BigCommerce εναντίον Magento: Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να επιλέξετε;

Ενώ το Bigcommerce και το Magento είναι αρκετά διαφορετικά, και οι δύο έχουν ισχυρό κοινό στην κοινότητα του διαδικτυακού καταστήματος.


Το Bigcommerce ιδρύθηκε από δύο Αυστραλούς ως καλάθι αγορών Interspire το 2003 και μετατράπηκε σε Bigcommerce το 2009. Με 50.000+ εμπόρους σήμερα και πωλήσεις 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορείτε να καταλήξετε στη δημοτικότητά τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

BigCommerce εναντίον Magento

Η Culver City, με έδρα την Καλιφόρνια, Varian, Inc., ανέπτυξε την Magento το 2008. Η Magento έχει σχεδόν το 30% του μεριδίου αγοράς μεταξύ των ανταγωνιστών της, με 150.000+ εμπόρους, συμπεριλαμβανομένων μερικών μεγάλων λιανοπωλητών, και περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα εμπορεύματα έτος.

Ως σοβαρός ιδιοκτήτης καταστήματος που είναι διατεθειμένος να πουλήσει αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου από ποτέ, και το Bigcommerce ή το Magento ίσως δύο που θέλετε να λάβετε υπόψη.

Contents

Σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο πλατφορμών

BigCommerce Το Bigcommerce εμπίπτει σε μια κατηγορία πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει μια φιλοξενούμενη λύση βάσει προτύπου για τη ρύθμιση και τη διαχείριση του ιστότοπου του καταστήματός σας. Είναι κατασκευασμένο για αρχάριους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα ένα κατάστημα, να διαχειριστούν προϊόντα και να προωθήσουν την επωνυμία τους. Προσφέρει μερικές επιλογές προσαρμογής. Το μοντέλο τιμολόγησης για αυτόν τον τύπο πλατφόρμας βασίζεται σε μηνιαίες συνδρομές και όγκους πωλήσεων.

Ματζέντο Το Magento είναι ένα ισχυρό, αυτο-φιλοξενούμενο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που σας επιτρέπει (ή τον έμπειρο προγραμματιστή σας) να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα ανοιχτού κώδικα για τη δημιουργία του ιστότοπου. Είναι κατασκευασμένο για έμπειρους προγραμματιστές ή προγραμματιστές που θέλουν υψηλή ευελιξία στο σχεδιασμό. Κατεβάζετε δωρεάν το λογισμικό και προσθέτετε εφαρμογές για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον αγορών ή μπορείτε να επενδύσετε σε ένα πιο ακριβό επιχειρηματικό σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για τεράστιους όγκους πωλήσεων.

Για ποιον συνιστάται κάθε πλατφόρμα

BigCommerce Η πλατφόρμα Bigcommerce έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις μεγάλου όγκου που πωλούν αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι αρχάριοι χρήστες μπορούν να μάθουν πώς να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ένα κατάστημα στο Bigcommerce.

Ματζέντο Η πλατφόρμα Magento έχει σχεδιαστεί για ακόμη μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, με δυνατότητα κλιμάκωσης για να φιλοξενεί οποιαδήποτε κλίμακα επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες με τις τεχνικές δεξιότητες για προγραμματισμό HTML.

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με την επιλογή της τέλειας πλατφόρμας: το μέγεθος και το δυναμικό ανάπτυξης της επιχείρησής σας, το επίπεδο δεξιοτήτων σας, ο χρόνος και η προσπάθεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και η ίδια η πλατφόρμα.

Σε αυτήν την ολοκληρωμένη σύγκριση, θα ρίξουμε μια ματιά τόσο στο Bigcommerce όσο και στο Magento όσον αφορά:

Συγκρίνετε μια εγκατάσταση καταστήματος

Εγκατάσταση και εγκατάσταση καταστήματος

Συγκρίθηκε η εγκατάσταση διαδικτυακού καταστήματος

Οι περισσότεροι χρήστες που αναλαμβάνουν το έργο του σχεδιασμού ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου θέλουν μια εμπειρία συμβατή με το skillet τους και ένα αποτέλεσμα που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται (ή τις ανάγκες των πελατών τους) για μια επιτυχημένη λύση πώλησης. Η εγκατάσταση και η εγκατάσταση για το Bigcommerce και το Magento είναι ανόμοια, αλλά τα αποτελέσματα παράγουν ένα εξίσου ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα και θετικές εμπειρίες πελατών.

Ξεκινώντας

BigCommerce Με αυτήν την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν απαιτείται εγκατάσταση. Εγγραφείτε για λογαριασμό στον ιστότοπο του Bigcommerce με όνομα χρήστη και νέο κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρότυπο για κινητά και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στην οθόνη. Θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας, είτε από τρίτο μέρος είτε από το BigCommerce.

Η εταιρεία δηλώνει στον ιστότοπό της ότι προτείνει τη χρήση εταιρείας τρίτου μέρους εάν χρειάζεστε “προώθηση ή απόρρητο τομέα στο μέλλον”. Η φιλοξενία Ιστού περιλαμβάνεται στα προγράμματα τιμολόγησης Bigcommerce.

Ματζέντο Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί να εγγραφείτε σε τρίτο μέρος τόσο για όνομα τομέα όσο και για φιλοξενία ιστοσελίδων (eHost, iPage, Web.com κ.λπ.) και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού Magento δωρεάν και να το εγκαταστήσετε στο φιλοξενούμενος λογαριασμός. Έχετε πολλές επιλογές προτύπου για κινητά στο Magento και, στη συνέχεια, η διαδικασία είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπο από το μηδέν (εκτός εάν επενδύσετε στο εταιρικό σχέδιο).

Ρύθμιση καταστήματος

Μεγάλο εμπόριο

BigCommerce

 • Ευκολία διασύνδεσης. Κατασκευασμένο για απλότητα, η διεπαφή Bigcommerce προσφέρει ένα μενού ταμπλό για εγκατάσταση και επεξεργασία καταστημάτων στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων πολλών ενσωματωμένων και της επιλογής για πρόσθετα.
 • Εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μερική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.
 • Επεξεργασία στοιχείων (μετακίνηση, αλλαγή μεγέθους και επεξεργασία). Η επεξεργασία των σελίδων σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρότυπο που επιλέγετε και πολλά από τα πρότυπα είναι επεξεργάσιμα.
 • Αρχιτεκτονική / Πλοήγηση ιστότοπου. Η αρχιτεκτονική του ιστότοπου και οι επιλογές πλοήγησης βασίζονται και πάλι σε μεγάλο βαθμό στο πρότυπο Bigcommerce που επιλέγετε.
 • Πρόσβαση στον κώδικα HTML / CSS. Έχετε περιορισμένη πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS για ορισμένες προσαρμογές.

