14 Εργαλεία Δεν υπάρχει επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς

Η παγκόσμια ανεξάρτητη οικονομία βιώνει τεράστια ανάπτυξη λόγω της ικανότητάς του να παρέχει μια ευέλικτη, βολική, για να μην αναφέρουμε οικονομικά προσοδοφόρα εναλλακτική λύση σε μια μονότονη εννέα έως πέντε ρουτίνα εργασίας.


Η ανεξάρτητη βιομηχανία επιτρέπει στους ανθρώπους να αναλαμβάνουν και να καθοδηγούν τη σταδιοδρομία τους καθώς παίρνουν να αποφασίσουν τη φύση και τον αριθμό των έργων που αναλαμβάνουν, το πελατολόγιό τους, πότε να εργαστούν και πώς να πληρώνονται.

Η ανεξάρτητη αγορά στις ΗΠΑ απασχολεί μόνο 53 εκατομμύρια εργαζόμενοι δηλ. ένα συγκλονιστικό 34% του συνολικού εθνικού εργατικού δυναμικού και συνεισφέρει σχεδόν 715 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην οικονομία των ΗΠΑ.

Εκτός από το μέγεθος της αγοράς? Η ελεύθερη δουλειά απολαμβάνει τώρα επίσης αυξημένο επαγγελματικό καθεστώς, καθώς και έκκληση με περίπου 80% μη ελεύθερους επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν ανεξάρτητα έργα εκτός από τις κύριες θέσεις εργασίας τους.

Εργαλεία για ελεύθερους επαγγελματίες

Εργαλεία που συνδυάζουν ταλέντο με επιχειρήσεις:

Η εκθετική ανάπτυξη στον κλάδο της ανεξάρτητης βιομηχανίας έχει προκαλέσει την ανάπτυξη πληθώρα εργαλείων και εφαρμογών που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των ανεξάρτητων έργων.

Όπου για τους ελεύθερους επαγγελματίες ο κόσμος είναι ο καμβάς τους, η πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων ευκαιριών απαιτεί μια πειθαρχημένη προσέγγιση και, ως εκ τούτου, βλέπουμε ότι το να πηδήσουμε από το να είσαι τακτικός ελεύθερος επαγγελματίας σε έναν επιτυχημένο ελεύθερο επαγγελματία απαιτεί τη χρήση εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για να χειριστείς την τεράστια legwork που είναι χαρακτηριστικό των ανεξάρτητων έργων. Αυτό γίνεται πιο κρίσιμο αφού ως ελεύθερος επαγγελματίας ολόκληρο το βιοποριστικό σας πόρο εξαρτάται από το πόσο αποτελεσματικά ολοκληρώνετε τα έργα σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα απόλυτα απαραίτητα εργαλεία για να είμαστε επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας:

1. Wunderlist

Πρώτα πράγματα πρώτα, οργανωθείτε με το Wunderlist. μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών και διαισθητικής λίστας. Η διεπαφή είναι μινιμαλιστική αλλά σαγηνευτική και η χρηστικότητα είναι τόσο απρόσκοπτη όσο η γραφή σε χαρτί. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών που διασφαλίζουν ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ μια σημαντική εργασία.

Διαθέτει επίσης μια ποικιλία επιλογών εφαρμογών για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές και υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων. Ωστόσο, δεν προσφέρει υπενθυμίσεις βάσει τοποθεσίας και η γλώσσα λόγω της ρύθμισης ημερομηνίας δεν περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες προθεσμίες.

Τιμή:
Pro Plan: 4,99 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό σχέδιο: 4,99 $ ανά χρήστη / ανά μήνα

2. Κύμα

Ένα πράγμα με το οποίο παλεύουν οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι η επαγγελματική διαχείριση των χρημάτων που προκαλούν αβεβαιότητα καθώς και σπατάλη χρημάτων. Το Wave έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί μεμονωμένους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις με εννέα υπαλλήλους ή λιγότερους.

Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών όπως λογιστική, λογιστική, παραγωγή και διανομή τιμολογίων, λήψη πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών κ.λπ. Προς το παρόν εξυπηρετεί περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο και για έναν καλό λόγο. Έχει μια απλή διεπαφή, είναι εύχρηστο και είναι λογικά οργανωμένο, ωστόσο, δεν προσφέρει την επιλογή διεξαγωγής λογιστικής βάσει μετρητών και μια ολιστική επισκόπηση των υπολοίπων.

Τιμή:
Δωρεάν.

3. Bidsketch

Για να είναι επιτυχημένος ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε από το πλήθος δίνοντας μια επαγγελματική αίσθηση στα έγγραφα πρότασης που μοιράζεστε με τους πελάτες. Το Bidsketch προσφέρει επώνυμες προτάσεις έργων μέσα σε λίγα λεπτά που βασίζονται σε επαναχρησιμοποιήσιμη χρέωση, σχέδια και περιεχόμενο. Αυτές οι προτάσεις είναι πλήρως προσαρμόσιμες και περιλαμβάνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως προτάσεις τελών και ηλεκτρονική υπογραφή.

Τιμή:
Πρόγραμμα Freelancer: 29 $ ανά μήνα
Πρόγραμμα στούντιο: 79 $ ανά μήνα
Σχέδιο εταιρείας: 149 $ ανά μήνα

4. Minterapp

Ένα από τα πιο εύχρηστα διαθέσιμα εργαλεία, το Minterapp επιτρέπει στους solo-freelancers καθώς και στις freelance επιχειρήσεις να παρακολουθούν αποτελεσματικά το χρόνο και να δημιουργούν επαγγελματικά τιμολόγια. Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν και να ορίσετε την ευθύνη σε συγκεκριμένους χρήστες μαζί με τα ωριαία ή τα ποσοστά πληρωμής ανά τμήμα.

Το Minterapp θα παρακολουθεί συνεχώς την πρόοδο του έργου και θα δημιουργεί τιμολόγια με βάση τον αριθμό των ωρών που χρησιμοποιήθηκαν. Είναι βασισμένο σε σύννεφο, οπότε μπορεί να έχει πρόσβαση οπουδήποτε και επιτρέπει την παραλαβή πληρωμών μέσω ασφαλών επιλογών πληρωμής όπως PayPal, Stripe κ.λπ..

Τιμή:
Απλό σχέδιο: 9,95 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό σχέδιο: 29,95 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό σχέδιο: 59,95 $ ανά μήνα

5. TextExpander

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται συχνά να κάνουν ζογκλέρ πολλαπλών έργων ταυτόχρονα. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την κοινή χρήση περισσότερων ή λιγότερο παρόμοιων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πελάτες που καταλαμβάνουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ παίζει το ρόλο του TextExpander. Προ-προγραμματίζει σύντομες συντομογραφίες που εισάγουν αυτόματα κείμενο καθώς και εικόνες, CSS όταν σας ζητείται από εύκολες συντομεύσεις.
Εξοικονομεί επίσης χρόνο διορθώνοντας αυτόματα τα λάθη πληκτρολόγησης και εισάγοντας τις απαιτούμενες φόρμες για κάθε έργο. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι προσφέρει μια διεπαφή για όλες τις επιχειρήσεις.

Τιμή:
1,66 $ ανά μήνα

6. Ανοιχτό γραφείο

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που γράφουν προς το ζην, το OpenOffice είναι μια εναλλακτική λύση στο Microsoft Office. Βρίσκεται ελκυστική για τους ελεύθερους επαγγελματίες λόγω μιας σειράς χαρακτηριστικών, όπως η εύκολη εξαγωγή εγγράφων όπως φυλλάδια, ηλεκτρονικά βιβλία, οδηγοί κ.λπ. στο pdf.

Τιμή:
Δωρεάν.

