Τιμολόγηση Shopify: Συγκρίνετε και επιλέξτε το καλύτερο πρόγραμμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Ενώ η αγορά λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να αισθάνεται λίγο γεμάτη, ένα από τα οφέλη είναι ότι οι εταιρείες αναγκάζονται να τιμολογούν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά. Ακόμη και ο γίγαντας της βιομηχανίας Shopify δεν αποτελεί εξαίρεση.


Αυτά είναι καλά νέα για πελάτες που αναζητούν ένα πραγματικά ισχυρό λογισμικό δημιουργίας περιεχομένου και διαχείρισης καταστημάτων, συσκευασμένο σε ένα προσιτό πακέτο.

Σχέδια τιμολόγησης Shopify

Σύγκριση σχεδίων τιμολόγησης Shopify

Το Shopify προσφέρει πολλά διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων διαφορετικού μεγέθους.
Ίσως το πιο σημαντικό, προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Δεν χρειάζεστε καν πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε. Αυτή είναι κοινή πρακτική μεταξύ των εταιρειών λογισμικού σήμερα.

Λοιπόν, προσέξτε οποιοδήποτε προϊόν δεν σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε πρώτα. Εάν ένας πωλητής δεν σας αφήσει να πετάξετε πριν αγοράσετε, δεν είναι τόσο σίγουρος για την ποιότητα της λύσης που προσφέρει.

Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα τιμολόγησης για να ταιριάζει στον προϋπολογισμό και την επιχείρησή σας.

Shopify Lite – 9 $ / μήνα

Ακόμη και με αυτό το φθηνό, σχέδιο χωρίς κόκαλα, μπορείτε να απολαύσετε τη δύναμη του Shopify. Σας επιτρέπει να πουλάτε στο Facebook και να προσθέτετε κουμπιά “αγορά” σε οποιονδήποτε υπάρχοντα ιστότοπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από έναν ιστότοπο γρήγορα και να αρχίσετε να πωλείτε.

Λύση Shopify Light Plan για πώληση στο Facebook

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε ελκυστικές προθήκες προϊόντων στο Facebook
 • Προσθέστε κουμπιά “αγορά” σε οποιονδήποτε ιστότοπο
 • Αποδεχτείτε πιστωτικές κάρτες σε εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις
 • Δημιουργήστε τιμολόγια και χρεώστε πελάτες
 • Αυτόματες ενημερώσεις
 • Πόροι μάρκετινγκ
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας
 • Απεριόριστες καταχωρίσεις προϊόντων

Περιορισμοί

Ο κύριος περιορισμός του Shopify Lite είναι ότι δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν αυτόνομο ιστότοπο από το μηδέν. Είναι πραγματικά σχεδιασμένο για όσους έχουν ήδη έναν ιστότοπο και δεν θέλουν να κάνουν εναλλαγή. Μπορείτε να το θεωρήσετε παρόμοιο με την προσθήκη ενός κουμπιού PayPal στον ιστότοπό σας.

Σχέδια Shopify

Basic Shopify – 29 $ / μήνα

Το επόμενο βήμα είναι το Basic Shopify. Αυτή η έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας, πλήρως φιλοξενούμενο ιστότοπο. Έρχεται με όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί και τιμολογηθεί λαμβάνοντας υπόψη τους επιχειρηματίες. Ακολουθούν ορισμένα κυριότερα σημεία:

Χαρακτηριστικά

 • Δύο λογαριασμοί προσωπικού. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον περιορισμό της πρόσβασης σε ορισμένες πληροφορίες και είναι χρήσιμα στη διαχείριση του ιστότοπού σας.
 • Απεριόριστα προϊόντα και αποθηκευτικός χώρος
 • Πιστοποιητικό SSL για ασφαλείς και ασφαλείς πληρωμές
 • Ιστολόγιο
 • Δυνατότητα δημιουργίας κωδικών έκπτωσης
 • Μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών

Επιλογές υποστήριξης πελατών

Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Shopify μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη 24/7. Με το Βασικό πρόγραμμα, έχετε μια ποικιλία επιλογών όσον αφορά την επικοινωνία με τη βοήθεια, όπως:

 • Τηλέφωνο
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Κελάδημα
 • Facebook

Επίσης, φροντίστε να δείτε τη βάση γνώσεων, την ενότητα Συχνές ερωτήσεις και τα σεμινάρια. Οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτησή σας. Δημοσιεύουν τακτικά ενημερωτικά άρθρα και φαίνονται πάντα πρόθυμοι να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη.

