Κορυφαία 71 Blogs λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου που πρέπει να διαβάσουν για να αυξήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις

Η απόκτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σαν να προσπαθείτε να πάρετε μια γουλιά νερού από ένα κρουστικό πυροσβεστικό. Είναι αδύνατο να ελέγξετε τη ροή. Θα καταλήξετε με πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεστε. Μια αναζήτηση για οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να σας δώσει εκατομμύρια αποτελέσματα.


Ποια είναι σχετικά; Εάν θέλετε να αυξήσετε τις δεξιότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, πώς ξέρετε ποια ιστολόγια είναι τα καλύτερα να ακολουθήσετε?

Πολλά ιστολόγια ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Αλλά, τι διαβάζετε και μαθαίνετε να σας κερδίζει χρήματα; Αυτά είναι ιστολόγια που θέλετε να ακολουθήσετε. Ξεκινήστε με αυτά τα 71 κορυφαία ιστολόγια ηλεκτρονικού εμπορίου.

Contents

Επιχειρησιακά ιστολόγια ηλεκτρονικού εμπορίου

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε ξανά το τιμόνι, αν ξεκινήσετε απλώς έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Η αξία της ανάγνωσης επιχειρησιακών ιστολογίων ηλεκτρονικού εμπορίου μαθαίνει πώς το έκαναν άλλοι. Μπορείτε να διαβάσετε για τις αποτυχίες τους και να τις παρακάμψετε. Μπορείτε να μάθετε για τις επιτυχίες τους και να τις αντιγράψετε. Εδώ είναι δέκα ιστολόγια που σας δίνουν συμβουλές για δράση.

1. Μια καλύτερη βάση λεμονάδας

Μια καλύτερη βάση λεμονάδας

Ο Richard Lazazzera ξεκίνησε το blog του ως εκκολαπτήριο ηλεκτρονικού εμπορίου. Γράφει για τις εμπειρίες του ως επιχειρηματία. Είναι ο τρόπος του να μοιραστεί τις γνώσεις του. Ο Ρίτσαρντ βασίζει την εξουσία του στον χρόνο που πέρασε δουλεύοντας στο Shopify.

2. Ηλεκτρονικό εμπόριο καυσίμων

Ηλεκτρονικό εμπόριο καυσίμων

Ο Andrew Youdrian ίδρυσε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι ένα φόρουμ για τους κατόχους διαδικτυακών καταστημάτων να μοιράζονται τις γνώσεις τους. Του ιστολόγιο είναι δωρεάν για οποιονδήποτε να διαβάσει. Υπάρχουν ακόμη πιο πολύτιμες πληροφορίες στα podcast του. Αυτό που κάνει το eCommerceFuel έναν ισχυρό πόρο είναι η πρόσβαση στις ιδιωτικές ετικέτες. Αυτοί οι συντελεστές εκτελούν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου με ροές εσόδων 6 και 7 ψηφίων.

3. Ώρες ηλεκτρονικού εμπορίου

Ώρες ηλεκτρονικού εμπορίου

Αυτός ο ιστότοπος έχει την εμφάνιση και την αίσθηση μιας διαδικτυακής εφημερίδας. Ενώ πολλά ιστολόγια έχουν μεγάλη γνώμη, το περιεχόμενο του eCommerce Times παραμένει ουδέτερο. Εγγραφείτε για συγκεκριμένες ροές, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε μόνο τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

4. συνδρομητής καναλιού

συνδρομητής καναλιού

Έχετε έρθει στον σωστό ιστότοπο εάν θέλετε τρόπους να αυξήσετε την προβολή του διαδικτυακού σας καταστήματος. Ένα προσωπικό συγγραφέων συνεισφέρει στο blog. Υπάρχουν επίσης θέσεις επισκεπτών από ειδικούς του κλάδου. Τα θέματα κυμαίνονται από κριτικές για την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου έως στρατηγικές μελέτες.

5. Πρακτικό ηλεκτρονικό εμπόριο

Πρακτικό ηλεκτρονικό εμπόριο

Οι συμβουλές για τη στρατηγική είναι υπέροχες. Οι πρακτικοί τρόποι εφαρμογής είναι ακόμη καλύτεροι. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του ιστοτόπου που βασίζεται σε ιστολόγια. Η πρώτη σελίδα του ιστότοπου είναι μια λίστα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις ιστολογίου. Κάθε άρθρο είναι μια στοχαστική κάψουλα πληροφοριών. Θα διαβάσετε για ένα βασικό στοιχείο αυτού που καθιστά έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου επιτυχημένο.

6. Μάρκετινγκ NERD

Μάρκετινγκ NERD

Ο Drew Sanocki γράφει αυτό το blog, και διατηρεί την εστίαση στις τακτικές. Θα σας πει τι λειτούργησε για αυτόν και τις εταιρείες που συμβουλεύει. Ο Ντρου έχει τα διαπιστευτήρια για να υποστηρίξει τις συμβουλές του. Έχει πτυχίο από το Στάνφορντ και πτυχίο από το Χάρβαρντ. Η συλλογή των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου δημιούργησε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Η Alana Thorburn-Watt επιμελείται το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι ένα από τα 10 κορυφαία ιστολόγια μάρκετινγκ στον Καναδά. Το blog είναι ένα από τα 15 ιστολόγια επιχειρηματιών που αξίζει να διαβάσετε, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Ελαστικό μονοπάτι χορηγεί τον ιστότοπο. Παρέχει εταιρικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου στις κορυφαίες μάρκες του κόσμου.

