Shopify Plus: Μια αναθεώρηση λογισμικού εταιρικού ηλεκτρονικού εμπορίου

Shopify Plus είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα εταιρικού ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται σε σύννεφο και έχει σχεδιαστεί για διαδικτυακούς λιανοπωλητές μεγάλου όγκου που πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών τους. Το Shopify Plus παρέχει επεκτασιμότητα και ευελιξία σε ένα πακέτο που επιτρέπει στους πελάτες του να επικεντρώνονται στη λιανική πλευρά της επιχείρησής τους και όχι στις τεχνικές ανάγκες της λειτουργίας της. Οι τρέχοντες πελάτες του Shopify Plus περιλαμβάνουν τις Red Bull, Budweiser και General Electric.


Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify Plus

Επισκόπηση πλήρους φιλοξενίας SaaS Ecommerce Platform

Εάν έχετε ή χτίζετε, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το μέρος του καταστήματος από το ηλεκτρονικό τμήμα. μια πλήρως φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου SaaS μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το SaaS σημαίνει Λογισμικό ως Υπηρεσία. Με αυτό, λαμβάνετε πρόσβαση σε όλο το λογισμικό που χρειάζεστε για να εκτελέσετε το κατάστημά σας καθώς και τους διακομιστές υπολογιστών στους οποίους χρειάζεστε για να εκτελέσετε το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό έρχεται ως πακέτο με μηνιαία χρέωση, μαζί με άτομα που διατηρούν τους υπολογιστές σε λειτουργία αποτελεσματικά, την ασφάλεια που ενημερώνεται για τη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή, καθώς και τη συντήρηση και ενημερώσεις στο λογισμικό. Εν ολίγοις, η τεχνική διαδικτυακή πλευρά. Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης γνωστή ως συνδρομητική υπηρεσία καθώς πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος.

Απομένει να επικεντρωθείτε στην πλευρά του καταστήματος – δημιουργία του διαδικτυακού καταστήματος, μάρκετινγκ, διαφήμιση, υποστήριξη πελατών, έλεγχος αποθεμάτων και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το λιανικό εμπόριο. Η διαδικτυακή συμμετοχή σας είναι η ενημέρωση του περιεχομένου των ιστοσελίδων στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, οτιδήποτε βλέπει ο πελάτης και η παρακολούθηση της απόδοσης της επιχείρησής σας..

Επιχειρησιακό ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Enterprise eCommerce αναφέρεται σε εκείνους τους εμπόρους λιανικής πώλησης των οποίων οι πωλήσεις υπερβαίνουν περίπου τα 500.000 $ ετησίως. Ορισμένες εταιρείες λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου τοποθετούν αυτήν την αξία σε δολάρια ακόμη υψηλότερη.

Το κλειδί για τον χαρακτηρισμό σε επίπεδο επιχείρησης είναι η κυκλοφορία μεγάλου όγκου και η αναμενόμενη ισχυρή ανάπτυξη. Αυτοί οι λιανοπωλητές χρειάζονται μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που θα αναπτυχθεί γρήγορα μαζί τους και μπορεί να χειριστεί τις συχνές αιχμές στην επιχείρησή τους.

Οφέλη Shopify Plus

Ο ιστότοπος χαλιού και αρχικής σελίδας εκτελείται στο Shopify Plus

Ανάπτυξη & Εξοδα ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Είναι απλό: κάθε κόστος ανάπτυξης και συντήρησης είναι προαιρετικό. Η ομάδα του Shopify Plus φροντίζει την τεχνική πλευρά της λειτουργίας του διαδικτυακού σας καταστήματος – η ασφάλεια, η συντήρηση, οι ενημερώσεις, η αποτελεσματικότητα του συστήματος και η αποθήκευση των πληροφοριών σας φροντίζονται και βελτιστοποιούνται..

Το προαιρετικό κόστος ανάπτυξης είναι αν θέλετε να προσλάβετε κάποιον για να εγκαταστήσετε ή να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο Shopify Plus για εσάς. Έχουμε μια σειρά άρθρων που προσδιορίζουν τους ειδικούς του Shopify Plus που είναι διαπιστευμένοι από την εταιρεία που μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς.

