Κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές διαδικτυακής πλατφόρμας Shopify eCommerce

Το Shopify είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία μετράται όλοι οι άλλοι. Τροφοδοτεί σχεδόν 300.000 διαδικτυακά καταστήματα. Το λογισμικό Shopify βοήθησε τις επιχειρήσεις να επεξεργαστούν πάνω από 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2015.


Η πλατφόρμα Shopify είναι τόσο εύκολη στη χρήση όσο ισχυρή. Αλλά αυτό προκαλεί απογοήτευση για ορισμένους. Πώς χρησιμοποιείτε τη λειτουργικότητα στο έπακρο; Παίρνετε την καλύτερη χρήση όταν ενσωματώνετε εφαρμογές και εργαλεία από άλλους προμηθευτές?

Γιατί να παλέψετε με αυτές τις ερωτήσεις μόνοι σας; Βασιστείτε σε εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων που ειδικεύονται στη χρήση της πλατφόρμας Shopify eCommerce. Κάντε μια σοφή επιλογή και επενδύστε σε επαγγελματική βοήθεια.

Shopify κορυφαίοι σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων

Ξεκινήστε απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε με τον ιστότοπο Shopify eCommerce.

Σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας; Είναι δυνατό να εκτελέσετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα στο Elastic Compute Cloud (EC2) του Amazon. Δεν μπορείτε να πληρώσετε τίποτα για το πρώτο έτος λειτουργίας σας. Όμως, οι ειδικοί του ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας πουν ότι χρειάζονται χρήματα για να βγάλουν λεφτά.

Το λειτουργικό κόστος του διαδικτυακού καταστήματος είναι συχνά ανάλογο με τα έσοδα που δημιουργείτε. Πόσο έχετε προϋπολογιστεί για να πληρώσετε για βασικό λογισμικό, τέλη φιλοξενίας και τέλη συναλλαγής?

Ποιο είναι το παράθυρο εκκίνησης? Μπορείτε να ρυθμίσετε ορισμένες φιλοξενούμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε λίγες μόνο ώρες. Άλλοι μπορεί να χρειαστούν μήνες για να προετοιμαστούν και να αναπτυχθούν. Και η πλατφόρμα είναι μόνο ένα στοιχείο.

Τι γίνεται με τα προϊόντα σας; Έχετε φωτογραφίες, περιγραφές και εκπλήρωση έτοιμα να ξεκινήσετε; Θα χρειαστείτε ένα λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι έτοιμο να ξεκινήσει όταν είστε.

Πόσο ευέλικτο χρειάζεστε πράγματα για να είστε? Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι θα αντιμετωπίσουν τους περιορισμούς σχεδίασης για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εμπόδιο. Μπορεί η πλατφόρμα που επιλέγετε να διαχειρίζεται τη γκάμα των προϊόντων που σκοπεύετε να πουλήσετε?

Το Shopify είναι ένας από τους πιο ευέλικτους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων στην αγορά. Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι η πρόκλησή σας με αυτό. Αλλά, ξέρετε πώς να το ρυθμίσετε, έτσι είναι τόσο ευέλικτο όσο το χρειάζεστε?

Μπορώ να το κάνω να παίζει καλά με άλλους? Πουλάτε πράγματα στο Facebook; Βιτρίνα Amazon; Αγορές εντός εφαρμογής; Ένα αρχείο CSV για Αγορές Google?

Είστε άνετα με τις απαντήσεις σας; Τώρα έχετε μια καλή κατανόηση των αναγκών σας για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζεται από το Shopify. Ήρθε η ώρα να βρείτε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει. Αυτοί οι κορυφαίοι προγραμματιστές πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου αξίζουν την προσοχή σας.

Σχεδιασμός Ιστού Realm

Λογότυπο σχεδίασης Web Realm

Μεταβείτε δεξιά στο χαρτοφυλάκιο για να δείτε παραδείγματα του σχεδιασμού της Realm. Έχουν περάσει από το 2007. Η λίστα πελατών τους κυμαίνεται από γνωστές εταιρείες Fortune 500 έως μικρές επιχειρήσεις. Ένα ποσοστό παραπομπής πελάτη κοντά στο 80% μιλά για την ικανοποίηση των πελατών. Η Realm πιστεύει ότι πρέπει να αφήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν το μάρκετινγκ σας. Συνεργάζονται με πελάτες για να ενσωματώσουν το Shopify σε όλες τις μεγάλες κοινωνικές πλατφόρμες.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Λογότυπο Diff