8. Ράβδωση

Ράβδωση

Το προσωπικό ενός κορυφαίου γραφείου ψηφιακής διαφήμισης γράφει αυτό το ιστολόγιο. Θα λάβετε τις γνώσεις τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για πελάτες. Κάντε αυτόν τον ιστότοπο μια λίστα πόρων εάν το εισερχόμενο μάρκετινγκ είναι ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

9. Λιανοπωλητής Διαδικτύου

Λιανοπωλητής Διαδικτύου

Ίσως γνωρίζετε το περιοδικό με το ίδιο όνομα. Αυτό είναι το διαδικτυακό τους σπίτι. Το μηνιαίο περιοδικό ξεκίνησε το 1999 και ο ιστότοπός του ενημερώνεται καθημερινά. Το ευρύ φάσμα θεμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου αποστάζεται σε τμήματα σε μια γραμμή πλοήγησης στην κορυφή της κύριας σελίδας.

10. Εκκίνηση ηλεκτρονικού εμπορίου

Εκκίνηση ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο Shabbir Nooruddin δημοσιεύει ιστολόγια σχετικά με την εμπειρία του στη διαχείριση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου με μικρό προϋπολογισμό. Γράφει για τα λάθη του και μοιράζεται όσα έμαθε, ώστε άλλοι να μπορούν να αποφύγουν αυτά τα λάθη. Ο Shabbir έχει μια συλλογή από μαθήματα που σε οδηγούν βήμα-βήμα σε μερικές από τις εμπειρίες του.

Blogs πλατφορμών λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου

Το λογισμικό πίσω από έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο κινητήρας σας και η εταιρεία δημιουργίας χρημάτων σας. Πώς χρησιμοποιούν άλλοι αυτά τα μεγάλα πακέτα λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου; Ποια ήταν τα εμπόδια που ανακάλυψαν; Τι έχουν συνδυαστεί με αυτό για να βελτιστοποιήσουν τα έσοδα?

Η σχέση που δημιουργείτε με τον πάροχο λογισμικού είναι μόνο το πρώτο βήμα. Η ανάγνωση ιστολογίων παρόχου λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας οπλίσει με τις υπόλοιπες πληροφορίες. Είναι ένας καλός τρόπος για να κατανοήσετε τι είναι διαθέσιμο.

11. BigCommerce

BigCommerce

Τα μέλη αυτής της κορυφαίας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου συνεισφέρουν σε μια συλλογή άρθρων. Οι αναρτήσεις αφορούν συνήθως τη χρήση του λογισμικού BigCommerce για ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι περισσότερες πληροφορίες αφορούν και σχετικά με ιστότοπους που χρησιμοποιούν το λογισμικό. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να μάθετε. Δείτε το Ιστορίες επιτυχίας δημοσιεύσεις για έμπνευση.

12. Αγοράστε

Αγοράστε

Αυτό είναι το ιστολόγιο ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο ιστότοπος ταξινομεί τις πληροφορίες ανά τύπο μέσου, καθώς και κατηγορία. Αυτό το καθιστά εύκολο να βρεθεί podcasts και Βίντεο εάν βρίσκεστε σε λειτουργία πολυμέσων.

13. Ολίσθηση

Ολίσθηση

Υπάρχουν πάνω από 1.500 δημοσιεύσεις για ανάγνωση σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι συνεισφέροντες παρέχουν μια ισορροπημένη γκάμα άρθρων. Υπάρχει αξία για ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων. Αυτό είναι επίσης το μέρος για να αναζητήσετε επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια. Όπως θα περίμενε κανείς, μεγάλο μέρος του περιεχομένου προωθεί το προϊόν του κατασκευαστή λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου.

14. Λεμόνι

Λεμόνι

Αυτό το ιστολόγιο διατηρεί χρήσιμα άρθρα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του σχεδιασμού ιστοσελίδων για την ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη. Οι συνεισφέροντες προσφέρουν συμβουλές που είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Περιλαμβάνουν παραδείγματα αυτού που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Τα άρθρα δεν είναι κατηγοριοποιημένα ή ευρετηριασμένα. Υπάρχει μια εύχρηστη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή για να σας βοηθήσει να βρείτε θέματα.

15. Ecwid

Ecwid

Το λογισμικό δεν είναι μια ολοκληρωμένη λύση και η εταιρεία το προτιμά έτσι. Επικεντρώνονται στο να είναι αυτό που αποκαλούν “add-on store builder”. Οι συνεισφέροντες του ιστολογίου Ecwid μοιράζονται συμβουλές και συμβουλές για όλες τις πτυχές της λειτουργίας ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Ιστολόγια βελτιστοποίησης μετατροπής

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπών του διαδικτυακού σας καταστήματος. Αυτή η ομάδα ιστολογίων σάς βοηθά να κατανοήσετε τον σκοπό. Η βελτιστοποίηση σάς προσφέρει περισσότερα από τα σωστά είδη πελατών. Σας βοηθά να γνωρίζετε καλύτερα τι θέλουν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η βελτιστοποίηση μετατροπών είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τη διαφήμιση της μηχανής αναζήτησης. Μια αύξηση 10% στο ποσοστό μετατροπών σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημίας.

16. ΜετατροπήXL

ΜετατροπήXL

Ο Peep Laja χρησιμοποιεί την εμπειρία πωλήσεων για να κάνει blog σχετικά με την επιχείρηση να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Η υπόσχεσή του είναι να παρέχει πληροφορίες τόσο καλές που δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ περισσότερα για το θέμα. Θα εκτιμήσετε το περιεχόμενό του εάν είστε λάτρης των κουκκίδων και των γραφημάτων.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Αυτή η ψηφιακή εταιρεία διατηρεί την εστίασή της στη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών. Το blog είναι το σημείο στο οποίο δημοσιεύουν και καυχιέται για τις επιτυχίες τους. Ένας χάρτης πλακιδίων στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας διασπά τη λίστα θεμάτων που καλύπτονται στις αναρτήσεις ιστολογίου τους. Όλες οι δημοσιεύσεις μοιράζονται το θέμα βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών.