Προβλέψιμη τιμολόγηση

Ξέρετε πόσο θα σας κοστίζει η εκτέλεση του διαδικτυακού σας καταστήματος Shopify Plus ανά μήνα. Τα μηνιαία προγράμματα τιμολόγησης είναι προβλέψιμα και έχουν προηγηθεί διαπραγμάτευση με την εταιρεία. Δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή, αλλά διάφορες αναφορές έχουν δείξει ότι η τιμή εκκίνησης είναι περίπου 1200 $ ανά μήνα και αυξάνεται από εκεί ανάλογα με το επίπεδο εξυπηρέτησης και επισκεψιμότητας που χρειάζεστε.

Η προβλεψιμότητα των μηνιαίων δαπανών σας συνεχίζεται καθώς το σχέδιο Shopify Plus δεν έχει καμία χρέωση συναλλαγής πώλησης. Φυσικά, θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά δεν επιβάλλεται επιπλέον χρέωση από το Shopify Plus.

Συγκρίνετε αυτό με την απρόβλεπτη επιλογή που δεν φιλοξενείται, στην οποία πληρώνετε το τέλος φιλοξενίας συν τα έξοδα συναλλαγής της πύλης πληρωμής σας, καθώς και τα πραγματικά απρόβλεπτα τέλη του προγραμματιστή σας που προσπαθούν να συμβαδίσουν με όλες τις αλλαγές λογισμικού και βεβαιωθείτε ότι ότι όλα λειτουργούν ακόμα μαζί.

Και τι τιμή είναι η ειρήνη για ένα τεχνικό περιβάλλον χωρίς ανησυχία για εσάς?

Το Shopify προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για τα οποία δεν χρειάζεται να τους δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Χαρακτηριστικά βαθμού επιχείρησης

Το Shopify διαθέτει όλες τις δυνατότητες που περιμένετε σε μια εταιρική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε αυτά περιλαμβάνονται η αυτοματοποιημένη αποστολή, η εκτύπωση παραγγελιών και οι άμεσες ροές σε λογιστικά, αποθέματα και άλλα συστήματα διαχείρισης.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι:

 • 99,9% χρόνος λειτουργίας διακομιστή. 200 terabyte αποθήκευσης και πάνω από 7.000 πυρήνες CPU
 • απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστα προϊόντα και όγκος πωλήσεων
 • 70 πύλες πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin
 • πάνω από 1000 εφαρμογές στο App Store
 • δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας εφαρμογών και επεκτάσεων μέσω του API και των εργαλείων ανάπτυξης
 • υποστηρίζει τη μηχανή Enhanced eCommerce Analytics της Google

Διαχείριση λογαριασμών

Το Shopify Plus απομακρύνει την απογοήτευση από την αντιμετώπιση πολλών μελών της ομάδας υποστήριξης πελατών, εκχωρώντας σε εσάς τον δικό σας αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού. Αυτό το άτομο είναι το μόνο σημείο επαφής σας για όλες τις ερωτήσεις, τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας με το κατάστημα Shopify Plus.

Υπηρεσία Shopify Plus White Glove

Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας μαθαίνει την επιχείρησή σας και γνωρίζει το ιστορικό του καταστήματός σας. Θα συνεργαστούν επίσης μαζί σας για την πραγματοποίηση προσαρμογών καταστήματος που δεν είναι διαθέσιμες στο τυπικό λογισμικό.

Οι συνδρομητές του Shopify Plus έχουν επίσης πρόσβαση στην τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 του Shopify μαζί με τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email υποστήριξης προτεραιότητας του Shopify Plus.

Ένα μόνο σημείο εστίασης είναι επίσης ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης μιας φιλοξενούμενης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα ανάπτυξης έχει μόνο μια εστίαση – το Shopify Plus σε μία πλατφόρμα. Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά πολλές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων εργάζονται σε διαφορετικές πλατφόρμες και γλώσσες, που χωρίζει το χρόνο, την εστίαση και τα ταλέντα τους.

Η ώρα της ομάδας Shopify Plus είναι μια εστίαση και είναι πολύ έμπειρες σε αυτό που κάνουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερες διορθώσεις και λύσεις στα προβλήματά σας.