Ματζέντο

Ματζέντο

 • Ευκολία διασύνδεσης. Το Magento δεν ανήκει στην κατηγορία των εύκολων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου, εκτός εάν είστε έμπειρος ως προγραμματιστής.
 • Εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Το Magento δεν είναι πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, αλλά μάλλον ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κώδικα όπου μπορείτε να επανατοποθετήσετε περιεχόμενο και στοιχεία σε φύλλα στυλ.
 • Επεξεργασία στοιχείων (μετακίνηση, αλλαγή μεγέθους και επεξεργασία). Η επεξεργασία στοιχείων γίνεται μέσω ενός ταμπλό ή / και κώδικα.
 • Αρχιτεκτονική / Πλοήγηση ιστότοπου. Ενώ η διάταξη και η πλοήγηση του ιστότοπου μπορούν να βασίζονται σε ένα πρότυπο στο Magento, μπορούν να τροποποιηθούν μέσω κώδικα.
 • Πρόσβαση στον κώδικα HTML / CSS. Το Magento είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα HTML / CSS.

Ενσωμάτωση με το eBay και το Amazon

BigCommerce Με αυτήν την πλατφόρμα, έχετε ένα ενσωματωμένο plugin για το eBay. Το κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce παρέχει δεκάδες κανάλια αγορών. Για να ενσωματωθείτε στο Amazon, θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν τρίτου μέρους όπως το Connector for Bigcommerce, το ChannelUnity ή το SolidCommerce. Αναμένετε να πληρώσετε για οποιοδήποτε από αυτά τα πρόσθετα που θα επιλέξετε.

Ματζέντο Κάποια στιγμή, το Magento ανήκε στο eBay, οπότε αυτή η ενσωμάτωση είναι διαθέσιμη ή μπορείτε να επισκεφθείτε το Magento Marketplace για να επιλέξετε από εκατοντάδες άλλα κανάλια αγορών, συμπεριλαμβανομένου του Amazon. Δεν υπάρχει όριο, εκτός από το κόστος και την ανάγκη προγραμματισμού.

Υποστήριξη γλώσσας

BigCommerce Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να κάνετε το κατάστημά σας πολύγλωσσο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που ονομάζεται Transifex Live μαζί με ένα απόσπασμα JavaScript. Αυτή η διαδικασία μπορεί να απαιτεί πρόσθετη έρευνα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιλογές γλώσσας όπως η Μετάφραση Google.

Ματζέντο Αυτό το πρόγραμμα κατεβάζει με ορισμένες επιλογές γλώσσας και μπορείτε να προσθέσετε σε ορισμένα εργαλεία γλώσσας για την υποστήριξη πολλαπλών καταστημάτων και πολλών γλωσσών. Αυτή η εργασία θα απαιτήσει διάφορα βήματα και κώδικα.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγές ιστότοπων

BigCommerce Εάν πρέπει να εξάγετε προϊόντα, το Bigcommerce προσφέρει “γρήγορη εισαγωγή / εξαγωγή προϊόντων” σε όλα τα προγράμματα τιμολόγησης μαζί με τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Όσον αφορά την εξαγωγή ολόκληρου ιστότοπου, υπάρχουν μικτές κριτικές, καθώς αυτοί οι τύποι πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτόν.

Ματζέντο Επειδή αυτό το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) χρησιμοποιεί κώδικα ανοιχτού κώδικα, έχετε εξαιρετική ευελιξία για εξαγωγή δεδομένων σχεδόν οπουδήποτε για οποιονδήποτε σκοπό. Πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε ή να το καταλάβετε. Το Magento υποστηρίζει ένα ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συστήματος για να το διαμορφώσετε.

Γνώμη σχετικά με την εγκατάσταση και την εγκατάσταση

Το να ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το εύκολο μέρος. Το Bigcommerce βρίσκεται ήδη σε μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός. Το Magento απαιτεί λήψη και εγκατάσταση αφού το φιλοξενείτε στον διακομιστή σας.

Και οι δύο πλατφόρμες χειρίζονται την ενσωμάτωση εφαρμογών και καναλιών, επιλογές πολλαπλών γλωσσών με κάποια πρόσθετη διαμόρφωση, αντίγραφα ασφαλείας και εξαγωγές σε κάποιο βαθμό. Εάν θέλετε έναν οδηγό εγκατάστασης που θα σας ζητά μαζί με διαισθητικά πεδία για τη ρύθμιση του καταστήματός σας, θα έχετε ευκολότερο χρόνο στο Bigcommerce.

Η εγκατάσταση ενός καταστήματος ασχολείται περισσότερο με το Magento εάν χρειάζεστε πλήρη λειτουργικότητα και δυνατότητα προσαρμογής του κώδικα. Το Bigcommerce είναι κατάλληλο για μικρές έως μεγάλες πωλήσεις, ενώ το Magento είναι μια φανταστική λύση για μεγάλο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συγκρίνετε την ευκολία χρήσης

Ευκολία στη χρήση

Πόσο ευκολία στη χρήση της διεπαφής

Η σύγκριση της ευκολίας χρήσης για αυτές τις δύο κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου έχει μεγάλη σχέση με το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Σκεφτόμαστε κυρίως την ευκολία χρήσης σχετικά με την έναρξη, την κατασκευή ενός καταστήματος, την προσθήκη προϊόντων, το μάρκετινγκ και το SEO και τη συντήρηση του ιστότοπου μακροπρόθεσμα.

BigCommerce Οι αρχάριοι και οι χρήστες ενδιάμεσου επιπέδου θα τα πάνε καλά στο Bigcommerce και θα το βρίσκουν εύλογα απλό. Το Bigcommerce προσφέρει χρήσιμα πρότυπα, ένα σεμινάριο, συμβουλές εργαλείων και μια ημι-διαδραστική διεπαφή και πίνακα ελέγχου για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα.

Η ενότητα διαχείρισης προϊόντων χωρίζεται σε εύχρηστες καρτέλες. Όσο περισσότερες τεχνικές δεξιότητες έχετε, τόσο το καλύτερο. Εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε, έχετε κάποια πρόσβαση σε HTML για προσαρμοσμένη προσαρμογή. Οι αλλαγές στον ιστότοπο δεν γίνονται εύκολα σε κινητή συσκευή. Υπάρχουν πολλοί πόροι υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών βοήθειας και η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική στα προγράμματα επί πληρωμή. Το Bigcommerce είναι σχετικά εύκολο για νέους και ενδιάμεσους χρήστες.

Ματζέντο Οι προγραμματιστές και οι προχωρημένοι χρήστες θα βρουν το Magento διαχειρίσιμο και κάπως εύκολο στη χρήση. Οι αρχάριοι δεν θα. Μετά τη λήψη του λογισμικού Magento, χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ολόκληρου καταστήματος χρησιμοποιώντας μια σελίδα διαμόρφωσης, με βάση τις ικανότητές σας. Πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε τον κώδικα HTML / CSS και χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσετε τα μενού, τις επιλογές και τα επίπεδα και πού να βρείτε τις ρυθμίσεις που αναζητάτε.