Προμήθειες Shopify

Εκτός από τη μηνιαία χρέωση, υπάρχουν ορισμένα άλλα κόστη που σχετίζονται με τη χρήση του Shopify.

Τιμές πιστωτικών καρτών και τέλη συναλλαγής: Με το Βασικό πρόγραμμα, θα πληρώσετε 2,9% χρεωστική κάρτα συν 30 € για κάθε online αγορά. Προσωπικά, οι τιμές αγοράς είναι 2,7% και η επιπλέον χρέωση μειώνεται. Επίσης, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια πύλη εξωτερικής πληρωμής, υπάρχει χρέωση συναλλαγής 2,0%.

Μηνιαία τιμολόγηση: Με 29 $ ανά μήνα, το Shopify Basic έχει ανταγωνιστικές τιμές. Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι από τους άλλους μεγάλους παίκτες βρίσκονται στο ίδιο πάρκο. Ωστόσο, το Shopify είναι ένα από τα λίγα που προσφέρει απεριόριστο προϊόν και αποθήκευση σε αυτό το σημείο τιμών.

Επιλογές εξοικονόμησης συμβολαίου: Για να εξοικονομήσετε χρήματα μπορείτε να πληρώσετε για ένα ή δύο χρόνια εκ των προτέρων. Αγοράστε ένα ετήσιο πρόγραμμα και εξοικονομήστε 10% ή 20% σε ένα διετές πρόγραμμα.

Επιπλέον Κόστος

Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα όνομα τομέα. Αυτό είναι ένα ετήσιο τέλος που συνήθως διαρκεί περίπου 10 $.

Το κατάστημα Shopify επιτρέπει να έχετε έναν προσαρμοσμένο τομέα

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε να επεκτείνετε το κατάστημά σας αγοράζοντας συγκεκριμένες εφαρμογές. Ενώ αυτά σίγουρα δεν είναι απαραίτητα, μπορεί να είναι χρήσιμα κατά καιρούς. Οι τιμές κυμαίνονται από εφάπαξ χρέωση έως μηνιαία προγράμματα συνδρομής.

Ποιο είναι το Βασικό Σχέδιο Καλύτερο για?

Εάν ξεκινάτε την επιχείρησή σας, τότε το Βασικό πρόγραμμα προσφέρει περισσότερα από αρκετά για να σας βοηθήσει. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση. Διαφορετικά, το Shopify Basic παρέχει ένα ισχυρό και ισχυρό εργαλείο. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πραγματικούς περιορισμούς καθώς το κατάστημα σας λειτουργεί και λειτουργεί.

Shopify – 79 $ / μήνα

ο Σχέδιο Shopify είναι για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που χρειάζονται χώρο για επέκταση. Έρχεται επίσης με μερικές πιο προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που θα βοηθήσουν στις σχέσεις με τους πελάτες και τη διαχείριση των επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικά:

Όλες οι λειτουργίες του Shopify Basic, συν

 • Δυνατότητα δημιουργίας, πώλησης και αποδοχής δώρων καρτών
 • Επαγγελματικές εκθέσεις
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Επιλογές υποστήριξης πελατών

Η υποστήριξη πελατών 24/7 διατίθεται μέσω:

 • Τηλέφωνο
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Κελάδημα
 • Facebook

Κανάλια υποστήριξης πελατών Shopify

Αμοιβές

Τιμές πιστωτικών καρτών και τέλη συναλλαγής: Για διαδικτυακές συναλλαγές, οι πελάτες του Shopify θα χρεώνονται με 2,6% + 30 rate πιστωτική κάρτα. Εάν οι αγορές πραγματοποιούνται αυτοπροσώπως, η τιμή μειώνεται στο 2,4% + 0 ₵. Εάν χρησιμοποιείτε τις πληρωμές Shopify, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις χρεώσεις συναλλαγών. Ωστόσο, οι πύλες τρίτων με χρέωση συναλλαγής 1,0%.