Κλιμακούμενη πλατφόρμα

Το βασικό σημείο του εταιρικού ηλεκτρονικού εμπορίου είναι να υποστηρίξει επιχειρήσεις που έχουν υψηλή κυκλοφορία και οι διακομιστές υπολογιστών πρέπει να εργαστούν αποτελεσματικά και αξιόπιστα για να αντιμετωπίσουν αυτό. Δεν θέλετε να ανησυχείτε γι ‘αυτό. η ανησυχία σας πρέπει να είναι εάν η επιχειρηματική διαδικασία και το απόθεμά σας μπορούν να χειριστούν όλους αυτούς τους νέους πελάτες και συναλλαγές.

Το Shopify Plus διαθέτει την υποδομή υλικού και υποστήριξης για τη διαχείριση μεγάλου αριθμού συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου με ασφάλεια για όλους τους πελάτες τους. Μπορούν να χειριστούν εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγές ταυτόχρονα και να έχουν αξιοπιστία 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Το Shopify Plus δεν θέτει όριο στον όγκο των πωλήσεων, στο εύρος ζώνης ή σε ορισμένα προϊόντα που μπορείτε να έχετε, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να αυξάνετε. Και ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλώνετε, ο ιστότοπός σας δεν θα διακοπεί.

Ενσωματωμένο και εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Ενσωματώσεις και προσαρμογή Shopify Plus

Δεν χρειάζεται να έχετε μια ματιά κοπής cookie στο κατάστημα σας στο Shopify Plus, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπα με όποιον τρόπο θέλετε. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργικότητα. Το Shopify Plus δεν διαθέτει κάθε εργαλείο που κάθε πελάτης θα πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτό – αυτό θα το έκανε μια εξαιρετικά δυσκίνητη πλατφόρμα.

Χρειάζεστε στοχευμένη καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email ή πρόγραμμα ανταμοιβών πελατών; Είναι εύκολο να επεκτείνετε το Shopify Plus με επεκτάσεις και ενσωματώσεις από τρίτους προμηθευτές. Το NetSuite και το SAP, για παράδειγμα, παρέχουν εύκολα ενσωματωμένο λογισμικό.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λειτουργικότητα στο κατάστημα Shopify Plus μέσω επεκτάσεων, τα οποία είναι μικρά κομμάτια κώδικα που επικολλούνται στον κύριο κώδικα.

Το Shopify Plus διαθέτει ένα App store με μια καλά επιλεγμένη επιλογή από περισσότερες από 1000 εφαρμογές για να διαλέξετε. Ορισμένες εφαρμογές και επεκτάσεις είναι αρκετά απλές για να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας, αλλά άλλες μπορεί να απαιτούν τη βοήθεια ενός προγραμματιστή.

Το Shopify Plus έχει κυκλοφορήσει Scripts, τα οποία επιτρέπουν στους προγραμματιστές να γράφουν τις δικές τους προσαρμογές για την πλατφόρμα. Έτσι, αν μπορείτε να το ονειρευτείτε και να βρείτε έναν προγραμματιστή, μπορείτε να έχετε τη λειτουργικότητα που θέλετε.

Ασφάλεια (συμβατό με PCI)

Το Shopify Plus έχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με αυτό που χρησιμοποιούν οι τράπεζες – Επίπεδο 1 PCI DSS. Αυτό είναι το χρυσό πρότυπο ασφάλειας. Το Shopify Plus πραγματοποιεί συνεχή αξιολόγηση κινδύνου των δεδομένων τους και ετήσιες επιτόπιες αξιολογήσεις.

Οι πελάτες αισθάνονται ξεχωριστοί

Η τυπική πλατφόρμα Shopify κατευθύνει τους πελάτες να κάνουν checkout κάτω από έναν τομέα ιστού Shopify που δεν έχει την εμφάνιση του διαδικτυακού καταστήματος. χωρίς την επωνυμία του καταστήματος ή την πλοήγηση στον ιστότοπο. Αυτό, στην καλύτερη περίπτωση, μπερδεύει τους πελάτες και, στη χειρότερη περίπτωση, τους φοβίζει να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Οι αγοραστές Shopify Plus, από την άλλη πλευρά, παραμένουν στο κατάστημά σας για ολοκλήρωση αγοράς, ώστε να έχουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση όταν βλέπουν ότι αγοράζουν από εσάς.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο πελάτης αισθάνεται ξεχωριστός είναι η ταχύτητα με την οποία μπορείτε να επιλύσετε τυχόν παράπονα ή προβλήματα που έχουν με το κατάστημά σας. Η άμεση σχέση σας με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας είναι ένα ζωτικό μέρος αυτού και μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να δημιουργήσετε μια θετική εμπειρία πελάτη με τους δικούς σας πελάτες.