18. Επιστήμες μετατροπής

Επιστήμες μετατροπής

Brian Massey και Joel Harvey blog σχετικά με τη βοήθεια των διαδικτυακών καταστημάτων να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής τους. Υποστηρίζουν άρθρα με ερευνητικά στατιστικά και δεδομένα. Ο Brian και ο Joel είναι ενεργοί ομιλητές. Πολλές από τις παρουσιάσεις τους είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο ως διαδικτυακά σεμινάρια ή podcast.

19. Ειδικοί σε ποσοστό μετατροπών

Ειδικοί σε ποσοστό μετατροπών

Ο Ben Jesson και ο Karl Blanks έχουν εργαστεί για τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών από το 2006. Έχουν συμβουλευτεί εταιρείες όπως eBay, BMW, AT&T, και ξενοδοχεία Hilton. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες τους μπορεί να είναι εκτός προϋπολογισμού. Αυτό το ιστολόγιο προσφέρει δωρεάν και χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες.

20. Μπράιαν Άισενμπεργκ

Μπράιαν Άισενμπεργκ

Οι αδελφοί Bryan και Jeffery Eisenberg έγραψαν Πάντα να δοκιμάζετε, καθώς και άλλοι μπεστ σέλερ. Γράφουν τις δικές τους θέσεις. Μερικές φορές, τα άρθρα είναι μακρά και καλύπτουν πολλά θέματα. Άλλες φορές, είναι σύντομες πληροφορίες σχετικά με νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλουν να προτείνουν.

21. VWO

VWO

Οι Paras Chopra και Sparsh Gupta γράφουν για τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών. Επίσης, blog σχετικά με τη χρήση τους Visual Website Optimizer λογισμικό. Προσκαλούν τους φιλοξενούμενους bloggers να καλύψουν θέματα εκτός της εμπειρίας τους. Ο ιστότοπος προσφέρει άρθρα και διαδικτυακά σεμινάρια. Χρησιμοποιήστε την κατηγορία πλοήγησης στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας για να κάνετε γρήγορη δουλειά για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

22. Βέλτιστα

Βέλτιστα

Το λογισμικό Optimizely εκτελεί δοκιμές ιστότοπου και κινητού A / B για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το ιστολόγιο αφορά το Optimizely, αλλά υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των δοκιμών. Μια συλλογή από Οι περιπτωσιολογικές μελέτες σας δείχνει πώς μερικοί από τους μεγαλύτερους πελάτες τους έχουν χρησιμοποιήσει τις δοκιμές A / B για να αυξήσουν τη μετατροπή.

23. SiteTuners

SiteTuners

Ο Tim Ash είναι ένας από τους πρωτοπόρους της βελτιστοποίησης του ποσοστού μετατροπών. Έγραψε το bestselling Βελτιστοποίηση σελίδας προορισμού Κάντε κράτηση και μιλά σε βιομηχανικά συνέδρια παγκοσμίως. Ο Tim και η εταιρεία του διατηρούν αυτό το blog ως μέρος για να μοιράζονται πληροφορίες και ανακαλύψεις. Θα βρείτε αναρτήσεις από το 2006.

Pay-per-Click (PPC) Blogs

Η οργανική αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει λίγο για να εμφανίσει αποτελέσματα. Η πληρωμή ανά κλικ (ΔΕΗ) μπορεί να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα. Πληρώνετε μόνο όταν ένας ενδιαφερόμενος κάνει κλικ και ορίζετε έναν προϋπολογισμό για να μπορείτε να ελέγχετε το κόστος.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να προσέξετε εάν μόλις ξεκινήσετε. Χρειάζεστε μια σταθερή στρατηγική. Παρόλο που είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, οι μπλόγκερ λατρεύουν να το γράφουν. Μπορείτε να μάθετε και να επωφεληθείτε από αυτά που έχουν να πουν.

24. Ήρωας ΔΕΗ

Ήρωας ΔΕΗ

Η Hanapin Marketing ειδικεύεται στη ΔΕΗ. Δημοσιεύουν αυτό το ιστολόγιο για να μοιραστούν νέα για τους πελάτες τους. Οι διαχειριστές λογαριασμού της εταιρείας γράφουν κάθε ανάρτηση. Τα θέματα καλύπτουν ειδήσεις του κλάδου, καθώς και μελέτες περιπτώσεων και σεμινάρια. Η κατηγορία Πόρων διατηρεί ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές της ΔΕΗ για τις μηχανές αναζήτησης.

25. Μέσα στο AdWords

Μέσα στο AdWords

Αυτό είναι το επίσημο ιστολόγιο της Google για ειδήσεις, συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με το AdWords. Η πρώτη σας στάση σε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να είναι η λήψη τους οδηγός βέλτιστων πρακτικών. Μπορείτε επίσης να Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο της Google. Είναι ένας καλός τρόπος να μείνετε ενημερωμένοι με επίσημες συμβουλές, λίστες ελέγχου και οδηγούς βίντεο.

26. PPCChat

PPCChat

Είναι όλα σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα και αυτό το ιστολόγιο είναι απόδειξη. Εδώ θα βρείτε μεταγραφές εβδομαδιαίων συζητήσεων στο Twitter. Συμβαίνουν κάθε Τρίτη στις 12 μ.μ. EST, και το θέμα είναι για όλα τα πράγματα ΔΕΗ. Παρακολούθηση και ενημερώσεις δημοσιεύονται στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #PPCChat.

27. Κεκτημένο

Κεκτημένο

Το Acquisio παρέχει προγραμματικές λύσεις μάρκετινγκ για εταιρείες και μικρές επιχειρήσεις. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το λογισμικό της για να βοηθήσει τους ιστότοπους να έχουν καλύτερα αποτελέσματα καμπάνιας. Ορισμένες περιοχές του ιστολογίου τους προωθούν το Acquisio. Άλλα άρθρα προσφέρουν γενικές συμβουλές και τεχνικές ΔΕΗ. Δεν χρειάζεται να είστε πελάτης του Acquisio για να βρείτε αξία εδώ.

