτήματα του Wix βήμα προς βήμα

1 φορά

Είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση να είναι εγκαίρως στην αγορά. Κανείς δεν θέλει να περάσει εβδομάδες ή μήνες για την κατασκευή ιστότοπων. Το Wix έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρόνου.

2. Σχεδιασμός

Πρότυπα ή κενό; Εάν δεν ξέρετε τι θέλετε, σας προσφέρονται εκατοντάδες δροσερά πρότυπα από επαγγελματίες σχεδιαστές, όπου λαμβάνονται υπόψη όλες οι πτυχές μάρκετινγκ και χρηστικότητας. Αν γνωρίζετε τι θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε από το μηδέν ό, τι θέλετε. Μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα, βίντεο, οποιαδήποτε γραμματοσειρά, να χρησιμοποιήσετε δροσερά κινούμενα σχέδια.

3. Χωρίς κωδικοποίηση

Το σύστημα μεταφοράς και απόθεσης καθιστά τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αναζητήσετε έναν προγραμματιστή ιστού, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για τη δουλειά του, δεν χρειάζεται να περιμένετε. Όπως δεν υπάρχει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον ιστότοπό σας. Ίσως χρειαστείτε ένα Wix Pro, ωστόσο ��

4. SEO

Το Wix έχει περάσει από το SEO εχθρικό στο SEO φιλικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Πραγματικά βελτιώνουν πολύ αυτό το ζήτημα. Είναι απολύτως φιλικό προς το SEO τώρα και όλα τα έργα μου το αποδεικνύουν

5. Καλύτερα κάθε μέρα

Δουλεύοντας με το Wix Ξέρω ότι ζήτησαν και άκουγαν τους χρήστες τους, βελτιώνουν την πλατφόρμα τακτικά. Υπάρχει πάντα τεράστια βελτίωση μεταξύ του «χθες Wix» και του «αύριο Wix».

6. Περισσότερο από ένα δημιουργό ιστοσελίδων.

Το να έχετε έναν ιστότοπο με το Wix είναι κάτι περισσότερο από απλές ιστοσελίδες. Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, όλα σε ένα. Έχετε τη λίστα επαφών πελατών σας, η οποία ρυθμίζεται αυτόματα για όλους τους επισκέπτες που σας έγραψαν μέσω του ιστότοπού σας, οι οποίοι αγόρασαν smth.

Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα e-mail και να τα στείλετε σε όλες τις επαφές σας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για οποιαδήποτε επιχείρηση (εστιατόρια, ξενοδοχεία, online κρατήσεις, κ.λπ. “). Δεν χρειάζεστε κανένα εργαλείο τρίτου μέρους που να το κάνει, όλα παρέχονται από την Wix και μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν

7. Τεράστια δωρεάν τράπεζα φωτογραφιών

Η Wix έχει μια μεγάλη τράπεζα φωτογραφιών που είναι απολύτως δωρεάν. Όλες οι εικόνες είναι επαγγελματικές και όμορφες. Αυτή η βιβλιοθήκη φωτογραφιών μεγαλώνει πάντα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο διάσημο απόθεμα φωτογραφιών, όχι δωρεάν, αλλά με ειδική τιμή

8. Όλες οι τελευταίες τάσεις ιστού είναι διαθέσιμες

Ναι, η Wix θέλει οι ιστότοποί τους να είναι «τελευταίας τεχνολογίας». Parallax, φόντο βίντεο, κινηματογραφία, κινούμενα σχέδια, δροσερές γραμματοσειρές… όλα είναι εδώ για χρήση

9. Τακτικές ειδικές προσφορές

Κάθε περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε ένα ετήσιο πρόγραμμα με έκπτωση 50%. Επιπλέον, θα λάβετε δωρεάν domain και κουπόνια δώρων για το Google Adwords.

10. Έκδοση για κινητά

Κάθε ιστότοπος έχει την έκδοση για κινητά που είναι δωρεάν και μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε

Λατρεύω το Wix, έκανα περισσότερες από 100 ιστοσελίδες με το Wix και ποτέ δεν μετανιώνω.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Μετά την αποφοίτησή του από το Ινστιτούτο Τέχνης το 2002, η Adrianne εργάστηκε ως σχεδιαστής για την D.R. Horton, μια εταιρεία του Fortune 500 που δημιουργεί τα πάντα, από τα περιοδικά μέχρι τις πινακίδες. Το 2007 ξεκίνησε τη σχεδίαση και την εταιρεία γραφικών μεγάλου μεγέθους και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Πριν από περίπου έξι χρόνια ξεκίνησα έναν ιστότοπο για τον εαυτό μου στο WIX. Ήταν απλά διασκεδαστικό να δοκιμάσω την πλατφόρμα καθώς ο παλιός μου ιστότοπος ήταν στο WP και μου άρεσε αρκετά. Αφού έπαιξα με το WIX για λίγες μέρες, εντυπωσιάστηκα. Η ταχύτητα που μπορούσα να συνθέσω έναν ιστότοπο ήταν αρκετά εκπληκτική, οπότε μετέφερα τον τομέα μου και αυτή ήταν η αρχή για κάτι υπέροχο.

Μετά από περίπου ένα χρόνο που έχω το χαρτοφυλάκιό μου στο WIX αποφάσισα να κάνω έναν ιστότοπο για το κατάστημα καταδύσεων, δούλευα με μερική απασχόληση. Το έκανα ως freebie για να δοκιμάσω έναν άλλο ιστότοπο στο WIX. Δημιούργησα τον ιστότοπο και, με έκπληξη, μερικούς μήνες αργότερα η επιχείρηση εξερράγη.

Φτάσαμε στο # 1 στο Google σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και η σελίδα μας στο Facebook μεγάλωνε σαν ζιζάνιο. Ήταν σαν να χτυπήσαμε αυτό το γλυκό σημείο. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μερικές ακόμη ιστοσελίδες για ντόπιους νησιώτες στο St. Thomas.

Όλοι οι ιστότοποι είχαν παρόμοια αποτελέσματα και το καλύτερο μέρος … μόλις ολοκληρώθηκε ο ιστότοπος, οι πελάτες μου δεν χρειάστηκαν να με περιμένουν να κάνω αλλαγές ή να πληρώσω για συντήρηση! Για μένα είναι χρυσός. Γνωρίζω ότι ορισμένοι σχεδιαστές ιστοσελίδων μειώνουν τη μύτη τους σε ιστότοπους WIX.

Κάποιοι γελούν και άλλοι ανησυχούν πραγματικά ότι το DIY οικοδόμος μπορεί να τους θέσει εκτός λειτουργίας. Λοιπόν, το βλέπω ως ευλογία! Είμαι σχεδιαστής. Μισώ τον κώδικα. Δουλεύω καλύτερα οπτικά και νομίζω ότι το WIX ανοίγει πόρτες σε καταπληκτικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων που ίσως δεν γνωρίζουν ή δεν τους αρέσει η κωδικοποίηση.

Μην με παρεξηγεις Το WIX δεν υποκαθιστά το πραγματικό ταλέντο. Επίσης, για μένα, βαριέμαι κάνοντας συνήθη συντήρηση. Μου αρέσει να τυλίγω πολλά δροσερά διαφορετικά σχέδια ταυτόχρονα και στη συνέχεια να τα παραδίδω στους πελάτες μου με ένα γρήγορο βίντεο “πώς να”. Με ελευθερώνει για να προχωρήσω στο επόμενο δροσερό έργο και να είμαι επιλεκτικός στο σχεδιασμό ιστοσελίδων που νιώθω να μιλάω.

Διαπίστωσα ότι το 99% των πελατών μου έρχονται σε μένα από άλλες πλατφόρμες. Το WP είναι πιο δημοφιλές. Είναι πάντα η ίδια ιστορία. “Ο σχεδιαστής του ιστότοπού μου έχει πάει MIA, ή δεν θα με καλέσει πίσω, θέλουν $ X για μια απλή αλλαγή και αυτό είναι πολύ ακριβό, πήραν τα στοιχεία σύνδεσής μου και δεν μπορώ να κάνω αλλαγές τώρα.”

Είναι πάντα ότι ο σχεδιαστής του ιστότοπου έχει αποτύχει με κάποιον τρόπο ή χρεώνει παράλογα ποσά για αλλαγές. Το WIX μετριάζει αυτό το ζήτημα. Δημιουργώ έναν όμορφο, δυναμικό ιστότοπο με εκατοντάδες εφαρμογές διαθέσιμες για τους πελάτες μου γρήγορα και αποτελεσματικά στον λογαριασμό μου WIX pro.

Μόλις ολοκληρωθεί ο ιστότοπος, μεταφέρω τον ιστότοπο στον λογαριασμό WIX των πελατών μου, ώστε να έχουν 100% έλεγχο του δικού τους ιστότοπου. Στη συνέχεια απομακρύνομαι. Είμαι πάντα διαθέσιμος για βοήθεια και ερωτήσεις και θα κάνω συντήρηση με χρέωση ή αλλαγές, αλλά το κλειδί είναι ότι μπορούν να κάνουν αλλαγές μόνοι τους.

