25 Εμπλουτιστές σχεδιασμού ιστοσελίδων που πρέπει να γνωρίζετε και να ακολουθείτε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ WEB?

Η απάντηση σήμερα είναι διαφορετική από ό, τι πριν μόλις μήνες. Η τεχνολογία και η εμπειρία των χρηστών απαιτούν οι ιστότοποι να υποβάλλονται σε συνεχείς αλλαγές και ενημερώσεις. Ο μόνος τρόπος να μείνετε ενημερωμένοι είναι να γνωρίζετε τι οδηγεί την επόμενη τάση σχεδιασμού.


Μερικοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να προβλέψουν τι θα ακολουθήσει. Άλλοι ακολουθούν αυτές τις τάσεις και γράφουν τον κώδικα για να συμβούν. Είναι γνωστοί ως επιρροές.

Μάθετε το μέλλον του σχεδιασμού ιστοσελίδων από τους ειδικούς

Ακολουθεί μια λίστα επιρροών στο σχεδιασμό ιστοσελίδων που είναι αρκετά γενναιόδωρες για να μοιραστούν τι θα ακολουθήσει. Ακολουθήστε τους και οδηγήστε το κύμα του τρέχοντος σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτό που θα μάθετε είναι καλό για τους επισκέπτες του ιστότοπου και ακόμη καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Τζέφρι Ζέλντμαν

Φωτογραφία του Jeffrey Zeldman

Γιατί είναι επιρροή: Ο Zeldman ονομάστηκε “King of Web Standards” από Εβδομάδα εργασίας. Ήταν το πρώτο άτομο που εντάχθηκε στο Διαδραστικό Hall of Fame του SXSW το 2012. Ακολουθήστε το ιστολόγιό του για να δείτε ποιες τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού του κλάδου πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Είναι γρήγορος να επισημάνει τι είναι σημαντικό και τι είναι απλώς μια μόδα.

Βρείτε τον online στο: zeldman.com
Ακολούθα τον: @ Zeldman

Βιτάλι Φρίντμαν

Φωτογραφία της Vitaly Friedman

Ο Friedman είναι ο αρχισυντάκτης του Περιοδικό Smashing, όπου γράφει για το τι κάνει το περιεχόμενο όμορφο. Αναζητήστε τις αναρτήσεις του στο περιοδικό Smashing εάν θέλετε πληροφορίες για θέματα UX, front-end και απόδοσης. Το Vitaly τρέχει επίσης διαδικτυακά εργαστήρια σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Βρείτε τον online στο: Περιοδικό Smashing
Ακολούθα τον: @smashingmag

Chris Coyier

Φωτογραφία του Chris Coyier

Αν έχει να κάνει με το σχεδιασμό που δημιουργείται από την CSS, ο Chris Coyier είναι σε αυτό. Του αρέσει να παρέα και να συνεισφέρει CodePen. Ίδρυσε την ιστοσελίδα με τους Alex Vazquez και Tim Sabat. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο εάν θέλετε βοήθεια για την απομάκρυνση των σφαλμάτων από τον κωδικό σας.

Βρείτε τον online στο: CodePen
Ακολούθα τον: @chrisCoyier

Μάικ Μοντέιρο

Φωτογραφία του Mike Monteiro

Οι ζωντανές εικόνες που σας χαιρετούν Σχεδιασμός μουλαριών είναι απόδειξη ότι αυτή η ομάδα ενδιαφέρεται για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Οι συνεργάτες του Mule γράφουν για το σχεδιασμό με τον ίδιο ενθουσιασμό. Αυτή είναι η εταιρεία σχεδιασμού του Mike και είναι ένας από τους κύριους συνεργάτες. Μην περιμένετε να δείτε μαθήματα. Ο Mike και οι συνεργάτες του επικεντρώνονται στην εμπειρία του σχεδιασμού για το Διαδίκτυο.

