11 δωρεάν πρόσθετα WordPress για να εγκαταστήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και να ξεκινήσετε την πώληση στο διαδίκτυο

Με την άνοδο των διαδικτυακών αγορών, περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν σήμερα να αγοράζουν πράγματα από καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη επειδή οι online αγορές είναι βολικές και οικονομικές.


Σκεφτείτε το: χωρίς ντύσιμο, είσοδος στο αυτοκίνητό σας, ταξίδι στο εμπορικό κέντρο ή ώρες αναμονής σε μεγάλες ουρές / γραμμές!

Ενώ η πλατφόρμα WordPress διευκολύνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε για τη συμπλήρωση της φυσικής σας επιχείρησης είτε ως κύρια επιχείρησή σας, υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη προσθηκών, ειδικά σχεδιασμένη για να απλοποιεί και να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες του ψηφιακού σας καταστήματος..

Ωστόσο, η επιλογή ενός πρόσθετου WordPress κατάλληλου για τις ανάγκες της επιχείρησής σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα για να διαλέξετε, είναι δύσκολο να διακρίνετε τα καλύτερα από τα υπόλοιπα.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο. Έχουμε ερευνήσει και παραθέσει 11 από τις καλύτερες (και δωρεάν) προσθήκες WordPress. Όλα αυτά τα πρόσθετα μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία διαδικτυακών αγορών των πελατών σας. Λοιπόν, είστε έτοιμοι; Ας ξεκινήσουμε!

1. MarketPress

MarketPress είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, καλά σχεδιασμένο και εύκολα προσαρμόσιμο plugin, γραμμένο από επαγγελματίες προγραμματιστές στο WPMU DEV. Οι προγραμματιστές σχεδίασαν αυτό το καταπληκτικό πρόσθετο για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσφέρουν μια ευχάριστη, απλή και όμορφη εμπειρία καλαθιού αγορών για χρήστες, χωρίς να χρησιμοποιούν επεκτάσεις ή πρόσθετα.

Το πρόσθετο συνδυάζει έξυπνα τις δυνάμεις διαφόρων ισχυρών προσθηκών σε μία, μεμονωμένη, αυτόνομη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Έρχεται με μια σειρά από ελκυστικά και εντυπωσιακά θέματα, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε χωρίς κωδικοποίηση.

Το MarketPress είναι επίσης συμβατό με το Multisite και το BuddyPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα το δικό σας δίκτυο ψηφιακών καταστημάτων (όπως το Amazon και το eBay) και να λάβετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό κάθε πώλησης.

Η premium έκδοση του MarketPress, ωστόσο, προσφέρει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών, όπως υπολογισμένες μονάδες αποστολής, εξατομίκευση προϊόντων, παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου και μια πλήρης σειρά μεθόδων πληρωμής.

2. Cart66 Lite

Παλαιότερα γνωστό ως PHPurchase, Καλάθι66 είναι μια πολύ αποτελεσματική, ασφαλής και ελαφριά λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο “συμβατό με PCI” οποιουδήποτε είδους. Γράφτηκε από τους ειδικούς του Reality66, το πρόσθετο επεξεργάζεται τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας με ασφάλεια στην αγαπημένη σας πύλη πληρωμής με το Mijireh Checkout.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Cart66 Lite μπορεί επίσης να ενσωματωθεί τέλεια στο Amazon S3, επιτρέποντάς σας να πουλάτε τα ψηφιακά προϊόντα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία..

Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα περίπλοκα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου που συναντάτε στο διαδίκτυο, αυτό είναι ισχυρό αλλά απίστευτα εύκολο στη χρήση. Το Cart 66 Lite προσφέρει πολλαπλές επιλογές νομίσματος και αποστολής, οι οποίες παρέχουν στην επιχείρησή σας παγκόσμια αναγνώριση και εμβέλεια.

Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά ισχυρών δυνατοτήτων, όπως ενοποίηση πλατφόρμας συνεργατών, προσαρμόσιμες αποδείξεις email, προσαρμοσμένα πεδία για προϊόντα και πολλά άλλα. Διαθέτει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας κατάστημα και να το ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά!