Θεωρώ ότι όλοι οι πελάτες μου είναι τόσο χαρούμενοι για αυτό και αισθάνομαι λιγότερο ελεγχόμενοι από τον σχεδιαστή ιστοσελίδων. Έχουν ελευθερία, και αυτό τους κάνει να επιστρέφουν για άλλα έργα και να μου παραπέμπουν. Νομίζω ότι το 80% της επιχείρησής μου βασίζεται τώρα σε παραπομπές και ξεκινά από δύο μόνο ιστότοπους WIX.

Υπάρχει πάντα μια σκοτεινή πλευρά σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Πιστεύω ότι το WIX πρέπει να ενισχύσει το παιχνίδι SEO τους. Εάν ακολουθήσετε τα βασικά θα έχετε αξιοπρεπή αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτό λίγο περισσότερο. Προς το παρόν, το WIX χρησιμοποιεί παραστάρα, οπότε φαίνεται ότι όλοι οι ιστότοποι WIX θα λάβουν εικόνες κατάταξης κατάταξης F επειδή τα σκουπίδια επέκτασης αρχείου προστέθηκαν από τους διακομιστές.

Αυτό καθιστά δύσκολη τη λήψη ακριβών αποτελεσμάτων δοκιμής ταχύτητας φόρτωσης. Απαλλαγμένο από τη σωστή συμπίεση των εικόνων σας και το να γνωρίζετε ότι δεν υπερφορτώνετε μια σελίδα είναι το κλειδί. Πιστεύω επίσης ότι ένα άλλο μειονέκτημα του WIX είναι οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ας το παραδεχτούμε; είναι αρκετά άσχημο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ecwid που μου αρέσει πολύ και επιτρέπει προσαρμοσμένο CSS που είναι ωραίο, αλλά η βασική βιτρίνα WIX χρειάζεται κάποια αγάπη. Είναι ικανό για ένα μικρό κατάστημα με λιγότερα από 50 διαδικτυακά προϊόντα, αλλά αν είναι ένα μεγάλο κατάστημα, είναι πολύ χρονοβόρο και απλά δεν ρέει καλά.

Με όλα αυτά που ειπώθηκαν – το πράγμα I L.O.V.E. για το WIX είναι ότι ακούνε! Βελτιώνουν συνεχώς την πλατφόρμα τους. Προσθέτουν νέες εφαρμογές που κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη και νέες λειτουργίες που κάνουν τους ιστότοπους να φαίνονται καταπληκτικοί.

Το WIX παίρνει θέσεις εργασίας από σωστούς σχεδιαστές ιστοσελίδων; Οχι! Η ουσία είναι ότι είναι δύσκολο να σχεδιαστείς για τον εαυτό σου… και κουνάτε το κεφάλι σας ναι τώρα. Χρειάστηκαν χρόνια για να δημιουργήσω έναν ιστότοπο για τον εαυτό μου που μου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι θα τον αλλάξω σε ένα χρόνο.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων WIX θα χρειάζονται πάντα σχεδιαστή WIX. Λέω σε όλους τους πελάτες μου να δοκιμάσουν το WIX πριν με προσλάβουν. Μάθετε την πλατφόρμα και προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό τους. Δεν έχω χάσει έναν πελάτη με αυτόν τον τρόπο, όλοι εκτιμούν την ειλικρίνεια και όλοι καταλήγουν να με προσλαμβάνουν για να κάνω το αρχικό σχέδιο.

Νομίζω ότι το WIX έχει κάποιες βελτιώσεις που πρέπει να κάνουν, αλλά ποια πλατφόρμα δεν έχει; Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και πιστεύω πραγματικά ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Ο Cristian είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του SeeDesine. Έχει πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η εταιρεία του ειδικεύεται σε ιστότοπους WIX και λύσεις επωνυμίας για οποιαδήποτε επιχείρηση ή προϊόν. Χτίζουν επαγγελματικά διαδικτυακά περιβάλλοντα που προορίζονται να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να βελτιώνουν την επιχείρησή σας.

Από τότε που ήμουν παιδί, ήμουν παθιασμένος με ό, τι σημαίνει υλοποίηση της όρασης, ανάμειξη χρωμάτων με τρόπο που τα εφέ αφήνουν χώρο για έμπνευση και δημιουργικότητα.

Εάν είστε κάτοχος μιας εταιρείας, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν λειτουργικό ιστότοπο, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να σας βρουν και επίσης να πραγματοποιήσουν αγορές από εσάς. Η κατοχή ενός ιστότοπου θα βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων σας και επιτρέπει στους πελάτες να βρουν πληροφορίες για εσάς όταν τη χρειάζονται.

Νομίζω ότι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι το Wix. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix είναι ιδανικό για οποιαδήποτε επιχείρηση και θα σας προσφέρει πολλά οφέλη.

Αφού εγγραφείτε στον ιστότοπο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε περισσότερα από 250 πρότυπα για τον νέο σας ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα σχέδια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Πρόκειται για προκατασκευασμένα σχέδια που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την κωδικοποίηση ή τον κώδικα HTML που τους ταιριάζει.

Συχνά, οι δημιουργοί ιστότοπων μπορεί να είναι δύσκολο να περιηγηθείτε και να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο. Το Wix προσφέρει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή που αποτελείται από μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Αυτή η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είναι πολύ χρήσιμη για άτομα που δεν έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και καθιστά τη δημιουργία του ιστότοπού σας εύκολη.

Μπορείτε να τοποθετήσετε όλο το κείμενο, τις εικόνες και τα βίντεό σας όπου θέλετε να μεταβείτε απλώς σύροντάς τα και τοποθετώντας τα εκεί που κρίνετε κατάλληλο.

Τέλος, το Wix προσφέρει χρήσιμα εργαλεία για να χρησιμοποιήσετε αν έχετε κολλήσει ποτέ σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της εμπειρίας δημιουργίας του ιστότοπού σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κουμπιά για να κάνετε κλικ για να λάβετε βοήθεια απευθείας στον ιστότοπο και μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών, αν χρειαστεί.

Αυτό είναι ευεργετικό γιατί δεν γνωρίζετε ποτέ πότε μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε το ταξίδι κατασκευής του ιστότοπού σας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο Wix.com είναι πολύ εύκολο στη χρήση και προσφέρει πολλά διαφορετικά εργαλεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν.

Οι πελάτες σας σας αναζητούν ήδη στο διαδίκτυο και αν δεν έχετε ιστότοπο, τότε τους χάνετε από τον ανταγωνισμό σας. Σταματήστε να παραδίδετε τους πελάτες σας σε άλλους επειδή φοβάστε να μεταβείτε στον κόσμο της ιστοσελίδας.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και θα σας προσφέρει έναν σύντομο χρονικό διάστημα σε έναν λειτουργικό και επαγγελματικό ιστότοπο.

Στούντιο Punchface

Σάρα Τζ

Η Σάρα είναι γραφίστρια του Wix Pro από το 2009. Είναι επίσης υπερήρωας κοινωνικών μέσων.

Αφού χρησιμοποίησα κάθε δημιουργό ιστότοπων εκεί έξω, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το Wix.com ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Η Wix έχει κάνει βήματα όπως δεν μπορούσε να πιστέψει και χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες τους από το 2009 όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά τη δική μου μικρή επιχείρηση.

Εκτός από το γεγονός ότι ο επεξεργαστής Wix εξελίσσεται συνεχώς, φέρνει νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, με ευκολία. η κοινότητα Wix είναι μια ζεστή, όπου οι υπάλληλοι της Wix και οι σχεδιαστές Wix αλληλεπιδρούν και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο υγιής ανταγωνισμός, οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ.

Συχνά εξηγώ το Wix.com ως το Photoshop of Web design, λόγω της ελευθερίας που σας δίνει να δημιουργήσετε. Εκατοντάδες εξαιρετικά εργαλεία στη διάθεσή σας που ταιριάζουν σε αρχάριους και επαγγελματίες, είναι ό, τι μπορείτε να ζητήσετε για να δημιουργήσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Είναι σαν μαγικό, κάντε κλικ στο κουμπί!

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, είχα απολύτως μηδενική εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων ή χρήματα για να προσλάβω έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων, οπότε άρχισα να εξερευνώ τις επιλογές μου. Αυτό είναι όταν έπεσα στο Wix.com αφού εγκατέλειψα απογοητευτικά άλλες επιλογές που με ανάγκασαν να ακολουθήσω μια διάταξη ή μια μορφή.

Ο Wix αψήφησε όλους τους κανόνες. μου έδωσε ένα κενό καμβά για να παίξω μόνο με το περιεχόμενο της καρδιάς μου και αυτό το είδος της ελευθερίας, ερωτεύτηκα. Το μεγάλο μέρος για το Wix είναι ότι αν έχετε 5 λεπτά ή 5 ημέρες για να περάσετε σε έναν ιστότοπο, υπάρχει κάτι για όλους.

Πανέμορφα προ-σχεδιασμένα πρότυπα στη διάθεσή σας, ένας κενός καμβάς για να δημιουργήσετε κάτι εντελώς από τις δικές σας οπτικοποιήσεις (και τα εργαλεία για να το υποστηρίξετε) και το γεγονός ότι έχει ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο σχεδιασμού για τους Wix Pros και πελάτες.

