A2 Hosting Review 2016


Φιλοξενία Α2

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.3


Βαθμολογία AWA

Φιλοξενία Α2

Η Α2 είναι μια αμερικανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει web hosting σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Συνεργάζονται επίσης με μεταπωλητές και συνεργάτες. Το A2 παρέχει φιλοξενία για WordPress και τα περισσότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), καθώς και κάρρα αγορών. Η Α2 εγγράφεται στο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου CloudFlare (CDN) και το καθιστά διαθέσιμο στους πελάτες. Διαβάστε την αναθεώρηση φιλοξενίας Α2 παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Ταχύτητες φόρτωσης σελίδας Έως 20 φορές γρηγορότερες από τον μέσο όρο
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Εύκολη ρύθμιση
 • 24/7 Παρακολούθηση δικτύου
 • Δωρεάν SSD

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους
 • Χωρίς φιλοξενία των Windows
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για Plexum, ColdFusion, PDFLib, MSSQL, HTMLDoc ή mod_perl

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com
 • Αρχηγείο: Αν Άρμπορ Μίσιγκαν
 • Έτος ίδρυσης: 2003
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Τομείς, Shared Hosting, WordPress Hosting, Cloud Hosting
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Οποτεδήποτε

Το A2 παρέχει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress συν Drupal, Joomla και άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας CMS καθώς και εικονικές μηχανές όπως θα έκανε μια εταιρεία cloud. Δεν στοχεύουν σε κάποια συγκεκριμένη αγορά εκτός ίσως από εκείνους που επικεντρώνονται στο WordPress.

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας πακέτων, η φιλοξενία τους είναι κατάλληλη για μικρές εταιρείες ή ιδιώτες, με τις περιορισμένες δεξιότητες διαχειριστή ιστότοπου και μεγαλύτερους ιστότοπους ιστού και ηλεκτρονικού εμπορίου, με περισσότερη εμπειρία.

Όσον αφορά την τεχνολογία, ένας έλεγχος ενός από τους ιστότοπους των πελατών του έδειξε ότι χρησιμοποιούν τον διακομιστή ιστού LiteSpeed ​​για τους φιλοξενούμενους τομείς τους, παρόλο που λένε ότι οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν το Apache ή το Nginx. Το LightSpeed ​​είναι ένας διακομιστής ιστού επί πληρωμή που έχει κατασκευαστεί για απόδοση και ασφάλεια.

Αυτό περιλαμβάνει την αυξημένη ικανότητα αποτροπής ή μετριασμού επιθέσεων DDOS που αποτελούν μείζον πρόβλημα για τις εταιρείες φιλοξενίας. Η LiteSpeed ​​λέει ότι ο διακομιστής ιστού τους είναι ο 4ος διακομιστής Ιστού που χρησιμοποιείται πιο συχνά στο Διαδίκτυο.

Με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης και χώρος για ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει μια σταθερή φήμη για την πλειονότητα των πελατών της που ανταποκρίνονται θετικά σε μια έρευνα που παραθέτουμε παρακάτω και κυρίως θετικές κριτικές για το προϊόν τους από ανεξάρτητους κριτικούς.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, το A2 επιτρέπει στους πελάτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους μέσα στις πρώτες 30 ημέρες. Δεν υπάρχει συμβόλαιο και καμία δύσκολη μετακίνηση ενός τομέα σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το 92% των χρηστών τους θα συνιστούσαν την υπηρεσία σε έναν φίλο. Λένε επίσης ότι προτείνονται από τους CubeCart, Drupal Association, PrestaShop, OwnCloud, Cloudflare και Zend Server. Δεν λένε τι συνεπάγεται αυτή η πρόταση.

Αναρωτιέται κανείς γιατί το CloudFlare, για παράδειγμα, με πολλούς πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα πρότεινε σε κανέναν να μην προσβάλει κάποιον. Ο Α2 λέει ότι μεταξύ των αξιολογήσεων τρίτων έχουν μέσο όρο 5 αστέρων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης RAID-10
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Βελτιστοποιημένη A2 προσθήκη cPanel για προκαθορισμένη προσωρινή αποθήκευση
 • Σαρωτής προστασίας από hack
 • 24/7/365 Παρακολούθηση ασφάλειας
 • Δωρεάν Cloudflare CDN και cPanel
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης Softaculous
 • 1-κλικ Εγκαταστάσεις για δημοφιλείς εφαρμογές CMS και ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Πιστοποιητικά SSL και λογαριασμοί εμπόρων PayPal
 • Δωρεάν πίστωση αξίας 50 $ από το Bing
 • Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων
 • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Ιστού Οι ειδικοί αξιολογούν επίσης τη φιλοξενία Α2 πολύ όταν πρόκειται για τις ανάγκες φιλοξενίας του ιστότοπού σας.
Δείτε τι είχαν να πουν για τη φιλοξενία A2:

 • Πολύ καλή απόδοση κατά τη χρήση της φιλοξενίας SSD του A2
 • Η τεχνική υποστήριξη είναι πάντα πολύ χρήσιμη
 • Είναι καλό που χρησιμοποιούν το τυπικό cPanel
 • Η επιλογή διακομιστή Turbo έχει εξαιρετική απόδοση
 • Η ασφάλεια που παρέχεται είναι κορυφαία σε σύγκριση με ορισμένες άλλες υπηρεσίες
 • Κυκλοφορούν μερικές πολύ χρήσιμες ενημερώσεις (π.χ. ασφάλεια, απόδοση)

Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί δεν έχουν κακά πράγματα να πουν για τη φιλοξενία Α2! Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν άλλες επιλογές φιλοξενίας εκεί έξω που μπορούν να προσφέρουν καλύτερη συμφωνία, οι ειδικοί προτείνουν ότι αν δεν μπορείτε να ενοχλείτε το κυνήγι μέχρι το Nth βαθμό, το A2 είναι μια ανώτερη επιλογή σε σύγκριση με τις περισσότερες από τις άλλες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο A2 Hosting

Οι πελάτες της Α2 αναφέρουν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. Φυσικά, θα υπάρχουν πάντα ακραίες τιμές, αλλά σε γενικές γραμμές, οι πελάτες λένε τα οφέλη του A2.

 • Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη – εάν καταλήξετε να τη χρειάζεστε
  Με μια πολύ χρήσιμη βάση γνώσεων, ζωντανή συνομιλία, καθώς και μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή με χρήσιμες
  άτομα στο τέλος της γραμμής, η υποστήριξή σας θα καλύπτεται πάντα 24/7.
 • Υποδομή υλικού Beefy για την υποστήριξη των πελατών τους
  Επιλέξτε από μια σειρά τοποθεσιών διακομιστή και διακομιστών SSD (συμπεριλαμβανομένου του διαχειριζόμενου VSP).
 • Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης για ιστότοπους πελατών
  Με εξαιρετική υποδομή έρχεται μεγάλη δύναμη… ή μάλλον ταχύτητα! Προφανώς το A2 φορτώνει ιστότοπους γρηγορότερα από άλλες επιλογές φιλοξενίας.
 • Πολλοί πελάτες έχουν κολλήσει μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ή χαρούμενοι που μετέφεραν στο Α2
  Όσον αφορά την αφοσίωση των πελατών, η Α2 φαίνεται να χτυπά το κεφάλι στις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για φιλοξενία Α2

Ως επί το πλείστον, οι πελάτες Α2 είναι αρκετά ευχαριστημένοι. Λοιπόν, ποια είναι τα πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά με αυτόν τον πάροχο από τη σκοπιά τους?

 • Κάποια εμπειρία από επιθέσεις DDOS
  Όπως και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας, το A2 μπορεί να επηρεαστεί κατά περίεργο τρόπο από τις επιθέσεις DDOS – που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας.
 • Η τιμολόγηση δεν είναι τόσο φθηνή όσο οι άλλοι πάροχοι
  Παρόλο που οι πελάτες λένε γενικά ότι η τιμολόγηση είναι δίκαιη, δεν είναι πιθανό να έχετε μια συμφωνία ευκαιρίας με την A2 εάν αυτό είναι που επιδιώκετε.
 • Μερικές φορές η απόκριση εισιτηρίων μέσω email είναι αργή
  Εάν αντιμετωπίζετε αργή εξυπηρέτηση πελατών σε έναν από τους δρόμους τους, ίσως είναι καλύτερο να δοκιμάσετε μια άλλη, π.χ. εάν το τικ είναι αργό, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης

Αξιοπιστία & Ώρα

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας & αξιοπιστία, η εταιρεία λέει ότι έχουν ένα “τετραπλάσιο πλεονασματικό δίκτυο”, ανεξάρτητα από αυτό που σημαίνει. Αυτό δεν είναι το πρώτο μέρος όπου υπερβάλλουν την προσφορά τους, αλλά οι περισσότερες εταιρείες το κάνουν αυτό, αλλά ορισμένες βλάπτουν την αξιοπιστία τους όταν το κάνουν πάρα πολύ.