7. Dropbox

Το Dropbox είναι ιδανικό για συγχρονισμό αρχείων σε μια πλατφόρμα ιστού και ταξινόμησή τους ανάλογα με το έργο, ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνετε ξανά και πίσω αναζήτηση εγγράφων. Προσφέρει διαδικτυακή συνεργασία εγγράφων σε πραγματικό χρόνο και παρέχει την ανεκτίμητη πρόσβαση σε αρχεία που διαγράψατε κατά λάθος. Το κόστος του είναι το μόνο θέμα ανησυχίας, καθώς μπορεί να είναι πάρα πολύ για ορισμένους. Η λύση είναι ιδανική για ελεύθερους επαγγελματίες που διαχειρίζονται μια μικρή ομάδα δικών τους και μικρών επιχειρήσεων.

Τιμή:
9,99 $ ανά μήνα

8. MindMeister

Το MindMeister είναι ένα εργαλείο χαρτογράφησης μυαλού ιδανικό για δημιουργικά έργα. Επιτρέπει σε άτομα καθώς και σε ομάδες να παρουσιάσουν τις σκέψεις τους με οπτικό τρόπο και να τις μοιραστούν με τα μέλη της ομάδας για μια πιο συνεργατική διαδικασία σκέψης. Αυτό που ξεχωρίζει το MindMeister από τα δωρεάν εργαλεία χαρτογράφησης μυαλού είναι ότι χρησιμοποιεί ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να λειτουργήσει.

Ωστόσο, δεν είναι εξοπλισμένο με εγχειρίδιο χρήσης, είναι αμφίσημο για νέους χρήστες και δεν επιτρέπει τον προσδιορισμό των τύπων συνδέσμων. Το MindMeister μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως απλό εργαλείο διαχείρισης έργου, καθώς οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν ιδέες σε εργασίες που μπορούν να συνδυαστούν με προθεσμία, εκχωρητή και επίπεδο προτεραιότητας. Καθώς το έργο εξελίσσεται, η κατάσταση της εργασίας μπορεί εύκολα να παρακολουθείται.

Τιμή:
Προσωπικό σχέδιο: 6 $ ανά μήνα
Επαγγελματικό πρόγραμμα: 10 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό σχέδιο: 15 $ ανά μήνα

9. Evernote

Η δημιουργικότητα είναι το ψωμί και το βούτυρο των ανεξάρτητων επαγγελματιών και μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Evernote λειτουργεί ως πλατφόρμα για γρήγορη καταγραφή ιδεών, τη λήψη εικόνων, αρχείων πολυμέσων κ.λπ..

Η δωρεάν έκδοση περιορίζει τους χρήστες να λειτουργούν μόνο με δύο συσκευές, ενώ, το μεσαίο επίπεδο δεν διαθέτει εμφανή χαρακτηριστικά και το επαγγελματικό σχέδιο μπορεί να είναι πολύ ακριβό για μεμονωμένους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμή:
Βασικό πρόγραμμα: Δωρεάν
Πρόγραμμα Plus: 34,99 ανά έτος
Πρόγραμμα Premium: 69,99 ανά έτος

10. Hootsuite

Η ανεξάρτητη βιομηχανία είναι μια αναπτυσσόμενη και πολύ ανταγωνιστική, όπου ο αριθμός των έργων που αποκτήθηκαν είναι άμεσα ανάλογος με την προβολή που απολαμβάνετε μπροστά από το πελατολόγιό σας. Και όπου είναι καλύτερο να διαθέσετε τις δυνατότητές σας και να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας παρά μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων που είναι μακράν τα πιο αποτελεσματικά κανάλια μάρκετινγκ της εποχής μας.

Το Hootsuite είναι το πιο διαδεδομένο εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων που σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει έναν και μόνο εύχρηστο ταμπλό ικανό να παρακολουθεί ταυτόχρονα εκστρατείες κοινωνικών μέσων σε πολλά δίκτυα.