Ντέιβιντ Άνταρντ

Ντέιβιντ Άνταρντ

~ Ο David είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων, συγγραφέας σε πολλούς ιστότοπους σχεδιασμού ιστοσελίδων και ιδρυτής του DART Creations, ενός ιστότοπου για άτομα που εργάζονται με ιστότοπους.

Την ημέρα και την ηλικία ενός ιστότοπου που είναι τόσο απαραίτητο μέρος της επιχείρησης, είναι υπέροχο ότι τα άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε έναν σχεδιαστή Ιστού (για οποιονδήποτε λόγο) έχουν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις.

Κάποιος πρέπει να το δει αυτό από την οπτική γωνία πολλών μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να συνδεθούν στον Ιστό, αλλά δεν έχουν ιδέα από πού να ξεκινήσουν.

Το WIX είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού το κάνει ένα αεράκι για τη δημιουργία ενός υπέροχου ιστότοπου σε ελάχιστο ή καθόλου χρόνο.

Όντας ένας τόσο απλός, οδηγός βήμα προς βήμα, ο οποίος ζητά πράγματα όπως το περιβάλλον του ιστότοπου (ηλεκτρονικό κατάστημα, ρούχα, μωρό;), στη συνέχεια ζητά τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, τα στοιχεία κοινωνικού δικτύου και δημιουργεί όλους τους ιστότοπους από την αρχή. Φυσικά, μπορεί κανείς να αλλάξει και να τελειοποιήσει όπως απαιτείται, αλλά τα βασικά έχουν οριστεί.

Στην ουσία, είναι ένα πολύ απλοποιημένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, με έμφαση στη δημιουργία μιας απλής εμπειρίας χρήστη για άτομα που πρέπει να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο (αλλά δεν ξέρουν πώς).

Δεν θέλει να είναι WordPress και δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο ευέλικτο όσο αυτό, αλλά είναι το σωστό εργαλείο για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζεται απλώς τη βοήθεια για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με σχετικά χαμηλή χρέωση.

Angelique

Angelique

~ Η Angelique είναι ο ιδρυτής του Fresh Pixel, ενός γραφείου σχεδιασμού ιστοσελίδων που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες βασισμένες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων εκκίνησης μικρών επιχειρήσεων, λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και προσαρμοσμένης ανάπτυξης ιστότοπων πλήρους υπηρεσίας, καθώς και επωνυμίας, SEO και διαδικτυακών υπηρεσιών μάρκετινγκ.

Όσον αφορά τους Hosted Website Builders, η προσωπική μου προτίμηση είναι το Wix κυρίως για την ικανότητα δημιουργίας ιστότοπου και λειτουργίας σχετικά γρήγορα με τα θέματα τους. Ενώ οι δημιουργοί ιστότοπων δεν είναι για όλους, είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για τις μικρές επιχειρήσεις που ξεκινούν.

Όλοι οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και προειδοποιούμε όλους τους πελάτες να κάνουν τα μαθηματικά και να λάβουν υπόψη το κόστος των ετήσιων χρεώσεων των δημιουργών ιστότοπων και να το σταθμίσουν προσεκτικά με πιο παραδοσιακές πλατφόρμες ιστότοπων.

Οι λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μάλλον περιορισμένες και δεν θα τις συνιστούσα εάν ένας πελάτης χρειάζεται έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν πιο σύνθετο ιστότοπο όπως μια περιοχή μέλους ή δυνατότητες σύνδεσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το WordPress, το οποίο παρέχει επίσης δυνατότητες επεξεργασίας drag / drop είναι μια καλύτερη επιλογή που επιτρέπει πιο ισχυρές κατασκευές ιστότοπων και είναι φθηνότερη από τις ετήσιες χρεώσεις των κατασκευαστών ιστότοπων.

Σχεδιάζω έναν ιστότοπο για πάνω από δέκα χρόνια και έχω ολοκληρώσει πάνω από 200 ιστότοπους, από μικρούς ιστότοπους χαρτοφυλακίου έως μεγάλες προσαρμοσμένες κατασκευές, για μένα – ο σχεδιασμός / το μάρκετινγκ και η επωνυμία συμβαδίζουν και όλα σχετικά με τη δημιουργία συναισθηματικής σύνδεσης με το κοινό του πελάτη.

Ρόμι Μπράιερ

Ρόμι Μπράιερ

Η Romi είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και συνεργάτης της εταιρείας κοινωνικών μέσων Quick Sites International. Η Romi και η σύντροφός της Maya ίδρυσαν την επιχείρησή τους πριν από δύο χρόνια και κατάφεραν να σχεδιάσουν δεκάδες ιστότοπους (και να μετρήσουν).

Από την εμπειρία μας που δημιουργήσαμε δεκάδες ιστότοπους, το Wix.com είναι η ευκολότερη πλατφόρμα DIY για μικρές επιχειρήσεις.

Μια μικρή επιχείρηση έχει περιορισμένους πόρους για την ψηφιακή της εικόνα και όχι χρόνο για να μάθει πιο εξελιγμένες πλατφόρμες όπως το WordPress. Το Wix προσφέρει μια ποικιλία από όμορφα θέματα για τους πελάτες του, επιτρέποντάς τους να επεξεργάζονται γρήγορα και διαισθητικά χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση και διαθέτει εκατοντάδες εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε προγράμματα Freemium όσο και σε Premium.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Wix.com για μια επιχείρηση που σχεδιάζει τον πρώτο της ιστότοπο χωρίς εμπειρία ή έχει περιορισμένους πόρους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η εταιρεία χρειάζεται έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή έναν απλό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα Wix ενημερώνεται κάθε λίγες μέρες με τις τελευταίες δυνατότητες σχεδιασμού και διαχείρισης που επιτρέπουν όλο και περισσότερες δυνατότητες για τον σχεδιαστή και την ίδια την επιχείρηση.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Η εταιρεία της Roshain έχει απονεμηθεί σε κατάσταση “Bronze” ως “Wix Pro Web Designer” από την “ArenaWix” USA, στις 8 Νοεμβρίου 2010 και τον Μάρτιο του 2014. Έγινε ο πρώτος “Wix Pro Designer” στην περιοχή της Νοτίου Ασίας.

Το Best Hosted Website Builder για τη δημιουργία ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις είναι το Wix.

Το προτείνω γιατί είναι μια πολύ εύκολη πλατφόρμα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου και έχει επίσης πολλές εφαρμογές για χρήση.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφους ιστότοπους στο Wix και δεν διαθέτει μεγάλες διαφημίσεις για το Wix για δωρεάν χρήστες. Το Wix προσφέρει επίσης φιλοξενία διάρκειας ζωής για δωρεάν χρήστες.

Κάθι Πάουελ

Κάθι Πάουελ

Η Kathy είναι Διευθύντρια Μάρκετινγκ στην Tie National, LLC. Η Kathy έχει χρησιμοποιήσει τα ταλέντα της τόσο για την κατασκευή όσο και για τη διαχείριση νέων τμημάτων από την αρχή για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη της εταιρείας και την ικανοποίηση των πελατών.

Έχω χρησιμοποιήσει το Wix πολλές φορές στο παρελθόν για μικρές επιχειρήσεις και τον πρόσφατο επανασχεδιασμό του ιστότοπού μας. Για νέους σχεδιαστές, το WIX παρέχει εξαιρετικά πρότυπα εκκίνησης για προσαρμογή, διατηρώντας παράλληλα τον ιστότοπο πολύ επαγγελματικό.

Για όσους έχουν περισσότερη εμπειρία σχεδίασης, τα πρότυπα WIX μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για να ξεκινήσετε, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από έναν κενό καμβά. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν για ιστολόγια, εικόνες, κινούμενα σχέδια και το πιο σημαντικό για SEO.

Δεν χειρίζομαι όλες τις προγραμματιστές κωδικοποίησης, αλλά με το WIX αυτή η γνώση δεν με συγκρατεί και ο σχεδιασμός και η αίσθηση πλοήγησής μου επιτρέπεται να βρίσκονται στο επίκεντρο. Ακόμα καλύτερα, μπορώ να κάνω αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να προσλάβω έναν προγραμματιστή για να ενημερώσω την κωδικοποίηση.

Τζιμ Τσαντούλας

Τζιμ Τσαντούλας

Ο Τζιμ αποφοίτησε από την Τέχνη & Σχεδιάστε το σχολείο AKTO (1996-1999) ως γραφίστας. Προηγουμένως εργάστηκε ως ανεξάρτητος εικονογράφος για περιοδικά. Αυτή τη στιγμή δημιουργεί ιστοσελίδες μικρών επιχειρήσεων που χρειάζονται μια νέα νέα ιστοσελίδα.

Το Wix έχει τον ευκολότερο δημιουργό / επεξεργαστή ιστότοπων που επιτρέπει σε απλούς χρήστες να παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Επιχειρηματικές δραστηριότητες, υπηρεσίες, ηλεκτρονικό κατάστημα και πολλά άλλα. Το Wix ακολουθεί την τελευταία τεχνολογία με πολλά εξαιρετικά εργαλεία που βοηθούν στο σχεδιασμό ενός πολύ μοντέρνου και φιλικού ιστότοπου. Εκατοντάδες επιπλέον εφαρμογές θα μπορούσαν επίσης να συμβάλουν στην ολοκλήρωση μοναδικών έργων.