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μείνετε και να παίξετε με τα διασκεδαστικά γεωμετρικά σχέδια στη σελίδα προορισμού. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και διαβάστε για αυτήν την ομάδα προγραμματιστών με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ben Crudo. Ξεκίνησε το Diff ως απογοητευμένος λιανοπωλητής αναζητώντας μια καλύτερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα του ήταν μόνο από το 2011, αλλά έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 65 κριτικές 5 αστέρων από πελάτες. Η εστίαση στο Shopify τους κρατά στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού, της ολοκλήρωσης και του μάρκετινγκ.

sineLABS

λογότυπο sineLABS

Αυτή η εταιρεία ανάπτυξης πλατφόρμας ειδικεύεται στις εφαρμογές Shopify. Αυτές οι εφαρμογές προσθέτουν απλότητα και λειτουργικότητα στο κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Η παρουσία της εταιρείας στο διαδίκτυο στερείται χαρτοφυλακίου με ιστότοπους πελατών. Είναι για όλους τους σωστούς λόγους. Το sinelabs κρατά την προσοχή σας στη σουίτα ισχυρών εφαρμογών. Ο καθένας διαθέτει μια εύχρηστη εξήγηση. Δεν είστε συγκλονισμένοι από τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι σύνδεσμοι σας μεταφέρουν στην εφαρμογή που εμφανίζεται στον ιστότοπο Shopify.

Σώμα καλοριφέρ

Λογότυπο καλοριφέρ

Οι online αγορές είναι μια οπτική εμπειρία. Το Radiator Studios το γνωρίζει αυτό. Αυτή η βραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης επικεντρώνεται στον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το Shopify. Μια επίσκεψη στο χαρτοφυλάκιό σας σας δίνει κάτι περισσότερο από μια ματιά σε αυτό που έχουν κάνει για τους πελάτες. Κάθε παράδειγμα παρέχει είτε μια μελέτη περίπτωσης είτε μια ματιά στο τι συνέβη πίσω από τα παρασκήνια.

3 πεντα

Λογότυπο 3five

Περίπου οι μισοί από τους πελάτες τους έρχονται μόνο για υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 3five συνδυάζει τη λειτουργικότητα του WordPress και του Shopify για τη διαχείριση των ιστότοπων που αναπτύσσουν. Αυτοαποκαλούνται μπουτίκ, αλλά το 3five έχει παγκόσμιο κατάλογο πελατών. Υπάρχει μια συλλογή πόρων για λήψη. Θα σας προετοιμάσουν για τις ερωτήσεις που θα ζητήσουν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify.

Τζιβάλντι

Λογότυπο Jivaldi

Μπορεί να μην έχετε διαβάσει ποτέ έναν τόσο εύγλωττο ορισμό των ειδικών μετατροπής. Αυτή η εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου βοηθά τους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν την πλατφόρμα Shopify eCommerce. Στοχεύει την επισκεψιμότητα, αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών και βρίσκει νέους πελάτες. Το πρώτο πράγμα που θα συναντήσετε στον ιστότοπο Jivaldi είναι το χαρτοφυλάκιό τους. Κάθε παράδειγμα επεκτείνεται για να μοιραστεί μια μελέτη περίπτωσης. Σας δίνονται οι στόχοι του πελάτη και πώς τους πλησίασε ο Jivaldi.

Σχεδιασμός MEM (Mat Mullen)

Λογότυπο Mem Design

Με πάνω από 100 ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου κάτω από τη ζώνη του, ο Mat Mullen μπορεί να πει με πεποίθηση ότι γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για το Shopify. Ο Mat είναι το είδος του ατόμου που του αρέσει να μιλάει για αυτό που κάνει. Βάζει τον αριθμό τηλεφώνου του απευθείας στον ιστότοπο και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καλούν με ερωτήσεις. Πιθανότατα θα απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το Slack. Ο Ματ τους προσδίδει το ταλέντο του ως διαχειριστής προϊόντων. Δείτε το χαρτοφυλάκιο εργασίας του Matt για πελάτες. Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να αποφασίσετε; Διαβάστε μερικές από τις 70 μαρτυρίες που έχει τώρα στο Shopify.

SynapseIndia

Λογότυπο SynapseIndia

Το Outsourcing Shopify eCommerce IT χρειάζεται μια παγκόσμια εμπειρία. Το SynapseIndia είναι ένας από τους ηγέτες στην υπεράκτια ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει μια ομάδα περισσότερων από 500 έμπειρων επαγγελματιών πληροφορικής. Εργάστηκαν για λογαριασμό μιας παγκόσμιας λίστας εταιρειών που κυμαίνονται από 3M και PayPal έως Sotheby’s και IBM. Διαβάστε το ιστολόγιό τους για καλύτερη κατανόηση του βάθους των υπηρεσιών τους. Περάστε χρόνο με τις συχνές ερωτήσεις τους εάν δεν είστε σίγουροι για την υπεράκτια εξωτερική ανάθεση.