Η Magento προσφέρει υψηλότερο βαθμό προσαρμογής σχεδιασμού και απεριόριστης ικανότητας πώλησης με μεγάλη καμπύλη εκμάθησης. Η συνεχής συντήρηση απαιτεί επίσης τεχνικές γνώσεις, αλλά υπάρχει ένα καλό δίκτυο υποστήριξης. Το Magento είναι μέτριο έως δύσκολο, φτιαγμένο για προγραμματιστές και προγραμματιστές.

Γνώμη για ευκολία χρήσης

Η ευκολία χρήσης εξαρτάται από το επίπεδο εμπειρίας που προσφέρετε στο έργο. Το Bigcommerce έχει σχεδιαστεί για να είναι ευκολότερο, χρησιμοποιώντας έναν πιο διαισθητικό ταμπλό και ηλεκτρονική βοήθεια. Το Magento είναι ένα προηγμένο όνειρο κωδικοποιητή, με επιλογές για την κατασκευή ενός καταστήματος από το μηδέν και την προσαρμογή του στις επιθυμητές προδιαγραφές.

Συγκρίνετε τις διαθέσιμες επιλογές σχεδίασης και προσαρμογής

Σχεδιασμός και προσαρμογή ιστοσελίδων

Συγκρίνεται ο σχεδιασμός και η προσαρμογή

Η δυνατότητα σχεδιασμού και, στη συνέχεια, περαιτέρω προσαρμογής του ιστότοπού σας είναι απαραίτητη για εμπόρους μεγάλου όγκου.

Είστε χρήστης για πρώτη φορά που θα προσπαθήσει να μάθει τα εργαλεία στην πορεία, ή είστε τεχνικά καταλαβαίνω σχεδιαστής; Προσλαμβάνετε έναν σχεδιαστή; Μερικοί από τους περιορισμούς έρχονται με τη μορφή της ικανότητάς σας, του κόστους και τι σας επιτρέπει η πλατφόρμα να κάνετε. Ας συγκρίνουμε τις επιλογές σχεδίασης και προσαρμογής ιστού σε αυτές τις δύο πλατφόρμες:

Πρότυπα ιστότοπου

BigCommerce Θα μπορείτε να επιλέξετε από 42 πρότυπα θεμάτων, εκ των οποίων τα 16 είναι δωρεάν. Για το ηλεκτρονικό εμπόριο, θα θελήσετε να επιλέξετε ένα θέμα απόκρισης για κινητά που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή. Θα πληρώσετε περισσότερα για τα καλύτερα πρότυπα Bigcommerce (μεταξύ 129-250 $), αλλά αυτά είναι πιο κατάλληλα για πώληση και προσφέρονται σε διάφορα χρώματα και στιλ για να ταιριάξετε με την επωνυμία σας. Τα πρότυπα δεν είναι τόσο μοντέρνα όσο θα ήθελαν ορισμένοι χρήστες.

Ματζέντο Δημιουργήστε το θέμα του προτύπου σας, βρείτε ένα κοινόχρηστο στο Magento Theme Marketplace ή αγοράστε ένα από τρίτο μέρος. Αναμένετε να πληρώσετε μεταξύ $ 50- $ 100.

Με τόσες πολλές επιλογές για την εξασφάλιση ενός προτύπου, δεν υπάρχουν περιορισμοί στα χρώματα και τα στυλ εάν είστε αρκετά ειδικευμένοι ώστε να τροποποιήσετε τον κώδικα. Υπάρχουν επίσης ορισμένες προ-σχεδιασμένες επιλογές στο Magento Connect Store ή στο ThemeForest. Το Magento παρέχει ορισμένους κανόνες προτύπου στον ιστότοπό του, τους οποίους δεν θα θέλατε να αγνοήσετε.

Προσαρμογή σχεδιασμού

BigCommerce Θα σας αρέσει το ταμπλό και το κείμενο βοήθειας στην οθόνη για την προσαρμογή των σελίδων του καταστήματός σας. Ένας οδηγός σάς ζητάει μέσω των χαρακτηριστικών σχεδίασης και των στοιχείων σελίδας. Μόνο συγκεκριμένα πρότυπα Bigcommerce προσφέρουν προσαρμογή και πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε τα στοιχεία σελίδας που χρειάζεστε. Έχετε κάποια πρόσβαση στον κώδικα HTML / CSS για προσαρμοσμένη σχεδίαση και μπορείτε να εξατομικεύσετε τις σελίδες σας για να συμπεριλάβετε την επωνυμία σας.

Ματζέντο Εκτός από έναν χρήσιμο οδηγό για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, αλλά το Magento χρησιμοποιεί έναν πίνακα εργαλείων. Τα θέματα και οι σελίδες είναι πλήρως προσαρμόσιμα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ένα ή δύο πράγματα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του μενού του πίνακα ελέγχου για να προσαρμόσετε και να εξατομικεύσετε το περιεχόμενό σας. Δεν υπάρχει τέλος σε αυτό που μπορείτε να κάνετε αν έχετε επιλέξει ένα επεξεργάσιμο θέμα και ακολουθείτε ορισμένους κανόνες βάσει κώδικα.

Υπηρεσίες Custom Design

BigCommerce Αυτή η πλατφόρμα προορίζεται για τη δημιουργία του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου με την καθοδήγηση πόρων υποστήριξης στην οθόνη και του ιστότοπου. Το Bigcommerce δεν είναι εταιρεία σχεδιασμού όπου ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για εσάς, αλλά το πρόγραμμα σε επίπεδο επιχείρησης υψηλότερης τιμής συνοδεύεται από ένα πρόσθετο επίπεδο υποστήριξης.

Ματζέντο Το Magento είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργήθηκε για την κατασκευή του ιστότοπού σας από το μηδέν ή για τη λήψη βοήθειας από έναν εξωτερικό προγραμματιστή ιστού. Η διαδικτυακή κοινότητα υποστήριξης είναι αρκετά εκτεταμένη, αλλά χρειάζεται χρόνος για να βρείτε τα άρθρα, τα βίντεο και τις αναρτήσεις που θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία. Το Magento είναι πιθανό να είναι μια τεχνική πρόκληση για μη προγραμματιστές.

Γνώμη σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την προσαρμογή

Και οι δύο αυτές δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδίασης και προσαρμογής ιστού, συμπεριλαμβανομένων προτύπων για κινητά και πρόσβασης σε κώδικα HTML / CSS, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τις σελίδες σας είναι η διαφορά μεταξύ εύκολης και προηγμένης.
Η κωδικοποίηση HTML / CSS είναι προαιρετική στο Bigcommerce αλλά απαιτείται στο Magento. Για μικρότερους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, θα βρείτε πολλές ευέλικτες επιλογές προσαρμογής στο Bigcommerce για πώληση μεσαίου έως υψηλού επιπέδου.