Α2 όπως οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι έχουν πλεονάζοντα κέντρα δεδομένων. Όσον αφορά το πλεονάζον δίκτυο που πρέπει να σημαίνει ότι παρέχουν πολλές διαδρομές στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που έχουν πρόβλημα με τον ISP τους και πολλές κάρτες δικτύου στους διακομιστές τους με διάφορες δρομολογήσεις για να διατηρήσουν εκείνους που λειτουργούν σε περίπτωση εκτεταμένης διακοπής δικτύου.

Γρήγορα έδωσαν το νέο μας λογαριασμό. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να φτάσει το email αφού το ζητήσαμε.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ακολουθεί μια λίστα λειτουργιών που αντιπροσωπεύουν το σύνολο του τι χρειάζονται οι πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων και εάν το A2 τις παρέχει ή όχι.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΧρησιμοποιούν το cPanel.
Χώρος στο δισκοΟ απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, εκτός από τους πελάτες, μπορεί να πληρώσει για αποκλειστικούς διακομιστές, οπότε ο αποθηκευτικός χώρος είναι 250 GB.
εύρος ζώνηςΑπεριόριστα εκτός από τα διαχειριζόμενα προγράμματα VPS, μεταπωλητή και αποκλειστικούς διακομιστές έχουν όρια εύρους ζώνης
Υποστήριξη βάσης δεδομένωνMySQL 5.5. Εάν θέλετε μια άλλη βάση δεδομένων, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας, την οποία μπορείτε να κάνετε αφού έχετε πρόσβαση στη γραμμή εντολών. Αν το κάνατε, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προγραμματίσετε και τις εξαγωγές σας (αντίγραφα ασφαλείας).
Δωρεάν τομέαςΜόνο στον τομέα τους όπως στον (υποτομέα) .a2hosted.com
Πακέτα φιλοξενίας WordPressΝαί. Το εμπορεύονται ως WordPress A2 Optimized, το οποίο είναι ένα σύνολο προσθηκών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν έναν σταθερό και γρήγορο διακομιστή.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΝαί. Και, όπως και άλλοι προμηθευτές που χρησιμοποιούν το cPanel. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον αρχικό κατάλογο, μόνο φίλτρα email ή τη βάση δεδομένων μόνο από το cPanel. Και μπορείτε επίσης να κάνετε ανάκτηση point-in-time από εκεί. (Ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου παρακάτω.)
SSD (Μονάδες στερεάς κατάστασης)Αυτό το μέρος είναι ενδιαφέρον. Είναι δυνατό λόγω του κόστους βύθισης της αποθήκευσης στερεάς κατάστασης. Όλος ο χώρος αποθήκευσής τους είναι SSD, εκτός από ότι υπάρχουν ορισμένοι μαγνητικοί δίσκοι που χρησιμοποιούνται σε ειδικά πακέτα διακομιστών. Το SSD δεν διαθέτει κινούμενο ελεγκτή δίσκου, επομένως έχει τον χαμηλότερο δυνατό χρόνο αναζήτησης και πρέπει να παρέχει την ταχύτερη δυνατή απόκριση διακομιστή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντοτε πανάκεια, καθώς η εμπειρία από τον τελικό χρήστη, όπως με οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας ή εφαρμογή, ποικίλλει ανάλογα με τα στοιχεία που βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό εκτός του ελέγχου του πωλητή, όπως η ταχύτητα του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής του χρήστη, η καθυστέρηση στο Διαδίκτυο και η συμφόρηση , κακός προγραμματισμός κ.λπ..
SSD (Μονάδες στερεάς κατάστασης)Εγκαθιστούν και διαμορφώνουν όλα αυτά με ένα κλικ: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, CMS Made Simple, Elgg και B2evolution. Επίσης, υπάρχει αυτόματη εγκατάσταση αυτών των δημοφιλών πλατφορμών, όπου ο χρήστης θα πρέπει να κάνει κάποια χειροκίνητη διαμόρφωση αργότερα:
Λογαριασμοί email25 περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Lite. Απεριόριστο με άλλους.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΟ έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων Clef είναι το κύριο στοιχείο εδώ. Υπάρχουν πολλές από τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας, όπως το BlueHost, για παράδειγμα, που δεν έχουν αυτήν την κρίσιμη δυνατότητα ασφάλειας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί το 2FA κινδυνεύει να παραβιαστεί ο ιστότοπός του.
Δημιουργία ιστότοπουΟχι.
Λύση ηλεκτρονικού εμπορίουΝαί. Δείτε τα καλάθια αγορών παρακάτω.
Κακόβουλο λογισμικό & Προστασία ανεπιθύμητωνApache SpamAssassin και Barracuda Spam Firewall.
Υποστήριξη γλωσσών προγραμματισμούPHP, PHPng, IonCube, Perl, Python, Ruby, Node.js
Στατιστικά ιστότοπουΠρόσβαση σε ακατέργαστα αρχεία καταγραφής, Στατιστικά επισκεπτών Webalizer, στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, Αναλογικά στατιστικά επισκεπτών και AWStats
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπουΌχι με το σχέδιο Lite, το οποίο οδηγεί σε κάποιον να αναρωτιέται γιατί οι χρήστες με τις λιγότερες δεξιότητες θα υποστούν τη μεγαλύτερη έκθεση.
Υπηρεσίες CDNCloudFlare. 3 $ μηνιαίως.
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά & εργαλεία
 • Υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπου
 • Railgun (βελτιστοποίηση δικτύου μέσω συμπίεσης)
 • Apache 2.2, Nginx ή Tomcat (Γιατί δεν αναφέρουν το LightSpeed ​​στη λίστα τους, δεν είμαι σίγουρος αφού το χρησιμοποιούν επίσης.)
 • Στοίβα λαμπτήρα, δηλαδή (Linux, Apache, MySQL, PHP)
 • Έλεγχος έκδοσης (Git και CVS) και εργαλεία προγραμματιστών (ssh, cron, ownCloud)