Spring Web Solutions

Λογότυπο Άνοιξης Ιστού

Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε πώς Malc Bull και Paddy Rohr αναπτύσσουν λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία σκέψης τους. Ο πυρήνας είναι η πεποίθηση ότι η τεχνολογία δεν πρέπει ποτέ να αποτελεί εμπόδιο για τους αγοραστές στο διαδίκτυο. Ταξινομήστε το χαρτοφυλάκιό τους ανά πλατφόρμα και υπηρεσία για να δείτε τις λύσεις Shopify. Υπάρχει επίσης μια ενότητα στον ιστότοπο όπου μπορείτε να διαβάσετε μελέτες περιπτώσεων πελατών. Αυτές οι εγγραφές σας βοηθούν να καταλάβετε πώς η Spring Web δημιούργησε λύσεις για τους πελάτες τους.

Σχεδιασμός Abby Rose

Λογότυπο σχεδίασης Abby Rose

Έχουν μια καταχώριση στους ειδικούς του Shopify, οπότε γνωρίζετε ότι αυτή η εταιρεία σχεδιασμού στην Καλιφόρνια έχει υψηλή βαθμολογία. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου στη σελίδα χαρτοφυλακίου δείχνουν τα σχολαστικά βήματα που έχουν ληφθεί για να συνδυάσουν τη λειτουργία και το σχεδιασμό. Η Abigail Russel και η μικρή της ομάδα ειδικεύονται στην προσαρμοσμένη σχεδίαση και ανάπτυξη του Shopify. Εάν είστε νέοι στο Shopify, η ομάδα θα σας βοηθήσει, όπως λένε, “Βρώμικα τα χέρια σας” με μια δωρεάν δοκιμή.

Επόμενο βήμα

Λογότυπο επόμενου βήματος

Αυτή η εταιρεία σχεδιασμού πιστεύει ότι η επιστήμη συμπεριφοράς πρέπει να αποφασίσει τη λειτουργικότητα του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Χρησιμοποιούν τη μελέτη για το πώς οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της τριβής από τη διαδικασία αγοράς. Η εταιρεία μοιράζεται έναν μικρό αριθμό παραδειγμάτων εργασίας στη σελίδα χαρτοφυλακίου. Κάθε ένα περιλαμβάνει μια διορατική μελέτη περίπτωσης. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι νέα για εσάς. Το Next Step έχει συγκεντρώσει πόρους για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με τη συμπεριφορική επιστήμη.

Πάνω από την αγορά

Πάνω από το λογότυπο της αγοράς

Λίγες εταιρείες ανάπτυξης είναι αρκετά γενναίες για να ρίξουν τις τιμές στην πρώτη σελίδα. Το Above Market σας λέει από την αρχή. Θα ξέρετε ποιο θα είναι το κόστος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Shopify. Η εταιρεία μπορεί επίσης να βοηθήσει με αλλαγές στον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο Shopify. Εάν είναι κάτι προσαρμοσμένο, αυτός ο ειδικός του Shopify μπορεί να σας βοηθήσει και εκεί. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι προφανείς και διαφανείς σχετικά με την τιμολόγηση. Είναι μια αναζωογονητική αλλαγή.

Μπορεί κάτι να είναι πολύ ευέλικτο?

Ένα από τα κορυφαία πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Shopify είναι ότι έχει πάνω από 100 υπέροχα θέματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα με λίγη προσπάθεια. Το Shopify διαθέτει επίσης μια αυξανόμενη σειρά εργαλείων (εφαρμογών) για την επέκταση της λειτουργικότητας του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Όλες αυτές οι επιλογές και παραλλαγές μπορούν να σας κατακλύσουν. Ειδικά όταν είστε νέοι στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή ακόμα και στην πλατφόρμα Shopify. Εάν ξεκινάτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το θέλετε να λειτουργεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η προσπάθεια να καταλάβετε όλες τις λεπτομέρειες του Shopify μπορεί να μην είναι η καλύτερη επένδυση της εποχής σας.

Τότε πρέπει να αναζητήσετε την εμπειρία μιας από αυτές τις εταιρείες ανάπτυξης. Τα περισσότερα από αυτά ασχολούνται μόνο με το Shopify. Όλοι έχουν τη φήμη ότι αξιοποιούν καλύτερα την πλατφόρμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map