Εάν χρειάζεστε εταιρικό ηλεκτρονικό εμπόριο με την προσδοκία των δισεκατομμυρίων πωλήσεων, θα θέλατε τη δυνατότητα προσαρμογής με κάθε τρόπο στο Magento.

Εάν έχετε εμπειρία σχεδιασμού ή μπορείτε να λάβετε βοήθεια από έναν προγραμματιστή, το Magento είναι κατασκευασμένο για ανάπτυξη, επεκτασιμότητα και επιτυχία. Και οι δύο είναι εκπληκτικές πλατφόρμες με πολλούς πόρους για να σας βοηθήσουν στην πορεία.

Συγκρίνετε τις δυνατότητες αγοράς και πληρωμής

Βασικές δυνατότητες ολοκλήρωσης αγοράς, πληρωμής και αποστολής

Λογισμικό Checkout, Πληρωμές και Αποστολή

Όταν ξεκινάτε με την επιχείρησή σας, συλλαμβάνετε δυνητικούς πελάτες και προωθείτε την επωνυμία σας, η εμπειρία των πελατών σημαίνει πολλά. Η απρόσκοπτη αγορά αγορών, οι πληρωμές και οι δυνατότητες αποστολής είναι απαραίτητη στο ελάχιστο. Καμία από αυτές τις πλατφόρμες μπορεί να κάνει τη δουλειά, αλλά η ρύθμιση, η διαχείριση καταστήματος και οι ενσωματώσεις εφαρμογών είναι εντελώς διαφορετικές σε κάθε μία:

Επεξεργασία πληρωμής

BigCommerce Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει αυτό που αποκαλούν προ-ενσωματωμένες επιλογές πληρωμής που περιλαμβάνουν PayPal, Square και Stripe, με ειδικές τιμές στα προγράμματα επί πληρωμή. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε προσθήκες για άλλες πύλες πληρωμής, αλλά χρεώνονται με βάση τις εταιρείες που επιλέγετε. Υπάρχουν μειωμένες χρεώσεις συναλλαγής όταν χρησιμοποιείτε τις προεπιλεγμένες ενσωματωμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Bigcommerce.

Ματζέντο Επισκεφτείτε το Magento Marketplace για να επιλέξετε από δεκάδες δωρεάν ή πληρωμένες λύσεις πύλης πληρωμής (ή επεκτάσεις). Πολλές από αυτές τις εφαρμογές έχουν βαθμολογία και περιλαμβάνουν βαθμολογία δημοτικότητας για την κριτική σας. Οι δωρεάν λύσεις πληρωμής περιλαμβάνουν το Skrill (με 20+ τρόπους πληρωμής) WorldPay Extension, ePay και άλλα.

Πρόσθετα καλαθιού αγορών και AddOns

BigCommerce Θα λάβετε αρκετά συμπαγείς δυνατότητες καλαθιού αγορών με τη φιλοξενούμενη λύση Bigcommerce και τα προεπιλεγμένα πρότυπα, τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν το κόστος λήψης εφαρμογών και προσθηκών. Λαμβάνετε εκπτώσεις πελατών, αναφορές backend, επιλογές πληρωμής και άλλα.

Τα πρόσθετα και τα πρόσθετα είναι επίσης μια επιλογή και πολλά από αυτά είναι δωρεάν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνετε αναζήτηση στο κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce ανά κατηγορία και αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ματζέντο Επιλέξτε από εκατοντάδες θέματα προγραμματιστών, επεκτάσεις, προσθήκες και πρόσθετα για καλάθια αγορών στο Magento Marketplace. Αυτές περιλαμβάνουν λήψεις στον φιλοξενούμενο ιστότοπό σας για πρόσθετο κόστος και συνήθως περιλαμβάνουν κάποια κωδικοποίηση. Δημιουργήστε ένα καλάθι αγορών που ταιριάζει με την επιχείρησή σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε: λύσεις λιανικής, κανόνες τιμών, εργαλεία αποστολής, προωθήσεις, διαγνωστικά και άλλα.

Διαχείριση παραγγελιών και αποθέματος

BigCommerce Επιλέξτε από έναν μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων επιλογών διαχείρισης αποθέματος στην οθόνη Προϊόν, στην καρτέλα Απόθεμα. Παρακολούθηση αποθεμάτων, ενημέρωση επιπέδων αποθεμάτων και εκτέλεση αναφορών. Έχετε κάποιες επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εφαρμογές διαχείρισης παραγγελιών και αποθέματος, όπως Salesforce, ReadyToShip, MinMax Limits Limits και πολλά άλλα από το κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce με σχετικά χαμηλό κόστος.

Ματζέντο Το Magento Marketplace διαθέτει δεκάδες εναλλακτικές λύσεις διαχείρισης παραγγελιών και ορισμένες είναι δωρεάν. Αυτές οι επεκτάσεις περιλαμβάνουν MagPleasure, ShippingEasy, Amasty και πολλά άλλα. Μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές ERP για να σας βοηθήσουν στην αγορά, το απόθεμα και την εφοδιαστική ή να ελέγξετε την κατάσταση του προϊόντος σε πραγματικό χρόνο.

Εγκαταλελειμμένα καροτσάκια

BigCommerce Ως καταστηματάρχης, θα βρείτε τα εγκαταλελειμμένα δεδομένα καλαθιού ένα πολύ απαραίτητο εργαλείο για να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες και να τους προσελκύσετε να επισκεφθούν ξανά τον ιστότοπό σας. Τα δεδομένα εγκατάλειψης καλαθιού περιλαμβάνονται και στα τρία προγράμματα τιμολόγησης ανώτερου επιπέδου της Bigcommerce. Χρησιμοποιήστε το Abandoned Cart Saver για αυτοματοποίηση ειδοποιήσεων και ενσωμάτωση κουπονιών πελατών σε πολλές απαντήσεις μέσω email. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για σχετικές εφαρμογές.

Ματζέντο Θα έχετε πολλές επιλογές για την ανάκτηση δεδομένων εγκατάλειψης καλαθιού και μπορείτε να προσθέσετε προσθήκες ανάλογα με τις ανάγκες για σύνθετες αναφορές. Το Magento Marketplace προσφέρει πολύτιμα εργαλεία εγκατάλειψης καλαθιού για παρακολούθηση και αναφορά δεδομένων πελατών και αυτοματοποίηση απαντήσεων πελατών. Υπάρχουν δωρεάν ή επί πληρωμή επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Εγκαταλειμμένων Ειδοποιήσεων Καλαθιού, των Εγκαταλειμμένων Καλαθιών μου, των Λισταρικών Λύσεων Λιστράκ και άλλων.