28. WordStream

WordStream

Το λογισμικό αυτής της εταιρείας σάς βοηθά να κάνετε την εικασία από την επιλογή λέξεων-κλειδιών της ΔΕΗ. Τα μέλη του προσωπικού και οι φιλοξενούμενοι συγγραφείς συνεισφέρουν άρθρα. Διαβάστε σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές της ΔΕΗ, τις λέξεις-κλειδιά και τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης δωρεάν Google Adwords γκρέιντερ απόδοσης. Μπορεί να αναλύσει την αποτελεσματικότητα του λογαριασμού σας.

29. Clix

Clix

Αυτό είναι το ιστολόγιο μιας ψηφιακής εταιρείας που διαχειρίζεται τις καμπάνιες της ΔΕΗ. Τα μέλη της εταιρείας συλλέγουν και μοιράζονται νέα για τις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης. Θα βρείτε συμβουλές για το πού θα ακολουθήσουν οι τάσεις στη διαφήμιση της ΔΕΗ στη συνέχεια. Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις επισημαίνουν αναρτήσεις ιστολογίου που αξίζει να διαβάσετε από άλλους ιστότοπους.

30. Διαφημίσεις Bing

Διαφημίσεις Bing

Η δεύτερη πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη διατηρεί ένα blog. Ναι, πρόκειται κυρίως για το πώς να αποκτήσετε καλύτερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης στο Bing. Υπάρχουν όμως και πολλά γενικά άρθρα σχετικά με SEO, SEM και PPC. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να βρείτε συγκεκριμένα θέματα. Μπορείτε να φιλτράρετε άρθρα για να βρείτε συμβουλές PPC που είναι χρήσιμες για οποιαδήποτε διαφήμιση μηχανών αναζήτησης.

31. Πιστοποιημένη γνώση

Πιστοποιημένη γνώση

Ο Brad Geddes διαχειρίζεται αυτό το ιστολόγιο ως έναν τρόπο για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και αρχές της ΔΕΗ. Ορισμένο από το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο σε μέλη premium. Υπάρχει επίσης ένα ιδιωτικό φόρουμ που μπορείτε προεπισκόπηση με μια δωρεάν δοκιμή. Το υπόλοιπο ιστολόγιο είναι διαθέσιμο σε όλους. Βρείτε τα τελευταία άρθρα και πληροφορίες της ΔΕΗ που αναφέρονται κατά ημερομηνία στην κύρια σελίδα.

32. Μόζ

Μόζ

Η Moz διαθέτει μια σειρά προϊόντων λογισμικού για μάρκετινγκ αναζήτησης και αναλυτικά στοιχεία. Το προσωπικό γράφει για τη ΔΕΗ και δημοσιεύει άρθρα στο ιστολόγιό τους. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή στη δεξιά πλευρά για να βρείτε συγκεκριμένα άρθρα. Οι τελευταίες δημοσιεύσεις σχετικά με τη ΔΕΗ βρίσκονται στην κύρια σελίδα.

Ιστολόγια αναλύσεων ιστού

Ο μόνος τρόπος για να κάνουμε κάτι καλύτερο είναι να μελετήσουμε τον αντίκτυπό του. Αυτό κάνει το analytics ιστού για εσάς. Τα δεδομένα που συλλέγετε σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Σας λέει τι τραβάει την προσοχή τους.

Η ανάλυση σάς βοηθά να προσδιορίσετε ποια πράγματα θα έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στις πωλήσεις. Αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε. Λιγότερο από το 0,01% των πελατών σας θα ενοχλήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας εάν τους αρέσει ή έχουν πρόβλημα με τον ιστότοπό σας.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Η Yehoshua Coren ξεκίνησε αυτό το ιστολόγιο για να φέρει αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ Διαδικτύου σε ένα ευρύτερο κοινό. Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ο κόσμος ήταν έτοιμος να δημιουργήσει εκατομμύρια ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα άρθρα στον ιστότοπο καλύπτουν τεχνικά θέματα με φυσικούς τρόπους.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Αυτό το ιστολόγιο έχει σχεδόν αποκλειστική εστίαση στο Google Analytics. Τα μέλη της εταιρείας δημοσιεύουν άρθρα. Ο Caleb Whitmore το ίδρυσε το 2009. Εάν θέλετε να ενημερώσετε τον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε το Ενημέρωση του Analytics απευθείας σύνδεσμος στην κύρια σελίδα. Η εστίαση στο Google Analytics κάνει αυτό το ιδιαίτερο σύνδεσμος κατηγορίας το πιο πολύτιμο.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Αναρωτιέστε πώς πρέπει να μετατρέψετε όλους αυτούς τους αριθμούς αναλυτικών στοιχείων σε πληροφορίες; Τι εννοούν? Αυτό το blog είναι μια καλή αρχή. Υπάρχουν 18 κατηγορίες άρθρων. Μερικά από τα άρθρα αφορούν μόνο το λογισμικό ανάλυσης Kissmetrics. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι γενικό και προορίζεται να είναι χρήσιμο για τους αναγνώστες σε οποιοδήποτε επίπεδο κατανόησης. Εάν είναι περίπλοκο, το άρθρο θα το αναλύσει για εσάς.

36. Συζήτηση στο Analytics

Συζήτηση στο Analytics

Ο Justin Cutroni δημοσιεύει αυτό το ιστολόγιο για να μοιραστεί την εμπειρία του ως υποστηρικτής των αναλυτικών στοιχείων της Google. Σπάνια απομακρύνεται από το θέμα του Google Analytics. Υπάρχουν πολλά να μάθουμε για αυτό το δημοφιλές προϊόν. Ο Justin ταξινομεί τις αναρτήσεις του σε κατηγορίες που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας του.