Το WIX παρέχει επίσης μάρκετινγκ, διαφήμιση, ενημερωτικά δελτία, SEO, analytics, εικόνες αποθεμάτων και βίντεο. Διαθέτει το πλήρες πακέτο για τη δημιουργία ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά.

Τζέσικα Παλότας

Τζέσικα Παλότας

~ Η Τζέσικα είναι ταλαντούχος σχεδιαστής ιστοσελίδων και κοινωνικός επαγγελματίας μάρκετινγκ με εξαιρετικές δεξιότητες στην ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Πιστεύουμε ότι το Wix είναι το καλύτερο Website Builder. Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές άλλες πλατφόρμες, σχεδόν όλες εκείνες που είναι εκεί έξω.

Το Wix είναι μακράν το πιο εύκολο στη χρήση, καθώς σας επιτρέπει να είστε δημιουργικοί με το σχεδιασμό και τις ιδέες σας και να εξακολουθείτε να παρέχετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο HTML που είναι εύκολο στη χρήση και προβολή χωρίς τη χρήση ελάχιστης ή καθόλου κωδικοποίησης HTML.

Μόλις σχεδιάσω τον ιστότοπο των πελατών μου, συνήθως μπορώ να παρέχω συνδέσμους DIY για να τους βοηθήσω να κάνουν τις δικές τους ενημερώσεις. Τους δίνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση και την ευκολία να διατηρήσουν τη δική τους ιστοσελίδα. Εάν έχουν προβλήματα, μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν μαζί μου ή να επικοινωνήσουν με τη βοήθεια του Wix χωρίς απορίες!

Λατρεύω τον Wix και το έφτιαξα για πέντε χρόνια. Έχω σχεδιάσει εκατοντάδες και εκατοντάδες ιστότοπους από μια επιχείρηση cupcake, σε τράπεζες, σε γιατρούς!

Τζόσουα Μόραν

Τζόσουα Μόραν

Ως σχεδιαστής γραφικών, το WiX θα ήταν η επιλογή μου μεταξύ άλλων κατασκευαστών ιστοτόπου.

Ο κύριος λόγος θα ήταν η ικανότητά του να λειτουργεί με έναν κενό καμβά, χωρίς πρότυπα και πλήρως προσαρμόσιμο.

Η πλήρης προσαρμογή είναι αυτό που κάνει την προσέγγιση του ιστότοπου HTML ελκυστική. Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την κωδικοποίηση.

Με το WiX, μπορώ να επικεντρωθώ στη σχεδίαση και να την κάνω αισθητικά ευχάριστη, εξοικονομώντας πολλές ώρες κωδικοποίησης. Τα συντομότερα χρονοδιαγράμματα σημαίνουν πιο ευτυχισμένους πελάτες.

Τρέις Κωστόπουλος

Τρέις Κωστόπουλος

Η Tracy είναι ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Brown Owl Creative, μιας πολυεπιστημονικής εταιρείας σχεδιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έμφαση στο Branding, το Design και την Ανάπτυξη Ιστού. Η Brown Owl Creative συνδυάζει το σχεδιασμό και την τεχνολογία για να κυκλοφορήσει μάρκες και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τόσο σε τοπικό όσο και σε όλο τον κόσμο.

Στην Brown Owl Creative χρησιμοποιούμε τεχνολογίες HTML5, CSS3 και JavaScript για τη δημιουργία ελκυστικών και καινοτόμων εμπειριών για κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές για τις λύσεις ιστού των πελατών μας. Δουλεύουμε σε ορισμένες πλατφόρμες, όπως WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow και Magento.

Κανένας δημιουργός ιστότοπου δεν είναι τέλειος κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Για μένα προσωπικά, το Wix είναι μακράν το πιο καινοτόμο drag & ρίξτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταξύ των ανταγωνιστών τους.

Μπορείτε να επιτύχετε ένα υψηλό επίπεδο προηγμένης σχεδίασης χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιείτε και πάντα εισάγουν νέα και καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία κατά τη γνώμη μου τα ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους από αυτή την άποψη.

Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε μια πλατφόρμα που μπορεί να αναπτυχθεί με τον ιστότοπό σας καθώς οι απαιτήσεις σας αλλάζουν.

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός ιστότοπου φιλικού για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά χωρίς κωδικοποίηση ή ανάπτυξη το καθιστά μια εξαιρετικά ανταγωνιστική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια παρουσία ιστότοπου, γρήγορα, αποτελεσματικά και εντός προϋπολογισμού.

Πιστεύω ότι η ανάπτυξη του Wix (88 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες τον Ιούλιο του 2016) οφείλεται κυρίως στην καινοτόμο προσέγγισή τους για την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και καθιστώντας το φιλικό προς το χρήστη για τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν τους δικούς τους ιστότοπους χωρίς να χρειάζεται να προσλάβουν προγραμματιστής για να κάνει μικρές ενημερώσεις ιστού για λογαριασμό τους.

Έχουν επίσης μία από τις ισχυρότερες υποδομές υποστήριξης που διατίθενται σε όλους τους κατασκευαστές ιστότοπων και παραμένουν ανταποκρινόμενες μέσω τηλεφώνου και email στην υποστήριξη. Αυτό σε συνδυασμό με την ευελιξία της πλατφόρμας τους και την ευκολία χρήσης τους καθιστούν τους ηγέτες της αγοράς σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά σήμερα.

Σάρα Α. Σέρμαν

Σάρα Α Sherman

~ Η Sarah είναι η Ιδρυτής του illustrateddomain.com, είναι μια βραβευμένη Wix Certified Design Pro και δημιουργεί ιστότοπους από το 2010. Η προηγούμενη εμπειρία της ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός μάρκετινγκ βοηθά τους πελάτες της να καθορίσουν τις διαδικτυακές τους στρατηγικές.

Κατά τη γνώμη μου, το Wix είναι η απόλυτη καλύτερη επιλογή για μια πλατφόρμα μικρών επιχειρήσεων.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πανέμορφους ιστότοπους για ένα κλάσμα της τιμής που θα πληρώνουν με άλλες πλατφόρμες. Διαθέτει τεχνολογία μεταφοράς και απόθεσης που βοηθά τους χρήστες με λίγη εμπειρία ιστού να μπορούν να δημιουργήσουν έναν υπέροχο ιστότοπο. Εάν ένας επαγγελματίας δημιουργεί τον ιστότοπό σας Wix, είναι εύκολο για εσάς να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, οι λειτουργίες Wend backend είναι ένα κατάστημα ενιαίας εξυπηρέτησης όπου τα πάντα είναι στη διάθεσή σας για όχι μόνο τη δημιουργία ενός ιστότοπου, αλλά και τη διαχείριση της αφοσίωσης των πελατών και των πελατών σας σε ένα μέρος.

Τα χαρακτηριστικά του Wix περιλαμβάνουν:

 • Καθαρά όμορφα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ευκολία στη χρήση
 • Εύκολο, αποτελεσματικό SEO (χωρίς ajax)
 • Pro Photogallery
 • Wix Backend – Για να διαχειριστείτε τους πελάτες, την επαφή και τους πελάτες σας
 • Παράλληλος και σχεδιασμός απόκρισης (Wix Columes)
 • Διαχείριση μάρκετινγκ μέσω email (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

Ο Antonio είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unraveled Media, μιας ψηφιακής εταιρείας που παρέχει προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων και υπηρεσίες SEO. Είναι επίσης ο ιδρυτής του Boonle.com, μια αγορά γραφιστικής.

Αν και δημιουργώ ιστότοπους σε πολλές πλατφόρμες, το Wix.com τείνει να λειτουργεί καλύτερα όταν πρόκειται για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Συνιστώ το Wix σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αρκετά συχνά για τους ακόλουθους λόγους:

Προσιτότητα

Το κόστος δημιουργίας ενός ιστότοπου Wix προσαρμοσμένου σε σχέση με έναν ιστότοπο WordPress ειδικά σχεδιασμένο είναι συνήθως πολύ μικρότερο. Αυτό οφείλεται συνήθως στο χρόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου Wix σε σύγκριση με έναν ιστότοπο WordPress.

Γρήγορη εγκατάσταση & ευκολία στη χρήση

Λόγω του εξαιρετικά προσαρμόσιμου προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, η δημιουργία ενός εξαιρετικού ιστότοπου μπορεί συχνά να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα.

Συντήρηση

Η εκπαίδευση πελατών σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και επεξεργασίας των ιστότοπων Wix είναι πολύ πιο εύκολη από τις τοποθεσίες WordPress. Οι πελάτες συνήθως κατανοούν γρήγορα την έννοια του εργαλείου δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης και είναι ευγνώμονες που μπορούν να κάνουν τις ίδιες βασικές αλλαγές, όπως η προσθήκη φωτογραφιών ή η αλλαγή κειμένου. Η τεκμηρίωση υποστήριξης είναι επίσης ένα κλικ μακριά.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Ο Beatriz είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και blogger που επικεντρώνεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να ξεκινήσουν το blog τους από το μηδέν. Παρέχει βήμα προς βήμα μαθήματα και συμβουλές με δυνατότητα δράσης, ενώ προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες κωδικοποίησης για να προσαρμόζει τα πρότυπα Squarespace.