Βρείτε τον online στο: Σχεδιασμός μουλαριών
Ακολούθα τον: @monteiro

Chris Spooner

Φωτογραφία του Chris Spooner

Ο Spooner ξεκίνησε αυτό το ιστολόγιο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο σχεδιασμό. Θα βρείτε 3 κύριους τύπους περιεχομένου. Τα άρθρα του γράφονται για να μοιραστούν τη θεωρία και την έμπνευση. Τα γραπτά μαθήματα και τα βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα. Υπάρχουν επίσης γενναιόδωρα δωρεάν για χρήση στα δικά σας σχέδια.

Βρείτε τον online στο: Γραφικά κουταλιών
Ακολούθα τον: @chrisspooner

Ντέιβιντ Γουόλς

Φωτογραφία του David Walsh

«Δεν σχεδιάζω ιστότοπους», λέει ο Walsh, «τους κάνω να λειτουργούν». Σας δείχνει πώς στο blog του, όπου σας προσκαλεί να έρθετε μαζί του καθώς γράφει για πειράματα στο σχεδιασμό. Η εμπειρία του David προέρχεται από το χρόνο που αφιερώθηκε ως Ο ανώτερος προγραμματιστής ιστού της Mozilla. Θα βρείτε επιδείξεις και σεμινάρια, καθώς και τις αναρτήσεις του ιστολογίου του.

Βρείτε τον online στο: DWB
Ακολούθα τον: @davidwalshblog

Ντέιβ Σέα

Φωτογραφία του Dave Shea

Τι κάνετε με την εμπειρία που αποκτήσατε από την εργασία σε έργα για το Google, το CNet και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης; Εάν είστε γενναιόδωροι όπως ο Dave Shea, το μοιράζεστε με άλλους. Συλλέγει τα έργα του και τα ταξινομεί ανά θέμα. Θα θελήσετε να εστιάσετε στα δύο πιο πρόσφατα και σε εξέλιξη θέματα. Είναι πιο σχετικές με το σχεδιασμό.

Βρείτε τον online στο: Ντέιβ Σέα
Ακολούθα τον: @μεζομπλου

Στίβεν Σνέλ

Φωτογραφία του Steven Snell

Λίγοι ιστότοποι είναι τόσο γενναιόδωροι με τα εργαλεία που χρειάζεστε για την επιτυχία της διαδικτυακής σας επιχείρησης. Ο Steven Snell και η ομάδα χρησιμοποιούν το blog και άλλους τομείς για να προσφέρουν σχεδιαστικές συμβουλές. Θα βρείτε επίσης πόρους που κυμαίνονται από πρότυπα σχεδίασης έως κώδικα. Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση στο επάνω μέρος για να περιηγηθείτε σε όλα τα θέματα.

Βρείτε τον online στο: Σχεδιασμός Vandelay
Ακολούθα τον: @stevensnell

Ρόναλντ Μπιέν

Φωτογραφία του Ronald Bien

Η Bien είναι διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδας Naldz Graphics. Πάνω από 41.000 ακόλουθοι επισκέπτονται τον ιστότοπο για συμβουλές και μαθήματα σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ο Ρόναλντ και μια ομάδα συγγραφέων καλύπτουν ολόκληρο τον τομέα του σχεδιασμού, αλλά εστιάζουν στα θέματα του WordPress. Τα άρθρα είναι γεμάτα με παραδείγματα γραφικών και η γραφή δεν είναι γεμάτη με ορολογία.

Βρείτε τον online στο: Γραφικά Naldz
Ακολούθα τον: @naldzgraphics

Τζέισον Σάντα Μαρία

Φωτογραφία του Jason Santa Maria

Αυτός είναι ο προσωπικός ιστότοπος της Vox Media’s εκτελεστικός διευθυντής σχεδιασμού. Ο Jason πιστεύει ότι το περιεχόμενο πρέπει να υπαγορεύει το σχεδιασμό. Ο ιστότοπός του είναι ένα πείραμα στην κατεύθυνση της τέχνης στο διαδίκτυο. Είναι οπαδός του παραδοσιακού σχεδίου εκτύπωσης, οπότε ο ιστότοπός του έχει συντηρητική αίσθηση. Μην το αφήσετε να σας ξεγελάσει. Ο Jason και οι φιλοξενούμενοι συγγραφείς του ασχολούνται με όλα τα τελευταία θέματα σχεδιασμού.