37. Annielytics

Annielytics

Η Annie Cushing δεν φοβάται να σας πει ότι πιστεύει ότι τα δεδομένα πρέπει να είναι σέξι. Αυτό που σημαίνει είναι ότι θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε ευκαιρίες στα δεδομένα σας που σας βοηθούν να κάνετε βελτιώσεις. Οι δημοσιεύσεις της Annie είναι σύντομες. Διασπά τα περίπλοκα θέματα. Μπορείτε να κατανοήσετε την προσέγγισή της στα αναλυτικά στοιχεία, ακόμα κι αν είστε αρχάριος.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Αυτή η συμβουλευτική εταιρεία συλλέγει τις συμβουλές και τις πληροφορίες τους με τη μορφή αναρτήσεων ιστολογίου. Σχεδόν κάθε πρόταση έχει τη λέξη “Google” σε αυτήν. Τι θα περιμένατε; Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Google Analytics και μεταπωλητής Premium. Οι δημοφιλείς δημοσιεύσεις και τα αγαπημένα όλων των εποχών από τους αναγνώστες παρατίθενται στη δεξιά στήλη στην κύρια σελίδα.

39. Οξάμς ξυράφι

Οξάμς ξυράφι

Ο Avinash Kaushik γράφει αυτό το blog από το 2006. Είναι συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις και συνιδρυτής του Κίνητρο της αγοράς. Το Avinash το διατηρεί προσωπικό. Μοιράζεται πληροφορίες και μετά σας δίνει την προοπτική του. Είναι ευχάριστο να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τα αναλυτικά στοιχεία και να αισθάνεστε σαν κάποιος να μιλάει μόνο σε εσάς.

40. Λύσεις Google Analytics

Λύσεις Google Analytics

Είναι το επίσημο ιστολόγιο για το προϊόν Google με το ίδιο όνομα. Εκεί μπορείτε να μάθετε τι έχει αποθηκεύσει η Google για το λογισμικό καθώς συνεχίζει να το αναπτύσσει. Υπάρχουν επτά βασικές κατηγορίες άρθρων. Θα τα βρείτε στην κορυφή της κύριας σελίδας στη δεξιά πλευρά. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες.

41. Διαδικτυακή συμπεριφορά

Διαδικτυακή συμπεριφορά

Τα δεδομένα του Analytics υπογραμμίζουν τη συμπεριφορά. Ξέρετε και καταλαβαίνετε αυτήν τη συμπεριφορά; Αυτός ο ιστότοπος επιδιώκει να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των πελατών τους. Θα βρείτε άρθρα, οδηγούς και μια διασκεδαστική συλλογή από κοινουμενα σχεδια. Ο Daniel Waisberg και οι φιλοξενούμενοι bloggers σάς βοηθούν να κατανοήσετε τη στόχευση και την τμηματοποίηση, τη χρηστικότητα και τη βελτιστοποίηση.

42. Κόσμος ανάλυσης ιστού

Κόσμος ανάλυσης ιστού

Το προσωπικό που συνεισφέρει σε αυτό το ιστολόγιο του έχει δώσει τη διάκριση ενός Τα κορυφαία 10 ιστολόγια SAP για αναλυτικά στοιχεία. Τα αναλυτικά στοιχεία ιστού πρέπει να είναι απλά. Είναι όλα σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία. Αλλά οι μπλόγκερ εδώ πιστεύουν ότι υπάρχει πάρα πολλή διαφημιστική εκστρατεία. Είναι καθήκον τους να διατηρούν τα άρθρα χωρίς ορολογία.

Ιστολόγια κοινωνικών μέσων

Το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης δεν είναι πλέον ο βέλτιστος τρόπος για την προώθηση του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Σήμερα όλα αφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) εξακολουθεί να είναι σημαντική.

Τα κοινωνικά μέσα ενισχύουν το SEO. Προσθέτει το πλαίσιο. Ακόμα πιο σημαντικό, επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν ή να λαμβάνουν προσωπικές προτάσεις. Οι μηχανές αναζήτησης χρειάζονται περιεχόμενο για την κατάταξη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να ωθήσετε τους πελάτες σας να δημιουργήσουν περιεχόμενο για εσάς.

43. Εξεταστής κοινωνικών μέσων

Εξεταστής κοινωνικών μέσων

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει περισσότερους από 450.000 συνδρομητές. Είναι ένας βαθύς και χρήσιμος πόρος εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε με τους πελάτες του ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Υπάρχουν καθημερινές δημοσιεύσεις στον ιστότοπο, καθώς και καθημερινά και εβδομαδιαία podcast.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Η Peg ξεκίνησε αυτό το ιστολόγιο ως έναν τρόπο συλλογής των πληροφοριών που μοιράζεται ως ομιλητής, εκπαιδευτής και συγγραφέας. Η Peg συνεργάζεται με τον Guy Kawasaki για τη στρατηγική μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Έχει επίσης 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest και YouTube. Αρχή εδώ αν είναι η πρώτη μας επίσκεψη.

45. Ρεμπέκα Ράντις

Ρεμπέκα Ράντις

Αυτός ο βραβευμένος blogger είναι ειδικός ψηφιακού μάρκετινγκ, ομιλητής και συγγραφέας. Τα άρθρα της παρέχουν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης ψηφιακού και εισερχόμενου μάρκετινγκ ενώ προσπαθείτε να διευθύνετε μια επιχείρηση. Η Ρεμπέκα αρέσει να δημιουργεί cheat φύλλα και λίστες. Ξεκινήστε με τις προτεινόμενες δημοσιεύσεις που πρέπει να διαβάσετε για να πάρετε μια γεύση από τον ιστότοπό της.

46. Μάρι Σμιθ

Μάρι Σμιθ

Η Μάρι αναφέρεται συχνά ως «η βασίλισσα του Facebook». Η Forbes την απαριθμεί ως επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μάρι blogs μόνο για το Facebook. Όμως, ο ιστότοπος κοινωνικών μέσων έχει 1,6 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Υπάρχουν πολλά να πούμε για το Facebook. Υπάρχει ένας οδηγός πλοήγησης κατηγοριών στην κύρια σελίδα. Θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην καυτή ερώτηση σας στο Facebook. Η Μάρι έχει πιθανώς μια απάντηση.