Πιστοποίηση βιομηχανίας καρτών πληρωμής (PCI)

BigCommerce Όπως και άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτήν την κατηγορία, το Bigcommerce συμμορφώνεται με το PCI – που σημαίνει ότι πληρούν τις απαιτήσεις για ασφαλή επεξεργασία πιστωτικών καρτών, όπως κοινοποιείται στη σελίδα του κέντρου υποστήριξης. Δεν αποθηκεύονται ούτε κοινοποιούνται δεδομένα πελατών.

Ματζέντο Η συμμόρφωση του Magento για PCI βασίζεται σε ενσωματωμένους φορείς πληρωμής με δύο διαφορετικές μεθόδους: Direct Post και Hosted, και οι δύο περνούν από την πύλη πληρωμής. Τα δεδομένα διατηρούνται εκτός του διακομιστή Magento, έτσι ώστε οι πληροφορίες πελατών να μην αποθηκεύονται ή να κοινοποιούνται. Υπάρχουν επίσης πολλές εφαρμογές για την υποστήριξη της συμμόρφωσης PCI.

Υπολογιστές φόρου και αποστολής

BigCommerce Κάτω από τον Διαχειριστή αποστολής του Πίνακα Ελέγχου, υπάρχουν προσφορές αποστολής σε πραγματικό χρόνο για διαφορετικές μεθόδους αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των FedEx, UPS και διεθνών εταιρειών. Το Bigcommerce προσφέρει ρυθμίσεις φόρου χωρίς αποκλεισμούς και λαμβάνετε φορολογικές αναφορές και άλλες σχετικές λειτουργίες. Τα εύχρηστα βίντεο περιγράφουν τον τρόπο ρύθμισης αυτών των λειτουργιών.

Ματζέντο Αυτοματοποιημένος φόρος και αποστολή μπορούν να επιτευχθούν μέσω ενός από τα πολλά πρόσθετα στο Magento Marketplace και, στη συνέχεια, μπορείτε να τα διαμορφώσετε για το καλάθι αγορών του πελάτη. Επιλέξτε από εφαρμογές όπως το SwipeZoom Global Payments and Shipping, Premius Simple Shipping και άλλα.

Παρακολούθηση αποστολών

BigCommerce Βασιστείτε στην τυπική παρακολούθηση αποστολών στο μενού Ρυθμίσεις ολοκλήρωσης αγοράς, Ρυθμίσεις παραγγελίας στο Bigcommerce. Υπάρχουν 12 ειδοποιήσεις email πελατών μεταξύ άλλων ρυθμίσεων που μπορούν να επιλεγούν με βάση διάφορες καταστάσεις παραγγελίας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Bigcommerce Analytics για αναφορές παραγγελιών.

Ματζέντο Αυτή η πλατφόρμα ενσωματώνει πολλές εφαρμογές για την παρακολούθηση παραγγελιών και αποστολών. Από το Magento Marketplace, αναζητήστε την παρακολούθηση αποστολών και αναζητήστε δωρεάν και υψηλού επιπέδου δωρεάν επιλογές, όπως Packpin, Status Order & Παρακολούθηση αποστολής με Plumrocket, AfterShip και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές επιλογές επί πληρωμή με περισσότερες δυνατότητες.

Δυνατότητες POS

BigCommerce Μπορείτε να βασιστείτε κάπως σε ένα ενσωματωμένο σύστημα σημείων πώλησης (POS) που ενσωματώνεται σε Square, PayPal και Stripe, ή μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλα πρόσθετα. Το Bigcommerce απαιτεί έναν λογαριασμό με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για συγχρονισμό του αποθέματος προϊόντων μεταξύ της πλατφόρμας και της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Ματζέντο Επιλέγετε μια επέκταση POS για το Magento όπως το Point of Sales (POS) ή το myPOS Virtual και μπορείτε να τα προσαρμόσετε για αποτελέσματα. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές επί πληρωμή, αλλά μερικές είναι ακριβές. Αυτές οι εφαρμογές φορτώνονται συχνά με πρόσθετα εργαλεία διαχείρισης POS, ανάλυση πωλήσεων και δυνατότητες αναφοράς.

Γνώμη σχετικά με τις δυνατότητες ολοκλήρωσης αγοράς, πληρωμής και αποστολής

Θα βρείτε και τις δύο πλατφόρμες ισχυρές για αυτές τις υποχρεωτικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Στο Bigcommerce, η διαδικασία θα είναι πιο διαισθητική, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος για να μάθετε και να διαμορφώσετε. Στο Magento, σχεδιάστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο κατεβάζοντας τις σωστές εφαρμογές.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των πρόσθετων και πρόσθετων που μπορείτε να αγοράσετε, ειδικά στο Magento. Το Bigcommerce βγαίνει από το κουτί με πολλά πρόσθετα, αλλά το Magento θα σας δώσει, ακόμη περισσότερες, επιλογές και μπορείτε να τις προσαρμόσετε.

Ένας αποφασιστικός παράγοντας μπορεί να είναι στις πωλήσεις που αναμένετε για την επιχείρησή σας. Για μεσαίες έως μεγάλες πωλήσεις, το Bigcommerce είναι εύκολο και πλήρες χαρακτηριστικό. Το Magento μπορεί να είναι επιθυμητό για μεγάλο ηλεκτρονικό εμπόριο μακροπρόθεσμα.

Συγκρίνετε τις δυνατότητες μάρκετινγκ

Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Οι δυνατότητες μάρκετινγκ και πρόβλεψης για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πιο κρίσιμες και πιο εφικτές από ποτέ. Όταν εξετάζετε τη δύναμη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το blogging, τις προσφορές πελατών και τα αναλυτικά στοιχεία, η πιθανότητα προσέγγισης των δυνητικών πελατών σας είναι σχεδόν σίγουρη. Ας δούμε πόσο καλά αντέχουν αυτές οι δύο πλατφόρμες:

SEO

BigCommerce Αυτό το προϊόν λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές για ενσωματωμένα εργαλεία και εφαρμογές SEO που σας βοηθούν να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες. Παρόλο που μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας με τη βοήθεια του Οδηγού SEO για το Bigcommerce, υπάρχουν επιλογές για τροποποίηση μεταδεδομένων, συνδέσμων αναζήτησης, σελίδων προϊόντων, περιγραφών εικόνων και άλλων. Μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα για μια λειτουργία HTTPS για τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των αγοραστών / SEO στο πρόγραμμα Bigcommerce Pro.

Ματζέντο Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει περισσότερο έλεγχο όσον αφορά το SEO εάν έχετε τεχνική εμπειρία. Πραγματοποιήστε λήψη δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογών από το Magento Marketplace, όπως CreareSEO, Layered Navigation SEO ή Κατηγορία URL SEO ΔΩΡΕΑΝ και, στη συνέχεια, τροποποιήστε τον κώδικα για να αυξήσετε τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα από τον πίνακα διαχείρισης και το Magento μπορεί να ενσωματωθεί στο blog σας WordPress για περισσότερα οφέλη SEO.