Βρείτε τον online στο: Τζέισον Σάντα Μαρία
Ακολούθα τον: @ jasonantamaria

Ντουγκ Μπόουμαν

Φωτογραφία Doug Bowman

Μιλήστε για ένα γενεαλογικό. Ο Bowman ήταν ο επικεφαλής του οπτικού σχεδιασμού της Google και στη συνέχεια ο δημιουργός του Twitter. Σήμερα, είναι ο επικεφαλής του Stopdesign. Χρησιμοποιεί το ιστολόγιό του για να γράφει σχετικά με το σχεδιασμό, την τυπογραφία και τα απαραίτητα εργαλεία για να το κάνει στον Ιστό. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις αφορούν τις σχεδιαστικές λύσεις και τα αποτελέσματα που είχε και η ομάδα του για πελάτες.

Βρείτε τον online στο: Σχεδίαση
Ακολούθα τον: @να σταματήσει

Μαρκ Φορντ

Φωτογραφία του Mark Ford

Θα έχετε πολλά κοινά με τον Mark Ford, εάν είστε επιχειρηματίας που κάνει bootstrapping. Έτσι ξεκίνησε το 2007 με την πρώτη του διαδικτυακή επιχείρηση. Σήμερα, έχει πάνω από 1.000 πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του ιστότοπου. Ο Mark χρησιμοποιεί το δικό του ιστολόγιο για να μοιραστεί ό, τι έχει μάθει η εταιρεία του σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση στην κορυφή για αναζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων.

Βρείτε τον online στο: κόκκινο σχέδιο ιστοσελίδας
Ακολούθα τον: @RedWebDesign

Κάμερον Μόλ

Φωτογραφία Cameron Moll

Όλη η δουλειά και το παιχνίδι δεν μας μετατρέπουν σε drone. Κάντε ένα διάλειμμα από τις σχεδιαστικές σας προσπάθειες και απολαύστε λίγο παιχνιδιάρικο. Η Cameron Moll δημιουργεί ένα σχέδιο από τον τύπο. Δεν έχει πολλά να πει στον ιστότοπό του. Όλα αφορούν εικόνες που έχουν δημιουργηθεί με στυλιζαρισμένο κείμενο. Μπορείτε να αγοράσετε πολλά από αυτά που εμφανίζει στον ιστότοπό του. Μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια έχουν εξαντληθεί.

Βρείτε τον online στο: Κατασκευές σε τύπο
Ακολούθα τον: @cameronmoll

Νίκολας Φέλτον

Φωτογραφία του Νίκολας Φέλτον

Ο Felton ήταν ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Το χρονοδιάγραμμα του Facebook. Οι New York Times και η Wall Street Journal τον παρουσίασαν στις δημοσιεύσεις τους. Όλη αυτή η προσοχή οφείλεται στο ταλέντο του Felton για τη μετάφραση δεδομένων σε ουσιαστικό σχεδιασμό. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να δείτε τη συλλογή έργων για πελάτες. Μερικά από αυτά είναι μέρος της μόνιμης συλλογής MoMA.

Βρείτε τον online στο: Φέλτον
Ακολούθα τον: @feltron

Ethan Marcotte

Φωτογραφία του Ethan Marcotte

Ο Marcotte είναι παραγωγικός συγγραφέας βιβλίων και άρθρων. Γράφει επίσης ένα blog που ονομάζεται Ασταμάτητο ρομπότ Ninja, το διαδικτυακό πράγμα του Ethan Marcotte. Τα άρθρα που θα βρείτε στον ιστότοπο και το ιστολόγιό του μπορούν να σας βοηθήσουν με τη διασταύρωση κώδικα και σχεδίου. Πιστεύει ότι και οι δύο πρέπει να είναι κομψοί.