47. Τάσεις της Τζέν

Τάσεις της Τζέν

Η Τζέν Χέρμαν έχει γίνει αναγνωρισμένος ειδικός στο μάρκετινγκ Instagram. Το ιστολόγιό της έχει κερδίσει πολλά βραβεία κοινωνικών μέσων. Εδώ είναι η σκέψη για τις δημοσιεύσεις της Jenn. Δεν είναι σύντομοι. Δεν θα ζητήσει συγγνώμη για αυτό. Η Jenn πιστεύει ότι άξιζες σαφείς, λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μάρκετινγκ Instagram.

48. Boom Social

Boom Social

Η Kim Garst και η ομάδα της προσφέρουν γενναιόδωρη βοήθεια δωρεάν συμβουλών και πληροφοριών. Μεταβείτε εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επισκεψιμότητα, την αφοσίωση, τη μετατροπή και το περιεχόμενο. Όλες οι αναρτήσεις δίνουν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης των κοινωνικών μέσων για την προώθηση του ιστότοπού σας.

49. Βλάστηση κοινωνικών

Βλάστηση κοινωνικών

Το Sprout Social είναι μια εταιρεία που βοηθά τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν με τους πελάτες τους. Μετρούν το Twitter, το Facebook, το LinkedIn και το Instagram μεταξύ των πελατών τους. Το blog είναι μια συλλογή υλικού τόσο για το Sprout Social όσο και για τα social media γενικά. Μην αφήσετε τη γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας να σας ξεγελάσει. Καθένα από τα τρία πιο σημαντικά θέματα παρουσιάζεται για να αποκαλύψει βαθύτερες υποκατηγορίες.

50. Κοινωνικά στόματα

Κοινωνικά στόματα

Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη στο διαδίκτυο; Αυτό γράφει ο Francisco Rosales στο ιστολόγιό του. Τα άρθρα του αγγίζουν το blogging, τα κοινωνικά μέσα, την κυκλοφορία στο διαδίκτυο, το μάρκετινγκ και τη μετατροπή. Ο Φρανσίσκος γράφει ο ίδιος τις δημοσιεύσεις και ψεκάζει προσωπικές παρατηρήσεις με ειλικρινές χιούμορ.

51. Παμόραμα

Παμόραμα

Το περιεχόμενό της κοινοποιείται μέσω του Yahoo και του Mediabistro. Η Forbes κατέταξε την 24η θέση της στη λίστα των κορυφαίων 50 επιρροών μέσων. Η Pam Dyer χρησιμοποιεί το ιστολόγιό της για να βοηθήσει τους αναγνώστες να βελτιστοποιήσουν τις επωνυμίες τους και να προσελκύσουν χρήστες με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατηγοριοποιεί τα άρθρα της με ένα σύννεφο λέξεων στο κάτω μέρος της κύριας σελίδας.

52. Ξυράφι Κοινωνική

Ξυράφι Κοινωνική

Ο Ian Cleary είναι ένας περήφανος Ιρλανδός και blogger. Γράφει για να βοηθήσει τους άλλους να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των ιστοτόπων τους. Ιστότοποι όπως το Huffington Post συχνά λαμβάνουν τις πιο αγαπημένες αναρτήσεις ιστολογίου του. Ο Ίαν κολλάει σε τέσσερα κύρια θέματα. Είναι μάρκετινγκ περιεχομένου, μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, αναλυτικά, και αυτοματισμός μάρκετινγκ. Οι σύνδεσμοι βρίσκονται στην κορυφή της κύριας σελίδας του.

Ιστολόγια μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το μήνυμα και την προσφορά. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τους χρήστες με βάση τη συμπεριφορά-στόχο. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε προσφορές μάρκετινγκ για να δείτε ποιες έχουν την καλύτερη ανταπόκριση.

Το μάρκετινγκ μέσω email στοχεύει πελάτες. Είναι οικονομικά αποδοτικό και μετρήσιμο. Λαμβάνετε αυτά τα οφέλη μόνο αν το κάνετε σωστά. Διαβάστε πώς το κάνουν άλλοι.

53. Σταθερή επαφή

Σταθερή επαφή

Αυτό το blog διευθύνεται από μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Τα άρθρα εμπίπτουν σε τρεις τομείς. Συμβουλές μάρκετινγκ σας παρέχει μια γενική επισκόπηση των τάσεων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ο Βιβλιοθήκη πόρων Η κατηγορία σας βοηθά να βρείτε οποιοδήποτε άρθρο, οδηγό ή βίντεο στον ιστότοπο. Ελεγξε το Σεμινάρια & Εκπαίδευση κατηγορία για διαδικτυακά και τοπικά σεμινάρια.

54. Αξιοσημείωτη

Αξιοσημείωτη

Οι τρεις ιδρυτές της πλατφόρμας λογισμικού μάρκετινγκ που βασίζεται σε δεδομένα Remarkety διαχειρίζονται αυτό το ιστολόγιο. Πολλές από τις δημοσιεύσεις επικεντρώνονται στο λογισμικό της εταιρείας. Υπάρχουν αρκετά άρθρα σχετικά με τη γενική θεωρία του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας αξίζει. Ξεκινήστε με τη λίστα των πιο δημοφιλών δημοσιεύσεων. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας.

55. Παρακολούθηση καμπάνιας

Παρακολούθηση καμπάνιας

150.000 εταιρείες χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό μάρκετινγκ email για να στέλνουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνιαία email. Το ιστολόγιο της εταιρείας είναι ένα αποθετήριο συμβουλών από αυτούς και από τους πελάτες τους. Ξεκινήστε με το Πως να κατηγορία στην επάνω πλοήγηση.

56. Κάθετη απόκριση

Κάθετη απόκριση

Αυτή η εταιρεία λογισμικού χρησιμοποιεί το ιστολόγιό τους για να βοηθήσει τους πελάτες να βελτιώσουν τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Τα γραφήματα και τα σεμινάρια μετατρέπουν σύνθετες ιδέες σε χρήσιμα εργαλεία. Η πλοήγηση βάσει κατηγορίας στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας διευκολύνει την εύρεση οποιουδήποτε θέματος.