Λειτουργικότητα πωλήσεων πολλαπλών καναλιών

Με το Shopify Plus πουλάτε παντού

Είτε επεκτείνετε το κατάστημά σας στο διαδικτυακό χώρο είτε μεταβαίνετε από ένα υπάρχον διαδικτυακό κατάστημα, η ικανότητα πώλησης σε πολλά κανάλια είναι συχνά το κλειδί για την ανάπτυξη επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχείρησης.

Το Shopify Plus διαθέτει δυνατότητα πώλησης που επιτρέπει συνδέσεις με καταστήματα πραγματικού κόσμου, ώστε να μπορείτε να πουλάτε στο διαδίκτυο από το φυσικό σας κατάστημα. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook και το Pinterest, για να επεκτείνετε την προσέγγιση μάρκετινγκ.

Αυτοί οι λιανοπωλητές που εξετάζουν την παγκόσμια επέκταση θα ενδιαφέρονται για περισσότερες από 70 διαφορετικές πύλες πληρωμής που προσφέρει το Shopify Plus, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, το οποίο σας επιτρέπει να πουλάτε σε πολλές γεωγραφικές περιοχές.

Φιλικότητα μάρκετινγκ

Έχετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα Shopify για να δημιουργήσετε το κατάστημα Shopify Plus και όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα ανιχνεύουν το μέγεθος της οθόνης της κινητής συσκευής και προσαρμόζουν το δικό τους μέγεθος ώστε να ταιριάζει. Αυτό είναι καλό για όλους τους πελάτες σας και για τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης σε ιστότοπους με αυτήν τη δυνατότητα.

Το Shopify Plus έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζωή των εμπόρων. Η δημιουργία και η ενημέρωση της πλευράς του καταστήματός σας προς τον πελάτη είναι απλή και απλή και όλα όσα χρειάζεστε είναι προσβάσιμα από τον πίνακα ελέγχου.

Πίσω από τα παρασκήνια, είναι εξίσου εύκολο να εκτελείτε αναλυτικά στοιχεία για να μειώσετε τα στατιστικά στοιχεία των επισκέψεων και των μετατροπών, καθώς και τα στοιχεία πωλήσεων. και έχετε μια διαφορετική επιλογή αναφορών για χρήση.

Διεθνής ανάπτυξη

Πολλές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο επιχειρήσεων εισέρχονται στην παγκόσμια αγορά και το Shopify Plus το καθιστά εύκολο. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για το διεθνές μάρκετινγκ περιλαμβάνουν γεωγραφική στόχευση, εργαλεία γλώσσας και νομίσματος.

Μειονεκτήματα του Shopify Plus

Περιορισμοί API ή προσαρμοσμένου Backend

Με οποιαδήποτε φιλοξενούμενη πλατφόρμα, αντιμετωπίζετε πάντα περιορισμούς ως προς τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Το Shopify Plus προσφέρει μεγάλη προσαρμογή από την πλευρά του πελάτη, αλλά περιορισμένη δυνατότητα τροποποίησης του back-end. Δεν έχετε πρόσβαση στο FTP ή στη βάση δεδομένων – όλα πρέπει να περάσουν από το front-end ή το API.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν συγκεκριμένο πάροχο αποθέματος, για παράδειγμα, και το λογισμικό δεν ενσωματώνεται εύκολα με το Shopify Plus, θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να εργαστείτε σκληρά για να λειτουργήσει η ενοποίηση.

Κλείδωμα πλατφόρμας

Μόλις αναπτύξετε το κατάστημα Shopify Plus ή μεταφέρετε το κατάστημά σας στο Shopify εκεί, είστε κλειδωμένοι, ό, τι κι αν συμβεί στο Shopify ως εταιρεία. Εάν αποφασίσετε να μετακινήσετε το κατάστημά σας κάπου αλλού, μπορείτε να λάβετε μόνο τις πληροφορίες που σας επιτρέπει να κάνετε εξαγωγή το Shopify Plus.