Μηνιαία τιμολόγηση: Για τις περισσότερες καθιερωμένες επιχειρήσεις, τα 79 $ είναι μια ονομαστική αμοιβή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη πόσο μπορείτε να κάνετε με αυτό το σχέδιο. Παρέχει περισσότερα από αρκετά για να υποστηρίξει μια γυαλιστερή, επαγγελματική και αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Επιλογές εξοικονόμησης συμβολαίου: Για να εξοικονομήσετε χρήματα μπορείτε να πληρώσετε για ένα ή δύο χρόνια εκ των προτέρων. Αγοράστε ένα ετήσιο πρόγραμμα και εξοικονομήστε 10% ή 20% σε ένα διετές πρόγραμμα.

Επιπλέον Κόστος: Το δυναμικό για πρόσθετο κόστος είναι το ίδιο για όλα τα πακέτα Shopify. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε εφαρμογές για να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένες εφαρμογές θα είναι επωφελείς για την επιχείρησή σας.

Η τιμολόγηση των εφαρμογών ποικίλλει αρκετά. Φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Τέλος, μην ξεχνάτε το κόστος ενός ονόματος τομέα. Συνήθως, ένας τομέας θα κοστίζει περίπου 10 $ ετησίως.

Ποιος είναι το πρόγραμμα Shopify Best For?

Το σχέδιο Shopify ταιριάζει καλύτερα στις καθιερωμένες επιχειρήσεις που εστιάζουν στην ανάπτυξη. Το σχέδιο παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να επεκτείνετε γρήγορα και να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Advanced Shopify – 299 $ / μήνα

Αν και η προηγμένη έκδοση του Shopify δεν είναι εντελώς απεριόριστη, πλησιάζει πολύ. Ακολουθούν οι πρόσθετες δυνατότητες που συνοδεύουν το πρόγραμμα τιμολόγησης Advanced Shopify:

Χαρακτηριστικά:

Όλες οι δυνατότητες του Shopify, συν

 • 15 λογαριασμοί προσωπικού
 • Προηγμένο εργαλείο δημιουργίας αναφορών
 • Αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο

Επιλογές υποστήριξης πελατών

Όπως με όλα τα προγράμματα Shopify, οι πελάτες απολαμβάνουν ανώτερη υποστήριξη υπηρεσιών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω της βάσης γνώσεων ή να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν αντιπρόσωπο. Τα φόρουμ της κοινότητας είναι επίσης πολύ ενεργά και χρήσιμα. Τέλος, φροντίστε να επωφεληθείτε από το Πανεπιστήμιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας και τις στρατηγικές μάρκετινγκ.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μέσω:

 • Τηλέφωνο
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Κελάδημα
 • Facebook

Αμοιβές

Τιμές πιστωτικών καρτών και τέλη συναλλαγής: Με το Advanced Shopify θα πληρώσετε με πιστωτική κάρτα 2,4% + 30 ₵ για online αγορές. Τυχόν προσωπικές αγορές έρχονται με χρέωση 2,2% + 0 ₵. Όπως πάντα, δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής όταν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments. Για πύλες εξωτερικών πληρωμών, ετοιμαστείτε να πληρώσετε ένα τέλος συναλλαγής 0,5%.

Μηνιαία τιμολόγηση: Το Advanced Shopify κοστίζει 299 $ ανά μήνα. Είναι σαφώς ένα σχέδιο που προορίζεται για τις καθιερωμένες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια επεκτάσιμη λύση.