57. MailChimp

MailChimp

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό για το σχεδιασμό και την αποστολή 600 εκατομμυρίων email καθημερινά. Το ιστολόγιο περιέχει άρθρα σχετικά με τον τρόπο λήψης των καλύτερων αποτελεσμάτων από το MailChimp. Είναι εύκολο να εξαγάγετε τις συμβουλές μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα άρθρα για χρήση με άλλο λογισμικό.

Ιστολόγια SEO

Είναι γεγονός της ζωής. Το Google είναι ο τρόπος με τον οποίο αναζητούν οι άνθρωποι. 60% των κλικ πηγαίνουν στο πρώτο αποτέλεσμα. Θα ανταγωνιστείτε με πάνω από ένα εκατομμύριο άλλους ιστότοπους για το υπόλοιπο 40% αυτών των κλικ. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αυξάνει την κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν δεν το κάνετε, οι ανταγωνιστές σας θα το κάνουν.

Σε αντίθεση με άλλους τύπους προσπαθειών μάρκετινγκ, το SEO έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Μόλις λάβετε μια κορυφαία κατάταξη, είναι δύσκολο για έναν άλλο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου να το καταργήσει.

58. Το επίσημο ιστολόγιο της Google

Το επίσημο ιστολόγιο της Google

Ένας τρόπος για να αυξήσετε την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης είναι να προσθέσετε περιεχόμενο σχετικό με τον ιστότοπό σας. Η Google ακολουθεί τις συμβουλές της με αυτό το ιστολόγιο. Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, την τεχνολογία και την κουλτούρα της Google. Θα μάθετε περισσότερα για το Google και είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να βρείτε θέματα για να γράψετε για το ιστολόγιό σας.

59. Land Search Engine

Land Search Engine

Ο Mat McGee και μια ομάδα συγγραφέων προσθέτουν καθημερινά νέο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο που βασίζεται στο blog. Τα άρθρα αγγίζουν όλους τους κλάδους. Επικεντρώνονται σε συμβουλές, τακτικές και στρατηγικές για την εκτέλεση επιτυχημένων προγραμμάτων μάρκετινγκ. Εναλλαγή μεταξύ του δημοφιλέστερος, ή το τελευταίες δημοσιεύσεις στην κεντρική σελίδα. Η δεξιά στήλη στην κύρια σελίδα επισημαίνει λευκές βίβλους, διαδικτυακές εκπομπές και ερευνητικές εκθέσεις.

60. Το ιστολόγιο Moz

Το ιστολόγιο Moz

Οι προγραμματιστές αυτού του λογισμικού SEO προσφέρουν συμβουλές, έρευνες και οδηγούς οδηγιών. Είναι ένας συνετός συνδυασμός αυτοπροώθησης για προϊόντα Moz και γενικές πρακτικές πληροφορίες. Υπάρχουν πάνω από 350 σελίδες αναρτήσεων ιστολογίου. Χρησιμοποιήστε την αναπτυσσόμενη πλοήγηση στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας στη δεξιά πλευρά για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

61. Εφημερίδα μηχανών αναζήτησης

Εφημερίδα μηχανών αναζήτησης

Η Loren Baker ίδρυσε αυτόν τον ιστότοπο για επαγγελματίες SEO. Μαζί με τον εκτελεστικό συντάκτη Kelsey Jones και το προσωπικό, επισημαίνουν σημαντικές τάσεις και προσωπικότητες. Μπορείτε να μάθετε και να δικτυωθείτε με ειδικούς από το Google, το LinkedIn και τη Disney. Τα άρθρα χρονολογούνται από το 2003.

62. Ρολόι μηχανών αναζήτησης

Ρολόι μηχανών αναζήτησης

Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν είστε νέοι στο SEO. Τα άρθρα εδώ δεν κάνουν υποθέσεις σχετικά με το επίπεδο γνώσης σας. Θα βρείτε λεξικά βασικών όρων και αρκτικόλεξων. Πολλά άρθρα «επεξηγηματικά» σας βοηθούν να καταλάβετε πώς λειτουργεί το SEO.

Ιστολόγια μάρκετινγκ περιεχομένου

Περισσότερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας σημαίνει περισσότερο χρόνο που αφιερώνεται εκεί. Περισσότερο περιεχόμενο σας δίνει επίσης μεγαλύτερη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Όσο περισσότεροι επισκέπτες λαμβάνετε, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα παραπομπών θα δημιουργείτε.

Όλα αυτά οδηγούν σε βελτιωμένη φήμη της επωνυμίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προθυμία να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους επισκέπτες του ιστότοπου. Είναι οικονομικά αποδοτικό μάρκετινγκ. Ακολουθούν ορισμένοι μπλόγκερ που τους αρέσει να μοιράζονται ό, τι έχει δουλέψει.

63. Ινστιτούτο μάρκετινγκ περιεχομένου

Ινστιτούτο μάρκετινγκ περιεχομένου

Ο Joe Pulizzi και το προσωπικό των συγγραφέων του μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με το επιτυχημένο μάρκετινγκ περιεχομένου. Η εταιρεία πίσω από το blog δημοσιεύει περιοδικά και ετήσιες εκδηλώσεις μάρκετινγκ περιεχομένου. Εάν είστε νέοι στο μάρκετινγκ περιεχομένου, το ιστολόγιο προσφέρει μια λίστα με πολύτιμους οδηγούς οδηγιών. Συλλέγονται σε μια περιοχή στη δεξιά πλευρά της κύριας σελίδας. Αρχισε με αυτό.