Blogging

BigCommerce Θα λάβετε μια ολόκληρη σελίδα ιστολογίου με οποιοδήποτε από τα προγράμματα τιμολόγησης του Bigcommerce. Το προεπιλεγμένο ιστολόγιο δεν είναι εκτεταμένο, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce και να επιλέξετε μια πιο αφοσιωμένη πλατφόρμα blogging αν θέλετε. Το Blogger ή το WordPress περιλαμβάνει πολλές προσαρμογές, υποστήριξη για πολλές γλώσσες και αυτόματες λειτουργίες για την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Ματζέντο Μια επέκταση Magento Blog θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε και να επικοινωνήσετε σε μια αυτο-δημιουργημένη σελίδα ιστολογίου. Παρόλο που δεν υπάρχει ιστολόγιο με λήψη Magento, υπάρχουν πολλές επιλογές στο Magento Marketplace.

Το blogging είναι ένα κρίσιμο μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου. Το Magento Blog – Έκδοση κοινότητας είναι μια δωρεάν επέκταση ή μπορεί να θέλετε να κατεβάσετε μία. Εξετάστε το δωρεάν Better Blog. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το blog υψηλού επιπέδου του WordPress, αλλά περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα.

Ενσωματωμένες επιλογές προώθησης

BigCommerce Επωφεληθείτε από τις προωθητικές προσφορές της Bigcommerce που απευθύνονται σε πελάτες, όπως κωδικούς κουπονιών, εκπτώσεις, μαζικές τιμές και άλλες προσφορές. Το Bigcommerce παρέχει ορισμένες επιλογές στο μενού Marketing για την υποστήριξη της αφοσίωσης των πελατών. Αν δεν βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, το κατάστημα εφαρμογών είναι πλήρες με εκατοντάδες δωρεάν ή επί πληρωμή επιλογές, όπως Μπαρ προώθησης, Συνεργασία, Upsell και δεκάδες άλλα.

Ματζέντο Δεν θα βρείτε ενσωματωμένες προσφορές, αλλά το Magento Marketplace περιλαμβάνει κάθε προσφορά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αφοσίωση πελατών. Βρείτε κουπόνια, προσφορές και εκπτώσεις με την επέκταση Magento Multiple Coupons μεταξύ πολλών άλλων.

Η ομορφιά στο Magento είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα διαχειριστή και να ορίσετε κανόνες για το πώς θέλετε να λειτουργούν οι προωθήσεις σας. Υπάρχουν εκατοντάδες επεκτάσεις για κάθε τύπο δώρου, κουπονιού, προσφοράς, διαφήμισης, δώρου και άλλων. Εξετάστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές: Social Promotions, NextPromote και Signup Promotion, για να αναφέρουμε μερικές.

Στατιστικά στοιχεία και αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου

BigCommerce Όλα τα σχέδια τιμολόγησης του Bigcommerce περιλαμβάνουν αναλυτικά στοιχεία και στατιστικά στοιχεία για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή μπορείτε να προσθέσετε ένα εξωτερικό εργαλείο αναλυτικών στοιχείων. Το Bigcommerce βασίζεται στο Jirafe για εσωτερικά εργαλεία αναφοράς, στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, τάσεις παραγγελιών και δεδομένα στρατηγικής μάρκετινγκ. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, επισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών και κατεβάστε το Google Analytics, ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στην αγορά.

Ματζέντο Ένα εργαλείο διαχειριστή στον πίνακα ελέγχου του Magento περιλαμβάνει την προσθήκη του Google Analytics ή μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Magento Marketplace για να επιλέξετε την εφαρμογή ανάλυσης της επιλογής σας, πολλές από τις οποίες είναι δωρεάν. Θα χρειαστείτε ορισμένα εργαλεία για να παρακολουθείτε το ηλεκτρονικό εμπόριο, να προσδιορίζετε τις τάσεις αγοράς των πελατών, να ελέγχετε τις συναλλαγές και τα κέρδη, να διαχειρίζεστε την επικοινωνία των πελατών και πολλά άλλα.

Γνώμη σχετικά με τις δυνατότητες μάρκετινγκ

Ως ζωτικής σημασίας πτυχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, και οι δύο αυτές πλατφόρμες προσφέρουν κάθε επιλογή για παραγωγικό μάρκετινγκ και προβλέψεις. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσφέρουν αυτές οι πλατφόρμες, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές.

Οι διαφορές μεταξύ αυτών των πλατφορμών σχετικά με το μάρκετινγκ μειώνονται και πάλι σε «απλές και διαισθητικές» ή «προηγμένες και περιεκτικές». Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και εύκολο κατάστημα, θα λατρέψετε την ενσωματωμένη λειτουργικότητα του Bigcommerce. Αν θέλετε να ελέγχετε κάθε δυνατότητα και έχετε τις δυνατότητες προγραμματισμού, το Magento είναι πιο προσαρμόσιμο.

Συγκρίνετε πακέτα και τιμές

Σύγκριση σχεδίων & Τιμολόγηση

Συγκρίνονται σχέδια τιμολόγησης

Η τιμολόγηση μεταξύ Bigcommerce και Magento δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμη. Με το Bigcommerce, επιλέγετε από δομημένα προγράμματα τιμολόγησης που καθορίζουν τις δυνατότητες που λαμβάνετε. Στο Magento, κατεβάζετε δωρεάν το λογισμικό και αναπτύσσετε τον ιστότοπό σας με πρόσθετα και πρόσθετα που επιβαρύνουν το κόστος ή μπορείτε να επιλέξετε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου με σημαντικό κόστος.

Όσο μεγαλύτερη είναι η επιχείρησή σας, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να πληρώσετε για διάφορες δυνατότητες και στις δύο πλατφόρμες.

Κόστος εγκατάστασης

BigCommerce Ξεκινάτε με ένα από τα τέσσερα πακέτα δίκαιης τιμολόγησης, με χρέωση κάθε μήνα. Αυτά τα σχέδια βασίζονται στις πωλήσεις σας ανά έτος. Εάν αποφασίσετε να πληρώνετε ετησίως, μπορείτε να εξοικονομήσετε 10%. Αναμένετε να πληρώσετε τέλη τρίτων για πύλες πληρωμής, κανάλια αγορών, ονόματα τομέα κ.λπ. Οι προεπιλεγμένες πύλες Bigcommerce επιβαρύνονται με 2,9% συν 30 σεντ ανά συναλλαγή στο πρόγραμμα με το χαμηλότερο επί πληρωμή, για κάποια εξοικονόμηση κόστους.

Ματζέντο Επιλέγετε να κατεβάσετε το Magento δωρεάν και να πληρώσετε για πρόσθετα και πρόσθετα. Αναμένετε να πληρώσετε τέλη τρίτων για εταιρείες πληρωμών, άλλα κανάλια αγορών, όνομα τομέα τρίτου μέρους και φιλοξενία. Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε επίσης τη λύση Enterprise eCommerce της Magento για μια μεγάλη ετήσια χρέωση.