Επιλογές εξοικονόμησης συμβολαίου: Εξοικονομήστε χρήματα πληρώνοντας για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων. Το Shopify προσφέρει έκπτωση 10% σε πρόγραμμα ενός έτους. Αυτό είναι μια εξοικονόμηση άνω των 350 $. Εάν αγοράσετε ένα διετές πρόγραμμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν 1.500 $ με την έκπτωση 20%.

Επιπλέον Κόστος: Είτε αγοράζετε ένα όνομα domain μέσω του Shopify ή άλλου παρόχου όπως το BlueHost, μπορείτε να περιμένετε να πληρώνετε περίπου 10 $ ετησίως.

Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε εφαρμογές καθώς επεκτείνετε τον ιστότοπό σας και χρειάζεστε πιο συγκεκριμένες λειτουργίες. Λάβετε υπόψη ότι η τιμολόγηση της εφαρμογής μπορεί να είναι εφάπαξ χρέωση ή μηνιαία συνδρομή. Φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας πριν επενδύσετε σε μια εφαρμογή.

Ποιος είναι το Advanced Shopify Plan Best For?

Το Advanced Shopify ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια επεκτάσιμη λύση που μπορεί γρήγορα να προσαρμοστεί στην εταιρεία τους. Σκοπεύει να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας και να σας παρέχει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να επεκτείνετε.

Shopify Plus

Shopify Plus είναι μια λύση λογισμικού εταιρικού επιπέδου για καταστήματα με μεγάλο όγκο συναλλαγών. Μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου χρησιμοποιούν το Shopify Plus για να τροφοδοτήσουν τα διαδικτυακά καταστήματά τους. Έρχεται με απεριόριστες πωλήσεις, προϊόντα και εύρος ζώνης.

Πακέτο Shopify Plus

Ο πρωταρχικός στόχος είναι η παροχή μιας προσιτής λύσης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στο λανσάρισμα προϊόντων και τη στόχευση νέων αγορών. Τα ισχυρά εργαλεία διευκολύνουν τη διαχείριση του καταστήματός σας και τη μείωση του κόστους πληροφορικής. Η αποκλειστική υποστήριξη 24/7 θα σας βοηθήσει επίσης να ξεκινήσετε το κατάστημά σας πιο γρήγορα

Περιορισμοί και απαιτήσεις Shopify Plus

Το Shopify Plus δεν συνοδεύεται από πραγματικούς περιορισμούς. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να το κάνετε επικοινωνήστε με το Shopify. Θα δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για εσάς μαζί με εξατομικευμένες τιμές.

Ποιο είναι το Shopify Plus Plan Best For?

Οι LA Lakers και Dodocase είναι δύο πελάτες του Shopify Plus. Και οι δύο διαθέτουν αναγνωρίσιμες μάρκες και διεθνή εμβέλεια. Είναι επίσης μεγάλοι έμποροι με μοναδικές ανάγκες. Το Shopify Plus είναι ιδανικό για τον χειρισμό των αναγκών τους.

Τιμολόγηση Shopify σε σύγκριση με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους

Ματζέντο

Το Magento είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα στις πλατφόρμες λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το Magneto CE είναι μια υπηρεσία ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι είναι τεχνικά δωρεάν. Άτομα από όλο τον κόσμο συμβάλλουν εθελοντικά στη δημιουργία του προγράμματος δημιουργώντας πρόσθετα και εφαρμογές.

Δυστυχώς, το δωρεάν συνοδεύεται από πολλές συμβολοσειρές. Πρώτον, θα πρέπει να παρέχετε φιλοξενία στον δικό σας διακομιστή. Εκτός αυτού, θα πρέπει να είστε αρκετά έμπειροι όταν πρόκειται για κωδικοποίηση. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις απαιτήσεις είναι πολύ τεχνική για να το χειριστείτε, θα πρέπει να προσλάβετε κάποιον. Αυτό είναι όταν το κόστος αρχίζει πραγματικά να αυξάνεται.

Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές χρεώνουν συνήθως από 100 έως 250 $ την ώρα. Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο από το μηδέν, οι ώρες μπορούν να αυξηθούν γρήγορα. Επίσης, δεν είναι όλα τα πρόσθετα δωρεάν. Οι τιμές για τις επεκτάσεις μπορούν να ξεκινούν από 99 ₵ και να φτάνουν μέχρι τα 8.000 $.

Η Magento παρέχει επίσης πολύ περιορισμένη εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε φόρουμ κοινότητας. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το άτομο που δημιούργησε τον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει περισσότερες ώρες εργασίας για την επίλυση προβλημάτων.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι μερικά μόνο από τα πρόσθετα κόστη:

 • Ασφάλεια
 • Ονομα τομέα
 • Φιλοξενία
 • Τέλη σχεδιαστών
 • Προμήθειες προγραμματιστή
 • τεχνική υποστήριξη
 • Πρόσθετα και επεκτάσεις

Όπως μπορείτε να δείτε, το «δωρεάν» κόστος του Magneto μπορεί γρήγορα να ξεφύγει από το χέρι.

Ποιο είναι το Magento Best for?

Παρά το βαρύ κόστος εκκίνησης, το Magento προσφέρει μερικά πραγματικά θετικά. Είναι ένα εξελιγμένο και επεκτάσιμο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η τιμή το ταιριάζει καλύτερα σε πιο καθιερωμένες εταιρείες. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις με ευρύ κοινό και εκατοντάδες προϊόντα μπορούν να επωφεληθούν από το Magneto.

BigCommerce

Όσον αφορά τα σχέδια τιμολόγησης και τις διαθέσιμες λειτουργίες, το BigCommerce μοιάζει περισσότερο με το Shopify. Το τυπικό τους πρόγραμμα είναι 29,95 $ το μήνα. Όπως το Shopify, προσφέρει:

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Δωρεάν θέματα
 • Δωρεάν δοκιμή 15 ημερών – δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • Φιλοξενία
 • Ασφάλεια
 • Απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης
 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης
 • Αυτόματες ενημερώσεις
 • Έκπτωση 10% όταν αγοράζετε μια συνδρομή ενός έτους εκ των προτέρων

Ποιο είναι το BigCommerce Best For?

Τελικά, το BigCommerce και το Shopify ανταγωνίζονται για το ίδιο κοινό. Είναι και οι δύο κατάλληλοι για επιχειρηματίες που ξεκινούν τον πρώτο ιστότοπό τους. Η επιλογή μπορεί να είναι προσωπική προτίμηση. Ίσως διαπιστώσετε ότι το θέμα που σας αρέσει είναι διαθέσιμο μόνο στο Shopify. Ή ίσως ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μοναδικό για το BigCommerce.

Ευτυχώς, και οι δύο προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Πάρτε και τους δύο για ένα γύρισμα προτού λάβετε την τελική σας απόφαση.

Ολίσθηση

Το Volusion είναι μια ακόμη κορυφαία πλατφόρμα. Με μόλις $ 15 το μήνα για το μίνι πακέτο, μπορεί να μοιάζει πολύ. Ωστόσο, έρχεται με πολλούς περιορισμούς. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 προϊόντα και το όριο εύρους ζώνης είναι 1 GB. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση μόνο στην ηλεκτρονική υποστήριξη.

Ακόμα και οι αρχάριοι θα θέλουν πιθανώς να κάνουν αναβάθμιση στο Plus Plan για $ 35 ανά μήνα. Τα χαρακτηριστικά του Plus Plan περιλαμβάνουν:

 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • 1.000 προϊόντα
 • Εύρος ζώνης 3 GB
 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Ενημερωτικά δελτία
 • CRM
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα σχέδια εντός του εύρους των 30 $ έρχονται με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το μεγαλύτερο παράπονο κατά της Volusion είναι οι πρακτικές τιμολόγησης. Ενώ διαφημίζετε τις μηνιαίες τιμές συνδρομής, δεν αναγράφουν όλες τις κρυφές χρεώσεις. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα τιμών που αναμένεται:

 • Πιστοποιητικό SSL – 149 $
 • Εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL (Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας) – 99 $
 • Νέος τομέας – 11,99 $
 • Υπερβολικά εύρος ζώνης – 7 $ ανά GB
 • Τέλη επεξεργασίας πληρωμών τρίτων – 2,0-3,0% ανά συναλλαγή
 • Χρέωση υπηρεσιών PCI 1,83 $ – 3 $ ανά μήνα
 • Κατάργηση του συνδέσμου “Powered by Volusion” – 25 $
 • Τέλη τερματισμού – 99 $
 • Μηνιαίο τέλος δήλωσης – 10 $

Σημειώστε ότι δεν αναφέρεται καν το κόστος των θεμάτων premium και των πρόσθετων. Το Volusion είναι μια σταθερή πλατφόρμα, αλλά οι τιμές τους δεν είναι διαφανείς ή ανταγωνιστικές.

Ποιο είναι το Volusion Best For?

Με λίγα λόγια: έμπειροι κωδικοποιητές που γνωρίζουν επιπλέον χρεώσεις. Η πλατφόρμα δεν παρέχει πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG. Θα πρέπει να γνωρίζετε έναν ορισμένο αριθμό κώδικα για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Ακόμα και τότε, μπορεί να μην αξίζει την τιμή. Οι μη αναμενόμενες χρεώσεις μπορούν να αυξηθούν γρήγορα. Σε σύγκριση με το Volusion, το Shopify είναι η καλύτερη επιλογή για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Συχνές ερωτήσεις για Shopify Plans

 • Μπορώ να αναβαθμίσω ή να υποβαθμίσω το σχέδιό μου ανά πάσα στιγμή?
 • Ναί! Μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή. Είτε θέλετε να μειώσετε το κόστος είτε να αναβαθμίσετε για περισσότερες δυνατότητες, είστε ελεύθεροι να αλλάξετε σχέδια.
 • Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου ανά πάσα στιγμή; Ποιες είναι οι κυρώσεις;?
 • Μπορείτε είτε να κλείσετε είτε να θέσετε σε παύση το κατάστημά σας. Εάν επιλέξετε να το θέσετε σε παύση, το κατάστημα θα παραμείνει σε λειτουργία, αλλά οι πελάτες δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές. Θα μειώσει επίσης το λειτουργικό κόστος. Το Shopify θα διατηρήσει το κατάστημά σας ζωντανό και θα σταματήσει για $ 14 / μήνα.
 • Είναι εξίσου εύκολο να κλείσετε το κατάστημά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ και μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Δεν υπάρχουν κυρώσεις για το κλείσιμο ή την παύση του καταστήματός σας.
 • Πρέπει να καταχωρίσω στοιχεία πιστωτικής κάρτας για δωρεάν δοκιμή?
 • Όχι. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσετε στοιχεία πληρωμής.
 • Πώς χρεώνομαι?
 • Το Shopify θα χρεώνει αυτόματα την πιστωτική σας κάρτα κάθε 30 ημέρες. Θα λάβετε ένα τιμολόγιο, αλλά δεν θα χρειαστεί να προβείτε σε καμία ενέργεια. Το τιμολόγιό σας θα περιλαμβάνει τη μηνιαία χρέωση μαζί με τυχόν χρεώσεις συναλλαγής και εφαρμογής.

Συμπέρασμα σχετικά με το Shopify Pricing

Το Shopify είναι μακράν η πιο δημοφιλής πλατφόρμα Hosted eCommerce. Παρέχει μια ισχυρή λύση και προσιτά σχέδια τιμολόγησης. Ακόμη και οι επιχειρηματίες για πρώτη φορά μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του Shopify σε λογική τιμή.

Η επιλογή του σωστού σχεδίου εξαρτάται από το πού βρίσκεστε με την επιχείρησή σας και πόσο γρήγορα θέλετε να αναπτυχθείτε. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε και να υποβαθμίσετε σχέδια όπως απαιτείται. Απλώς δεν υπάρχουν πολλές πλατφόρμες εκεί έξω που προσφέρουν τον ίδιο συνδυασμό κόστους, ευελιξίας και ευελιξίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map