Όταν σκέφτομαι ιστότοπους επαγγελματικής εμφάνισης για μικρές επιχειρήσεις, αμέσως σκέφτομαι το Squarespace. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο φιλοξενούμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων εκεί έξω και όχι λόγω της δημοτικότητάς του. Για μένα, το Squarespace είναι μακράν η καλύτερη λύση για τη δημιουργία ενός σταθερού επιχειρηματικού ιστότοπου μόνοι σας, κυρίως λόγω αυτών των τριών θεμελιωδών πτυχών:

1. Αποκριτικά πρότυπα: Είμαι τεράστιος υποστηρικτής για την ανταπόκριση στον ιστότοπο, όχι μόνο επειδή επιτρέπει στο κοινό σας να περιηγείται αποτελεσματικά στον ιστότοπό σας όταν βρίσκονται εν κινήσει, αλλά και επειδή τους ενημερώνει ότι είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας και ότι προσέχετε λεπτομέρειες που παραβλέπονται πολύ συχνά.

Όλα τα πρότυπα του Squarespace ανταποκρίνονται πλήρως και ακόμη και αν προσθέσετε στοιχεία από πηγή τρίτου μέρους που είναι μη ανταποκρίνεται , μπορείτε εύκολα να τα τροποποιήσετε εισάγοντας μερικές γραμμές CSS στον επεξεργαστή

2. Προσαρμογή: αν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι αξέχαστος και πλήρως προσαρμοσμένος στην επωνυμία σας, θα πρέπει να εργαστείτε σε αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να επεξεργαστείτε, να επιλέξετε χρώματα και να επιλέξετε γραμματοσειρές για κάθε στοιχείο στον ιστότοπό σας.

Με το πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ του Squarespace μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν όλες τις πτυχές του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων κουμπιών, χρωμάτων διαχωριστικών, γραμματοσειρών, χρώματος κειμένου, γεμίσματος κ.λπ., επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν πλήρως εξατομικευμένο ιστότοπο χωρίς καμία ικανότητα κωδικοποίησης. Επιπλέον, εάν έχετε γνώση HTML και CSS, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο τον ιστότοπό σας χάρη στις πολλές περιοχές εισαγωγής κώδικα που διατίθενται σε όλα τα πρότυπα..

3. Τιμολόγηση: όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση με έναν προϋπολογισμό, μπορεί να είναι δελεαστικό να αναζητήσετε τις φθηνότερες διαθέσιμες επιλογές, αλλά όταν πρόκειται για πλατφόρμες ιστότοπων, διαφωνώ απόλυτα. Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που σας παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε και πολλά άλλα, συχνά συνοδεύεται από μια τιμή. Ευτυχώς, τα σχέδια της Squarespace είναι πολύ προσιτά και μπορείτε πάντα να επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας.

Το θέμα σχετικά με τους φιλοξενούμενους δημιουργούς ιστότοπων είναι ότι ακόμη και όταν όλοι μπορούν να προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, ένα ευρύ φάσμα προτύπων και ακόμη και δωρεάν λογαριασμούς, πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που πρόκειται να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κατάλληλος διαδικτυακή παρουσία. Γι ‘αυτό προτείνω το Squarespace σε όποιον θέλει να ιδρύσει μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση στον ιστό

Τζεφ Μίλερ

Τζεφ Μίλερ

~ Ο Jeff είναι ο ιδιοκτήτης και ο εννοιολογικός καλλιτέχνης πίσω από το HellothisisJeff Design, ένα αυτόνομο κατάστημα μάρκας και σχεδιασμού ιστοσελίδων ειδικά σχεδιασμένο για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, εκκλησίες και μικρές επιχειρήσεις.

Κάθε έργο Ιστού έχει διαφορετικές απαιτήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη και στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, οπότε δυστυχώς, καμία τέλεια πλατφόρμα δεν λειτουργεί για κάθε πελάτη. Ωστόσο, η χρήση του Squarespace ως πλήρους αυτο-φιλοξενούμενης διαδικτυακής λύσης έχει συχνά το νόημα για πολλές από τις μικρές επιχειρήσεις, τις μη κερδοσκοπικές και τις εκκλησίες με τις οποίες συνεργάζομαι.

Δημιουργικά, το Squarespace προσφέρει όμορφα καθαρά πρότυπα που είναι τέλεια για την επικοινωνία συναρπαστικών ιστοριών επωνυμίας. Η ικανότητα που προσφέρει η δυνατότητα προσαρμογής των δικών μας προσαρμογών μέσω CSS, καθώς και η εμβάθυνση με την πλατφόρμα προγραμματιστών, ξεχωρίζει πραγματικά το Squarespace ως μια πραγματική εργαλειοθήκη σχεδιαστών. Υπάρχουν πολύ λίγα που δεν μπορούν να επιτευχθούν στο πλαίσιο τους.

Τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά, ωστόσο, βρίσκονται στην πλευρά του πελάτη όσον αφορά τη διαισθητική διαχείριση περιεχομένου και τη συντήρηση του ιστότοπου. Οι πελάτες μου αγαπούν πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσω δυναμικές νέες διατάξεις σελίδας με το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και να έχουν πλήρη έλεγχο της ιεραρχίας των ιστότοπών τους.

Το Squarespace προσφέρει επίσης πολλά οφέλη πίσω από τα παρασκήνια, όπως ασφάλεια SSL, εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, διάφορες βασικές ενσωματώσεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Συνοψίζοντας, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Squarespace γιατί είναι γρήγορο και εύκολο, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις σχεδιασμού και περιεχομένου που με βοηθούν να διηγηθώ τις ιστορίες των πελατών μου με πολύ πρακτικούς τρόπους.

Τζόσια Νέλσον

Τζόσια Νέλσον

~ Η Josiah έχει κερδίσει 5 βραβεία για το σχεδιασμό ιστοσελίδων τα τελευταία 5 χρόνια. Προς το παρόν κάνει διαδικτυακό σχεδιασμό μόνο για ιδιώτες πελάτες και διευθύνει την εταιρεία του, ReadySettle, πλήρους απασχόλησης. Δημιούργησε τον ιστότοπο της εταιρείας του σε ένα σαββατοκύριακο.

Από όλους τους διεκδικητές, ο Squarespace είναι ποιος θα επέλεγα τελικά. Διαθέτουν πολύ απλά, διαισθητικά εργαλεία, ενώ επιτρέπουν καθαρό σχεδιασμό και στιλ. Είχα πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και φίλους επιχειρηματιών να χρησιμοποιούν το Squarespace και το όμορφο πράγμα τους είναι ότι κάνουν τον κώδικα τους για να συνεργαστούν πολύ καλά.

Τα εργαλεία ιστότοπου που χρησιμοποιούν γραφικές διεπαφές πρέπει να δημιουργήσουν κοντέινερ όπως κομμάτια παζλ για να λειτουργήσει η μεταφορά και απόθεση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό καταλήγει να είναι μια δυσκίνητη σύγχυση ασυμβίβαστων σχεδιαστικών στοιχείων και απωθητικών χρωμάτων.

Το Squarespace, ωστόσο, το κάνει όμορφα χρησιμοποιώντας μια διαφορετική τεχνική που δεν χρησιμοποιούν πολλοί άλλοι παίκτες. Είναι πολύ προφανές με το πόσο γρήγοροι είναι οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας, πόσο ανταποκρίνεται ο ιστότοπος και απλώς με τη γενική αίσθηση γνησιότητας και ποιότητας που απλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε από τις περισσότερες πλατφόρμες μεταφοράς και απόθεσης.

Συνολικά, το Squarespace είναι η πρώτη μου επιλογή ως webmaster. Όχι πολλές πλατφόρμες μπορούν να ταιριάξουν με το κόστος και την ευκολία χρήσης σε σύγκριση με το τελικό αποτέλεσμα, που είναι ένας υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενος ιστότοπος που επικοινωνεί αποτελεσματικά το μήνυμα του ιστότοπου και το κάνει με τρόπο που είναι πολύ ευχάριστο για το βλέμμα.

Ντίλαν Σείγκερ

Ντίλαν Σείγκερ

~ Ο Dylan είναι ο ιδρυτής της Lovably Inc., ενός δημιουργικού στούντιο με έδρα τη Νέα Υόρκη, το οποίο επικεντρώνεται στη διάδοση ιδεών μακράς διαρκείας από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας προσεγμένο σχεδιασμό με γνώμονα το σκοπό. Ιδρύθηκε το 2014 με στόχο να καταστήσει τις υπηρεσίες σχεδιασμού υψηλού επιπέδου πιο προσβάσιμες, έχουμε βοηθήσει να μετατρέψουμε δεκάδες εξαιρετικές ιδέες σε όμορφες πραγματικότητες.

Squarespace είναι το καλύτερο φιλοξενούμενο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις, επειδή επιτρέπει τεράστια, δημιουργική προσαρμογή, διατηρώντας παράλληλα μια απλότητα και κομψότητα που οι περισσότερες υπηρεσίες δεν πλησιάζουν καν στην επίτευξη.

Το Squarespace διευκολύνει τους πελάτες μας να προσθέσουν και να επεξεργαστούν περιεχόμενο στους ιστότοπούς τους και παίρνει το βάρος της διαχείρισης μιας σύνθετης εγκατάστασης ιστού από τους ώμους τους.