Μηνιαία σχέδια τιμολόγησης

Μεγάλο εμπόριο

Μεγάλο εμπόριο

Πρότυπο. Λάβετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πώλησης, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστα προϊόντα έως και $ 50k σε πωλήσεις ετησίως. 29,95 $ / μήνα

Συν. Λάβετε τυπικές δυνατότητες προγράμματος, πληροφορίες εγκατεστημένου καλαθιού και ομάδες πελατών / κανόνες τιμολόγησης έως και 125.000 $ σε πωλήσεις ετησίως. 79,95 $ / μήνα

Υπέρ. Λάβετε δυνατότητες προγράμματος Plus, SEO, παρακολούθηση απάτης και Google Stores για παραγγελίες έως και 3 χιλιάδες ανά έτος. 199,95 $ / ώρα

Επιχείρηση. Επικοινωνήστε με την εταιρεία για τιμολόγηση σε ένα προσαρμοσμένο σύνολο λειτουργιών και πωλήσεις 1 εκατομμυρίου $ ή περισσότερο ανά έτος.

Ματζέντο

Ματζέντο

Κοινότητα (CE). Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Magento και κωδικοποιήστε τον δικό σας μικρό ή μεσαίο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Δωρεάν λήψη.

Επιχείρηση (ΕΕ). Μια μεγάλη, ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για σοβαρούς εμπόρους λιανικής που περιμένουν εκατομμύρια πωλήσεις. 18.000 $ / έτος

Δωρεάν δοκιμές

BigCommerce Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα και να τη δοκιμάσετε.

Ματζέντο Δεν προσφέρεται δωρεάν δοκιμή αφού η λήψη του Magento είναι δωρεάν.

Τρέχον κόστος

BigCommerce Τα τέλη ονόματος τομέα είναι σχεδόν πάντα σε εξέλιξη. Η χρέωση φιλοξενίας είναι ενσωματωμένη στα σχέδια τιμολόγησης. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τα κανάλια αγορών παρουσιάζουν τρέχουσες χρεώσεις με βάση τις πωλήσεις προϊόντων ή μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια από τις προεπιλεγμένες πύλες πληρωμής του Bigcommerce.

Ματζέντο Το όνομα τομέα και οι χρεώσεις φιλοξενίας είναι σχεδόν πάντα σε εξέλιξη. Όπως συμβαίνει με τους παρόχους πύλης και τα κανάλια αγορών, αναμένετε να πληρώνετε συνεχώς τέλη βάσει των πωλήσεων προϊόντων.

Κύριες διαφορές στο σχέδιο τιμολόγησης που πρέπει να αναζητήσετε

BigCommerce Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει προγράμματα τιμολόγησης με βάση τα δολάρια σε πωλήσεις στα προγράμματα τιμολόγησης πρώτου, δεύτερου και τέταρτου επιπέδου. Το πρόγραμμα τρίτου επιπέδου βασίζεται στον αριθμό των παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν (σύμφωνα με τον πίνακα τιμολόγησης του ιστότοπου). Λαμβάνοντας υπόψη την εύκολη ρύθμιση, τα σύνολα δυνατοτήτων και τα ενσωματωμένα, η μηνιαία τιμολόγηση του Bigcommerce είναι αρκετά λογική.

Ματζέντο Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε και να πουλήσετε σχεδόν δωρεάν, εάν έχετε το skillet για την κατασκευή του ιστότοπου. Πρέπει ακόμη να ενσωματώσετε τα πρόσθετα αγορών και τα πρόσθετα για πώληση, και αυτά κοστίζουν μεμονωμένα. Εάν επενδύσετε στο πρόγραμμα Enterprise eCommerce, η τιμή είναι υψηλή, αλλά παίρνετε αυτό που χρειάζεστε για πωλήσεις μεγάλης κλίμακας.

Γνώμη σχετικά με τα σχέδια τιμολόγησης

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιλέγετε πρέπει να είναι συμβατή με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Ως εκκίνηση, μπορεί να θέλετε μια επεκτάσιμη λύση που ξεκινά με χαμηλό κόστος και μπορείτε να επενδύσετε περισσότερα όπως χρειάζεστε.

Και οι δύο αυτές πλατφόρμες προσφέρουν αυτή την ευελιξία, αλλά με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η λύση σας σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μεσαίου επιπέδου έχει δύο: αφήστε το Bigcommerce να σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση του καταστήματός σας, να επενδύσετε σε πρόσθετα εάν τα χρειάζεστε και να πληρώσετε μηνιαία χρέωση ή να δημιουργήσετε μόνοι σας δωρεάν με κόστος για πρόσθετα μαζί με καμπύλη εκμάθησης στο Magento.

Σύγκριση υποστήριξης πελατών

Τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών

Συγκρίθηκε η υποστήριξη χρηστών

Η υποστήριξη χρηστών ποικίλλει σημαντικά για αυτές τις δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, επειδή ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες από μόνες τους.

Σε μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μεγάλο μέρος της υποστήριξης είναι κυρίως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα. Λαμβάνετε εύχρηστους οδηγούς βήμα προς βήμα, βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας και διάλογο στην οθόνη.

Με μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα build-it-yourself, υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις. Τόσο το Bigcommerce όσο και το Magento έχουν εξαιρετικές επιλογές υποστήριξης χρηστών. Ακολουθούν ορισμένες διαφορές:

BigCommerce Θα επιλέξετε από μια τεράστια συλλογή χρήσιμων πόρων, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών βίντεο στον ιστότοπο και ζωντανής τηλεφωνικής υποστήριξης. Η πύλη υποστήριξης περιλαμβάνει email, ζωντανή συνομιλία και τηλέφωνο. Στο Πανεπιστήμιο Bigcommerce, οι χρήστες λατρεύουν τα εκπαιδευτικά βίντεο σε πολλά θέματα. Το εταιρικό σχέδιο συνοδεύεται από συμβουλευτική ομάδα και πρόσθετη υποστήριξη.

Ματζέντο Σε αυτήν την δωρεάν πλατφόρμα, δεν λαμβάνετε ζωντανή τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά υπάρχουν διάφορα επίπεδα επιλογών υποστήριξης. Υπάρχουν φόρουμ πελατών, κάποια τεκμηρίωση και εκατοντάδες βίντεο YouTube στον ιστό. Εγγραφείτε στην πιο ακριβή Enterprise Edition για πρόσθετη υποστήριξη.

Γνώμη σχετικά με την υποστήριξη πελατών

Το διαδικτυακό δίκτυο υποστήριξης είναι αρκετά εκτεταμένο τόσο για το Bigcommerce όσο και για το Magento. Χρησιμοποιήστε τους ιστότοπους ή το Google για οτιδήποτε. Όταν πληρώνετε τα σχέδιά τους, λαμβάνετε αυξημένες επιλογές υποστήριξης. Οι διαδικτυακοί πόροι είναι εξίσου χρήσιμοι. Χρειάζεστε υπομονή και χρόνο για να τακτοποιήσετε τα πάντα, να βρείτε το θέμα με το οποίο χρειάζεστε βοήθεια και, στη συνέχεια, να μάθετε πώς να το εφαρμόσετε.