64. Copyblogger

Copyblogger

Ο Brian Clark χρησιμοποιεί το ιστολόγιό του για να σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε αυτό που αποκαλεί «διαδικτυακό περιεχόμενο δολοφόνου». Έχει μια ισχυρή γνώμη και δεν φοβάται να πει τι είναι στο μυαλό του. Ο Μπράιαν θέλει να σας βοηθήσει να αποφύγετε την «ήπια εταιρική χάλια που δημιουργήθηκε για να γεμίσει μια ιστοσελίδα της εταιρείας». Σας διδάσκει πώς να προσελκύσετε την προσοχή, να οδηγήσετε την κυκλοφορία και να χτίσετε μια επιχείρηση.

65. Κουίνσπρουτ

Κουίνσπρουτ

Το περιοδικό Forbes λέει ότι ο Neil Patel συγκαταλέγεται στους 10 κορυφαίους εμπόρους του κλάδου. Το Entrepreneur Magazine λέει ότι η Neil έχει μία από τις 100 πιο λαμπρές εταιρείες στον κόσμο. Συμβουλεύει εταιρείες όπως η Amazon, η GM και η Viacom. Κατά κάποιο τρόπο, έχει ακόμα χρόνο να γράψει αυτό το blog. Και, ναι, γράφει ο ίδιος τις περισσότερες δημοσιεύσεις.

66. Αντιγραφή χάκερ

Αντιγραφή χάκερ

Η Joanna Wiebe και η Lance Jones συνδυάζουν δεξιότητες βελτιστοποίησης κειμένου και μετατροπής. Το αποτέλεσμα είναι ένα blog που σας διδάσκει πώς να γράφετε πιο πειστικό, πιστό και χρησιμοποιήσιμο αντίγραφο. Εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές τους, μπορείτε να ενισχύσετε τα ποσοστά μετατροπής του ιστότοπού σας και του email.

67. HubSpot

HubSpot

Αυτός ο κατασκευαστής λογισμικού εισερχόμενου μάρκετινγκ βοηθά τους ιστότοπους να μετατρέπουν δυνητικούς πελάτες και να αυξάνουν τα έσοδα. Πάνω από 15.000 εταιρείες χρησιμοποιούν το HubSpot για τα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email, SEO και μάρκετινγκ. Μια ομάδα συγγραφέων συνεισφέρει καθημερινά άρθρα σε τρεις κύριες κατηγορίες. Κάθε διασπά a λίστα συγκεκριμένων θεμάτων.

Blogs Σχετικά με το Blogging

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Το blogging είναι το πιο αποτελεσματικό. Κάθε φορά που προσθέτετε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, αυξάνετε το ευρετήριο περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Η έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εξίσου σημαντική με την ανακάλυψη μηχανών αναζήτησης. Οι αναρτήσεις ιστολογίου είναι περιεχόμενο που μπορούν να μοιράζονται οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα. Ένα blog δημιουργεί αρχή. Ενδέχεται να μην βλέπετε άμεσα αποτελέσματα από ένα ιστολόγιο. Αλλά τα αποτελέσματα επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

68. ProBlogger

ProBlogger

Οι περισσότερες δημοσιεύσεις σε αυτόν τον ιστότοπο είναι από τον ιδρυτή Darren Rowse. Ο Ντάρεν δεν φοβάται να ερευνήσει τι κάνει τις αναρτήσεις ιστολογίου του να λειτουργήσουν ή να αποτύχουν. Πολλά από τα άρθρα του είναι κομμάτια. Παίρνουν πολύπλοκα θέματα και τα αναλύουν σε βασικά στοιχεία. Είναι απλές και πρακτικές συμβουλές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπαραγάγετε την επιτυχία του Darren στον ιστότοπό σας.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Ο Jon Morrow ξεκίνησε αυτό το blog το 2012. Σήμερα έχει κοινό πάνω από 100.000 συνδρομητές email. Ο Jon πιστεύει ότι δεν πρέπει να εντυπωσιαστείτε από αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι η επισκεψιμότητα είναι άσχετη, εκτός εάν δημιουργεί έσοδα για εσάς. Τα άρθρα είναι σύντομα και κατανοητά. Αρχή εδώ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ιστολόγιο.

70. Συμβουλές για το Blogging

Συμβουλές για το Blogging

Ο Zac Johnson εκτελεί αυτήν τη στιγμή αυτό το ιστολόγιο. Αυτός και μια ομάδα συγγραφέων πιστεύουν ότι το blogging μπορεί να κάνει περισσότερα από τη δημιουργία εσόδων για τον ιστότοπό σας. Πιστεύουν επίσης ότι το blogging μπορεί άλλαξε τη ζωή σου. Ο Zac και η ομάδα του απολαμβάνουν τη συνέντευξη άλλων bloggers. Έχουν συλλέξει αυτά τα άρθρα σε ένα κατηγορία.

71. Καθημερινές συμβουλές ιστολογίου

Καθημερινές συμβουλές ιστολογίου

Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα blog για επαγγελματικό blogging, για επαγγελματίες bloggers. Μην αφήσετε αυτό να σας τρομάξει εάν μόλις ξεκινήσετε. Στην πραγματικότητα, είναι ένα σοφό μέρος για να μάθετε τα βασικά. Ο Mark Zeni και μια μικρή ομάδα συγγραφέων προσφέρουν καθημερινές συμβουλές για το πώς να κάνουν blog για να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας.

Παραμείνετε στην κορυφή της αλλαγής

Ο ρυθμός της καινοτομίας κινείται με πρωτοποριακή ταχύτητα. Οι αλλαγές στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου συμβαίνουν γρήγορα. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για τη βάση γνώσεων σας να είναι ξεπερασμένη. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό.

Καλλιεργήστε τη συνήθεια να μένετε ενημερωμένοι. Επισκεφτείτε τακτικά κάποια από τα ιστολόγια που έχετε διαβάσει εδώ. Ή, διευκολύνετε τον εαυτό σας. Ζητήστε από αυτούς τους bloggers να στείλουν το περιεχόμενό τους απευθείας σε εσάς. Όλα έχουν επιλογές συνδρομής και τροφοδοσίας RSS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map