Τέλος, η υποστήριξη πελατών της Squarespace 24/7 είναι κορυφαία και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει. Δεν μπορείτε να το νικήσετε.

Μέγκαν Χάρτμαν

Μέγκαν Χάρτμαν

Η Meghan είναι UX Designer και ιδρυτής του Crafting Creative, όπου συνεργάζεται με δημιουργικούς επιχειρηματίες για να κατασκευάσει ιστότοπους που είναι εύχρηστοι, που χτίζουν την αξιοπιστία τους και που φέρνουν περισσότερους πελάτες στο ψηφιακό τους κατώφλι. Μπορείτε να την βρείτε στο Twitter ή στο Instagram @MeghanCreative.

Το καλύτερο, φιλοξενούμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων και αυτό που χρησιμοποιώ τόσο ο ίδιος όσο και για τους πελάτες μου είναι το Squarespace. Το Squarespace είναι μια λύση all-in-one: φροντίζουν για τη φιλοξενία, το όνομα τομέα σας μπορεί να ρυθμιστεί μέσω αυτών και ενσωματώνεται εύκολα με τις Εφαρμογές Google. Πρόσφατα άρχισαν επίσης να προσφέρουν δωρεάν πιστοποιήσεις SSL, πράγμα που (nerd-alert) σημαίνει ότι η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας θα έχει https: // στην αρχή, ειδοποιώντας τους χρήστες σας ότι είναι ένας ασφαλής ιστότοπος για χρήση.

Τώρα, γιατί έχει σημασία; Επειδή από το 2017 η Google καταργεί μη ασφαλείς ιστότοπους και ο δικός σας θα μπορούσε ενδεχομένως να επισημανθεί ως ανασφαλής εάν δεν έχετε αυτή τη μαγεία SSL. Τα καλά νέα είναι, με το Squarespace, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για αυτό.

Εκτός από όλα τα nerdy SEO χαρακτηριστικά που διαθέτει το Squarespace, μου αρέσει για το πόσο φιλικό προς το χρήστη και προσαρμόσιμο είναι. Με τα όμορφα θέματα και το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, είναι μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Όχι μόνο αυτό, αλλά στην πραγματικότητα καθιστούν σχετικά ανώδυνη την προσαρμογή, δίνοντάς σας την επιλογή να προσθέσετε στο δικό σας CSS, HTML και JavaScript.

Έχω χρησιμοποιήσει WordPress, Weebly, Wix, Webflow και έχω προσαρμοσμένη κωδικοποιημένη ιστοσελίδα από το μηδέν. Από όλη αυτή την εμπειρία, βρήκα το Squarespace ως το καλύτερο, φιλοξενούμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Είναι εύκολο στη χρήση, διαθέτει ένα εξαιρετικό ενσωματωμένο σύνολο λειτουργιών και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο στην επιχείρησή σας.

Ζόραν Μποσάνσιτς

Ζόραν Μποσάνσιτς

~ Ο Zoran συνέστησε το POINT OUT, ένα ψηφιακό πρακτορείο μάρκετινγκ, όπου συνεργάστηκε με μάρκες όπως Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne και STIHL. Έχει κάνει την προσωπική του αποστολή να βοηθήσει κάθε φιλόδοξο άτομο να ξεκινήσει μια επιχείρηση που θα λατρέψει να χτίσει.

Το Squarespace δεν θα σας προσφέρει την ευελιξία του WordPress. Αυτό ισχύει όμως για οποιονδήποτε άλλο δημιουργό ιστότοπων εκεί έξω.

Δεν διαθέτει επίσης το εξαιρετικά εύκολο οικοδόμο που έχει ο Weebly. Και μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη συλλογή προτύπων όπως το Wix.

Ωστόσο, ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων στην αγορά είναι το Squarespace. Κάτω τα χέρια.

Γιατί? Είναι εκεί στην κορυφή σε κάθε κατηγορία. Επιπλέον, υπερέχει όταν πρόκειται για καθοριστικά, όπως ο σχεδιασμός, η δυνατότητα κοινής χρήσης και η ετοιμότητα SEO. Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται. Λειτουργούν τόσο καλά στην επιφάνεια εργασίας σας, όπως και στο τηλέφωνό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όπως πρόσφατα Η χρήση του διαδικτύου για κινητά υπερέβη την επιφάνεια εργασίας για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Το Squarespace έκανε τον τέλειο συνδυασμό ευκολίας χρήσης, ευελιξίας σχεδιασμού και ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές UI / UX.

Ως μια μικρή επιχείρηση, δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο για τη διαχείριση του ιστότοπού σας, αλλά μάλλον για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας. Ο ιστότοπός σας θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε κάθε διαδικτυακή επιχειρηματική ευκαιρία που ενδέχεται να προκύψει, ενώ δεν θα πρέπει να καταναλώνει τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας.

Και αυτό ακριβώς παίρνετε με το Squarespace.

Στην πραγματικότητα, θα είστε εντυπωσιασμένοι από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Πρότυπα όπως Ειρηνικός θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας για να τον κάνετε να μοιάζει με την παραγγελία σας. Μπορείτε να έχετε όλα τα widget, μπλοκ επιλογής και κουμπιά CTA που θα χρειαστείτε. Ενσωματώνεται επίσης με Leadpages, ConvertKit και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.

Βασικά, το Squarespace προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε ως μια μικρή επιχείρηση. Και το προσφέρουν σε λογική τιμή.

Διογένης Μπρίτο

Διογένης Μπρίτο

Το Diogenes έχει πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, καθώς και πλούσια εμπειρία στον σχεδιασμό πληροφορικής και φυσικών προϊόντων.

Συνιστώ το Squarespace ως το καλύτερο φιλοξενούμενο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Το Squarespace έχει:

1. 24/7 υποστήριξη,

2. Μια μεγάλη κοινότητα ειδικών,

3. Τα καλύτερα σχεδιασμένα, πλήρως ανταποκρινόμενα πρότυπα και

4. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι εξαιρετικά ευέλικτο.

Άλυσα Χόπκινς

Άλυσα Χόπκινς

~ Η Alyssa βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να αυξήσουν το κοινό τους μέσω σχεδίων και φωτογραφιών.

Προτιμώ το Squarespace για διάφορους λόγους:

1. Το Squarespace προσφέρει όμορφα σχεδιασμένους ιστότοπους που σας επιτρέπουν να αλλάζετε πρότυπα ανά πάσα στιγμή χωρίς να χάνετε περιεχόμενο. Αν θέλετε να αλλάξετε το πρότυπό σας στο Wix, πρέπει να ξεκινήσετε ξανά και να χάσετε το περιεχόμενό σας που είναι πόνο!

2. Το Squarespace ανταποκρίνεται. Το Wix θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε ορισμένα πράγματα σε κινητά, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας μου, δεν θέλουν να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο για κινητά ξεχωριστά, θέλουν να μπορούν να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο και να κάνουν τον κωδικό τα υπόλοιπα.

3. Το Squarespace έχει φανταστική υποστήριξη 24/7. Η εύρεση κάποιου για να μιλήσει στο Wix είναι ΠΟΝΟΣ. Έχουν ένα τεράστιο φόρουμ hep, αλλά μερικές φορές πρέπει να μιλήσετε ή να στείλετε email σε ένα άτομο αντί να περάσετε ώρες ψάχνοντας μέσα από φόρουμ για τη λύση σας. Έχω πάει εκεί και δεν είναι διασκεδαστικό.

4. Το Squarespace προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, σε αντίθεση με το Wix. Αυτό είναι τεράστιο εάν περιμένετε να έχετε μεγάλο αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας και εάν έχετε πολύ περιεχόμενο στον ιστότοπό σας που πρέπει να φορτώσετε γρήγορα. Το Wix έχει πάρα πολλούς περιορισμούς στο εύρος ζώνης.

5. Το Squarespace κατασκευάστηκε από σχεδιαστές. Όλα τα πρότυπά τους φαίνονται υψηλού επιπέδου. Έχει μια πιο δομημένη αντίσταση & πτώση σε σύγκριση με το Wix. Η καμπύλη μάθησης μπορεί να είναι ευκολότερη στο Wix από ό, τι είναι το Squarespace, αλλά μόλις καταλάβετε τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας ενός ιστότοπου εκεί, είναι πολύ εύκολο να κάνετε τα υπόλοιπα.

Ντέιβιντ Επικεφαλής

Ντέιβιντ Επικεφαλής

~ Ο David είναι ειδικός στο Squarespace για 3 χρόνια και προσωπικά δημιούργησε περίπου 100 ιστότοπους Squarespace. Είναι ο ιδρυτής του DesignLive που μοιάζει με το Uber για έναν σχεδιαστή του Squarespace.

Πρέπει να επιλέξω το Squarespace. Ο αρχικός λόγος που άρχισα να σχεδιάζω στην πλατφόρμα ήταν ότι προσπαθούσα να μάθω πώς να φτιάχνω τον ιστότοπο της πρώτης επιχείρησής μου.

Δοκίμασα κάθε άλλη πλατφόρμα (Shopify, Wix, Weebly, WordPress κ.λπ.) και τίποτα δεν ήταν τόσο εξελιγμένο όσο το Squarespace.