Σχέδια & Τιμολόγηση

LiteΛέει 4 $ μηνιαίως, αλλά όταν εγγραφήκαμε, μας χρεώθηκαν 4,71 $. Αυτή είναι η πένα στο δολάριο, αλλά θα πρέπει να μας χρεώνουν αυτό που λέει ο ιστότοπος. Η λίστα των δυνατοτήτων ανά πακέτο ποικίλλει πολύ. Μπορούμε να συνοψίσουμε λέγοντας ότι το Lite προσφέρει CPU 1 × 21 GHz, μνήμη 5 GB και βασικό CloudFlare CDN.
Ταχύς4,90 $. Επειδή εγγραφήκαμε εκτός ΗΠΑ, ανέφερε όλες τις τιμές σε ευρώ. Έτσι τα έχουμε μετατρέψει σε δολάρια. CPU 2 × 2,1 GHz.
Turbo9,32 $. 2 × 2,1 GHz CPU και επιπλέον στοιχεία όπως ένας διακομιστής μεσολάβησης WebSocket για να βελτιώσετε την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Τιμές πρόσθετων

Railgun (συμπίεση δικτύου)Railgun (συμπίεση δικτύου)
Υποστήριξη προτεραιότητας20 $.
cloudflare CDN3 $, εκτός από το βασικό CDN είναι δωρεάν για όλα τα πακέτα.
αποκλειστικοί διακομιστές διαφόρων μεγεθών
  1. πυρήνες, 16 GB ram, 20TB μηνιαία μεταφορά δεδομένων, 2 διευθύνσεις IP, 2 x 250 GB δίσκους: 350 $
  2. 2 πυρήνες, ram 8 GB, 2 x 250 GB δίσκοι SSD 10TB μεταφορά δεδομένων 150 $

Δεν υπάρχει χρέωση εγκατάστασης. Το κόστος τους για την παραγγελία ενός τομέα είναι 15 $ που είναι περίπου το ίδιο με τη χρήση ενός καταχωρητή τομέα όπως το GoDaddy. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η υπηρεσία, η οποία είναι αμφίβολη, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέες επιλογές αργότερα. Για να μεταφέρετε τον τομέα σας σε άλλη υπηρεσία, πρέπει να μετακινήσετε την εγγραφή τομέα στον νέο σας πάροχο, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια εταιρεία καταχωρητή τρίτου μέρους για αυτό