3. Τζιγκοσόπ

Το Jigoshop είναι ένα ισχυρό, αξιόπιστο και εξαιρετικά ασφαλές plugin WordPress eCommerce, που αναπτύχθηκε από την Jigowatt, μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η προσθήκη ταιριάζει καλύτερα στις ΜΜΕ (μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις) και διαθέτει έναν διαισθητικό ταμπλό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου σε λίγα λεπτά.!

Έχετε περισσότερα από 30 εξαιρετικά προσαρμόσιμα και πλήρη θέματα για να διαλέξετε, κατάλληλα για τη δημιουργία σχεδόν κάθε είδους ψηφιακού καταστήματος.

Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε το Web store σας στο επόμενο επίπεδο με τις εκατοντάδες ισχυρές επεκτάσεις. Το Jigoshop διαθέτει επίσης μια σειρά λειτουργιών αναφοράς που σας παρέχουν μια εικόνα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση του ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Δεν είναι μόνο αυτό! Με το φιλικό προς το χρήστη και απλό σύστημα απογραφής, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το απόθεμα με το Jigoshop.

Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι το Jigoshop ήταν αρχικά ένα πιρούνι της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στον Ιστό σήμερα, το WooCommerce. Ωστόσο, το πρόσθετο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές από μόνο του με κάθε μέρα που περνά.

4. WooCommerce

Το WooCommerce είναι ένα ισχυρό πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, που δημιουργήθηκε από τους έμπειρους ανθρώπους στο WooThemes. Είναι γεμάτο με διάφορες κορυφαίες δυνατότητες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τον συνηθισμένο ιστότοπό τους WordPress σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που κερδίζει χρήματα.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το πρόσθετο είναι η συλλογή των δωρεάν και δωρεάν επεκτάσεων και θεμάτων που μπορείτε να προσαρμόσετε για να καλύψετε τις μοναδικές ανάγκες του διαδικτυακού σας καταστήματος. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το WooCommerce είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου για WordPress που διατίθενται σήμερα.

Ορισμένες από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στον κόσμο, όπως οι Harley-Davidson και Entrepreneur, το χρησιμοποιούν. Η προσθήκη αυτή τη στιγμή τροφοδοτεί περισσότερο από το 30 τοις εκατό όλων των διαδικτυακών καταστημάτων στον Ιστό! Πρέπει να παραδεχτείς; αυτά είναι μερικά εντυπωσιακά στοιχεία σε σύγκριση με τα άλλα πρόσθετα εκεί έξω.

Η προσθήκη WooCommerce προσφέρει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών. Αυτά περιλαμβάνουν ένα ευέλικτο σύστημα κουπονιών, ενοποίηση PayPal Standard, εύκολη διαχείριση αποθέματος, αναφορές πωλήσεων και κριτικών, καθώς και πολλές επιλογές αποστολής.

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο, στιβαρό και διαισθητικό ηλεκτρονικό εμπόριο, το WooCommerce αξίζει τον κόπο. Πολλά ψηφιακά καταστήματα το χρησιμοποιούν και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο για καθένα!

5. Εύκολη ψηφιακή λήψη

Μια απλή, ελαφριά και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, το Easy Digital Downloads σας επιτρέπει να πουλάτε ψηφιακές λήψεις μέσω του WordPress δωρεάν. Σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα, τα οποία προσφέρουν μερικές άχρηστες λειτουργίες, το Easy Digital Downloads παρέχει μόνο τις πιο χρήσιμες λειτουργίες για να διευκολύνει την πώληση των ψηφιακών σας προϊόντων.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το ανθεκτικό σύστημα αναφοράς που σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησής σας μέσω εύχρηστων πινάκων δεδομένων και διαδραστικών γραφικών.

Δεδομένου ότι η προσθήκη διατηρεί στο μυαλό τα πρότυπα κωδικοποίησης του WordPress, είναι ίσως η πιο φιλική για προγραμματιστές λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που θα βρείτε! Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο για τους προγραμματιστές να κάνουν αλλαγές στη βάση κώδικα των Easy Digital Downloads.