Τιμή:
Βασικό πρόγραμμα: Δωρεάν
Pro Plan: 8,99 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό σχέδιο: Προσαρμοσμένες τιμές

11. Χαλαρότητα

Η αγορά freelance διευρύνει την εμβέλειά σας στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, επιτρέποντας στους freelancers να συνεργάζονται με μέλη της ομάδας, καθώς και πελάτες από όλο τον κόσμο. Για να παρέχει ένα εύκολο και αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας, το Slack προσφέρει μια καινοτόμο εφαρμογή ομαδικής ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αποκλειστικούς χώρους μέσω των οποίων οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν με διεθνείς ομάδες καθώς και πελάτες.

Αν και δεν διαθέτει χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως ημερολόγια, διαχείριση εργασιών και συνεργατικές διατάξεις, είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας που διαθέτουν τη χρηστικότητα και τους κανόνες κοινής χρήσης αρχείων καθώς και συμμετοχής σε ομαδικές συζητήσεις.

Τιμή:
Βασικό πρόγραμμα: Δωρεάν
Τυπικό πρόγραμμα: 8 $ ανά μήνα
Πρόγραμμα Plus: 15 $ ανά μήνα

12. Mozy

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ασχολούνται με πολλούς πελάτες και έργα και ως εκ τούτου πρέπει να επεξεργάζονται πολλά έγγραφα ταυτόχρονα. Ένα πράγμα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά είναι να χάσουν ένα έγγραφο, καθώς θα οδηγούσε σε σπατάλη χρήσιμων ωρών σκληρής δουλειάς.

Το Mozy είναι μια ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βασίζεται σε σύννεφο, κατάλληλη τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις. Επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να εργάζονται σε πολλές συσκευές και όλες οι πληροφορίες δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε ένα σύννεφο. Είναι λίγο ακριβό και δεν διαθέτει επιλογές κοινής χρήσης αρχείων.

Τιμή:
Μηνιαίο πρόγραμμα: Ξεκινά από 13 $ ανά μήνα
Σχέδιο 1 έτους: Ξεκινά από 158 $ ετησίως
Πρόγραμμα 2 ετών: Ξεκινά από 293 $ ετησίως

13. Adobe Sign

Μια απλή αλλά ουσιαστική απαίτηση των ελεύθερων επαγγελματιών είναι το Adobe Sign που τους επιτρέπει να υπογράφουν και να μοιράζονται ηλεκτρονικά έγγραφα με πελάτες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τη συμβατική άσκηση εκτύπωσης-σήμανσης. Λόγω της γρήγορης λειτουργικότητας, το Adobe Sign αυξάνει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας υπογραφής έως και 80%.

Τιμή:
Ατομικό πακέτο: 9,99 $ ανά μήνα
Επιχειρηματικό πακέτο: Ξεκινά από $ 30 ανά μήνα
Επιχειρηματικό πακέτο: Προσαρμοσμένες τιμές

14. Ντάσλαν

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, η διαχείριση πολλαπλών εφαρμογών και συνδέσεων μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτεί χρόνο για να ανακαλέσετε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή μπορεί να είναι τόσο κουραστική όσο και χρονοβόρα.
Το Dashline προσφέρει λειτουργίες διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, ηλεκτρονικού πορτοφολιού και αυτόματης συμπλήρωσης, οπότε ο μόνος κωδικός πρόσβασης που πρέπει να θυμάστε είναι ο κύριος κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στο Dashline. Ωστόσο, η προεπιλεγμένη διάταξη δημιουργίας κωδικών πρόσβασης θα πρέπει να γίνει πιο ασφαλής.

Τιμή:
Βασικό πακέτο: Δωρεάν
Πακέτο Premium: 39,99 $ ετησίως

Ξεκινήστε σαν έναν επαγγελματία!

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν ελεύθερους επαγγελματίες με λίγη ή καθόλου τεχνολογική υποστήριξη μόνο για να ακολουθήσουν αργότερα τα βήματα τους και να ανακαλύψουν εκ νέου τη διαδικασία εργασίας τους χρησιμοποιώντας εργαλεία. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές υψηλής ποιότητας που είναι δωρεάν, συνιστάται οι ελεύθεροι επαγγελματίες να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήσιμα εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους, ανοίγοντας το δρόμο για επιτυχία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map