Υποστήριξη πελατών

 • Τηλέφωνο-ναι, για όλα τα σχέδια.
 • Υποστήριξη email—όταν γράφουμε μια κριτική, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ανοίξουμε ένα εισιτήριο υποστήριξης για να δούμε πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται η εταιρεία. Λάβαμε μια ανθρώπινη απάντηση εντός 2 ωρών, η οποία μπορεί να ήταν πιο γρήγορη καθώς η κατάσταση του συστήματός τους έλεγε ότι η κατάσταση του εισιτηρίου του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν εκτός λειτουργίας.
 • Κουβέντα-Ναί. Κάποιος ήρθε στο διαδίκτυο αρκετά γρήγορα κάθε μία από τις δύο φορές που επικοινωνήσαμε μαζί τους. Η πρώτη φορά ήταν λιγότερο από 1 λεπτό. Η δεύτερη φορά ήταν περίπου 4 λεπτά. Ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό είναι ότι σας ζητά να εισάγετε την ερώτησή σας μπροστά, αλλά τότε φαίνεται να σας ζητά να το ανοίξετε ξανά όταν κάποιος συνδεθεί στο διαδίκτυο.
 • Βάση γνώσεων-Ναί.
 • Εκπαιδευτικά βίντεο—Ναι, στο mySQL, αλλαγή στυλ cPanel, δημιουργία υποτομέων, δεσμευμένων τομέων, αλλαγή κωδικού πρόσβασης, διαφορετικού λογισμικού όπως ηλεκτρονικό εμπόριο, πρόσβαση ssh, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, επωνυμία και άλλα.
 • Φόρουμ υποστήριξης-όχι.
 • Πρόσθετες επιλογές — Υποστήριξη προτεραιότητας βάζει το εισιτήριο υποστήριξής σας μπροστά από όλους τους άλλους πελάτες, αν και δεν θα το διατυπώσουν έτσι για όσους δεν έχουν υποστήριξη προτεραιότητας.
 • Παρέχεται 24/7?—Η μας είπε «ναι προσφέρουμε 24/7/365 τηλεφωνική υποστήριξη». Έτσι, αν πρόκειται να απαντήσουν στο τηλέφωνο όλη τη νύχτα, τότε προφανώς θα απαντήσουν και σε συνομιλία και email.
 • Επαγγελματική στάση των αντιπροσώπων υποστήριξης πελατών– πολύ ευγενικοί και ενημέρωσαν την αλληλεπίδραση τους μαζί μας.
 • Ταχύτητα και ακρίβεια– Η ταχύτητα απόκρισης εισιτηρίων υποστήριξης ήταν καλή. Όσο για την ακρίβεια, δεν ζητήσαμε τίποτα περίπλοκο, αλλά υποθέτουμε ότι αυτά που μας είπαν για την υπηρεσία τους ήταν σωστά.
 • Ικανότητα και συμβουλές από ειδικούς– Μπορούμε να βασίσουμε την εμπειρία τους με βάση την ακρίβεια του ιστολογίου τους. Για παράδειγμα, το ιστολόγιό τους σχετικά με τη χρήση JavaScript στο WordPress γράφτηκε για τον απόλυτο αρχάριο, αλλά ήταν ακριβές.

Ευκολία στη χρήση

Πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε; Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που κάναμε για να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό.

 1. Μετά τη δημιουργία λογαριασμού και την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής μας κάρτας, μας πήγε στο cPanel όπου μας προσέφερε μια ξενάγηση με οδηγό. Αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για τον απόλυτο αρχάριο. Χρειάζεται κάποιο επίπεδο γνώσης.
 2. Τότε μας ζήτησε να δημιουργήσουμε τον Δίσκο Web (μια επιλογή cPanel) .
 3. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε έναν λογαριασμό email.
 4. Στη συνέχεια ρώτησε τι στυλ θέλαμε για το cPanel.
 5. Στη συνέχεια, μας πήρε στη σύνδεση στο webmail.
 6. Τέλος, μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα ιδιωτικό και δημόσιο κλειδί ssh για το ssh.

συμπέρασμα

Με βάση την εμπειρία μας και τη συναίνεση μεταξύ άλλων κριτικών ότι η υπηρεσία τους είναι σταθερή, μπορούμε να προτείνουμε την υπηρεσία τους. Αλλά μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε. Για παράδειγμα, λένε ότι οι διακομιστές Turbo φορτώνουν “έως και 20 φορές πιο γρήγορα από την εναλλακτική φιλοξενία”, κάτι που είναι απλώς ανόητο.

Ίσως θελήσετε να χειριστείτε την εγγραφή του τομέα σας αλλού, όπως συνιστάται πάντα, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και παρόχους email όταν θέλετε

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήθελαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη φιλοξενία τους μαζί, όπως πολλοί θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουμε το Zoho, το Google ή τη Microsoft για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς αυτά έχουν περισσότερες δυνατότητες, όπως το γραφείο και πολύ καλύτερες μηχανές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Συγκρίνω

Φιλοξενία Α2

93

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map