Βρείτε τον online στο: Ethan Marcotte
Ακολούθα τον: @ μπιπ

Karen McGrane

Φωτογραφία της Karen McGrane

Η McGrane εργάζεται σε ιστότοπους από το 1995. Ήταν ο πρώτος αρχιτέκτονας πληροφοριών που προσλήφθηκε στο Ραζόρφ. Στη συνέχεια, ανέβηκε στις τάξεις για να γίνει αντιπρόεδρος και εθνικός προϊστάμενος για το τμήμα εμπειριών χρηστών της εταιρείας. Σήμερα, είναι η ιδρυτής και επικεφαλής του Bond Art + Science. Το ιστολόγιο της Karen αφορά το πώς είναι να είσαι σχεδιαστής ιστοσελίδων. Προχωρήστε εδώ αν θέλετε διορατικότητα.

Βρείτε την στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: Karen McGrane
Ακολούθησέ την: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Φωτογραφία του Dan Cederholm

Ο Cederholm είναι ο συνιδρυτής και σχεδιαστής της Ντρίμπλα. Έχει γράψει 5 βιβλία, 3 από τα οποία αφορούν το CSS. Ο Dan χρησιμοποιεί το ιστολόγιό του για να γράψει σχετικά με τα πρότυπα σχεδίασης, CSS, σήμανσης και ιστού. Εάν υπάρχει ένα θέμα στη γραφή του, είναι ότι πιστεύει στο σχεδιασμό ιστοσελίδων βάσει προτύπων.

Βρείτε τον online στο: Απλά κομμάτια
Ακολούθα τον: @simplebits

Άντι Κλαρκ

Φωτογραφία του Andy Clarke

Η Clarke είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει γράψει δύο βιβλία για τη σχεδίαση του ιστότοπου. Έχει επίσης ένα podcast Εκτός από τις αναρτήσεις που συνεισφέρει στο blog του στούντιο σχεδιασμού ιστοτόπου.

Βρείτε τον online στο: Υλικό & Ανοησίες
Ακολούθα τον: @Malarkey

Sarah Parmenter

Φωτογραφία της Sarah Parmenter

.περιοδικό net ονόμασε το σχεδιαστή της Χρονιάς το 2011. Η Σάρα είναι ένα πολύπλευρο άτομο. Γράφει για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και συνδιοργανώνει ένα δημοφιλές εβδομαδιαίο podcast σχεδίασης. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, είναι επίσης επαγγελματική τραγουδίστρια και ηθοποιός. Οι δημοσιεύσεις του στο blog της είναι διασκεδαστικές και συνομιλητικές. Θα μάθετε για το σχεδιασμό και τον επαγγελματικό κόσμο των σχεδιαστών ιστοσελίδων.

Βρείτε την στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: Sazzy
Ακολούθησέ την: @sazzy

Paul Boag

Φωτογραφία του Paul Boag

Ο Boag του προσφέρει ταλέντα σχεδιασμού κυρίως σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Είναι ειδικός εμπειρίας χρήστη που βοήθησε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το UCAS και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα να προσαρμοστούν στον μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο μας. Ο Παύλος δεν λερώνει τις λέξεις. Η συμβουλή του είναι σχετική και δεν φοβάται να δώσει τη γνώμη του.

Βρείτε τον online στο: μπογκόρντ
Ακολούθα τον: @boagworld

Μπραντ Φροστ

Φωτογραφία του Brad Frost

Ο Frost είναι ένας επιτυχημένος στρατηγικός ιστού για κινητά και σχεδιαστής front-end. Έχετε δει τη δουλειά του εάν έχετε επισκεφθεί ποτέ τον ιστότοπο για κινητά Entertainment Weekly. Έχει επίσης σχεδιάσει στοιχεία για κινητά για MasterCard, Verizon και Nike. Ο Μπραντ λατρεύει να γράφει blog, και πολλές από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του σάς μεταφέρουν σε αποσπάσματα του επερχόμενου νέου βιβλίου του, Ατομικός σχεδιασμός.