Σύγκριση υποστήριξης πελατών

Κριτικές χρηστών

Θετικές κριτικές

BigCommerce Αυτό που λατρεύουν οι χρήστες για το Bigcommerce είναι οι ενσωματωμένες δυνατότητες SEO, τα διαδικτυακά βίντεο, το φόρουμ υποστήριξης ιστότοπων, μια επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς μιας σελίδας και η ευκολία χρήσης για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Άλλα θετικά περιλαμβάνουν μάρκετινγκ, έλεγχο HTML / CSS, πώληση κινητών συσκευών, συμβατότητα με εξωτερικές εφαρμογές και επιλογές για παραλλαγές προϊόντων.

Οι νέοι χρήστες βρίσκουν το Bigcommerce αρκετά διαισθητικό και η εμπειρία αγορών κατατάσσεται επίσης σε υψηλά επίπεδα. Το Bigcommerce (όπως ο ανταγωνισμός, η πλατφόρμα Shopify) λαμβάνει μια συνολική βαθμολογία μεταξύ 4 και 5 αστέρων στην κατηγορία του. Το Bigcommerce είναι μια δημοφιλής φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι σχετικά εύκολη για αρχάριους χρήστες.

Ματζέντο Η τεχνική κοινότητα χρηστών λατρεύει την ικανότητα του Magento για προηγμένη προσαρμογή χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Το Magento Marketplace είναι εκπληκτικό για αναζήτηση και αξιολόγηση εφαρμογών για λήψη και υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές. Στους χρήστες αρέσουν οι επιλογές SEO, πολλοί ιστότοποι και επιλογές ρύθμισης τομέα και βοηθούν στη ρύθμιση πολλών γλωσσών.

Άλλα θετικά περιλαμβάνουν τον παράγοντα επεκτασιμότητας. Οι προχωρημένοι χρήστες βρίσκουν αυτό το CMS ένα πλεονέκτημα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου και παρέχουν συνολικά 3 έως 5 αστέρια. Το Magento είναι μια υψηλής ποιότητας αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα και απαιτεί εμπειρία προγραμματισμού, ιδανική για προηγμένη προσαρμογή σε ένα εκλεπτυσμένο κατάστημα.

Αρνητικές κριτικές

BigCommerce Ενώ το Bigcommerce προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε σε ένα κατάστημα, οι χρήστες παραπονιούνται για την έλλειψη ζωντανής υποστήριξης πελατών και την εξεύρεση λύσης στα ζητήματά τους. Τα πρότυπα δεν είναι τόσο μοντέρνα και ελκυστικά όσο κάποιες άλλες πλατφόρμες όπως το Shopify. Οι προσαρμογές είναι λίγο συγκεχυμένες για αρχάριους και τα πρότυπα δεν είναι τόσο ευέλικτα όσο θα ήθελαν οι χρήστες όσον αφορά τις τροποποιήσεις.

Ενώ ορισμένοι χρήστες θεωρούν ότι η κωδικοποίηση HTML / CSS είναι θετική, αυτό εμφανίζεται επίσης αρνητικό για τους μη κωδικοποιητές και τους αρχικούς χρήστες. Οι επιλογές πολλαπλών γλωσσών απαιτούν κάποια εργασία. Δεν υπάρχει πεδίο αναζήτησης για εύρεση συγκεκριμένων εφαρμογών ή θεμάτων στο κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce (όπως μπορείτε να φτάσετε στο Magento Marketplace).

Ματζέντο Οι αρχάριοι χωρίς εμπειρία προγραμματισμού παραπονούνται για το Magento, αλλά δεν είναι μια πλατφόρμα για αρχάριους. Οι χρήστες ανέφεραν βραδύτερους χρόνους φόρτωσης και ορισμένοι δεν περίμεναν να πληρώσουν για συνεχιζόμενη φιλοξενία, ονόματα τομέα και τέλη πύλης πληρωμής.

Το Free δεν ήταν ακριβώς δωρεάν μετά από όλα τα πρόσθετα και τις εφαρμογές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου. Το βρήκαν απογοητευτικό να δουλεύουν χωρίς ζωντανή υποστήριξη. Ήταν ανησυχητικό στην κοινότητα των χρηστών ότι το Magento πρέπει να βασίζεται σε πύλες τρίτων για συμμόρφωση με PCI. Το Magento χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για την κατασκευή.

Συμπέρασμα σχετικά με τη σύγκριση

Ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς: BigCommerce ή Magento?

Επιλέγοντας την καλύτερη πλατφόρμα

Η σύγκριση μεταξύ Bigcommerce και Magento είναι ενδιαφέρουσα επειδή αυτές οι δύο πλατφόρμες δεν εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τα ίδια.

Λόγοι για να επιλέξετε μια πλατφόρμα από άλλη

Ο λόγος για να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτές τις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να είναι σαφής αν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα.

Το Bigcommerce είναι μια φιλοξενούμενη, αυτοκαθοδηγούμενη, εύχρηστη, εύχρηστη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, σχεδιασμένη για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις, έχοντας κατά νου τους αρχάριους. Το Magento είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που φιλοξενείται μόνοι σας και προορίζεται για εταιρείες μεγάλης κλίμακας, έχοντας κατά νου τους προγραμματιστές.

Τα μοντέλα τιμολόγησης είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά και τα δύο προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις και επεκτασιμότητα σε χαμηλές έως υψηλές τιμές. Αποκτήστε ένα κατάστημα με όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αλλά αποφασίστε πόσος χρόνος, προσπάθεια και χρήματα θέλετε να αφιερώσετε.

Αυτή η σύγκριση θα πρέπει να κάνει την απόφασή σας αρκετά ξεκάθαρη με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, τα σετ δεξιοτήτων και την επιθυμία σας να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε σχέση με την εύρεση ενός προγραμματιστή για να το κάνει για εσάς. Το μέγεθος του καταστήματός σας και η αναμενόμενη ανάπτυξη μπορεί να διαδραματίσουν επίσης ρόλο.

Το Bigcommerce προσφέρει στα άτομα την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα κατάστημα και να πουλήσουν προϊόντα στο διαδίκτυο γρήγορα. Εάν έχετε τις γνώσεις ή τους πόρους για να σας βοηθήσουμε, το Magento είναι απεριόριστο.

Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Εάν έχετε προσωπικές εμπειρίες ή ερωτήσεις σχετικά με το Bigcommerce ή το Magento, δημοσιεύστε τις. Καθώς αυτές οι πλατφόρμες αλλάζουν και βελτιώνονται, οι απόψεις μας αλλάζουν επίσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map