Με περισσότερες από 200 επεκτάσεις και θέματα για να διαλέξετε, μπορείτε να προσαρμόσετε το EDD σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματός σας. Ωστόσο, εάν πουλάτε μόνο ψηφιακά προϊόντα, το EDD είναι αναμφίβολα η καλύτερη δυνατή επιλογή για εσάς.

6. Ecwid

Το Ecwid εξυπηρετεί κυρίως επιχειρήσεις που δεν θέλουν να περάσουν από την ταλαιπωρία της έναρξης ενός ολοκαίνουργιου ιστότοπου. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της προσθήκης είναι ότι μπορείτε να πάρετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας και να τον ενσωματώσετε γρήγορα στο σύστημα Ecwid σε λίγα λεπτά..

Το σύστημα θα αντικατοπτρίζει επίσης σε πολλούς άλλους ιστότοπους εάν σκοπεύετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας αλλού στον Ιστό. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους ιστότοπούς σας από ένα μέρος, αντί να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών ταμπλό. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι η δυνατότητα προσθήκης ενός διαδικτυακού καταστήματος στο Tumblr, στο Facebook ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Το Ecwid eCommerce plugin είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου στο Facebook. τροφοδοτεί περισσότερα από 40.000 καταστήματα! Το Ecwid προσφέρει τέσσερα σχέδια με ένα δωρεάν. Παρόλο που προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες, είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο με ευκολία και χωρίς ταλαιπωρία.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι όπου άλλοι σας προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε τελικά), προσφέρει ένα πρόγραμμα που είναι εντελώς δωρεάν.

7. Ηλεκτρονικό εμπόριο WP

Το WP eCommerce είναι ένα ισχυρό plugin WordPress eCommerce, που αναπτύχθηκε από τους Gary Cao, Justin Sainton και Dan Milward. Τα τελευταία χρόνια, είναι μεταξύ των πρόσθετων που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το CSS και το HTML, οπότε έχετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Δεν έχει σημασία αν η επιχείρησή σας πωλεί συνδρομές, φυσικό απόθεμα, συνδρομές ή ψηφιακά προϊόντα, το WP eCommerce διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την πώληση μια εύκολη εργασία!

Με περισσότερους από 70.000 πελάτες και 3 εκατομμύρια λήψεις, το WP eCommerce είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές plugin στο Διαδίκτυο. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον για αυτήν την προσθήκη είναι η βελτιωμένη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, η οποία αυξάνει σημαντικά το ποσοστό μετατροπών του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Επιπλέον, το WP eCommerce μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλούς αποστολείς και επεξεργαστές πληρωμών. Αν ψάχνετε για επιπλέον λειτουργίες, μπορείτε να αποκτήσετε πολλές από αυτές αγοράζοντας τα premium πρόσθετα και τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις.

8. Ανταλλαγή iThemes

Το iThemes Exchange είναι ένα διαισθητικό, επεκτάσιμο και απλό πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress, που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς του iThemes. Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η προσθήκη κάνει τη δημιουργία προϊόντων σχετικά πιο εύκολη. Αντί να δημιουργεί μια ολόκληρη βάση δεδομένων για τους πελάτες, όπως κάνουν τα περισσότερα πρόσθετα, προσθέτει πληροφορίες πελατών στη σελίδα της χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα χρήστη του WordPress.

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά, καθώς μπορείτε να επεξεργάζεστε συναλλαγές, να προσθέτετε σημειώσεις σε πληροφορίες πελατών, καθώς και να βλέπετε προϊόντα που αγοράσατε και διαθέσιμες λήψεις με απόλυτη ευκολία.

Η έναρξη με αυτήν την προσθήκη είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, να το ενεργοποιήσετε, να επιλέξετε τον επεξεργαστή πληρωμών της επιλογής σας, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να ξεκινήσετε την πώληση! Το Exchange χρησιμοποιεί το Stripe ως την ενσωματωμένη πύλη πληρωμής για να κάνει την αγοραστική εμπειρία ευκολότερη από ποτέ για τους πελάτες σας.