Στην πραγματικότητα είναι όλα τα δεδομένα σας, αλλά εξακολουθεί να μην είναι το ίδιο με την πρόσβαση στο FTP και σε όλες τις βάσεις δεδομένων στους δικούς σας διακομιστές.

Πρέπει επίσης να αναπτύξετε κάποια εμπειρία στο εσωτερικό του σχετικά με τη χρήση του Shopify Plus. Η προσαρμογή του καταστήματός σας και η συντήρησή του απαιτεί από κάποιον να μάθει τα πλεονεκτήματα του Shopify Plus και να αναπτύξει κάποιες γνώσεις για την πλατφόρμα. Το Shopify χρησιμοποιεί τη δική του γλώσσα κωδικοποίησης, Liquid, οπότε η γνώση HTML ή CSS δεν βοηθά εδώ.

Περιορισμένες εκπτώσεις

Αυτός είναι ένας περιορισμός στον τρόπο με τον οποίο ορίζετε εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε να ορίσετε έκπτωση μόνο σε μία συνθήκη κάθε φορά: σε μια συλλογή ή ένα προϊόν ή μια τιμή. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κάνετε έκπτωση σε όλα τα στοιχεία άνω των 20 $ κατά 10%. Ανάλογα με το πόσες περικοπές σκοπεύετε να προσφέρετε και πώς θέλετε να τις δομήσετε, αυτό μπορεί να είναι μια σοβαρή ανησυχία.

Ανταγωνιστές Shopify Plus

Shopify Plus εναντίον Magento Enterprise

Οι Shopify Plus και Magento Enterprise Edition είναι άμεσοι ανταγωνιστές στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου της επιχείρησης. Η κύρια διαφορά είναι ότι το Shopify Plus είναι μια φιλοξενούμενη λύση και το Magento Enterprise είναι αυτο-φιλοξενούμενο, οπότε πρέπει να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού για να εκτελέσετε το λογισμικό για εσάς.

Αναβάθμιση σε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify Plus

Το Magento προσφέρει επίσης μια φιλοξενούμενη έκδοση, το Magento Enterprise Cloud Edition. Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί την ίδια βάση κώδικα και παρέχει την ίδια ευελιξία με το Magento.

Τόσο το Shopify Plus όσο και το Magento Enterprise είναι συμβατό με την ασφάλεια PCI, με πιστοποίηση επιπέδου 1 PCI DSS. Η κύρια διαφορά είναι ότι, ως φιλοξενούμενη πλατφόρμα, η ομάδα του Shopify Plus φροντίζει για την ασφάλεια για εσάς.

Με το Magento, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και τυχόν παραβιάσεις σε αυτό είναι η ανησυχία και η ευθύνη σας. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για την παρακολούθηση και τη διόρθωσή τους, για να μην αναφέρουμε όλες τις ανησυχίες.

Η ενημέρωση του διαδικτυακού σας καταστήματος πρέπει να είναι εύκολη και απλή. Περιγραφές προϊόντων, επεξεργασία αντιγράφου ιστότοπου, προσθήκη εντύπων πελατών και όλου του άλλου περιεχομένου που απευθύνεται στον πελάτη πρέπει να είναι σωστά και έγκαιρα.

Επιπλέον, χρειάζεστε αναλυτικά στοιχεία για να παρακολουθείτε την εξέλιξη των πωλήσεών σας, ποια είναι τα ποσοστά μετατροπών σας, πώς αποδίδουν οι καμπάνιες κοινωνικών μέσων και μια πληθώρα άλλων πληροφοριών μάρκετινγκ.

Με το Shopify Plus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες για όλα αυτά από τον πίνακα διαχείρισης. Το Magento Enterprise δεν έχει καμία από αυτές τις λειτουργίες ως προεπιλογή, αν και μπορείτε να τις προσθέσετε μέσω επεκτάσεων ή να δημιουργήσετε τις δικές σας. Αυτό που έχει όμως η Magento Enterprise είναι οι επεκτάσεις για τη διαχείριση παραπομπών ή μάρκετινγκ συνεργατών.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένα μέρος του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου που συχνά παραβλέπεται. Πάνω από το ένα τρίτο όλων των αγορών πραγματοποιούνται από αρχικές αναζητήσεις ιστού. Με την εισαγωγή της έκδοσης 2 και τώρα της έκδοσης 2.1, το Magento Enterprise είναι το ίδιο με το Shopify Plus, με το SEO.