Έχουν βάλει τη μεγαλύτερη σκέψη στην άρση όλων των εμποδίων που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι DIYers. Με απλά λόγια, είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος για το μέσο άτομο να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο.

Τζον Τίντελ

Τζον Τίντελ

~ Ο John είναι μια μετασχηματιστική δημιουργική δύναμη, που παρέχει εισροή ιδεών, πολιτισμού και ηγεσίας. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, ενθαρρύνει την ομαδική εργασία, παρέχει σταθερή δημιουργική ηγεσία & ανάπτυξη προϊόντων.

Πρώτα απ ‘όλα, νομίζω ότι τα έχω χρησιμοποιήσει όλα. Από φιλοξενούμενες έως αυτο-φιλοξενούμενες λύσεις, έχω πελάτες που θέλουν τη συγκεκριμένη λύση τους και πρέπει να είμαι σε θέση να συνεργαστώ με αυτό που έχουν. Πρόσφατα, χρησιμοποιώ την εμπορική λύση της Squarespace.

Μου αρέσει η απλότητα των ιστότοπών τους και η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου τους είναι αρκετά εύκολη για να ρυθμιστεί και να αρχίσει να χρησιμοποιεί. Ως σχεδιαστής, τείνω να σχεδιάζω τον ιστότοπό μου και δεν προσθέτω ποτέ περιεχόμενο. Το Squarespace δημιουργεί τόσο απλούς ελάχιστους ιστότοπους, που αντιστέκονται στον επανασχεδιασμό και αρχίζω να προσθέτω περιεχόμενο στον ιστότοπο.

Ένα πλεονέκτημα είναι η τιμή, πραγματικά προσιτή για πώληση στο Διαδίκτυο και σύνδεση της αλληλογραφίας των πελατών σας (Mailchimp, email) για να δημιουργήσετε μια υπέροχη εμπειρία χρήστη κατά την αγορά στο διαδίκτυο. Για λιγότερα από 30 $ μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο που φαίνεται υπέροχη και λειτουργεί σαν ένα πλήρες διαδικτυακό κατάστημα λιανικής.

Δεν λαμβάνουν περικοπές από τις πωλήσεις σας, όπως το Shopify και άλλοι. Το μόνο μειονέκτημα που έχω με τους εμπορικούς ιστότοπους της Squarespace, είναι ότι έχετε μόνο μία επιλογή για επεξεργασία πληρωμών. Συνολικά, δεν νομίζω ότι θα απογοητευόσασταν από την πλατφόρμα και την υποστήριξή τους.

Μάρτα Τούτσι

Μάρτα Τούτσι

Η Μάρτα είναι ο ιδρυτής και σχεδιαστής της Naya Traveller. Ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους ιστότοπους του Squarespace στον κόσμο.

Πιστεύω ότι το Squarespace είναι η καλύτερη πλατφόρμα ιστοτόπων που φιλοξενείται αυτόματα. Έχουν εξαιρετικές ενσωματώσεις τρίτων όπως το Adobe Typekit, το Getty Images και το Stripe, που βελτιστοποιούν την καθημερινή ροή εργασίας και βοηθούν τον ιστότοπο να φαίνεται επαγγελματικό.

Τα πρότυπά τους είναι κορυφαίας ποιότητας σχεδίασης και επίσης εύκολο να προσαρμοστούν με κώδικα.

Τέλος, το Squarespace έχει μια μεγάλη κοινότητα υποστήριξης που είναι χρήσιμη για χρήστες με λίγη γνώση CSS / HTML που επιθυμούν να προσαρμόσουν τους ιστότοπούς τους με απλά αποσπάσματα κώδικα.

Μπράντον Μπράουν

Μπράντον Μπράουν

~ Ο Brandon είναι σχεδιαστής με έδρα την Ατλάντα, GA που ειδικεύεται στο branding και στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ο Brandon συνεργάζεται επίσης με καλλιτέχνες και μουσικούς μέσω της ανάπτυξης καλλιτεχνών και της συμβουλευτικής επωνυμίας.

Ζω και αναπνέω Squarespace όταν δουλεύω με μικρές επιχειρήσεις. Το Squarespace είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για μικρές επιχειρήσεις που είναι προσανατολισμένες στο σχεδιασμό και θέλουν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην κατασκευή της αισθητικής του ιστότοπού σας.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Squarespace για επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν και ενδιαφέρονται για καθαρό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι σε θέση να κάνουν πολλές αλλαγές στο σχεδιασμό χωρίς να αγγίξουν ποτέ τον κώδικα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βιώσουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή ηλεκτρονικού εμπορίου, επιτρέποντάς τους να τρέχουν ψεύτικα από τον ιστότοπό τους Squarespace.

Εάν οι μικρές επιχειρήσεις αναζητούν ένα μοντέρνο, προσανατολισμένο στην εικόνα σχεδιασμό, σκεφτείτε σίγουρα το Squarespace.

Νίκολα Μπερνάρντι

Νίκολα Μπερνάρντι

~ Η Nicola είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Σχεδίασε τον δικό του ιστότοπο, ο οποίος ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους ιστότοπους του Squarespace στον κόσμο

Κατά τη γνώμη μου, το Squarespace είναι το καλύτερο οικοδεσπότη δημιουργού ιστότοπων εκεί έξω στις διασυνδέσεις.

Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η απλότητά του: όλα δημιουργούνται έχοντας κατά νου την εμπειρία των χρηστών και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν απαραίτητα υπόβαθρο στο σχεδιασμό ή τον προγραμματισμό ιστοσελίδων.

Το οποίο δεν είναι τίποτα λιγότερο από απελευθερωτικό, γιατί ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, πιθανότατα ζείτε σε έναν συνεχή τυφώνα ιδεών και ενθουσιασμού για να δείξετε / προωθήσετε ό, τι κι αν κάνετε και δεν έχετε χρόνο ούτε ενδιαφέρον να μάθετε πώς να εργάζεστε με κωδικοποίηση ή σχεδιασμό καθόλου.

Το Squarespace προσφέρει όμορφα πρότυπα απόκρισης, ένα γελοία απλό στη χρήση σύστημα μεταφοράς και απόθεσης για περιεχόμενο και, επιπλέον, η καλύτερη υποστήριξη πελατών που έχω βιώσει ποτέ.

Ως φωτογράφος, μου επιτρέπει να αφιερώνω λιγότερο χρόνο μπροστά σε μια οθόνη για να καταλάβω πώς να κάνω πράγματα για τον ιστότοπό μου και περισσότερο χρόνο για να γυρίσω και να κάνω τη δουλειά μου.

Μπρένταν Κένεντι

Μπρένταν Κένεντι

Η Squarespace, κατά τη γνώμη μου, είναι το Best Hosted Website builder που δημιουργεί έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων. Πιστεύω ότι είναι μια πλατφόρμα που εξισορροπεί τον υπέροχο σχεδιασμό και είναι φιλική προς τον χρήστη.

Ένας ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης μπορεί να σχεδιάσει έναν όμορφο ιστότοπο πολύ γρήγορα και θα τους εξοικονομήσει πολλά χρήματα καθώς κλιμακώνονται.

Επίσης, από την εμπειρία μου, έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργάζονται πολύ καλά με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Sampath S

Sampath S

~ Η Sampath είναι επαγγελματίας προγραμματιστής ιστότοπου για σχεδόν 9 χρόνια τώρα. Αυτή τη στιγμή, δημιούργησε 100+ ιστότοπους, διοχετεύσεις & ιστοσελίδες προορισμού. Δημιουργεί ιστότοπους που ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους και μετατρέπονται καλά.

Έχω συνεργαστεί με 7-10 κατασκευαστές ιστότοπων και το Squarespace είναι ένα από αυτά. Το χρησιμοποιώ κυρίως για τη δημιουργία ιστοσελίδων για τους πελάτες μου, κυρίως προσωπικού χαρτοφυλακίου και μικρών επιχειρήσεων.

Έχουν μπλοκ περιεχομένου για διαφορετικούς τύπους περιεχομένου (Κείμενο, Εικόνες, Ήχος, γκαλερί φωτογραφιών, χάρτες κ.λπ.) που διευκολύνει την εργασία.

Παρόλο που είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής ιστότοπου σε πολλά CMS, αν μου ζητηθεί να δείξω έναν δημιουργό ιστότοπων, θα είναι το SquareSpace οποιαδήποτε δεδομένη μέρα.

Να γιατί.
* Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένο HTML & Κωδικός CSS για την ομορφιά του ιστότοπου.
* Μπορείτε να ενσωματώσετε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή στον ιστότοπό σας Squarespace (δυστυχώς, όχι ακόμα το Zapier) που είναι ένα τεράστιο σημάδι ανακούφισης. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω.

Εάν είστε περίεργοι να μάθετε τι το κάνει να ξεχωρίζει από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, εδώ είναι μια γρήγορη λίστα επαγγελματιών.
Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη σειρά από πρότυπα απόκρισης
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Ενσωματωμένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Απεριόριστες σελίδες & γραφικά στοιχεία
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Ο κωδικός πρόσβασης προστατεύει οποιονδήποτε αριθμό σελίδων

Ωστόσο, όπως και κάθε άλλο προϊόν, το SquareSpace έρχεται επίσης με το δικό του σύνολο μειονεκτημάτων.
Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα
 • Η ταχύτητα της σελίδας είναι μερικές φορές ανησυχητική
 • Ο επεξεργαστής πληρωμών περιορίζεται στο Stripe (μόνο)
 • Χωρίς δημιουργό ιδιότητας μέλους (όχι αποκλειστής)

Δεν έχω μιλήσει για SEO οπουδήποτε γιατί χωρίς έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο, θα πρέπει πάντα να πηγαίνετε στη Βελτιστοποίηση.