Το πρόσθετο έρχεται επίσης με υποστήριξη για το PayPal Standard ως βασικό πρόσθετο. Επίσης, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα για να διαλέξετε για να ικανοποιήσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας!

Άλλες δωρεάν προσθήκες για το ηλεκτρονικό εμπόριο WordPress για κατασκευή διαδικτυακού καταστήματος:

9. Ηλεκτρονικό κατάστημα

Ένα εύκολα προσβάσιμο WordPress plugin, το eShop παρέχει πολλές μεθόδους για την καταχώριση των προϊόντων σας. Με αυτό το πρόσθετο, η προσαρμογή των ρυθμίσεων και η προσθήκη προϊόντων είναι εξαιρετικά εύκολη. Για να μην αναφέρουμε την απλή διεπαφή του και η γρήγορη περιήγηση διευκολύνει τους πελάτες σας να κάνουν αγορές στο κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχει πολλές επιλογές αποστολής και πύλες πληρωμής εμπόρου. Θα βρείτε επίσης χρήσιμα τα στατιστικά στοιχεία για τις αγορές!

10. Γρήγορο κατάστημα

Μια απλή προσθήκη καταστημάτων, το Quick Shop διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη τόσο για λειτουργίες email όσο και για PayPal. Προσθέτει μια πλευρική γραμμή στη σελίδα, η οποία εμφανίζει το καλάθι αγορών του επισκέπτη. Αυτό διευκολύνει τους αγοραστές να γνωρίζουν τι υπάρχει στο καλάθι τους, ενώ περιηγούνται σε άλλα αντικείμενα για αγορά. Η προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προϊόντα σχεδόν αμέσως με το κουμπί TinyMCE. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιλογές προϊόντων, αναπτυσσόμενες λίστες και πολλά άλλα.

11. ArtPal

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ArtPal είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που προορίζεται για καλλιτέχνες ώστε να μπορούν να πουλήσουν τα αριστουργήματά τους στο διαδίκτυο. Η προσθήκη προσφέρει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως επαγγελματική υποστήριξη για πωλήσεις B2B, εύκολη ενσωμάτωση PayPal και ενημερώσεις πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο. Απενεργοποιεί ένα αντικείμενο μόλις πωληθεί για να αποφευχθεί η επανάληψη της πώλησης. Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία αν πουλάτε ένα σκληρό προϊόν ή το έργο τέχνης σας, θα λατρέψετε να χρησιμοποιήσετε το ArtPal!

Σε σένα

Και με αυτό, όλοι, η λίστα των δωρεάν προσθηκών WordPress για το ηλεκτρονικό εμπόριο ολοκληρώνεται. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές δωρεάν προσθήκες WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τον κανονικό ιστότοπό σας σε ένα πλήρες κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτό επίσης χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Εάν θέλετε η επιχείρησή σας να ξεκινήσει την πώληση μέσω του ψηφιακού μέσου, σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη τα πρόσθετα που αναφέρονται παραπάνω. Όχι μόνο αυτά τα πρόσθετα είναι δωρεάν, αλλά είναι επίσης γεμάτα με τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεστε για να κάνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μια τεράστια επιτυχία.

Με τα σωστά πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να μεταφέρετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο επόμενο επίπεδο, απλοποιώντας και αυτοματοποιώντας πολλές από τις βασικές διαδικασίες που καθορίζουν την κερδοφορία. Ωστόσο, όπως πάντα, αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα του πρόσθετου που χρησιμοποιείτε.

Λοιπόν, υπάρχουν άλλες δωρεάν προσθήκες WordPress για το ηλεκτρονικό εμπόριο που χρησιμοποιείτε; Τι πιστεύετε για τα πρόσθετα που περιγράψαμε παραπάνω; Υπάρχει κάτι που θέλετε να προσθέσετε; Παρακαλούμε, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map