Και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν αρκετά εργαλεία για περισσότερο από επαρκές SEO και περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να έχετε ένα ενσωματωμένο κουμπί κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης.

Η αποστολή είναι το κλειδί για οποιαδήποτε διαδικτυακή επιχείρηση και τόσο το Shopify Plus όσο και το Magento Enterprise ενσωματώνονται στις περισσότερες σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη μεταφορά, συμπεριλαμβανομένου του USPS Το Shopify Plus, ωστόσο, δεν συνδέεται με το DHL.

Καθώς η Magento Enterprise είναι μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα, η υποστήριξη και οι εφαρμογές είναι απαραίτητες για την επιτυχία των χρηστών της. Υπάρχει μια ισχυρή παγκόσμια κοινότητα συντονιστών φόρουμ και συνεργατών, καθώς και προγραμματιστών που γράφουν εφαρμογές και επεκτάσεις.

Το Shopify Plus διαθέτει ένα κατάστημα εφαρμογών με πάνω από 1000 εφαρμογές τρίτων και μια πολύ ισχυρή ομάδα υποστήριξης πελατών στην οποία έχετε πρόσβαση προτεραιότητας.

Shopify Plus εναντίον BigCommerce Enterprise

Μετεγκαταστήστε το υπάρχον κατάστημα BigCommerce στο Shopify Plus

Το BigCommerce είναι ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του Shopify στο φιλοξενούμενο, ηλεκτρονικό εμπόριο, βασισμένο στο cloud. Το BigCommerce Enterprise ταυτίζεται με επιχειρήσεις λιανικής που πραγματοποιούν πωλήσεις 1 εκατομμυρίου $ ή περισσότερο ετησίως. Οι πελάτες τους περιλαμβάνουν Toyota, Gibson και Payless Shoesource.

Οι πίνακες ελέγχου τόσο του Shopify Plus όσο και του BigCommerce Enterprise βασίζονται στις αντίστοιχες τυπικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου τους – και οι δύο είναι εύχρηστες. (Δείτε τις κριτικές Shopify και BigCommerce.)

Και οι δύο πλατφόρμες διαθέτουν δυνατότητες απευθείας από το κουτί και η εφαρμογή τους είναι απλή. Το Shopify Plus χρησιμοποιεί τη δική του γλώσσα κωδικοποίησης που ονομάζεται Liquid, και υπάρχει μια καμπύλη μάθησης που εμπλέκεται στην επιλογή αυτή για την τεχνική κλίση. Μέχρι πρόσφατα, η επεξεργασία των προτύπων του BigCommerce Enterprise προκάλεσε παράπονα, αλλά το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων Stencil απλοποιεί τη διαδικασία.

Το Shopify Plus και το BigCommerce Enterprise έχουν παρόμοιες δυνατότητες με απεριόριστο εύρος ζώνης και επεκτασιμότητα και 99,99% χρόνο λειτουργίας. Και οι δύο σάς επιτρέπουν να πουλάτε σε πολλά κανάλια και και οι δύο παρέχουν αποκλειστικούς διαχειριστές λογαριασμών, αν και με το BigCommerce Enterprise υπάρχει μια επιπλέον χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το Shopify Plus προχωρά με την κυκλοφορία APP για μια ανώδυνη μεταφορά των προηγούμενων πελατών σας στη νέα πλατφόρμα Shopify Plus χωρίς πτώση στο SEO σας. Και οι δύο πλατφόρμες Enterprise κερδίζουν με το ολοκληρωμένο ταμείο μιας σελίδας.

Το Shopify Plus διαθέτει μια αρκετά λιτή βασική πλατφόρμα πλατφόρμας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες και δυνατότητες μέσω μιας επιλογής πάνω από 1000 εφαρμογών στο app store. Το BigCommerce Enterprise παρέχει μια επιλογή 265 εφαρμογών, αλλά καλύπτουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε.