Εάν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να ξεκινήσετε αμέσως και δεν θέλετε ακατάστατες διαφημίσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο της επιχείρησής σας, μεταβείτε μαζί του.

Για την τιμή των λιγότερων από 3 καφέδων, λαμβάνετε έναν ασφαλή, ευαίσθητο ιστότοπο SSL (μηνιαίως) για να επιβεβαιώσετε την παρουσία της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο με το Squarespace.

Τζάρεντ Γκίμπονς

Τζάρεντ Γκίμπονς

Ο Jared είναι ο συνιδρυτής του Pocket Knife, μιας δημιουργικής ομάδας που σχεδιάζει και αναπτύσσει προσαρμοσμένους ιστότοπους Squarespace.

Νομίζω ότι το Squarespace είναι μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων.

Όχι μόνο έχουν όμορφα πρότυπα για χρήση ως αφετηρία, αλλά οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ιστότοπού τους στο μέλλον με το διαισθητικό Squarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Ο Έντουαρντ έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία δημιουργώντας συναρπαστικές και διαδραστικές ψηφιακές εμπειρίες. Σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής του Radish Lab και εργάζεται για τη διαχείριση της τεχνολογικής ομάδας και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων σε σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί κοινωνικού αντίκτυπου.

Συνιστούμε το Squarespace. Είναι φθηνό, εύκολο στη χρήση και περιέχει μια διεπαφή drop-drop που καθιστά ανώδυνη τη δημιουργία όμορφα σχεδιασμένων ιστότοπων σε λίγα λεπτά.

Το Squarespace προσφέρει υψηλής ποιότητας και όμορφα πρότυπα που θέτουν το UX και το σχεδιασμό στην πρώτη γραμμή, εκτός από την προσφορά βελτιωμένων ενσωματώσεων, εξωχρηματιστηριακών επιλογών ηλεκτρονικού εμπορίου και εξαιρετικών εργαλείων προγραμματιστών που υπερβαίνουν εκείνες άλλων παραδοσιακών φιλοξενούμενων ιστότοπων πλατφόρμες.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Το Squarespace είναι το κατάλληλο μέρος εάν θέλετε να αναπτύξετε την επωνυμία σας. Αυτή η πλατφόρμα δεν σταματά ποτέ και η ευελιξία είναι βασική σήμερα.

Σχεδιάζω αποκλειστικά στο Squarespace γιατί είναι μια πλατφόρμα όπου μπορεί να ξεδιπλωθεί η δημιουργικότητα. Και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την ασφάλεια ή τα ελαττωματικά πρόσθετα.

Στόχος μου είναι να προκαλώ συνεχώς τον δικό μου περιορισμό και να παραδίδω πάντα εξαιρετική δουλειά. Το Squarespace με επιτρέπει να κάνω ακριβώς αυτό!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Η Amit είναι ένας άπληστος ψηφιακός έμπορος με καλή εμπειρία στο Affiliate Marketing, το Social Media Marketing και το Video Marketing. Είναι ο συνιδρυτής της RankMeUp Services, ενός γραφείου ψηφιακού μάρκετινγκ που ειδικεύεται στην αύξηση της κυκλοφορίας ιστότοπων και των διαδικτυακών πωλήσεων.

Το Moonfruit θα το κερδίσει κάθε μέρα για την ικανότητά του να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων λειτουργιών και εύκολο στην κατανόηση και χειρισμό του πίνακα εργαλείων χρήστη. Έχει ένα υπέροχο μπουκέτο με αναζωογονητικά θέματα για να διαλέξετε.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με υπολογιστές, καρτέλες και smartphone αυτόματα, φροντίζει και το SEO μόνο του ως ένα βαθμό. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε αυτόματα το περιεχόμενό σας σε διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας άλλος καλός λόγος για τον οποίο γίνεται τόσο δημοφιλές είναι ότι μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με 3 απλά βήματα. Λειτουργεί απευθείας στη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης και είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Για να το ξεπεράσετε, θα βρείτε επίσης το Google Analytics και τα Εργαλεία για Webmasters Google που είναι ενσωματωμένα στη διεπαφή χρήστη του, καθιστώντας τα πιο ελκυστικά για SEO.

Συνολικά, το Moonfruit είναι, από όλες τις προδιαγραφές, ένα από τα πιο χρήσιμα και φιλικά προς το SEO ακίνητα που μπορείτε να δημιουργήσετε για το περιεχόμενό σας.

Μαξ Ρόμπινσον

Μαξ Ρόμπινσον

~ Ο Max Robinson είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων για το AIMS Web Design.

Χρησιμοποιούμε ποτέ το MoonFruit μόνο για πελάτες, παρά το σχετικά παλιό περιβάλλον εργασίας χρήστη που φαίνεται να αποβάλλει τόσους πολλούς ανθρώπους.

Λατρεύω το ποσό εξατομίκευσης που έχετε με κάθε ιστότοπο και πόσο εύκολα μπορούν να προστεθούν widget και blogs.

Είχαμε μόνο θετικά σχόλια σχετικά με τους ιστότοπους που δημιουργήσαμε χρησιμοποιώντας το MoonFruit και καταφέραμε πάντα να δείξουμε στον πελάτη μας πώς να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα δημιουργίας, ώστε να μπορούν να κάνουν οι ίδιοι αλλαγές.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

Η Shyam διευθύνει μια εταιρεία παροχής ψηφιακών επωνυμιών και ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Κατά τη γνώμη μου, το Weebly είναι ένα από τα απλά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για webmasters. Δεν χρειάζεται να έχουν δεξιότητες προγραμματισμού, απλώς πρέπει να μεταφέρουν και να αποθέτουν ιδιότητες ιστότοπου σε έναν ιστότοπο, οπότε αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα εργαλείο δημιουργίας για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις, θα επιλέξω το Weebly.

Διάφορα στοιχεία τα οποία θα μπορείτε να προσθέσετε σε ιστοσελίδες περιλαμβάνουν κείμενο, εικόνες, βίντεο, κουμπιά, χάρτες Google και φόρμες επικοινωνίας. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι ότι ενώ δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, μπορείτε ταυτόχρονα να βλέπετε τις αντανακλάσεις στη σελίδα και να σύρετε τα στοιχεία από μια γραμμή εργαλείων στην περιοχή της ιστοσελίδας σας..

Το Weebly περιλαμβάνει επίσης φιλοξενία – Cloud hosting που είναι πολύ γρήγορο και ασφαλές σύστημα. Ο χρόνος φόρτωσης επηρεάζει την κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, οπότε θα έχει και οφέλη SEO. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης το blogging που είναι το δικό του ενσωματωμένο CMS. Για webmaster που επιθυμούν να επιλέξουν τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέρει μια εξαιρετική λύση ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όλες οι επιλογές είναι καλές στο βαθμό που οι απαιτήσεις του ιστότοπού σας ταιριάζουν με τις προδιαγραφές του ιστότοπού σας, πληρούν τις εγκαταστάσεις του πλαισίου ή του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων.

Όλοι οι καλοί ιστότοποι

Κάθε φορά που συμβουλεύομαι εταιρείες μικρών επιχειρήσεων, ακούω από τους περισσότερους ιδιοκτήτες ότι χρειάζονται μόνο μικρό ιστότοπο έως και 10 σελίδες με κείμενο, εικόνες και ενσωματωμένο βίντεο YouTube. Για τέτοιες μικρές απαιτήσεις, το Squarespace, το Weebly ή ακόμα και το WIX θα λειτουργούν καλά. Το Builder Tool από την Godaddy θα είναι επίσης μια απλή λύση για έναν μικρό ιστότοπο. Χρειάζεται απλώς τη μεταφορά και απόθεση του περιεχομένου, των εικόνων, των διαφανειών, των βίντεο ή της φόρμας επικοινωνίας.

Ορισμένες από τις εφαρμογές όπως το Weebly, το Squarespace ή το WIX πρόσθεσαν επίσης λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, οπότε για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου λίγων προϊόντων, αυτά είναι έτοιμα εργαλεία για τη δημιουργία του καταστήματός σας στο Web.

Αυτό δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού HTML περί σύνθετων CMS όπως το Magento, το Prestashop ή το WordPress. Η ταχύτητα θα είναι επίσης καλή για αυτές τις πλατφόρμες, οπότε είναι ένας άλλος φιλικός παράγοντας SEO.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλους τους ειδικούς που συμμετείχαν σε αυτήν τη συγκέντρωση ειδικών! Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, δημοσιεύστε τις παρακάτω και θα είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο, ενημερώστε με ποια πλατφόρμα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η κοινή χρήση είναι φροντίδα. Βοηθήστε μας να διαδώσουμε αυτήν την ανάρτηση κοινοποιώντας την στους φίλους και τους οπαδούς σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map