Βρείτε τον online στο: παγετός
Ακολούθα τον: @bradfrost

Πολ Ιρλανδός

Paul ιρλανδική φωτογραφία

Εάν χρησιμοποιείτε Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google, έχετε χρησιμοποιήσει μέρος της δουλειάς του Paul. Είναι ένας προγραμματιστής front-end που έχει αυτοαποκαλούμενος αγαπήσει τη δημιουργία λεπτών, σέξι ιστότοπων για κινητά. Το blog του Παύλου απαλλάσσεται από μικρά λόγια. Μπαίνει κατευθείαν στον κώδικα πίσω από το σχέδιο. Δεν είναι καλό μέρος για να ξεκινήσουν οι αρχάριοι. Θα είστε στον παράδεισο εάν είστε εξοικειωμένοι και άνετοι με την κωδικοποίηση CSS ή το WebKit.

Βρείτε τον online στο: Πολ Ιρλανδός
Ακολούθα τον: @Paulirish

Τζόναθαν Σνούκ

Φωτογραφία του Jonathan Snook

Ο Snook δανείζει ταλέντα εμπειρίας χρήστη σε Xero, Shopify και Yahoo! Τώρα προτιμά να εργάζεται για τον εαυτό του. Όταν δεν διαβουλεύεται με πελάτες, μοιράζεται συμβουλές και κόλπα σχεδιασμού στο ιστολόγιό του. Χρησιμοποιήστε το αρχείο σύνδεσμος για να βρείτε συγκεκριμένα θέματα.

Βρείτε τον online στο: SNOOK
Ακολούθα τον: @snookca

Κρίστιαν Χίλμαν

Φωτογραφία του Christian Heilmann

Ο Heilmann είναι ένας άλλος blogger που δεν φοβάται να το ονομάσει καθώς το βλέπει. Είναι παθιασμένος με το HTML5. Πολλές από τις αναρτήσεις του είναι αποσπάσματα κώδικα που προσφέρει για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Ο Christian είναι επίσης ένας άπληστος αφίσας στο YouTube. Πολλές από αυτές τις συνεισφορές σχετίζονται με το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Και, αν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετές από τις αναρτήσεις και τα βίντεό του στο blog του, είναι επίσης πρόθυμος να μοιραστεί τη ζωή του φωτογραφίες.

Βρείτε τον online στο: Κρίστιαν Χίλμαν
Ακολούθα τον: @ codepo8

Τζέρεμι Κιθ

Φωτογραφία του Jeremy Keith

Ο Keith είναι συνιδρυτής του Ηνωμένου Βασιλείου Clearleft Γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων. Εταιρείες από το BBC έως το Mozilla έχουν χρησιμοποιήσει την εμπειρία του στο σχεδιασμό. Ο Jeremy διατηρεί ένα ιστολόγιο που είναι μέρος περιοδικό ζωής, και μέρος Συμβουλές σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Βρείτε τον online στο: αδάτιο
Ακολούθα τον: @adactio

Ακολουθήστε, μάθετε και κερδίστε!

Αυτοί οι επηρεαστές διατηρούν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά για νέες τάσεις σχεδιασμού, οπότε δεν χρειάζεται. Οι συμβουλές, τα σεμινάρια και τα παραδείγματα είναι ανεκτίμητα. Αυτό που μαθαίνετε μπορεί να τοποθετήσει τον ιστότοπό σας στην πρώτη γραμμή της απόδοσης και του σχεδιασμού.

Οι πόροι που προσφέρουν είναι δωρεάν. Εγγραφείτε στα ιστολόγιά τους ή συνδεθείτε μαζί τους στο Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map