Εάν χρειάζεστε κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε, και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση μέσω του API τους για προγραμματιστές για τη δημιουργία νέων εφαρμογών.

Όλα τα θέματα ιστότοπου με το Shopify Plus και το BigCommerce Enterprise ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Το BigCommerce Enterprise έχει περισσότερα θέματα για να διαλέξετε εάν μετράτε τις διαφορετικές παραλλαγές που είναι δυνατές για κάθε θέμα.

Οι πύλες διεκπεραίωσης πληρωμών μπορεί να σας απασχολούν εάν προχωράτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Shopify Plus καλύπτει τον κόσμο με 70 επεξεργαστές πληρωμών και το BigCommerce Enterprise έχει μόλις 38 – αλλά αυτό μπορεί να είναι αρκετό για εσάς.

συμπέρασμα

Συνιστάται για ποιον είναι το Shopify Plus?

Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο Shopify Plus εάν είστε λιανοπωλητής που θέλει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και:

 • έχει ένα μεγάλο και αναπτυσσόμενο κατάστημα λιανικής (τούβλα και κονίαμα ή διαδικτυακά)
 • έχει πωλήσεις τουλάχιστον 500.000 $ ετησίως
 • προβλέπει ή σχεδιάζει ότι ο όγκος των πωλήσεών σας θα συνεχίσει να αυξάνεται, χωρίς πιθανό όριο
 • έχει περιοδικές αυξήσεις στις πωλήσεις σας, ίσως έως και χιλιάδες παραγγελίες ανά λεπτό
 • θέλει να επικεντρωθεί στο σχεδιασμό, το μάρκετινγκ και το λιανικό εμπόριο, όχι στο τεχνικό σας διαδικτυακό περιβάλλον
 • θέλει ένα μοναδικό, προσαρμοσμένο κατάστημα, προσαρμοσμένο αυτόματα για οποιαδήποτε πλατφόρμα για κινητά
 • θέλει ειδική υποστήριξη πελατών και μακροχρόνια σχέση με τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου
 • προβλέπει την επέκταση παγκοσμίως, σε διαφορετικές περιοχές και γλώσσες
 • πιστεύει στις πωλήσεις πολλαπλών καναλιών για να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες

Γιατί θα χρησιμοποιούσατε το Shopify Plus?

Η Shopify ξεκίνησε το Shopify Plus τον Φεβρουάριο του 2014 για να ικανοποιήσει τους μεγαλύτερους πελάτες της που ξεπέρασαν την αρχική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Shopify κατάφερε να χειριστεί ορισμένες επιχειρήσεις μεγάλου όγκου, αλλά δεν είχε σχεδιαστεί για να το κάνει.

Εάν είστε ήδη πελάτης του Shopify και δεν είστε σίγουροι εάν είστε έτοιμοι να μεταβείτε στο Shopify Plus, ακολουθούν τα τέσσερα βασικά πρόσθετα που διαθέτει το Shopify Plus:

 • το ταμείο στον δικό σας τομέα, με τη δική σας επωνυμία και ιστότοπο
 • ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού για υποστήριξη & προσαρμοστεί όταν βρίσκεστε σε πολύ υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας.
 • προσαρμοσμένη ενοποίηση με πλατφόρμες απογραφής και διαχείρισης
 • τη δυνατότητα δημιουργίας κλώνων των καταστημάτων σας για διαφορετικές χώρες-στόχους

Εάν έχετε ήδη ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλού και θέλετε να μεταβείτε σε μια πλατφόρμα εταιρικού επιπέδου, το Shopify Plus παρέχει μια λύση κλειδί στην οποία μπορείτε να μετακινηθείτε δεξιά. Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας θα συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το κατάστημά σας δεν θα χάσει την κατάταξη της σελίδας αναζήτησης κατά τη μετάβαση.

Αν και είναι σχετικά νέο, Shopify Plus έχει ήδη μερικούς πελάτες με μεγάλη επιτυχία και αναφέρεται συνήθως στις τρεις πρώτες πλατφόρμες εταιρικού ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι κριτικές χρηστών για αυτό το λογισμικό ήταν εξαιρετικά θετικές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map